Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

you're my sister...? [Lexa]

Go down

you're my sister...? [Lexa]

Indlæg by Gæst on Søn 24 maj - 15:27

Tid Klokken er godt over 12 om natten
Sted Det sted hvor Lexa bliver holdt fanget
Omgivelser Det bliver nok beskrevet i emnet
Vejr det regner en smule
Påklædning Et par ødelagte jeans

Efter at havde tilbragt lang tid sammen med kæresten Aaron, havde de valgt at tilbringe lidt tid hver for sig. Det var vel kun forståeligt...derudover skulle de helst ikke tilbringe alt for meget tid sammen, ellers ville de bare blive irriteret af hinanden. I dette øjeblik havde han valgt at tage sig en flyvetur rundt omkring i byen. Han havde fundet Rita mere og mere underlig. Han kunne faktisk ikke forklarer hvorfor, men her på det sidste var hun blevet mere og mere paranoid, som om hun forventede noget dårligt ville ske. Han havde dog blot valgt at ignorere dette også tilbragt mere tid væk fra hende end sammen med hende.
Sm han fløj rundt, fik han øje på en underlig hytte i skoven. Det var ikke så meget selve hytten der var mærkelig, men det var den følelse han havde omkring hytten. Han kunne virkelig ikke forklarer hvad det var, men han havde en stærk lyst til at gå derind. Blot agerende på sine lyster, landede ham lydløst på græsset. Han holde stadigvæk sine vinger ude, således han var klar på at flyve væk hvis der skete noget. Med tøvende skridt gik han nysgerrigt tættere på den mærkelig hytte. Det første der slog ham, var at den lås der var om døren, den var fuldkommen smadret. han åbnede tøvende døren "hallo...er der nogen" kaldte han og lagde samtidig også hovedet på skrå.

//håber dette er godt nok!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you're my sister...? [Lexa]

Indlæg by Gæst on Søn 24 maj - 16:35

//DEt er perfekt!!

Selvom om natten var skoven smuk. Nogle ildfluer oplyste den tættere skov let. Lexa sad ved søen denne aften. Nød stilheden. Tænkte på planer... eller prøvede. Hun ville være hundrede procent sikker på, at planen skulle virke. Rita skulle ikke have et forspring. Da hun hørte nogle komme ind i haven rejste hun sig hurtigt op. Hendes skridt førte hende på langs en lille hytte hun havde herude. Døren Bellamy kom ind igennem var til et storslået sted. Det virkede som et tropisk paradis. Og det var det vel også. Lexa kiggede lidt til siden da han kiggede ind af døren til hendes hytte. Let gik hun om bagved ham, med hovedet på skrå. Vingerne var ekstremt flotte. Det var ligesom hun havde fået fortalt - faktisk smukkere. "Det tog din tid at finde herhen... dine vinger er ligeså smukke som jeg har fået fortalt." Sagde hun med en let uskyldig stemme - den var underlig blid - man kunne næsten ikke andet end at elske den. Lexa bed sig kort i læben. "Men siden Rita sikkert intet har fortalt dig... så lad mig præsentere mig selv... mit navn er Lexa.. din tvillinge søster." Let rakte hun hånden frem mod ham. "Og please gør mig den tjeneste ikke at rende til hende... hun er ikke hvad du tror." Det lød som en typisk film historie. Der var ingen nem måde at bringe disse nyheder, og siden det var første gang hun stod ansigt til ansigt med den person hun havde holdt uskadet så længe... så var hun meget ligefrem. Med god grund.
Hun kiggede til siden, da hun mærkede en brændende varme i sit bryst. "Gem dig... nu!" Vrissede hun af Bellamy og skubbede ham ind i hytten og lukkede døren.
Det tog ikke langtid før, at synderen kom frem. Rita. Hun stod med en fakkel og satte ild til en plante af gangen. Hver eneste flamme hun påsatte følte Lexa tydeligt.
"Jeg kan se du havde besøg af din far her... hvad fortalte du ham?" Spurgte hun og gik tættere på Lexa.
"Intet." Svarede hun simpelt og så Rita direkte i øjnene.
"Tror du virkelig at jeg falder for den..? Pigebarn, jeg ved du frygter for din broders liv... og det burde du også. Bare fordi, at du sagde nej til hans vinger - gør det dig ikke til en heltinde. Han kender dig jo ikke søtte barn. Du burde komme over det... din familie kommer ikke efter dig.. tag branden som en advarsel." Lexas øjne fulgte faklen i samme sekund som Rita smed den fra sig, og lod flammerne bredde sig ved to af de storetræer. Lexa løb derhen imod og bemærkede ikke Rita længere - hun gik også bare.
Lexa tog sig til maven som fik hun det største stød - og det gjorde hun også. Der var intet hun kunne gøre... og hun følte sig i den grad hjælpeløs. Naturens smerte reflekterede sig over på hende. Så det tog ikke langtid før at hendes hud begyndte at brænde. Ikke direkte - men hun kunne føle det. Hun kunne hører skrigene. Skrigene om hjælp. Det fik hende til at tage sig til hovedet og holde sig for ørene, imens hun rystede vildt på hovedet - prøvede at ryste det af sig. De var nød til at komme ud herfra. Inden stedet ville brænde sammen. Og hvis Lexa blev her, ville hun højest sandssynligt omkomme i smerten fra hele stedet.

//Ser action serie.. derfor.. action mode = action svar Razz

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you're my sister...? [Lexa]

Indlæg by Gæst on Søn 24 maj - 17:33

Han så forvirret på pigen foran sig, det var ikke just de ord han havde forventet. Dog havde han en underlig sjæleforbinelse til hende. Det var ikke som den forbindelse han havde med Aaron, men på et helt andet plan. Han skulle til at træde et skridt tilbage, dog da hun nævne Ritas navn, hendes eget også det faktum hun var hans tvillingesøster...så gav det hele mere mening. Nu gav det pludselig mening hvorfor Rita var blevet så paranoid, hvorfor han følte denne underlige forbindelse til hende og hvorfor han igennem livet hele tiden havde følt det som om han manglede et eller andet. Da hun rakte hånden frem imod ham, kiggede han på skift på hånden og hende, før han slog hendes hånd væk og trak hende ind i et kram "jeg ved ikke hvordan, men jeg har altid vidst du har eksisteret!" hviskede han imod hendes blonde hår. Han trykkede hendes spinkle krop ind imod sin egen, alt i mens han begravede ansigtet i hendes hår.
Hn rynkede brynet, da hun skubbede ham ind i hytten og lukkede døren, derved med andre ord fik hun gemt ham. Han holde sig stille, alt i mens han betragtede hvad der skete uden for. Han stivnede da han så Ritas ansigt, det ansigt der som regel altid havde været fuld af kærlighed overfor ham...var nu ansigtet af et monster. Han stod stiv, alt i mens han betragtede hvordan hun satte ild til tingene. Da hun var taget af sted, sparkede han døren op og løb hen til sin søster "vi bliver nød til at komme væk herfra" sagde han og greb fat om hende, han spredte sine vinger og lettede fra jorden alt i mens de smukke mørke vinger baskede med en ufattelig kraft.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you're my sister...? [Lexa]

Indlæg by Gæst on Lør 30 maj - 21:27

Alt hun fokuserede på var vingerne. Da han spredte dem ud. Fantastiske smukke mørke vinger. Alt hun altid havde forstillet sig. Hendes øjne lyste helt op ved synet af dem. Suset i hendes mave da de lettede fra jorden. Vinden der rev fast i hendes hår, og kærtegnede hendes hud. Det måtte være sådan her det føltes at flyve. Bellamy havde hendes vinger - og selvom hun i ny og næ drømte hun kunne flyve henover byerne - så ville hun aldrig tage dem fra ham. Lexa flyttede endelig blikket over på Bellamy. "De ligeså smukke som jeg hørte de var." Komplimenterede hun så vingerne. Et smil bredte sig på hendes læber. "Det er godt du passer så godt på dem." Tilføjede hun lidt efter. Så snart de var langt nok væk fra skaden kiggede hun let tilbage. Det var hendes hjem der lige var blevet taget fra hende, men som hendes far havde sagt. Så ventede han på dem. "Vores forældre venter på os... vores far ødelagde låsen til buret - derfor kunne du nemt komme igennem... De bor i nærheden." Hendes ansigt ændrede sig for en smule bange og uskyldig - til spændt og lettet - nærmest glad. Hun havde sin bror. Snart hele hendes familie. Det kunne ikke være bedre?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you're my sister...? [Lexa]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum