Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

Lang tid siden håber ikke du har glemt mig (Stella)

Go down

Lang tid siden håber ikke du har glemt mig (Stella)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jan - 18:51

Tid: 23:300
Sted: kroen
omgivelser: en masse som kommer og går
vejr: skyet og mørkt
______________________

Zantanna havde været ude, hun havde makeup og en skjorte og nogle tæt siddende jeans på, på fødder havde hun nogle flade sorte sko hun havde aldrig rigtigt haft bukser på og det virkede mærkeligt for hende, hun smilede svagt inden hun bed sig i læben, hun havde ikke tænkt så meget på Stella, men hun kom alligevel til at gøre det nu hvor hun nærmede sig kroen, hun havde gjort indtryk på Zantanna desuden havde de oplevet noget af det samme. Hun havde tænkt sig spørge om det var okay at arbejde der, hun havde aldrig troet at nu hvor hun var fri at hun nu igen skulle frygte at møde sin mor og Mikas skaber og igen skjule sig, men denne gang talte lugten også med. Hun sukkede svagt, der intet af det gode som varede længe nok.
Zantanna havde haft svært ved der hele, men nu vidste hun hvorfor han brugte mennesker for så havde han øjne og øre selv når han ikke kunne komme ud. Hun smilede ganske kort da hun kom tanke om at Emiliy var hjemme på kroen gad vide hvad hun lavede hun var begyndt stole på folk og det måtte Zantanna også gøre, men havde svært ved det med tilliden, især fordi dem Mika kendte var alle mænd på nær nogle stykker og dem havde hun ikke snakket med.

Zantanna åbende døren ind til kroen, hun havde en sær trang til bare gå op til Emiliy, men undertrykte den så hun gik i stedet for hen satte sig ved et hjørne længest væk fra døren, men vendte sig imod den så hun kunne se hvem der kom. Hun gned svagt sine finger inden hun betragtede dem som var kommet for drikke. Det var selvfølgelig flest mænd, men så længe de holdte sig på afstand var det okay. Hun håbede sådan at en dag så ville Stella og Rafaela komme, men hun havde ikke set Rafaela længe og Stella havde kun mødt en gang.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum