Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
SIRTIMM
 
Chester
 
Elizabeth
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153520 indlæg in 7957 subjects

Razion ~ where have you been?

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Tors 11 dec - 18:54

S: Gågaderne
T: morgen
V: køligt
O: nogle mennesker som har travlt da det snart er jul.

Det var morgen og vejret var køligt. Shar gik stille gennem den noget travle gade, da alle havde trævlt med at komme ud og købe julegaver. Shar så ikke det helt store i julen, da hun aldrig havde holdt den, da hun ikke som sådan havde en familie eller nogle venner at holde jul med. Sharmarke var blevet hjemme, og nu gik Shar her alene. Hun vidste at hendes bror ville komme hvis hun skulle få brug for hans hjælp på nogle måde. Hun pillede fraværende ved et armbånd mens hun gik. Hun havde en gang fået det af Razion dengang de stadig ikke kendte hinanden. Han var bare kommet over til hende, og givet det til hende uden nogle grund overhovedet. Shar var så på blodt den ene dag de var sammen endt med at blive glad for ham, men nu havde hun ikke set ham i noget tid. Hun vidste ikke helt hvor han kunne være henne af. Hun vidste ikke hvor han boede da de var taget til en kro sidst og ind på et værelse der. Hun sukkede stille, og så ned i jorden mens hun gik, så hun så ikke personen som hun gik ind i, før hun var gået ind i ham. "Undskyld" mumlede hun stille, og så så langsomt op på ham hun var gået ind i, og hun kunne ikke lade være med at smile da hun fandt ud af hvem hun var stødt lige ind i. "Razion." sagde hun glad, og så på ham. Hun havde lyst til at omfavne ham, men vidste ikke om han ville synes om det hvis hun gjorde, så hun lod vær med mindre han vil gøre mine til at ville have et kram.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Fre 12 dec - 4:09

Razion havde efter lang tid med og ha været væk fra byen af, nu endnu engang sat sine fødder på gågadens mange gader og alt det, og roligt gav han sig til at gå roligt hen af den, og kiggede sig omkring.
Tja der var jo ikke sket ret meget siden han sådan set sidst havde været det og det var jo altid noget efter hans mening, han stoppede roligt op og kiggede på noget som han havde fået øje på og smilte roligt for sig selv, før han mærkede nogen gå ind i ham og hans øjnede landede på hende som var gået ind i ham og han smilte roligt "Hej Shar"sagde han roligt og kiggede på hende og havde på et måde regnet med et kram eller et eller andet, men da hun ikke gjorde så viste han ikke helt hvad han skulle gøre, bare kramme hende eller hvad skulle han det var lidt mærkeligt efter sådan et godt stykke tid at man så så hinanden igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Fre 12 dec - 11:28

Hun bed sig let i læben. Hun burde ha givet ham det kram før, da det virkede en smule akavet på en måde nu. Burde hun bare kramme ham eller vil det virke mere mærkeligt nu end før? Hun sukkede af sig selv, og så op på ham. Hun lagde armene om ham da hun egentlig ikke kunne lade være med det. Hun var ligeglad med om det ville virke mærkeligt nu. "Hvor har du været henne af? Har ikke set dig i 100 år snart jo." sagde hun, og smilede til ham. "Og hvordan går det? Har du det godt og hvad har du lavet?" Hun ville vide det hele. Hun var stadig meget glad for ham selvom hun ikke havde set ham længe, det kunne hun tydelig mærke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Fre 12 dec - 16:00

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og lyttede til hvad hun sagde og alt det halløj der og roligt lagde han sin ene hånd oven på hendes hovede og nussede hende i håret.
Han slappede roligt af "det går godt nok har bare haft travlt med arbejde og den slags så derfor har jeg været væk i et godt stykke tid men hvad med dig hvordan har du det"sagde han roligt og kiggede på hende med et smil på sine læber og ville da også godt vide om hun havde det godt eller hvad hun havde, selvom det så sådan ud så kunne der jo godt være noget galt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Fre 12 dec - 16:36

Hun smilede da han lagde sin ene hånd på hendes hoved og nussede hende i håret. Det var dejligt at blive nusset i håret, og det gav hende en helt speciel følelse da han gjorde det, som var helt ubeskrivelig. Hun havde endnu ikke stødt ind i nogle ud over ham, som kunne give hende den følelse når hun blev nusset. Hun kunne ikke lade være med, at læne sig helt ind til ham, og læne sin vægt mod ham. Hun lukkede stille øjnene i, og nød det mens hun lyttede til det som han fortalte hende. "Jeg har det okay. Vi overlever da" sagde hun, og smilede op til ham. Med vi mente hun Sharmarke og hende selv. Hun lagde stille hovedet på skrå og så blidt på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Fre 12 dec - 23:10

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af mens han nussede hende i håret "når det var godt"sagde han roligt og nussede hende bare stadig.
Han kiggede på hende med et smil "hvad laver du så her inde nu"spurgte han roligt og kiggede på hende og viste jo ikke hvorfor hun var der, men det var nu dejlig nok og se hende igen og det hele, han så lidt rundt også på hende igen og ventede jo på at hun ville sige noget til ham og alt det halløj der.
Han havde ikke været her længe og hvor længe det var han dog ikke helt selv sikker på eller noget som helst, men det var jo som det var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Fre 12 dec - 23:23

Hun kunne virkelig godt lide hans nussen i hendes hår, og for hendes skyld behøvede han aldrig stoppe med det igen. Hun trak stille på skulderne af hans spørgsmål. "Bare ude og gå en tur" svarede hun stille. Det var begyndt at blive køligt for hende, og en let rysten løb gennem hendes krop da hun stille var begyndt at fryse. Hun nævnte det dog ikke da hun helst ville blive stående som de stod, men han kunne højest sandsynlig mærke på hende at hun rystede en smule. Hun prøvede at slappe af i kroppen så den ikke ville ryste, men det var næsten umuligt for hende. Hun sukkede dybt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Lør 13 dec - 0:32

Han kiggede på hende og smilte "når okay ja det giver jo god mening at gå en tur"sagde han roligt og kunne da godt mærke på hende at hun rystede og den slags der, han kiggede på hende og nussede hende roligt "du fryser jo søde"sagde han roligt og kiggede på hende og tog hendes ene hånd selvom hun stod med dem om ham "kom så smutter vi hjem til mig og får os noget varme hvad siger du til det"spurgte han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber og viste ikke om hun havde lyst til det men nu havde han spurgte og det var jo sådan set det vigtigste for hans vedkommende, da han jo ikke ville ha at hun skulle fryse og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Lør 13 dec - 0:47

"Ja gør det" sagde hun, og smilede til ham. Man kunne næsten altid gå en tur jo, for man kunde ende med at støde ind i folk man ikke lige havde regnet med at møde igen. Hun rystede benægtende på hovedet til at hun frøs, men det var langt fra overbevisende, ingen gang for hende selv. Hun lod ham tage hendes hånd. Hun nikkede stille til det han sagde. Det lød egentlig godt med noget mere varme end der var her ude. "Jo kunne vi sagtens" svarede hun og så op på ham. Hun vidste dog ikke hvor han boede henne af mere, om han stadig boede på en kro eller hvad han gjorde. "Hvor bor du egentlig henne af nu?" spurgte hun forsigtigt, og fulgte med ham hjem til ham, og ind i varmen i hans hus de kom til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Lør 13 dec - 3:38

Han kiggede på hende med et stille smil og nikkede roligt og gav sig til at gå hjem af, og slappede mens han gik og kiggede roligt på hende "jeg bor i et hus nu og har gjort i et styk tid men har ikke rigtig haft tid til og rigtig og ha besøg der og alt det halløj der som jeg nok vil ha nu"sagde han roligt og slappede roligt af.
Han kiggede roligt på hende, da de var kommet hjem til ham og roligt fik åbent døren så de kunne komme ind, han kiggede på hende med et stille smil og gik ind men holde dog døren for hende, som en hver mand skulle gøre efter hans mening, men nogen var bare mere modbydelige end andre kunne man godt sige.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Lør 13 dec - 11:23

Hun nikkede stille til det han fortalte hende, at han nu havde et hus han boede i, men ikke havde haft tid til at ha nogle på besøg hos sig endnu.
Hun smilede et kærligt smil til ham da han holdte døren for hende så hun kunne komme med ind i varmen. Hun så sig lidt rundt i hans hus, og så så på ham igen. "Der virker virkelig dejligt at være." Hun havde ikke sluppet hans hånd da hun gerne vil kunne mærke at han var der. Hun havde en lyst til bare at kysse ham, det havde hun også haft sidst de var sammen kunne hun huske. Der havde det været hende som havde kysset ham først. Hun så bare på ham, og lagde hovedet ganske let på skrå. "Hvad skal vi så lave nu?" spurgte hun, og inden han havde haft en chance for at svare på hendes spørgsmål, gik hun helt tæt på ham, og lagde sine arme om hans hals, og stillede sig på tær så hun kunne nå hans læber med sine egne. Hun kyssede ham blidt på munden, ikke sikker på hvad han ville tænke om det og sige til det. Hun frøs stadig en smule, men ikke så meget som da de var ude.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Lør 13 dec - 23:16

Han kiggede på hende og smilte stille og roligt og hørte hvad hun spurgte ham om noget, men dog fik han ikke den eneste chance for at svare hende på det før hun havde lagt sine arme om ham og det hele.
Han fik lidt åbne øjne da han mærkede hendes læber mod sine og dog kyssede han hende roligt igen og anede ikke hvorfor eller hvad der forgik sådan lige nu, men det skete og han lod det ske som det nu gjorde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Lør 13 dec - 23:44

Hun trak sig stille væk fra ham, og så på ham da hun havde kysset ham. "Undskyld" sagde hun og smilede til ham. Hun mente ikke rigtig det undskyld, men det var det eneste som hun lige syntes hun kunne sige lige nu. Hun lænede stille vægten fra sin højre fod over til den venstre mens hun bare så på ham. Håbede ikke at han ville blive sur på hende, men det regnede hun ikke med efter som han havde kysset hende tilbage. Hvordan kunne hun stadig ha følelser for ham? Det var ligesom om at de var blevet stærkere siden de sidst havde set hinanden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 0:13

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber "det skal du ikke undskylde for søde"sagde han roligt og kørte en hånd over hendes hoved, han kiggede roligt på hende og viste ikke hvad hun havde lyst til at lave.
Han gik stille og roligt ind i stuen og lagde sig ned på en sofa og ventede på hende til at komme her ind og den slags der, han så lidt rundt og kløede sig lidt i hovedbunden og anede ikke hvad de skulle lave og sådan.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 16:19

Hun bed sig i læben, men nikkede så til ham, og smilede kærligt. Hun kunne lide at han kørte en hånd over hendes hoved, og hun blev ved med at se på ham.
Da han gik ind i stuen, fulgte hun stille med ham der ind, og så på ham da han lagde sig ned i en sofa. Hun gik stille over til ham, og så ned på ham, inden hun satte sig på kanten af sofaen han lå på. Hun var ikke sikker på hvad han vil sige til det hvis hun lagde sig ned ved siden af ham. Hun kiggede blot ned på ham, og smilede forsigtigt. Hvis han ville havde hende ned at ligge hos sig, måtte han bare hive hende ned til sig. Hun vil intet have imod det hvis han gjorde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 17:06

Han kiggede på hende da hun satte sig ved ham på sofaen og alt det halløj der, og roligt trak han hende ned til sig så hun lå oven på ham med mave mod mave og han smilte til hende, og slappede bare roligt af " hvad så"sagde han roligt og kiggede på hende.
Mens de lå der lå han sådan set bare og kiggede hende ind i øjne og smilte stille og roligt, han kunne jo ikke rigtig gøre noget som helst på nogen måde ellers end bare og ligge der med hende og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 17:25

Hun smilede da han trak hende ned til sig, så hun endte med at ligge oven på ham. Hun lagde sig en smule bedre til rette på ham, og smilede kærlig. Hun havde savnet det her på en måde, men det var ikke alle som ville kunne få lov til det. Lige nu var han en af de eneste hun gad ligge med. Hun kiggede roligt tilbage på ham, og så ham ind i øjnene med et kærligt smil. Hun bed sig stille i læben. "Ikk så meget" Hun lænede sig ned til ham, men i stedet for at gi ham et kys på munden, nappede hun ham blidt i halsen. Hun rettede sig op, og så på ham for at se hvordan han ville reagere på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 17:42

Han kiggede roligt på hende med et stille smil på sine læber og kiggede roligt på hende og kørte sine hånd ned af hendes ryg og ned på hendes røv i det hun blidt nappede ham i halsen og alt det.
Han smilte roligt "Når man er da vist blevet noget af en frækkert var"sagde han roligt og klappede hende blidt i røven og slappede bare af og viste ikke hvad hun ville sige til det eller hvad hun ville, men han havde dog ikke regnet med at hun ville nappe ham i halsen og den slags der, for hun havde ikke gjort sådan noget før efter hvad han huskede og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 17:56

Hun mærkede hans hånd som han kørte ned af ryggen på hende, og ned til hendes røv. Hun sagde intet til det, men smilede drillende til ham da han sagde at hun var en frækkert. Hun lænede sig ned og nappede ham i læben, og så på ham. "Måske skat" Hun lagde blidt hovedet på skrå, og så lige på ham. Hun havde nappet ham i læben før, men vist nok ikke hans hals. Hun kunne ikke lade være med at gøre det hun havde i tankerne lige nu, og slikkede ham derfor drillende på munden, og blev ved med at kigge på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 18:14

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber "du kalde mig skat"sagde han roligt og havde ikke lige troet at hun ville kalde ham det, men det gjorde hun så og det kom bag på ham, men han lod som ingen ting sådan da.
Han så på hende og gav sig til at trække hendes tøj af hende så hun til sidst kun lå i undertøj og alt det og han fik også sit eget af og fandt et tæppe til dem som han lagde over dem så de kunne ha varmen endnu, selvom hans hjem var godt varmt og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 18:23

Hun så på ham og bed sig i læben. Hun burde ikke ha kaldt ham skat, det kom ligesom bare ud af hende. Måske lidt på grund af, at hun stadig havde følelser for ham. Hun var ikke sikker. "Sorry" var det eneste hun sagde til det, da hun ikke anede hvad hun skulle sige.
Da han begyndte at tage hendes tøj af hende, så hun stille på ham, og lod ham gøre det. hun vidste nogle lunde hvor det vil føre hen det her, men hun ville ikke ha noget imod det heller. Da han selv havde taget sit af, puttede hun sig ned til ham og smilede af tæppet han lagde over dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 18:36

Han kiggede på hende og slappede roligt af "det skal du ikke tænke på"sagde han roligt og lå der og kiggede på hende og roligt kyssede han hende på panden "hvordan har du det endeligt med det her bare og ligge ja næsten nøgen"sagde han roligt og så på hende.
Han havde da lidt i tankerne om at gøre noget men han var ikke helt sikker på det, da han ville se om hun kunne finde på at gøre noget som gik den samme vej som det han kunne finde på at gøre, så han ventede sådan set bare på at hun gjorde et eller andet, men hvad ja det var så det der kunne være spænde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 19:16

Hun lå bare og kiggede tilbage på ham, og smilede blidt da han kyssede hendes pande. Da han spurgte hende hvordan hun havde det med at ligge sådan her, trak hun på skulderne. "Har det okay med det." sagde hun med et med et kærligt smil. Hun vil intet ha imod hvis han ville mere end det her, hun ville nok selv være med på den næsten lige meget hvad han havde i tankerne. Hun kunne stadig li ham, og intet ville kunne ændre på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 19:28

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og tog roligt hende bh af hende og kyssede hende på halsen og roligt lod en hånd køre ned mellem hendes ben og nussede hende der nede, roligt så han hende i øjne og kørte hånden ned i hendes trusser og nussede hende direkte og alt det.
Han smilte til hende og håbede på at hun nød det for det var jo kun hende der kunne svare på det og ikke ham da han ikke kunne mærke det hun kunne mærke og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Gæst on Søn 14 dec - 19:39

Hun sagde intet til ham da han tog hendes bh af hende, og da han kyssede hende å halsen, sukkede hun nydende af det. Hun lagde hovedet så han bedre kunne komme til. Hun rykkede en smule på sig da han kørte en hånd mellem hendes ben. Hun sagde intet at hans hånd kom ned i hendes trusse. Det føltes kun virkelig rart, og hun var allerede nu blevet liderlig af de enkelte ting han havde gjort ved hende. Hun var ogs begyndt at blive våd mellem benene, og hun kyssede ham bidt på munden. Hun havde ikke været sammen med en mand i meget lang tid, så det var også medskyldig i hendes liderlighed.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion ~ where have you been?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum