Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

Give your heart a break, darling ~ Cassidy

Go down

Give your heart a break, darling ~ Cassidy

Indlæg by Gæst on Søn 12 apr - 14:01

p: klik her
t: omkring halv et om natten
s: kroen Det Vide Svin

Natten var som den altid havde været for hende - perfekt. Vejret var mildt og månelyset blev kun smukkere og smukkere. Det kunne ikke undrer dem, der kendte hende, at hun elskede natten for hvad den var. Hun følte sig ikke hjemme i dagslyset - logisk nok. Hun var datter af natten og af sin herre. Hvorend han var, om han overhovedet stadig var til, vidste hun ikke.
Med en flaske whisky i hånden dansede hun rundt i gaderne på bare fødder, og nød sang på et gammelt kryptisk sprog. Ingen kunne være i tvivl om at hun var en fri sjæl, med sine holdninger og sin tro på det rette sted.

Hvem hun var, vidste kun få. Hun var, hvad hendes herre havde gjort hende til for snart 100 år siden; en udødelig bloddrevet kvinde med en forkærlighed for sex, mænd og sprut.
Hun smilede, dansede videre, for blot at ende et underligt sted som hun egentlig ikke havde besøgt før. I de mange år hun havde været her, havde hun ikke stødt på denne kro - ellers har hun været for fuld til overhovedet at vide det.

Hun smilede og uden tøven gik hun ind i kroen, og så rundt - kedeligt. Ingen slåskampe, ingen liderlige fyre og i den grad ingen fest. Så måtte hun skabe noget sjov selv. Hun gik direkte op til kroejeren og bad ham serverer øl til alle i kroen, på hendes regning. Han så først mistroisk på hende, men derefter gjorde han som hun sagde - da hun sagde at det var med en hilsen fra Nemesis Storyteller. Storyteller havde været en speciel pige, som Nate havde mødt på Blodøerne for et par måneder siden. De havde mindet så meget om hinanden, at det havde været helt utroligt. Men så var en anden vampyr - Nicolas - dukket op, og Nemesis var forsvundet.

Hun så smilende rundt på de få der var på kroen, der nu fik serveret en kold øl gratis - det skulle nu nok gøre dem lidt gladere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum