Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153508 indlæg in 7955 subjects

It must have been quite the night - Serena -

Go down

It must have been quite the night - Serena -

Indlæg by Gæst on Ons 24 jun - 21:00

Tid Klokken er omkring 530
Sted Et sted i Ashen Wood Forest
Omgivelser Der er ingen at se i skoven, andet end Serena og Matthew
Vejr Det er lettere koldt, da det er morgen så er duggen faldet. Man kan svagt se sin ånde foran sig, når man trækker vejret.
Påklædning Han er nøgen Wink

Morgensolen var kun lige ved at stå op, da nattens lyde faldt i sig. De mange hyl, knurren og skrig af rædsel døde ud, som fuglenes sang begyndte. I en lille åbning i skoven, var efterladenskaberne fra nattens massakre tydelig. Ned i græsset, var der to skikkelser at finde. En større en, der holde beskyttende og næsten hengivende rundt om en ung kvinde. Manden var muskuløs, men også arret at se på. Hele hans ryg vidste tegn på tortur, specielt i form af de mange andengradsforbrændinger der var. Men så var der også det store bidemærke, der beklædte hans skulder. Hans rødlige pjuskede hår, var lettere indsmurt i blod og det samme var hans egen lettere gyldne hud. De muskuløse arme, lå varmt og beskyttende rundt om den mindre skikkelse, hvis ryg var presset imod hans bryst.
I takt med morgen langsomt gled ind, kunne man se tegn på den unge mand var ved at vågne. Han huskede absolut intet fra natten før. Ligesom enhver anden varulv, bar han også forbandelse ved ikke at kende sine gerninger. Dog var der også dæmonisk blod i hans åre, der gjorde små minder tydelige for ham. Han brummede svagt og begravede ubevidst sit lettere beskidte ansigt ind imod den unge kvindes hals. Han tog en dyb indånding og kunne med et mærke en ro over sig. Hans ulv forholde sig i ro, ganske vidts gjorde den også det efter fuldmånerne...men her lige nu var der faktisk en glød over den. Hans indre ulv var tilfreds, som om selvskabet eller blot nærværet af kvinden i hans arme var nok til at kunne tilfredsstille den gnavne ulv. Deres ben lå flettet ind i hinanden og på trods af deres nøgenhed, så lå der alligevel et fint stykke skind der dækkede deres underliv. Han hånd dækkede derimod for hendes bryst, så hvis der kom nogen forbi ville de ikke kunne se nogle intime delle af de to sovende væsner.

jeg tænkte du ville have æren af at vække ham op? at betragte den sovende mand Wink

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It must have been quite the night - Serena -

Indlæg by Selene on Ons 24 jun - 21:24

Det værste ved fuldmånen var smerten. Smerten ved at lade alle knoglerne i sin krop brække om og om igen. Det blev aldrig lettere, men man vendte sig til det. Det var ikke fordi, at smerte var nyt for hende. Der gik tid efter hun kunne mærke en skade, lidt tid. Serena havde haft bevæget sig ud i skoven, det ville være sikrest af skifte form derude, og hun ville være alene. Noa havde ikke de samme problemer som hende, Andrea havde heller ikke længere. Det gjorde, at hun simpelt var alene.
Serena vågnede stille op morgenen efter, solens varme stråler fik hende til at blinke let med øjnene før hun slog dem stille op. Følelsen af den varm krop bagved hende, var en smule overraskende - ikke at den gjorde hende noget, den var nu rar. Armene omkring hende gjorde, at hun følte sig tryk. Det var en varm følelse for hende, at være trykket sådan ind imod et hankøn. Hun var ikke i tvivl på kroppens muskulatur, at det var en herre som hun var i selskab med. En smule nervøs for, om hun skulle gøre noget, eller bare blive liggende ramte hende. For på samme tid, hvor dejlig og tilfreds følelsen end var for hende - så var han en fremmed for hende. Lige meget hvor sjovt deres ulve ville have haft det under fuldmånen, gjorde det ikke, at hun kendte ham. Alligevel havde hun ikke mistro til ham på nogenmåde. Serena drejede forsigtigt hovedet om for se ansigtet, og betragtede det ganske kort. Det var beskidt som hendes eget, modsat hun havde rester af indtørret blod på sine læber og hænder. Det var normalt for en varulv at slå ihjel under en fuldmåne, træls man ikke altid kunne huske hvem og hvorfor man havde gjort det.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It must have been quite the night - Serena -

Indlæg by Gæst on Ons 24 jun - 21:46

I takt med den søde duft af kvinde, konstant ramte imod hans næse og derved gjorde hans hjerne mere og mere klar, vågnede han ligeså langsomt op. Han rynkede på næsen og mange ville i dette øjeblik nærmest sige han mindede ufattelige meget om en hund der var ved at vågne op. Han blev ligeså langsomt opmærksom på den krop der lå tæt ind ved ham, og som han åbnede øjnene fik han øje på hende. De klarer dybe blå øjne, skulle blinke et par gange før alting igen var klart, og det var så her han opdagede hende. Hun var ung, en hel del yngre end ham og ufattelig smuk. Hun havde noget uskyldigt over sig også alligevel ikke helt. Det var tydeligt, hun var en kvinde der kunne tage varer på sig selv.
Han rynkede brynet og forsøgte, at huske tilbage på natten før...dog var der intet. Han kunne ikke huske andet end den intense smerte der altid dukkede op ved en fuldmåne. Den vildskab der gled frem, som ulven kløede for at komme ud. Han så forvirret rundt "godmorgen" hans stemme var hæs og havde tegn efter en ukendt accent. Så hvert enkel r, blev trukket ud og nærmest gjort mere frækt kunne man sige. Han gav stille slip på hende og satte sig op, i akt med han gjorde dette, faldt skindet ned til hans hofte, hvilket blot afslørede den muskuløse overkrop. Han kørte hånden igennem sit uglede hår og sukkede "jeg undskylder chokket der må havde ligget i at vågne op ved siden af mig" sagde han stille. Han lagde sig ned på ryggen, med sin ene arm omme bag hoved som støtte. Hele hans krop var svag, og hans mave skulle endnu til at fordøje alt hvad der var spist i løbet af natten

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It must have been quite the night - Serena -

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum