Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Micah
 
Katrina
 
Dust
 
Elizabeth
 
Marcus
 
Emery
 
Sean
 
Gale
 
Jozaf
 
Zophia
 

Statistics
Der er i alt 279 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Melisandre

Vores brugere har i alt skrevet 154836 indlæg in 8031 subjects

In this time, age never really played a big role. -Matthew-

Go down

In this time, age never really played a big role. -Matthew-

Indlæg by Gæst on Fre 26 jun - 20:34

http://kathleenlaundy.weebly.com/uploads/2/8/2/9/28298545/1538919.jpg PÅKLÆDNINGEN
Tid: 22:32 præcis
Sted: Det vilde svin i Doomsville.
Vejr: Koldt, da mørket at opslugt lyset og skabt kulde omkring dem.

For en gangs skyld, kom Rose hvad nogle ville kalde sent ind på kroen. Hun var hvad folk kaldte en stam kunde, som aldrig rigtig drak noget alkohol, alt hun drak var vand og Cola en sjælden gang i mellem. Hun havde en bog i sine arme, mens hun begav sig mod det samme bord som altid, hendes liv var intet end en gentagelse nu.
Der skete aldrig noget nyt, alt der skete i hendes liv, var det samme igen og igen. Alt sammen for at holde hendes krop i ro, hvis der ikke skete nogle ændringer, mente doktoren at der umuligt kunne ske noget værre for hendes krop, hvilket åbentbart skulle forlænge hendes leve tid. Dog gjorde det alting kedeligt, der skete intet, folk undgik hende på grund af sygdommen. Da ingen anede hvad det var, frygtede nogle at det smittede, mens andre frygtede at komme til at holde af hende, hvilket trak dem væk fra hende. Dog var hun aldrig helt alene, hun havde sin far, en form for bror og Kro ejeren var altid så rar ved hende. Hvilket i hendes hoved, skabte nok kendskabet for hende.
Hendes øjne flakkede rundt på kroen, der var mere gang i den end der plejede. Mange folk var allerede så fulde at de kunne falde over deres egne ben, hvilket en af dem gjorde. Direkte ind i Rose, en større mand, som med det samme han faldt ind i hende begyndte at råbe op om at gulvet var lavet forkert. Rose Derimod forsøgte at støtte ham, så ingen af dem faldt ned på gulvet.
I det manden opdagede dette, tog han fat i hendes arm med bogen, som han hurtigt fik øje på. Rose kiggede hurtigt op på ham, mens hun stod på tæer for at nå jorden. Han var gigantisk! tænk at hun kunne holde ham oprejst?! Han trak bogen ud af hendes hånd, hvilket fik hende til at åbne munden lidt. "Eh.." Mere fik hun ikke helt lukket ud af de røde læber.
"Kvinder har ikke brug for viden, alt i har brug for er en kost! Samt at kunne bringe børn til verden, mere behøver i næppe at vide!" Han kastede bogen væk, så den hamrede mod væggen. Få sider faldt ud af den, den var efterhånden meget gammel og overfyldt med sider der ikke længere sad fast til den. Hun slog ham med det samme på brystet, med den frie hånd. "Slip mig! Kvinder behøver ikke kun give børn, de kan hjælpe på arbejdsmarket, komme med bedre ideer til at køre et fungerende samfund." Mere fik hun ikke sagt før manden greb fat i hendes hage og løftede hende hoved en smule. "Du så livlig, hvor gammel er du? haha! som om det spiller en rolle." Han nærmede sig hendes ansigt, hvilket fik hende til at rynke på næsen en smule. Stanken af Rom og øl blandet sammen, som slap hans læber, der forsøgte at nærme sig hendes, kunne nemt få hende til at brække sig.
Hun placerede den frie hånd på hans læber, og drejede hovedet væk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: In this time, age never really played a big role. -Matthew-

Indlæg by Gæst on Fre 26 jun - 20:55

Påklædning Han er iført denne skjorte, dog har han ikke kilten på, men derimod et par mærke gamle bukser også et par sorte sko

Det havde været en relativt stille aften, eller stille og stille. Kroen var som altid fuld af larm og en masse fulde mennesker. Han var godt 2 km fra selve kroen, og han havde kunne høre de mange stemmer de sidste ti minutter. Det blev kun værre og værre som han kom tættere på, dog havde han til sit eget held lidt alkohol med sig, som hurtigt blev smidt i halsen, hvorpå larmen ikke var så slem mere. Selvfølgelig var den der stadigvæk, men ved hjælp af alkoholen, kunne han sætte en dæmper på noget af den høje larm, men generelt også blot de mange sanser, der i forhold til andre dæmoner og varulve, var meget stærke. Dog var det ulven der i virkeligheden var problemet, den kradsede for at komme ud og modsat varulvene, så kunne han forvandle sig på andre tidspunkter...end kun ved fuldmånen, selvfølgelig var han også bundet af den...det var han ikke så heldig at slippe for.
Som han kom gående ned af gaden, var det med et fast greb ham åbnede døren til kroen. I det han trådte ind, blev han mødt af en bog der fløj lige for næsen af ham, og derpå ramte ind i en væg. han rynkede brynet og så hen på den, hvorpå han så hen imod kvinden der var op i et godt skænderi med denne fulde mand. Hurtigt traskede han hen og tog bogen op, hvorpå han til sin egen overraskelse var på vej hen imod de to mennesker. Han greb fat om tøsen, blot for at trække hende og lægge bogen ind imod hendes bryst "hvorfor skrider du ikke makker...og gør det hurtigt, før jeg bliver virkelig fred og river dig i stykker" på de lokale kroer, var han kendt for sit temperament. Han var kendt som en mand man ikke lagde sig ud med, specielt fordi han ikke var bange for at vise sin mere dyriske side. Så da den fulde mand ville slås, blev de blå øjne med et røde og mennesket blev fejet i gulvet med en enkel næve "gå dog hjem din idiot" knurrede han og sparkede til ham. han vendte sig derpå om til kvinden og igen var de røde øjne tilbage til deres oprindelige farve "er du okay" spurgte han og lagde hovedet på skrå. Han var en høj mand og ganske bredskuldret, så man kunne vel sige han så sig en smule truende ud, dog som han stod der og betragtede kvinden...var truende nok det sidste han var!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: In this time, age never really played a big role. -Matthew-

Indlæg by Gæst on Fre 26 jun - 21:10

Rose var vel det man kunne kalde svag, slagene rørte næppe manden og hendes hånd var også ret så nem at fjerne for ham, derimod var det en helt anden der fjernede ikke blot hendes arm, men hende fra manden! Hun løftede hovedet en smule og kiggede på denne fremmede der hjalp hende, ikke at det var nyt at folk hjalp hende. Men en fyr på denne størrelse, gjorde tit de andre folk bange, hvilket gjorde at hjælpen højst sandsynligt ikke var kommet, hvis denne mand ikke var dukket op.
Hun havde tåre i øjnene, men virkede ikke helt trist, nok mere overrasket over bogen der blev banket mod hende, så hun hurtigt fik svunget de spinkle arme om den og så ellers bare forbavset på ham. Det krøllede hår, samt den dybe stemme. Hans skuldre var brede, trøjen en smule snavset, eller var det bare farven på den? Som altid analyserede Rose personerne foran hende, et kunstnerisk gen i hende. Hans stemme var dyb, en smule truende for folk, dog en hel del truende overfor manden der nu lå på gulvet?!
Hun havde glemt at følge med i alt der skete foran hende, hvilket fik hende til at se en smule forvirret på manden der lå på gulvet, og tog sig til den nu blodige næse. Rose rettede hurtigt blikket mod manden, hun nikkede kort, hvor hun begyndte at rode i sin lomme. Hun rakte med det samme et lille hvidt lommetørklæde mod ham, hvor der var borderede Rose Tyler med rød tråd ind i det nederste hjørne. "Du..." Hun fik formået at smile varmt til ham, med de brune øjne der udstrålede en underlig form for varme. "Du har lidt blod på kinden." Blodet fra den brækket næse, var selvfølgelig sprøjtede lidt op på mandens kind, for ikke at snakke om hans hånd.
Hendes gyldne hår var faldet en smule ned igen, efter den underlige form for ruske tur hun havde fra den fulde mand, og ikke mindst fra at blive svunget rundt for at komme væk fra ham igen. Rose var en totalt modsætning af denne person.
Hun var lav, lyst hår, brune øjne og med smalle skuldre. Hun var et nemt mål for alt og alle, hvilket på ingen måde blev skjult i hendes aura, bare at være i nærheden af hende, kunne man nærmest føle sig tryg men også føle en underligt form for svaghed omkring hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: In this time, age never really played a big role. -Matthew-

Indlæg by Gæst on Fre 26 jun - 21:21

Han betragtede hende nærgående, dog da hun med et kom med noget så simpelt, som at han havde blod i ansigtet stod han blot og så overrasket på hende. Måske var det fordi han på ingen havde havde forventet hende sige dette, og overraskelsen fik ham til at grine...hvilket han ellers aldrig nogensinde gjorde. Han var ikke en mand for at grine, så lige nu stod han med et smil på læberne og klukkede hæst. Han rystede på hovedet, men tog om ikke andet imod hendes tørklæde og fik fjernet blodet fra sit ansigt samt kno. Han rakte hende den med et lille smil "er det væk nu? kan jeg kalde mig selv blot en smule køn igen, nu hvor jeg ikke har idiot ud over mig" spurgte han drillende. Måske var det den alkohol han tidligere havde indtaget, eller også var det bare noget omkring denne kvinde der gjorde han ikke var så vred. Han var faktisk overraskende rolig. Oftest i selvskab af folk var han enten sur, eller også ville han beregne sig en måde, hvorpå han ville kunne få vedkommende med sig i seng...men denne pige, hun var noget for sig selv.
Han så hurtigt rundt, hvorpå hans øjne igen gik ned imod hende "her er lidt larmende...kunne du have lyst til at gøre mig med selvskab udenfor?! du behøver ikke" han kløede sig i nakken og sendte hende et lille smil. Han lagde hænderne i lommerne og så hen imod døren "hvor er mine manerer, jeg hedder forresten Matthew" han rakte en varm hånd frem imod hende, alt i mens hans blå øjne stille betragtede hende. Hvad end der var over hende, så gjorde det allerede nu hans ulv rolig og det var aldrig sket før...medmindre han var fuld eller havde dyrket sex

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: In this time, age never really played a big role. -Matthew-

Indlæg by Gæst on Fre 26 jun - 21:36

Hans pludselige latter, fik hendes kinder til at blusse en smule op. Hvorfor grinte han, gjorde hun noget underligt? Måske så hun bare sjov ud lige nu, hendes hår var også faldet en smule ned efter hendes far ellers havde sat det?! Hans latter var i det mindste rar og bestemt ikke dømmende på nogle måder, hvilket bragte et lille smil på hendes læber, samt en lav latter. Der blev skjult bag hendes ene hånd, efter han havde taget lommertørklædet.
Hun rakte roligt sin hånd ud til ham, hvor hendes fingre fik svunget sig en smule om stoffet, hun lagde det ned i sin lomme igen. Hans spørgsmål fik hende til at stirre på hans ansigt, hvor hun uden at dække over det, tjekkede alle steder på hans ansigt. Et seriøst ansigt der forsvandt, i det hun smilte stort og løftede hånden med en strittende tommelfinger. "Uden tvivl, nu du køn igen!" Lød det glædeligt fra hende.
Normalt afskyede hun vold, men denne person forsatte ikke bare med at slå manden. PLUS! manden fortjente det skam også, hvis hendes far havde opdaget dette, ville han været sprunget i kødet på manden og ikke være stoppet før han tiggede om nåde, man skulle ikke tro det, men hendes far var noget så voldelig.
Hans spørgsmål fik hende til at kigge kort hen på baren, var personen ikke kommet for at få noget at drikke eller mad? Ikke at det gjorde hende noget at komme udenfor, der var overfyldt og larmen fik dem til nærmest at råbe for at få hinanden til at høre hvad den anden person sagde. Hvilket var hårdt for Rose, med den altid så lave stemme. Hun nikkede til hans spørgsmål, hvor hans hånd pludselig blev rettet imod hende. "Rose Tyler." Lød det fra hende, hvor hun lagde sin hånd mod hans, hun smilte kærligt.
Da de kom udenfor blæste det en del, på grund af gennem trækket i kroen. Hun lagde den ene hånd på sit hår, for at undgå at få det i øjnene. Der var en bænk at sidde på lidt længere væk fra kroen, ikke særlig langt. Den stod der mest for vandre der trængte til en pause, eller for dem der ventede på hestevognene. "Der er et sted at sidde der." Hun pegede mod bænken, hvor hun begav sig mod den. Om han så ville følge med eller ej, var hans eget valg.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: In this time, age never really played a big role. -Matthew-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum