Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153031 indlæg in 7939 subjects

Madness is like gravity... - Lilith

Go down

Madness is like gravity... - Lilith

Indlæg by Gæst on Søn 10 maj - 22:51

Tid: Midnat. Klokken er 12.
Omgivelser: Skidt og snavs og mennesker med skumle intentioner
Vejr: Regnvejr, men mærkeligt nok ikke koldt.
Påklædning: En slidt sort hættetrøje som er lidt snavset og et par passende bukser. Nogle sorte sko der er praktiske.

Regnen kom øsende ned over de mørke gyder. Hjemløse og andre af gadens slum var søgt ind i de gyder med læ for regnen så de kunne sove i fred. Der var få folk som var på vej hjem gennem regnen efter en lang og hård arbejdsdag, men der var også andre med skadelige intentioner. I en gyde ikke langt fra bordellet kunne man høre lyden af en kniv der blev stukket ned i noget skrøbeligt, som kød. Lyden genlød men man ville kun kunne høre det hvis man gik forbi.
En lettere stor skikkelse lå på jorden og sprællede med benene hver gang kniven blev stukket ned i brystet, ovenpå kunne man ane en lille skikkelse. Auraen på den lille var dyster og morderisk, og man ville føle en hvis ubehag hvis man kom for tæt på. Fra skikkelsen kom også nogle svage forpustede lyde af at skulle hæve og sænke sine arme så hurtigt som den gjorde. Kom man tættere på kunne man se skikkelsens ryg og den smukke timeglas form som den havde. Det var nemlig en kvinde. Og ikke bare enhver kvinde. Hendes navn var Dahlia.

Dahlia havde gået en tur ned langs gaden for at stjæle folks lommepenge så hun kunne købe mad til sit barn, dog blev hun overrasket da en tyk mand havde grebet hendes hætte og trukket hende ind i gyden for at prøve at voldtage hende:" Slip mig! Lad mig gå!" havde hun råbt mens han slæbte hende afsted. Hun var blevet smidt på den våde jord og slået med en flad hånd over ansigtet, så derfor var hendes kind helt rød:"Han dræber dig nu Dahlia. Hvad vil du gøre?" sagde en stemme inden i hendes hoved. Hun havde set at manden stod på et tæppe med den ene fod, til hendes held og hun trak det hurtigt væk under fødderne på ham. Han var faldet og havde slået hovedet ned i asfalten så han var allerede bevidstløs men Dahlia hørte en stemme i sit hoved:"Han ved hvem du er.. De kommer og tager dig igen...". Hun tog sig til hovedet og udstødte et skrig inden hun faldt på knæ. Hun var helt livløs på sine knæ i noget tid inden hendes blik rejste sig fra jorden. Hendes smil var mærkeligt og manisk men øjnene tomme, som om en sjæl havde forladt hende. Og det havde den også.

Hendes bror havde taget kontrollen. Hun så sig om og greb ud efter en saks, en ret så spids saks hvorefter hun havde sat sig på mandens lår og hævet saksen. Det havde ikke taget mange stik før hun kom igennem fedtet og manden bryst stille stoppede med at hæve og sænke sig, blod sprøjtede ud til alle sidder, og han var død. Men hun stak videre. Hun gjorde det ikke fordi han skulle dø.
Han havde sikkert ikke fortjent at dø. Han skulle dø fordi hendes bror havde bestemt det:" Det var ikke meget der skulle til.. Jeg troede han var stærkere.." Fik han hende til at sige. Hun kunne ikke selv have kontrollen mere. Hun ville ikke lige foreløbigt alligevel. Saksen stak og stak indtil den sad fast i noget, var det en knogle? Folk der gik forbi ville kunne lugte blodet, den frygtelig stank af blod der blev mere kraftig på grund af regnen.
Hun rejste sig da hun ikke kunne få saksen ud og så lidt tilbage. Blodet flød længere ud og nåede faktisk helt ud til gaden på grund af regnen. Hun kom med et lille smil og tog godt fat om saksen inden hun tog et godt hiv. Saksen kom ud, blodig og tildækket med hvad end der var inden i manden. Hun åbnede den og kiggede på den, lod regnen skylle den ren:"Jeg håber den næste holder længere.. Han var heller ikke ved bevidstheden... Han var nu... kedelig.." sagde hun roligt og sparkede til den døde mands ben. Men hendes bror kunne ikke koncentrere sig:"Hold op med at tude Dahlia! Hold nu kæft! Stop det!" råbte hun og tog sine hænder op på siden af sit hoved mens hun vred sig let.

Saksen

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum