Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Never Letting Go - James

Go down

Never Letting Go - James

Indlæg by Gæst on Tors 1 jan - 18:23

Hun følte sig så nervøs. Og dog var hun så glad. Hun var officelt uddannet og havde endda fået arbejde. Hun skulle desværre flytte - og hendes vogn ville komme inden solen gik helt ned. Beth stod dog blot og ventede - hun håbede på at se James. Hun satsede så inderligt på, at han ikke var taget nogle steder endnu - for hun havde virkelig brug for at se ham inden hun smuttede. Det var yderst vigtigt for hende. Som bedt om, havde hun en hvid kjole på og håret krøllede løst henover hendes skuldre og videre over hendes bryst. De blå øjne skinnede i spænding og nervøsitet. Hvorfor skulle hun være så nervøs over to ting på engang? Det var tortur.
Endelig kunne hun se noget imod hende - James. Hun trak på smilebåndet og det var tydeligt - at hun var ekstremt glad for at han var på vej over imod hende. Hun stod udenfor hendes 'gamle' hus, med nogle tasker. Tydeligt, at hun skulle til at rejse - men det var nye nyheder for hende også - så derfor skulle han vel stadigvæk vide det.


//Ekstrem dårlig start.. sorry :/

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Never Letting Go - James

Indlæg by Gæst on Tors 1 jan - 19:12

James gik lige så stille ned mod Beths hus, hun havde bedt ham om og komme, hvorfor var han dog ikke sikker på det eneste han vidste var at hun havde en nyhed til ham. Han havde for en gang skyld, gjorde lidt ud af sig selv, da han normalt ikke gjorde det. James så hen på hende, hvor efter han kigget på hende mens han forsætte med og gå over mod hende.  Da han så der var en vogn, forstod han det hun ville rejse, en del af ham ville dog ikke ha det men, det var nu godt for hende. Hun trængte sikkert, til og tag afsted, James begynde og gå hen til hende, med få skridt hvor efter han kigget på hende. "Så hvad ville du fortælle mig," lød det kort fra James af, hvor efter han prøvet og skjule at det gjorde ondt. Men hun var kommet videre i sit liv, hvilket han ville tag som enhver anden person. James kigget over på hende, mens han prøvet og finde ud af, hvad han skulle sige til hende. Han havde endelig fået styr på sit liv, men nu ville hun komme ud af det sikkert, James kigget på hende da han stod overfor hende. Han havde haft tid idag, til og købe nogen blomster til Beth, hvilket kun var en lille ting. Mere eller mindre, var det fordi,han manglet en gave til hende som tak.  James Rækkede hende blomsterne, hvor efter han kigget på hende. "Det er en tak fordi, du hjælp mig med og få styr på mit liv igen Beth." Lød det svagt fra James hvor efter han sende hende, et lille smil.
//går nok, havde ikke forudset et nyt emne, så det er helt fint. :9//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum