Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Gale
 
Sean
 
Larlii
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154251 indlæg in 8006 subjects

Would you like a drink? ~ Jackson

Go down

Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Vánagandr on Lør 11 jul - 12:53

Introduction Music :
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Sted: The Burning Tree ~ TerrorVille District

Vejre: Åben natte himmel, med en klare stjerne og fuldmåne.

Tid: 21:23

Omgivelser: Lyset fra gaderne stille skinner ind af kroens ruder, mens melodien runger i kroen. Folk er ude på det åbne trægulv og danser, mens nogle sidder og nyder deres krus med det friske brygget mjød. Et par servitriser skynder sig rundt i denne travle Kro. Det var en af de få steder folk og noble herre ofte opsøgte for at få et varmt hjem, når deres 'lord' som havde inviterret dem ikke formået at havde 'plads' til dem. Eller blot at sikre et varmt bid måltid. Forskellige handels folk sad også. Nogle af dem virkede som mere 'noble' end andre og et par få vagter kunne også nemt spottes i kroen. Latter fyldte dog lidt, mens andre nød deres måltid med musikken kørende.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Fenris gik stille i retningen imod lyden af musikken, halv steppende over lyden med et større smil på læben. Det var længe siden han havde hørt så fremragende musik. Latter!? kunne det høres!? han åbnede kroens dør og gik ind, hvor efter han lukkede døren efter sig. Folk virkede glade? hvordan det? Jordskælvet havde ramt det nederste dele af DoomsVille, men folk her oppe virker som om at de fejre det? måske for at muntre stemningen op?

Han fortsatte videre hen til baren og spurgte efter det reseverede bord. Fenris' påklædning stod særdeles ud. Han havde blot en hvid skjorte, et par lættere pæne pose bukser og nogle rejse læder sko. Mest af alt lignede han en fattig del af en adels familie, men det var det pæneste han havde til sådan en lejlighed som dette. At skulle komme på en 'blind date' med en Hr. Jackson? Jo, han havde godt nok taget sit maler grej med, da han natten efter skulle få malet op en fyr, men han kunne ikke helt huske navnet på ham. Han fortsatte videre over til sit bord og før han nåede at vifte en tjenere over til sig stod allerede et krus mjød på hans bord. Fenris blev lidt overrasket over denne slags service, dette var væsenligt anderledes end hvad han selv var vant til.

Et par vagter skuede lidt over i retningen af Fenris, da de opdagede at han bar et skarpt våben med inden for, de mumblede lidt i hjørnet og særdeles observerede ham. Men efter et par minutter lod deres fokus rundt omkring kroen. Fenris havde selv blevet optaget af musikken der spillede og de par få folk der dansede rundt på det hårde trægulv. Han smilede lidt over dette hyggelig selskab. Dette var særdeles anderledes. Hyggeligt, men anderledes. Han tog en tår af sin drink og smagte dette frisk brygget mjød. Hans øjne spærrede op go kiggede ned i kruset. Woaw?! var den eneste reaktion der kunne tegnes i hans ansigt.

En stor rygtaske lå ved siden af hans stol, som Fenris havde placeret. Det indholdte største delen af hans maler grej. Slående stativ, som han blot skulle skrue sammen, samt hans maler plade og pendsler. Godt nok krævede han at skulle anskaffe sig noget vand, men mon ikke at kunne låne noget af kroen selv? Hans blik faldt omkring sig. Det så ikke ud af hvad Fenris kunne spotte at hans 'partner' i denne sjove aften havde dukket op. Så han tappede blot fodden i stemning med musikken, mens han ventede.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Myra on Lør 11 jul - 15:12

Jackson havde sagt ja til det her fordi han inderst inde vidste at hans søster bekymrede sig for ham, hverken hende eller Garret havde set ham med en kvinde i lang tid, så de var vel bange for at han efterhånden var ved at blive til en eneboer og det næste blev at han flyttede ud i hule dybt ind i Ashen Wood Forest. Ikke at det nogenside ville ske.
Han havde forladt Moore Manor en anelse før han normalt ville men det her var noget som han under ingen omstændigheder kunne tillade sig at komme forsent til, det var ikke høfligt at lade damerne vente.. Vanagandr.. Et meget maskulint navn til en kvinde, ikke fordi han skulle dømme hende inden han havde mødt hende men ud fra navnet lød hun for maskulin til at være hans type.
I anledningen havde han klædt sig pænt på, et par sorte lange bukser der var syet til ham, de sad tæt uden at sidde alt for tæt, de fremhævede muskuløse lår og hans bag uden at det blev for meget, han havde en hvid henley på hvor de øverste knapper var åbne så man kunne ane hans kraveben og udover den havde han sin sorte læderjakke på, han gik stort set ikke nogen steder uden den medmindre han havde en blazer eller jakkesæt på.
Let lod han blikket falde på himmelen over ham, det var fantastisk vejr! Helt vindstille, ingen skyer så man kunne se stjernerne og fuldmånen og så var det stadig relativt varmt så det var dejligt. Inden han trådte indenfor på kroen rettede han kort på jakken og tøjet så det hele sad som det skulle. Da han trådte indenfor lod han blikket glide omkring ham i kroen for at se om han kunne spotte hans blind date, det så dog ikke sådan ud så derfor henvendte han sig til en kropigerne som viste ham ned til et bord med et venligt smil på hendes læber.
Da Jackson lagde øjnene på sin blind date tabte han helt mælet, det var lige før han måbede, det ville han dog ikke indrømme! Men foran ham sad der en mand... En mand?! Var det her en joke fra Alisons side, hun vidste godt at han var til kvinder..
Det var sjældent han var mundlam men lige i dette øjeblik anede han ikke hvad han skulle sige eller gøre. Dog rystede han det hurtigt af sig og det sædvanlige charmerende smil gled over hans læber, "Er du Vánagandr?", han satte sig ned på stolen overfor ham. "Jeg tror der er sket en fejl her.." Han kiggede afventende på den anden mand.
avatar
Myra

Antal indlæg : 289
Reputation : 5
Bosted : Intet hjem
Evner/magibøger : Madness manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Vánagandr on Lør 11 jul - 15:31

Fenris nød stille musikken, mens tankerne kørte rundt. Han tog en slurk af sin drink og vendte blikket i retningen af en ung herre, som kaldte hans orginale navn. En klump blev sunket ned og et lettere smil faldt på hans læber. Han rejste sig kort af ren og skær høflighed og smilede varmt. ''De har fat i den rigtige. De må være Hr. Jackson formoder jeg? Charmerende.'' sagde han med en lettere varm stemme. Han satte sig der efter ned og lagde hovedet lidt på skrå. Han spottede hver enkel detailje. Fra det fremhævede par bukser, som udgjorde et prægtigt bytte i Fenris's øjne, til de interessante skjorte. Fenris mærkede stille ned langs ryggen et mindre gys og glæde.

Da den unge herre nævnte at der måtte havde sket en fejl grinte Fenris muntert. ''Hehe, det er ingen fejl min kære ven. Mit navn er Vánagandr, men de fleste kalder mig blot Fenris. Min fader Abbadon Lawless valgte nogle underlige navne. Men det kan man ikke forvente andet end at få tre små trillinger som børn. '' Hans stemme var rolig og hans øjne dansede næsten rundt omkring Jackson.

Han begyndte stille at selv at forstille sig male hans bare overkrop, hvordan hver detailjerede muskel ville kunne forstille sig at blive. Fra de øverste bryst muskler til de nedre dele af hans navle. Hans øjne faldt dog stadig på hans ansigt. Jo, charmerende måtte Fenris selv anerkende at manden var, men om han mon var selv klar over hvad der ventede ham? Et mindre grin faldt på Fenris læber. Det var sjældent at fenris virkede glad, men det opstod kun når han var blandt større royale og noble folk. Han så dem som værende værdifulle trofæer, så mon ikke denne herre var en del af dem.

En tjener dukkede op og serverede nogle kolde krus mjød og togimod Fenris's tomme krus. Hendes hofter svingede kort fra side til side, mens da hun dukkede op ved kroejeren, modtog et venligt klask på hendes bag af en mindre fuld noble. Et par øjne faldt på dem, men ingen gjorde noget udover tjeneren selv. Den noble herre modtog en ordenligt klask på siden, hvor efter hun fortsatte videre ind af kroens lager rum og en ny tjenere gik ud. Folk små grinte lidt over sceenen og den stakkels noble herre var rød i ansigtet, hvor hånden tidligere lagde sig på hans kind.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Myra on Fre 17 jul - 19:04

Han løftede et af de fine bryn over hans sidste kommentar mens han forsat kiggede ham i øjnene. Hvad havde Alison lige tænkt sig her? Hun vidste godt at han ikke var til mænd, eller måske vidste hun det alligevel ikke, der sad trods alt en mand foran ham og ikke en kvinde som han havde håbet på, de fleste kvinder var nemt bytte og Jackson var sulten...
Han kunne mærke blikket fra den anden mand som det gled over hans krop, han studerede hver detalje af ham inden han kiggede ham i øjnene igen, Jackson lod kort sit eget blik glide over manden. Han kunne godt se at han var attraktiv men han kunne bare ikke komme sig over chokket at hans søster havde sat ham op med en mand! "Det er ikke så meget det der er fejlen her... Ser du jeg er ikke rigtig til mænd.. Jeg har kun været sammen med kvinder", det var et eller andet sted en anelse pinligt at sige, ikke det med at han kun havde været sammen med kvinder men det at han ikke var til mænd, han håbede ikke han havde fornærmet ham fordi det var egentlig ikke meningen, folk var slet ikke i tvivl når han fornærmede dem og dette var ikke lige tilfældet. Han forsatte derefter, "Men du har ret, det er et specielt navn, eksotisk og det er i hvert fald et navn man ikke lige glemmer...".
Det var pudsigt, han havde en aftale med en ved navn Fenris om at få malet hans portræt men det var sikkert bare et sammentraf.
Let lod han blikket glide hen på servitricen, "Kan jeg få et glas whiskey?", han sendte hende et af sine charmerende smil og man kunne se hvordan hun nærmest snublede over sig selv for at hente hans whiskey. Jackson lod blikket glide tilbage og hvile på Vánagandr.
avatar
Myra

Antal indlæg : 289
Reputation : 5
Bosted : Intet hjem
Evner/magibøger : Madness manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Vánagandr on Fre 17 jul - 19:18

Fenris observerede blot mandens træk og vuderede ham lidt på afstand. Jo, men måske var det hans første gang? Et let smil faldt blidt på Fenris's læber, mens han stille satte sig tilbage i stolen og lagde hovedet på skrå. '' Min kære Jackson. Hvad holder dig fra at smage på en kvalitet du endnu ikke ved hvordan er? eller har oplevet, som måske er mere.. Delikat. Alle havde hver sin smag, men menuen kan nemt udvides. De er skam ikke den første jeg har oplevede sagt det selv samme. Hans.. Smag ændret sig en smugle.'' Hans blik faldt over til servitricen, mens hans øjne faldt omkring Jacksons charme. Jo, den var godnok. Hans duft og måden han talte til hunkønnet var muligvis af en incubus.

Dette var jo blot et godt tegn. De fleste Incubusses var jo fremragende jagere blandt befolkning. Hans hånd faldt på kruset og stille lagde den på læberne og drak høfligt. Kruset blev sat igen og hans tunge stille slikkede det sidste af hans mjød fra læberne. ''De er da velkommen til at prøve et give et forsøg. Hvis de finder varen.. uinteressant er de velkomen til at fokusere mere på.. andet.'' sagde Fenris og lagde blikket over på Servitricen. Et lettere smil faldt på hans læber, mens en mindre forførende tone havde lagt sig i hans stemme bånd. Hans øjne så blot på Jackson's holdning. Måden han sad på, hvert en enkel detailje omkring hans essens.

Jo, han må da kun være dæmon. Engle var udelukket, men vampyr delen var ikke. Han var jo stadig elegant, køn at se på og ganskevist lignede ikke en dag over de tredve. Så, måske var der mere bag ham end som sådan. Dog syntes Fenris ikke at kunne dufte at han var af død hud, som de fleste vampyrer duftede af.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Myra on Fre 17 jul - 19:45

Han tog glasset med whiskey da servitricen placerede det på bordet foran ham, han sendte hende endnu et smil der uden tvivl havde knust et hjerte... Eller fem.
Jackson vendte opmærksomheden tilbage på Fenris der sad overfor ham, han lod let glasset hvile mod hans læber hvorefter han tippede hovedet en anelse bagover for at tage en tår af den gyldne væske i glasset, hans hals blev blottet i processen så Fenris fik et lidt bedre udsyn til hans kraveben. Da han satte glasset fra sig lod han tungen glide over hans læber så han kunne få alkoholen der sad på hans læber. "Aha... Og fortæller du normalt potentielle partnere om dine tidligere erobringer?... Jeg kunne i hvert fald forstille mig at det ikke sidder lige godt hos dem alle hvis dette er tilfældet", han sendte et drillende men dog stadig yderst charmerende smil til Fenris.
Let lod han læderjakken glide af så man virkelig kunne se de brede skuldre samt hvordan den hvide trøje var en anelse strammere omkring overarmene, det var helt sikkert at der gemte sig nogle muskler under trøjen. Han lod jakken hænge over stolen som han sad på, han havde bestemt sig for at blive her og det var et tydeligt tegn på det. Han fulgte kort Fenris blik hvorefter han kiggede tilbage på ham, "Der er intet sjov i dem der er så tydeligt påvirket af en... Det er der ingen jagt i og det er jo i virkeligheden oftest den der er mest spændende". Smilet på hans læber fik en drillende kant til sig som han atter engang greb glasset med Whiskey for blot at tage endnu en tår.
Jackson havde en aura af autoritet omkring sig, mere i den forstand at han var magtfuld, ikke at han var en der nødvendigvis gik meget op i det autoritære, kun når det kom til forretning og politik, lov og orden sagde ham til gengæld knap så meget men samtidig havde han også en positur der skreg rovdyr. Han var vel et godt afbillede af den klassiske mystiske badboy.. Dog med langt bedre stil, udseende og charme hvis man selv spurgte Jackson.
avatar
Myra

Antal indlæg : 289
Reputation : 5
Bosted : Intet hjem
Evner/magibøger : Madness manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Vánagandr on Fre 17 jul - 19:59

Fenris smilede lidt over Jacksons kommentar over hans ærlighed. ''Ærlighed er det, som jeg finder mest værdi, at ligge ud med når man søger en potentielt partner. Et hvis.. Tegn på tillid.'' Hans stemme var rolig, afkølig og nærmest stadig vuderende. Hans øjne faldt på Jacksons hals. Massere af muligheder hvor han kunne ligge et par sugemærker? Måske et par bid?. Han bed sig svagt i læben bag huden, mens han fandt kruset med mjøden og lyttede til hvad Jackson sagde. Han nævnte jagt, så det så ud til at bekræfte at han åbenbart godt kunne li at jage? måske selv en potentiel jagt makker? eller partner? Men var han det værd?

Fenris lagde sig tilbage og så lidt undrende på ham. ''Hvornår var deres sidste store jagt?'' Hans læber faldt stille et smil på læben og han nyd lidt denne mands selskab. Måske var han mere interesseret i sin whiskey end at tale? dette fandt Fenris en smugle underholende. Eller tørstig efter mere? Han rettede sig lidt op og så halv diskret på hans overarme. Muskuløst, ganske fortræffelig til at maleri. Fremragende form og facon. Måske nok til at spise af? Fenris halvt fortsatte med at fantasere videre omkring hans overarme og stille lod blikket på hans ansigt da han så ud til at stirre på Fenris, smilede han kort. ''Så sig mig. Hvad havde holdt dig fra at lege med folk af samme.. Udstyr? ''

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Myra on Fre 17 jul - 20:12

Det var noget Jackson ikke kunne relatere til, han skabte sjældent et bånd med nogen som han blot ønskede at dele sengen med for en nat, han holdt sine kort tæt ind til kroppen. Han var vel lidt som en af de gaver man ikke kunne få bånden af uden at bruge en saks uanset hvor meget man end hev og sled i det, papiret var så en anden side af sagen, var man først kommet under båndet så var papiret ganske delikat og lige til at tage af. "Ærlighed er vigtigt ja...", det var rigtigt, han gik selv meget op i ærlighed, "Men hvis man ser godt nok ud kan man i virkeligheden slippe afsted med en masse sandheder som egentlig ville brænde de fleste", det var vel et kompliment et eller andet sted, han havde ubevidst sagt at Fenris var attraktiv, det med det brændte var jo at de fleste ikke ville bryde sig om at høre om hans tidligere erobringer men fandt sig i det fordi de syntes han så godt ud.
Han lagde godt mærke til hvordan Fenris kiggede på hans hals hvilket kun bragte et af hans charmerende smil frem på hans læber som han kort atter engang lod blikket glide over ham. Jo mere de snakkede, desto mere fristende blev det i hvert fald at udvide hans jagtområde.
Jackson lænede sig let tilbage i stolen og lod sit ben glide over det andet, "Hmm. Det må have været til min families sidste bal, hvad med dig selv? Er det en historie der er spændende eller?", alene det afslørede at han kom fra en højerestående del af samfundet. Let kiggede han Fenris i øjnene. Jackson var ikke typen der blev slået ud af at høre omkring folks tidligere erobringer, så vidste man jo blot hvad man skulle overgå. "Det er i virkeligheden meget simpelt.. Der har ikke været nogen der har tiltalt mig... Jeg kaster mig ikke blot over hvem som helst", han sagde det med en drillende tone og et matchende smil på læben. Hvem vidste, måske kunne manden foran ham ændre dette? Han var jo ikke imod det, han havde bare aldrig vendt tanken omkring det.
avatar
Myra

Antal indlæg : 289
Reputation : 5
Bosted : Intet hjem
Evner/magibøger : Madness manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Vánagandr on Fre 17 jul - 20:27

Fenris lænede sig afslappet tilbage, mens han stille gled sit blik omkring sig. Kroen's melodi var ganske hyggeligt til denne stemning. Han så tilbage til Jackson og nikkede for at bekræfte hans ordvalg, med et lettere smil der kort faldt på hans læber og forsvandt til et neutralt udtryk igen. Han lyttede til Jackson fortælle omkring at han havde været til jagt med en familie. Men hvilken slags familie? Han rynkede lidt på øjenbrynet af en nysgerrighed, mens hovedet svagt lagde sig på skrå. Han lænede sig forover og lagde sin venstre albue på bordet, som støttede hans kæbe. Hans blik faldt nysgerrigt på ham, mens øjnene faldt omkring Jacksons ansigt.

''En familie jagt? hvor.. hygtsomligt. Må jeg spørge om Familien's navn?'' Han lyttede kort efter hvor han svarede på Jackson's spørgsmål omkring ham selv angående større historier. ''Tjo.. det kommer an på hvad man mest er til af historier. Jeg fortrækker lidt blandet. Men hid til havde men skørreste historie nok været en jagt i skoven. Tag fat kan være yderst.. underholdende. '' Et lettere smil faldt på hans læber omkring det, mens hans føder fortsat tappede i rytmen til musikken. Han så kort over til folkene der spillede. Den ene af dem var da ganske nuttede. Altså ham der spillede på trummer og den anden der spillede på violin. Fenris gav det ikke den store tanke og gled sit blik tilbage på Jackson.

''Så.. du venter altså på Prinsen på den hvide hest?'' Et lettere smil faldt på hans læber igen, mens en lettere sarkasme falt omkring det. Godt nok var Fenris selv en prins, da han fader Abbadon Lawless var dæmonernes leder, men det tænkte han, at han ikke burde afsløre. Fenris fortrak at lade folket og andre dæmoner se ham, som han er. Politisk spil er bedst at ligge det blandt befolkningen. At mænge sig med dem var noget han fortrak. Specielt når hans fader havde travlt med at sikre sit lille dæmon rige.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Myra on Fre 17 jul - 20:39

Han havde ikke reageret på komplimetet, et eller andet sted skuffende men måske var Jackson ikke hans type alligevel, hvilket vel kun lagde en dæmper på det der med at skulle prøve noget nyt. Han lod kort blikket glide rundt i kroen, nu var der jo opstået en ny nysgerrighed omkring det samme køn så måske der var nogen herinde som levede op til hans standard og som ikke var bange af sig?
Let slikkede han sine læber inden han lod blikket falde tilbage på Vánagandr, han havde lænet sig tilbage i stolen så han sad mageligt og afslappet.
Det var en af de sjældnere gange som Garret havde gidet at lege wingman med ham, det var sjældent at Garret viste interesse i nogen på den måde men når der skulle spises så skulle der jo spises, "Det var mig og min ældre bror, så Moore familien. Vi holder er årligt bal hvor der så dukkede den her familie op af Sirener og det viste sig at være en yderst spændende jagt", sirener var jo kendt for at være store jægere, charmerende og lokkende væsner. Han smilede skævt for sig selv hvorefter han tog glasset med mjød og tog en tår af det, han slikkede let læberne som han satte det fra sig.
"Jamen så kunne det jo være at jeg i den nærmeste tid skulle prøve det, det lyder i hvert fald yderst interessant", han smilede ganske charmerende til Fenris.
Hans ord fik ham til at grine let, prinsen på den hvide hest! Næh nej du! Jackson var ingen skønjomfru i nød! "Prinsen på den hvide hest, næppe... Bare en jeg finder tiltalende og som virker som et interessant individ som ikke bliver alt for nemt skræmt...", nogen der kunne sætte sig op mod ham og udfordre ham.
avatar
Myra

Antal indlæg : 289
Reputation : 5
Bosted : Intet hjem
Evner/magibøger : Madness manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Vánagandr on Fre 17 jul - 20:52

Fenris så overrasket på ham, at han selv sad sammen med en af Moore familien? interessant. Specielt fordi de ville spise Sirener, men måske var det af mere for deres delikate smag? Han lød stille til hans kommentar omkring at være interesseret i det samme køn, mens han stille så op på ham. ''Interesseret i en forsmag? eller bange for at lysten ændres tilbage?''

Han blinkede lidt med det ene øje og smilede blidt. Fenris fandt manden her ganske sød, lidt nuttede til og med. Han lagde den anden albue på bordet og lagde hænderne nærmest som en skål, som støttede hans underhage. Han lyttede blidt til Jackson's ord og stille smilede da han lød til at grine. ''så.. bange for at skræmme sine partner væk? Hvorfor dog det? '' Han lagde hovedet lidt på skrå og så undrende på ham. Et lettere forførende smil forblev på hans læber.

//beklager for korte svar //

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Myra on Søn 25 okt - 20:06

//Jeg vil meget gerne undskylde at jeg aldrig rigtig har fået svaret men mit privat liv har simpelthen forhindret mig i at være aktiv på siden her og det kommer ikke til at ændre sig før om et par måneder så tror det ville give mest mening at afslutte emnet, igen mange gange undskyld. (:

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Myra

Antal indlæg : 289
Reputation : 5
Bosted : Intet hjem
Evner/magibøger : Madness manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Vánagandr on Man 26 okt - 11:11

// [You must be registered and logged in to see this link.] : Modtaget, regnede også lidt at emnet ville havde været lidt død efter X antal tid uden svar Smile //


{OUT}

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Myra on Man 26 okt - 11:33

//Yeah men ville lige give en udmelding alligevel bare så vidste det med hundre procents sikkerthed, er sgu ked af at jeg har været så elendig til at svare men har måtte anerkende at tiden ikke er til så mange emner før jeg er færdig med skolen så måske vi kan finde tiden og lysten til at emne der? (:

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Myra

Antal indlæg : 289
Reputation : 5
Bosted : Intet hjem
Evner/magibøger : Madness manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Would you like a drink? ~ Jackson

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum