Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

So how is this night going to be like? [Remíe]

Go down

So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Nora on Søn 18 jan - 22:50

Tid Klokken er 23:45
Sted Kroen det vilde svin
Omgivelser Der er nogle fulde mennesker, nogle vampyrer/dæmoner som er ude og jage, derudover blot nogle som ønsker at have det hyggeligt
Vejr Solen er gået ned, så derfor er det jo helt klart koldt. Det blæser derudover og man kan ane regn i vejret
Påklædning Hun bær [You must be registered and logged in to see this link.]

Blæsten havde efterhånden taget til, og på trods af det nok ikke var helt utrolig koldt, så var temperaturen alligevel nået sit stykke ned. For de mennesker der var ude, så var det helt klart vejr til hurtigt at komme ind igen. Over byen hang stjernerne smukt og glimtede næsten ned til hver enkel borger som kiggede op, dog var der løfter om værre vejr i horisonten og man ville med et let øje kunne spotte de store mørke skyer komme tættere på. De fleste gader var efterhånden helt stille, og det var kun de kendte kroer rundt omkring som bar besøgende, ellers så var folk hjemme i varmen og blandt kæreste. Dem som var dumme nok til at træde en fod udenfor deres dør, de kunne meget vel opleve deres sidste aften. Dette skete dog oftes kun for de lyse væsner, derudover svage væsner som mennesker og varulve. Ganske vidst var varulve af de stærke racer, men når fuldmånen ikke var i sigte...så kunne de meget vel blive føde for en sulten vampyr eller dæmon.
På en nærliggende kro i Doomsville Rotten Root District åndede alting fred, indtil nu var intet sket og ingen var direkte døde. De levende væsner som kun bar deres dødelighed...de havde selvfølgelig trådt ind i en mulig død ved blot at være der, men ellers var alting roligt. Dette ændrede sig dog hurtigt, da en ung kvinde med et dukkede op i døren. Af tøj lignede hun ikke just en rig kvinde...faktisk lignede hun derimod det stik modsatte. Det tynde stykke stof der dækkede over hendes brystparti var nok til kun at lade lidt til fantasien. Derudover bar hun en ganske fin nederdel der efterhånden var godt trævlet mange steder. Dog når man først lagde øjnene på hende, så ville man blive overrasket over hvilken skønhed hun besad. Som en succubus, så var hendes udseende hendes stærkeste våben, det tilpassede sig nemlig så det passede til hver enkel mands største seksuelle fantasi. Dog hvad hver enkel mand i denne kro ikke vidste var, at ingen mand nogensinde havde overlevet en nat i selvskab af hende. Hun var kendt blandt sin egen slags for, at dræbe og endda direkte spise sine mandelige elskere. Et fangeskab på over 40 år havde efterladt hende med et stærkt had imod den mandelige køn og det var kun deres død der kunne fjerne blot en smule af den stærke had.

De mørke øjne bevægede sig over hver enkel mand, selvom det blot så ud til at hun betragtede dem...så var sandheden en helt anden. Sandt at sige, så så hun noget helt andet end hvad man skulle tro. Hun så nemlig deres begær, hun så hvad de begærede og var allerede fra da hun trådte ind på kroen i gang med at udvælge sig aftens offer. Ganske vidst ville manden få sex, men han ville også få følelsen af lidelse før han ville blive flået i stykke også blive spist. Hun smilede næsten ved mindet om en ung mand, som hun havde revet maven op på og derefter spist. Ganske vidst spiste hun også sjælen på dem, men hvorfor ikke også nyde noget kød. Hun havde noget bloddæmon i sit blod...så det var ikke kun sjælen der tiltrak hende.
Som et rovdyr, havde hun en elegance der ikke var set hos en anden kvinde. Hun bevægede sig gelant hen over gulvet og hen imod et frit bord, hvorpå hun slog sig ned. Hun virkede måske ikke interesseret i de mange mænd, der allerede nu havde lagt sine øjne på hende, dog var hun mere end bare interesseret. Hun ville nyde at dræbe hver enkel mand i denne kro! Stod det til hende ville ikke en eneste af dem overleve denne nat.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 387
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Gæst on Søn 18 jan - 23:11

ah den søde duft af Vinden bar mange minder, den tog blidt fat omkring det nederste af jakken på den enlige mand der gik gennem gaderne på denne tid, på dette tidspunkt hørte ingen andre til på disse gader, end mørkets børn, en enkelt vampyr kunne ses snige sig rundt i de små side gader, sikke en beskidt måde at leve på, at rode i skrald bare for at kunne lokke folk der ind, det var så det brændte i halsen af ren galde bare ved at tænke på stanken af gyde. nej ikke for sådan nogen som Remíe Bordaux, hans ofre var velsmagende, han nød at suge sjælen ud af folk efter de tiggede om nåde. han var en sjæle dæmon der nød at modne de sjæle han fandt, først ville han lege venligt med dem, lidt sex en smule kælen, så ville han binde dem til en stol og tvinge dem til at modtage psykisk tortur, så fysisk tortur, så til sidst efter tre dage, ville de bede dem ham om nåde, det var det bedste at se et en gang klart smil, blive forvrenget til en grimasse af had og frygt, hvorefter han ville brænde dem og fange sjælen i hans hule greb og sluge den helt.
denne aften gik han ind på et lavt sted, i rotten root, en mand havde en gang snakket til Remíe om dette sted, at der var kvinder der som var desperate. lige den slags han kunne lide. han gik gennem døren og satte sig ved et bord uden at kigge op, han tog sin tophat af og hang sin jakke på sin stole ryg. han fik øje på en pige lidt der fra, hun så ud til at være 25, hun var klædt i laser, og hun var køn, han fik øjen kontakt og smilede til hende på lang afstand, i mens gik tandhjulene i hans hoved i gang for at tænke på de værste ting han kunne finde på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Nora on Søn 18 jan - 23:28

Hun sad indtil nu blot og ventede på det rette offer, somme tider kunne dette tage lang tid og andre gange tog det ikke mindre end et par sekunder. Som regel var der altid en eller anden teenage dreng, som skulle prøve lykken ved at træde hen til hende blot for enten at ende op død, eller også blive afvist. Somme tider havde hun en smule venlighed i sig, nok til at kunne afvise en stakkels lille dreng fra en stærk død. Andre gange kede hun sig og sagde god for den, blot for så at flå huden op på knægten og efterlade ham død. Da hun så samtidig også var en troende kvinde, så elskede hun også troen om at de uden sjæl aldrig ville kunne få hvile og derved altid ville rende rundt uden sjæl. Hun elskede den magtfulde rus det gav hende, når hendes ofre tiggede for nåde og en hurtig død, men de fik den aldrig...for eneste bøn var for døve øre. At sige hun var en morder, det var nærmest en underdrivelse...tøsen elskede direkte at dræbe og gjorde det gerne mere end bare friviligt.
Som aften gik, kom der med et endnu en mand ind og hun vendte stille blikket imod ham. Det tog hende ikke lang tid at regne ud han ligesom hende var af den dæmoniske race, dog var han ikke som hende. Han var derimod en sjæledæmon, hvilket nemt var at opfatte i hans person og væremåde. En bloddæmon ville være meget mere aggressiv i sin værremåde, hvorimod en anden incubus ville være mere sensuel. Selv hvis hun ikke havde regnet ud at han var en sjæledæmon, så ville det være den rene udelukkelsesmetoden der blev taget i brug. Som han med et smilede til hende, sendte hun et smil i hans retning. Det tog hende ikke lang tid at regne ud hvad han tændte på...en god ting som en succubus, var et vide hvad hver enkel person tænde på. Der var ikke en eneste person hvis turn on hun ikke kendte til. Hun rejste sig let op og et sekund lignede det at hun var på vej imod ham, dog gik hen hen imod en af tjenerne. Efter noget tid, vendte hun sig dog om og gik direkte hen til ham. Drillende tog hun hans hat og bar den på sit hoved "jamen goddag mystery boy...leder man efter en nats morskab" spurgte hun og lagde hovedet på skrå. I dette øjeblik virkede hun blot som en naiv menneskelig tøs, hun virkede naiv og i en seriøs brug for sex...så derfor også ganske desperat for hans opmærksomhed. Dog kunne hun inderst inde ikke være mere ligeglad omkring ham, han var i hendes øjne ikke andet end føde

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 387
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Gæst on Søn 18 jan - 23:48

Remíe så op da pigen kom hen til ham, hun virkede desperat efter sex... for desperat. han så lige på hende med kolde blå øjne før han smilede til hende "meget gerne, men sæt dem endelig, jeg har en vane med at lære folk at kende først" hans lette franske accent legede med ordene "tjener, en flaske vin og to glas" han satte sig til rette i sin stol med et smil der ikke var mere end en facade, der var nu to muligheder, enten A var hun en beskidt vampyr der brugte sine kvindlige goder til at lokke mænd, eller B: hun var en succubus, en meget mere tilfredstillende mulighed. hans hjerne arbejde på tryk og sendte hende et smil mere dybt denne gang "hvad er dit navn" han så på hende med blødere øjne denne gang. da vinen kom tog Remíe begge glas med et smil og så på dem "hmm nej nej nej det går slet ikke" han lod det ene falde til jorden før han hældte vin op i glasset og gav det til pigen over for sig nu "jeg er Remíe Bordaux, bare tag lidt, jeg betaler" han smilede venligt til hende da hans hjerne kom til konklutionen at hun var succubus, dog ville han lege med på hvad end leg dette nu var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Nora on Man 19 jan - 0:01

Hun hævede øjenbrynet og et lettere drillende smil kom op på hendes læber "jamen dog, sikke en charmørere de er" lød det fra hende, invendigt kunne hun ikke være mere ligeglad med ham. Hans mening betød ligeså meget som hans liv, og derved intet. Hun ville nyde at slå ham ihjel, nyde hvordan livet forlod hans øjne som hun indtog hans sjæl. Hun ville gøre det langsomt også nærmest give ham håbet om overlevelse, dog ville sandheden hurtigt gå op for ham. Netop at hun ikke var nogen normal succubus, hvor enhver anden succubus nærmest bare var en nymfoman der ledte efter sex, så var hun langt mere kompleks i sine handlinger. Ikke engang hendes nærmest kunne fatte hvad hun gjorde og hvorfor hun gjorde de forskellige ting...dog betvivlede de hende aldrig og de ville nok heller ikke gå hende imod. Da han med et spurgte efter hendes navn, lagde hun hovedet på skrå og hævede øjenbrynet "mhh jeg kan være hvem end du vil have jeg skal være" hun havde hørt et par desperate tøser smide den sætning af, selv forstod hun ikke hvordan den overhoved skulle virke...men den fik hende da til at virke desperat og derved også præcis det hun ville.
Hun klukkede af hans måde at være omkring vinen, hun elskede skam vin og var faktisk en stor vindrikker. En ting hun havde arvet fra sin kære moder der også havde nydt af denne drik. Hun tog imod glasset med et lille smil og drak skam også af det "men du kan da kalde mig Serilda mr. Bordaux" de fleste som fik hendes navn, ville ikke leve mange timer efter. Det var kun få som rent faktisk fik muligheden for at kalde hende ved navnet flere gange og over en længere periode. Hun lod drillende sin bare fod glide op af hans ben, alt i mens hun drak fra glasset

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 387
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Gæst on Man 19 jan - 0:16

han så på hende med et enkelt smil men inden i regnede han den hurtigere ud, specielt da hun sagde sætningen "jeg kan være hvem du vil have jeg kan være" hans øjne låste på hendes hånd da hun førte glasset til hendes læber, og hun lod en fod glide op af hans bukseben. tydeligvis var hun en der smed mænd af som var de gamle aviser, meget vel, men det skulle ikke stoppe ham" ah hør her ma chére, lad os tage til dit hus og tage næste omgang skal vi. han smilede og tog glasset og drak resten af vinen "tjener, to flasker mere til at tage med" han smilede til hende og lod sin anden hånd hvile på hendes fod i et split sekund, før han fjernede den fra hans bukse ben. hendes hud var blød, for blød til at være en fattiglus. han tog sin jakke på og rettede på sit slips han havde på før han gik hen til hende og rakte en arm til hende som hun kunne tage i mod.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Nora on Man 19 jan - 0:25

Hun lagde hovedet på skrå da han udtalte de ord, så han gav sig hurtigere end hun havde forventet. Bare tanken om at skulle dræbe ham og derved give denne verden en mand mindre, det fik hende næsten til at smile. Hun overvejede endda rent faktisk at have sex med ham, men dette var så kun en overvejelse. Dog ville hun nyde at dræbe ham, det var efterhånden nærmest en sport for hende, at se dem lide under hende som hun slog dem ihjel. Overraskende interessant faktisk. Hun lod ham fjerne sin fod og rejste sig samtidig op med ham, hun lagde sin arm ind i hans og i stedet for at føre ham ud førte hun ham hen imod trappen der førte ovenpå. Hun havde et værelse i kroen og det var altid klart til hvis hun nu skulle have lyst til at tilbringe tid på disse usle kanter. Derudover var det også sat op til, hvis hun nu skulle have sex og ikke gad tage langt for at få det.
Hun trak ham med ovenpå og fik hurtigt åbnet døren til et værelse. Da hun trådte ind, vendte hun sig imod ham og vendte igen hovedet på skrå. Egentlig havde hun ikke fundet sex særlig interessant, men efter at havde tilbragt over 40 år, på at blive voldtaget og tortureret...så var sex ikke just den ting hun fandt mest interessant. Dog fik hun hævnet sig ret så hurtigt på de folk som havde bortført hende, og at sige de led...det var en underdrivelse for et århundrede. Hun tog flaskerne fra ham og lagde dem hen på en hylde, hvorpå hun skubbede han hen imod en stol

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 387
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Gæst on Man 19 jan - 0:39

et eller andet sted havde han forventet det, han havde fundet ud af i de 4180 år han havde været seksuel aktiv at succubusser havde det med at være meget dovne når det kom til at vælge steder at knalde, han smilede til hende da han lod sig guide ind på et værelse. dog var han ikke helt forsvarsløs, han havde alle sine magiske besværgelser i en lille bog der lå i hans lomme, der ud over havde han lært sig selv mange af dem uden ad hvis der skulle ske noget. han smilede til hende da hun skubbede ham ned i en stol. dog var han hurtigt på benene igen og bevægede sig om bag hende "beklager ma chére, men jeg lader mig ikke bakke op i et hjørne på den måde, han smilede og vendte hende rundt før han gav hende et kys, et langt et, han var halvt incubuc men det var ikke noget han selv nævnte tit, dog betød dette at selv Succubuser havde det svært ved at undgå hans charme. denne kvinde ville dog ikke undgå hans vrede, eller måske ville hun. han måtte give hende point for at være så kreativ, at finde ud af hvad en mand som Remíe ville have den dag og bruge det. han så på hende med et blødt smil, så blødt som smør "du er en meget smuk kvinde, men jeg kan se en arret sjæl bag dine øjne" hans franske accent fik det bare til at lyde mere sensuelt "jeg kan lide det" han smilede og støg hendes hår væk før han kyssede hende igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Nora on Man 19 jan - 0:53

Hun rynkede brynet, men lod ham da bevæge sig rundt som han ville. Hun lod sine hænder glide op af hans bryst og rev jakken af ham. Kysset betød slet intet for hende, hun havde skam haft kontakt med andre mandelige incubuser, så hun kendte til deres mønster. Nok bar han ganske lidt i sig, men det var ikke nok til at have en effekt på denne hadfulde kvinde. Hun var ikke en kvinde der kendte til kærlighed, så kys og kram betød ligeså meget for hende, som døden gjorde...derved intet. Hun klukkede over hans ord "åhh kære mr. Bordaux, min sjæl betyder intet for dem...ligesom de intet betyder for mig" hun var hurtig til at få sparket benene væk under ham, hvorpå hun satte sig på ham. Hun rev skjorten op, hvorpå hun bøjede sig ned imod ham og kyssede ham op langs hans mave og op imod hans hals. Hun fik grebet fat i hans arme og tvang dem over hans hoved. I takt med kyssene fortsatte ville man kunne høre lyden af en masse knæklyde fra hendes ryg. Dg fortsatte kyssende, og hun lavede roterende bevægelser med hofterne, som for at give ham en smule nydelse. Dog fortsatte de mærkelige knæklyde fra hende og man kunne halvt om halvt se hvordan hendes hud skiftede farve fra en porcelæns bleg, til en mere grålig.
Hendes tænder blev skarpere og hun trak sit ansigtet op for at kigge direkte på ham, hvor man kunne se hvordan årer gled op langs hendes hals og op imod hendes øjne, der skiftede farve fra den mørkebrune, til en næsten hvid. Ligesom de mørke årere der dannede sig på hendes hals, formede der også nogle rødlige årere i hendes iris, hvor det kun var den sorte pupil der forblev tilbage "jeg kommer til at nyde dette" hendes stemme bar en helt anden lyd på sig og det var tydeligt nu, at hun helt klart var rovdyret. Hendes greb om hans arm ville blive strammere og hun gjorde sig klar til at gå direkte efter hans hovedpulsårer

//[You must be registered and logged in to see this link.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 387
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Gæst on Man 19 jan - 1:07

som han havde regnet med, han var nemt overmandet af denne succubus, dog var der noget som han bed mærke i da hun lagde ham på gulvet smilede han bare til hende, men da knæklydende lød smilede han bare mere og med et kort "HA" fik han bøjet sit ben op om hendes hals og tvang hende tilbage, om hun så bed i det var det en lille pris. han så på hende og smilede før han med alt sin magt fik hende tvunget af sig "hm, succubuser i dag er meget mere aggresive end jeg husker dem. han smilede roligt og gik hen til reolen hvor han tog et glas vin som han nippede til før han gik hen til hende "tag et glas" hans ord var stadig hårde "lad mig reintroducere mig ma chére" han gik væk fra hende og bukkede dybt "Remíe Bordaux, i min fritid torturere jeg alle sjæle indtil de tryler mig om at dræbe dem og mit arbejde er Butler, og de, Mademoiselle Serilda, er lige den slags frue jeg vil arbejde for. vær venlig at tage mig op på mit tilbud og jeg vil kunne gøre alt for dem, ud over at blive flået af deres meget fine tænder. han smilede venlig til hende igen men hans håndflader var varme og var klar til at skyde ildkugler hvis hun skulle angribe. for ikke at tale om hans jagt kniv i hans støvle.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Nora on Man 19 jan - 1:20

Hun kneb øjnene sammen og knurrede af ham, da han så fint skubbede hende af sig. Han ord fik hende til at lægge hovedet på skrå og de hvide øjne betragtede ham koldt, nu var facaden lagt og hun lagde ikke skjul for sin foragt imod ham. Faktisk var det ikke så meget ham, men mere det faktum han var en mand og hun var ikke den største fan af mænd, eller rettere hun direkte hadet dem! Som han rejste sig gjorde hun selv det samme. Hun betragtede ham observerende, som hvis han gjorde noget var hun selv klar på at gøre noget igen. Om ikke andet tog hun et glas vin da han selv gjorde. Som han med et besluttede sig for at introducere sig igen, lagde hun hovedet på skrå og rullede øjnene af hans ord. Så han var en butler, og nu ville han tjene hende?
Hun gik rundt i lokalet og drak stille fra glasset "så det vil de, men ser de jeg har ikke en særlig stor forkærlighed imod din slags" hendes hænder blev hurtigt ophedet og glasset smeltede og ramte imod gulvet "og med det, mener jeg blot generelt mænd, i frastøder mig direkte" hun trak på skulderne og de hvide øjne blev igen brune igen "men hvem kan ikke bruge en butler, en god mand til at gøre de ting man ikke selv gider" hun trak på skulderne og vendte blikket imod ham "giv mig endelig ikke en grund til at ville dræbe dem, for jeg lader mig muligvis bukke mig ved denne mulighed for at få en "butler", men dette betyder ikke at jeg kan lide dem mere" hun lagde ofte tingene lige ud. dog skulle han blot ikke give hende en grund til at hade ham, også ville han nok slippe for at mærke vreden fra mere end bare en succubus. Hun gik hen imod ham og rakte ham sin hånd "men de har en aftale mr. Bordaux...de er hermed ansat" sagde hun let og med et hævede øjenbryn

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 387
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Gæst on Man 19 jan - 1:40

Remíe smilede til hende da hun rakte ham hendes hånd og han satte sig på et knæ foran hende med et smil og kyssede hendes håndryg "jeg takker ydmygt, min nye mester, Frøken Serilda" han rejste sig i sine fulde 190 cm højde og gik hen for at fjerne alt glasset der var ved at brænde på gulvet. han rettede sig op og tog sin jakke fra gulvet og knappede sin skjorte igen "dog kan jeg ikke lade være med at være skuffet over vi ikke nåede længere frøken, deres krop er yderst lokkende" han sagde det lidt jokende men vendte sig om og lod glasset glide ned i en metal spand "føl dem fri til at bede mig om hvad som helst, alt lige fra fjerningen af lig, til at lave dem en kop dejlig æble te, min personlige favorit" hans holdning var helt ændret over for hende, det var hans måde at overleve på. på den anden måde var han i en større risiko for at blive til natmad for denne her skræmmende tøs. han tog sin top hat og tog sin jakke på hvor efter at han stod foran Serilda "jeg undskylder for at have ødelagt deres måltid, lad mig finde et nyt til dem. vil kvindelig være ok for dem eller vil de fortrække at fortære mænd, jeg vil huske deres svar til fremtidige øjeblikke" han så på hende med hans dybe is blå øjne og et hvidt smil og rejste sig op igen fra sit buk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Nora on Man 19 jan - 20:07

Hun rynkede brynet og så spørgende på ham, da han med et satte sig på knæ foran hende. Det var ikke just hverdag for hende, at se den slags og hun vidste da slet ikke hvordan hun skulle reagere på det, dog forblev hun stille og lod ham kysse sin håndryg. Hun hævede øjenbrynet "det er bare Serilda, ikke mester eller frøken" pointerede hun og vendte sig om, hvorpå hun kiggede ud af vinduet. Denne aften var i den grad ikke gået som hun havde forventet. Da hun havde vågnet op denne morgen, var det ikke just med tanken om at skulle få sig en butler ved natten. Hun havde ikke sat det ind på sin liste, at dette skulle ske...faktisk var det ikke engang tæt på noget hun havde forestillet sig. Men så igen man kunne da godt bruge sig en butler engang imellem, om ikke andet for at gøre alle de ting man selv ikke ønskede at lave.
Hans pludselige kommentar fik hende til at vende sig imod ham "jeg har ikke sex med mænd, uden de dør til sidst" sagde hun følelsestomt og som var det et normalt emne. Hendes stemme forblev monoton under hele sætningen og det virkede ikke til at skulle gå hende på, at hun rent faktisk slog dem ihjel til sidst. At han så havde anset hendes krop for at være "lokkende" var skam blot normalt, som en succubus var hun jo perfekt skabt i krop og derved ville alle finde hendes krop lokkende. Hun nikkede stille "de vil bo hos mig, da de nu arbejder for mig...ville jeg da sætte pris på de er tæt på hele tiden, hvem ved om jeg kunne få brug for dig!" hun slog ud med den ene arm og trak på skulderne. Hun kneb øjnene sammen "hvis det er et måltid, så er det altid mand...aldrig kvinde!" sagde hun bestemt, før hun gik hen for at sætte sig på sengen

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 387
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Gæst on Fre 23 jan - 18:11

med et smil så han på sin nye mester og bukkede lidt "som de ønsker" han satte hatten på et bord knappede sin jakke op og sin skjorte op hvorefter han knappede den forkert med vilje og tog sit lomme tørklæde og tog flasken med vin og dyppede to pletter på hans skjorte. han tog en stor slurk af vinen og skar lidt ansigt "horribel vin de har her" han tog flasken i den ene hånd "hvis de vil have mig undskyldt Serilda, vil jeg hente dem et måltid" han så på hende med et smil før han forsvandt ud af døren og ned af trapperne og vaklede lidt som om han var fuld, dog var hans hjerne klar, en halv ung mand på omkring de 25 sad ved et bord med en næsten komplet rød næse. stille men fumlende gik Remíe over til manden "hey makker hvad med at tage en tur i hende jeg lige gav, hun er rigligt vild" han så på manden med et smil som gengaldt det med et sløret blik, uden tvivl at han var helt fuld. Remíe førte manden op til værelset og lukkede ham ind før at Remíe rettede sig op igen og smilede "deres aftens mad er serveret min frue" han satte sig i en stol med et smil og rettede sin skjorte tilbage til nydelig form og satte sig til at se på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So how is this night going to be like? [Remíe]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum