Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Gale
 
Larlii
 
Dr. Trott
 
Allistor
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 273 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Gabriello

Vores brugere har i alt skrevet 154191 indlæg in 8002 subjects

First meeting! -Warric.-

Go down

First meeting! -Warric.-

Indlæg by Gæst on Lør 8 aug - 22:21

Påklædning
Tid: 22:06
Sted: Cliff of kings.
Det var en underlig følelse, som om alle hende partikler langsomt blev hevet fra hinanden, mens de samlede sig på underlige måder igen. Følelsen af alting der lukkede ned indeni hende, hvor hendes systemer hede op. Alt var mørkt i hendes øjne, alt hun kunne se var sig selv, mens alt andet omkring hende var væk. Hun kunne end ikke føle jorden under sig, hvordan skete dette, hvor var hun?!
Et skrig slap hendes læber, i det et lys blændede hendes øjne. Hun lagde hænderne op foran ansigtet, for at skygge for lyset, da det pludselig slog igennem hende.
Alting lukkede ned, mens følelsen af jord langsomt kunne mærkes mod hendes krop.

Bevidstløs lå hun for enden af portalen, der langsomt samlede hendes hår igen, alting omkring hende lyste op på en underlig måde - Eller man ville nok mere beskrive at portalen sendte forskellige lyn ud af sig, før den langsomt lukkede ned igen.
Det pinke hår lå over hendes læber, hvor pandehåret dækkede hendes øjne en smule. Hun var iklædt fjer, dog kun ved armene, fjerne blev længere og større desto tættere de kom på jorden. Hendes hus var lys, havde en smule farve på sig, men på ingen måder brun i det. Figuren var smal i taljen, der blev dækket en smule af hendes fjerdragt.
Hvis man rørte ved hendes hud, ville hun være varm som et komfur der lige var blevet brugt. Hendes øjenlåg bevægede sig kort, inden de lyserøde øjne langsomt åbnede sig op. Læberne adskillede sig kort, inden lyden af en halv knasende lyd slap dem. "Re-booting" øjnene blev blå og små tal kørte up, mens det ellers bare lignede hun stirrede ud i luften.

((undskyld hvis det er lidt kort, skal lige ind i det hele ^^))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: First meeting! -Warric.-

Indlæg by Gæst on Man 10 aug - 9:19

hvad lavede Warric dog her... Han havde sneget sig her hen for at se om han kunne få noget alene tid og nu kunne han ikke høre sig selv tænke på grund af de lyn og gnister der fløj over det hele. Warric vidste hvad dette betød, noget var på vej gennem. Han havde skiftet sit normale fine butler smoking ud med en duster coat der var ude over en brystplade i stål og læder arm garder hans ansigt var ikke gemt bag nogen form for hjelm og hans hvide hår fløj til alle sider. Inden han kom tættere på portalen satte han sit hår op i en heste hale.

hvad han så foran sig selv var ikke hvad han havde regnet med, dæmonen så foran sig en kvinde, ikke en normal kvinde men hun var kommet... igennem portalen. Han så på kvinden lidt tid før hun rettede sig op og snakkede om en støvle, tydeligvis var der noget galt "undskyld mig min kære, er der noget galt" han så på hende med et uroliget blik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: First meeting! -Warric.-

Indlæg by Gæst on Man 10 aug - 12:17

I det lyden af en stemme kom foran hende, blinkede hun en enkelt gang. Øjnene havde skiftet farve, var nu en form for rød brune øjne. Hendes læber adskillede sig, mens hendes øjne langsomt søgte op i hans. "Languag change.." Hun rejste sig fra jorden, hvor armene blev sat op foran hendes barm. "Jeg, er, okay." Stammende, og måske en smule forvirret i stemmen, snakkede hun til ham. Hendes blik var tomt, ingen form for følelser i hendes øjne eller i det hele taget, viste hendes ansigt på ingen måder følelser.
Kun hendes stemme, viste en form for følelser. Hun trådte tættere og tættere på denne fremmed foran hende, hans påklædning virkede anderledes. Måske en cosplayer? Hun stoppede op få centimeter foran ham, hvor øjnene lukkede i.
"Systemer låst." Lød det endnu engang fra hende, før øjnene åbnede endnu engang. Underligt, de plejede ikke at være låst. Hendes hukommelse, følelser og ikke mindst hendes kort. Hun åbnede langsomt øjnene op igen, hvor hun ellers bare stirrede på manden.

[[https://41.media.tumblr.com/489dcab476a370a57c39aa5109760686/tumblr_n1kh73kgBP1s2jn44o1_500.jpg Fandt et bedre billed af hendes påklædning]]

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: First meeting! -Warric.-

Indlæg by Gæst on Man 10 aug - 19:47

han var stadig ikke sikker på hvad der skete lige nu og han kiggede nysgærrigt på hende, det var en utroligt stor løgn der ikke var noget galt "hør søster du bliver nød ti- Woah det er lidt for tæt på" da hun trådte tæt på han tog han per instinkt et par skridt tilbage og så på hende, noget var underligt ved den her pige "kom med det er ikke sikkert her" han tog instinktivt fat i hendes hånd og begyndte at lede hende væk her fra. Det var ikke sikkert her på nogen måde selv ikke for dæmoner, det var utroligt at han overhovedet havde kommet så langt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: First meeting! -Warric.-

Indlæg by Gæst on Man 10 aug - 21:21

Hun stirrede på manden, der ellers virkede til at være stærk. Den måde hun læste ham på, hans aura udsprang dæmon. Så hun stod foran en dæmon ligenu, burde hun være oppe på fødderne og være klar på et angreb? Da hun kom tæt på ham, virkede han dog en smule usikker. Hun trådte en enkelt gang tættere på, da han jo rykkede sig væk.
Da han greb fat om hendes håndled og trak hende med sig, fjernede hun sine arme fra sin barm. Hun havde ikke følelser som et normalt menneske, hvilket betød at være nøgen og akavet hed ikke lå til hende. Hun stirrede på ham, mens hun ellers bare fulgte efter ham. Hvor førte han hende hen, var stedet i virkeligheden ikke sikkert? Hun kunne have været her i noget tid, før hun valgte at genstarte sine systemer, som han fik afbrudt. Hvilket gjorde at de fleste af dem var lukket ned igen.
"Hvor er vi? siden dette sted næppe er sikkert." Lød det fra hende, mens hun kiggede tilbage. Portalen var lukket i, et tegn på at hun ikke kunne komme tilbage den vej fra. Hvor kom hun enlig fra, hvad var hendes navn nu? Hukommelsen var låst også, samt hendes evne. Hvordan skulle hun låse op for alle disse systemer

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: First meeting! -Warric.-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum