Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153447 indlæg in 7953 subjects

So you are the person - Zero Bang

Go down

So you are the person - Zero Bang

Indlæg by Gæst on Søn 10 maj - 20:39

Tid - Ud på eftermiddagen
Sted - Foran Zero's hus i Ashen Wood Forest
Vejr - Overskydet og koldt
omgivelser - Et hus og almindelige skov omgivelser
Påklædning - Det eneste billede der er på min profil side.

Der var en der stod og kiggede på Zero's hus, stod og kiggede og iagttog alt hvad der foregik, hun ville vide hvad han var for en, om han virkelig kunne hjælpe hende som manden havde sagt til hende.
Navnet på denne kvinde var Elvira, Elvira havde mistet hukommelsen, hun kunne dog ikke huske hvornår hun egentlig mistede den, det var noget tid siden, men ikke forfærdelig lang tid siden, hun havde mistet den lang tid før hun vågnede op og opdagede hun havde mistet den, hvorfra vidste hun det? Hun vidste det heller ikke helt, men hun kunne på en måde bare mærke det.
Hun havde fået af vide af denne mand som hun sad med i en bar, at en mand ved navn Zero kunne få ens minder frem i en, hun tænkte det kunne være en måde at få hendes hukommelse tilbage på, måske ikke med det samme, men det kunne være af Zero måske ville gå med til en længere aftale med hende.
Hun vidste det ikke, manden sagde hun skulle passe på, fordi Zero ikke var den rareste person i verden og at hun nok ikke skulle regne med at han ville hjælpe hende med noget, men Elvira ville nu tage den chance og spørger Zero alligevel.
Hun skulle bare finde ud af hvordan hun helt skulle tackle ham for det første. Det første hun kunne gøre var dog at gå op til indgangen og spørger om tilladelse til at komme ind.

Hun krøb frem fra sit skjul, rettede lidt på sit tøj som sad stramt ind til hendes krop, hun rettede på sit brune lange hår, som sad i en hestehale. Bare så hun så nogenlunde anstændig ud når hun mødte ham.
Hun tog så nogle rolige og lange skridt hen mod indgangen og stod så til sidst foran og kiggede lidt på huset og sådan, hun sank en klump. Ja hvad skulle hun så nu, hun var lidt nervøs. Skulle hun nu bare vente. Hun sukkede tungt og ventede lidt. Tog nogle dybe indåndinger og smilede så roligt for sig selv, nu skulle hun have sin hukommelse tilbage, koste hvad det koste vil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum