Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

So.. What would the Pretty One Like? - Scarlett

Go down

So.. What would the Pretty One Like? - Scarlett

Indlæg by Gæst on Fre 3 jul - 1:04

Sted: Alex Mc. Coil's Værksted / Hjem
Vejre: Støv regn.
Tid: 22:42
Omgivelser:
Folk forbi passere værkstedet, mens andre nogle gange lure ind af vinduerne og andre åbninger de kan formå, hvor efter de går igen. Regnen som påvirker lidt humøret, mens andre snakker om at de får mulighed tordenvejre i aften, hvilket blot bliver spændende om det ville kunne formå at ramme værkstedet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Coil stod i sine pæne små læder arbejds bukser, hans projekt bestod mest af alt at få tegnet de sidste detaljier om hans projekt om at komme op og udforske himlen. Han begyndte sine små teorier med fugle fjer, men det fungerede ikke helt.. Så måske kunne træ og stof virke. Specielt Sejl stof, som ofte var praktisk til at fange vinden ude på havet, så måske kunne vinden også fanges, ligesom fugle fanger vinden nå de baskede.
Han prøvede stille at få udtegnet de sidste detailjer færdig, men han syntes stadig der manglede noget bestemt.

Hans blik faldt rundt og han kunne mærke hvordan varmen inde i værkstedet, grundet ham selv svedte som et svin, åbnede han værksteds døren og kiggede ud af døråbningen. Han åndede let ud og så lidt omkring ''Gad vide om jeg nogle sinde får dig op?'' sagde han halv mumblende til sin blåprints tegning af projekt 'Wind'

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So.. What would the Pretty One Like? - Scarlett

Indlæg by Gæst on Ons 15 jul - 22:22

Det var aften og vejret var ikke det aller bedste at være ude i, da det regnede, eller faktisk støvregnede det kun, men det regnede. Scarlett var dog alligevel gået ud i det her vejr, og håbede på regnen muligvis ikke blev værre end den var nu. Eller egentlig var hun lidt ligeglad, for regn var jo bare vand i sidste ende.

Hun gik stille gennem byens gader, og der var en masse andre folk. Hun opsnappede nogles samtaler, at det muligvis blev torden, og hun tog en dyb indånding, men så ikke ud til at blive påvirket af det. Hun var ikke bange for torden, med mindre hun fløj rundt, så vil hun måske være nemmere at remme for et lyn, så derfor blev hun altid på jorden når det tordnede, eller for det meste. Lige i det en dør blev åbnet så hun over mod døren, som hun netop var ud for. Hun så en mand stå i døren, og hun bed sig stille i læben, og smilede så sødt til ham. Noget i hende, fik hende til at standse op ud for hans værksted, og roligt betragte manden, dog uden helt at ane hvorfor hun gjorde det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum