Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | November

Statistics
Der er i alt 294 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er skovmanden

Vores brugere har i alt skrevet 156213 indlæg in 8115 subjects

What a lovely suprise! - Erica

Go down

What a lovely suprise! - Erica

Indlæg by Gæst on Man 13 apr - 16:43


Tid: 12:05
Omgivelser: forholdsvis mange mennesker
Vejr: høj sol, varmt, og foråret er sat rigtigt igang nu. temperaturen ligger omkring de 20-23 grader.
Sted: gaderne, ved en cafe med navnet, bryggeren. En populær kaffe cafe.
På: sorte short, en sort læder jakke, mørke brune moccasiner, en hvid top og håret hænger løst.

Elena kom direkte fra stationen af. Hun havde været i Thorban i et par uger for at besøge nogle gamle venner, som boede der. Hun bar på en stor læder kuffert i den ene hånd. Hun gik roligt gennem de store købs gader, og der gik ikke lang tid før hun nærmede sig sin yndlings cafe, nemlig, Bryggeren. hun trængte sådan til en af deres kop kaffer! Hvis man spurgte Elena så forstod Thorban sig slet slet ikke på at lave kaffe! De var decideret uduelige til det! men for høflighedens skyld havde hun altid sagt ja til en kop af deres kaffe, når det blev budt hende.
Vejret var fantastisk og Elena havde den største lyst til at shoppe! Hun følte det som evigheder siden sidst. Ja faktisk føltes alt som evigheder! For hun havde ikke haft meget tid til sig selv i Thorban. for det havde ikke været et hygge besøg hun havde været på, nej det havde været et lille arbejde som hun skulle hjælpe sine venner med at gennemføre, og gennemført blev det. Til præcision, men de havde nok også kun haft Elenas evne til at takke for det, for det havde været tæt på at gå grueligt galt. De havde været så tæt på at blive fanget, men grundet Elenas evne, havde hun hevet dem i skjul bag væggene. Ja! Elena kunne gå igennem alt slags materiale, eller næsten alt. Kun Egetræ stoppede hende, også selvfølgelig menneske kroppe og dyre kroppe.
Jo tættere på caféen Elena kom jo mere genkendte hun en af personerne der stod nærmest lige ude for an den. Hun smilede skævt og satte nu kursen direkte i mod kvinden. Erica.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum