Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

well this, was odd. //Katerina//

Go down

well this, was odd. //Katerina//

Indlæg by Gæst on Lør 4 apr - 20:35

S En gyde i Domsvilles Fattig kvarter.
O Næsten ingen, kun en shapshifter og en vampyr.
V Det er lige så stille, begynde og regne.
T Omkring aften.
P
http://th04.deviantart.net/fs70/300W/f/2013/237/e/2/something_to_live_for__daryl_dixon_x_reader__by_musicmaniac427-d6jqdau.jpg
Regne var lige så stille begynde og falde ned, Andrew bevægede sig bagefter lige så stille gennem gyden. Han kunne høre at han blive forfulgte, han var taget afsted fra Alex uden og sige det. Hvilket måske var en dårlig ide, men hva så hvis det var. Nu var det bare dejligt, at kunne gå en tur uden og skulle, lytte til hende. Dette var at være fri men, hvorfor havde Andrew det så som om han, havde glemt en del af sig selv. Andrew var dog stadig på vagt, derfor vidste han at han blive forfulgt, hvilket var lidt mærkeligt at tænke over. Andrew forsætte dog, mens han bevægede sig lige så stille videre gennem gyden, hvor han til sidste mærket personens ånde i nakken. Andrew kastet sig tilbage, hvorefter han kunne se på denne vampyr kvinde. Som stod over for ham, "hey kan jeg få dit blod, du behøver ikke og svare, jeg tag det som et ja." I det samme, hun var færdig med at snakke sprang hun på Andrew. Andrew hoppede tilbage, hvorefter han stillet sig i kamp stilinge Han hørte kort efter, hendes grine, hvorefter han han hamret ud efter hende, med hans hånd.  Han mærket hendes tænder med fast i hans hånd, hvorefter han forvandlet sig og begynde og løbe. Han kunne høre hendes latter, eftersom hun jagtet ham. Andrew kastet sig ned og forvandlet sig til sig selv, hvorefter han hoppet hen og træk en træpæl. Han så Vampyren kastet sig over ham, hvorefter han sank en klump og  kæmpet, mod hende for at stikke hende ned bagefter. Efter en hård, men kort kamp fik Andrew endelig slået hende ihjel, med et velplaceret stik.  Han kastet liget af sig, hvorefter han lige så stille kunne mærke at han ikke, havde noget tøj på og hans eget tøj, havde jo ikke klaret forvandlingen. Andrew vendte, bagefter sin opmærksomhed, på den gyde han var dukket op i.
//sorry den korte start :///

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: well this, was odd. //Katerina//

Indlæg by Luna on Lør 4 apr - 21:30

[You must be registered and logged in to see this link.]Katerina eller Katherine som hun kaldte sig selv - var taget væk fra alt dramaet i Sunfury. Jason var der dog stadigvæk, fordi hun var afhænig af den sladder der forgik der. Hun var trods alt stadigvæk Spencers højre hånd, og derfor var hun nød til at kunne holde alle øjnene åbne. Både for den levende side, men også fra den side som kunne forudse den til tider. Katherine gik stille rundt omkring gyderne. Med et par fingre hen langs muren, lod hun den kulde give hende gådehud helt ind til knoglerne. Hun var i en form for trance. Hendes krop virkede ude af hendes kontrol, dog opførte hun sig stadigvæk helt normalt. Så snart hun kunne høre stemmer stoppede hun op. Og i det der blev stille, kunne hun høre de små stemmer. De små stemmer som lød så voldsomt i hendes øre, men som ingen andre var i stand til at høre. Til sidst blev de så meget, at hun åbnede munden og lod et skrig forlade hendes stemme bånd. Et skrig så højt, at normale væsner ville holde sig for ørene, men overnaturligevæsner med god hørelse næsten ville bukke under for dette overnaturlige skrig fra døden. Katerina stoppede lidt efter og stirrede ud i luften, alt hun kunne se var det sorte siluet af en mand gå rundt i skyggerne. Katerina løftede en hånd op til sine øjne for at fjerne tårene inden hun så lod sin ryg mødes med den kolde mur. Dog slog hun øjnene op igen, og rykkede hurtigt hovedet til siden da en dæmon stod foran hende og skulle til at stikke hende ned med en kniv. Katerina faldt ned til jorden, og rullede sig hurtigt væk og op på fødderne igen. Hun sank en klump. "Pokkers" Mumlede hun da hun opdagede at hun var kommet afsted ubevæbnet.

_________________
I may be the last one, but I am the one still standing.
I am the one turning to face
the faceless hunter in the woods on an abandoned highway.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I am the one not running, not staying, but facing.
Because if I am the last one, then I am humanity.
And if this is humanity's last war, then I am the battlefield
avatar
Luna

Antal indlæg : 118
Reputation : 7
Bosted : The south side of Ashen Wood, Her pack is called: Naitblida
Evner/magibøger : Teleportation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: well this, was odd. //Katerina//

Indlæg by Gæst on Lør 4 apr - 22:10

Andrew hørte et kæmpe skrig, som nærmest tvang ham mere i knæ, end han var i forvejen. Andrew kom dog til sig selv lyn hurtigt, hvorefter han bevægede frem mod det sted lyden var kommet fra. Han forvandlet sig lige da han kunne se dem, en kvinde og en dæmon om det var en kvinde, eller mand. Kunne Andrew dog ikke se, men det gjorde ikke at han ikke ville hjælpe. Nej han ville hjælpe hende kvinde lige meget, hvad nok hans had for dæmoner der gjorde det sådan i det samme han kom hen til dem sprang han på dæmonen, hvorefter de tumlet hen af gulvet, dæmonen, havde ikke forudset det. Hvilket gav Andrew et kæmpe forspring, hvor efter han rev struben over og spyttet blodet ud, men inden han nået og gøre jobbet færdig kastet dæmon ham af sig, hvorefter der lød et svagt hyl fra Andrew. Dæmonen begynde og humpe væk, men hvis denne dæmon ikke snart fik hjælp, ville dæmonen dø. Andrew var dog kommet slemt til skade da dæmonen, havde kaste ham af sig Andrew fik kæmpet sig selv op, hvorefter han bevægede sig svagt over mod kvinden som sad ned. Eller stod op, Andrew anet det ikke men han håbet, ikke at hun ville flygte efter og ha set, hvad han lige havde gjorde. Andrew fortrak ikke og være i sin ulveform, men lige nu kunne han ikke andet, ende og det. Da han helst ikke ville vise sig nøgen, over for denne kvinde. Det ville være svært og se, hvor hans blod var, i forhold til dæmonens. Eftersom, slaget, havde smadret ham godt og grundigt. Andrew bevægede sig lige op til hende, hvor han så begynde og snuse til hende, hun lugtet lidt som Beths nye Kæreste. Men hun, så os ud til og være i familie med ham, men kunne det virkelig lade sig gøre. Geralt, Beths kæreste, havde da ikke en søster, havde han. Men Andrew lagde de to, og to sammen, det var sandheden, hvilket dog var lidt mærkeligt. Andrew slikket hende kort i ansigtet, da han var kommet tæt nok på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: well this, was odd. //Katerina//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum