Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Melisandre
 
Larlii
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Lori
 
Alane
 
Kace
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156709 indlæg in 8139 subjects

Long time no see! And look now I need your help!- Amara

Go down

Long time no see! And look now I need your help!- Amara

Indlæg by Gæst on Man 13 apr - 17:04


Tid:22:35
Omgivelser, 3 mænd, alle sammen dæmoner.
Vejr: det regner og tordner på livet løs.
Sted: oppe på et at pirat skibene.
På: Sorte cowboybukser, mørke lilla top og en sort læder jakke. Håret var sat op i en hestehale, men er nu helt slasket sammen.

Der plaskede vand ud til alle sider for flere minutter af gangen. To mænd stod og grinede grumt, den sidste pressede en kvindes hoved ned i en stor balje med vand. Hun havde lyst hår og var bundet for fødder og hænder. Hendes hoved havde været ned i baljen i op til flere minutter nu, og endelig hev de hendes hoved op af vandet så hun kunne få vejret. Hun havde en flænge på kinden som tegn på at hun havde fået en på hovedet. En af de to mænd som havde stået og grint af hende, tog hårdt fat om hendes kæbe parti og åbnede munden endnu en gang"Du ved hvad jeg vil vide, sig det eller vi bliver ved på denne måde indtil du er druknet af udmattelse!"Hans stemme var klam, og man vidste han mente hvert et ord han sagde, han var den type der stod for tortur og henrettelser af folk som kom i unåde hos hans herre. Men Elena nægtede at sige det, hun ville hellere dø end at fortælle dem så værdifuld en oplysning, en oplysning hun havde holdt på i næsten 100 år, en oplysning disse tre mænds herre havde bedt hende om at finde for ham, og da hun endelig gjorde, regnede hun hans plan ud og nægtede derfor at fortælle ham om det hun vidste. Siden da havde hun løbet fra ham, flygtet, holdt sig skjult. Dog var han ikke en mand der var god til at finde folk der var langt væk, så derfor havde Elena opholdt det sidste århundrede i Doomsville, eller ikke så langt derfra. Men hun havde vendt tilbage til Minotaris, og selvfølgelig var hun blevet fanget med det samme, men dette var hendes hjem, det var en by med en speciel plads i hendes hjerte, og hun havde ikke kunne modstå det længere.

Elena spyttede manden i hovedet"Aldrig vil jeg nogensinde fortælle dig, eller din ækle lille herre om det!" Hun råbte det af ham, forpustet. Manden slog hende hårdt og kom med et lille vredesudbrud imens Elenas hoved blev kastet ned i vandet igen. Man ville nok spørge sig selv om hvorfor hun ikke brugte sin evne, men problemet var det at baljen var lavet af egetræ også havde hun slet ikke koncentrationen til at finde energien til det i dette øjeblik, hun kæmpede for ikke at drukne, og hver gang de hev hende op koncentrerede hun sig kun om at hive luften ned i sine lunger og gøre det behageligt at trække vejret igen inden hun blev kastet ned i det iskolde vand igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Long time no see! And look now I need your help!- Amara

Indlæg by Gæst on Tirs 14 apr - 18:49

Det var efterhånden længe siden hun havde været op på overfladen. Som årene gik havde hun ikke kunne finde andre grunde til at smutte op til overfladen, hvis ikke det var fordi hun skulle finde sig en eller anden og gumle på. Godt nok var det ikke fordi hun var ensom, for hun havde da en form for familie hun boede sammen med. Dybt nede under havet og helt nede ved bunden, boede de alle sammen. Sandt og sige var det ikke hendes biologiske familie, men det var en form for familie, så hun brokkede sig ikke. Denne aften havde dog været helt anderledes. Efter at havde svømmet rundt i et par timer, valgte hun at søge op imod overfladen, hvor hun fik øje på et piratskib. Hun lagde hovedet på skrå og svømmede ligeså stille imod det. Normalt ville hun kun være i nærheden af skibe, hvis hun havde brug for sjov. Som regel kunne det nemlig være farligt, netop fordi man ville være forsvarsløs.
Hun skulle netop til at vende om, da hun hørte en lidt for bekendt stemme. Hun klukkede og rystede på hovedet, hvorpå hun svømmede op til selve skibet. Ved hjælp af sin evne, til at kontrollere vand, kunne hun komme op og sidde på skibets gulv, samtidig med at hun havde sin hale ned og vand på det. Grundet der var en åbning i skibets side, havde hun kunne finde det perfekt sted. Hun behøvede egentlig ikke sige noget, før mændendes opmærksomhed var rettet direkte imod hende. Hun smilede både uskyldigt og forførende til dem, hvilket vel gjorde dem en anelse nysgerrige omkring hende

//håber dette er godt nok!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Long time no see! And look now I need your help!- Amara

Indlæg by Gæst on Ons 15 apr - 18:42


Elena var blevet holdt nede i vandet i flere minutter nu da hun pludselig blev hevet op af vandet og kastet hen i et hjørne, hvorefter der så blev glemt alt om hende. Hun gispede og hev efter vejret i et kort øjeblik inden hun undersøgte hvorfor hun pludselig var så uinteressant for disse mænd. Hun kiggede op og i et kort sekund flækkede hendes ansigt i et stort lydløst grin. Hun blinkede til havfruen, havfruen som Elena havde taget sig af den gang hun første gang ville op på land. Smilet fortog sig hurtigt, mændene skulle jo helst ikke fornemme at de nu var i fare. I al stilhed smuttede hendes hænder lige igennem metallet på hendes håndjern, og inden de ramte gulvet med et rabalder, greb hun dem og lagde dem ned så stille hun kunne. Roligt rejste hun sig op bag mændenes ryg, hun strak nakken til begge sider så den knækkede og et uhyggeligt smil kom på hendes læber, hun var blevet tortureret i lang tid nu, og nu var hun sulten.. Samt hævngerrig! Lydløst gik hun langsommere tættere på mændene og hendes øjne blev langsomt sorte og hun trak læberne væk og blottede de nu sylelange hugtænder. Elenas øjne blev sorte når hun var ved at angribe sin føde.
Der gik mindre end et sekund før hun havde sat tænderne i den første mand, hun tømte ham på kort tid, rev hovedet af ham og kastede ham på jorden. Hun kiggede over på de to mænd som var blevet helt forskrækket over at hun pludselig var løs. Elena havde bestemt ikke været nem at fange, de havde oprindeligt være syv om det, og undervejs havde hun dræbt 4 så det kun havde været de tre mænd tilsidst, og nu var de så 2, et tal hun også ville halvere hurtigt.
""Længe siden Amara, jeg havde håbet på at støde ind i dig."hun sagde det med en legende latter inden hun kiggede på mændene. Hun så tankefuld ud "Men hvad skal jeg dog stille op med jer først? Jeres lille ven her slap billigt, men efter jeres yderst uhøflige opførsel over for mig, vil jeg ikke lade jer slippe så let!" Da hun nævnte den døde mand sparkede hun ham skødesløst så han trillede om på ryggen inden hun gik langsomt over mod dem, hendes smil var pykotisk og hendes blik legesygt. Hvis man kendte hende ville man vide at hun ville lege med dem som en spækhugger legede med sin mad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Long time no see! And look now I need your help!- Amara

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum