Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

I have needs dear - Mea -

Go down

I have needs dear - Mea -

Indlæg by Gæst on Tors 2 jul - 0:06

Tid Klokken er godt over 23:40
Sted Hjemme hos Mea
Omgivelser Det bliver nok beskrevet
Vejr Solen er gået ned, så det er lettere koldt. Månen er fremme, dog er det ikke en fuld måne
Påklædning hun er iført denne kjole, så mange af hendes tatoveringer er synlige (kig evt. under min profil for at se dem alle)

Ligesom alle andre aftner, lå hun i sin irritation over endnu engang at være så pokkers ophidset. Som en nymfoman, havde hun en konstant lyst efter sex, hvilket kun blev værre af det faktum hun samtidig også var en succubus. Som regel ville hun finde sig en tilfældig mand eller kvinde, have sex med dem og faktisk gøre det så mange gange at de til sidst ville have ondt i deres ædle dele på grund af det. Man kunne med andre ord sige, at hun ikke just var en kvinde der stillede sig tilfreds med en eller for den sags skyld tyve omgange. I disse tider mindedes også om den smukke Mea, en smuk engel som rent faktisk havde en special plads i hendes hjerte.
Med et rejste hun sig fra sin seng, gik ud af døren. I dette øjeblik var hun pænt ligeglad med, at hun egentlig kun havde en kjole på og intet andet, hverken sko eller jakke syntes at havde faldet hende ind. Hun gik igennem gaderne, til hun nåede Mea's hus, hvor hun gik hen til døren og bankede på "Mea you fit lassie, please open the door" grundet hendes opvæst på jorden, hvor hun var vokset op med det gæliske og engelske sprog, så kunne hun desværre intet andet end engelsk og gælisk, så hvis folk snakkede til hende, så fattede hun ofte ikke en pind af hvad de sagde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I have needs dear - Mea -

Indlæg by Gæst on Tors 2 jul - 7:44

Mea sad inde i soveværelset i sin stol henne ved det såkaldte sminkebord. Hun var iført sin lange og hvide natkjole. Det lange, brune hår var trukket over den ene side og hun var i gang med at redde det igennem med sine store børste med ægte hår. De ægte hår gjorde kun gode ting ved hendes silkebløde hår.
Hun betragtede sig selv inde i spejlet foran sig. De store, mørke dådyr øjne stirrede tilbage på sig selv. Hun havde endnu ikke taget sin makeup af ordentligt, men hun var også først nu her på vej i seng. Eller hvad hun nu end var. Lidt søvn ville måske være en god idé.
Så hørte hun noget. Eller nogen. En velkendt stemme. En meget velkendt stemme.
Med det samme rejste hun sig op og gik hen til vinduet, der var næsten lige ovenover hoveddøren på det lille hus. Hun skubbede vinduet op og kiggede ud. Et smil bredte sig på de let lyserøde læber, da hun fik øje på den smukke, unge kvinde nedenfor.
"Good evening, beautiful." Sagde hun med et smil og betragtede den unge kvinde nedenfor sig. Hun tiltede hovedet let på skrå, imens hun betragtede hende. Som altid, så Mairead fantastisk ud. Lige meget hvad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum