Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Gale
 
Larlii
 
Dr. Trott
 
Allistor
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 273 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Gabriello

Vores brugere har i alt skrevet 154192 indlæg in 8002 subjects

XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Side 2 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Fre 17 jul - 15:05

Bukserne gled af. De var nu blottede for hinanden og Sean selv kunne ikke lade være med at lade blikket glide ned over Fenris for at se det hele. Et lille grin gled over ham ved Fenris overraskede udbrud. Han havde givet Fenris det hele, serveret sig selv på et sølvfad. Fenris måtte også vise han var lige så interesseret, som Sean nu nok mente han var. Han nød alle kærtegnene. Alle kyssene. Det var interessant, spændende.
Det kildede lidt på hans inderlår, hvor huden var ganske tynd og mere følsom. Han blev liggende, selv om hans blik gled ned til Fenris, for at se hvad han lavede.
Et svag latter forlod ham, da Fenris kommenterede at han virkede til at være klar, men mere nåede han heller ikke, for et nyt støn forlod ham og han krummede lidt i ryggen. Nydelsen skød igennem ham som pile, den dejlige og kildende fornemmelse. Automatisk klemte hans ene hånd sig fast om noget af sengetøjet og uglede det i processen, ikke fordi det gjorde noget. De skulle nu nok få det uglet mere end det!
Han lukkede øjnene, som lysten voksede til det punkt, hvor han ikke kunne få nok. Han ønskede sig mere og mere, følte sig grådig. Han stønnede og kunne ikke holde sig fra at vride sig lidt, som Fenris legede med ham.

Han kunne mærke det. Ikke at han var sulten, men han var alligevel opmærksom på Fenris sjæl. Når han var sammen med folk på denne måde, kom han helt tæt på deres sjæle og kunne vælge at spise den, spise lidt af den eller slet ikke at spise den. I starten havde det været svært, men nu kunne han lige så godt have sex uden at spise sjæle, som med. Fenris sjæl virkede stærk, som en lækkerbisken og fik ham til at overveje om han mon også skulle begynde at spise mænd, udvide menukortet yderligere.
Ikke at han rigtig havde tid til at tænke over det.
Hans øjne gled op igen og et selvtilfreds smil hvilede på hans læber. Hans blik gled ned på Fenris, kiggede på. Det føltes godt, dette var specielt og han elskede det på alle måder. Det var anderledes med Fenris, end nogen anden han havde været sammen med. Ikke at han ikke havde oplevet det specielt før, men med Fenris føltes det bare ekstra...Specielt. Han løsnede grebet om sengetøjet, som han rettede sig op, så han halvt sad. Hans ene hånd gled igennem Fenris hår og nussede ham i nakken, dog ikke uden at han til tider måtte vride sig lidt, når det føltes ekstra godt. Man skulle tro manden havde prøvet det før...Men det vidste han jo heller intet om. Taget i betragtning Fenris havde startet med at lægge op til dette, var det nok ikke første gang for ham. Men det var Sean nu ikke ked af.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Fre 17 jul - 18:22

Fenris så blot op på Sean med et par halv uskyldige øjne. Han stille trak hovedet op over kødet og stille gled tungen ned af siden. Han måtte selv indrømme at Sean var.. en ganske speciel smag. Han kunne ikke selv lade vær med at nyde det lidt. De små lyde Sean lavede, samt at han se ham vride sig af nydelse fik blot Fenris til at elske det mere. Han stille gled sin tunge ned og startede ud fra pungen og op langs Sean's. Fenris's ene hånd stille lagde sig på mellem kødet og stille gnubbede ned ved hans bagerste hul.

Det ene øjenbryn fra fenris så op på ham, mens hans anden hånd stille gled fra Sean's pung og op på hans dyr, mens fenris smilede kort. ''Er dette din første gang med en af samme... udstyr?'' Fenris lod stille tungen slikke og køre rundt spidsen af Seans strittende ven. Hans hånd på den selv begyndte at give et par strøj, mens blikket fra Fenris fortsatte med at holde øje med Sean. Han måtte selv indrømme at denne person facinerede ham. Smagen af 'hans' og starin lysende, som iluminerede rummet op. Skyggerne næsten så ud til at danse rundt i rummet under deres lille forspil, hvilket fenris blot nød mere og mere.

Fenris stille lagde munden omkring 'hans' og der efter gled tungen under, så han kunne guide 'kødet' ned langs og samtidig nusse 'hans', mens Fenris kørte den dybere og dybere i hans mund, så han nåede ned til Sean's rod. Et lettere støn udkom fra fenris, mens han nærmest rytmisk bevægede sine hofter en anelse. Blot for at virke til at nyde det mere. Han trak sit hoved op igen efter at mærke han ikke helt kunne få så meget luft igen. Trods alt var Sean i følge Fenris slet ikke en af de mindre personer. Tvært imod virkede det til at være større end Fenris havde forstillede sig. Han fortsatte denne mindre 'leg' for at vænne sig til Sean's størrelse, mens hans tunge et par gange cirkulerede rundt på spidsen af 'hans'.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Fre 17 jul - 19:18

Det faldt ham ikke rigtig ind at snakke under hele deres leg. Han var for travlt optaget af blot at nyde, at sanse og opleve. Tydeligvis havde Fenris en ide om at udspørge ham om lidt af hvert undervejs. Men han var ved godt humør og ville føje ham...På det punkt, ikke mindst.
Han trak vejret dybt og så på Fenris igen.
"En gang før...For...Mange år siden" Svarede han, hans stemme var dyb og afslappet, tyk af påvirkningen fra deres leg. Som om den var dyppet i tyk sirup.
Det var længe siden. Dengang havde han endnu været ung, kun lige kommet over teenageårene. Nogen havde udfordret ham og han havde valgt at afprøve det. Det viste sig manden ikke havde været særlig fornøjelig og da han endelig havde spist, følte han sig ikke særlig tilfreds. Derefter havde han blot vendt sin opmærksomhed til kvinderne og ikke rigtig spekuleret over at lege med andre mænd igen.
Før nu.
Hovedet gled bagover, så han kunne se op mod loftet. Det var dejligt, anderledes. Ingen havde rørt ved ham på den måde før. Selv ikke kvinderne. Nogle havde givet ham lidt opmærksomhed på den måde, men ingen havde vist sådan en interesse for at røre og udforske, som Fenris gjorde.
Luften virkede varmt og krydret, stearinlysene skabte et fantastisk skyggespil og fik det hele til at fremstå som i en drøm.
Han ville normalt gerne være den dominerende, den der bestemte hvornår hvad skulle ske. Men denne gang var han ærlig talt - og det var sjældent - en smule på bar bund. i starten havde det virket som det samme, som når man lokkede en kvinde til sig. Men nu, hvor tingene efterhånden nærmede sig tiden til at lave andre ting, blev han mere og mere i tvivl om hvad han burde gøre. En usikkerhed der gik ham på, samtidig som hans hjerte blot hamrede det hårdere. Ikke at han ville indrømme det, selv om det på et eller andet punkt nok måtte være tydeligt.
Han lagde sig helt ned igen. Kun for igen at gribe krampagtigt fat i sengetøjet, som Fenris på ny formåede at få ham til at vride sig. Hver gang Fenris tog ham i munden, var det den sødeste nydelse.
"Og dig? Er du van til partnere...Med det samme udstyr?" han valgte det samme ordvalg som Fenris, da det virkede ganske passende i denne situation. De kunne lige så godt sætte streg under hvem af dem der var mest erfaren i denne situation. Også selv om han ikke havde kunne sige en hel sætning, uden at blive forstyrret at et støn midt i det hele.

Til sidst kunne han ikke mere. Ikke fordi han var ved at få nok, for det var han absolut ikke, men han bukkede sig frem efter og med en hånd om Fenris hage lod han ham vide at nu var det tid til andre ting. I stedet førte han Fenris' mund op til sin egen, så deres læber igen mødtes. Han kunne smage lidt af sig selv på Fenris læber, men han fandt det ikke ubehageligt. Faktisk fandt han det en smule ligegyldig, hvis ikke direkte en smule frækt. Han drejede kroppen, så sad mere op, før hans ene hånd gled ned over Fenris overkrop, kun for at han selv fik fat i Fenris 'dyr' og tog fat omkring den og begyndte at underholde den, ved at glide frem og tilbage.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Fre 17 jul - 19:37

Fenris stille lyttede til Sean's stemme og stønnen. Han nød det, mens han stille mærkede hvordan Sean havde savnet det måske? eller var det noget Fenris havde lagt mere i end normalt? Hvad end det var, fik det Fenris opmærksomhed. Måske var det blot fordi han ikke havde haft en mindre erfarrende person som fenris. Han havde jo nævnt at det var for langt tid siden han havde prøvet og det var jo kun en gang.

Fenris lyttede til hans spørgsmål og fenris svarede blot med hans dyr i munden. ''Mhmmm~'' Som en slags 'ja' for at han var vant til fyre. Fenris så både mænd og kvinder som et værdi menue. Dog forskellige smag. Manden var en mere rubust og salted stykke sjæl. Godt krødret, mens Kvinden for Fenris var mere usøgt og elegant. En god bitterhed og nærmest gled nemere ned end manden, som krævede mere.. Brutalitet. Eller det gjorde de fleste. Fenris stille mærkede Sean's hånd på hans kind, mens han så op på ham. Han løftede hovedet, mens han førte sig op over til Sean. Et lettere halv uskyldigt blik lagde sig på ham, mens hans ben lagde sig på hver sin side af Sean. Da han mærkede Sean's læber, kunne han ikke lade vær. Fenris lagde stille sine hænder på hver sin balle og tænkte at han ligeså godt kunne begynde aktion.

Han pinede lidt Sean, da han jo alligevel havde lagt et naturligt 'glide' midle på Seans dyr, kunne han ligeså godt bruge dette som midle. Fenris stille pirrede ved at lade den ene hånd under og mellem hans egne ben, for at guide Sean's dyr, mens Fenris begyndte så småt at stønne da han mærkede Sean lege med Fenris's.

Fenris guide stille Sean's og lod 'hans' spids ligge sig i starten af Fenris's bagerste parti. Han mærkede hvordan Sean var større end han havde forventet, så han lod et mindre støn, da han stille pressede sig selv over Seans's.

Fenris udstød et større støn og stille begyndte at lade tungen glide i retningen imod Sean's læber for at lege med hans tunge. Han pressede sig selv dybere over Sean's og mærkede hvordan Fenris's hul stille udvide sig mere for at give plads. Han vidste at han havde givet nok spyt omkring Seans's så det burde havde været nok, men størrelsen gjorde dog at Fenris måtte erkende at han var en smugle stram, men ikke meget. Da dette blot ville besværlig gøre det hele. Han vidste godt nok at Sean var stor, men ikke så bred. Fenris prøvede så godt, som muligt at slappe så meget af i sit bagerste parti, mens han mærkede Sean inden i ham. Følelsen af 'hans' i sig virkede skønt, bedre end forvented. Flere og flere lyde gav sig fra Fenris, mens han fortsatte med at begive sig tættere og tættere på Sean's hofter.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Fre 17 jul - 20:24

Ja. Han havde også bemærket det, at Fenris virkede til at vide mere om dette end han selv gjorde. Heldigvis så det ikke ud til at gå kronprinsen så meget på. Alle startede vel at sted og det virkede til de skiftedes til at vise vej, så Sean valgte at ignorerer det og tage det hele, som det kom.
Alligevel blev han lidt overrasket, da Fenris pludselig greb fat i ham og trak ham ordentlig over til sig, så de sad helt op ad hinanden. Det var næsten som at være ung igen, selv om en dæmon vel aldrig rigtig blev gammel. Ikke i forhold til deres udseende, i hvert fald.
Kysset blev brudt, da Fenris hævede sig lidt op, så han kunne guide Sean ind i sig. Underligt nok følte han sig spændt på det. Så mange år siden sidst, at han faktisk ikke helt vidste hvad han skulle forvente, omend han jo havde taget kvinder på alle måder.
Med en arm bag sig, til at støtte sig selv, og en arm rundt om Fenris, mærkede han hvordan Fenris langsomt sænkede sig ned over ham.
Han lukkede øjnene igen og stønnede svagt. Det føltes som om Fenris var stram, lidt som om han næsten ikke kunne være der, men stille og roligt sank han længere og længere ind i ham, ind i dybet, ind i yderligere nydelse.
Snart blev hans opmærksomhed også taget af Fenris læber, der mødte hans i et hedt kys.
Han vidste han ikke var lille. Han havde før oplevet kvinder der klynkede, hvis han maste sig for meget på.
Hans ene hånd gled kærtegnende ned over Fenris' ryg og ned til hans ene balle. Han trak vejret dybt i håb om at genvinde lidt kontrol, skønt det virkede som en tabt kamp. Han havde aldrig troet det, men her sad han og nød en anden mand, på en måde, som han ellers havde troet at han kun kunne nyde kvinder.
Han gav sig tid. Tid til at bemærke forskellene, mærke hvor godt det føltes, tid til at Fenris kunne finde på plads. Det var ikke helt som hos kvinder, det var helt sikkert. Men måske ville det også bare have været skuffende.
Hans hånd, der havde hvilet om Fenris balle, gled op igen, hele vejen op til Fenris' kind, som han holdte om og nussede let med den ene tommelfinger, mens han lod sin tunge møde hans i et noget grådigt kys.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Fre 17 jul - 20:38

Fenris sank dybere og dybere og stønnede blot højere og højere. Hans blik faldt på Sean og hans hofter stille rykkede sig lidt rundt for at sikre at hele Sean var inde i ham.. Eller i hvert fald.. nok af ham. Fenris udstødte et mindre støn og en halv hviskende sætning fra læberne da han mærkede Sean halv vejs op i sig. ''I... I guder... h-hvor du stor.'' Fenris stille trak vejret dybere og så over på ham. Følelsen af Sean i sig var fantastisk, spændende og særdeles noget han havde set frem til.

Det var langt bedre end hans forventninger. Smerten var der lidt, men ikke mere end at han kunne ignorer det af bare nydelse. Han rykkede sig lidt på hofterne og mærkede hvordan Sean's hænder faldt ned langs ryggen af hans. Han kunne næsten ikke give sig tilbage og udstødte endnu et større støn, mens han greb fat om skuldrende på Sean. Han bevægede sit underliv og begyndte så småt at bevæge sig op og ned af Sean, blot for at finde sig mere stønnene. Hans kys med Sean blev mere og mere grådigt, mens hænderne greb hårdere fat omkring Sean's skuldre. Hans stønnen fortsatte, mens han med neglene halv krassede sig over Seans bryst. Dog ikke nok til at bløde, men nok til at give et par røde mærker. Følelsen af nydelsen gav sig bestemt over Fenris og det føltes blot som flere bølger der ramte ham og skyllede over ham. Han kunne stille mærke at climaxen ville bygge sig op og han nok ikke kunne holde sig tilbage, men han forventede ikke at stoppe så tidligt. Han ville havde mere... Mere af denne Sean.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Lør 18 jul - 8:55

Et svagt grin gled over ham. Stor, ja, han havde hørt det før og alligevel styrkede det kun hans alt for store ego. Han lænede sig ind mod Fenris' krop, kyssede det øverste af hans brystkasse, hans skuldre og op af halsen. Han stønnede i sine kys og hans vejrtrækning var mere overfladisk.
Da Fenris begyndte at glide op og ned, følte han på ny grådigheden vokse, lysten til Fenris, der oversteg hans egne forventninger. Kyssene blev dybe, krævende, grådige. Han kunne mærke Fenris stærke fingre om sine skuldre, hvordan han kradsede ham ned over brystkassen, men det gav ham blot lyst til endnu mere. Det gjorde ikke ondt, i hvert fald ikke nok til at han ville pive, for han havde prøvet meget værre. Denne slags gjorde ham blot mere drillende, mere vild.
Hans ene hånd gled ned til Fenris 'dyr' og gav den lidt opmærksomhed.

Med en arm rundt om Fenris, skiftede han stilling. Han lagde sig ned og trak Fenris efter sig, kun for at trille rundt, så det var Sean der lå øverst. Han nappede Fenris i læben, måske også lidt hårdere end tiltænkt, men det var kun fordi han lod sig rive med af stemningen. Nu var det hans hofter der bevægede sig frem og tilbage, først stille, men siden lidt hurtigere. Hans øjne gled over Fenris, opslugte indtrykkene, hans reaktion. Han ville jo ikke have det direkte gjorde ondt på manden. Hans ene hånd greb fat i Fenris' hår, mens han grådigt gjorde krav på Fenris krop, der lå foran ham, ganske indbydende. Det var ganske specielt at være sammen med en mand på denne måde, men han nød det.
Så meget, at han ikke regnede med at han kunne holde sig særlig længe, skønt han normalt var ganske udholdende. Det var svært at tænke på noget andet, når Fenris lå foran ham, nøgen og tillokkende. Normalt prøvede han ellers at tænke på andre ting, i håb om han kunne holde længere.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Lør 18 jul - 10:15

Fenris nød følelsen. Han var så småt ved at vænne sig til Sean's størrelse i sig, så han satte tempoet lidt op. Halv ridende på ham, mens flere og flere bølger af større nydelse røg over ham. Dog stønnede Fenris blot endnu mere da Sean begyndte at lege med Fenris' dyr. Han mærkede hvordan Sean stille diagerede dem til en anden position, som han let fulgte med. Han mærkede hvordan Sean selv begyndte at skubbe sig selv ind i Fenris, hvilket blot fik til at nyde det.

Han begyndte mere at slappe af og bare nyde Sean der bevægede sig ind og fortsatte, men han vidste at det ikke ville vare længe. ''j-jeg....'' det var de eneste ord han formået at sige, da han prøvede, at desperat holde sig selv tilbage. Han greb fat omkring sit eget dyr og dækkede for hovedet i et mindre tanke om at holde det tilbage. Climaxen lå bestemt om hjørnet og hans hovede faldt bagover, mens han stille mærkede hvordan hans ryg stille buede i ren nydelse.

Normalt plejede han at holde længere, men dette var anderledes. Han var måske ude af form? eller også havde Sean blot været heldige med ramme de rigtige steder. Hvad end det var fik det ham lettere, dog vidste Fenris også at det kun var første runde og han håbede at Sean havde lyst til flere end blot en. Han stille så over på Sean, nærmest tiggende efter at ville gå til sit climax, mens han bestemt holdte tilbage. Han ville se om Sean var lige så langt, som ham selv. Hvis ikke måtte han jo blot gøre det bedre i næste runde.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Lør 18 jul - 10:54

Det virkede til at de begge nød det. Han stødte til, som han bemærkede det ikke gjorde ondt på Fenris. Et svagt smil gled over ham, da han bemærkede at Fenris så tiggende på ham og et djævelsk smil gled over ham, som han endnu ikke lod manden nå det klimaks, som han tydeligvis ønskede. Ikke endnu, men måske om lidt. Bare fordi Fenris gav ham magten til at bestemme det.
Til sidst kyssede han Fenris ned af halsen.
"Bare kom" hviskede han i øret på ham, lod manden få det han så ud til at ønske så meget.
Men kun fordi han selv var ved det.
Han stødte til et par gange, før han trak sig ud af Fenris. Han kendte ikke reglerne for denne leg, ikke så godt endnu, så for at være på den sikre side, trak han sig ud. Han var så tæt på, at han følte det som om han var ved at flække midt over. Et let lag sved dækkede hans krop og fik ham til at skinne i det svage lys. Med en hurtig bevægelse havde han befriet den nærmeste pude for betræk og brugte det. Et sidst støn forlod ham da han kom og han tørrede det af i betrækket.
Da han var færdig smed han betrækket på gulvet og lagde sig ned på sengen, på ryggen og trak vejret dybt et par gange.

Et lille smil gled over ham, da han drejede hovedet og så mod Fenris. Det havde været ganske specielt og han havde aldrig oplevet noget lignende. Lige nu bredte en let udmattelse sig i hans krop, men hvis de skulle fortsætte, ville han nok snart være klar igen. Men lige nu, lå han bare og tyggede lidt på oplevelsen. Sengetøjet var blevet uglet, som han havde forudset, ikke at det betød noget. Han samlede armene bag hovedet og kiggede op mod loftet og følte sig faktisk ganske godt tilfreds. Når han tænkte tilbage, var dette hans første rigtige samvær med en anden mand. Han havde jo prøvet, den ene gang tidligere, men han huskede det kun svagt og som en mere eller mindre dårlig oplevelse. Dette havde fuldstændig ændret hans fornemmelse af den slags, men måske skyldtes det også han var heldig nok til at være en mere erfaren mands offer for en aften eller nat.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Lør 18 jul - 11:09

Fenris stille så op på ham. Han smilede lidt over det, mens han stille begyndte at lukke øjnene og buede sig mere for at mærke ham bedre inden i sig. Da han mærkede at climax lagde sig, greb han blot fat i halv rykkede betræk og endte med at svine sin mave til. Hans blik faldt op på Sean, mens hans vejre trækning stille blev roligere. Dog da han trak sig ud af Fenris kunne han mærke en mindre bidende smerte, men ikke værre end at man kunne ignorer den. Hans blik faldt på betrækket, som han prøvede at gribe fat i for selv at tøre sig.

Han lå lidt og lagde hovedet blidt på sengen igen, mens blikket faldt over på Sean, der så ud til at nyde det ligeså godt. ''En.. Kort.. Vejretræknings.. Pause?'' Han stille rullede om på siden og lagde sit hoved på Seans bryst, mens blikket faldt på ham. Han lagde sin hånd lodret på hans bryst, mens han blidt nussede ham. Sean var svedige, men det var Fenris jo også lidt. Han måtte dog indrømme at dette var ganske fortræffeligt. Bedre end noget andet han havde forvented. Samt også at Fenris havde ramt climax hurtigere end forvented.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Lør 18 jul - 11:31

En let latter forlod ham, da hans ene hånd begyndte at nusse Fenris over ryggen, som han lå ind over ham. Om han ville kunne vænne sig til dette her? Måske. Måske ikke. Han ville nok stadig jagte kvinder, når han var sulten og han ville nok stadig inviterer bestemte kvinder til sin seng, kun for fornøjelsens skyld. Han kunne forestille han ville være lige så kræsen, som han var med kvinder. Kun for at nyde dem, og ikke spise dem, krævede det at kvinderne var de rigtige. Dem med deres egen mening, egen vilje. Stærke kvinder. Der var jo intet ved det, hvis kvinden bare lå og...lå. Men måske det ville blive det samme med mænd?
Det var ikke noget han behøvede at tænke over nu. Det ville komme, som det kom. Han lukkede øjnene og trak vejret dybt, mens han bare lå, så lang han var og slappede lidt af.
"Mmmh" lød hans svar.
"I hvert fald hvis du har så meget brug for det, som jeg har" svarede han så og åbnede det ene øje på klem for at se lidt på Fenris, som han lå der.
"Så du er kronprins. Jeg er beæret over selve kronprinsen har fundet interesse i mit selskab" sagde han så og så op mod loftet i stedet, med et skævt smil. Han havde altid været nysgerrig omkring den leder dæmonerne nu havde. Lyttet til rygterne, historierne. Og nu hvor han delte seng med kronprinsen, ville han fortryde det, hvis han ikke spurgte ind til det. Hans tanker faldt på Connor, som faktisk var Abaddons. Fyren måtte vel så være Fenris' halvbror? Tanken var absolut morsom. Og lidt forkert. Han fungerede som Connors far, men samtidig havde han delt seng med Connors halvbror. Det blev hurtigt lidt underligt, når dæmoner nu levede så længe som de gjorde.
"Ved du at du har en halvbror?" spurgte han så, mest af nysgerrighed. Vidste Abaddon overhoved han havde denne søn eller var han bare ligeglad?

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Lør 18 jul - 11:51

Fenris lå lidt og slappede af. Han lyttede lidt til Sean's ord omkring det at være beæret over at dele seng med ham. Selv om Fenris blot så sig selv lige så meget værd som en hver anden dæmon. Dog havde han fået tildelt en title af ren og skær fødsel. Han så op på Sean og kærtegnede hans bryst. ''For at være ærlig... Det at være kronprins ofte er underligt. Folk forventer man skal bukke for ham, neje. Nogle prøver helt at slikke den jord man går på.'' En let latter faldt over hans stemme og Fenris var mere afslappet end han før havde prøvet at være. ''for at være ærlig. Så tvivler jeg at du ville havde sagt ja, hvis jeg lagde op til det. Da du sikkert ville se mig som kronprins og ikke så meget for den jeg er. Så derfor valgte jeg at ligge det op når vi først lå der.'' Han så op på Sean for at se hans reaktion. Han var lidt nysgerrig omkring hvad han ville svare, hvor efter han stille lukkede sine øjne igen. Han lyttede til Seans hjerte rytme, som lød til at blive mere og mere rolig. Fenris måtte akende at dette var ganske afslappende.

Dog da Sean nævnte ordet halv bror rynkede Fenris sig på øjenbryne og så op på ham. Han lagde sig nærmest hurtigt over ham og så ned på ham med en større nysgerrighed, mens hans ben var på hver sin side af Sean's hofter. ''Jeg har en halvbror?'' Hans stemme var nysgerrig og interesseret i dette, hans hænder havde lagt sig på hans skuldre, hvor efter han blidt lagde sit bryst imod hans, med en større bue i ryggen.

Hans eget underliv stille rykkede sig over Seans og hans blik faldt op på ham. '' Hvordan er han? Hvor gammel? Hvornår skete det?'' Fenris stemme var rolig, men nysgerrigheden havde taget over hans stemme, mens han blidt havde lagt sig over Sean, nærmest puttende ind til hans skuldre med hovedet. Et blidt kys lagde sig på hans hals, men Fenris lukkede sine øjne.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Lør 18 jul - 12:06

Ah, så han var en af de typer. De typer der ville behandles som alle andre, selv om personen havde alle muligheder for ikke at være det. Nej, det var ikke en værdi der nødvendigvis fik folk til at stige i graderne hos Sean. Sean selv tilhørte typen der tog hvad han kunne få og altid søgte efter mere magt, mere styrke.
Han kom med en kort latter og trak let på den ene skulder, den Fenris ikke lå på.
"Du er kronprins. Du er et forbillede for folk. Som du opføre dig kan inspirerer andre til det samme...Men samtidig kan det også give dig fjender. Det er ikke os alle sammen der ønsker os en kronprins, der ikke vil kendes ved han faktisk har både titel og magt til at hundse rundt med os alle" svarede han afslappet.
"At være dæmon er...Sådan en styrke. Sådan en stolthed, en ære! Ingen kan leve op til os. Lov mig du ikke en dag vil lede os til yderligere fordærv og dovenskab. I dag kan det være svært at finde en dæmon, der husker de værdier vi har og opretholder dem" han så ned på Fenris, for at se hans reaktion og mødte mandens øjne, da han selv tydeligvis også ønskede at se Seans.
"Desuden..." hans hånd, der havde nusset ham på ryggen, gled op til hans nakke og ruskede ham blidt.
"...Gjorde det mig blot mere vild efter dig. Jeg elsker magt. At være i seng med en kronprins tilføjer bare et ekstra krydderi. Hvor mange kan prale af det?" Hans smil voksede en smule igen, før han slap Fenris.

Hans blik gled op til Fenris. Først blev han en smule anspændt, som var han forberedt, hvis Fenris ønskede at gøre ham noget. Af ren vane, intet mindre, ganske enkelt fordi Fenris pludselig rettede sig op og satte sig overskævs på ham. Hans blik gled op til Fenris og holdte øje med ham, men han faldt til ro igen, da det gik op for ham Fenris stadig 'blot' ønskede at putte.
Begge hans hænder gled op og hvilede mod Fenris' hofter, mens han selv lukkede øjnene, da Fenris kyssede ham på halsen. Det var rart.
"Han er endnu et barn. Ikke mere end 5 år, en ung dæmon. Han er en rigtig ballademager, der aldrig høre efter" svarede han roligt. Hvor meget var der egentlig at sige? Connor var endnu kun et barn. Han brugte kun lidt tid med ham, til han blev stor nok til at han kunne begynde den rigtige opdragelse.
Også selv om han ikke længere havde brug for barnet. Men han kunne ikke få sig selv til at skille sig af med barnet, for trods alt var han en dæmon.
"Jeg fik ham lige efter han var født. Har haft ham siden" afsluttede han. Hans hænder gled over Fenris' krop, nussede den, kærtegnede den, mærkede den. Musklerne, når Fenris bevægede sig, den bløde hud. Han kyssede Fenris på skulderen, der var tættest på ham.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Lør 18 jul - 12:21

Fenris lå lidt og blot undret sig. De ord Sean havde nævnt og tale omkring ære, traditioner. Han vidste de var relevant ude fra dette rum, men ikke inden i rummet. Hans tanker faldt dog over de ord Sean nævnte omkring, at fenris virkede mere krødret? måske tændte det ham ved større magt. Et let smil faldt på hans læber, hvor efter han smilte og små grinte over Seans kommentar omkring at prale om at være blandt kronprinsen. Fenris morede sig lidt over tanken og der efter så på hans hals. Han overvejede om at ligge et sugemærke. Blot for at drille Sean lidt. Tanken var fristende, men han lod vær.

Sean lød gammel. meget ældre en Fenris selv. Ikke fordi han havde noget imod, men han kunne alligvel kunne han ikke lade vær med at spørge. ''Sean. Hvis jeg må spørge, men hvor gammel er du egenligt? Ikke at det betyder noget, men mere af ren nysgerrighed. Du virker mere.. Erfarren end andre dæmoner. Men også langs stærkere. Selv helt ind i sjælen føltes det anderledes ved dig.'' Fenris måtte selv anerkende at han følte at Sean's sjæl var anderledes end normale dæmoner, men måske var det blot ham? eller at det var fordi Sean var en meget ældre dæmon end forvented? Han nød Sean kærtegnede hans ryg og et par blide kys stille lagde sig i retningen af Seans hals. Fenris halvt begravede sit ansigt i hans skuldre, mens han lidt drillensk begyndte at rykke sig en smugle på hofterne for at lade sit 'eget' imod Sean's.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Lør 18 jul - 12:38

Måske var det ikke lige så relevant her i sengen, som udenfor. Men det var om ikke andet hans mening. En mening han påduttede alle dæmoner, hvis han følte der var brug for det. Elyas blev oplært i det, Xander var den perfekte dæmon og Daron? Han var en skuffelse. Ikke længere en dæmon. Nej, han kendte alt for mange dæmoner der var en skændsel for racen som helhed. Delilah, som et eksempel. Nille som et andet.
Jacob havde været en god dæmon, ung og modtagelig for hans lærdom. Men en dag var drengen forsvundet, desværre. Han havde haft sådan et potentiale!
Men det betød intet lige nu. Måske når de gik herfra, men ikke lige nu.

Hans blik blev en smule mere alvorligt, da Fenris pludselig spurgte ind til ham. Ikke bare hans alder, men at han virkede...Anderledes. Han havde ingen grund til at lyde, faktisk det stik modsatte, da han var direkte stolt af det. Så han tøede lidt op i et drillende smil.
"Ved du ikke man aldrig må spørge om folks alder?" drillede han ham.
"Jeg er...Hvor nåede vi til?..." han så lidt op i loftet, som han prøvede at tælle efter. Han havde ikke helt styr på sin alder, han holdte aldrig fødselsdag og gik faktisk ikke rigtig op i den slags.
"Nok omkring de 760 år...Men det du nok hentyder til er at jeg er archdemon" Hans smil voksede. Ja, han var stolt af det. Meget.
"Og incubus" Han vidste ikke om manden mente han virkede erfaren generelt eller bare i sengen. Men hvis det var det sidste, ville det at være incubus nok forklare det.
Fenris drillede ham. Han kunne mærke det, hvordan han bevægede sig. Det virkede. Han begyndte at gengælde kyssene, ved at kysse Fenris over skulderen eller på hans egen hals. Let nappede han ham i huden.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Lør 18 jul - 12:56

Fenris smilede lidt over Sean's svar og kunne ikke lade vær ved at små grine over hans kommentar, samt også at han skulle til at tælle fandt han lidt underholdende. Da han nævnede at han var Archdæmon og Incubus oven i bed Fenris svagt i læben og tænkte halv stolt over at han formåede at få lov til at lege med sådan en. Det var i sandheden et større trofæ end forvented!

''En.. Archdemonic Incubus.. Så det derfor du fik mig så hurtigt..'' mumblede han lavmældt for sig selv, mens han stille mærkede Sean nappede ham på huden. Han begyndte så småt at give små lyde fra sig, mens han rykkede hofterne fra side til side for at gnubbe sig imod Sean's skridt. Fenris kiggede over på Sean's hals kunne ikke lade vær. Det var alt, alt for fristende og stille nær begyndelsen af hans skuldre og hals nappede han blidt med tænder, efter fuldt at det der virkede som et vådt kys, men stille og diskret lagde et sugemærke. Fenris nappede lidt med tænderne for at drille Sean lidt mere, mens han stille buede sig i ryggen bagover, så hans underliv stille rykkede sig over og han kunne med hans bagerste parti gnubbe sig imod Sean's dyr.

Hvis han formåede at lave sugemærket på Sean, ville han nok begynde så småt at hviske ham i øret med et lettere smil. ''Siden du fik lov til at starte første runde... Har du så lyst til at fortsætte sådan eller tør man bytte rolle?'' Fenris hviskede halv forførende i Sean's øre, hvor efter han lagde ansigtet til at gå i retningen af hans hals for at svagt, men bestemt bide i hans hals. Ikke hårdt, men blot for at se om Sean mon var til sådan noget. Fenris havde ikke som sådan noget imod det, men han var lidt nysgerrig for at finde ud af hvad Sean mon kunne li.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Lør 18 jul - 13:15

Han elskede det. At være archdemon, altså. Så stærkere! Så hurtigere! Folk gav ham automatisk plads, når han gik ned af gaden. Godt nok havde det kostet ham en del. En søn, hans gamle evne. Men til gengæld havde det givet ham en masse! Hvis han fik valget mellem at lave det om, ville han aldrig lave det om. Han var godt tilfreds. Den respekt han fik nu var uvurderlig.
Han smilte let til Fenris. Fenris havde også fået ham hurtigt, så det var de rimelig medskyldige i.

Han føltes lysten stige op i ham igen, som Fenris gned sit skridt mod hans. Den kildende fornemmelse. Det virkede til de efterhånden var klar til omgang nr. 2 og Sean var mere end frisk på en fortsættelse. Han blottede sin hals for at give ham plads til sine kys, som han nød. Han lukkede øjnene og kom med et mindre støn, som Fenris formåede at vække lysten i ham igen. Han mærkede den sugende fornemmelse ved halsen, men han stoppede ham ikke. Faktisk tænkte han slet ikke over at det netop var et sugemærke Fenris lavede. Hvis han havde, ville han måske have prøvet at stoppe det. Hans ene hånd gled op til hans hals og tørrede det våde af sig, mens han kunne mærke hans hud var en anelse øm. Han sendte Fenris et beregnende blik, men han nåede ikke langt i sine bebrejdelser, før han mærkede hvordan Fenris gned hans 'dyr' og han igen måtte spænde lidt i ryggen, som lysten og nydelsen igen strømmede igennem hans krop.
Et smil gled over ham.
Turde han lade Fenris starte? At tage føringen lidt?
Faktisk morede tanken ham. Han var nysgerrig.
"Mmmh...Vi kan måske godt...Bytte" svarede han og lod hænderne glide ned over Fenris' krop, kærtegnede den og nød synet af den, som den tronede sig over hans.
Lidt efter mærker han tænderne i hans hals. Ikke direkte hårdt, men i hvert fald markerende. En svag latter gled over ham, som han vred sig lidt under Fenris. Det var frækt. Hans smag var ret bred, men sådan noget her var lige ham!

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Lør 18 jul - 15:00

Fenris stille lukkede øjnene, mens han halvt bed sig underlæben. Hans hænder gled ned langs siden af Seans ribbin, mens han stille begyndte at sætte sig op lagde øjnene der efter på Seans bare overkrop. Hans blik så på de forskellige ar han havde på kroppen, mens et lettere smil faldt på hans læber. jo, nu når Fenris formåede at se ordenligt på Sean var han da ganske.. yndig? nej, nutted?, nej.. tror næsten at overdådig lækkert og fremtræden? helt bestemt!.

Hans hænder lagde sig blødt på hans bryst og Fenris lagde hovedet lidt på skrå, mens han med et drillensk smil så på Sean. ''Hmm... så hvad kunne Sean mon li at starte ud med.. Siden han har gået med til at bytte roller.. tjo vi kunne bytte rundt, så du kunne prøve at ride?'' Et lettere drillensk smil faldt på hans læber, mens han så på Sean. ''Eller du kan vende dig rundt, så du lå på maven, mens jeg kærtegnede dig og der efter begynde selv på dig? '' Hans fingre stille gled ned langs siden på ham og med hånden ombag Sean's dyr's ryg, begyndte hans hånd at lege og give en smugle mere opmærksomhed. For at dette kunne ske havde Fenris rykkede sig lidt længere ned, så hans eget strittende dyr havde mulighed for at blot hvile på Seans ene hofte, mens blikket fra fenris stille vandret ned af brystet på Sean og der efter på hans underliv.

Et drillensk blik var stadig på ham, mens det kort slog ham. ''Jeg kender ikke så meget til Archdemons, da jeg kun har hørt små historier og legender om dem. Men.. jeg går blot ud fra samme princip som varulve. Så mit spørgsmål er om du vil fortrække at være i din sande form eller denne her form du er i nu? hvis det giver mening?'' Han så op på Sean, virkende en smugle dum over, at stille spørgsmålet, men han var nysgerrig og kunne ikke lade vær med at spørge. Han kærtegnede Sean lidt mere, mens han lod stille den anden hånd på sit eget og begyndte så småt at opvarme sig til næste runde for dem.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Søn 19 jul - 14:33

Han lagde armene om bag sit hoved, mens han lå og så på Fenris, som han fremsagde sine ideer. Hans hoved lå lidt på skrå og hans egne, grå øjne hvilede på Fenris og hans nøgne krop med et tilfreds drag om munden.
Til sidst gled hans ene arm fri og med en finger prikkede han Fenris midt på brystkassen, men ikke uden at drillende glimt i sine øjne.
"Jeg troede du skulle være den der bestemte nu?" spurgte han i stedet tilbage. Hvordan skulle han kunne vælge mellem så mange tilbud? Det ene lød mere sjovere end det andet.
Han havde svært ved at modstå det, da Fenris gav hans 'dyr' ny opmærksomhed og der gik heller ikke lang tid, før den vågnede op til dåd, klar til at lave ulykker. Hans ledige hånd, der ikke lå bag hans eget hoved, gled over Fenris knæ, som var noget nær det eneste han rigtig kunne nå fra sin liggende position, når nu Fenris havde rykket sig længere ned.

Han trak vejret dybt, da hans blik vandrede fra Fenris' og hans eget underliv, til Fenris' ansigt. Sådan et spørgsmål, lige nu? Som om han rigtig kunne koncentrere sig, som han samtidig kælede for ham. Men måske var det meningen?
"Min sande form. Jeg foretrækker min sande, dæmoniske form..." svarede han og måtte holde et øjebliks pause. Det var svært at tale i længere sætninger, når nogen samtidig legede med ens 'dyr'.
Et smil gled over ham.
"Men min form er for stort til at ligge her og for stor til vores leg" tilføjede han så, i tilfældet af det netop var noget Fenris overvejede.
Der var intet der kunne forklare det. Den frihed han følte, når han var i sin sande form. Hvor begrænset han til tider følte sig i sin menneskelige form. Han havde jo vænnet sig til det, men til tider kunne det gøre ham helt i dårligt humør. Men ikke i aften, i aften betød det ikke lige så meget.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Søn 19 jul - 16:03

Fenris smilede lidt over at høre hvordan Sean prøvede at tale, mens han lød til at nyde over Fenris's mindre distraktion. Hans var fik fenris til at vide sig blidt i underlæben. Han måtte selv indrømme at hvis Sean var for stor til at kunne være her i rummet, må det jo være endnu mere underholdende? Fenris begyndte stille at lade sine ene hånd glide fra hans hofter til under Sean's dyr og begyndte lidt og over veje at vende ham, men valgte blot at stille nusse hans inderlår. ''Nuvel, så lad os få vendt den store Sean rundt, så du ligger på maven. Dette vil gøre det nemmere for dig, at det ikke gør så ondt de første gang'' Et lettere smil faldt stadig på hans læber, mens han løftede op i hans knæ, så Sean havde plads til at kunne vende sig rundt. Hans blik faldt stadig bestemt på hans krop, mens hans hånd fra Sean's dyr gled ned og stille vendte sig om på hans hofter.

Fenris kunne stadig ikke slå tanken ud omkring Sean. Hvordan ville hans størrelse være? Hvordan så han ud? Hans ansigt? Ville han havde vinger, Horn, Hale eller slange agtig tunge? Hvordan ville hans stemme være? Hvad ville hans hudfarve blive? alle disse spørgsmål kørte rundt, mens de begyndte så småt at køre omkring tanken af hvor stor Sean's dyr ville være i hans sande form, hvis han allerede var denne størrelse, som menneske. Tanken fik Fenris stille til at få et mindre kuldegys ned langs ryggen. Hans blik faldt toldmodigt på Sean, mens han ventede på han ville dreje sig om.

Hvis Sean drejde sig om på maven , ville fenris nok begynde med at ligge sig halvt over ham, så ville han nok rette sit lem, så det lå mellem Sean's baller og stille kysse ham ned langs rygsøjlen, til han nåede til hans len.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Søn 19 jul - 16:21

Han var sjældent i sin dæmoniske form. Den var stor, den var stærk og særpræget. Mange lagde mærke til den, mange flygtede fra den og den var for stor, til at leve i. Det var meget nemmere at leve som et menneske. Men det kunne være trættende at skifte form og han orkede ikke være træt, til tider op til flere dage i træk bagefter. Men når han var i formen...Det han nød mest, var at flyve. Hvor mange gange havde han ikke haft Alane i sine arme og fløjet dem rundt, givet hende en tur, så hendes latter rungede i hans ører? Hun havde elsket det.
Minderne var smertende. Han stoppede straks og valgte at fokuserer på nutiden, det der skete nu her, inden hans dystre tanker bare ville ødelægge det hele.
Hans blik gled op ad ham, som han snakkede igen. Om på maven? Hvor nødigt han end ville indrømme det, var han den mest uerfarne i denne situation. Direkte uvidende. Han var van til at bruge, ikke van til at få. Hans tanker gled straks til om hvordan det ville være. Ville det gøre ondt? Eller ville det virkelig være så dejligt, som Fenris havde givet udtryk for tidligere?
Uanset hvad var han ikke typen der stak halen mellem benene. Og der var kun en måde at udvide sine erfaringer omkring emnet.
Med et svagt smil vendte han sig om og gjorde sig det behageligt, som han nu lå på maven.
"Mhhh" brummede han, af velvære, som han kyssede ham ned af ryggen. Også selv om hans hjerte hamrede ekstra hårdt, ved tanken om hvad der snart skulle ske.
Hvem skulle tro han ville være i den situation igen? Han følte sig ung, som en ung dreng igen. Tanken fik ham næsten til at grine. Selv ikke at se et nyt, mørkt væsen havde vækket den fornemmelse i ham. Der havde det været ren adrenalin, ren kamplyst. Dette var så anderledes.
Han besluttede sig for at prøve og slappe af. Ofte løste det mange problemer i diverse situationer.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Søn 19 jul - 16:52

Fenris stille nussede hans len, mens et lettere smil blev fjernet fra hans læber og han så på den bare rygged Sean. ''Blot slap af og nyd turen. '' Sagde han stille og begyndte at lade hænderne stille nusse ham under mellem kødet mellem front og bag partiet. Hans anden hånd stille blev lagt et mindre lag spyt, som skulle hjælpe Fenris med at kunne massere Sean bedre i det ret så.. 'ømme' område som alle første gangs personer var. Fenris gik i hvert fald ud fra at det var Sean's første gang på denne facon, da han ikke virkede som personen der 'modtog' i sådan en situation. Han stille lod hånden ligge sig ind under sit eget dyr for at spyttet kunne ligge sig under og derved kunne han bruge sit dyr som en smugle 'teaser' for Sean. Han begyndte så småt at lade den glide imellem Seans baller, mens blik halv koncentreret ville sikre at Sean ikke led nogle former for smerte i starten, da det ofte endte med at nogle var mere strammere end andre, mens nogle også var mere følsomme.

Efter han havde gnedet og 'olieret' Seans bag, lod han sig selv glide sin ene finger prikkende og stille ind i Sean for at han skridt efter skridt kunne blive udvidet nok til at Fenris selv kunne presse sit eget dyr ind i ham. Siden fenris vidste det næsten var samme princip, som kvinder med at nusse personen inde i sig og ramme et fantastisk punkt. På dette punkt var Fenris lidt glad for at han aldrig, som sådan havde skarpe negle, da han fandt dem.. ret så upraktisk. Da de ville rive hans offer inde i sig. Så Fenris af ren vane havde ofte ret så nedslibet negle. på milimeter til rodden faktisk.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Søn 19 jul - 17:34

Det var som om han var langt mere opmærksomhed på den nedre region, end han nogensinde havde været før. Tænk nogen skulle fortælle ham, at han burde slappe af! Normalt var han den ældste, den der mindede sine bekendtskaber om at slappe af. Den der passede på dem eller opdragede på folk. Den voksne, i mange situationer.
Han hev en pude over til sig og krammede den under sin overkrop, så han lå bedre. Han så sig over den ene skulder, så han bedre kunne følge med i hvad Fenris lavede. Han havde det som om han kunne føle alt. Alt fra fingrene, til Fenris 'dyr' der gled imellem hans baller.
Hans ene hånd klemte hårdere om puden, som han mærkede hvordan en finger gled op i ham. Det var en uvant fornemmelse og i starten føltes det helt forkert, som om selve hans krop kunne mærke der kom noget den forkerte vej. Han trak vejret dybt og slappede af. Han lukkede øjnene og prøvede at koncentrere sig om at dette jo burde være dejligt, et eller andet sted. Et eller andet sted prissatte han også at Fenris ikke havde lange, skarpe negle.
Han tænkte det måtte være som med jomfruer, der ofte var et nervevrag at være sammen med. For det meste foretrak han erfarne kvinder, medmindre han følte sig i et specielt sødt eller ondt humør.
Efter et lille stykke tid føltes det dog bedre end før. Som om han vænnede sig mere og mere til det.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Vánagandr on Søn 19 jul - 17:50

Fenris begyndte stille at mærke at Sean kunne holde til det. Eller i hvert fald ikke gav udslag for smerte, så han begyndte stille at 'oliere' sit eget dyr, så det kunne måske bedre glide ind. Hans hænder tog lidt hårdt omkring hans baller og spredte dem, med blikket undersøgende for at sikre at det ikke var for størt, lod han spidsen af sit eget dyr prikke Sean's mens hans blik faldt over på ham. Hans hånd blidt nussede hans ene balle, mens den anden sikre og diagerede. ''Er du klar?'' Sagde fenris halv drillende, mens han selv lagde hånden fra Seans balle op til midten af ryggen og nussede ham der, mens den anden stadig guide Fenris's eget. Han begyndte stille at skubbe sig dybere og dybere ind. Da han ville sikre at Sean kunne vænne sig til størrelsen. Dog gik fenris aldrig for hurtigt ind ved folk's første gang, da han tænkte at det blot ville gøre for ondt på dem. Hvis han altså lod dem leve bag efter.

Fenris overvejede at drille Sean lidt, men tænkte at siden dette var hans første gang ville han gå lidt blidt til værks, måske oven i købet finde små rosen blade og kaste udover ham.. nah.. Efter et par vejretrækninger og et par halv nydende lyde fra fenris's selv, da han ofte fandt mandlige 'jomfruer' yderst underholdende, da de fleste var nervøse eller havde svært ved at slappe af når noget eller nogle var igang med at ligge sig ind i dem. Fenris begyndte stille at vrikke roligt sit underliv for at Sean bedre kunne få fornemmelsen af Fenris, mens han stille begyndte med at give et par blide dog langsomme stød ind i ham. Dog var der MÅSKE et par af dem der kom lidt for hutigere end nogle af de andre, da Fenris ikke kunne lade vær med at holde sig tilbage.. Da han fandt dette mest sjovest.

Hans hænder lagde sig om hoften på Sean og begyndte med at sprede hans baller efter at Fenris formået at presse 'sit' dybt nok ind i sean og derved kunne bedre bearbejde med hans bagerste parti. ''Så.. siden vi nu har fået ordnet forspillet? er du klar til at gå til værks?'' Hans blik faldt på Sean's ansigt, for at se om han ville pive om at Fenris skulle trække sig ud efter at havde kun fået Fenris en tredje del af ham i sig. Fenris måtte indrømme at tanken for at gå halvt ind i sean direkte var fristende, men siden dette var en Arch-Demon ville det måske være hans røv der ville blive indvaderet og gennem hullet.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sean on Søn 19 jul - 18:20

Helt automatisk gled det anspændte over hans krop, da han mærkede det. Mærkede hvordan Fenris spredte hans baller - hvortil han helt automatisk lod sine ben glide lidt ud til siden - og hvordan spidsen af Fenris 'dyr' pressede på. Det var som om hele hans krop blev stiv som en pind og hvordan han med tilbageholdt åndedræt afventede hvad der ville ske. Han formåede ikke at svare på Fenris dril. Uden tvivl manden måtte nyde dette, at se Sean anspændt og lettere nervøs. Personligt hadede han det, men det så ikke ud til at han selv kunne gøre så meget ved det. Desuden var det kun selve tanken om at han faktisk var lidt nervøs, der irriterede ham og ikke resten. Ikke Fenris, ikke det der skulle ske. Intet af det.

Det var ikke lige frem det mest behagelige han havde oplevet. Til at starte med, vidste han virkelig ikke hvad han mente om det. Han kunne mærke hvordan 'dyret' langsomt pressede sig længere og længere ind og han åndede først rigtig ud, da Fenris holdte en pause. Han mærkede Fenris nusse ham på ryggen, hvilket kun fik ham til at slappe lidt mere af, men ikke helt.
Fenris føltes også større end han havde regnet med. Men måske føltes det altid sådan?
Han trak vejret dybt, da Fenris vrikkede lidt. I starten, da han begyndte at støde, føltes det...En anelse smertefuldt, en hel del ubehageligt, men på intet tidspunkt kunne man høre ham pive, på intet tidspunkt tiggede han Fenris om noget som helst. Det lå under hans værdighed!
I stedet bed han det i sig og bad til det måske snart ville blive bedre, præcis som det i starten blev med kun Fenris' finger.

Alligevel, selv om han endnu ikke vidste hvor meget han brød sig om det, kom et lille smil frem, da Fenris spurgte ham om de skulle gå videre. Videre? Så...Fenris var ikke helt inde endnu? med tiden føltes det mere behageligt og han prøvede at slappe mere af, da det gik op for ham at han endnu var anspændt i noget af kroppen.
Nogle gange havde Fenris stødt lidt for hurtigt, måske lidt for dybt, i forhold til hvad han følte var behageligt. Men samtidig kunne han godt lide tanken om at Fenris havde lyst til ham på den måde.
Han tøvede et øjeblik. Et øjeblik han vidste Fenris ville bemærke. Men så nikkede han.
"Ja" svarede han blot og følte ingen trang til at uddybe det yderligere. Det havde jo vist sig det blev bedre, når blot han havde vænnet sig lidt til det og prøvede at slappe lidt af, så måske var der endnu mulighed for at han ville ende med at nyde det.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum