Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

xx - My House, My Protection

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Fre 14 aug - 0:12

Det var nat, uden måne på himlen, så alt var sort.
Der var en lidt stærk vind, og temperaturen var dalet ret meget efter dagen gik på hæld.
Han vidste ikke, hvor mange timer de havde gået, men siden det var blevet sort som kuld havde de nok gået et par timer. Indeklemt i skyggerne havde de listet igennem byen, fra nysgerrige øjne og andre.
Det var heldigt de var de racer de nu engang var, så de havde et godt nattesyn selv i denne mørke.
Øjnene skuede det rette vejnavn og tingene gik lidt hurtigere nu hvor han vidste at de var rigtig tæt på hans hus.
"vi er her snart" hviskede han i mørket, med et overrevet stykke tæppe omkring sit liv så hans underliv var dækket nogenlunde til, han ville ikke sige noget om at hovedet tittede lidt ud for neden, for det var svært at skulle rive nyt af når Ash havde resten og skulle bruge resten.
"her, her er det" hviskede han pludseligt igen og drejede ind af en vældig pæn hæk. Han så sig hurtigt til alle sider, bare lige for at tjekke om der virkelig ikke var nogen som havde set dem eller noget, han ville heller ikke blive overfaldet bagfra lige ude foran sit eget hus.
Han tog kort i dørhåndtaget, men kunne mærke at der var låst... ja okay han havde også pint hans butler lidt med at låse, efter de gange hvor han havde glemt at låse. Så det var lidt hans egen skyld at døren var låst sikkert.
Han skyndte sig så at banke på døren, ret heftigt, så det i hvert fald kunne høres indenfor i huset.
..
..
Pludseligt kunne man høre en let mumlen og nogle få bandeord som blev smidt ud hist og pist. Låsene blev åbnet, og efter lydende, ret irritabelt og træt. Da der så var låst op gik døren også op, og et meget søvnmanglende ansigt med nathue på og det hele og et lille fint overskæg så ud på de to halvnøgne individer der stod udenfor.
"hvem fan......... Black!?" han var noget overrasket da han så hvem det var som stod udenfor, letter nøgen, kun dækket af et tæppe som alligevel ikke kunne dække det hele. Pierre kunne ikke lade være med at smile lidt før han selv skubbede døren helt op, og hans butler var hurtig til at springe til siden så at Pierre kunne komme ind.
Han smilte stort, for han vidste at han ikke var den eneste som kom ind denne nat, og han havde svært ved at vente på hans butlers ansigts udtryk når Ash kom ind, lang og smuk og halvnøgen som hun også var.
"Huset ønsker dem en glædelig tilbage komst Mr.Black!" kom det fra hans butler Jonathan, som stadigvæk var lidt omtåget af hans pludselig ankomst også i den mundering.
"Og Ms...... ulv!?" sagde han endnu mere overrasket, for lugten var tydelig, og hans ansigt fortrak sig helt i en meget underlig mine som sagde at han bestemt ikke var vant til lugten af varulv i huset. "Ja nu kommer der til at dufte mere end bare død Jonathan" sagde Pierre og var ved at flække af grin over Jonathans ansigt. "Det er Ms.Ash, hun kommer til at bo her fra nu af... især efter jeg ødelagde hendes hjem" sagde han og så tilbage på Ash og så tilbage på Jonathan. "bare rolig, du skal ikke re op til hende, vi deler sengen" sagde han og blinkede til Jonathan der var helt mundlam og var virkelig på vej til at sætte sig på numsen af ren forskrækkelse over det som kom væltende ind af døren nu. Hans egen herrer som nu havde en varulv pige med hjem som han oven i købet ville dele SENG med!
"jeg... går i seng igen... tager en flaske med mig.." kom det bare fra ham som han vendte sig rundt og traske måløs over til sit værelse igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Fre 14 aug - 0:35

Hun blev overrasket over at se hvor mørkt det allerede var blevet, de måtte havde gået i længere tid end hun lige havde troet, men det var nu også fint nok.
Hun havde gået tæt ind til Pierre hele vejen, mest fordi hun var bange for at der måske skulle komme en anden varulv eller den samme. Hun følte sig tryg hos Pierre, han var stærk nok til at kunne forsvare både sig selv og hende, lige hvad hun kunne bruge, især efter denne aften, hun havde ikke lige lyst til at gå ud i skoven foreløbig.
Hun holdt om Pierres arm som de gik og kiggede op på ham af og til med et kærligt smil, nogen gange gav hun ham et lille kys på kinden, bare for at være lidt sød mod ham, det havde han fortjent efter aftenen.
Hun åndede lettet op da han sagde at de var der nu, de havde gået i lang tid og hendes fødder var smadret. Hun havde ikke haft noget fodtøj på, så de var noget så slidte nedenunder, men det måtte hun se på når hun kom ind.
Hun kiggede lidt rundt som de gik op til huset, hun kiggede så bare på døren og fokuserede på den, da Pierre bankede på døren.
Hun var lidt nervøs for hvad der kom og åbnede, men det lød slet ikke til at være glad for at de kom så sent, det var også til at forstå, det var ikke sjovt at blive forstyrret så sent på aftenen.
Ash var gemt lidt bag Pierre, bare lige i starten, hun ville ikke  tiltrække for meget opmærksomhed med det samme... men det kom sikkert når de andre vampyrer i huset ville kunne lugte hende, hun blev mere nervøs når hun tænkte sådan.
Hun så lidt studerende på manden som åbnede døren for dem, han så ud til at være træt og klar til at komme i seng med den nathue han havde på, det var lidt sjovt at se, den hat, det var hun slet ikke van til at se sådan en, men det var måske populært for... vampyrer?
Da Pierre gik ind fulgte hun lige i hælene på ham, hurtigt.
Men hans butler kunne selvfølgelig lugte hende, hun gemte sig lidt over hos Pierre, men smilede nu høfligt nok til manden.
Hun var glad for at Pierre selv sagde hun skulle blive der, og hun ikke selv skullet havde spurgt. Så var hun i hvertfald sikker på hun ikke blev smidt ud af nogen i huset.
Hun kiggede lidt op på Pierre da han sagde at de skulle dele seng, det kunne han tro de skulle, hun var måske ikke lige klar til mere sex lige nu, men når hun havde fået samlet energi, skulle hun helt klart prøve at forføre ham og se om det nu virkede.
Ash kiggede lidt undrende efter butleren som gik men trak bare lidt på skulderne.
Hun kiggede op på Pierre med et smil. "Kan vi ikke gå i seng? jeg er rigtig træt" spurgte hun, hun vidste godt at vampyrer ikke rigtig sov, de slappede af, men han kunne vel godt slappe af i de otte timer hun nok ville få brug for.
Hun gik helt tæt på ham og strakte sig på tære for at nå ham så hun kunne kysse hans mund kærligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Lør 15 aug - 15:13

Han så rundt, det så ikke ud til de sidste 2 var vågnet, hvilket nok var en god ting, for de var ikke lige så velopdraget som Jonathan var. Eller så gode til at holde deres følelser tilbage endnu, det var trods alt heller ikke så længe siden de blev forvandlet nemlig, hvilket var ret overvældende for dem.
"Måske kunne vi tage et lille bad før vi hoppede i sengen?" spurgte han hende lidt bedende, mest af alt fordi han syntes at han lugtede lidt for meget af alfahan, efter som han var ret nøgen da de sloges og de var ret tæt på hinanden til sidst, så lugten føltes at havde sat sig.
"Det er i soveværelset også, jeg deler ikke rigtig bad med mine ansatte" sagde han og smilede skævt, det ville trods alt være ret akavet at være i bad med en anden mand eller to piger som arbejde for en, for hvordan ville man så kunne holde sin respekt over for dem? Han vidste det var de gamles metoder men lidt måtte han også gøre for at holde de her vampyrer til deres gode side. Ellers ville de garanteret være smuttet også nu for at leve deres eget liv.
Han førte hende listende op til hans eget soveværelse. Det var et ret kedeligt soveværelse, og det mest vampyr lignende han havde var hans himmelseng. Der var udskæringer af flagemus i toppen og i bunden, og så ret fin ud. Ellers var værelset malet så 2 af væggene var sorte og de andre i en blodrød farve. Også var gardinerne godt trukket ud og sad stramt foran vinduerne, og kunne kun rulles til side.
Også var der en ekstra indgang som var til badeværelset, der var dog ingen dør i, men bare en halv rundt hul som indgang.
"Sengen. Badeværelset. Det er mit værelse" sagde han og lo let over hans simpelhed. "og alt tøjet er under sengen, der er ikke så meget" sagde han og smilede skævt men det var hans værelse, ikke det mest spændende sted man kunne være her i huset.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 10:53

Hun tænkte lidt over det han sagde og trak på skulderne. "Kan vi vel godt" hun ville egentlig helst i seng, men hun kunne vel sagtens lige klare at bad sammen med ham hvis det var han så gerne ville i bad lige nu.
Hun nikkede lidt da han sagde at badeværelset var inde i hans soveværelse også, hun kunne ikke rigtig forstille sig selv at have en badeværelse inde på sit værelse, men det var nok fordi der boede flere her at det var nødvendigt.
Hun fulgte roligt med som han gik med hende mod hans soveværelse.
Det var egentlig et ret fedt hus, hverfald en del større end det hun... HAVDE haft. Hun kiggede sig lidt omkring imens de gik.
Hun gik roligt ind i hans soveværelse, da de kom til det, og kiggede rundt omkring, det var et stort værelse, men lidt som hendes... ikke mange ting, det var enkelt.
Hun gik roligt over mod sengen og faldt pladask i den og begyndte at snorke som om hun sov.
Hun kunne virkelig godt sove nu, det var lige meget hvor, hun kunne blive stående og sove hvis det skulle være.
Hun blev bare på sengen i noget tid og fladet ud. Det var lidt dejligt.
"Jeg kan godt lide din seng" kom det så fra hende og hun grinede lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 11:31

Pierre så på Ash da hun smed sig i sengen og forsøgte at lade som om hun sov, hvor han ikke kunne lade være med at smile lidt.
"snorken virker meget overbevisende men din puls er ikke helt der endnu." sagde han og skyndte sig over til hende og smed sig over hende.
"jeg troede varulve havde masser af energi i kroppen" sagde han og blinkede til hende før han kom op og stå igen. Han stod lidt og tænkte før han så knækkede nakken kort og tog så armene nede om hende og hev hende op i sine arme og skyndte sig ud i sit bad og tændte for vandet med det samme med sin ene fod. Balance havde han trods alt ingen rigtige problemer med. Og se om hvordan hun reagerede på pludseligt køligt vand, siden det jo tog lidt tid for vandet at blive varmt.
"Jeg kan godt lide min bruser, den får mig altid til at føle mig godt og ren" sagde han og blinkede til hende.
"Især når man er sådan en blodig race som min" sagde han og stille satte hende ned igen.
Det var svært at lade være, men stille begyndte savlen at dryppe fra hans mundvig, Ash var virkelig sexet i badet, den glimtene våde hud, og vandet som skylede ned af hendes sexede vuggende former og det blik hun sendte ham, han havde sådan en lyst til at hyle af månen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 11:43

Hun kiggede op på ham da han kom en og lagde sig over hende, hun hævede øjenbrynet af det han sagde. "Det har vi også, men vi har skam også brug for at sove, for at skaffe den energi." sagde hun smilende.
Hun lagde bare hovedet ned igen da han stod op. Hun kunne virkelig godt sove lige nu, hvis det stod til hende var de bare gået direkte på hovedet i seng.
Der kom et hvin fra hende da han løftede hende fra sengen og gik ud på  badeværelset med hende.
Og da der blev tændt og koldt vand kom over hende, gav hun en meget høj knurren fra sig.
"Du er meget ondsindet" klagede hun og gav ham nogle onde øjne.
Da han satte hende ned, ville han ikke nå at få sin arm til sig, fordi Ash havde bidt sig fast, ikke helt igennem huden, men hun havde nok kræfter i kæben til at kunne holde Pierres arm bare med sine læber og lidt støtte fra sine tænder
Hun slap dog hans arm til sidst og kom med nogle klagende lyde.
Hun kom med en lidt ond ide for at gi ham tilbage, hun tænkte på at forvandle sig til en varulv i badet og få hele huset til at lugte af våd hund, men hun lod dog vær, hun ville ikke sætte noget på spil her, når der også boede andre vampyrer i huset.
Så hun lod sig bare stå i badet mens hun stadig kom med nogle klagende lyde, hun ville bare have det overstået.
"Få det overstået" sagde hun til ham og kiggede op på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 12:00

Han kunne ikke lade være med at fnise højt da hun sagde at han skulle få det overstået. Det var vist det første det ikke skulle for han nød virkelig synet af hendes våde hud, det var virkelig guf for vampyrens blik.
Men okay de skulle nok også til at hoppe tilbage i sengen, så han skynde sig at blive færdig med at bade og tørre dem begge med lidt vind magi, især til håret, og tog hende så op i sine arme igen, splitter ragende nøgen, og løb ind til sengen igen. Han sparkede en let vind op til sengen så den tynde silkedyne blev skubbet til siden og lagde så Ash ned i sengen.
"Ja det er ikke hver dag man bliver båret i seng vel?" sagde han og blinkede til hende før han roligt kravlede op i sengen til hende. Han strakte sig kort før han smed dynen over dem igen.
Det her skulle nok blive en henrivende morgen, med hele familien samlet omkring morgenbordet. 4 vampyrer og 1 varulv, og de 3 af vampyrerne var ikke helt vant til varulve i nærheden, især ikke når de boede på en meget rolig gade.
"Det bliver spændende imorgen, vær parat til at give nogle vampyrer et chok" sagde han og lo let "men bare rolig, jeg er overvampyren her, så intet kommer til at ske uden min tilladelse.... altså ud over Jonathans dårlige evner til at få det til at føles friskt her." sagde han og lo varmt. "jeg har prøvet at lærer ham men han er ikke den mest åbne vampyr til forandringer og især ikke med udluftning" sagde han og kløede sig i nakken.
Han strakte sig kort og blidt lukkede øjnene i. Han var udkørt, og havde virkelig brug for at hvile sig også, det kunne han godt mærke nu, alt det magi brug, det tager hårdt selv på en halvdød person.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 12:30

Ash sukkede lettet da han begyndte at tørre dem, så kunne de endelig komme i seng, Ash var ved at falde om af træthed... eller ikke helt, men det føltes i hvertfald sådan, hun havde det svært med at stå op, hun havde ikke særlig god balance når hun var træt, men heldigvis tog Pierre hende op i sine arme og bar hende over til hans seng, hvor hun blev lagt efter han lige havde brugt lidt magi til at gøre det klart for dem.
Hun rystede på hovedet og grinede lidt. "Nej, men jeg kan godt vende mig til det" sagde hun og blinkede til ham.
Hun kiggede på ham som han kravlede op på sengen og lagde sig ved siden af hende, hun smilede stort af ham, og da han lagde dynen over dem, krøb hun lige så stille ind til ham, det var dejligt at ligge ind til at en så kold krop som hans.
Hun gøs lidt da han sagde at det ville blive en spændende morgen, vampyrer sammen med EN varulv. "Jeg har lige pludselig ikke lyst til at sove" sagde hun og kiggede lidt nervøst op på ham.
Hun holde øje med ham da han lukkede øjne i.
Hun kiggede sig først lidt omkring i det mørke soveværelse, før hun besluttede sig at falde til ro, så måtte hun vente og se hvad der mon ville ske om morgnen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 12:58

Som det kun var nogle få timer før solen stod op, var det snart på tide at komme op og ud af sengen. Derfor var det også nu at Jonathan kom ind i værelset og uden tøv trak gardinerne fra. Han gav en let rømmen fra sig som han havde gået over til døren igen, det lugtede lidt for meget for hans smag nu, siden han ikke havde vændet sig til lugten endnu. Han hævede et kort øjenbryn og gav så en lidt højere rømmen fra sig.
Pierre gav et højt gisp fra sig, han havde faldet helt i staver og slet ikke opdaget at det var på tide at komme op, men han vidste at han skulle op på det her tidspunkt for at komme ind på universitetet uden at blive ristet af solen, han var trods alt ikke en daywalker endnu, men når han først blev det skulle der nok komme andre boller på suppen med tidspunkt at stå op på.
"Maden er klar nede i stuen" sagde Jonathan og bukkede kort før han gik igen.
"Gosh er det allerede det her tidspunkt" sagde han og kløede sine øjne let før han så ud af vinduet, "ja mund ikke" mumlede han og så så stille ned på Ash, hun så sød ud som hun lå der og puttede sig ind til ham.
"Hey Ash, det er tid til at stå op nu" sagde han varmt til hende og blidt strøg hende over kinden, det var næsten synd at vække hende nu syntes han dog. Men dagen skulle trods alt starte på et eller andet tidspunkt.
"Maden er klar så der er ikke meget vi skal gøre" sagde han varmt til hende. Han tænkte dog pludseligt på at hun jo ikke rigtig havde noget tøj på lige nu, og hun skulle i hvert fald ikke gå nøgen ned til spisebordet.
Han skyndte sig at hive en lang skjorte frem under sengen og et par af hans shorts og lagde det på hendes sengeside, "du skal nok ud og shoppe i dag" mumlede han og kunne dog ikke lade være med at smile over hendes nøgne krop der lå ind til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 13:20

Ash lagde ikke mærke til meget, eller hørte noget som Jonathan vækkede Pierre. Hun lå bare ind til Pierre, nussede sit hoved ind mod hans hals og kom med nogle tilfredse lyde.
Hun vågnede dog da Pierre vækkede hende, hun gabte stille og nægtede at flytte sig fra hans dejlige kolde krop. Hun sukkede tungt og indåndede hans duft og lagde sig næsten oven på ham, da han sagde at der var mad klar.
Hun var ligeglad om der var mad, hun ville bare gerne ligge på Pierre lidt.
Men da han så hev en skjorte og et par shorts frem kom hun med en klagende lyd, men tog så imod det og tog det på med et par brokkende lyde som hun lå på sengen imens.
"Du er ond!" sagde hun klagende og rejste sig så op fra sengen.
Hun gned kort sine øjne og kiggede så på ham.
"Kom så, nu er jeg oppe, så skal du også op" sagde hun smilende og provokerende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 13:46

Han lå lidt og stirrede på Ash, hun så ekstremt sexet ud i den skjorte og shortsene. Han sprang ud til hende uden tøven og stod bag hende imens han kyssede hende på halsen kærligt og lod sine hænder nusse sig hen af hendes smukke slanke krop der nu var dækket af hans skjorte.
"Hvorfor ser du lækker ud uanset hvad du har på" mumlede han og trak så selv en skjorte ud og et par lange bukser som han hev på, og lod sig så ikke tænke mere over hvad han skulle have på, det kunne han altid tænke på efter han havde spist, for lige nu havde han godt nok også brug for næring til kroppen så den kunne fungere.
Han tog blidt hendes hånd og stille og roligt gik ned i stuen sammen med hende. Det var en stor spisestue, med et langt klassisk vampyr bord, flotte lysekroner og flot ud skårede stole. der matchede bordets mørke træfarve.
Der var dækket op til to på den samme side, den ene var der en skål med noget morgenmads produkt og en flaske rødt væske, den anden var der en saftig rød bøf og nogle fin stegte grønsager.
Jonathan stod ved døren og bukkede kort "det sædvanlige for mr.black og noget jeg tror vil behage ms.ash" sagde han høfligt og rynkede kort på næsen da de gik forbi, duften greb stadigvæk fat i hans næse.
Efter de havde sat sig poppede to hoveder frem for køkkenet, som lignede hinanden på en prik, og som havde meget nysgerrige øjne.
De begyndte at 'piste' efter Jonathan som roligt og fattet gik over til dem, "hvem er hun? hvorfor han Black en kvinde siddende ved siden af sig? hvorfor fik hun ham først? og hvorfor lugter hun så sjovt???" blev de begge ved med at spørge ham om hviskende. Dog var det alt for nemt at høre dem, og Jonathan var nok ikke den bedste til at svare på de spørgsmål de kom med, så Pierre var nød til at tale lidt højt så de kunne høre ham.
"Det er Ms. Ash, hun er min nye sammenlever. Og lugten kommer fra at hun er varulv, ikke en normal varulv, men en som mig, bare i varulv form.
De to blikke blev store da han nævnte varulv og stille begyndte de at fnise sammen, "så den døde har fundet mennesket bedste ven" sagde de drillende til ham og skyndte sig at fise ud i køkkenet igen.
Pierre gav et dybt suk fra sig, "magen til vampyrer finder man ikke mange steder" mumlede han stille.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 14:13

Et let støn kom fra hende da han lige pludselig stod bag hende og kyssede hende ned af halsen og hans hænder fandt vej ned af hendes krop.
Hun rødmede af det han sagde og rystede lidt på hovedet af ham. "Jeg ville ikke ligefrem sige at jeg ser lækker ud om morgnen" sagde hun grinede og kiggede lidt ned af sig selv.
Hendes hår var ikke sat i stand.
Hun så på Pierre da han tog tøj på, hun kunne nu aller bedst lide ham uden, men sådan var det, han kunne jo ikke rigtig gå ned uden tøj på, det forstod hun jo selvfølgelig godt, hun var bare så van til at bo alene at hun kunne gøre lige hvad hun ville.
Hun gik stille og roligt ned sammen med Pierre, hun var lidt nervøs for hvad der mon skulle ske.
Hun havde aldrig været i et hus kun med vampyrer.
Hun kiggede sig lidt rundt da de kom til spisestuen, det var meget flot syntes hun, endnu engang meget stort i forhold til hendes lille hytte.
Hun fik så lige øje på Jonathan, det var den eneste vampyr hun havde mødt indtil videre i dette hus og det havde ikke ligefrem været den bedste, men det havde hun nu heller ikke regnet med.
Hun kiggede på deres tallerkner, hun kunne tydeligt se hvis var hvis.
Hun havde aldrig fået sådan noget her til morgenmad, men en gang skulle jo være den første.
Ash satte på stolen ved sin tallerken og så på Pierre med et svagt smil.
Hun så hen mod hvor køkkenet var da hun kunne høre nogle mærkelige lyde der irriterede hendes følsomme øre.
Hun så to piger, hun ville tro at de var tvillinger, fordi de lignede hinanden ret meget. Det ville åbenbart godt have Jonathans opmærksomhed.
Hun valgte så at kigge ned på sin mad, da det så ud til at være lidt privat da de begyndte at hviske, hun kunne dog ikke gøre for at hun stadig kunne høre dem, det var det ved at være varulv, ens høresans og lugtesans var på toppen.
Hun kiggede hen på Pierre da han begyndte at tale, tydeligt til de to piger ude i køkkenet.
Hun fnes lidt af ordet 'sammenlever' det var ikke noget hun havde hørt i lang tid og det lød lige så mærkeligt som det gjorde da hun havde hørt det.
Hun kiggede ned på sin mad endnu engang, og sukkede lidt af deres bemærkning.
"Er de altid sådan" spurgte Ash så og stak lidt til sin mad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 14:32

Han så på Ash og gav hendes kind et lille kys. "indtil videre desværre, men man kan vist heller ikke bebrejde dem, de er ikke så gamle vampyrer så alt det med lugt og sådan er nyt for dem, som menneske lugter man slet ikke, og især ikke forskellen på ulve og vampyrer, så det er noget de skal finde ud af at kontrollere, de har trods alt mange tusind år de skal leve i, så det ville være træls at være generet af alle lugte i så mange år" sagde han og fniste let.
"tag dig ikke af dem" sagde han til hende blidt og hældte så let sin morgenmad produkt op og gjorde det vådt med det røde væske som man stille kunne dufte var blod, koldt blod, men blod. Han slurpede stille sin mad i sig, og en gang imellem rynkede lidt på næsen over det, men fik det kværnet i sig. "selv efter 500 år skulle man tro man havde vendet sig til smagen af blod, ikke altid man er heldig" sagde han og så på Ash imens han skyllede munden med et glas vand.
"Jonathan er dog ved at finde ud af hvordan man kan lave det til en slags pille så det ikke behøves være så flydende" sagde han og så på flasken med det røde blod.
"det bliver så dejligt når det sker" mumlede han og så ikke ud til at være synderlig vild med tanken om at drikke blod, selvom det var en af vampyres hovedmål i livet.
"Hey Jonathan, hvordan ser mit skema ud i dag så?" spurgte han ham undrende og Jonathan var overraskende hurtig til at svare.
"Først arbejde, så klokken 17:30 vil der være mad som vil bestå af millionbøf og lidt af hvert, ellers vil dagen være fri til at bruge." sagde han og nikkede erkende til det han havde remset op.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 17:54

Ash rødmede lidt da Pierre kyssede hendes kind. Hun nikkede lidt til det han sagde og så endnu engang mod køkkenet, selvom de selvfølgelig var gået ind i køkkenet. "Og du, havde selv forvandlet dem alle?" spurgte hun og kiggede tilbage på Pierre med et nysgerrigt blik.
Hun kunne ikke helt forstille sig at forvandle en anden person til det hun var, men det kom vel an på om man kunne lide hvem man var eller ikke kunne, og Ash var ikke særlig vild med hvem hun var, hun havde heller ikke bedt om at blive hvem hun var nu.
Ash kiggede ned på Pierres morgenmad og kunne med det samme lugte blod, det var en meget bekendt lugt, især når hun var i sin ulveform.
Ash kiggede så ned på sin mad og begyndte langsomt at spise, hun begyndte med grøntsagerne og gik så igang med kødet, det smagte fint nok, men en smule mærkeligt at få om morgnen.
En kiggede op på Pierre igen og hævede brynet. En pille. "Hvor mange skal man så spise af dem for at få sit daglige måltid?" spurgte hun og gik så igang med at spise igen.
Hun lyttede lidt til det Jonathan fortalte om Pierre's skema. Han skulle først arbejde, det lød fint nok, så kunne det være hun kunne gå rundt på opdagelse i huset imens og så kunne de gå ud og shoppe når han var færdig.
Hun kiggede på Pierre "Vi kan tage ud og shoppe, efter du har været på arbejde?" sagde hun og smilede blidt til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 21:55

Han så på Ash og smilte blidt og nikkede "yep, alle 3, det var ikke det lækreste men hvis jeg ikke havde gjort det havde de ikke været i live nu og se verden" sagde han og smilte kærligt, "de var mere fattige end du var ude i hytten" sagde han og talte om penge og mad.
Pierre så spørgende på Jonathan da hun spurgte om hvor mange man skulle spise så for at få sit daglige måltid, og med en let gestus svarede Jonathan "forhåbentlig kun en om dagen, og størrelsen i flydende, burde være som et shotglas, så det er meget i lidt." sagde han og nikkede til Pierre som det var hans svar på hendes spørgsmål.
Pierre så tænkende på Ash i kort tid før han så nikkede, "det kan vi godt, det skulle være lige til at nå aften udsalget så vi kan få dig noget tøj" sagde han og smilte kærligt til hende.
"Jonathan hvor lang tid er der til solen står op?" spurgte han ham hurtigt. "en time og 40 minutter" svarede Jonathan med det samme, selv uden at se på uret der var i stuen som tiggede hele tiden.
"shit så må jeg skynde mig lidt" mumlede Pierre og slurpede det sidste i sig før han rejste sig og skulle til at gå, men lænede sig så ned til Ash og gav hendes kind et kys, "jeg skynder mig lige og blive klædt på, der er lidt vej til stedet så kræver noget transport tid" sagde han og smilte til hende.
Han skyndte sig så lidt op til værelset igen, og kom så ned igen efter 10 minutter hvor han var fuldt påklædt og var virkelig godt klædt med jakkesæt og det hele, og med en godt fyldt skuldertaske han bar som var det snor han havde om skulderen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 22:44

Hun smilede da han sagde at han havde reddet deres liv som fattige, ved at forvandle dem.
Det var en ret god pointe, og det var også fantastisk gjort af ham. Han var en god vampyr, det vidste hun godt.
Ash kiggede over på Jonathan, da det var ham Pierre kiggede på.
Hun nikkede lidt til det han sagde. "Kan ingen af jer lide smagen af blod?" spurgte hun lidt nysgerrigt, hun havde ikke mødt nogen vampyrer som ikke kunne lide smagen af blod og ville bare have det ned.
Hun smilede stort da han sagde at det kunne de godt, det var hun glad for, for hun havde intet rigtig, alt var blevet brændt af ham, så indtil videre kunne hun kun have hans på.
Hun kiggede lidt op på Pierre da han pludselig skulle til at skynde sig på arbejde.
Hun smilede dog da han lige gav hende et kys på kinden. Hun nikkede roligt. "Okay" sagde hun bare roligt.
Hun kiggede efter ham da han rendte op på værelset, hun så hen på Jonathan og gav ham et svagt smil og kiggede så ned på sin tomme tallerken. "Tak for morgenmad" sagde hun roligt.
Da Pierre kom tilbage kunne hun ikke lade vær med at bide sig selv i læben, han så godt ud, det gjorde han helt bestemt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 23:07

Jonathan nikkede erkendende til Ash, "Du må endeligt sige hvis der er noget andet du vil have som morgenmad, det var kun en formodning med bøffen" sagde han respektfuldt mod hende.
Da Pierre var kommet ned gik han over og kyssede Ash på munden og smilte kærligt, "det er ikke så meget smagen, det er mere det mentale, at vi drikker blod, det er ikke den mest tiltrækkende tanke" sagde han og lo, "vi prøver at holde os så menneskelige som vi kan, og samtidig holde vores vampyriske kroppe i live" sagde han varmt til hende.
"ikke alle vampyrer er vampyrer for selve racen, men mere for fordelene, og samtidig holde vores menneskelige race." sagde han og nussede hendes kind kærligt.
"vi er en lille flok på 4 der prøver at overleve med vores sind i sikkerhed." sagde han og nussede hende stille i håret, "nå men jeg må skynde mig afsted, hvis jeg ikke vil ristes af solen." sagde han og smilte kærligt og gav hende et kys på læberne før han smuttede ud af døren og skyndte sig afsted på arbejdet.
Jonathan stod lidt og ventede småligt på at Ash var færdig med at spise, han rømmede sig så kort.
"Undskyld for min uforskammethed at spørge men, hvordan kan det være at Mester Black er blevet tryllebundet så kraftigt af dig? og du til ham?" spurgte han hende så endeligt med en lidt mere løs tone frem for hans stive butler tone. Men det så nok også ret underligt ud i hans synspunkt, siden at Pierre aldrig havde haft en pige med hjem over hovedet, så Jonathan havde næsten opgivet håbet i at finde ham en kone. Men så at en varulve pige skulle være den som stjal hans hjerte kom ret meget bag på ham.
"Ja jeg ved det er underligt jeg spørger, men af alle de damer jeg har præsenteret for ham så er de den eneste han har... kunnet lide" sagde han og lagde hovedet lidt undrende på skrå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 23:19

Hun smilede lidt. "Jeg plejer næsten aldrig at få morgenmad, men det smagte godt med bøf til morgenmad" sagde hun, det var ikke lige det hun plejede at spise altid, morgenmad var ikke det vigtigste for hende.
Hun rødmede da Pierre kom hen og kyssede hende på munden, hun kyssede blidt tilbage og kiggede kærligt på ham.
Hun smilede af det han sagde. De gjorde det nu ret godt, udover lugten selvfølgelig, det afslørede dem rimelig meget.
"Hmm i gør det nu ret godt..." sagde hun og fnes lidt da han kom hen og kyssede hende på munden igen inden han skulle gå. "Vi ses" sagde hun og smilede stort til Pierre som han gik.
Hun satte sig lidt til rette da han var gået og kunne ikke rigtig lade vær med at ligge mærke til at Jonathan kiggede på hende.
Hun sukkede kort og kiggede ned på sin tallerken, hun havde spist sin morgenmad op.
Hun kiggede hen på Jonathan da han begyndte at tale til hende, hun vidste ærligt ikke hvad hun skulle svare til det, hun kunne vel godt forstå ham, det måtte være mærkeligt at se en vampyr med en varulv.
Hun trak på skulderne. "Jeg ved det ikke, måske fordi vi minder om hinanden inden i..." sagde hun kiggede lidt ned og pillede lidt ved Pierres skjorte.
Hun var lidt nervøs som hun sad alene sammen med Jonathan, en vampyr hun ikke kendte så godt i forhold til Pierre. Hun vidste ikke hvad han havde i tankerne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 23:31

Jonathan trak på skuldrene, "han ser i det mindste meget gladere ud end normalt, så det er vel en god ting" mumlede han for sig selv, "nåh men hvis der er det mindste skal du bare kalde, jeg vil være i køkkenet og opdrage på de to plageånder" sagde han og kom med et ret dybt suk før han smørrede ærmerne op og gik ind i køkkenet.
Man kunne høre lidt lyde der inde fra, og pludselig spurtede de to tvillinge vampyrer ud af køkkenet i en høj fart efter fuldt af Jonathan der spurtede efter dem med en grydeske og en opvaske børste, og så ikke synderlig tilfreds ud efter som hans hår var blevet vådt af opvaske vand.
Pierre stod og underviste på skolen, hvilket var faktisk overraskende svært når hans tanker var halvt på skolen, og halvt hjemme til sin Ash, han var blevet smånervøs for om hun kunne klare sig der hjemme med de 3 vampyrer der ikke var helt normale i skindet.
Intet i det hjem var normalt, men det var nok også det som gav det så meget liv.
Jonathan kom veltilfredst ud af køkkenet igen med en støvfjer og begyndte at støve af de verse steder. Man kunne høre ude i køkkenet de to tvillinger bande lidt over at de nok skulle give Jonathan igen på et tidspunkt, og klagede over de nu var nød til at skifte tøj på grund af ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 23:40

Hun rødmede lidt da Jonathan sagde at Pierre så gladere end han plejede. Det var hun glad for at han sagde, så vidste hun i hvertfald at hun gjorde noget godt. Det ville jo ikke være det værd hvis hun ikke kunne gøre Pierre glad for det var det hun virkelig gerne ville.
Hun nikkede lidt til det han sagde og kiggede så lidt efter Jonathan da han gik ud i køkkenet.
Hun grinede lidt af det hun hørte efter, efterfulgt at de to piger og Jonathan efter dem.
Det var lidt mærkeligt at være i et hus hvor der var flere der boede der, det var meget lang tid siden hun havde været sammen med flere på en gang, hun havde altid kommet til at slå dem ihjel første fuldmåne hos dem, det var ikke godt.
Det ville hun helst ikke med dem her, det var Pierres familie på en måde jo, hun ville ikke gøre Pierres familie ondt.  
Hun rejste sig roligt fra stolen og begyndte at gå lidt rundt i huset. Det var stort og hun ville ikke snuse for meget rundt, hun ville jo ikke snage så da hun havde set en smule, gik hun bare op til Pierres soveværelse og lagde sig på sengen for at slappe lidt af. Hun tog skjorten af og lagde sig så under dynen.
Hun var træt og syntes godt hun kunne bruge lidt mere søvn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Søn 16 aug - 23:55

Det gik hen og blev tid til at komme hjem for Pierre, og det tog han overraskende kort tid denne gang for at komme hjem til huset. Jonathan stod ved døren som sædvanlig.
"Nåh har det så gået godt her huset? hvor er Ash?" spurgte han Jonathan undrende.
"Det har gået.... som det plejer" mumlede Jonathan, "og Fruen er oppe i deres sovekammer, ventende på dig vil jeg tro" sagde han og nikkede bekræftende.
"hvor er Vera og Orina?" spurgte han undrende.
"i køkkenet, forhåbentlig" sagde han og trak lidt på minen.
Pierre gik roligt ned til køkkenet og gloede ind, og rigtig nok, stod de to tvillinger i deres ret afslørende matchende outfits og lavede mad.
"piger, i har vel ikke en... kjole af en art Ash kan låne for i aften?" spurgte han hvor pigerne for let forskrækket rundt og så på Pierre som de havde set et spøgelse, de havde været alt for travlt i maden at de havde glemt alt omkring sig, så at det var direkte Pierre som var kommet ind havde overrasket dem meget. Men Vera var hurtig til at nikke og skyndte sig ind i deres lille kammer og kom så ud med en sort stram kjole og gav den til Pierre uden at sige et ord, og bukkede bare hurtigt og dybt før hun trykkede sig ind til Orina og så ned på maden igen.
Pierre stod og stirrede lidt måløs på dem, og gik så tilbage til Jonathan, "endeligt fået dem i respekt?" kom det bare fra Pierre hvor Jonathan ikke behøvede at sige noget, men bare smilte triumferende.
Roligt gik han så op til soveværelset hvor han tænkte at Ash sikkert var, og let åbnede han så døren og gik ind, og så sig så lidt undrende rundt, for han syntes ikke at kunne se Ash nogle steder, men hendes duft var der helt sikkert i rummet. "Ash?" spurgte han ud i luften og kløede sig let i nakken.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Man 17 aug - 0:41

Der kom et stort smil på Ashs læber da hun hørte døren åbne og Pierres stemme brød tavsheden. Hun satte sig op i sengen, hun havde alligevel fået sovet et par dejlige timer og var nu helt udhvilet.
Hun kiggede hen på Pierre med et stort smil og løb hen til ham, hun havde dog glemt at hun ingen skjorte havde på, hun havde taget den af imens hun sov, så hun var egentlig helt bar, men hun havde stadig hans shorts på, heldigvis, ellers havde hun været helt nøgen, og det havde måske ikke været det bedste.
Hun kiggede op på Pierre. "Jeg har savnet dig, rigtig rigtig meget" hviskede hun ind til ham og kyssede ham på halsen og nappede ham lidt for sjov.
Hun gav så slip på ham efter lidt og trådte en anelse tilbage, så hun kunne se ham helt. Og han kunne se hende og måske blive fristet, det var egentlig det der var bagtanken ved det, hun ville gerne forføre ham lidt så de måske kunne have det lidt sjovt før de gik ud og shoppede.
Hun blinkede frækt til ham og bed sig blidt i læben mens hendes øjne var låst til hans og holde øje med hver en kropsbevægelse han lavede, der var mange, men hun kunne følge med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Man 17 aug - 22:00

Han sank en let klump og kunne godt mærke der kom en bar krop og stod foran ham "jeg har også savnet dig, det var virkelig svært at undervise med alle de tanker" sagde han varmt til hende og gav et lille gys fra sig da hun kyssede ham på halsen og nappede ham.
Han nød da hun trådte lidt tilbage så han rigtig kunne se hendes halvnøgne krop foran sig, hvorfor var det så svært at holde dig fra hende nu??
Han kunne mærke hvad hun prøvede på, og så lang tid væk fra hende.. så fik det ham rigtig meget. Han trådte hurtigt tæt på hende igen så deres kroppe rørte hinanden, og læberne blev med det samme ført mod hendes og hans hænder greb ned om hendes numse og tog godt på den før han direkte løftede hende op og gik over til sengen, alt imens han holdte kysset.
Han flåede jakken af sig selv og bukserne blev voldsomt åbnet og hevet ned før han krævende rev hendes shorts af hende og begyndte at røre hendes krops meget følsomme steder og nussede hende godt over det hele og især imellem hendes ben godt.
"Du aner ikke hvor mange gange jeg måtte side ned for at gemme den stive her" gispede han mod hendes læber og trak så sine underbukser ned så hans, ret så tydeligt store lem, hang ned mod hendes underliv og næsten dryppede af tilbageholdenhed, han var tydeligt liderlig lige nu, og han ville ikke lade noget som helst komme imellem ham og hans pige nu, selv øjnene lyste kraftigt af ren og skær sexlyst efter hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Man 17 aug - 23:00

Hun rødmede over det han sagde og bed sig i læben, havde han virkelig tænkt så meget på hende, det varmede om hendes allerede varme hjerte.
"Det er jeg glad for at høre... eller det er selvfølgelig ikke godt at du ikke kunne holde fokus, men er glad for at høre at dine tanker var på mig..." sagde hun og grinede lidt af det hun havde sagt og rødmede endnu mere.
Hun kunne se at det hun prøvede på virkelig fik ham, og det var hun rigtig meget tilfreds med, det var helt sikkert, for så gik hendes plan lige efter hendes tanker.
Hun smilede stort da han trådte hen til hende og deres kroppe rørte hinanden, det var en dejlig følelse, varm og kold mod hinanden, det var en fantastisk følelse.
Hun kyssede ham blidt og kærligt og stønnede højt da hans hænder greb fat om hendes numse, det var nok et støn de fleste ville kunne høre, men hun kunne ikke helt holde sig tilbage, det var alt for godt og hun havde ventet alt for længe på det.
Hun blev en anelse overrasket da han løftede hende om, men holdt bare godt fast om ham, hun vidste at han var stærk, men man kunne jo aldrig vide vel.
Hun bed sig i læben som han rev sit eget tøj af og hendes shorts, eller det var hans men... lige meget, det var ret sexet at se på for hende.
Hun sukkede nydende da han begyndte at røre hendes krop, det var dejligt at føle hans hænder mod hendes krop igen, mellem hendes ben, det var virkelig noget hun havde ventet på hele dagen.
Hun grinede af det han sagde og kiggede ned på den som han trak sine underbukser af. Hun slikkede sig kort om munden, og så så op på ham igen.
"Tag mig!" bad hun ham og smilede stort til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Gæst on Man 17 aug - 23:26

Han kunne ikke mere, alle hæmninger blev nød til at rive sig af ham, især med de sidste ord hun fik sagt.
Pierre greb om hendes ben, og spredte dem godt før han greb fat med sin ene hånd om hendes hofter og den anden om hans lem, og uden tøven borede han sit store lem direkte op i hendes underliv og trykkede den så langt op i hendes underliv at den ramte enden i et godt stød.
Han gispede lidt imens han lige fik nydt det første stød op i hendes noget stramme underliv, og som med hans lems store størrelse burde være ret svært at få op, stadigvæk lykkedes mange gange.
Men så begyndte han at bevæge sig, og det kunne ikke gå for langsomt syntes han.
Han gav den hele armen direkte fra starten af og hamrede sit store lem op i hende med utrolig vampyr fart og styrke, så selve sengen begyndte at knirke, og den var ellers virkelig solid og tung bygget.
"Ash!!!" kom det stønnende fra ham imens han pumpede sit lem i hende som var de en tændt motor hvor cylinderne kørte med 300 km/t.
Han greb nede om hendes numses pludseligt og løftede hendes underliv lidt mere op, så at stødende var mere direkte end buede og gav sit yderste til at hamre sit store lem op i hende, før han så lod sin ene hånd glide hen under hendes ryg, og løftede hende så op og holdte hende oppe i luften og kyssede hende dybt imens hans underliv kørte på højtryk på at gøre hende godt.
Det var godt han var vampyr for ellers havde stillingen været ekstremt svær at udføre, selv for en pumpet mand som gjorde det med en dværg, men det var den perfekte stilling til at virkelig gøre krav på sin dame.
Holde hende, bolle hende, kysse hende, alt hvad man kunne for at gøre krav på sin dame og gøre hende til sin egen.
Pludseligt efter mindst et kvarter hvor han havde hamret, non-stop, op i hende måtte han bide tænderne sammen og stønnede højt "ASSSSSHH!!" før han mærkede hvordan den velkendte forløsende fornemmelse kom ned i hans lem som hans sæd sprøjtede ud og direkte op i Ash's underliv og æggestokke og alt hvad hun havde der nede. Heldigt for Pierre var vampyrer sterile, så de skulle ikke have nogen som helts problemer med at have sex igen og igen, uden at være forsigtige. Og han regnede ikke med hun ville kunne få nok de næste par år, ikke med hans kunnen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: xx - My House, My Protection

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum