Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153031 indlæg in 7939 subjects

Mentally exhausted - Lilith

Go down

Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Aaron on Søn 10 maj - 22:33

Tid - Starten på aftnen
Sted - Langt inde i gyderne
Vejr - Mørkt og koldt
Omgivelser - Beskidt
Påklædning - [You must be registered and logged in to see this link.]

Koldt var det, at stå mast op af en mur i en kold og mørk gyde, well, den var mørk uanset hvad, fordi Aaron var blind, man ville dog ikke kunne set det med det samme, fordi han havde sine solbriller på for at folk ikke skulle blive fornærmet over hans kolde og overskyet øjne.
Der var så mange der klagede om dem, men han kunne jo ikke rigtig gøre for det, han havde ikke bedt om at blive blind, det var guds ønske, guds befaling.
Man skulle tro folk havde respekt for blinde, og respekt for sig selv og ikke gå til angreb på en blind, men her stod Aaron, presset op af en væk, to mænd foran sig, den ene ret stærk, det havde han fået en smagsprøve på da han blev skubbet mod muren med en stærk kræft.
Han stod forsvarsløs mens disse to fyre blev ved med at råbe og skrige om hvor det mon gjorde mest ondt at slå ham. Aaron kunne ikke rigtig gøre noget, han gad ikke at gøre noget, hvad skulle han stille op, han var blind, han var ikke særlig stærk, han gad sgu heller ikke stå og græde som en eller anden tøs, han forholde sig helt rolig, indtil videre, der var ikke meget andet han kunne.

Han stivnede lidt da den ene af fyrene tog hans solbriller på og kom med en kendt kommentarer "Hvorfor har man solbriller på om aftnen" hvor han så grinede bagefter, fordi han vidste godt hvorfor, men han gjorde bare grin med Aaron, som om det ikke var værst nok at blive mast mod en mur at tog mænd.
Det gjorde pludseligt ondt i maven og det tog lidt tid for Aaron egentlig at vide at han var blevet slået i maven af den fyr som maste ham mod muren, han kunne høre den anden på side linjen stod og grinede, han rynkede på næsen af afsky, hvem havde dog så lidt respekt for sig selv at slå på en blind, hvorfor ikke vælge en der var samme størrelse, men det var han måske for tøset og for bange til, Aaron valgte dog ikke at sige noget der kunne gøre fyren mere sur, Aaron forholde sig passiv som altid.
avatar
Aaron

Antal indlæg : 300
Reputation : 5
Bosted : Bor sammen med Nikolay og hans hunde.
Evner/magibøger : The aftermath

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Gæst on Man 11 maj - 20:07

Påklædning kjole + face

"Please vis nåde" klynkede han, samtidig med at han forsøgte desperat at komme væk fra hende. Hvis folk så hende, så ville de næppe tro at kvinden på de 1,60 på nogle måder var særlig skræmmende...men det var selvfølgelig også før folk fik et ordentlig kig på hende. Manden var i utrolig dårlig stand, både med en brækket ben, en manglende hånd også en masse snitsår omkring på hans krop. Denne mand havde ellers haft en helt normal dag, indtil han valgte at kommentere på den forkerte kvindes udseende. Hun havde været lille af udseende, med en fin rød kjole på, en kjole som faktisk kunne anses for flot...havde det ikke været for det gamle blod der var på også det faktum den var godt ødelagt. Hendes hud var helt bleg og ansigtet gråligt. Overalt på hendes krop var der store plamager af blod, alt sammen noget der ikke tilhørte hende. det sorte hår hang ned over ansigtet og øjnene havde en direkte unaturlig farve. Bare et kig på dem og man ville vide at hun ikke var menneskelig. I sin ene hånd havde hun en stor kniv og det var den hun hurtig havde angrebet ham med.
ganske vidst havde hun en ide om, at hun ikke var verdens kønneste kvinde, men derfor ragede det da ikke ham! Han behøvede da ikke komme med den slags kommentarer. Dog kunne man vel godt sige, at han efter 20 minutter hvor hun havde jagtet ham og skåret i ham, fortrudt de ord han brugte imod hende. Hun grinede direkte sindssygt, som hun bevægede sig hen imod ham. Da hun endelig nåede ham, gjorde hun nåede han aldrig havde forventet. Hun skar sig hen over håndfladen, hvorpå hun lagde den hen over hans mund. Hun holde om hans næse og tvang ham derfor til at drikke sit blod, blod der var kendt for at gøre folk sindssyge og få dem til at begå selvmord. Hun satte sig derpå ned i skrædderstilling foran ham, så på ham alt i mens han betragtede hende med forvirring i øjnene. Dog gik der godt vel 4 minutter før virkningen slog ind. Hans øjne skiftede farve og fik samme farve som hendes egne. Han stønnede i smerte og i de næste 10 minutter var det udelukkende kun hallucinationer der fik ham til dumme ting, som f. eks at banke hoved ind i muren osv. Han afsluttede dog til sidst sit liv, da ham flåede halsen ud på sig selv.

Tilfreds med resultatet rejste hun sig op og gik videre. Hun vandrede ned af gaden, dog da hun med et hørte lyden af nogle stemmer kom det nysgerrige op i hende. Med et dødt blik i de unaturlige øjne, vendte hun om og gik imod stemmerne. Da hun nåede frem, betragtede hun blot hvordan manden havde den anden mand holdt oppe imod muren. Der var en tredje mand med dem, men han så ud til ikke at være så meget med i det. Hun stod der i lang tid og stirrede blot, hvilket ende ud i at den mand som intet lavede vendte ansigtet imod hende "fis af grimme, det her er.." mere nåede han ikke at sige, før den store kniv kom susende igennem luften og ramte ham i halsen. Hun knurrede og sprang op på ryggen af den mands, som havde den unge mand op i imod væggen. Hun stak begge tommelfingre ind i hver hans øje, alt i mens hun med benene holde fast om hans liv. Da han stak et hyl i sig, gav slip på den anden fyr også med den modsatte væg forsøgte at masse hende, valgte hun at bide en stor stykke af huden omkring hans hals af. Hun spyttede det blodige stykke kød ud på jorden, hvorpå hun knækkede nakken på ham. Hun trak kniven ud af mandens hals og kravlede hen til den sidste levende mand "hvem er du?" knurrede hun med en så hæs stemme, at det tydede på at hun ikke havde brugt den i lang tid til andet end dyrelyde, som knurren og hvæsen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Aaron on Man 11 maj - 20:26

Der gik et sus igennem Aaron da manden som ikke lavede noget, faldt om på jorden, hvad skete der nu, kom der mon noget værre end disse fyre, eller var det en der kom til undsætning, han håbede lidt på den sidste, men tænkte nok mere at den første var... nok mere sandsynlig.
Aaron mærkede at taget om ham blev løsnet og var ikke presset så meget op af muren mere, han stod faktisk frit nu? Der foregik dog noget foran ham, manden som havde holdt ham mod muren var beskæftiget af det som havde dræbt den anden fyr.
Han følte sig truet, han var nervøs lige nu, for han havde ingen viden om hvad der skete foran ham, men af de lyde han kunne høre, var det smertefuldt og han ville helst ikke nyde noget af det.
Dog lydende stoppede på et tidspunkt, begge fyre som før havde truet ham var faldet omkuld, de var simpelthen døde, og den som havde dræbt dem kom nu mod ham.
Han maste sig nu selv mod væggen da en kvindelig stemme, som ikke virkede særlig begejstret, ramte hans øresnegl, det var noget værre end de fyre, det vidste han nu.
Han vidste ikke hvad han skulle svare til det hun spurgte om, han sad lidt hjælpeløst og kiggede bare lige ud for han kunne ikke placere hende, han var... bange lige nu.
"A... Aaron" sagde han, det var hvem han var, Aaron.
avatar
Aaron

Antal indlæg : 300
Reputation : 5
Bosted : Bor sammen med Nikolay og hans hunde.
Evner/magibøger : The aftermath

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Gæst on Man 11 maj - 21:41

Hun rynkede brynet af hans måde, at klemme sig op imod muren. Hun havde troet han ville være lidt mere mand end det. Hun lagde kniven fra sig "Aar-ron" hun forsøgte at udtale hans navn, men hun havde ikke just brugt sin stemme besynderligt meget...så det var ikke just nemt for hende at tale. Hun kravlede hen imod ham og snusede til hans hals og hans hår. Med nysgerrighed i de underlige øjne, tog hun fat om hans briller og fjernede dem. Hun satte sig på hug foran ham og viftede hånden foran hans øjne "du ikke se?" spurgte hun og lagde hovedet på skrå. Hun havde aldrig mødt en der ikke kunne se, så dette var helt klart noget nyt for hende. Dette betød så også, at han faktisk ikke ville være i stand til at se hende og derved heller ikke komme med normale kommentarer.
hendes kolde næse kørte hen af hans kind, alt i mens hun pillede ved hans hår "hvad er du?" spurgte hun efter noget tids stilhed. Hun rejste sig stille op og greb fat i hans hånd, hvorpå hun fik ham op og stå...eller mere tvang ham op og stå. Hun havde hørt om blinde før, men aldrig selv set en med sine egne øjne.

//meget kort...sorry!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Aaron on Man 11 maj - 21:54

Han kunne bestemt ikke lide dette, denne situation var langt over hans 'comfortzone', han kunne dog ikke lade være med at smile lidt da hun prøvede at udtale hans navn, hun talte vist ikke meget denne kvinde, men hans smil forsvandt hurtigt, han ville ikke virke provokerende, ikke at det var det han fiskede efter, men hun kunne opfatte det forkert.
Han trak sig lidt tilbage da hun kom hen og begyndte at snuse til hans hals og hår, han blev meget overrasket og urolig da hun tog hans solbriller af, hans øjne flakkede rundt uden at finde et punkt at faste sig på, det var det rene kaos, men sådan var det. Han kunne dog godt mærke at hun viftede en hånd foran hans ansigt, hvilket var ret ubehageligt. Han rystede på hovedet "nej" sagde han hurtigt. Hans øjne kunne stadig ikke finde et punkt og de blev ved med at flakke rundt.
Han var ikke vild ved hendes nærvær, hendes næse mod hans kind og hendes pillen ved hans hår, det behagede ham slet ikke! Han stivnede lidt da hun spurgte hvad han var, han svarede dog roligt, med stemmen under kontrol. "Engel, falden engel" sagde han.
Han blev forvirret da hun rejste sig op, men en klagende klang kom fra ham da hun hev ham op ved hjælp af hans hår, og han kom hurtigt op og stå, det var sikkert.
Han kunne ikke lide ikke at have solbriller på, han ville godt snart have dem igen, men han vidste ikke rigtig hvor han havde hende her, om hvis han sagde noget forkert, om hun mon ville flippe ud på ham, han prøvede dog med en rolig og blid stemme. "Må jeg få mine solbriller tilbage?" spurgte han.

//helt iorden XD //
avatar
Aaron

Antal indlæg : 300
Reputation : 5
Bosted : Bor sammen med Nikolay og hans hunde.
Evner/magibøger : The aftermath

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Gæst on Man 11 maj - 22:08

Hun så forvirret på ham, dog da han svarede fnyste hun "så du ikke som de andre...du leve" sagde hun og lagde derpå opmærksomheden hen imod brillerne. Hun grinede og det var nok her man ville blive overrasket over at finde ud af, at hun rent faktisk havde en ganske pæn latter. Den var blid og måske endda smittende, hvis man hørte hendes latter, ville man aldrig tro den kom fra hende. For modsat alt andet ved hende, så var den ren, blid og mindede om noget fra en uskyldig person. Hun tog nysgerrigt brillerne på og kunne faktisk næsten intet se. Hun viftede foran sine øjne og legede med dem som et lille barn.
Hun grinede og gik rundt med de mørke briller, dog da han spurgte om at få dem igen knurrede hun og vidste tænder. Hun var ikke glad for at folk fortalte hende hvad hun skulle eller for den sags skyld prøvede at tage de ting fra hende hun kunne lide. Hun havde med andre ord nok på nogle punkter en forstand som et barn. Hun var også relativ barnlig, men på mange måder også født som en morder. Hun sukkede dog efter lidt tid og gik lydløst hen til ham, hvorpå hun tog brillerne af og lagde dem forsigtigt på plads igen. Hun tog kniven og legede i stedet lidt med den

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Aaron on Man 11 maj - 22:17

Han nikkede af det hun sagde, ja han fik lov til at leve, dog med en pris, og det var så hans syn, men det var bedre end at dø, han ville helst gerne leve lidt endnu, selvom hans vinger gav ham mere smerte end han nogen gange kunne holde ud.
Hans øjne fandt et sted at kigge hen, de stoppede da hun begyndte at grine og de lande direkte på hende, ikke at han kunne se hende på nogen magisk måde, men latteren fangede hans sanser og han kunne derpå placere hende. Det var en ganske pæn latter for en kvinde så aggressiv, men man kunne jo sagtens være pæn selvom man var morder.
Han sukkede tungt da han havde spurgt om sine briller, men hun bare havde knurret af ham, han ville ikke rigtig sige mere, for han ville ikke gøre hende sur, han havde hørt hvad der kom ud af det, og han havde ikke rigtig tænkt sig at mærke det.
Han smilede dog da hun endelig gav ham sine briller på igen, han stod og holdte lidt på dem, bange for at hun måske ville tage dem fra ham igen, men efter lidt lod han armene falde og slappede lidt af. Han vidste ikke rigtig hvad han skulle gøre nu, ville hun mon lade ham gå, eller ville hun have at han skulle blive måske.
Han kunne jo prøve at udfordre spørgsmålet, selvom det måske var alt for vovet af en blind.
"Øhm... tak fordi... du rede.. mig?" han vidste ikke rigtig hvad han ellers skulle sige, han vidste det ikke havde været noget form for redningsaktion, men hun havde ikke dræbt ham, så han kunne vel godt takke hende.
Han begynde at gå langs væggen, på ved ud af gyden mens han lyttede godt efter hvor hun mon var henne.
avatar
Aaron

Antal indlæg : 300
Reputation : 5
Bosted : Bor sammen med Nikolay og hans hunde.
Evner/magibøger : The aftermath

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Gæst on Man 11 maj - 22:47

Hun bevægede sig rundt i gyden, mest af alt fordi hun ikke vidste hvad pokker hun skulle lave. Hun plejede normalt blot at rende rundt i gaderne, finde noget at spise også dræbe nogle mennesker. Men lige nu og her, så kede hun sig ufattelig meget og denne engel her, han var nok det mest spændende hun havde set hele aftnen. Hun havde ikke altid så meget at lave. Dog da han med et takkede hende for at redde sig, så hun forvirret på ham "jeg ikke redde dig, manden kaldte mig grim...så jeg dræbte ham, du blind og kan ikke se mig, så du kan ikke kalde mig grim" brummede hun og trak på skulderne. Dog gik det hurtigt op for hende, at han nok var den første som rent faktisk havde takket hende for noget, så der kom rent faktisk et smil frem på hendes læber "men...øhm det var...så lidt" sagde hun og lød forlegen. Hun var ikke vant til folk rent faktisk kunne takke hende, de fleste kaldte hende øgenavne eller tiggede om nåde. Dog havde der endnu ikke været en som havde takket hende og dette kom virkeligsom en stor overraskelse.
Med et bevægede manden på sig, ham hun havde ramt i halsen. Der var åbenbart stadigvæk lidt liv i ham, så hurtigt løb hun hen til ham og skar hele halsen over på ham. At sige hun var fredelig, det ville være en stor løgn...hun var skam det stik modsatte af dette. Vold og mord, det lå i hendes blod og det var alt hvad hun kendte til

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Aaron on Man 11 maj - 23:03

Han vidste godt at hun ikke rigtig redet ham, men han tog det stadig som at hun havde redet ham. Han kunne ikke rigtig sige noget til at manden havde kaldt hende grim, han kunne ikke rigtig modsige manden, fordi han vidste slet ikke hvordan hun så ud, om hun var smuk, eller om hun faktisk var grim, men det kunne han ikke helt forstille sig. Han trak på skulderne, hun havde ret, han kunne ikke kalde hende grim, det ville virke meget mærkeligt hvis en blind dømte på udseende.
Han smilede da hun sagde at det var så lidt, hun var måske ikke så slem alligevel som han havde troet?
Han rettede hurtigt hoved mod hende som hun løb, han kunne så høre lyden af et knivblad skære i en hals, hvilket foruroligede ham, skar hun igen i en af de fyre som havde overfaldt ham, hvad var der tilbage i de kroppe, nerver? Han gøs. "Der er vist ikke meget mere liv tilbage i dem er der?" spurgte han lidt nyserrigt og rynkede på næsen.


Sidst rettet af Aaron Man 11 maj - 23:15, rettet 1 gang
avatar
Aaron

Antal indlæg : 300
Reputation : 5
Bosted : Bor sammen med Nikolay og hans hunde.
Evner/magibøger : The aftermath

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Gæst on Man 11 maj - 23:13

Hun rettede hurtigt blikket tilbage imod Aaron "måske, men han rørte sig...altid være sikker" hun trak på skulderne og smed kniven fra sig. Nu var den vidst heller ikke sjov mere. Hun gik stille hen imod ham "jeg hedder forresten Lilith" nu havde han jo været så fin at fortælle sit eget navn, så kunne hun vel også præsentere sig. Ganske vidst var hun ikke helt normal, men dette betød vel ikke at hun ikke kunne finde ud af noget. Hun var faktisk overraskende intelligent og mere end hvad folk troede af hende. Hun gemte mere på sig end hvad man skulle tro.
Hun kløede sig i det sorte hår og brummede, hun kunne ikke rigtig sige hun kede sig...selvom hun rent faktisk gjorde det. Dette kunne hun ikke af den grund, han nok ville være ligeglad. Hvorfor skulle han bekymre sig om hende, en sindssyg ung pige, hvis liv havde været omkring at slå folk ihjel. Hun gabte og strakte sig, før hun bevægede sig imod udgangen af gyden. Hun måtte vel hellere finde sig et fint lille sted, et sted hvor hun kunne sove igennem natten

Han rettede hurtigt hoved mod hende som hun løb, han kunne så høre lyden at en knivblad skære i en hals, hvilket foruroligede ham, skar hun igen i en af de fyre som havde overfaldt ham, hvad var der tilbage i de kroppe, nerver? Han gøs. "Der er vist ikke meget mere liv tilbage i dem er der?" spurgte han lidt nyserrigt og rynkede på næsen.[/quote]

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Aaron on Man 11 maj - 23:29

Han trak på skulderne "det var nok bare nerver, men okay" sagde han og smilede lidt af det. Stakkels fyre, han var glad for at han ikke led samme skæbne som dem, det måtte ikke være sjovt.
Han blev overrasket over at hun gav ham sit navn, Lilith hed hun, pænt navn, han sagde det dog ikke lige til hende, han tænkte at det nok ville virke... en anelse mærkeligt når de lige havde mødtes.
"Øhm hyggeligt at møde dig Lilith" sagde han, han vidste dog ikke om ordet hyggeligt var rigtigt at bruge lige i den situation. Han var dog taknemlig for at hun havde været der og en af fyrene havde taget kontakt til hende, dog ikke været så søde.
Han smilede da han hørte hende gabe, hun var træt og det var han egentlig også selv.
Han kiggede efter hende da hun gik mod udgangen af gyden, hvor boede en som hende mon. Det gjorde ham altid lidt nysgerrig. "hvor bor du?" spurgte han.
avatar
Aaron

Antal indlæg : 300
Reputation : 5
Bosted : Bor sammen med Nikolay og hans hunde.
Evner/magibøger : The aftermath

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Gæst on Man 11 maj - 23:34

Hun trak på skulderne "hellere være på den sikre side" pointerede hun stille. Hun vidste skam godt hvornår folk var døde og hvornår de ikke var, og den mand havde stadig lidt liv i sig...eller ikke længere, for nu var han da helt sikkert død. Hun kneb øjnene sammen, da han udtalte det var hyggeligt at møde hende, hun blev hurtigt mistroisk, specielt fordi ingen ville sige det var hyggeligt at møde hende...set bort fra dem der var mindst ligeså sindssyge som hende selv "aha.." hun trak ordet ud og så stille på ham, uden at sige noget. Hun var ikke sikker på om han talte sandt eller ej.
Hun så hen imod ham da han spurgte ind til hvor hun boede "jeg har ikke noget hjem...så jeg bor overalt" svarede hun med et skuldertræk. Dette var nok også grunden til at hun ikke just så så godt ud, netop fordi bad ikke var en mulighed for en som hende. Hun lagde armene om sig selv og følte sig med et utrolig lille...hvilket hun egentlig også var. Med sine små sølle 160 cm så var hun ikke blandt de høje personer i denne verden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Aaron on Man 11 maj - 23:44

Han nikkede til det hun sagde, hellere være på den sikre side, det var sikkert rigtigt nok, han var jo blind han kunne ikke se så godt som hende, det kunne være at fyren faktisk ikke var død, hvem ved, han valgte nu bare at lade det ligge.
Han vidste ikke rigtig hvad han ellers skulle havde sagt end hyggeligt, det var på en måde et hyggeligt sammentraf, for ham i hvertfald, for han blev redet, men hyggeligt for hende, det vidste han selvfølgelig ikke om det var. Han kløede sig lidt i håret da hun ikke sagde meget til det, men virkede som om hun ikke rigtig tog imod det, men det måtte hun så selv om, han mente nu hvad han sagde.
Hun havde intet hjem, så hun boede over det hele, han hævede brynet. Han kunne ikke forstille sig ikke at have noget hjem, hun virkede nu til at klare sig i det hårde miljø, men han vidste nu ikke helt fysisk, det kunne han desværre ikke vurdere, men han havde på fornemmelsen at hun ikke så alt for godt ud. "Kunne tænke dig at få en bid mad og et varmt bad hos mig, som tak for redningen?" spurgte han roligt.
avatar
Aaron

Antal indlæg : 300
Reputation : 5
Bosted : Bor sammen med Nikolay og hans hunde.
Evner/magibøger : The aftermath

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Gæst on Tirs 12 maj - 19:11

Hun havde mere eller mindre forventet han ville trække på skulderne af hendes ord, også gå sin egen vej. Dog havde hun på ingen måde set det næste komme. Hun havde ikke i sit liv forestillet sig, at han ville tilbyde hende det. Bare tilbudet i sig selv, fik hende først til at være mistroisk, men som hun betragtede ham, kunne hun godt se at det nok mere var ham der skulle være bange for hende og ikke omvendt. Hun rødmede svagt og fik faktisk et smil på læberne "mange tak...det vil jeg gerne, hvis det heller ikke er til ulejlighed, kan jeg så låne et bad" spurgte hun og lagde hovedet på skrå.
Hun kløede sine barer tær op langs hendes ben, nok havde hun sig en kjole...men sko, det var ikke just noget hun havde sig af. Derudover havde hun også en tyk hud under tærende, så det var ikke just noget problem at gå rundt uden sko, dog skete det at det kunne være lidt koldt.
Hun bed sig i læben, og gik stille hen til ham, hvorpå hun forsigtigt tog hans hånd i sin egen kolde. Hun lagde den om den på sin skulder, således at hun ville kunne hjælpe ham med at bevæge sig rundt "hvor bor du henne?" spurgte hun efter lidt tid

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Aaron on Ons 13 maj - 9:59

Han smilede da hun faktisk takkede ja, han havde måske ikke regnet med det, fordi hun virkede som kvinden der fint kunne klare sig selv og ikke rigtig behøvede noget. "Det kan du sagtens" sagde han, det ville han ikke have noget imod, der var intet problem der, nu skulle de selvfølgelig bare hjem til ham selv, han havde mistet lidt af stedsanserne, men han synes at kunne huske hvilken vej han var kommet fra, og så var de ikke langt fra hans lejlighed.
Han rykkede hans hoved mod hendes retning da hun kom hen og tog hans hånd og lagde den op op hendes skulder, han smilede af det, det var sødt af hende at ville hjælpe ham, selvom han kunne klare det selv, var det altid dejligt med noget hjælp.
Han gik roligt med hende, gik til den side han var kommet fra, han var kommet fra højre side, han rakte hånden ud til højre for sig for at mærke på muren, det var en god ting han havde, for det for svært at tælle skridt, så han kendte bare murenenes struktur, nogen havde huller, andre var måske placeret lidt forkert nogle steder, det var sådan han kendte dem.
Han kørte hånden langs muren som de gik og svarede så på hendes spørgsmål. "I en lejlighed ikke så langt herfra, vi er der næsten."

Da de havde gået et stykke tid kom de til en dør, han mærkede lidt på den for at sikre sig det var den, da han havde sikret sig det var den tog han en nøgle op og låste døren op. "Damerne først" sagde han med et smil, da han havde åbnet døren.
avatar
Aaron

Antal indlæg : 300
Reputation : 5
Bosted : Bor sammen med Nikolay og hans hunde.
Evner/magibøger : The aftermath

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mentally exhausted - Lilith

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum