Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

I need your help -Caya

Go down

I need your help -Caya

Indlæg by Gæst on Lør 16 maj - 3:35

Tid: 3 om morgenen
Omgivelser: Tomt, ingen mennesker
Vejr: Det koldt undefor, med en mellem tåge.
Påklædning: En løs t-shirt med en knude ved den ene side der ikke dækker hendes ene skulder på den anden side af knuden, fordi den hænger ned på armen. Samt et par sorte trusser. Ingen bukser eller sko.

Gaderne var tomme, alle var gået i seng. Hist og her ville man kunne spotte nattens vogtere, men ud over det var der tomt. Men der var også skræmmende stille, gaderne blev lyst op af gadelygterne og man ville ikke kunne se særlig langt, grundet den tåge der var. Man skulle også have godt med tøj på, for varmt var det overhovedet ikke, tværtimod, ville man blive syg hvis man ikke i det mindste havde en jakke på. Dog så var denne ene kvinde sikker på at blive syg, sådan som hun stod foran en lokal kennel og forgæves gik rundt for at kigge efter en vej ind. Hun gik under navnet Sylvana.

Sylvana havde ligget i sin seng og havde sovet ret så tungt da en irriterende følelse inden i hende vækkede hende. Hun havde følt noget drage hende til sig, og før hun vidste af det var hun smuttet udenfor i sit nattøj. Hun var nærmest i en form for trance, for hun kunne hverken mærke kulden stikke i hendes arme og ben eller føle hvordan hendes fodflader sveg. Hun havde gået et stykke før hun nåede kennelen, og der stoppede hun så foran den. Hun så lidt rundt og bed sig utilfredst i læben, hvordan skulle hun dog kunne komme derind? Hun gik op til døren og bankede på, dog lukkede ingen op, ikke at hun havde regnet med at der var nogen der havde lukket op.
Hun gik hen til et vindue og så ind, hvis man så hende ville man nok undre sig over hvorfor hun dog ikke havde taget noget tøj på. Hun bankede på ruden, lidt desperat efter at komme ind, for denne følelse åd hende op inden i. Hun satte sig opgivende ved trappen til kennelen og kørte en hånd gennem den korte side af sit hår. Hun havde lavet en fletning af det lange som kildede hendes bare skulder. Dog efter noget tid hvor hun havde siddet og tænkt over hvordan hun kunne komme ind, mærkede hun kulden.
Hun gøs og begyndte hurtigt at gnubbe sine arme for at holde på varmen. En af nattens vogter gik forbi og lagde nu godt mærke til hende men sagde ikke rigtig noget. Sylvana rejste sig, hun havde fået en idé da hun havde spottet et vindue på siden af bygningen. Hun gik derom og så op på vinduet som nu lå for højt oppe til at hun selv ville kunne nå det.
Hun trampede fortvivlet med foden og slog lidt på muren inden hun ømmede sig over hvor ondt det egentlig gjorde. Hun hørte et hyl inden fra kennelen og hun følte at det var en bekendt stemme:” Arhh-uuuuuuuuuuuuu” kom det automatisk og højt fra hende, som var hun en ulv. Hun tog en hånd op til sin måbende mund og var nu ret sikker på at det kunne høres langt nede for enden af gaden, og det havde nok også vækket nogle. Nogle mennesker åbnede deres vinduer og svingende en knyttet næve ad hende:” Så ti dog stille! ” blev der råbt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum