Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Please, stay with me. -BETH!-

Go down

Please, stay with me. -BETH!-

Indlæg by Gæst on Tirs 16 dec - 22:15

Tid: Morgen, omkring kl 9
Sted: skolen i Doomsville
Omgivelser: skole elever
Påklædning: http://images2.fanpop.com/image/photos/11900000/Mansfield-Park-mansfield-park-11985449-240-361.jpg

Det var varmt, endelig var sommeren begyndt at springe frem igen. Græsset var grønt, himlen blå og bladende på træerne var endelige begyndt at springe ud, sammen med blomsterne. Hun gik rundt på skolens grund, med som altid sin egen lille notes bog i armene. Hun havde haft den lige siden hendes mor døde, da hun var omkring de syv år, så det var efterhånden 10 år siden hun døde. Hun havde altid haft den bog i nærheden af sig, skrevet i den og behandlet den som et levende væsen. Den var dog begyndt at blive noget så slidt i kanterne, især efter folk der havde det med at tage den og kaste rundt med dem. Dog skete det ikke så meget mere, mest i de mindre klasser.
Rose havde altid haft et dårligt helbred, hvilket havde gjort at hun ikke havde været på skolen siden i vinters. Men man kunne altid regne med at hun kom tilbage på denne skole, når varmen spredte sig i byen Doomsville. Den første time var blevet aflyst, hvilket gjorde at alle kunne nyde det gode vejr. Den stegende sol sammen med fuglenes kvidren. Alle udover Rose, som selvfølgelig begav sig ind i bygningen, og satte sig ved sin altid så rene plads. Alle folk holdte sig på afstand af hende, ingen ønskede at snakke med hende. sådan havde det altid været, lige siden folk fandt ud af at hun var døende.
Da lægerne ikke anede hvad der var galt med hende, mente klasse kammeraterne at det smittede, hvilket gjorde at de holdte sig fra hende. alle på nær hendes altid så gode veninde… Beth den eneste lyshåret i klassen udover Rose selvfølgelig, dog var Roses hår begyndt at se mere brunt ud, meget lyssebrunt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum