Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Dr. Trott
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154320 indlæg in 8010 subjects

This is how life use to be - Caden -

Go down

This is how life use to be - Caden -

Indlæg by Gæst on Søn feb 15, 2015 10:45 pm

Tid Klokken er vel 15:52
Sted Aurora og Cadens hjem i Firewood Village
Omgivelser Ja der er hvad der nu engang er i et hjem
Vejr Det er nu egentlig ganske godt vejr, solen skinner og vejret ånder bare ro!
Emnestatus
Privat [fortidsemne]

Vejret stod nu engang i sit bedste, hvilket blot var et sjældent syn. Dog udnyttede folk så tilgengæld godt af det gode vejr, børn var ude og lege, alt i mens der var adskillige par ude og går i parken. Det var som om, alt ondt var glemt denne dag og at man blot forsøgte at fokusere på det gode. Alle de mennesker der var ude, glemte for en kort stund hvor svage de var, børnene nød deres frie liv...alle var væk fra alt hvad der mindede om fare. I en tilfældig gade gik Aurora, hun var overraskende glad for denne dag. Måske var det synet af alle de glade par, der selv fik hende til at tænke på sin egen lille mr. Loverboy der hjemme. Han var nu ganske sød og utrolig lækker! og selvom hun måske ikke bar de samme stærke følelser for ham, så var der da følelser på vej. Hvis tingene fortsatte i den retning de kørte nu, jamen så kunne det da gå godt.
Netop som hun passerede en gyde, syntes hun at kunne fornemme nogle pusle ind på hende...nogle som igennem den sidste lang tid havde fulgt efter hende. Dog for hver gang hun havde kigget tilbage, havde der ingen været...så hun havde blot slået det væk, som værende ingenting. Men som hun stod ved indgangen til gyden, kunne hun med et mørke et par hænder omkring sig. Hun skulle til at give et skrig fra sig, dog havde vedkommende en stor hånd om hendes mund, hvorpå han trak hende ind i gyden. Hun blev hamret direkte ind imod en mur, hvorpå hun fik øje på et par røde øjne "mhh jeg har ledt længe efter dig" lød det fra en spindende stemme. Han havde et godt greb omkring hende, så det var næsten umuligt for hende at flytte sig. Ganske vidst havde hun styrke som en vampyr, men hun havde ikke indtaget føde i lang tid...så med andre ord var hun ikke helt stærk. Hun knurrede af ham, vidste tænder...som skulle det skræmme ham. Dog fik dette ham blot til at grine hæst "ohh hvor er du sød..." han tav og det drillende blik i de røde øjne blev helt seriøst "måske er din lille ulv også ligeså sød...måske er han ligeså sød når vi river hans rygsøjle ud" knurrede han og greb fat om hendes hals. Hun vidste udemærket godt hvem denne mand var og hvem der var med ham. Hans slags havde været efter hendes slags i mange år, og det var deres skyld at hendes artsfæller langsomt uddøde. Han så tænktsomt på hende og det brugte hun til sin fordel, da hun hurtigt fik sparket ham over skindebenet og derved forvirret ham. Havde han ikke været forvirret, så havde hun nok ikke overlevet og da slet ikke fået chancen for at rive hjertet ud af brystet på ham! Lettet over at komme fri, sukkede hun og tørrede sin hånd ren igen. Dog måtte hun sande, at han ikke var den sidste...de ville komme efter hende og hvis hun var sammen med Caden, så ville han blot være i ligeså stor fare! Hun måtte vel nyde sin sidste dag med ham, for i morgen ville hun være væk...og det ville være som havde hun aldrig eksisteret.

Efter hele kampen, fik hun rettet op på sig selv, hvorpå hun skyndte sig hjem. Lige nu ville hun bare indenfor også ind i sikkerhed. Måske var hun gammel, men hun magtede ikke at dø igen for så at leve op igen! det var sgu trættende i længden, det med konstant at dø også leve op igen. Hun rystende tankerne væk det sekund hun så døren til sit hjem, og derfra gik der ikke lang tid fra hun stod ude på gaden og til hun var indenfor. Hun kærte hånden igennem håret og fik et smil op på sine læber "Hej Caden søde...jeg er hjemme" kaldte hun og så sig rundt, alt i mens de grønne øjne betragtede hver enkel ting. Hun kunne jo ikke være sikker på om de havde fulgt hende hjem eller om det i første omgang kun var ham. Hun trak en ring op af sin lomme og holde den i sin hånd, hun havde været ude og købe ind også havde hun fundet en ring...en ring der havde mindet hende om ham. Så med andre ord havde hun bare været nød til at købe den til ham. Hun rynkede brynet da han ikke kom, og valgte derpå at gå længere ind i huset "Sweetheart...er du hjemme?" hun rystede på hovedet og gik ud i køkkenet

//jeg håber dette er godt nok!


Sidst rettet af Aurora Søn feb 15, 2015 11:39 pm, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: This is how life use to be - Caden -

Indlæg by Gæst on Søn feb 15, 2015 11:25 pm

Caden havde ikke den store erfaring med kærlighed. Aurora var hans første rigtige kæreste. Den første han havde været sammen med, i mere end et halvt år. Den første han havde været forelsket i. Det havde været svært for ham at indrømme første gang. Følelser havde altid været svært for ham. Han havde været hjemme i knap en time, og havde brugt den tid på at gøre sig klar til at Aurora kom hjem. Han havde været i gang med at lave mad, noget han var blevet bedre til, end dengang de første mødte hinanden. Han var dog psykisk udmattet, efter en lang dag på universitet. Han var, efter hans fars ønske, ved at læse til læge. Han havde dog ikke været helt afvisende over for idéen. Det var et job, hvor man gav noget tilbage til folket, men også et arbejde der havde meget med blod og kroppen at gøre. Noget han aldrig havde været god til. Han fandt en flaske rødvin frem, som han stillede på det bord han havde dækket op til Aurora og ham. Da maden var i gang med at simre, besluttede han sig for at tage et bad. Han klædte sig af, og lod vandet omfavne hans krop. Det varmede ham op, selvom det ikke var en nødvendighed. Han var varm nok i forvejen. Men det var altid rart med et varmt bad. Han førte en hånd igennem hans hår, så vandet sprøjtede til alle sider. Heldigvis, var han ret ordentligt. Han foretrak at holde hans steder pæne og rene. Sådan havde det altid været, lige siden han havde været barn. Han var nærmest febrilsk omkring det. Han kunne knap nok have, at der lå et stykke tøj på gulvet. Han brugte hele badet på at tænke på Aurora. Han havde svært ved at tænke på andet. Deres første møde, først kys, da de flyttede sammen. De havde oplevet så meget sammen, og han kunne ikke forstille sig, hvordan han havde klaret sig uden hende før han mødte hende. Han anede heller ikke hvordan, han skulle klare sig hvis hun en dag var væk. Men han forsøgte ikke at tænke på det. Han hadede tanken om det.

Caden hørte ikke at døren gik op, og hørte hende derfor ikke før han havde slukket for vandet, og hun havde kaldet på ham for anden gang. Han tørrede sig hurtigt, og trak i undertøj og bukser. Han trak en skjorte over sig, men gik ud imens han var ved at knappe den. Han så på hende, og han kunne ikke undgå at smile. Hun var uden tvivl, det der fik hans liv til køre. Han gik hen til hende, lagde en arm om hendes ryg, og plantede et kys på hendes læber. ”Jeg hørte dig ikke.” Han slap hende igen, og gik ud for at forsætte med maden. ”Jeg er snart færdig med maden.” Han var ikke et øjeblik i tvivl om, at han ville giftes med Aurora. Men han var bare ikke sikker på, om hun var klar til det. Han ville derfor ikke fri, før han var sikker. Han var dog klar, og havde været i gang med at kigge på ringe. Men smykker havde aldrig været hans stærke side, så han turde ikke købe, før han var sikker på, han havde fundet den helt rigtige. ”Har du haft en god dag?” Lød det fra ham, selvom hans blik i øjeblikket var rettet imod maden, var han stadig mest opmærksom på hende.

//Selvfølgelig er det det (:

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: This is how life use to be - Caden -

Indlæg by Gæst on Søn feb 15, 2015 11:38 pm

Da hun endelig fik øje på ham, kom der et næsten sandfærdigt smil op på hendes læber. Det gjorde hende næsten ondt, at hun snart skulle forlade ham og hun derved aldrig ville kunne være en del af hans liv. Men hvem vidste, de kunne stoppe med at jage hende når han var 80 år. Hun var udødelig, så på den måde ville det heller aldrig gå imellem dem. Han ville blive ældre alt i mens hun forblev ung, dette var nok også en grund til hun blev nød til at forlade ham. han fortjente bedre, han fortjente en som rent faktisk kunne blive gammel med ham, en som han kunne dø sammen med også få børn med. Hun blinkede tankerne væk, da hun følte hans arm om sig og de bløde læber imod sine egne. Hun lagde armene om hans hals og gengældte kysset "virkelig...du hørte mig ikke, mhh du skulle havde fortalt mig du havde taget et bad, så kunne jeg jo havde hoppet ind til dig" spandt hun og nappede ham drillende i underlæben. Hun gav slip på ham og sendte ham et stort smil "dejligt, jeg er også sulten" hun gik hen til ham og lagde armene omkring ham, dog således hendes front var imod hans ryg. hun hvilede sin pande imod hans ryg og sukkede "den var fin, men den er bedre nu" dette var så den fuldkomme sandhed, hun havde det i den grad bedre nu. Nok var hendes følelser ikke ligeså stærke som hans men dette betød dog ikke, at hun intet følte for ham.
Hun trådte væk fra ham og holde ringen op "jeg kom forbi markedet også fandt jeg denne ring...og jeg tænkte straks på dig" hun holde en grå stor ring op imod ham. Den havde en enkel sten på, hvis farve havde samme farve som hans øjne. Et par øjne som nok havde været det første som tiltrak hende. De intense øjne, så smukke og tiltrækkende. Som regel havde det altid været manden som lagde an på hende, dog var deres møde helt anderledes...og det var hvad der nok havde gjort det hele så anderledes! Fordi hun rent faktisk havde været den der lagde an på ham, hun havde utrykt sin interesse for ham, og ikke omvendt. Hun lagde ringen i hans hånd, hvorpå hun gav hans kind et kys "jeg smutter lige ned og henter noget vin også er jeg tilbage igen" hun gav ham et drillende klask i røven, hvorpå hun vendte om for at smutte hen for at hente noget rødvin

//aww hvor er han sød!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: This is how life use to be - Caden -

Indlæg by Gæst on Man feb 16, 2015 12:06 am

Caden følte lige pludselig, at han skulle have ventet med det bad. At have hende med i badet, var langt bedre end et almindeligt bad. ”Jeg skulle have ventet.” Han sukkede et dybt suk, der fik det til at lyde som om hans liv var virkelig hårdt. Men der spredte sig også et smil på hans læber, der viste han ikke mente det. Da hun lagde armene om ham, drejede han hovedet en smule, så han kunne se toppen af hendes hoved. Han forsatte med at røre i maden, selvom han foretrak at dreje sig rundt og holde om hende. Han kunne ikke stoppe med at smile, ved hvert et ord og hver berøring, voksede hans smil en smule. Han kunne ikke lade vær. Han kunne bare ikke få nok af hende. Noget der måske kunne skræmme nogen, men han håbede inderligt på, at det ikke ville skræmme hende. Da hendes arme ikke længere lå om ham, drejede han så rundt, mest af alt fordi han var nysgerrig efter hvad hun havde fundet. Han tog imod ringen og så nærmere på den. Den var utrolig. Han lod den glide ned over hans finger, og sendte hende et taknemmeligt smil. ”Den er smuk søde.” Han gav hende et blidt kys og overvejede et øjeblik at droppe maden og bare holde om hende. Caden gav hende et kram oveni. Han kunne bare ikke lade vær. Hun fristede ham. Hver gang hun var i nærheden, havde han bare lyst til at kysse hende, omfavne hende. Det var vel sådan forelskelse var. Han trak sig væk fra krammet, men så hende dybt i øjnene. ”Jeg elsker dig,” han lod blidt en hånd ligge på siden af hendes hals. Men så hentede hun vin, hvilket måske også var det bedste. Han blev nød til at blive færdig med maden. Han lod blandingen af grøntsager, væske og kød ligge på en ske. Da hun gav ham et drillende klask i røven, tabte han indholdet på skeen igen. Han lo en smule over det.

//Bekalger længden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: This is how life use to be - Caden -

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum