Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Family day - Fay

Go down

Family day - Fay

Indlæg by Gæst on Søn 8 feb - 16:44

Beth var faldet godt til. Fundet nogle nye venner her i byen, savnede de gamle - men her var mulighederne. Hun havde faktisk fået arbejde her, og følte sig nyttig. Det var sommetider som om, at hun ikke rigtig hørte til i sin familie, fordi hun ikke var dæmon, selvfølgelig var dette noget hun bildte sig selv ind. Det var bare mærkeligt for hende at være menneske i den familie - faktisk shapeshifter, men ingen vidste dette - hun følte sig som det svage led. Derfor gjorde disse jobmuligheder hende glad. At hjælpe andre gjorde hende glad.
Beth gik stille rundt i gå gaden og havde lige fået købt mad ind til de næste par dage. Efter indbrudet i sit gamle hus i Firewood Village, havde hun også først nu fået penge til nogle nye pelsfrakker.
Det gav godt at hun var så villig til at arbejde og hjælpe til. Nogle aftner havde hun endda været oppe ved dronningen og hjælpe med den lille prinsesse - hvilket faktisk gav ufattelig godt, men også var oplevelsen værd.
Beth ville låse døren op til hendes hus, da den faktisk ikke var låst, hvilket gjorde hun stille åbnede døren og trådte forsigtigt indenfor. Det var jo ikke ligefrem fordi, at Beth var den bedste indenfor selvforsvar.
"Er her nogle?" Spurgte hun og sank en klump hvorefter hun stile lukkede døren bag sig og gik ind. Da hun kom ind til stuen skiftede hendes ansigts udtryk sig hurtigt fra bange til glad. Beth satte hurtigt posen med vare fra sig og løb ind i stuen, for at give sin gæst en varm velkomst. Ingen andre end hendes mor. "Hvor har jeg savnet sig." Smilede hun og svang armene om sin mor. Selvom Jazmin og Fay lignede hinanden på en prik havde Beth aldrig taget fejl af hvem der var hvem, hun kunne se det på dem, selvom de var som to dråber vand.
Beth var klædt i en blå kjole under pelsen. Hun havde serviceret oppe ved dronningen - så derfor havde hun været pænt i tøjet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum