Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Nymeth
 
Vetis
 
Misha
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152060 indlæg in 7863 subjects

Lost control, can you help? -Sajro

Go down

Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Gæst on Søn 5 jul - 3:34

Sylvana havde besluttet sig for at tage ud i dag, ikke bare sidde hjemme og vente, at vente var det værste. Hun havde efterladt sin søster Lucy derhjemme for hun var altid for snaksagelig. Hendes lyse-blonde smukke hår blafrede roligt i vinden, dagen var lettere varm, den var i hvert fald ikke til det tykke tøjs fordel.
Dog var der en svag brise fra vest som gjorde det bare en smule udholdeligt at være i. Hun var iført en lettere tynd lyselilla t-shirt som var en smule for stor, men det var mest af praktiske grunde. Hendes øjne skinnede i en let blå farve med en svag antydning af lilla. Hun bar et par mørkeblå jeans som sad som de skulle, og et par normale sko.
Hun gik med rolige skridt, det var ikke fordi hun skulle nogen steder alligevel. En hånd holdte hun på maven og et kort smil kunne ses på hendes læber, hun var lykkelig. Folk gik rundt og passede sig selv, de havde ting der skulle nås før dagen var omme. Dog var der en ubehag at finde i hende. Hun kunne mærke at noget skidt ville ske. Hun klemte den ene hånd let sammen, det var ikke til at sætte en finger på hvad det var. I hvert fald ikke før det var for sent. Hun mærkede en kort strøm af kuldegysninger gå ned langs hendes rygsølje før klørene bare groede frem, og al fornuft var forsvundet. Dog så var det ikke helt normalt denne gang, noget var anderledes.
Hendes negle begyndte at bløde og de gjorde ondt. Hun bed sig lidt i læben og betragtede sine blødende hænder. Så kom den ubeskrivelige lyst til at angribe noget. Hun så sig kort omkring, spejdede med øjnene efter et bytte. Hun kørte neglene op af sine lår, hendes bukser blev flået op på en ret så fin måde, men en lille rift bredte sig let midt på låret. Det blødte svagt men hun lagde ikke mærke til noget, hun kunne ikke mærke det. Hun gik roligt rundt og folk som opdagede hende skyndte sig væk, de ville jo ikke angribes. Og hun lignede en der var kampklar. Hendes smil var væk, men hun viste tænder.

Hun stoppede op da hun endelig fik øje på det bytte hun havde ledt efter. En lille pige der sad alene ved en bænk og legede med sin dukke. Sylvana vidste dog godt at selvom hun havde en blodtørst, måtte hun ikke drikke blodet. Det var underligt. At hun fik det på denne måde, også selvom hun ikke rigtig var en race der tillod hende at kunne spise råt kød. Hun nærmede sig pigen, pigen så op og stivnede af synet af Sylvanas klør. Hun ville skrige men hun kunne ikke. Sylvana satte hovedet let på skrå og satte sig på hug ved pigen.
Hun aede hendes kind kort og kom så med et let suk. Hun kunne ikke få sig selv til at skade barnet. Hendes opmærksomhed var rettet mod pigen så hun lagde ikke mærke til at der pludselig stod en mand bag hende og slog hende i ryggen med en form for jernstang så hun ville falde forover, dog ikke mod pigen.
Hendes første instinkt var at beskytte maven, for alt i verden beskytte den, så hun stoppede faldet med den ene hånd og brækkede klørene af under landingen. Hun lod sig derefter ligge på jorden, slaget havde gjort at hun ikke kunne komme op lige med det samme.
Derefter vendte hun sig mod manden, med en blødende hånd presset mod sin mave som var det hendes dyrebaste eje. Han lagde dog ikke mærke til det og hævede stangen i en rolig bevægelse. Hun løftede sin frie hånd op for at beskytte sig, men hun vidste godt at det ikke var nok:” Ikke maven..” hviskede hun bedende, hun var kommet til sig selv igen efter slaget. Og hendes ryg var også ret øm.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Sajro on Søn 5 jul - 16:00

Sajro havde ikke haft den store grund til at være i gågaden den eneste grund til at han egentligt var der, var for at tilfredstille nogle gamle minder han havde, det var lang tid siden han havde været ude i doomsville, han var jo trods alt en jageet mand, så han holdte meget hellere til i skovene, hvor han vidste han havde overhånden hvis nogen forsøgte sig på noget, men tilsyneladende var det meget heldigt at han var i gågaden denne dag.
Han kunne i hvert fald sagtens se at der var en eller anden påstyr som om der var folk der flygtede fra nogen eller noget hvilket kun fik Sajro til at bevæge sig i den retning som alle andre flygtede fra.

Han spottede så hvad det var folk så ud til at flygte fra, men hvad pokker det var jo kun en ung pige, med blødende hænder, hun lignede egentligt mest af alt en der havde brug for hjælp og ikke nogen man behøvede at flygte fra. Sajro begyndte derfor at lunte i den rigtige retning, hans skjorte blafrede let som han løb, da den som altid hang åben, der var dog hvisse ting han var begyndt på som han ikke havde gjort, han bar en læderrem omkring halsen, hvori der hang nogle tænder og klør fra diverse dyr. Han kunne ikke lade være med at lade et mindre brøl og snerren bryde gennem luften da han så en mand der havde slået den unge pige, hvilket betød at han satte i løb over imod dem.
Han kunne ikke lade det der ske, da han kunne fornemme hun havde nogle problemer og som Varulv havde han trods alt massere af oplevelser med at have problemer af den ene eller den anden grund. Det var også derfor at da Sajro endeligt nåede frem til dem, kastede han sig ind i mandens side med det samme.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6312
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Gæst on Søn 5 jul - 20:56

Sylvana rystede svagt på hovedet og tog en hånd op til ansigtet, hun kunne godt mærke på sig selv at der var noget anderledes ved hende. Hun mærkede hvordan klørene faldte af hendes anden hånd og hun ømmede sig kort. Manden lagde ikke mærke til varulven der kom løbende mod ham og væltede ham omkuld.
Stangen faldte mod jorden og lyden af metallet der ramte jorden var høj. Sylvana kneb øjnene svagt sammen, hun fik sat sig op ved hjælp af sin albue. Hendes evne gjorde altid at hun ikke ville kunne bruge sine hænder i et par timer når neglene var væk. Hun kom op og stå og kiggede så lidt på varulven, hendes redningsmand. Hun blev en smule lettet, men samtidig undrede hun sig.
Manden vred sig og prøvede at få varulven af sig:” Hun skulle til at skade min datter!” kom det fra ham. Sylvana bukkede sine øjenbryn svagt, hun skadede jo ikke barnet:” Men det gjorde jeg ikke” mumlede hun let for sig selv og prøvede forgæves at komme op på sine ben igen.
Hun så lidt ned af sig selv, hendes tøj var helt beskidt fra jorden. Manden rakte ud efter stangen til at beskytte sig og folk begyndte at nærme sig, mest i undren over hvad de havde gang i. Sylvana havde en halskæde på med nogle mærkelige små lilla’e kugler på, hvorefter hun bed en kugle af den og slugte den. Kuglerne var blevet dyppet i noget trylledrik der kunne give hende kontrol over sine arme igen, og hun fik rejst sig helt. Hun strakte sig kort og mærkede hvordan smerten stak hende i ryggen.
Manden stoppede med at kæmpe mod varulven og kom med et let suk:” Jeg har set hende før.. Hvordan hun bare dræber nogen og efterlader dem til at dø… Det er sket før! Hun er intet end problemer.. Hvorfor ville du beskytte hende?” spurgte han så og løftede det ene øjenbryn med en tydelig undren i blikket.
Manden fik sig rejst og børstede støvet af sit tøj, da han lagde mærke til at han fik tiltrukket en del opmærksomhed rømmede han sig og kastede et blik mod Sylvana:" Lad min datter være! Kom aldrig i nærheden af hende igen!" advarede han før han tog sit barn i hånden og gik. Dette fik folkemængden der havde samlet sig til at stille gå sin vej igen.
Sylvana kom med et lettet suk og så lidt på varulven:" Mange tak.." mumlede hun og satte en hånd på sin mave, ikke fordi hun lagde mærke til at hun gjorde det. Dog så var det ikke tydeligt for andre endnu.

// Lidt kort svar, undskyld :c

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Sajro on Søn 5 jul - 21:12

Han kiggede på hende, han kunne ikke undlade at kigge ned på hendes hænder, om ikke andet så var det ret så svært ikke at kunne se hvordan det blødte. Han kunne ikke lade være med at undre sig en smule over det, hvorfor blødte hun sådan fra hænderne, eller faktisk fingrene. Han kiggede så på manden der talte til ham. Han henvendte sig meget roligt til ham, for han ville da med gløde svare hans spørgsmål.

"En anden gang, hvis du har tænkt dig at beskytte dit barn, så skulle du måske være nær det! og så istedet for at banke en pige foran dit barn, så skulle du tage dit barn og løbe!"

Han snerrede arrigt af manden, han forstod ham godt, han forstod godt han ville beskytte sit barn, men det var ligegodt aldrig en løsning at banke nogen foran det, de fleste børn ville bare være berørt af det, det meste af deres liv, hvilket jo kun ville være noget af et problem for dem.

"Og jeg beskytter hende, fordi du var ved at banke hende sammen, jeg beskytter dem der er svagere end mig selv! Og fordi jeg forstår!"

Han sørgede for at vise tænder af manden, og af alle der stod i folkemængden, inden han fik sig vendt mod hende, og så på hende, han sendte hende et stille smil, hans øjne var stærkt gullige af dyret som kæmpede i ham, og hans tænder var også skarpe og spidse, han trak først bare på skuldrende af hende da hun sagde tak, men svarede hende så.

"Det var så lidt, som jeg sagde jeg beskytter dem der er svagere end mig selv, især folk med problemer"

Det blev sagt med en rolig, men dog bestemt stemme, der var ingen tvivl om at han i hvert fald selv mente at han ejede magt og autoritet på den måde han talte på. Han kiggede på hende. Han lagde godt mærke til hendes måde at stå med hånden på, og kunne ikke lade være med at mindes hvordan hans forgange kone havde stået med sine hænder på en lignende måde. Han kiggede rundt på den nu forsvundne folkemængde men han kunne sagtens se der stadig stod folk, derfor vendte han sig så imod hende igen.

"Jeg tror det er bedst hvis vi får dig væk herfra, folk lader ikke ligefrem til at være alt for glad for at du er her. Han kiggede rundt, og viste så tænder af en lidt ældre herre der stod og betragtede dem med sammenbidte tænder, som om han var virkeligt arrig over hvad der var sket.

//Det går nok, jeg skriver sjældent meget længere, medmindre jeg bliver bedt om det. Razz

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6312
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Gæst on Man 6 jul - 4:08

Sylvana stod nu bare og så på. Hun kom med et lavt fnis, over den bemærkning som varulven gav manden, og manden rødmede og var flov. Han kom med en utilfreds lyd inden han tog sin datter og de forsvandt. Da varulven smilte til hende kom hun også med et lidt skævt smil, før hun så lidt ned mod jorden og smilte. Hun så roligt op på ham igen. Hun kom med et let suk og så lidt på sine hænder, det sveg stadig, men heldigvis vidste hun at hendes negle ville være groet ud igen i morgen.
Hun tog noget der lignede et bånd op af sine bukser og forbandt sin ene hånd, da den stadig blødte en smule. Hun så lidt på varulven og trak let på skuldrene:” Du behøver ikke bekymre dig om mine hænder.. Hvis du gør.. Jeg er van til at det sker..” sagde hun så roligt og så lidt rundt på de mennesker der nu var. Hun sukkede svagt og nikkede så til det han sagde:” Det en form for forbandelse.. Jeg kan ikke rigtig selv styre det.. Og jeg er ikke mig selv når det så endelig sker..” hun bed sig en smule i læben, tanken om at der faktisk var mange i byen der ikke kunne lide hende gjorde hende en smule trist.
Hun så lidt på varulven mens han snakkede og sukkede lavt:” Okay. Lad os gå…” sagde hun så roligt og begyndte at gå. En smule forsigtig på grund af ryggen, men hun viste ikke rigtig at det gjorde ondt. Hun så lidt ned i jorden for at undgå folks blikke men hvad hun ikke havde regnet med var at en dame pludselig hev en tomat op og kastede den på hende.
Hun ramte hendes skulder og tomaten splattede. Sylvana måbede kort overrasket og så lidt på sin skulder og pillede forsigtigt størstedelen af tomaten af før hun så mod damen. Hun sank en klump og blinkede kort et par gange med øjnene, for ikke at få tårer i øjnene. Hun tog en hånd til hovedet og lukkede øjnene hårdt i, dog kun i få sekunder.
”Santuine skrald!” blev der råbt:” Forsvind herfra santuine!” begyndte det fra mængden af mennesker der stod tilbage.
Hun ville bare gerne væk. Damen havde dog fået sat gang i at folk begyndte at råbe ad Sylvana og ryste knyttede næver af hende, hvilket nu bare fik hende til at gå hurtigere. Hendes blik var plantet ned i jorden mens hun gik og hun følte at hun skulle til at springe eller noget i den stil. Hendes vejrtrækning blev også en smule hurtigere af at hun blev stresset over folks råben.
// Okay så :33

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Sajro on Man 6 jul - 12:37

"Selvfølgelig kan jeg ikke undgå at bekymre mig om dine hænder, du har jo ingen negle."

Han så på hende en smule chokeret, han kunne da ikke lade være med at bekymre sig om hendes hænder, men af gode grunde var det nu egentligt også mere hvordan hun holdte sine hænder mod maven, han bekymrede sig om. Han kiggede på hende da hun begyndte at forklare hvad det var for noget der var med hendes hænder. Han lyttede helt roligt, og kunne ikke lade være med at sende hende et smil undervejs da han jo kendte det rimeligt godt det der med ikke at have fuld kontrol over sig selv på grund af en eller anden form for forbandelse.

"Ahhh, jamen det er jeg ked af at høre, men tro mig jeg forstår hvordan du har det, er selv varulv."

Han tænkte at det jo nok var forklaring nok for hende, hun behøvede vel ikke vide meget mere end det for at forstå at han altså også kunne have nogle selvkontrols problemer. Han begyndte at gå så snart hun sagde de kunne, han fulgte efter hende da hun lod til at kende et sted, men da folk begyndte at kaste ting efter hende og råbe af hende stoppede han op. Han kiggede på hende, lagde en hånd på hendes skulder og vendte sig om mod folkene. Hans øjne lynede næsten som han åbnede munden og istedet for ord, kom der bare et dybt gennemtrængende brøl der fik mange folk til at skælve.

"Nu holder i fandme jeres små forpulede møgmunde lukkede! Og hvis i så endeligt vil kaste med ting efter nogen, så kast bare nu!"

Han havde nu taget hende og faktisk gemt hende bag ham. Han stod og kiggede på folk afventende efter hvad de havde tænkt sig at gøre, hun ville måske kunne mærke hvordan hans egne negle virkede meget som klør, hvordan de var blevet noget længere end normalt, hårde og uden tvivl skarpe også, nogle der kendte ham godt ville nok også kunne se at han var blevet en smule større.

"Vi skal nok komme videre om lidt"

Han henvendte sig til Sylvana som han sagde det.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6312
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Gæst on Man 6 jul - 19:44

Hun nikkede roligt da han sagde at han var varulv, hun havde egentlig aldrig mødt sådan en før. Da tummulten begyndte og hun opdagede at hendes vejrtrækning var blevet hurtigere, begyndte hun at blive lettere panisk. Der var også noget der føltes forkert.. Hendes mave gjorde ondt? Hun spærrede sine øjne op i overraskelse og gispede kort mens hun så ned på sin mave og bed næsten hul i sin læbe.
” Noget er helt galt… Jeg kan mærke det…” mumlede hun til sig selv og kunne mærke at hendes hænder skælvede en smule. Hun så lidt op på ham da han brølede og stod bag ham. Hun var ret lettet over at han var der, for ellers havde hun nok bare faldt om af stress eller noget i den stil. Men stadigvæk kunne hun mærke stressen presse sig mere og mere på.
Hun støttede sig lidt til ham og kunne mærke at hendes øjne var ved at blive virkelig tunge. Alt var så forvirrende, hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige. Folks råben var højere end hendes egne tanker. Hun tog sig til hovedet inden hun faldt ind mod ham. Hun nåede ikke at høre hvad han sagde. Det var nok alle hormonerne og folkets råben der havde stresset hende for meget.
Folk lagde mærke til dette og stoppede deres råben. Samt havde brølen også hjulpet med at dæmpe det en smule før. En kvinde gispede kort da det gik op for hende at det nok var langt over stregen. Menneskemængden stod bare stille og betragtede de to, nogle var lidt nysgerrige på hvad der skulle ske.
Sylvana var besvimet. Det var nok også bedst da stressen var helt væk, hun drømte nu bare. I hendes drøm var alt roligt. Hun sad i en skov og legede med græsset, indtil hun så en lille pige komme løbende. Det var hende fra da hun var mindre:” Sylvana vågn op…” sagde pigen og tog Sylvanas hænder.
Hun åbnede sine øjne revet ud af drømmen og tilbage til stilheden. Hun kunne ikke huske hvor længe hun havde været væk. Hun så lidt ned på sin mave og kom med et lavt suk. Følelsen af at noget var forkert havde ikke forladt hende. Hun blev lidt nervøs på om det kunne være noget slemt. Hun kørte en hånd en af sin mave og lukkede sine øjne lidt i, i hendes tanker bad hun til at det ikke var noget alvorligt.
Hendes mave var ikke ligefrem stor, men hvis man var en nær ven kunne man godt ane det svagt. Hun bed sig svagt i læben og prøvede svagt at strække sig, hendes ryg ville nok gøre ondt de næste par dage fra slaget.
"Mit navn er Sylvana, forresten... hvis jeg glemte at sige det.." sagde hun roligt og slappede en smule af

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Sajro on Tirs 7 jul - 5:25

Han blev meget overrasket da han mærkede hende læne sig mod ham, og da hun så pludseligt kollapsede imod ham kunne han ikke lade være med at knurre af alle de folk der stod omkring dem fordi han beskyldte dem for at hun havde det så skidt nu. Han var ikke altid så tankefuld at han tænkte over at hans egen agressive væremåde kunne påvirke hende og sørge for at hun gik hen og fik det skidt. Han endte dog med bare at ignorere dem, efter at have snerret af dem igen, og han havde så løftet hende op i begge arme og begyndte at gå hen til den villa han egede i Doomsville det var en ret lang tur, og han håbede bare at der ikke rodede for meget. Han skubbede dørene op, og så at der kun var støvet. Han bar hende ind at lægge på sofaen hvor han så ventede på at hun vågnede.

"Du ønsker det ikke?"

Sajro syntes at den måde Sylv kiggede ned på hendes mave på og mærkede mindedes meget om den måde han kunne huske Lyssa havde reagerede over det da hun havde fundet ud af at hun ventede Ammon. Han kunne ikke lade være med at sende hende et smil til det med at hun hed Sylvana. Han kiggede på hende roligt og nikkede først, inden han så endeligt sagde sit eget navn.

"Sargonis Misnoran"

Hans måde at repræsentere sig på var ret så kold og ligegyldig, som om han ikke havde nogen interesse i disse ligegylde udvekslinger af navne, men så alligevel så blev de jo altid brugt til alt muligt, men ja han havde aldrig helt forstået denne kultur med at man altid skulle præsentere sig selv med sit navn overfor andre mennesker. Han satte sig så ned i en stol der stod en smule væk fra den sofa som hun lagde på.

"Hvad var det dog der skete, siden du sådan besvimede?"

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6312
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Gæst on Ons 8 jul - 7:25

”Ønsker ikke hvad..? Jeg er bare… lidt nervøs” sagde hun roligt og aede sin mave blidt. Hun lukkede sine øjne i og prøvede at slappe helt af, det var bedst hvis hun kunne holde sig helt rolig. Hun så lidt på ham og kom med et lille smil:” Undskyld… hvis jeg er lidt underlig… Det mit første barn… Og det var lidt af en overraskelse.. eller faktisk meget af en overraskelse..” sagde hun og åndede tungt ud.
Dog så vidste hun godt at det ikke var noget hun skulle gå rundt og vise til alle:” Men det er en hemmelighed… Hvis min familie bare får den mindste mistanke… Kommer jeg aldrig til at holde det i mine arme…” sagde hun så med en vis sorg i stemmen. Hun var blevet udstødt af sin familie siden hun reddede sin søster og hvis de vidste bare det mindste til barnet, ville de gøre alt for at skille sig af med det. For i hendes familie ville de kun have mennesker.
Hun nikkede kort da han sagde sit navn og smilte kort:” Sargonis.. Interessant navn” sagde hun med et lille smil på læben. Hun pustede kort ud da han spurgte hende, ærlig talt var hun ikke helt sikker:” Jeg… tror det var alle folks råben… Og at de kastede med ting.. Jeg er ikke rigtig van til sådan noget.. Og jeg har i det hele taget bare følt mig anderledes siden jeg fandt ud af at jeg var gravid…” forklarede hun, men nu begyndte hun at tænke over hvad det egentlig var der fik hende til at besvime.
” Jeg er ikke særlig god til at håndtere stress..” mumlede hun let til sig selv. Så rettede hun sit blik ned mod sin mave, atter en gang. Hun burde nok blive tilset af en healer, det var i hvert fald hvad hun tænkte, men så igen, ville det nok ikke være så godt at gå ud til den vrede menneskemængde igen.
Hun vidste jo ikke at de stoppede. Hun så lidt på Sajro og blev nu en smule nysgerrig, den del af sig havde hun ikke smidt væk:” Så du er en varulv.. Er du en speciel form for varulv? Du virker bare… stærkere end de andre varulve jeg har set.. Selvom det heldigvis kun har været på afstand at jeg har set dem..” kom det fra hende, hun havde det med bare at snakke når hun først var blevet nysgerrig.
Hun kom med et lavt fnis og tog en hånd op til munden:” Oh.. Undskyld hvis jeg snakker for meget… Det har jeg det med at gøre…” sagde hun så og kiggede en smule op i loftet. Hun kunne høre sin søsters tanker på afstand:” Hvorfor mærkede jeg en negativ aura?! Er du okay?!” sagde tankerne og Sylvana rystede kort på hovedet. Hendes søster havde været overbeskyttende lige siden hun befriede hende fra den kennel.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Sajro on Man 10 aug - 15:55

"Du er ike helt sikker på du ønsker barnet?"

Han kunne ikke lade være med at grine en smule af hendes svar, selvfølgelig var det en overraskelse, de færreste folk havde nogen ide om det når de blev gravide. Sajro havde også kun spottet det grundet han havde fædret 3 børn nu, og han nu havde fået en lille ide om hvordan kvinder opførte sig og duftede når de var gravide.

"Bare rolig de færreste bliver ikke overrasket over det når de bliver gravide, det er sjældent det er gennemtænkt."

Han grinede af hendes svar om at hans navn var specielt, for ham var det jo meget nromalt, han havde haft det hele hans liv, og hadede det lidt af samme grund, men det var kun fordi han vidste det var blevet givet til ham af hans far. Han nikkede til det med folks råben, forståeligt nok for en gravid kvinde at kunne blive slået helt ud af den, når den slags skete.

"Stress skal helst også bare undgås, og når det endeligt kommer så skal man finde en måde at afreagere på hurtigst inden det bygger for meget op, ellers kan det gå grueligt galt."

Han kiggede på hende, henes spørgsmål kom en smule bag på ham, så han nikkede i første omgang bare, ikke helt sikker på om han skulle sige mere end det, han kunne forklare hvad han var, men heldigvis afbrød hun ham lidt ved at undskylde. Han trak bare på skuldrende og rystede på hovedet. Han rejste sig så op igen og gik ud i hans køkken hvor han hentede lidt at spise som han gik ind med til hende. Han var ikke den store taler, mere vant til at bruge kropssprog, men han havde trods alt lært at det ikke var alle der var lige gode tl stilhed.

"du tager bare."

Han hentydede til maden han lige havde stillet frem til hende.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6312
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Gæst on Man 26 okt - 0:37

Hendes smil forsvandt da han spurgte ind til om hun virkelig ønskede barnet. Sandheden var at hun ikke rigtig var sikker på hvad hun ville mere. Al den stres steg hende til hovedet og det var næsten ikke til at overkomme: ”Jeg ved ikke om jeg vil have barnet mere…. Jeg elsker det… af hele mit hjerte… Men faren…” hun tog en hånd op til sine øjne og prøvede at holde sine tårer tilbage:” Han forsvandt bare uden at sige noget…… Og så får jeg at vide fra en fra kirkegården at de samlede hans lig op fra havet… Hvad lavede han overhovedet på havet…” hun virkede fortvivlet og trist pludselig. Hun stirrede ned i gulvet og mærkede en tåre glide ned af hendes kind. Men ansigtet var tom for følelser. Hun havde vist sin sorg, hun havde holdt begravelsen. Hun havde vel afklaret sig med det… Valgte hun at tro.
”Hvorfor skulle han også dø?” sagde hun så bare og knugede sin hånd hårdt sammen. Hun rystede kort på hovedet og et lille smil kom frem på hendes læber, hun ville være glad, også selvom hendes følelser næsten overvældede hende med tristhed. Hun rejste sig lidt forsigtigt og ømmede sig over sin mave.
Hun vidste at det snart ville blive synligt. Snart ville hendes familie finde ud af det. Og var hun heldig og de ikke vidste noget om Dastan, kunne hun narre dem til at tro at barnet var helt menneske. Men ville de acceptere det? Næppe. De skulle have konkrete beviser ellers ville de myrde barnet:” Jeg tror ikke engang jeg selv ved hvor seriøs denne situation er… Med barnet… DeGray-familien er nogle røvhuller, så at sige. De vil kun have mennesker, og jeg blev knapt nok accepteret når jeg har min tvillinge-søster Lucy som er en ulv…” hun rystede på hovedet og fniste. Hun snakkede altså for meget, mente hun selv.
Hun så lidt efter ham da han forsvandt ud i et andet rum og hun gik over til vinduet indtil han kom igen. Folk var gået til ro udenfor, men det var vel kun fordi hun ikke var der mere. Et let suk undslap hendes læber. Hun løftede lidt forsigtigt op i sin trøje og inspicerede sin egen mave. Den var altså større end hun havde forventet. Det lignede en lille bule. Hun grinte kort og stod og kiggede på sin mave indtil han kom igen. Hun så lidt forskrækket på ham og trak sin trøje ned igen inden en glad latter kom fra hende:” Undskyld. Det var virkelig uhøfligt… Men tak for maden..” sagde hun roligt og kom over for at sætte sig igen. Hun så på maden og begyndte roligt at spise. Hun så på ham og lagde hovedet på skrå inden hun spurgte:” Har du nogle børn, Sajro?”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Sajro on Tors 5 nov - 9:52

Han kiggede en smule overrasket på hende, havde ikke helt regnet med at hun ville svare som hun gjorde. Han havde nok nærmere regnet med at hun ville have barnet og at det ville betyde virkeligt meget for hende. Han havde dog slet ikke forventet det næste hun sagde, at faren til barnet bare hvor forsvundet. Han nåede lige at mærke sig selv bide sammen og skære tænder i vrede over det med at han forsvandt, men da hun så fortalte videre lagde han bare en hånd på hendes skulder.

"Det er jeg ked af at høre, men jeg kan desværre ikke give dig nogen forklaring på hvad han lavede på havet... Og for den sags skyld heller ikke på hvorfor han skulle dø. Men jeg kan sige jeg tror på du kan klare barnet selv."

Han var meget uopmærksom på hende, sad lidt i hans egne tanker, tænkte på to af hans børn indtil han hørte hvad hun forklarede omkring hendes familie og deres purisme. Han knyttede sine næver, da han ikke kunne lide den slags, han havde allerede skullet kæmpe med en familie der mente kun en race var god nok. Han kiggede på hende, rystede på hovedet af hende.

"Så er du nød til at holde barnet, og dig selv væk fra de i familien der gerne vil dræbe det. De skal ikke have lov til at tage et barns liv udelukkende fordi de ikke mener det er rent... Så burde de selv dø"

Da han kom tilbage til rummet med maden kiggede han over til hende og undrede sig meget over hvad hun dog mente med at det var uhøfligt, hvad havde hun gjort som nogen kunne se som værende uhøfligt? Han trak på skuldrende og rystede på hovedet af hende.

"Det skal du ikke tænke på, set fra min side af har du ikke gjort noget forkert eller noget der var uhøfligt."

Han sad lidt og bare betragtede hende, havde ikke selv så meget at sige. Han sad bare og betragtede sine hænder, knyttede den ene og strakte så fingrene ud og knyttede den så igen. Sådan sad han bare i lidt tid indtil hun spurgte om han havde nogle børn. Han kiggede på hende og nikkede bare roligt.

"Jeg har 3 børn, så ja."

Han svarede ret kort, han havde aldrig set sig selv som en god far, så han ville helst ikke snakke om hans familie forhold, men så igen hans første barn var også det største røvhul på den her side af kontinentet, hvis ikke begge sider.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6312
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Lost control, can you help? -Sajro

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum