Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

What would the pretty one like? - Aigemfarrel

Go down

What would the pretty one like? - Aigemfarrel

Indlæg by Gæst on Lør 27 jun - 19:23

Sted: Angerforge District - Alex Mc. Coil's Fabrik.
Tid: 21:32
Vejre: Støv regn, med en andelse klargørelse til torden.
Omgivelser: Folk stormer rundt, det virker som om at de er ved at gøre sig klar til noget stort, noget som ikke er sket før. De fleste havde talt om at Alex Mc. Coil, havde planlagt noget stort og at alle individuelt i hans fabrik havde bidraget med det, men til hvad havde hans folk ingen andelse om.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alex var på sit kontor og fik kiggede på de sidste tegninger. Han havde i sandheden set frem til dette øjeblik. Muligheden for at fanget et lyn ned slag, hvis han altså havde planlagt det hele, som følge. Han stormede rundt i hver afkrog af fabrikken, sikret at alle sikringerne var klar, at mandskabet også stod klar med spande og brand slukkere. Alex var godt nok en mand af fremtid, men sikkerheden ville han i det mindste opretholde så godt som muligt. Han stormede op til den øverste del, som så ud til at havde været en hvis form for pind, med større stykker svejset metal, der snurrede rundt ned langs denne stang. Alex's blik forrede rundt i fabrikken og ville tjekke en hver afkrog, stille kunne han høre regnen slog op, som hans oracle for flere måneder spået at en regnskyld ville falde over ham og nu havde skyerne givet tegn til det for to dage siden. ALT skulle være perfekt!

Alex satte de mange slags holdere og stod nu ved foden af denne 'beholder' om man kan kalde det, klar til at kunne få flået denne lyn spirit ind i en beholder, som han senere kunne udvende til formål til fabrikken. Måske kunne han oven i købet sikre lyn energi hele vejen igennem fabrikken! åh hvilke sommer dage disse lyn energier ville kunne give til fabrikken! Alex stod og håbede af glæde, hans goggles som han havde for øjnene og de mørke brune læder handsker, samt beskidt tøj ozed af at han var spændt, specielt med den smøg i munden han havde, som forrede rundt i munden på ham, blot for at han kunne dulme sine nerver lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What would the pretty one like? - Aigemfarrel

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 21:23

påklædning https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/35/26/d8/3526d8aa7d513801225262fb78234051.jpg

At fange et lyn var idiotisk, det kunne nemt koste ham livet, hvilket bare gjorde alting så meget mere intressant. Hun kunne bestemt ikke holde sig væk, hvor hun begav sig mod ham, med et dystert smil på sine rubin røde læber. Hun løftede blidt blikket, da hun nåede til hans kontor, hvor hun roligt åbnede den. Kun til at se ham hoppe af glæde, som en lille pige. En kæk latter slap Alexs læber, i det hun så denne mand hoppe op og ned.
"Hvad laver du dog?"
Hun rystede blidt på hovedet, hvor hun trådte mod ham. Hælende der klingede mod gulvet, samt hendes hofter der arbejde med hvert skridt. Hun så sig omkring, mens hun gik mod ham. Stedet var fyldt med forskellige ting, som endnu ikke var set af hende. En person der havde levet i så mange år, burde have set bare nogle af disse ting. Hun så på de forskellige spirits han havde på stedet, hvilket fik hende til at trække på smile båndet.
"Her troede jeg du var klog..."
Hun så op på loftet og derefter til venstre. "Men alt du kan er at manipulere med de forskellige ånder, som så kan få dine små ideer til at ske." Hun tog et skridt nærmere mod ham, hvor hun lænede sig tættere mod ham, begge hænder bag ryggen. "Fortæl mig gerne din ide, om hvordan du vil få en ånd til at udføre dit beskidte arbejde?" Alex var ikke kendt for at være rar, hun var mere flirtende, samt lidt af en kælling. Der var få folk der fik lov til at se hende uden den maske, som gemte hendes rigtige side.
Hvem havde set den side, Xander, Josh og Alitheia, nok mest fordi de var tæt på at vokse op sammen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum