Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Sean
 
Chester
 
Larlii
 
Gale
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jazmin

Vores brugere har i alt skrevet 154524 indlæg in 8019 subjects

hallo stranger (Razion)

Go down

hallo stranger (Razion)

Indlæg by Thea on Søn 1 mar - 19:53

Thea sad på kroen, hendes mor havde været der, men nu var hun taget hjem, sikkert fordi hun skulle hjem og lave aftenmad, det betød at hun havde kjole på. men hun hadede det og man kunne tydeligt se at det gik hende på at hun skulle have den på. hun gøs ved tanken om denne kjole, der var intet udover hendes mor som kunne få hende til gå kjole, hun ville eller død end at havde den på. Thea smilede svagt da hun sad og tegnede faktisk udover at læse var det det eneste hun lavede udover når hun sammen med sin far på jagt, men igen vis det stod til dronningen der hjemme ville hun også forbyde hende det. Theas hår var sat op i stram knold så stram at næsten ikke kunne blinke. Hun havde ved siden af sig et glas vand. Hun drak ikke da hun ikke havde lyst og havde set hvad det gjorde ved folk.
Thea havde lige fundet ud af at hun var en engel, hun boet sammen med hendes mor og far Lyle, Hendes far havde fundet hende i skoven, men selvom hun var en engel så hun sig selv som deres datter og ville engentlig heller havde det anderledes. Hun vidste ikke helt om hun havde interasse i at finde sine biologiske forældre. Hun trak vejret kort og rejste sig hun var på vej hjem, hun forsatte ned af gaden. Solen skinnede og varmede hendes hud, men hun nåede ikke langt for nogle fyre slåsede og ramlede ind i hende og fordi hun ikke kunne sige noget forsatte de med slås liggende ovenpå hende. De stoppede heldigvis da de efter hvad som føltes som en evighed for hende fik øje på hende, men da de flyttede sig og startede et andet sted rejste hun sig op, hendes hoved dunkede og hun havde vidst fået et blåt øje. Hun samlede sin blok og blyant op forsatte. Kjolen var beskidt og det var perfekt hendes mor ville slå hende ihjel når hun kom hjem.
Thea satte sig på en bænk og gav sig til at børste på kjolen, men da hun gjorde det blev den endnu værre. Hun kunne ikke gøre den ren og nu var det blevet værre, hun sukkede svagt inden hun rejste sig igen gik, det tydeligt at hun var ked af det med at kjolen var blevet beskidt , men så kunne hendes mor lærer det at man ikke gav en drenge pige kjole på. Hun var heldig ikke at hun kunne se sig selv, hendes læbe var en smule hævet og hendes ene øje var blevet til et sæbe øje.

Thea endte til sidst i parken, der var ingen grund til skynde sig hjem og mærke dronningens vrede og hun ville helt klart miste sit hoved. Hun bed sig i læben og smil bredte sig på hendes læber da et barn kom hen for tage sin boldt. Hun tog sin satte sig nærheden af dem begyndte tegne.

_________________
avatar
Thea

Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Deres hus er ødelagt efter jordskælve så bor nær parken
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: hallo stranger (Razion)

Indlæg by Gæst on Tors 5 mar - 12:17

Razion viste ikke hvad han skulle bruge tiden på så han havde besluttet sig for at han ville ud og gå sig en tur, så det var det han gjorde.
Han gik stille og roligt der og endte dog til sidst med og være i parken og roligt kiggede han sig rundt og satte sig ned på en sten som var stor nok til at man kunne sidde der og alt det, han sad bare der og kiggede op på himlen og smilte for sig selv og havde det godt med og være alene bare i lidt tid, han kiggede så roligt rundt og så en som kom gående og alt det med kjole og alt det, og anede hvad hun havde lavet men hun var beskidt på kjolen og alt det.
Han kiggede roligt på hende og smilte for sig selv og viste ikke hvad han skulle ellers end bare og sidde her for sig se, han kiggede på vejret og fik det var af en eller anden grund og roligt tog han sin trøje af som han havde på og sad nu i bar overkrop, hvilket sikker ville undre mange folk at han gjorde, men han var jo bare sig selv og hvis folk havde noget imod det så var det deres problem og ikke hans, roligt kørte han en hånd over sit hår og slappede bare af og havde det selv godt med og være i bar overkrop så fik man luft til huden jo.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: hallo stranger (Razion)

Indlæg by Thea on Man 6 apr - 20:24

Thea rødmede da den fremmede tog sin trøjen af, hun gav sig hurtigt til lade som hun skrev noget istedet for at nedstirre den fremmede. Hun begyndte at skrive rulle dem smide dem væk. Hun anede ikke hvad hun skulle sige når hun kom hjem. Hun begyndte til sidst at skive til den fremmede og folde det til kugle og kastede den efter ham. Hun skrev igen, men denne gang var det en undskyldning til hendes mor. Hun håbede han ville læse den hun skrevet hej. Det havde tit sine ulemper ikke at bruge sin stemmme.

_________________
avatar
Thea

Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Deres hus er ødelagt efter jordskælve så bor nær parken
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: hallo stranger (Razion)

Indlæg by Gæst on Tirs 5 maj - 23:56

Han sad stille og roligt der og kiggede for sig selv i det han mærkede noget som blev kastet efter ham, og roligt samlede han denne her lille kugle op og kiggede på den før han foldede det ud og smilte roligt "du kan rolig snakke til mig jeg bider altså ikke"sagde han roligt og kiggede hen på hende.
Han smilte roligt til hende og sad jo bare der i bar overkrop og kunne skærme at hun var lidt rød i hovedet men han sagde ikke noget, for han ville ikke gøre hende mere genert end hun allerede var og alt det.
Han så på hende "mit navn er Razion hvad er dit"sagde han roligt bare så hun viste hvad han hed og den slags, og håbede da på at han fik at vide hvad hun hed om det så var på den ene eller anden måde, så ville han vide det, for nu viste hun hvad han hed.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: hallo stranger (Razion)

Indlæg by Thea on Ons 6 maj - 0:21

Thea smilede hun skrev på endnu et stykke papir, hun måtte jo også præsentere sig hun kradsede stadig noget imens gik hen til Jeg hedder Thea og kan ikke tale hun rakte ham blokken og ja hun ville gerne tale vis hun kunne, hvilket hun også kunne, men det var kun nød situationer hun gjorde det. hun satte sig ned ved siden af ham imens hun stadig rakte ham blokken så han kunne se det hun havde skrevet.

_________________
avatar
Thea

Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Deres hus er ødelagt efter jordskælve så bor nær parken
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: hallo stranger (Razion)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum