Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» One big new world ~ Lori
Today at 1:25 by Lori

» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152079 indlæg in 7867 subjects

Hello to you //Nami//

Go down

Hello to you //Nami//

Indlæg by Gæst on Tors 12 mar - 13:46

S-Kroen det vilde svin
T-16.30
O-folk der er fulde eller noget
P-en sort trøje og et par bukser og sko
V-mellem koldt og varmt


Razion havde ikke været på denne her kro i langt tid, så det var jo på tide og komme ind og se hvordan det gik inde på kroen, så roligt bevægede han sig indenfor på kroen og kiggede sig omkring før han sådan roligt gik op til baren og satte sig ned, og roligt fik han sig bestilt en øl bare sådan til at nyde mens han sad der, han viste dog ikke hvor længe han ville være her og alt det.
Han kiggede sig omkring og så på de forskellige folk som var der som både var mennesker og måske også nogen som var overnaturligt, men han tog sig ikke så meget af, da han jo ikke selv var noget som var helt normalt jo så han tog dem som helt normale folk.
Han kiggede roligt på sin øl og smilte for sig selv, da han sådan set sad og tænkte på dengang han næsten lige var kommet her til og alt det og hvor han sådan set boede her på kroen og den slags, og nu boede han et helt hus og bo som der var hans og alt det, så han levede sådan set livet og alt det på den måde.
Han tog roligt øllen op og drak noget af den og smilte bare da han satte den fra sig igen og kunne godt lide smagen af øl som gled ned gennem hans hals og nærmest kølede den ned når det var.

//håber det godt nok Smile//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello to you //Nami//

Indlæg by Gæst on Tors 12 mar - 14:15

påklædningen, var et par mørke læderbukser, med et par sorte støvler der gik op til lige under knæet. hvor hun havde en top på, der kun lige dækkede hendes brystparti. mens en brun læder jakke var over hendes skulder, den var lukket med et bælte spænde, der var syet fast. hun havde sorte handsker på, håret var løst hang halvt over hendes ansigt, mens hun sad i det altid så mørke hjørne. med et halv tomt glas i hendes ene hånd. en kniv der sad langs hendes lår, mens hun løftede glasset, lod den hvile på hendes fyldige underlæbe, mens hun lod væsken glide ned. pokkers tag de varme øl, de smagte altid forfærdeligt.
hun stillede glasset på bordet, hvor hun lagde albuen på bordet, placerede hagen på håndfladen mens hun kiggede sig omkring. måske skulle hun finde noget mad, noget der kunne smage noglelunde, en engel måske, eller bare et almindeligt menneske. der var som altid noget at spise, man kunne altid tage det nemmeste der nu var hos en. man kunne også bare gå efter lidt sjov, måske bare et one night stand. naaah, det ville aligevel bare tage for langtid, så skulle hun jo også passe på med at spise ham.
hun sukkede for sig selv, hvor hun lod den anden hånd prikke til det nu tomme glas, hvad skulle hun bruge sin tid på nu. øllen smagte af lort, alting var bare lort for tiden. ikke at hun havde en dårlig dag, i dag. men hun kunne godt bruge sin tid på noget bedre, end bare lige at sidde på en kro. der havde heller ikke været nogle form for arbejde hos hende, hun havde kun været på et enkelt job for tiden, det ene job med Joaquin. som havde været noget af en belastning, men på samme tid var han også hyggelig. han var en af de få personer hun endte med at respektere, i dette lange liv hun havde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello to you //Nami//

Indlæg by Gæst on Lør 14 mar - 12:41

Han sad der roligt for sig selv i sine egne tanker, i det han kommer til at se over til et mørkt hjørne af baren og slappede af mens han kiggede efter, og så at der sad en person der og roligt rejste han sig op og kom nærmere den person "er man okay her over siden man sidder i det mørke hjørne"spurgte han roligt, før han valgte og sætte sig på en stol, så der var en stol mellem dem, så de ikke sad alt for tæt på hinanden og den slags der, roligt drak han lidt af øllen han havde og tømte den og stilte roligt glasset fra sig.
Han viste ikke hvorfor han snakkede til personen, men man kunne vel altid håbe på at man fik et svar og hvis ikke, kunne man jo altid bare gå igen større problem var der jo ikke i det.
Han så sig lidt omkring og kunne jo kun vente på at der kom et svar fra denne her person som han ikke sad så langt fra nu her, men chancen for det var jo en til mange ville han mene, men han var ikke helt sikker på det som sådan, man kunne ikke andet end og vente og se hvad der skete.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello to you //Nami//

Indlæg by Gæst on Lør 14 mar - 15:31

Katharina løftede hovedet, da denne underlige mand satte sig i nærheden af hende. et forførende smil formede sig på hendes fyldige læber, til hun opdagede at han selv var en Incubus. et suk slap hendes læber, her håbede hun ellers lige på mad eller et job. "jeg slapper af, det vel det." hendes stemme var rolig, men havde den altid så forførende klang i sig. hun skubbede til det tomme øl krus, hendes grå øjne landede på denne fremmede.
"Hvad vil du? ikke at jeg har noget imod at du er her, men er du på grund af arbejde eller fri vilje?" hun fjernede hånden fra sin hage, hvor hun roligt rettede ryggen en smule. "Hvis du er her af egen fri vilje, hvad så med at byde mig på en øl?" var det sidste hun sagde, inden hun skubbede sit tomme krus imod ham. som et tegn på, det kan du godt ikke sandt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello to you //Nami//

Indlæg by Gæst on Ons 18 mar - 19:04

Han kiggede på hende og slappede roligt af "jeg er her af fri vilje for der jo ikke ligefrem nogen der tvinger mig til at være her som sådan"sagde han roligt og kiggede bare på hende.
Han kiggede på hendes krus og kiggede så hen på den som stod bag baren og serverede og alt det, og roligt rækkede en hånd op hvor han viser to finger, som tegn på to øl og alt det halløj der. Han kiggede roligt på hende "jeg tror godt jeg kan give en øl eller to"sagde han roligt og ventede bare på at hun ville sige noget.
Han kiggede sig lidt omkring og viste ikke hvorfor han sådan var der men han var der jo bare og nu sad han og snakkede med hende, og gav hende øl og den slags så det skulle jo nok blive spænde og se hvad der ville ske.
Han kiggede tilbage på hende "så kommer du her tit"spurgte han roligt og så på hende og smilte stille og roligt til hende og alt det, da der jo var nogen mennesker her inde og de skulle jo helst tro at man er som dem hvis de ikke kender til alt det med de overnaturlige væsner.
//sorry har ikke lige haft tid til at svare før nu og længen skylds min krea//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello to you //Nami//

Indlæg by Gæst on Man 27 apr - 19:44

Katharina rystede blidt på hovedet af manden, det var sjovt nok ikke det hun spurgte om. Hun ønskede bare at vide om han var her for at få hende i arbejde, eller om han bare tænkte *Hey hende der vil jeg da snakke/komme i bukserne på.* Kort himlede hun med øjnene inden hun rettede blikket imod ham.
Et forførende smil formede sig atter igen på hendes læber, mens hun lod blikket falde ned over fyren. "Man siger vel aldrig nej til gratis øl." Hendes stemme var forførende, dog kold på samme tid.
"Jeg kommer her rigtig tit, Hva med dig?" Lød det fra hende, hun var dog ikke helt interesseret i ham, i hendes hoved var der altid noget andet. Hun ønskede kun at få penge, dræbe og slappe af. Folk der forstyrrede hendes fred var intet andet end skrald i hendes øjne, denne mand forstyrrede hende dog ikke helt, det var jo ikke forbudt at snakke til hende. Hun stolede bare ikke på folk på kroer, da de drak sig i hegnet også kunne de ikke tænke sig om to gange. Startede unødvendige kampe, som man intet tjente på eller bare råbte op, hvilket kun irriterede hende endnu mere!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello to you //Nami//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum