Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

You're wanted - Sajro.

Go down

You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jan - 15:49

Sted: Ashen Wood Forest.
Omgivelser: Træer, dyr, mudder.
Vejr: Det har lige regnet, men er nu næsten klart igen. Solen er begyndt at titte frem, men nogle enkle skyer skygger stadig for den.
Tid: Middagstid.

Abby havde knap nok spist færdig, før Samuel Johnson, professor i et fag som, sjovt nok, var ukendt for Abby, havde bedt hende om at finde en bestemt mand.. Som Samuels assistent, burde hun kende til hans research, men lige så snart hun kom i nærheden af hans mange mapper og papirer, blev hun pænt bedt om at holde nallerne for sig selv. Det eneste Abby vidste om denne mand var, at han befandt sig ude i en skov, og gik under navnet Sajro. Samuel mente åbenbart ikke hun behøvede at vide mere. Abby var netop kommet ind i skovens åbning, og det første hun opdagede var det ankelhøje mudder. Farvel sko. Hun lod en god portion luft bevæge sig ind igennem hendes næse, cirkulere rundt i hendes lunger, og blive pustet ud gennem hendes læber igen. Hun besluttede sig for, at gøre det barfodet. Hun smed hendes sko, smørrede hendes bukser en smule op og forsatte så hendes gang. Henover de sorte bukser, hang en grå nederdel, denne nederdels top blev dækket af en hvid bluse, der var næsten gennemsigtigt grundet regnvejret, men inden under blusen havde hun en sort top, der dog også var våd, men ikke ligefrem gennemsigtigt. Hendes talje blev vist frem af et tyndt bælte af læder. Hun så på hendes beskidte sko og sukkede dybt. ”Undskyld.” Hendes skridt forsatte, men det var bestemt ikke mere behageligt barfodet. Hun følte at hvert skridt hun tog, førte hende længere ned i mudderet. Det var nærmere kviksand end mudder. Abby var mester i at overdrive, og det var sjældent man havde en samtale med hende, hvor hun ikke overdrev på den ene eller anden måde. Hun bankede sig ind i et træ på en opgivende måde, hvilket resulterede i, at en stor mængde vand skyllede ned over hende. Sajro havde bare at være det værd, og Samuel kunne godt forvente hun bad om en lønforhøjelse for den forfærdelige tur. Hvis hun nu kaldte på ham, kunne det være han kunne finde hende. Eller også kunne fuglene finde ham og få ham hen til hende. Men hun levede ikke i et eventyr. Desværre. Hendes håbløse jagt på denne utrolige vigtige mand, selvom det ikke så ud til hun ville finde ham før mørkets frembrud. Det var en stor skov og hun var lille i forhold til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Tirs 20 jan - 16:47

Sajro holdte til, ret dybt inde i skoven, i en lille lysning hvor han havde slået lejr op. Han var lige nu ude for at jage. Han havde fulgt en då i en længere tid nu, en rolig jagt gennem skoven, hvor der egentligt ikke skete så meget. For ham var det også mere for at fordrive tiden da han havde haft muligheden for at dræbe dyret mangen gang nu allerede. Han blev overrasket af lyden af fødder der blev hevet op af mudderet, denne svuppen. Han fulgte dåen med blikket som løb i retning af lydene, og han blev overrasket af hvad han så, og han kunne ikke stoppe sig selv i at smile en smule over det lettere grinagtige syn.

"Undskyld mig... Men burde du ikke have haft en lidt anden påklædning på?''

Han gik i retning af den fremmede kvinde roligt, ligesom hende havde han bare fødder, og han havde et par bukser på, de var lavet i et robust lærred stof ligesom den skjorte han havde på. Skjorten var også forstærket med store stykker læder på ryggen og ved albuerne. Hans øjne søgte langsomt rundt i området da det alt i alt virkede meget mærkeligt hvad det var hun lavede herude. Han kiggede på hende stille.

"Hvad er grunden til du er her ude? Du ved godt at skoven er relativt farligt at opholde sig i ikke?''

Han så på hende roligt, som hvad der mindede om ulvehyl begyndte at stige op over trætoppene.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jan - 20:40

Abby var på ingen måde et naturmenneske, og det var tydeligt at se på hende. Hun var dårlig til at klæde sig til en tur i skoven, men lige netop denne gang, var det fordi, hun ikke havde haft tid til skifte. Samuel havde nærmest smidt hende ud af døren. Hendes lyse, korte hår var redt til siden fra morgenstunden, men det pludselige regnskyl havde ødelagt hendes frisure, og fået den til at sidde tilfældigt, men det strittede i det mindste ikke. Hun så ned på den mudrede jord, og først da en stemme lød, så hun op før hun fik øje på en mand længere henne. En høj og muskelløs mand. Hun lyttede til hans ord, og så ned af sig selv for at se på hendes tøj. ”Mit tøj egner sig ikke ligefrem til en skovtur, men jo.” Et let smil bredte sig på hendes læber. Hvis bare denne mand kunne være den hun ledte efter, ville tingene være meget lettere. Før hun nåede at stille ham et spørgsmål, havde han selv sagt noget. Hun så på ham og rynkede brynene en smule. Farlig? Som i at der var rovdyr, måske? ”Ham jeg arbejder for, har sendt mig ud for at finde nogen.” Hun så sig kort omkring, for at spotte de eventuelle farer han havde nævnt. ”Jeg er her eller ikke af egen fri vilje. Jeg leder efter en mand, måske har du hørt om ham, Sajro?” Det ville være godt, hvis denne mand kunne hjælpe hende på vej, så hun ikke behøvede at vade rundt i mudderet for at finde denne Sajro. Hun lod en hånd føre igennem hendes uregerlige hår, i et forsøg på at få styr på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Tirs 20 jan - 21:25

Han kunne ikke lade være med at smile bredt da hun gjorde sig enig i at hun ikke havde den rigtige påklædning på. Han gik med langsomme skridt over til hende. Han virkede meget uberørt af mudderet om hans fødder. Men da hylet rejste sig ude i skoven, var det nærmest som om han rejste børster og kiggede ud mod der hvor det kom fra, og han så så tilbage mod hende, og han kunne ikke lade være med at grine en smule over det med at hun var tvunget derud.

"Du leder efter Sajro siger du?''

Han stod lidt tid og virkede som om han tænkte meget stærkt over om han vidste hvem det var hun snakkede om, men efter ikke længe så gik han helt hen rakte sin hånd frem så hun kunne tage den og hilse på ham.

"Jamen så er du heldig... Du har allerede fundet ham.''

Han kiggede sig en smule omkring fordi han havde lige nu ingen grund til at følge med hende, ikke fordi han havde noget imod hende, men han havde ikke fået noget at spise længe og han havde brug for det. Han kiggede på hende roligt, og derefter ud i skoven igen.

"Men hvad er grunden til at du skal finde meget? Og kom..."

Han pegede i en retning som meget tydeligt var længere ind i skoven, og han gjorde an til at gå, og regnede med at hun ville følge efter, hun havde jo af den ene eller anden grund fået besked på at skulle finde ham.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jan - 21:38

Abby så på ham, da han spørgende gentog hvad hun havde fortalt ham. Hun havde en gnist af håb inde i sig, og da han rakte sin hånd frem imod hende. Hans ord fik hendes gnist til at vokse sig større. Hun tog imod hans hånd og gav hans et kort klem før hun gav slip. ”Abby.” Hun havde forudset, det ville blive meget sværere at finde ham, men hun havde været heldig. Det var ikke altid sådan, nogen gange blev hun nød til, at gå rundt en hel dag før hun kunne finde en person. Det var ikke let, når folk bevægede sig rundt. Det skulle de lade vær med. Men Sajro havde ikke været svær at finde. Eller faktisk var det ham, der fandt hende, hvilket var en overraskende og forfriskende drejning. ”Sagen er den..” Hun nåede ikke at sige mere, før han begyndte at gå. Hun tog mange skridt og nåede op til hans side. ”Jeg arbejder for en professor, Samuel Johnson, som har en interesse i dig. Jeg ved ikke meget, men han vil meget gerne have en samtale med dig. Hvordan tingene vil forløbe sig derfra, vil Samuel uddybe hvis du vælger at tage med.” Det var aldrig rart at komme tomhændet tilbage til Samuel, han kunne blive ret sur, hvis han ikke fik han ville. Det var ikke noget Abby ikke kunne håndtere, men det var aldrig behageligt. Hun så på ham med et afventende blik, mens hun ventede på hans svar. Hun havde nu et håb om, han ville sige ja. Det ville være meget lettere for hende, men hun havde heller ikke intentioner om at tvinge ham til noget som helst. Ikke at hun kunne det, selv hvis hun prøvede. Fyren var enorm og Abby kunne ikke få ham med ved fysisk tvang, så blev hun nød til at bruge et psykisk trick i stedet, men det var den aller sidste udvej, hvis hun overhovedet ville bruge den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Tirs 20 jan - 21:58

Han gav hendes hånd så forsigtigt et klem han kunne. Han begyndte bare at gå roligt mod hans lejr, og han gjorde ikke rigtigt an til at stoppe. Han virkede meget overrasket over det hun fortalte omkring at hun virkeligt var blevet sendt herud af hendes professor. Han kiggede på hende med hovedet på skrå og han så alt i alt meget chokeret og undrende ud, og han kunne ikke lade være med at udbryde det han havde på tankerne.

"Har den mand ingen tanker for din sikkerhed overhovedet!?''

Han førte hende dog bare længere ind i skoven, selvom et måske virkede mere farligt end der de havde været tidligere. Han kiggede på hende, og begyndte derfor at gå baglæns gennem skoven. Han kiggede på hende mens han gik. Han tænkte dog over det hun sagde med at tage med tilbage.

"Men ved ikke om jeg har lysten til at tage med tilbage, men jeg ved at jeg tager ikke med før jeg har fået noget at spise.''

Han kiggede på hende roligt, og vendte sig omkring igen,han førte hende ind i den lysning hvor han holdte til. Han kiggede på hende, mens han begyndte at rode en taske igennem der stod i teltet, og efter at have rodet den igenne, gik han ud af teltet igen, hvorefter han gik hen til hennde igen. Hylene længere ude i skoven blev højere og højere og det lød også en smule som om de kom tættere på.

"Fået noget at spise selv i dag?''

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jan - 22:12

Abby var blevet vant til Samuels tilgang til tingene, og de ting hun nogle gange måtte igennem som hans assistent, så hun tænkte slet ikke over det længere. Hun så på Sajro da han, med en vred undertone, stillede hans spørgsmål. ”Samuel er en speciel mand. Han tænker ikke over sådan nogle ting. Men jeg har vænnet mig til det, der er aldrig sket mig noget før.” Hun havde lagt mærke til hylene, men havde ikke tænkt nærmere over det. Ulve var ikke unormale i en skov, så vidt hun vidste. Hun nikkede kort, da han sagde han ikke vidste om han ville med tilbage. Det var også forståeligt, han vidste ikke hvad det handlede om. Samuel gjorde ikke ligefrem hendes job let for hende. Hun kunne ikke fortælle Sajro hvad det handlede om, og kunne derfor heller ikke give ham den tryghed, som mange ville have, når de skulle gå med fremmede. Hun måtte bare forsøge at overtale ham. ”Jeg forstår det godt. Jeg kan desværre ikke fortælle dig hvad det handler om, men det lød til at være meget vigtigt for Samuel.” Mere kunne hun ikke sige, selvom hun gerne ville. Hun forsatte med ham længere ind i skoven, og vendte sig rundt da der lød flere høje hyl. Det lød skræmmende tæt på, og det begyndte nu at gøre hende en anelse mere nervøs. ”Ja, det har jeg.” Hun sendte ham endnu et smil. Hun håbede på hun kunne overtale Sajro til at komme med, ellers måtte hun finde på en god god undskyldning. Det lød til, hun godt kunne begynde at tænke på en allerede, og begynde at tage sorgerne på forskud, for en gangs skyld.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Tirs 20 jan - 22:30

Han rystede bare på hovedet over det hun sagde, det virkede meget underligt at man kunne være så ligeglad med andres sikkerhed og helbred. Han valgte dog istedet bare at fnyse, og forsøge at skubbe det en smule til side, men for at være ærlig så var det ikke noget han kunne få sig selv til, da det gik ham en smule på.

"Men du er blot et menneske? Har du aldrig overvejet hvor meget der faktisk kunne slå dig ihjel?''

Han kiggede på hende roligt, og gik hen til hende, og han var ikke i tvivl om at hun nok gerne ville have at han gik med hende tilbage, men personligt så ville han ikke, men han ville da give hende en chance for at 'overtale' ham, hvis man kunne sige det sådan. Han kiggede op og ned af hende, sådan nærmest målende, og han gik så ind i teltet igen og fandt et par bukser frem, som han troede hun ville kunne passe, og en langærmet trøje.

"Tag det her på, du kan bruge teltet, det kan lukkes... Jeg skal ud og jage, så du kan komme med, og hvis du ikke går i vejen eller skræmmer dyrene så lover jeg at tage med dig tilbage til din professor"

Han gik derefter over til et træ og stillede sig op af det og ventede på hende.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Fre 23 jan - 18:46

Abbys blik blev delvist forvirret og undrende, da han sagde 'hun blot var et menneske.' Hvad betød det overhovedet? Hun lagde defensivt armene over kors, da hun ikke var helt sikker på hvad hendes holdning til hans ord var. ”Kun et menneske?” Hun hævede nu et øjenbryn, for at understrege hendes forundring. Hans ord om hvor meget der kunne slå hende ihjel, da hun ikke var et sted hvor hun kunne forholde sig til det lige nu. Hans målende blik, fik hende at automatik til at træde et skridt tilbage. Hun brød sig aldrig om, når folk 'tjekkede' hende ud på den måde. Da han dernæst forsvandt ind i teltet, så hun nysgerrigt efter ham. Tøj, det var hvad han hentede. Hun tog imod det med en hurtig bevægelse, og lyttede til hans ord, før hun gik ind i teltet for at skifte. Abby lukkede teltet, tog sit eget tøj af og lagde det pænt sammen, for dernæst at skifte det ud med det tøj han havde fundet til hende. Det var en anelse for stort, men hun kunne i det mindste bedre bevæge sig rundt i det. Nu skulle hun bare forsøge, at være så stille, at hun ikke afbrød hans jagt. Gad vide hvordan det ville lykkedes. Sikkert ikke særlig godt, hvis man kendte Abby ret, ville hun falde efter en halv meter, slå hul på sit knæ og få alle skovens fugle til at flyve så langt væk som muligt. Men hun ville gøre alt hun kunne, for at holde sig på to ben. Hendes blik bevægede sig kort rundt, før det landede på Sajro. ”Lad os gå.”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Fre 23 jan - 18:56

Han kiggede lidt op i luften tænkende over da hun spurgte, til det med kun et menneske. Det var måske ikke helt pænt sagt, men det var desværre sandheden, mennesker var generelt svagere end mange af de andre racer. Han nikkede derfor roligt til hende spørgsmål. Han mente det jo.

"Ja du er kun et menneske, du er svagere end så mange af de andre racer der lever her i verden jo. Både af de mere menneskelige racer, som mig selv, men også de der er mere monstøse''

Han kunne ikke lade være med at grine en smule over hendes reaktion da hans øjne gled over hende, men det var vel forståeligt nok, fordi det kunne jo nok virke lidt stødende, kunne han forestille sig. Han fulgte hende kort med øjnene, før han bare ventede på at hun kom ud fra hans telt med det nye tøj. Han nikkede så til hende, og begyndte selv at gå ind i skoven.

''Bare sørg for ikke at falde eller knække nogen grene, hvis muligt så gå i mine fodspor''

Han begyndte så at gå, ret lydløst i forhold til hans størrelse mens han snusede rundt i luften regelmæssigt for at fange færten af et dør.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Fre 23 jan - 19:17

Abby lignede mest af alt et stort spørgsmålstegn, men hun forsøgte at skjule dette. Hun vidste ikke hvad han mente med 'andre racer' men det var et spørgsmål, hun ville gemme til Samuel. Hun ville vide hvad det var han var professor i, og hun ville ikke tage nej for et nej denne gang. Da han sagde hun hverken måtte falde alle knække grene, følte hun lige pludselig udfordringen blev noget sværere, men at hun kunne følge hans fodspor, bogstavlig talt, ville være et stort hjælpemiddel for hende. Abby tog et skridt efter en anden, men så noget spøjs ud mens hun gik, fordi hans skridtlængde var noget længere end hendes, og hun derfor blev nød til at sprede benene noget mere end ham. Men det lykkedes hende, og hun forsøgte ikke at falde eller knække grene, men afstanden mellem dem voksede, og hun endte til sidste med at være en halv meter bag efter ham. Hun var bestemt ikke vild med at være i skoven, hvilket hun havde udtrykket flere gange, men det var lige netop disse opgaver, der gav hende en lille smule mere løn for en måned. De svære arbejdsopgaver, som krævede hun skulle langt væk hjemmefra. Abby tog endnu et skridt, men hendes fod sad fast i mudderet og hun væltede, hun greb ud efter en gren, men i stedet for at give hende støtte, gav den hende en grim flænge i hendes håndflade. Hun sukkede dybt og kom op at stå igen. Hun måtte nok indse, at Sajro ikke havde i sinde at tage med hende tilbage. Det ville ikke ligefrem falde i god jord hos Samuel, det ville betyde hun fik taget lidt penge fra sig og hun ville få en stor opsang af Samuel. Det sidstnævnte, var uden tvivl det værste.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Fre 23 jan - 19:33

HAn gik bare i sit normale tempo, men han var ikke uopmærksom på hende. Han havde ikke tænkt sig at lade hende sejle sin egen sø herude, da han så var sikker på hun bare ville fare vild eller på anden måde komme i problemer. Han vendte sig derfor om da hun væltede og hev hende op at stå igen, hvorefter han tog fat i hendes hånd, og med søgende øjne studerede hendes flænge.

"Du bør nok binde noget om det og så skal vi lige sørge for at få det vasket før du skal nogensteder.''

Han sagde det hele med en meget lavere stemme end han havde tidligere, og rejste sig så op igen og begyndte at gå. Han fik hurtigt færten af et dådyr, så efter at have gået lidt og han vidste de nu var meget tæt på det vendte han sig om mod hende.

"Du ønsker ikke at skræmme det, skræmmer du det er jeg nød til at gøre ting jeg helst ikke vil.''

Han sendte hende et roligt smil, og gik langsomt nærmere så stille som han overhovedet kunne.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Fre 23 jan - 19:50

Abby så på ham, da han studerede hendes flænge nærmere. Hun var vant til at få en masse skræmmer, fordi hun havde været det mest uforsigtige barn man kunne finde, så han behøvede skam ikke hjælpe hende med såret, det skulle hun nok selv klare. Hun besluttede sig for, at lave hendes egne fodspor. Det var noget lettere for hende, på den måde. Han forsatte, og Abby fulgte pænt efter uden at knække nogle grene eller falde mere. Hun så på ham, da han vendte sig rundt og så på hende. Hans ord medførte et kort nik fra hende. Hun blev stående på stedet, og forsøgte så vidt muligt at være stille. Det eneste man ville kunne høre, var hendes lavmælte vejrtrækning. Hendes tanker bevægede sig dog vidt omkring. Hendes nysgerrighed, var i øjeblikket rettet imod Sajro, og hvad han kunne betyde for Samuel. Hun havde observeret mange af dem der kom og besøgte ham, men de fleste virkede til at have røven fuld af penge rent ud sagt, det var ikke tilfældet med Sajro, medmindre han havde et kæmpe palæ i nærheden. Det kunne sagtens være, men hun kunne ikke se, hvorfor han så skulle vælge at bo midt ude i skoven. Hendes hud prikkede nærmest af nysgerrighed. Hun ville bare vide hvem han var, og hvad hans rolle var i Samuels research.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Fre 23 jan - 20:56

Han var glad for at hun bare var stoppet op, fordi på den måde var det da trods alt nemt for hende at undgå at lave larm. Han sneg sig langsomt og stille ind på det dådyr der stod ikke alt for langt væk nu, han begyndte så småt også at gå i en lille kreds om den, da han søgte efter at have vinden mod sig og ikke i ryggen.

Han kiggede på hende roligt mens han gjorde dette, han skulle være sikker på at hun ikke lavede nogle lyde der kunne allarmere det dyr, men han var heldig med at hun ikke gjorde noget i den stil, så kort efter satte han blot i et spring fra der hvor han stod. Et spring der bragte ham op på ryggen dådyret, og han gerb fast om dyrets hals. I løbet af få sekunder havde hans hænder skiftet form til hvad der mest af alt lignede klørende fra en varulv, da det var det de var, og han havde så revet struben op på dyret. Hans hænder blev hurtigt normale igen, som han greb fast i såret på dyret og begyndte at trække det med sig tilbage imod hende.

"Så er der aftensmad, og hey du larmede faktisk ikke ret meget, i hvert fald ikke nok til at skræmme denne her væk.''

Han klappede det døde dyr på hovedet.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Fre 23 jan - 21:20

Abby blev stående, først fordi hun ikke ville skræmme ham væk, men så fordi hun var rædselsslagen. Han fik noget der lignede ulvepoter i stedet for hænder, og bagefter klappede han det døde dyr på hovedet, som havde han blot trukket en grøntsag op for jorden. Hun så på ham, men hun var for lamslået til rent faktisk at svare ham. Hun gjorde den fejltagelse, at se dyret direkte i øjnene. Det skabte en ubehagelig følelse bevæge sig op igennem hendes krop, indtil hun blev nød til at stikke af. Hun løb hen bag et træ, og tillod at den tykke masse bevægede sig op igennem hendes hals og samlede sig på jorden som en vammel gullig plet. Hun tørrede sig op munden og gik væk fra den ulækre klat. Abby så ikke sig selv som sart, men lige netop dette, var ikke rart for hendes mave. Hun gik tilbage til ham, men stillede sig med en god længde i mellem dem, så hun ikke behøvede at se blodet eller lugte til det. ”Undskyld, jeg er ikke så sart normalt.” Hun kunne ikke prale med, at hun havde set mange dyr blive slagtet, og slet ikke på den måde. Hun trådte et skridt tættere på, men så ramte duften hende igen, så hun trådte skridtet tilbage igen. Abby hadede at virke svag foran andre, hvilket hun i den grad følte sig i det øjeblik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Fre 23 jan - 21:42

Han kunne ikke lade være med at le en smule da hun flygtede om bag træet, og da hun kom tilbage igen, smilede han bare til hende, han havde smidt dyret over den ene skulder, og så snart hun så ud til at være klar til det begyndte han at gå tilbage imod hans lejr. Han gik denne gang mindre roligt og mindre stille fordi han havde jo fået det han var ude efter.

"Har du aldrig været på jagt før overhovedet? Eller været i nærheden af et dyr der blev slagtet?''

Han gik et par skridt foran hende, fordi han havde ingen anelse om at hun ikke brød sig om at være i nærheden af det døde dyr, så snart de kom tilbage til lejren, gav han sig til at flå dyret, og bagefter hang han skindter op og begyndte at partere dyret. Han gjorde det med kniv og en økse til at skille nogle af ledene fra hinanden da han havde lidt travlt.

"Du er sikker på at du ikke vil spise med?''

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Fre 23 jan - 21:49

Abby var ikke sikker på, om hun overhovedet kunne spise kød igen, efter hvad hun havde set. Hun så på ham da han spurgte ind til hendes erfaringer, med jagt og dyreslagtning, hun rystede blot på hovedet til begge dele. Hun fulgte efter ham, men satte sig en anelse væk fra ham, da han gik i gang med at ordne dyret. Hun tog en pind op og lod den glide imellem hendes fingre, for at holde sig selv beskæftiget. Hun så på ham igen, da han spurgte om hun ville spise med, rystede hun endnu engang på hovedet. Abby drejede sig endnu engang væk fra ham, men besluttede sig for, at efterlade det asociale hjørne hun var endt i. Hun rejste sig op, og gik hen imod ham. Hun forsøgte så vidt muligt at ignorere dyret. ”Som du nok har bemærket, er jeg ikke ligefrem et naturmenneske, jeg ved knap nok hvor hvede kommer fra.” Det var naturligvis en overdrivelse, men hun ville bare understrege sin pointe på den måde. Hun sendte ham antydningen af et smil, selvom hendes mave stadig fortalte hende, hun ikke burde være så tæt på det slagtede dyr. Hun kæmpede dog imod den, og forsøgte at holde hendes mave i ro.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Lør 24 jan - 12:30

Han kunne ikke lade være med at smile og grine en lille smule over hendes forklaring, da hun fortalte at han nok kunne fornemme at hun ikke ligefrem var et naturmenneske. Han trak på skuldrende, tog noget af køddet han havde skåret ud, skar det i små stykker og smed det i en gryde som han hang over bålet.
"Men hvorfor pokker render du så rundt herude, og leder efter mig? Bliver du godt betalt for det?''
Han kiggede på hende roligt, og han stod imens bare og rørte rundt i gryden for at brune køddet og begyndte at tilføje diverse former for rødder og rodfrugter til gryden efterfulgt af lidt vand. Imens gik han dog også og spiste lidt af det rå kød til tider.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Ons 28 jan - 15:38

Abby forsøgte så vidt muligt ikke at dømme folk, men det var svært når hun stødte på personer, der var langt væk fra hendes egne baggrund, traditioner og ikke mindst væremåde. Sajro var en af dem. Han levede af naturen, hvor Abby forsøgte at holde sig væk fra den, så meget som muligt. Da hun spurgte om hun var godt betalt, var hun tæt på at bryde ud i latter, men det blev ikke til mere end en blanding af et fnys og et grin. ”Jeg får nok til at klare mig.” Hun lod en hånd rette på hendes hår, så det ikke sad ud til alle sider, som vinden nogle gange fik det til. ”Jeg forstår det godt hvis du ikke har lyst til at gå med, og jeg vil ikke tvinge dig til det.” Det var tydeligt, at han havde det bedst i naturen, og hun vidste bedre, end at fjerne folk fra deres vante omgivelser, præcis ligesom med dyr. Bortset fra mennesker, bedre ville kunne forstå det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sajro on Tirs 10 feb - 17:35

//Undskyld det har været næsten 2 uger, men det ramte lige midt i en semesterstart. Smile

Han grinede lidt da hun forklarede at hun ikke var særligt godt betalt. Han smilede bare roligt til hende, mens han lod gryden simre lidt for sig selv, han havde planer om at tage med hende tilbage, men han ville spise først.

"Altså jeg vil gerne tage med dig, men jeg har først tænkt mig at spise, og jeg synes du burde spise med så du har kræfterne til turen tilbage.''

Han kunne jo bare tage tilbage når han ønskede det, altså jo professoren kunne vel forsøge at stoppe ham, men det ville være en meget dårlig ide. Han sad stadig og rørte rundt i gryden ganske roligt.

"og, det ville også være dumt af dig at forsøge at tvinge mig, at tvinge et dyr til noget, har som regel ubehagelige konsekvenser''

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6317
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Gæst on Man 13 apr - 17:17

//Jeg er virkelig ked af jeg ikke har svaret før nu. Jeg har haft en masse ting at tage mig til.//

Abby så på ham, da han gik med til at gå med hende. Hun havde ikke noget imod at vente, og et måltid lød dog heller ikke helt dårligt, selvom det muligvis var svært for hende at spise efter hun lige havde set ham skære dyret op. Hun satte sig ned og sendte ham et smil. ”Har du andet end kød?” Hun var ikke ligefrem vegetar, men lige nu virkede kød ikke specielt attraktiv. Hun håbede derfor han havde noget andet at tilbyde, ellers skulle hun nok klare det alligevel. Hun kunne altid bare spise når hun kom tilbage, eller finde noget i skoven. Hans kommentar fik hende til at rynke brynene, så det skabte små rynker imellem hendes øjenbryn, men hun lod det ligge. Hun ville sikkert ikke tro ham alligevel, hvis han begyndte at forklare. En del af hende, vidste godt hvad der foregik, eller havde i hvert fald idéer om det, men hendes sans for logik, gjorde hun affejede de idéer og forsøgte at finde på en logisk forklaring, selvom det næsten altid var umuligt. ”Jeg sætter pris på du vil tage med tilbage.” Selvom professoren måske ikke ville rose for hende, var det bedre end at få en opsang, hvilket hun ville få hvis han ikke tog med hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You're wanted - Sajro.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum