Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153447 indlæg in 7953 subjects

Let what will happen, happen ~Matthew~

Go down

Let what will happen, happen ~Matthew~

Indlæg by Gæst on Tors 25 jun - 16:48

Tid: Et sted over midnat, på vej mod daggry.
Sted: Kroen
Omgivelser: Få fordrukne væsener
Vejr: Relativ kold aften, skyfri himmel.


En kold brise kildede Anastacia i ansigtet, da endnu et fordruknet par gik ud af døren. Uden at fortrække en mine, slog hun træt kraven på hendes faldefærdige jakke op. I hendes baghoved kunne hun mærke Reid løbe igennem en gyde ikke så langt fra kroen, og i et forsøg på at lukke ham ude tog hun et fast greb om kruset foran hende. Hendes små fingre blev hurtigt helt hvide, og hun tog kruset op til løberne for at drikke resten af øllet der lå i bunden. En mand grinede højt. En kvinde hvinede om kamp med en stol, der blev trukket frem og tilbage på gulvet. Anastacias nysgerrighed løb af med hende, og hun kiggede op fra det nu tomme glas, hun stadig knugede mellem sine fingre. Verdenen svømmede en lille smule, da hun havde haft fat i de lidt stærkere sager på et tidspunkt.
Fra hendes hjørne havde Anastacia oversigt over hele kroen, men da hun foretrak ikke selv at blive bemærket, var hun nærmest sunket ned i den alt for store, gamle jakke, der smøg sig om hendes lille krop.
Hendes fingre lavede en ufrivillig bevægelse, da hun egentlig mest havde lyst til at drikke hjernen ud istedet for at drikke billigt fadøl, men Reid ville dræbe hende hvis hun gjorde. Anastacia sukkede; det var vidst ikke helt normalt at have en overbeskyttende ræv ved sin side, men hun vidste også godt hvad der ville ske, hvis han ikke var der. Hun mindede om en gammel mand, men hun havde det også med at opføre sig lidt for spontant når hun ikke havde nogle planer for aftenen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum