Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153050 indlæg in 7940 subjects

Massage me please ~ Brandon

Go down

Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Fre 30 jan - 23:42

Sted: Brandons forretning.
Omgivelser: En hyggelig forretning, men dog så det stadig professionelt ud.
Tid: Lige omkring middagstid.
Vejr: Det var godt vejr udenfor, der var næsten ingen skyer på den blå himmel, solen stod højt på himlen, men der kom til tider en kølig brise.

Elodie havde for kort tiden siden, være bundet fast til en stol i lang tid, hvilket havde hærget hende krop. De sår hun havde, var dog næsten helet nu, så det eneste sår hun havde, var et falmende blåt mærke på hendes ene skulder. Imellem hendes skuldreblade, havde hun en sommerfugl tatoveret. Det havde været en smertefuld oplevelse, men den havde bare en speciel betydning for hende, som kun hun kendte til. Elodies skridt bevægede hende ned imod en særlig lille butik, som hun havde hørt et par dame sidst i 30’erne først i 40’erne havde talt om. Der skulle ligge en lille massage forretning, hvilket hun bestemt godt kunne bruge i øjeblikket. Hendes sår var ganske vist helet, men det smertede stadig i hendes krop, hvilket massage måtte kunne hjælpe på. Hendes mørke bølgede hår, lå ned ad over den grå vest og hvide top. Elodie havde derudover et par bukser på, og ud over dem et sæt læderstøvler. Hun så sig omkring, før hun fik øje på butikken. Hun bevægede sig straks hen imod den, og gik ind. Hendes blik vandrede rundt i butikken. Ganske nydelig. Måske ville oplevelsen ikke blive nær så slem, som hun først havde forstillet sig. Hun var ikke ligefrem god til, at lade andre håndtere hendes smerte. Men hun ville forsøge at være så åbensindet som muligt. Ikke at det var hendes stærkeste side. Med hænderne liggende langs hendes side, bevægede hun sig rundt og undersøge butikkens indhold nærmere. Hun blev langsomt mere utålmodig, der skulle helst ske noget hele tiden, når det kom til Elodie.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Lør 31 jan - 14:23

Butikken var ikke særlig stor, men der var heller ikke brug for en masse plads. Der var stearinlys mange steder, som skulle give en afslappende virkning på kunderne, og midt i rummet stod der en helt ny seng. Endelig efter mange måneders opsparing havde han fået råd til en seng, som kunderne kunne ligge på i stedet for madrassen. Han havde dog ikke smidt madrassen ud. Han ville bruge den selv til når smerterne blev for store. Der var også et bord i nærheden af døren, hvor en bog med alle hans aftaler var i, og selvfølgelig også en stol ved bordet.
Brandon åbnede døren ind til butikken fra et ekstra rum som egentlig var hans eget. Ekstra rummet var hvor han opbevarede madrassen, en bog, stearinlys, og så videre. Han strakte sig lidt imens han gik ud af rummet, og opdagede derefter kvinden som gik rundt i butikken. Han havde en hvid t-shirt, sorte bukser og sorte sko på. Han lukkede døren efter sig og gik hen imod kvinden. "Goddag. Kan jeg hjælpe?" Hans stemme havde en svag britisk accent over sig. Hans bevægelser var lettere stive i det eftersom han lige havde haft et overfald af kraftige smerter, men det var ovre nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Lør 31 jan - 22:58

Elodie var en af de mindst utålmodige mennesker man kunne finde. Det var derfor også svært for hende, at stå i mere end fem minutter uden at lave noget. Men hun havde virkelig brug for den massage, så hun blev nød til at vente. Det varede dog ikke længe, før en ung mand kom ud fra et baglokale. Af ren refleks, gav Elodie ham et elevatorblik. Slet ikke dårligt. Han så noget bedre ud, end det hun havde forventet. Faktisk var hun ikke sikker på hvad hun havde ventet. Sikkert en ældre ensom mand, der kun kan få kontakt med kvinder, ved at have dem som kunder. Da han stillede hende et spørgsmål, var hun et øjeblik fokuseret på hans krop, frem for hans ord. ”Har du en fri tid, helst inden for de næste par timer?” Elodie fyldte helst hendes dagsorden op med en masse ting. Men hvis han først havde en tid senere på ugen, ville det også være okay. Hun gik hen imod ham, med langsomme skridt. Hun lagde spidsen af sine hænder på sengen og lod dem bevæge sig langsomt over sengen. Hun var uden tvivl en forførende og flirtende kvinde, hvilket denne mand, også ville finde ud af ingen længe. Elodie så på ham med et flirtende smil, der fik et glimt frem i hendes øjne. ”Er det muligt?” Hun lod en hånd glide igennem hendes silkebløde, bølgede hår, og rodede en knude ud, mens hendes blik var rettet mod ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Søn 1 feb - 18:18

Brandon rynkede svagt på panden over kvinden siden hun gav ham et elevatorblik. Det irriterede ham ret så grusomt eftersom alle kvinderne, der bad om en tid hos ham gjorde det. Han lagde armene over kors imens hun snakkede og gik hen imod sengen. "Jeg er ledig nu." Var hans ret så korte svar. Han gik hen imod hende, men endte med at stå på den anden side af sengen eftersom han ikke brød sig om måden, hun førte sig an på.
"Hvis du vil ligge dig på sengen, og måske tage din trøje af, så kan du få massage nu." Han så afventende på hende imens han snakkede. "Hvor har du brug for massage henne?" Spurgte han.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Søn 1 feb - 20:21

Elodie havde en tilgang til andre, der ikke veg langt fra andre dæmoner af hendes slags. Forskellen på hende og så mange andre var, at hun var opdraget til at afsky mænd. Hun havde dog hurtigt lært, at ikke alle mænd var så slemme. Hun var ikke sikker på, hvordan hun ville håndtere lige netop ham her. Hun kunne enten lade ham være, forsøge at charmere sig ind på ham, eller vælge at bruge ham fuldstændig. Sidstnævnte, var ofte den mulighed, hun valgte. Det var tydeligt, at han ikke hoppede på hendes meget frembrusende, flirtende natur, så hvis hun skulle vække hans interesse, hvilket hun gerne ville, skulle hun vælge en anden metode. Hun sendte ham et smil, der hverken virkede flirtende eller falsk. Det var naturligt, og blottet fra alle de masker hun til dagligt tog på. Hun var bare sig selv, hvilket var et sjældent syn. Hun startede med at tage hendes vest af, da han bad hende om det. Da han spurgte hvor hun havde brug for massage henne, måtte hun et øjeblik tænke sig om. Det var vel hele hendes krop, men hendes ryg var uden tvivl værst ramt. ”Ryggen.” I løbet af hendes tankestrøm, var hun kommet frem til, at hun ikke ville prøve på noget med massøsen. Han var skam en tiltrækkende mand, ingen tvivl om det, men hun havde ikke brug for mad, og så ingen grund til at springe på alt med en puls. Hun trak hendes top hen over hendes hår, og lagde sig på maven. Hun førte hendes hår til siden, og afslørede derved hendes tatovering, men gjorde også plads til hans hænder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Søn 1 feb - 21:36

Brandon havde ikke interesse i at flirte med andre. Han havde faktisk aldrig haft det. Hans rygsmerter havde ødelagt ham kunne man vel sige. Intet kunne bekymre ham mere end hans rygsmerter. Han var bange for dem. Smerterne var en fjende som man ikke kunne dræbe, slippe væk fra, eller ignorere. Det var det værste. Han nikkede kort, da hun sagde at hun ville have masseret ryggen. Det var det sted han var bedst til at massere. Han reagerede ikke på at hun tog sin trøje af, han havde set halvnøgne kvinder mange gange, og var egentlig ligeglad med om de havde været halvnøgne. Han havde aldrig været interesseret i dem, præcis som at han ikke var interesseret i denne kvinde.
Blidt strøg han to fingre ned langs hendes rygrad, inden han begyndte at massere adskillige steder på hendes ryg. Han gjorde det ikke for hårdt, men heller ikke for blødt. Han gjorde det lige tilpas. "Er det smerter, din ryg har, eller ønsker du bare massage fordi det føles godt?" Spurgte han.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Man 2 feb - 15:07

Elodie var vant til at få opmærksom. Når hun selv ønskede det, var det ganske behageligt, men det skete også, at hun bare ville være alene. Sådan en dag, kunne det være rart, at kunne slukke for det. Men hun var født med den tiltrækningsevne, og det var noget hun med tiden havde vænnet sig til. Da hans fingre bevægede sig ned langs hendes ryg, følte hun en afslappende fornemmelse, der ikke var let at fremkalde længere. Hun lukkede øjnene i, og lod sig selv nyde det. Selvom hendes ryg smertede, når han ramte de rigtige steder, bed hun det i sig. Hans stemme brød igennem den ro hun havde fået over sig selv og hendes krop, men hans spørgsmål var skam relevant nok. "Hovedsagligt smerter," det gjorde dog ikke, at hun stadig kunne nyde det. I hendes dvælende tilstand, dukkede det samme spørgsmål op igen. Et spørgsmål, hun troede, hun havde besvaret. Var han værd at bruge som boytoy, eller var det lettere bare at gå. Han virkede ikke interesseret i hende, hvilket var en forfriskende forandring, men samtidig gik det hende også på. Mens han masserede hende, bevægede hendes tanker sig vidt omkring.

//skrevet på mobil, beklager evt stave/grammatik fejl.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Man 2 feb - 16:27

Brandon rynkede svagt på panden over hendes svar. Han ville med glæde hjælpe hende nu! Han havde jo selv rygsmerter og ville helst hjælpe dem, der havde seriøst brug for hjælp med smerter. Han bed skg svagt i underlæben imens han fortsat masserede hende og tænkte lidt over hendes svar.
"Hvordan fik du de smerter?" Spurgte han med en lidt mere venlig tone i stemmen. Han kunne bedre koncentrere sig om at hjælpe hende, nu hvor han vidste hun ikke bare var der for at nyde massage, men for at få hjælp. "Mit navn er Brandon forresten. Bare så du ikke tænker på mig som 'massøsen'." Han smilede svagt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Man 2 feb - 19:24

Elodie havde endnu ikke fortalt nogen, om det hun havde gennemgået de seneste år, det der havde givet hende rygsmerter, så hun var ikke sikker på, om hun ville fortælle en komplet fremmede det. Hun bed fat i hendes læbe, mens hun overvejede hendes svar nøje. Så nøje, at det næsten blev til akavet stilhed. ”Det er en lang, kedelig historie.” Hun var ikke sikker på, om nogen ville finde hendes historie kedelig, men det var i hvert fald en historie, der næsten hørte krimihistorier til. Da han præsenterede sig selv, trak hendes mundviger sig automatisk op i et lille smil. ”Elodie.” Hun følte ikke længere, han var lige så afvisende over for hende. Det havde virket meget professionelt før, hvilket det stadig var, men på en venligere måde. ”Du er ret god til det her.”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Man 2 feb - 21:38

Brandon nikkede kort, og ville på en måde ønske at hun ville fortælle om det, men han ville ikke presse hende til det. Han var bare nysgerrig om at de havde fået smerterne på samme måde, selvom det sandsynligheden ikke var så stor. "Fair." Sagde han med et lille smil, som hun heldigvis ikke kunne se, og som hurtigt forsvandt igen. "Elodie. Hyggeligt at møde dig." Men han undrede sig nu stadig over nogle ting omkring hende. Hendes fært var underlig, og på en måde bekendt, men han var ikke sikker på hvad hun var.
"Jeg har også øvet mig længe, så det skulle undre mig, hvis jeg ikke var." Hans stemme havde en svag, meget svag drillende tone i sig imens han snakkede. Han stoppede med at massere hende efter lidt tid. "Gør det ondt lige nu?" Han så undrende på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Fre 6 feb - 21:09

Elodie havde svært ved at regne Brandon ud, hvilket pissede hende godt og grundigt af. Hun havde det bedst, når hun vidste hvad der foregik med alt og alle omkring hende. Noget, der ikke ligefrem var en let opgave. Hun smilede let da han sagde, det var hyggeligt at møde hende, velvidende han ikke kunne se det. Elodie lod en finger, føre en drilsk hårtot om bag øret, men det varede ikke mange sekunder, før den lå hen over hendes øjenbryn igen, og kolliderede med hendes øjenvipper. En let, luftig, og nogle mente tiltrækkende, latter forlod hendes læber. Hun satte sig op, da han spurgte om hendes ryg gjorde ondt i øjeblikket. Det var bare lettere, at mærke når man sad op. Elodie rystede på hovedet, før hun vendte blikket mod ham. Hun havde foldet sine arme over hendes brystkasse, ikke fordi hun skammede sig, eller havde noget imod at vise hendes krop frem, men det var ikke alle der ville se den, og det respekterede hun. Men eftersom Brandon var massør, måtte det være en vanesag for ham, at møde nøgne kvinder. Elodie så på ham med et blik, der nærmest fortalte, at hun var et rovdyr og han var hendes bytte. Hun rejste sig op og gik hen imod ham, med rolige, sensuelle bevægelser. Hendes arme blev fjernet fra hendes bryst, og hang i stedet ned langs hendes side. Hun stod rimelig tæt på ham, hvilket for nogen var ubehageligt, men for hende var helt normalt. ”Hvor meget bliver det?” Det var tydeligt, at Elodie lagde en anden betydning i ordene, men hvilken, var ikke nødvendigvis let at gennemskue.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Gæst on Ons 11 feb - 19:54

Brandon nikkede bekræftende, da hun rystede på hovedet som svar på om det stadigvæk gjorde ondt. Han trådte et skridt væk, så hun kunne komme ned fra sengen, og han ikke stod i vejen for hende. "Første gang er gratis for dem med smerter." Svarede han simpelt. "Ellers koster det ti kobber, hvilket jeg selv synes er ret billigt." Han smilede svagt og lagde hovedet lidt på skrå. Tydeligvis var han fuldkommen blind overfor hendes flirtende fremtoning. Han havde ignoreret mange kvinders forsøg på at charmere sig ind på ham, så nu kunne han bare ignorere det uden at vide det.
Det skulle tage en del før det ville gå op for ham at hun teknisk set flirtede med ham. "Vil du have en tid mere, eller var denne ene gang nok?" Spurgte han imens han begyndte at gå hen imod skrivebordet, hvor hans bog jo var, så han var klar til at skrive hendes nye tid ned, så han ikke glemte det, hvis hun nu gerne ville have massage igen. Han så hen imod hende og afventede hendes svar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Massage me please ~ Brandon

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum