Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153447 indlæg in 7953 subjects

An eye for an eye - Ira

Go down

An eye for an eye - Ira

Indlæg by Gæst on Lør 21 mar - 18:52

Det var ved at være aften her på kroen det vilde svin. Mikayla havde holdt sig her siden hun kom tilbage, det var det mest sikre til hun lærte at finde rundt blind. Det var ikke ligefrem fordi, at hun havde været van til mørket omkring hende. Det evige tusmørke havde ramt hende for lidt over et halvt år siden. Hun havde været væk fra byerne over halv andet år. Hendes egen mor troede hun var død. Det var hvad man sagde. Mikayla ville have fundet hende hvis det havde været så nemt. Hun kunne ikke ligefrem finde vej selv. En engel ved navn Maya fulgte hende rundt. Var hendes øjne i regn og sol. Hun hjalp Mikayla i tøjet om morgenen. Hjalp hende med diverse ting. Altid noget Mikayla ikke var den mest blufærdige person.
Lige nu var Maya der ikke. Hun var oppe på kroværelset og gøre klar til natten. Mikayla var i ført en hvid top - v- formet. Så man kunne se en anelse af kalvalergangen uden det ville virke billigt. Hun var også i ført et par sorte korte short som fremviste hendes lange slanke ben. Udover hendes hvide tank top havde hun en mørke grå cowboy jakke, som gjorde looket bare en anelse mere selvsikkert end det var. Til havde hun flade sko på. Nedover halsen hang der en guldkæde som sluttede et par centimeter inden tanktoppens kant viste sig. I kæden var der en medaljon med en lille rød rubin, ellers var den i guld. Den havde hun fået af en gammel rigtig god veninde engang, og Mikayla var egentlig overrasket over, at hun stadigvæk havde den. Men ja. Hun lod sine fingre glide henover bordet og lod finger spidserne glide på et glas. Kulden gjorde hun vidste det var hendes nyeste påfyldning af whisky. Ikke at det påvirkede hende ligeså voldsomt som et normalt menneske. Der skulle meget mere til for overhovedet at påvirke den blinde succubus. Dog selvom Mikayla var blind - var hun nok den i hele kroen som så klarest. Hun kunne læse personer på deres åndedrag. På hvor mange gange deres hjerte sprang en takt over. Ved blot et håndtryk ville hun kunne fornemme humøret på personen. Der var alligevel mange ting hun var ved blot at lære, men efter et par uger nu som blind i Doomsville. Så havde man næsten fundet ud af det hele. Lærenem var et af hendes mange talenter.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: An eye for an eye - Ira

Indlæg by Gæst on Ons 25 mar - 12:59

Jeg svare når jeg har tiden. Smile) ))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: An eye for an eye - Ira

Indlæg by Gæst on Ons 25 mar - 14:39

Super Smile ))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: An eye for an eye - Ira

Indlæg by Gæst on Lør 28 mar - 13:12

Ira havde brugt lang tid på at gøre sig klar. Som sædvanlig stod hun foran sit spejl. Det eneste minde hun havde fra sin familie. Det eneste der gjorde hun kunne se sig selv i øjne igen.
Dominic havde været en stor del af hendes liv. Men ting ændrede sig. De var ikke sammen, men bedstevenner var de dog. Hendes kærlighed for ham var stor. Hun anede egentlig ikke helt hvordan hun skulle skubbe følelserne væk.
Hun rystede på hovedet, da Dominic stod bag ham.
Han plantet langsomt et kys på hendes nakke. Den behagelige følelse var udenholdlig. Hun elskede den dreng mere end han anede. hun havde givet sit liv til ham.
Hun vente sig om, og så ham i øjne. Et kys lande hurtigt på hendes læber.
'' Ira. Min elskede. ''
Han begyndte langsomt at ryge længere ned imod gulvet. Der stod han som om han ville fri.
'' Jeg elsker dig af hele mit hjerte. Jeg har aldrig rigtigt udtrykkede det. Istedet valgte jeg at rykke min kærlighed på noget andet. Men den forblev på dig.
Jeg elsker dig. '' Han rakte hånden ned i lommen. Ira smilede blot over ordene.
'' Vil du gifte dig med mig? '' Ira stod målløs. Hvad skulle hun sige. Ja eller nej? Hun var forvirret over hele sit liv. Istedet for at sige noget, valgte hun at forlade lejligheden.
Dominic sad tilbage forvirrede over det hele.
Ira valgte at løbe. Da hun nåede til Kroen 'Det vilde svin.' Gik hun ind, og satte sig ned ved siden af en kvinde hun kendte.
Mika. En pige hun savnede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: An eye for an eye - Ira

Indlæg by Gæst on Lør 28 mar - 14:55

Mikayla var fuld klar over, at der var en som stormede indenfor i kroen. Hvert et skridt var noget Mikayla blot hørte tydligere. Og da lyden kom nærmere imod hende flyttede hun blikket ned imod bordet, mod sin drink. Det skulle ikke ligne at hun stirrede ud i luften. Selvom det ville være ligemeget, hvor hun kiggede - alt hun kunne se var mørke.
Mikayla blev opmærksom da personen satte sig ned ved siden af hende. Mikayla tog en dyb indånding, og løftede hagen let op. "Hejsa." Smilede hun skævt. En normal høflig person ville svare på sådan et spørgsmål. Derfra ville Mikayla kunne fortælle om hun kunne kende personen. Færten mindede hende lidt om noget bekendt. Men da den fært af død hang efter, var det lidt svært at skille flere lugte fra hinanden. Mikayla havde ladt River gå. Ladt ham leve livet, uden hendes måde at være der også være væk det næste sekund. Hun ville ikke knuse ham længere. Mikayla førte glasset op til sine læber og tog en sib, inden hun stille og kontrolleret lod det placere sig på bordet igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: An eye for an eye - Ira

Indlæg by Gæst on Søn 30 aug - 18:09

Ira så ned imod bordet. Alle tankerne omkring Dominic, blev ved med at strømme imod hende.. Hvordan skulle hun fortælle ham hun elskede ham? Hvordan skulle hun noglesinde fortælle ham, det ikke var meningen at flygte. Hun havde gjort det, i rædsel for afslag fra ham af.. Måske var det en joke fra hans side af?
Mika, så ud til at give lyd fra sig.
'' Hey... '' Ira's stemme var nede.. Hun var ikke den glade, og følelsesløse pige længe.. Alle følelser strømmede blot mere og mere imod hende... Hvordan skulle hun få det til at forsvinde igen?
Hun rystede på hovedet, istedet for sorg, kom vreden blot frem i hende.
'' Jeg er træt af, jeg ikke kan finde ud af den mand! Han er konstant forvirrende.. Først vil han det ene, så vil han det andet! '' Ira strømmede ud med det hele..e

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: An eye for an eye - Ira

Indlæg by Gæst on Man 31 aug - 10:54

De havde kendt hinanden længe, og det gjorde blot at Mikayla automatisk tog Iras hånd da hun brød ud i vrede. Mikayla bed sammen og nussede blidt hendes håndryg.
"Bare husk at han ikke skal definere dig. Du en smuk, intelligent ung kvinde. Vampyr eller ej. Du skal ikke lade ham sætte dig i en boks." Smilede hun let og lagde hovedet på højkant. Mikayla havde ikke længere sine krystalblå øjne, nu var de mørkebrune og lignede chokolade - man kunne blive sendt direkte til drømmeland ved at kigge på hende. Miky smilede let.
"Jeg har lige mistet min fyr til en anden pige, ikke at jeg er sur over det. Trist over det, men der så mange fisk i havet siger man jo." Mikayla trak let på skuldrene og kørte sin friehånd igennem sit hår.
Hvis Ira ikke havde været optaget, ville hun sikkert have sagt til hende, at hun kunne sætte sig ved siden af hende. Mikayla ville have givet hende et kys, og holdt hende tæt ind til sig så hun var okay igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: An eye for an eye - Ira

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum