Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

» It's been a while - Sean
Today at 10:30 by Sean

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153055 indlæg in 7940 subjects

bugger off, you bloody bastard - Elaija -

Go down

bugger off, you bloody bastard - Elaija -

Indlæg by Gæst on Tors 25 jun - 19:25

Tid Klokken er langt over 23:45
Sted En gågade i Doomsville Rotten Root District
Omgivelser Der er ikke mange til stede, faktisk er der stor set ingen til stede
Vejr Det er lettere koldt, da natten er faldet på. Det er tæt på fuldmånen, dog kommer den først op om to dage
Påklædning Han har en hvid skjorte på, dog er den ikke så hvid mere, den er mere grå også med nogle blodpletter på. Han har derudover også et par godt slidte sorte bukser på, samt et par mørke sko

Efter en hyggelig, eller hyggelig og hyggelig, omgang henne ved kroen, var han på vej hjem. Han gik og slentrede, eftersom han i den grad havde drukket for at dulme de høje sanser. Som regel drak han sig kun i hegnet, for at sætte et låg på de høje sanser. Normalt var hans hørelse så høj, at han ville kunne høre alt i en omring af 4 km, hans lugtesans var også ligeså fantastisk....man kunne med andre ord sige, at hans sanser var ligeså gode som en varulvs. Dog med hjælpen fra den søde alkohol, kunne han rende rundt i gaderne, uden at blive mere irritabel af de mange indtryk. Med hænderne i lommerne, et tomt blik i de klarer blå øjne vandrede han ned af gaden. Dog som han gik der, nåede lyden af andre skridt ham, lugten af noget andet fangede hans næse. Han rynkede brynet og vendte om, blot for at blive mødt af ingenting.
Han rystede på hovedet, lagde en hånd imod sin pande og sukkede. Dog med et blev han revet ind i en gyde. Han var lettere omtåget og bare det at blive revet væk fra gaden, var nok til at gøre ham endnu mere svimmel "din dumme hund" lød det fra skikkelsen, der holde ham imod muren. Bag ham dukkede der tre andre mænd op. Normalt ville han havde haft dem alle slået ihjel, men han var fuld og omtåget...så han kunne ikke rigtig finde ud af hvad pokker der skete. En ting var sikkert, de fire var ude på at få hævn. Han grinede og lagde hovedet tilbage imod den hårde mur "i tager jer af ham, jeg får kvalme af at se på ham" brummede mand nummer et, før han gav slip omkring Matthews hals og lod ham falde imod jorden.
Derpå kom de mange slag, de tre mænd skiftedes om enten at sparke ham eller tæve ham. Han stønnede af smerten, følelsen af knogler der brækkede, hud der brød ud for knoglen kunne komme igennem og meget værre ting flød over ham. Han havde efterhånden mistet bevidstheden som knoglen ved armen blev brudt og skød igennem huden. De greb fat omkring hans krave, løftede ham op og gav hans kind en lussing, hvilket fik ham til bevidstheden igen. Han forsøgte sig med at løfte begge hænder, dog hang hans venstre hånd nærmest ned. Fra knoglen stak ned og til hans fingre, var det stykke helt slapt "du er svagere end hvad jeg troede du ville" de mange tæsk, havde givet hans berusede hoved, en smule klarhed og med et skød en knurren frem fra hans strube. Den var direkte dyrisk og hans øjne skiftede farve. Den klarer fine blå blev blodrød, hans øjenbryn mere busket, tænder længere, neglene blev til klør og hans øre blev langt mere dyriske end før

//håber det er godt nok Smile

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: bugger off, you bloody bastard - Elaija -

Indlæg by Elaija on Fre 26 jun - 0:32

// Beklager for et sent svar, men der var et rollespil jeg skulle til idag //

Elaija gik ned langs gyderne efter, at havde fået hjulpet en fødsel. Hans blik gik langs gaderne, iført sit læge kit mens hans blik faldt omkring mørket. De lange gaders blå skærende lys, fordi folket her langs Doomsville Rotten Root District ikke helt ville betale så meget, så indgraveret de jo blot billige krystaler, hvilket kan være praktisk.. For tyve og det slags folk, men efter han havde gået et stykke tid, begyndte han stille og kunne høre en eller anden mand stønne af smerte, hans blik faldt rundt og hans føder begyndte at tage hurtigere og hurtigere skridt, som blot endte i løb.

Jeg håber ikke det er endnu en kamp, folk ender altid med at komme slemt til skade, specielt efter røgtet om drager og mørkets fyrste er omme, men hvem ved, måske finder vi til bunds om dette. Hans tanker blev afbrudt da han spottede den stakkels mand blev løftede op og sætningen blev slynget ud, som Elaija lige akkurat kunne nå at få hørt, hvor hans blik blev ændre og en mindre arrighed nået langs hans hår nakke Slip den mand! Råbte Elaija, som begyndte stille at ændre hans knytnæver, som fik hans knogler til at stikke en smugle fremaf, for at bruge dem som hand knokles.  

_________________
Why on earth would you think I wanted you to stop screaming?
I find the results so much more melodious when you indulge your fear.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Elaija

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : En mindre herre gård uden for Terror Ville.
Evner/magibøger : Vissisetude (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: bugger off, you bloody bastard - Elaija -

Indlæg by Gæst on Fre 26 jun - 16:13

Han knurrede og i takt med hans lyde af vrede blev mere og mere dyriske, kom der også mere hår på ham. Hans hårvækst over armene blev lidt mere tydelig og hans ansigt tog mere form efter ulven "ohh så giv ham dog skuddet også lad os smutte" beordrede deres leder. Den eneste grund til han gjorde dette, var fordi han havde tabt både ansigt og ære i en kamp med omtalte dyr. Den ene af de store guerillaer tog en nål frem, en nål der højst tænkelig var fuld af ren sølv, for ligesom varulven havde han det ikke super godt med sølv. Denne dosis kunne dog ikke dræbe ham, kun efterlade ham forfærdelig syg...medmindre han fik smidt en masse nyt blod ind i sin krop. Han skulle netop til at hamre nålen ind i halsen på Matthew, da en stemme nåede dem. Alle fem ansigter vendte sig om og kiggede direkte imod vampyren. Selv Matthew var blandt de fem der kiggede derhen. Han havde et forvirret udtrykke i ansigtet, men han nåede godt nok ikke at sige meget, før en pludselig smerte brød ud i hans mave. Han gispede og så forbløffet ned på sin mave, hvor en nu tom nål stak ud. Han åbnede munden for at udbrude nogle eder og forbandelser, dog kom der ikke andet ud end blod som han hostede det op. Derefter gik der ikke lang tid før han mistede bevidstheden og igen gled imod jorden.
De fire mænd vendte sig om imod vampyren "fuck af med dig" knurrede den ene af dem, hvorpå de blot gik frem af og bevidst forbi ham. Den ene af dem hamrede sin skulder ind i vampyrens, før de forsvandt ned af gaden. På jorden gled Matthew ind og ud af sin vågne tilstand. Hans blodåre fremstod tydelige fra hvor nålen sad, og ligeså langsomt blev hver enkel blodåre helt sølvfarvet. Han knurrede og på en eller anden måde fik han vækket sig selv, hvorpå han vaklende kom på benene. Hans ene hånd holde imod muren, hvorpå den anden rev nålen ud og holde på såret. Han var bleg som et spøgelse, med undtagelse for det blod der var rundt om hans mund

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: bugger off, you bloody bastard - Elaija -

Indlæg by Elaija on Fre 26 jun - 18:56


Elaija fortsatte forbi dem, dog da skuldren fik mærket et tryk, gav han en kort dask på vedkommets hånd, som medførte en midlertidig lammer langs hans skuldre, mens hvisken inde i vedkommenets stemme kort lød og rungede igennem hans krop Vær på vagt for Clan Tzimisché!?, Vedkommet som havde lagt for skuldren blev blej og da folkene havde nået et par meter fra Elaija, var vedkommet fortsat holdt fast øje om Elaija havde vendt sig rundt eller ej, men fulgte stadig med de andre.

Elaija's focus var på denne stakkels mand, han skyndte sig i retningen af ham, mens da han var nået omkring 2 meters afstand af ham, talte han med en rolig og varm tone Jeg er læge, mit navn er Elaija. Vil du give mig tilladelse til at hjælpe dig, eller i det mindste stabilisere dine sår til at få dig til mit hospital. Elaija's arme var ned langs hans hofter, mens hænderne åbne og kunne nemt spotte at knoglerne var udafvendt af hans kød, mens blikket fortsat blev fast på Varulven, da Elaija syntes at manden havde nogle træk af varulv, men var endnu ikke sikker. Han gik tættere på manden og satte sin læge taske ved siden af ham, mens hans hvide kitle nu nemt kunne spottes og på ryggen af hans kitle var Clan Symbolet for Tzimisché, som ofte var kendt under et underligt navn folk sagde 'Flesh Crafters' eller 'Fiends', mens andre ville kalde dem monstre eller værre end Santuines og alle corrupterede racer til sammen.

_________________
Why on earth would you think I wanted you to stop screaming?
I find the results so much more melodious when you indulge your fear.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Elaija

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : En mindre herre gård uden for Terror Ville.
Evner/magibøger : Vissisetude (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: bugger off, you bloody bastard - Elaija -

Indlæg by Gæst on Fre 26 jun - 19:44

Han så virkelig dårligt på grund af sølvet, men samtidig også fordi han var så dårligt tilredt. Han knurrede og hvæsede af ham, dog da hans stemme endelig nåede hans øre og derved blot hans forstand døde hans knurren ud. Han rynkede brynet, og forsøgte med bedste evner, at lytte med på hvad der blev sagt. Netop som han skulle til at åbne munden for at svarer manden, bøjede han sig forover og kastede forgiftet blod op, hvilket højst tænkelig ville havne ud over den fremmede mands fødder "Du kan gøre med mig som du ønsker" han tørrede sin mund med bagsiden af sin hånd. Han grinede over en joke der gled igennem hans hoved, hvilket nok var grundet alkoholen der blandede sig med sølvet. I dette øjeblik ville han højst tænkelig ikke være til meget hjælp for nogen, da slet ikke sig selv.
Han forsøgte sig med, at træde endnu et skridt frem, men endte blot ud med at lande direkte imod jorden på knæende "du er en sjov fætter" brummede han og forsøgte i bedste vis at få klart syn. Selvom sølv var giftigt for ham, så havde det i største tilfælde en ret så berusende for ham, specielt fordi han allerede i forvejen havde alkohol i blodet. Han rynkede brynet og åbnede munden for at sige noget mere, da han landede med ansigt først direkte ned i den hårde jord. Der lå han så, uden den mindste smule bevidsthed eller noget der skulle ligne det

//dette er ikke for at være ond...eller noget ligene det, men kan du sætte "" ved når han taler, det vil bare hjælpe mig så meget hvis du gad Very Happy

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: bugger off, you bloody bastard - Elaija -

Indlæg by Elaija on Lør 27 jun - 12:37

// oh.. min fejl. Måtte havde overset det. //

Elaija skyndte sig over, men stoppede da han kunne se at han landte på knæet, mens han havde hænderne ud til siderne. Klar til at gibe den stakkel. Elaija indre tanker lagde sig rundt, mens han nu kunne dufte blandingen af blod, sved og alkoholden, som nu kraftigt lagde sig i hans næsebord. Han var dog glad for at han havde taget sin madpakke med og havde fået spist den, ellers havde denne stakkels mand, fået slynget et stk. sulten vampyr, klar til et tag selv bord foran sig.

Elaija kiggede rundt, for at sikre at andre vampyrer ikke var i nærheden, da han hørte hans stemme og smilede blot venligt. Hans tanker faldt kort omkring at dette skulle være store ord, fra en hjælpe løs hvalp, men han kunne så der efter se at manden faldt forover på vej til at ramme jorden, så Elaija i en hurtig bevægelse, greb fat i ham og smilede stadig venligt. ''Bare rolig, jeg tager dig til mit hjem, her bør du være i sikkerhed, mens jeg ser på dine sår. Mit navn er Elaija og det her gør nok lidt ondt.'' Efter han færdig gjorde sin sætning, fik han fat under hans overtøj, så han havde fri adgang til manden's hud, og derved begyndte med den hånd under hans overtøj og rykke kødet omkring ham, strække det få centimeter, så det kunne afdække såret, så hans egen krop kunne heale de sår der er sket, mens hans knogler stille knækkede sig på plads, så Elaija lige akkurat, kunne få sat i løb med ham, uden at han ville få det værre. Der efter trak han sin hånd ud fra hans mave og løftede ham op, i en næsten 'brude' facon og satte i løb i retningen af hans mindre Hospital han havde i byen, som mest af alt bestod af 3 rum.

De kom ind af en mindre solid dør, som blot blev sparket op af Elaija, mens han i alt hast skyndte sig ind til sit operations stue, hans planlagde at ligge manden, som han endnu ikke vidste hvad hed, men havde brug for hans hjælp. Elaija gik over at ledt efter nogle urter, som han kunne sammen blande, til at få manden til ikke at føle større mængder smerter.

De two Ghouls, kiggede ind af døren, og spottede deres herre i fuld færd igang med det, hvor efter de så på den stakkels mand og nikkede samtidigt til hinnanden, den ene løb ud af døren, sammen med den anden og lukkede døren efter sig, hvor før de trådte ud af døren, havde lagt en seld på bordet, hvor der stod ''Ude, for at finde de skyldige Herre. Raportere tilbage, når fundet. Hilsen. I og II''

_________________
Why on earth would you think I wanted you to stop screaming?
I find the results so much more melodious when you indulge your fear.

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Elaija

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : En mindre herre gård uden for Terror Ville.
Evner/magibøger : Vissisetude (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: bugger off, you bloody bastard - Elaija -

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum