Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154412 indlæg in 8014 subjects

Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Ons 11 feb - 21:03

Sted: Firewood village, Cadens forældres hjem.
Tid: Omkring midt på dagen, hælder efterhånden hen mod eftermiddagen.
Vejr: Der er for en gangs skyld vindstille, solen hænger allerede lavt på himlen og det er en anelse koldt udenfor men ikke noget der synderlig ville påvirke en varulv.
Omgivelser: En mellemstor stue.
Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.]


De var ankommet for ikke så længe siden, hendes far havde intet fortalt hende, bare sagt at hun skulle med på denne rejse og der var nogle folk hun skulle møde og som den nysgerrige person hun var havde hun hurtigt besluttet sig for at tage med uden de store problemer. Let bed hun sig i læben som hun sad i en af de store sofaer sammen med hendes far, hun kunne mærke der var et eller andet i gære men kunne ikke helt sætte fingeren på det. Hun lod sit blik vandre omkring i det relativt store hus, meget større end hun var vant til, de havde pakket en del da hendes fader havde bestemt at de skulle være der et par dage grundet den lange rejse det havde været så deres baggage stod lige placerede ude i indgangs hallen hvor de var kommet ind. Hun lyttede ikke rigtig efter men så alligevel, hun lyttede vel med med et halvt øre for at se om hun kunne finde ud af hvad det var der foregik.
Let rejste hun sig op og kjolen faldt ordentlig ned langs hendes ben igen, hun undskyldte sig og begav sig så ud i gangen, hun kiggede på døren et øjeblik men vendte sig så væk. Atmosfæren havde været kvælende derinde så hun havde lige haft brug for et øjebliks fred og derfor stod hun nu lænet op af væggen ude i gangen mens hun betragtede maleriet foran sig. Selicity havde fået besked på at klæde sig pænt og på at opfører sig så pænt som hun nu engang kunne. De lyse blå kjole fremhævede hendes former flot og komplementerede hendes is blå øjne. Det lange røde hår hang omkring hendes ansigt og ned af ryggen, det stoppede cirka lige en anelse over slutningen af hendes skulderblade, hende læber var malet en dyb rød farve.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Ons 11 feb - 21:47

Caden havde fået besked på at komme hjem til hans forældre. Mere information havde han ikke fået, men han vidste det var vigtigt. De sendte sjældent bud efter ham, hvis der var noget vigtigt. Så han var mødt op, i det pæneste tøj han havde liggende. Et gråt jakkesæt. Han trådte ind i entréen, og fik med det samme øje på den rødhåret skønhed, der stod og studerede et billede. Han gik ind, og lukkede døren bag ham, med en høj nok lyd, til de alle ville reagere på det. Han gik hen til kvinden, og lod hans højre hånd hvile i luften mellem dem. ”Caden.” Normalt ville han allerede nu, være i fuld gang med at lægge an på hende, men fordi hun var hans forældres gæst, måtte han hellere opføre sig ordentligt. Men han havde svært ved ikke at tænke på, at hun så godt ud. Det var umuligt ikke at se. Hun havde dog et udseende, man ikke så alle steder. Hendes røde hår gjorde en stor forskel. Han havde for længst opfanget, at der var to fremmede varulve i huset. Han tog det dog stille og roligt, fordi han vidste han forældre havde styr på det. De ville ikke lukke fremmede ind, og bare tage det så stille og roligt. Caden lod forsigtigt hans blik vandre ned af hendes krop, før de igen landede i hendes øjne. Hun var bestemt en flot pige, men han ville ikke lade sine tanker vandre alt for langt. Ikke før han vidste mere om, hvem hun var. Det kunne være hun var en fjern slægtning. Man kunne aldrig vide sig sikker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Tors 12 feb - 20:08

Da hun hørte døren blive åbnet lod hun sit blik glide væk fra maleriet og lod det hvile på manden der trådte ind af den. Allerede ved første åndedræt blev hun ramt af duften af varulv, selvfølgelig, hvordan kunne det være andet når de befandt sig i et hus ejet af to andre varulve. Hun lod sit blik vandre over ham, lod hendes øjne hvile lidt længere nogle steder end andre, for eksempel betragtede hun hans kæbe, øjne og de brede skuldre en anelse længere end resten af ham. Selicity skubbede sig lidt ud fra væggen da han stillede sig foran hende, hun var en relativt høj kvinde, omkring 1,70 meter. Let lagde hun sin hånd i hans mens hun holdt hans blik, hendes blik var intenst men man kunne også se den drillende og nysgerrige natur hun havde skinne gennem dem. "Selicity", hendes stemme var varm og musikalsk men havde også en lettere eksotisk accent, hun var ikke fra disse kanter, så meget var tydeligt. Hendes blik strøg en enkelt gang over hans ansigt nu hvor de var tættere på hinanden og hun nu kunne se hans ansigtstræk ordentligt men der gik ikke længe inden hun lod sit blik hvile mod hans øjne atter engang blot for at se hvordan hans eget blik vandrede, dog nede af hendes krop. Selicity vidste at hun var en attraktiv kvinde men ikke på en måde der gjorde hende arrogant, da han mødte hendes blik igen havde hun løftet et fint øjenbryn samt et lettere flabet men charmerende smil lå på hendes læber. Sætningen; Ser du noget du kan lide lå på hendes tunge men hun holdt den tilbage, dette var vidst ikke det helt rette selskab til den slags, hendes far sad trods alt lige inde ved siden af og ville kunne høre det hele.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Tors 12 feb - 20:37

Caden havde skam ikke noget imod at blive tjekket ud, så længe det ikke blev alt for længe. Så ville det bare føles underligt. Han lagde hurtigt mærke til den naturlige nysgerrighed i hendes blik. Han var uden tvivl nysgerrig efter, hvem denne kvinde var. Han trak hans ene mundvige op i et skævt smil. ”Vi må hellere gå ind til de andre. De skal nødig få det forkerte indtryk af de unge.” Han gjorde det tydeligt han mente det drillende, ved at sende hende et bestemt smil. Han var klar over hans forældre kunne høre ham, og han vidste også de ikke ville være glade for hans opførsel, men det her var ingenting, i forhold til hvordan han var til hver dag. Han trak sin hånd til sig, og formede i stedet armen i en bue, så hun ligge hendes hånd om den. Blot for at vise hans forældre, han ikke havde glemt hans opdragelse. Caden var ikke sikker på hvad der ventede ham, eller hvem der ventede ham. Men hvis Selicity var den gæst hendes forældre ville tale med, havde hun ikke fået lov at gå. Så der måtte være nogen andre derinde. Han lod en hånd køre ned af hans jakkesæt, så det ikke var nær så krøllet efter den halvlange tur. Hans blik vandrede hen til Selicity igen. Han så afventende på hende, og håbede godt hun kunne gætte, hvad hans arm var beregnet til. Det burde være ret åbenlyst.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Tors 12 feb - 20:52

Hendes tanker strøg atter engang over det samme spørgsmål der havde naget hendes siden de startede deres rejse, hvad skulle de her, hvad skulle der egentlig ske og hvad havde den unge mand foran hende af betydning i dette? Hvis man kiggede ordentlig efter ville man kunne se alle disse spørgsmål svømme rundt lige under overfladen men indtil videre lod hun dem være skjult bag hendes gode manere og det smil hun forsat lod blive på hendes læber. Det kunne jo også være at det slet ikke var så slemt men et eller andet sted tvivlede hun på det, hvis det ikke havde været noget slemt ville hendes far slet ikke have taget hende med her til. "Det tror jeg du kan have helt ret i, ingen grund til at de skal have alt for upassende tanker om hvad der foregår herude", hun smilede drillende til ham, det var tydeligt at hun blot lavede sjov med det. Let lagde Selicity sin hånd omkring den arm han fremviste mod hende, ingen grund til at trække det ud længere end højst nødvendigt, hendes nysgerrighed var efterhånden ved at være på sit højeste punkt.
Inden i stuen kunne hun allerede forestille sig det blik hendes far ville give hende, det var okay at opfører sig sådan derhjemme, der var de meget løse omkring seksuelle ting og manere men når de var ude blandt andre end flokken forventede han at hun opførte sig ordentligt men det lå bare ikke rigtig til hendes natur.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Tors 12 feb - 21:45

Caden synes godt om Selicity indtil videre. Hun havde humor. Han sendte hende et bredt smil, der ikke virkede flirtende, som det normalt ville være. Han gik hen i stuen, da hun havde lagt armen om hans. Han så på hans forældre og så på den mand der sad i sofaen. Han gled uden om Selicitys arm og gik hen til manden. Han præsenterede sig selv, med et fast håndtryk. Han gik dernæst hen til sine forældre, han kyssede hans mor på kinden, og gav hans far hånden. Caden satte sig til rette i en stol, mens han ventede på, at hans forældre ville fortælle, hvorfor han var der. Hans far rejste sig. ”Vi har noget at diskutere, os alle fem.” Det gjorde ikke ligefrem Caden mere tryg. Han vidste der snart ville lande en bombe lige midt i stuen. ”Caden, din mor og jeg har talt om din livsstil.” Caden var allerede afvisende på forhånd. Han havde talt med dem om det, og han havde fået det indtryk, at de havde det fint nok med det. Tydeligvis ikke. ”Det er på tide, at du får et alvorligt forhold i dit liv. Det er derfor Mr. Aldren og Ms. Aldren er her i dag. Vi har et forslag til jer.” Hans far vendte nu opmærksomheden mod Selicitys far. ”Din datter, vil en dag blive en alfahun, min søn har en god arv i gode. Sammen, kan Selicity og Caden blive et stærkt par. Jeg foreslår et ægteskab.” Caden rystede på hovedet med det samme. Han ville ikke gifte sig, og slet ikke med en anden ikke kendte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Man 16 feb - 17:21

Selicity kiggede let på Caden ud af øjenkrogen som han førte hende ned af gangen og ind i stuen atter engang. Da de trådte ind lå opmærksomheden straks på dem, hendes far hævede et enkelt øjenbryn men så ikke vred ud, nej nærmere nysgerrig som om dette ikke var hvad han havde forventet der ville ske. Hun satte sig elegant i sofaen og rettede let sin kjole da han havde sluppet hende, hendes far rejste sig let op så han ragede et par centimeter op over Caden, hans skuldre var brede og man kunne tydeligt se at han var vant til manuelt arbejde. "Ace Aldren" præsenterede han sig som inden han satte sig ned igen. Ace var en mand af få ord, hans handlinger talte oftest mere end hans ord gjorde men han vidste skam også godt hvornår han burde sige noget og det burde han højst sandsynligt i denne situation ellers vidste han at Selicity ville lade sit temperament stikke af eller at hun måske bare rejste sig og gik sin vej. Deres forslag fik hende til at stivne helt, hendes hænder knyttede sig let så hendes knoer blev helt hvide og hun kiggede med et hen mod sin med et stift blik. Det havde hele tiden været meningen! "Jeg tror også det ville være godt for Selicity at få sig en stærk mand da hun jo ikke kan styre flokken alene... Men jeg har dog et krav, en måned på prøve hvor de bor sammen for at se om de kan sammen, og hvis de kan det så skal de selvfølgelig giftes men hvis ikke så blive der intet bryllup". En svag duft at blod ville sprede sig i rummet, Selicity havde ladet sine negle bore sig blidt ned i hendes håndflader for at holde sin fine facade, dog hvis man kiggede efter en ekstra gang ville man kunne se vreden i hendes øjne.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Man 16 feb - 18:14


Caden var utrolig fristet til bare at gå. Bare rejse sig, og forlade dem alle sammen. Men hans forældre ville slå hånden af ham hvis han gjorde. Han tjente sine egne penge, men hans forældre kunne godt finde på at droppe kontakten med ham, hvis han ikke gennemførte det. Et øjeblik, overvejede han det kraftigt. Han kendte ikke Selicity, og selvom hun så godt ud, og virkede interessant, var det ikke nok til at han ville giftes med hende. Han sukkede dybt og rystede svagt på hovedet. Det var tydeligt, at Selicity heller ikke var glad for tanken. Især ikke, da den svage duft at blod spredte sig i luften. Caden vidste den kom fra hende. ”Det er et retfærdigt krav. Min søn har sin egen lejlighed i Doomsville, som Selicity kan flytte ind i.” Caden rejste sig op, og fik derved vendt opmærksomheden mod sig selv. ”Hvad med, at Selicity og jeg får fred til at snakke. På den måde, kan vi lære hinanden bedre at kende.” Det var tydeligt, han bare sagde hvad de gerne ville høre. Men han mente stadig det var en god idé, hvis han kunne få talt det igennem med Selicity, så kunne de i fællesskab finde frem til en løsning. Han havde dog allerede et forslag, et forslag der sandsynligvis ville tilfredsstille både deres forældre, og Selicity og Caden selv. Cadens forældre blev stille, og Caden tog det som et tegn på, de var tilfredse med forslaget. Han bevægede sig hen til Selicity, og rakte ud efter hendes hånd. Hvis de spillede deres kort rigtigt, kunne de komme ud af situationen uden et ægteskab.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Man 16 feb - 18:30

Let lod hun den fyldige læbe glide ind mellem sine tænder hvor hun bed i den et par gange inden hun kiggede væk fra hendes far og over på Caden, det var jo ikke fordi hun havde noget imod ham men hun kunne ikke bære tanken om at skulle gifte sig og så slet ikke med en hun ikke kendte overhovedet. Dette var dog alligevel en anelse atypisk for hendes far men som han sagde troede han ikke på at hun kunne styrer hele flokken selv og hvad kunne så være til det end hende, en mand. Det virkede ikke til at andre end Caden kunne dufte blodet eller de reagerede i hvert fald ikke på det. "Jamen så lyder aftalen således indtil måneden er gået men jeg vil foretrække at Selicity bliver her sammen med mig endnu en aften", han skulle sikkert lige have tid til at fortælle hende hvordan hun skulle opføre sig og hvad han forventede sig af hende. Det samme kunne hun forestille sig at Cadens forældre ønskede, de virkede i hvert fald værre end hendes far. Hendes øjne fandt Cadens da han rejste sig og trådte hen foran hende med en udstrakt hånd. Hun var taknemmelig for hans tilbud, det var tydeligt, eller i hvert fald for dem at ingen af dem ønskede det her. "Det lyder som en god ide", sagde hun inden hun lagde sin hånd i hans, dog uden at tage rigtig fat så han ikke fik hendes blod på sig. Let rejste hun sig fra sofaen og kiggede kort på hendes far med kolde øjne inden hun kiggede hen på Cadens forældre som hun sendte et blændende og charmerende smil, hun vidste trods alt godt hvordan hun burde opføre sig. Selicity lod Caden fører hende ud af lokalet og hen til hvoren han havde i tankerne.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Man 16 feb - 18:59

Caden vidste hvordan det foregik. Det var sket for hans forældre, og skulle nu ske for ham. Da han var mindre, havde han altid troet hans forældre var forelskede. Ikke fordi de omfavnede hinanden, kyssede hinanden eller på anden måde gav udtryk for det, men fordi stuepigen havde fortalt ham det. Da han blev ældre, lærte han hvad forelskelse i virkeligheden var. Noget hans forældre i dengang ikke var. Han havde bare aldrig forstået det, han forstod ikke hvor man havde lyst til at gifte sig med en, som man ikke elskede. Han så kort på både hans forældre og Selicitys far, før han forlod rummet med hende. Han førte hende ovenpå, da der så var størst chance for, de kunne tale i fred. Varulve var trods alt kendt for deres forstærkede sanser. Caden åbnede op ind til et værelse, hvor han lod Selicity træde ind i. Han trådte selv ind, og lukkede døren bag dem. Hvor skulle de starte? ”Lad os forsøge at gøre alle tilfredse.” Han satte sig ned i en lille sofa. ”Jeg forslår, at vi gør som din far forslog. Vi bor sammen i den måned, og hvis tingene ikke går, er det det vi fortæller vores forældre.” Han havde ikke boet sammen med nogen siden Aurora, og han havde aldrig forstillet sig at skulle det igen. Men en måned kunne han godt overskue. Han så på hende med et blik, der på en og samme tid var alvorligt, men også skjulte på et gran af latterliggørelse. Han mente helt sikkert, at det var en latterlig måde at få magt, penge eller hvad man nu fik ud af det på. I hans verden, skulle man selv tjene alt man fik. Det var noget han havde lært, efter han var flyttet hjemmefra. Man får ikke noget serveret på et sølvfad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Fre 20 feb - 16:30

Hendes nysgerrige øjne gled over de malerier passerede, mange af dem var egentlig smukke nok men de havde en anelse dystert præg men det var nok meningen da de sikkert skulle fremstå som nogle stærke og autoritære personer. Da han åbnede døren for hende trådte hun roligt ind i værelset, det var som om at hendes vrede var forsvundet en anelse efter de havde forladt deres forældre. Men der var jo heller ikke nogen grund til at lade det gå ud over Caden, det var jo ikke hans skyld, han virkede heller ikke ligefrem til at ville giftes men måske han havde en anden? Muligheden var der jo da han var en yderst attraktiv mand. Efter at have kigget lidt rundt i rummet vendte hun sig mod ham, et dejligt smil på hendes læber men man kunne stadig se resterne af vreden i hendes øjne, dog ikke rettet mod ham. "Det er nok det bedste, selvom jeg virkelig ikke har lysten til at gifte mig med en fremmed... Men situationen kunne dog have været værre, du kunne have været 50 år, virkelig uattraktiv og have børn så lidt lyst er der dog i det hele", hun smilede drillende til ham. "Men hvor er det egentlig du bor henne?". Selicity løftede let et øjenbryn grundet det blik han sendte hende, mente han at det her var hendes skyld eller havde han bare allerede besluttet sig for at hade hende med det samme uden at lære hende at kende?

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Fre 20 feb - 22:28

Caden var bestemt ikke egnet til at være i et forhold. Slet ikke i et ægteskab. Så han havde helt automatisk en negativ indgang til situation. Noget han måske skulle ændre. Ellers ville det aldrig blive godt. Så havde de begge en lang måned foran sig. Da hun kaldte ham attraktiv, nikkede han tilfreds på hovedet. Det var aldrig dårligt at få af vide. Han rejste sig op og så på hende med hovedet tippet en anelse til venstre. ”Og du kunne have været en nedslidt husmor med gråt hår og rynker.” Han trak hans mundviger op i et let smil. Der var ingen grund til at skabe dårlig stemning. I det mindste fandt de hinanden attraktive. Det var en god start. Han gik et skridt tættere på hende, så der var halvanden skridt imellem dem. ”Du når højt over den standard,” han lod et øjeblik hans blik glide ned over hendes krop, før de igen lå i hendes blik. ”Meget højere.” På trods af hun så ud til at være yngre end ham, var hun stadig utrolig smuk og charmerende også. Hun havde humor, noget mange manglede. Alle var så dramatiske. Hvor han boede henne.. Selvfølgelig skulle han fortælle hende det. Det havde ikke på noget tidspunkt slået Caden, at han ikke havde fortalt det. ”Doomsville. Angerforge.” Han havde en ganske flot lejlighed. Der var også et lille ekstra værelse, så hun kunne få sit eget hvis hun ønskede det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Lør 21 feb - 11:49

Hun betragtede ham stille som han sad i sine egne tanker men det virkede nu til at han ikke som sådan var sur på hende, nærmere det hun lige nu stod for og det kunne hun egentlig godt forstå. Det at hun var her betød jo at hun invaderede hans liv, muligvis et tvangs ægteskab hvis det viste sig at de kunne sammen og indtil videre så det nu altså ud som om de kom ganske godt ud af det med hinanden. Det kunne dog ændre sig. Let vendte hun sig helt mod ham, hun havde stået lidt foran den stol han havde sat sig i. "Jamen det vil jeg da bestemt sige som et kompliment", hun sagde det med et lille grin på læben men det var jo mere eller mindre at få at vide at han fandt hendes yderst attraktiv og det kunne man jo aldrig brokke sig over. Da han trådte tættere på lod hun ham bare, som hans blik gled ned over hendes krop bed hun sig let i læben, noget hun gjorde når hun enten ville drille da det jo kunne se ganske sensuelt ud eller noget hun gjorde hvis hun blev en anelse nervøs. Selicity kiggede let på ham og trådte så selv tættere på ham så der nu kun var et halvt skridt mellem dem, to kunne lege den leg. Hendes blik vandrede kort over ham inden hun kiggede ham i øjnene. "Spændende, jeg tror aldrig jeg har været i den del af Doomsville". Hendes blik gled en enkelt gang rundt i rummet, gad vide og de skulle sove sammen her eller ville hun få sit eget værelse? "Men sig mig engang, hvad laver du egentlig?"

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Lør 21 feb - 20:11

Caden kunne ikke lade vær. Selvom han fandt ægteskab utrolig frastødende, kunne han ikke lade vær med at føle sig tiltrukket af hende. Noget der vel ikke var en negativ ting. Men hvordan kunne man ikke finde hende tiltrækkende? Hun var flot at se på, og så havde hun også en tiltrækkende personlighed. Hun havde humor, noget han altid havde set som en tiltrækkende egenskab. Hun legede med. Det var altid sjovere hvis hun legede med. Han nikkede let, da hun tog det som en kompliment. ”Det var også meningen.” Hun trådte tættere på, og han blev stående lige hvor han var. Han så ingen grund til at træde væk. Han var selv startet, hun forsatte. Så måtte de se hvem der sluttede det. Hvor langt spillet ville tage dem. Det var hvad det var for ham. Et spil. Et spil hvor han sjældent tabte. Da hun spurgte ind til hvad han lavede, trak han mundvigene op i et let smil. ”Jeg ejer en kro.” Han tjente ganske godt på kroen. Alle kunne lide at danse og drikke alkohol. Mændene blev tiltrukket af alkoholen og kvinderne af Caden. Det var dog ikke noget der generede ham. Det bekræftede ham bare i, at han så godt ud. Noget han i lang tid havde vidst, men det var aldrig dårligt at blive bekræftet i. ”Hvad laver du selv?” Han hævede spørgende et øjenbryn, mens hans blik roligt bevægede sig ned langs hendes ansigt, indtil de lå ved hendes læber. Noget af det, han kiggede på ved en kvinde, var hendes læber. Han lod dog hurtigt hans blik ramme hendes øjne igen. De var også flotte. Hun var generelt bare flot.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Lør 21 feb - 21:09

"Jamen så er det jo meget godt jeg forstår din humor så jeg ikke bare var blevet fornærmet og havde kastet den drink i hovedet på dig jeg dog ikke har fundet endnu", hun smilede drillende som hendes blik gled rundt i værelset indtil hun fandt en krystal karaffel der sikkert indholdet en form for alkohol inden hun kiggede tilbage på ham igen. Selicity elskede at lege, elskede udfordringer og alt der hørte under den kategori så derfor nød hun at der var en anden end hende der havde taget initiativ til denne leg de lige nu havde startet. Hun lod blidt sine hænder glide ned over sit bryst og ned over hendes mave for at rette kjolen så den atter engang sad helt som den skulle, efter det lod hun en lok hår snog sig omkring hendes finger mens hun kiggede ham i øjnene. "Så en kroejer simpelthen, hvilken en? Det kan være jeg har hørt om den, eventuelt været der", hun sendte ham et let smil. Egentlig lavede hun ikke så meget da hun jo ingen mulighed havde for det men hun sad da heller ikke bare på sig bagdel og fik alting serveret på et sølvfad. "Jeg har som sådan ikke et job men jeg træner jo til at tage over efter min far, så det er både træning i at blive fysisk stærkere og mentalt stærkere men her det sidste stykke tid har jeg rejst lidt rundt for at opleve noget af verden udenfor Emerald og Dreams". Da han kiggede på hendes læber lod hun blidt sin tunge fugte den nederst mens hun kiggede ham i øjnene. Hun havde fyldige læber uden de blev for store og så havde de en naturlig 'cupid bow' samt at de lige pt var malet en fin rød farve der stod frem mod hendes lyse hud.

//Her er hvad Cupid bow er i forhold til læber: [You must be registered and logged in to see this link.] (Hvis du ikke vidste det) Smile

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Lør 21 feb - 21:34

Caden var vant til piger, der lod ham flirte med dem. Nogle flirtede tilbage, men ikke i den grad som Selicity gjorde. Hun forstod sig på spillet, og spillede det også selv. Der var ingen passive spillebrikker imellem dem. Noget der måske, kunne have en konsekvens. Hvem af dem gav først efter, hvem tog først det næste skridt. Det hele handlede om hvordan man valgte at bruge sine træk. Caden havde ikke før været særlig uheldig med sine spillerunder. På nær et par piger. ”Firestep. Den ligger også i Angerforge.” Nogle ville måske vælge en der lå noget længere væk fra deres hjem, men Caden havde selv valgt at flytte tæt på kroen. Det virkede bare lettere, hvis man havde indtaget lidt for meget alkohol, havde man ikke langt hjem. Det var også lettere med pigerne. De var hurtigt inde og ude igen. Han lyttede interesseret til hvad hun sagde. Det gav god mening, at hun var blevet trænet. Han nikkede hurtigt, som tegn på hun var hørt og forstået. Da hun lod hendes tunge glide over hendes læbe, var han tæt på bare at give efter. Han var så tæt på, at bryde afstanden imellem dem, og lade hans læber glide sammen med hendes, men han lod vær. Hvorfor? Fordi han ikke ville tabe. Men hendes læber var så pokkers tiltrækkende, at det var svært for ham. Men før eller siden, ville en af dem bukke under. Det ville ikke undre Caden, hvis det blev ham selv. Men han lod gerne pigerne tro, at han ikke kunne holde sig fra dem så de troede de havde overhånden. Han tog så selv styringen, når de mindst ventede det. Caden trådte endnu tættere på hende, så afstanden måtte måle til et kvart skridt. Hendes krop var ikke mere end få centimeter fra hans, og man kunne begynde at mærke kemien imellem dem for alvor. Den sensuelle stemning der havde været, var blevet noget forstærket ved det lille skridt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Lør 21 feb - 21:54

Hun smilede drillende til ham som hun kunne se hvordan tankerne fløj afsted i hovedet på ham, øjnene afslørede oftest flere ting end man ønskede de skulle. Selicity var aldrig blevet afvist før men hun havde heller aldrig været den der tog det første fysiske skridt, hun nød at se hvad hendes handlinger og kropssprog kunne gøre for hende. Hun vidste jo at hun var attraktiv og hvad der fangede opmærksomheden hos andre så hvorfor ikke bruge det. Nu havde hun hun været sammen med en og så selvfølgelig den gang hun blev voldtaget men det var ikke noget hun snakkede om. Der havde dog været nogle flirts, noget dril og nogle kys mellem den person hun havde sex med men det var aldrig nået lige så langt. "Jeg har hørt om den men har aldrig været der. Den eneste kro i Doomsville jeg har været på var Det vilde svin og det var ikke ligefrem det pæneste sted kan man vist roligt sige" Hun kunne se hvad det gjorde ved ham at hun havde slikket sin læbe, kunne se lysten i hans øjne og hun nød det, nød at han havde sådan en lyst til at kysse hende men hun vidste også godt at det kunne vende lige så hurtigt, at han kunne få det til at fremstå sådan så hun ville blive overmodig, det var jo en del af spillet. Hvem af dem ville knække først, stod det til hende blev det ham. Hendes øjne gled kort ned på hans læber da han trådte endnu tættere på hende, hun lod ham blot og sendte ham et lille men dog charmerende smil. Let lod hun sin fingre glide hen over hans side som hun trådte forbi ham for at træde hen til bordet og hælde noget af den brunlige væske fra karaflen op i et af krystal glassene. Med glasset i hånden trådte hun hen foran ham igen, lige så tæt på som han havde været på hende, hun hævede glasset så det hvilede mod hendes blød læber og tog så et lille sip, der var kommet et rødt aftryk på glassets rend. Hun kiggede ham i øjnene som hun slikkede sine læber rene fra alkohols resterne inden hun let holdt glasset frem mod ham.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Man 23 feb - 16:34

Caden var ofte et offer for de flotte kvinder. Han lod i hvert fald kvinderne tro at han var et offer. Nogle kvinder, kunne bare godt lide at tro de havde overhånden. Men i virkeligheden, var det altid ham der havde den. Han kunne sagtens få kviden til af længes efter ham, hvis han ønskede det. Caden fulgte hendes bevægelser. Hun vidste helt sikkert hvad hun gjorde. Hun forstod at bruge hendes krop, hendes bevægelser, så han ville føle en lyst til at være sammen med hende. Det virkede. Han havde lyst. Han måtte kæmpe for ikke at bukke under, da hun lod hendes fingre ligge imod hans side. Forførende. Hun var så forførende. Han havde ikke noget imod at tage det første skridt. Han gjorde det tit. Det virkede bare mest naturligt for ham. Han var manden, han skulle tage det første skridt. Kvinden ville måske tro hun vandt, fordi han tog det første skridt, men han vandt, når hun lå nøgen ved siden af ham. Han havde for travlt med at tænke og ikke mindst sanse, til at opfange indholdet i hendes ord. Da hun rakte glasset imod ham, tog han det ud af hånden på hende, men stillede det i stedet på et bord. Han så hende i øjnene, og skilte blidt sine læber ad, inden ordene forlod hans læber i en rolig, tiltrækkende stemme: ”Jeg tørster efter noget andet.” Caden lod hans hånd ligge på hendes side, før tog det sidst skridt, så der ikke var mere end få centimeter i mellem dem. ”Noget helt andet,” han lod hans blik glide ned til hendes læber, før hans læber faldt sammen med hendes. Han lod hans frie hånd glide ned i hans lomme, hvor han trak en halskæde frem. Det var meningen det skulle være til hans mor, men det virkede som en bedre løsning, at give den til Selicity. Det ville sikkert også gøre hans forældre og hendes far glad.

//Halskæden: http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=19511369

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Tors 26 feb - 16:55

Hun kunne lide den måde hun påvirkede ham, dog var hun ikke dum nok til at tro at hun havde nogen form for magt over ham eller at hun ville vinde det her, lige nu handlede det bare om at holde hinanden på tæerne og hun nød det. Generelt nød hun hans selskab og kunne egentlig godt forestille sig at dette kunne bære et sted hen selvom hun ikke helt ville indrømme det over for sig selv lige nu og da slet ikke fortælle ham eller hendes far det. Da han tog glasset fra hende men i stedet for at tage en tår af det som hun havde forventet han ville gøre satte han det fra sig på et bord ved hans side. Let løftede hun blikket og kiggede ham i øjnene med et let smil på hendes læber. Kuldegysninger spredte sig over hendes krop grundet den dybe og rug stemme han brugte lige nu, det havde altid været en af hendes svagheder. "Og hvad er det du tørster efter?", hun vidste det godt men ville gerne høre ham sige det. Da han lagde sin hånd på hendes hofte lod hun blidt sin ene hånd hvile på hans skulder og den anden ovenpå hans hånd der lå mod hendes hofte. Selicity gengældte kysset, hendes læber var silkebløde og dejligt varme mod hans. Da han slap kysset og hende lod hun ham bare. Et smil lå på hendes læber og da han trak halskæden op af lommen løftede hun et enkelt øjenbryn, "Render du altid rundt med sådan en i tilfælde af at du får brug for en?", et drillende smil spredte sig over hendes læber.

//Hvor er den fin Very Happy

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Tors 26 feb - 20:33

Caden havde aldrig været god til faste forhold. Kun to gange havde han haft et. Et da han var teenager, og et da han var en ung voksen. Det sidste forhold var endt med hun havde forladt ham, og det var ikke noget der havde gjort ham godt. Han havde besluttet sig for, at han ikke ville lade nogen påvirke ham sådan igen. Det var sådan han var endt med at være en player, som nogen ville kalde ham. Han nød hendes bløde læber mod hans, de var varme, og det samme var hans. Sammen, blev de bare varmere. Han så hende i øjnene, da han havde trukket sig ud af kysset. Hun havde fået øje på halskæden før end det var meningen, men det var også helt fint. ”Kun til de helt specielle lejligheder. Det var meningen, det var til min mor, men jeg tror hun ville sætte større pris på den, hvis du fik den.” Han holdte den op, og gav hende mulighed for at se nærmere på den. Han kunne ikke sige, han selv havde udvalgt halskæden. Han havde fået hjælp af en ung dame. Han havde mødt hende lige inden han var kommet hjem. Caden så på hende med hans ene mundvige trukket op i et skævt smil. ”Må jeg?” Han gjorde det klart, at han ville give hende halskæden på, ved at låse den op og bevæge den tættere på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Tors 26 feb - 20:49

Da kysset blev brudt lod hun sine øjne glide op og hun kiggede ham i øjnene med et dejligt smil på hendes læber. Det havde været et dejligt kys, uskyldigt men nu egentlig meget behageligt. Det at han havde rodet rundt i hans lomme under kysset havde fået hendes opmærksomhed så hun havde smugkigget med det ene øje åbent men havde dog hurtigt lukket det igen for at nyde kysset. "Det var da en sød tanke, noget du tit gør for din mor?", let slikkede hun sine læber og bed sig så en anelse i underlæben. "De ville sikkert alle sammen tage det som et godt tegn hvis det er det du mener". Let nikkede hun mens et smil blev hevet frem på hendes læber, "Ja, selvfølgelig". Let vendte hun ryggen til ham og strøg blidt håret til siden så han havde fri adgang til hendes hals, grunden til at hun vendte ryggen til ham var så han nemmere kunne lukke halskæden i stedet for at skulle stå og fumle med den, det kunne hurtigt blive akavet. Det var vel egentlig også ved at være tid til at de igen kom nedenunder, deres forældre var sikkert spændt på at se hvordan de kom ud af det med hinanden.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Tors 26 feb - 21:16

Caden kunne hverken prale med at se hans forældre meget, eller bruge tid på gaver til dem. Han havde dog altid noget med, det var noget han var blevet opdraget til. ”Man har altid noget med til værten,” havde de altid sagt. ”Det sker.” Han førte blidt halskæden om hendes hals, og lukkede den samme i hendes nakke. Han lod blidt en finger køre hen over hendes kraveben, før hans læber lå imod hendes skuldre. Han havde ikke lyst til at gå ned til deres forældre, mest fordi han havde det meget fint alene med Selicity, og fordi han ikke havde lyst til, at det de kunne få, skulle ødelægges af et muligt ægteskab, eller i alt fald forlovelse. Det var lidt en mood killer, især for ham. Han var ikke sikker på, om Selicity havde det på samme måde. Caden lod hans arme ligge om hendes hofter, og flette sig sammen om hendes mave, mens han forsatte kyssene mod hendes skulderblade. Han lod dem føre om til hendes hals, kraveben og kæbe. Han vidste hvor kvinder kunne lide at blive kysset. Det var selvfølgelig forskelligt, men han var god til at læse dem, og derved finde ud af hvad de fandt behageligt.

//Beklager længden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Tors 26 feb - 21:34

Hun nikkede let til det han sagde for at give en indikation af at hun havde hørt ham. Emner der omhandlede deres forældre virkede ikke til at være særlig populære for nogen af dem og det var jo egentlig forståeligt nok, de var jo 'The bad guys' i denne situation. Metallet var kold mod hendes hud da hun mærkede smykket glide omkring hendes hals spredte der sig små kuldegysninger der hvor de berørte hendes hud. Vedhænget sluttede lige før hendes kavalergang så der blev draget mere opmærksomhed mod det område af hende krop nu. Da hans fingre gled over hendes kraveben sitrede huden let under hans fingre, det og så hendes hals var virkelig svage punkter for hende. Kysset på hendes skulder kom let bag på hende og rev et lille suk fri fra hendes læber. Let lod hun sine fingre glide mod halskædens vedhæng som hans hænder gled omkring hendes hofter og så samlede sig på hendes mave. Som kyssene forsatte langs hendes nakke, kæbe og ned af halsen lagde hun blidt hovedet tilbage mod hans skuldre for at give ham bedre plads mens hun trak vejret ekstra skarpt en enkel gang og lod så atter engang et lille suk glide fra hendes læber. Let lod hun sine hænder glide ned af hendes krop indtil de hvilede på hans hænder, hendes is blå øjne gled let i som hun bed sig i læben.

//Længden skal du skam ikke undskylde for, svaret var godt! Der var massere at svare på Smile

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Tors 26 feb - 22:18

Caden var bestemt interesseret i Selicity, og mere end blot den sædvanlige tiltrækning. Han kunne godt forstille sig, at hun kom til at betyde mere for ham, end blot enhver anden kvinde. Han mærkede hendes varm hænder på hans. Han forsatte de små kys, der dog virkede til at tilfredsstille hende. De små suk var ikke et dårligt tegn. Han lod hans ene hånd bevæge sig væk, og lod blidt en finger bevæge sig op af hendes side. Han forsøgte at være intens, men stadig øm. Der var ingen grund til at virke voldsom, hvis det var noget kvinderne kunne lide, kunne det altid vente til de var kommet skridtet videre. Hvis de overhovedet kom så langt. Hvis han skulle bo sammen med hende, blev de også nød til at kunne hole det ud sammen. Han vidste dog ikke, om de snart skulle vende tilbage til deres forældre. De skulle nødig få de forkerte idéer, selvom det de havde gang i, måske ikke ville falde i god jord ved dem. I hvert fald ikke ved Cadens forældre. Han bevægede sig rundt om hende, så hun igen stod med fronten imod hende. ”Vi bør snart tilslutte os vores forældre igen,” sagde han med samme hæse stemme som tidligere. Kvinderne fandt af en ukendt grund hans stemme tiltrækkende. Det og hans udseende, charme og evne til at forstå kvinder. Det faldt altid i god jord hos dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Tors 26 feb - 22:26

Hendes tanker fløj rundt, var det virkelig smart det de havde gang i lige nu, burde hun stoppe ham eller lade ham forsætte? En ting var dog sikkert, sex var ikke en mulighed, det var ikke noget hun gjorde første gang hun mødte folk, eller jo sådan havde hendes første gang været men det havde også været under meget underlige forhold at det var sket. Men han var samtidig også den eneste mand hun havde været sammen med. Voldtægten talte ikke, og det var slet ikke noget hun snakkede om. Selicity slikkede blidt sine læber da han forsatte kyssene langs hendes hals sitrede huden blidt under hans varme og bløde læber. Da hans fingre gled op langs hendes side bed hun sig i læbe for ikke at lade endnu et suk undslippe da fingerne gled langs der hvor kjolen var åben så han rørte hendes bare hud. Huden lige der var en anelse kølig men det var ikke noget alarmerende. Let løftede hun hovedet fra hans skulder da hun mærkede hvordan han slap hende og gjorde mine til at ville bevæge sig om foran hende igen. Hun kiggede ham roligt i øjnene og et let smil lå på hendes læber. "Det kunne være meget smart inden de kommer herop for at lede efter os og være sikker på vi ikke er røget i totterne på hinanden", et let grin kom fra hende som hun kiggede på ham. Roligt trådte hun forbi ham og gik hen og åbnede døren hvor hun så ventede på ham.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum