Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

What have I done? - Ancalagon - xx

Side 5 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tirs 25 aug - 20:21

Hun bed sig i læben da han trak sig ud af hende og havde trukket hende op.
Hun gispede da han vende hende om og lagde en hånd om hendes hals, hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige til det, det var ikke fordi han pressede til eller noget, men at tage rundt om hendes hals, den følelse var hun ikke lige glad for, men med ham, kunne det hurtigt laves om.
Hun gik roligt bag ud som han gik frem, hun fulgte roligt med, håbede at hun ikke bankede ind i noget, hun havde tiltro til ham.
Hun bed sig i indersiden af kinden da hun kunne mærke væggen mod hendes ryg og ham presse hende mod den, hun kiggede nervøst tilbage i hans øjne, han så meget farlig ud, men ikke noget som virkede truende i hendes øjne, blot dominans som han udviste, og det havde hun nu ikke noget imod.
Et lav piv kom fra hende da han knurrede af hende og pressede sig helt tæt på hende, men det blev så erstattet af et nydende støn da han markerede hende med sine tænder mod hendes hals, hun elskede det, hun kunne godt lide følelsen af hans tænder mod hendes hals, som bed lidt i hende.
Hun gav et højt støn fra sig da han havde løftet hendes ben og huggede op i hende, endnu engang, hun nød det fuldt ud, at blive taget mod væggen var nyt og spændende for hende og hun kunne derfor ikke lade vær med at udtrykke hendes begejstring og nydelse ved det.
Hun holde sig godt fast ind til ham da han tog hende op i sine arme og holde hende mod væggen imens han huggede, hun havde låst sine ben rundt om hans hofter og armene om hans nakke, for virkelig at holde fast i ham imens hun nød hvordan han huggede i hende.
Hun slap dog let taget i ham da han lagde hende på sengen lidt efter, hun var dog stadig helt ind til ham og det gav hende kuldegysninger som han knurrede af hende, lige i hendes øre. "Anca..." stønnede hun blidt mod hans øre og slikkede ham kælent på halsen med et smil. "Mmmm jeg kan virkelig godt lide der her" hviskede hun i hans øre og nappede lidt i hans øreflip.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tirs 25 aug - 22:30

Som Lynie lå og blev gennem pumpede af Ancalagon, kunne han mærke at han var så ekstrem tæt på at komme og lige i det at han er ved at eksploder op i hende, får han vendt dem rundt så hun lå på ryggen og det at han trækker sig ud, sprøjter han ud over Lynie. Sprøjt efter sprøjt, ramte Lynie på maven, lårende, brysterne og en enkel omgang landede på hendes underlæbe og hage. Ancalagon kravlede op på sengen helt og vendte sig rundt for så bare at falde om på ryggen med meget tunge vejrtrækninger mens han kiggede op i loftet. Hans lem hang stadig halv stiv mellem hans ben, stadig med lidt sperm i spidsen. Han lukkede sine øjne lige kort og satte sig så op og kiggede på Lynie og sit værk og et smørret smil formede sig på hans læber. Han skulle til at sige noget, da det bankede på døren, endnu en gang, men denne gang var det hårdere bank, og Ancalagon kiggede på Lynie og hen mod døren af værelse. "Vitskertr fretr" kkom det irriteret fra ham, for han havde altså lige tænkt sig at fortsætte med at slikke Lynie, han havde endda haft sine hånde ved hendes ben, klar til at løfte dem op til hendes hoved, men så skulle der bare nogle banke på! Ancalagon rejste sig for sengen mens han bandede for sig selv mens han tog nogle bukser på og så trak sin økse og gik hen mod døren, stoppede op og kiggede på Lynie "Mand, du var lækker at tage, tror nok at vi ska' få det sjovt" sagde han og blinkede til hende med et smørret smil og gik ned af trappen og hen til døren og åbnede den og dem der stod foran døren, gav ham noget af en overraskelse. Hans ravnede havde da godt nok været på farten, så lang tid havde de da heller ikke kneppet oppe i hendes værelse, eller havde det?
Foran Ancalagon stod Rollo, en god meter eller to højere end Ancalagon, Han bar samme slags armour og tøj som Ancalgon, dog han bar en tohånds dobbeltbladet økse på ryggen der var næsten lige så høj som manden selv og ekstrem tung, men Rollo kunne bevæge den med let hed. "Rollo!" Udbrød han glad, stadig igang med at få vejrtrækningen under kontrol, dog gav han Rollo et fast håndtryk ved at holde om hans håndled og Rollo holdt om Ancalagons håndled når de gav hånd.
"Nåh af et fancy hus du har fået fat på her, er det den nye grotte?" spurgte Rollo og travede ind med mudrede støvler, præcis som Ancalagon havde gjort da han første gang ankom. Rollo gik videre ind i stuen og smed sig i sofaen med snavset tøj, dog havde han lige lagt sin kæmpe kampøkse på Lynies bord.
"Kommer de andre?" Spurgte Ancalagon nysgerrig.
"Selvfølgelig, de kommer bare med mellemrum, nok sulten" svarede Rollo.
Ancalagon rejste sig op og gik hen til døren, "hey Lynie vi har gæst, kom igang med at lav noget mad, vi får brug for lidt af det hele gange 5, oh.. og masser af mjød!" Råbte han op til Lynie og gik tilbage til Rollo som allerede var igang med at flytte border, finde border til at sætte sammen med dem der allerede var indtil at Ancalagon kom og hjalp.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tirs 25 aug - 22:57

Lynie stønnede blidt da han trak sig ud af hende efter han havde vendt hende om. Hun gispede da han kom udover hende, meget af hendes krop blev ramt, af hans kom. Hun bed sig lidt i læben da hun så ned af sig selv.
Hun kiggede så hen på Anca da han lagde sig ned på ryggen, så ud til at være ret træt, det var hun nu også, men hun havde ikke lavet den samme fysiske bevægelse som han havde, så det var nok ikke det samme de var forpustet over.
Hun smilede stort til ham da han kiggede over på hende, det gav dog et sæt i hende da der blev banket på døren.
Hun kiggede ud mod gangen. Hvem kunne det mon være, de var kommet af med den fyr som ville have fat i hende og hun havde ikke lige nogen venner, i hvert fald ikke nogen hun kunne huske at hun havde inviteret over denne uge.
Hun kiggede på Anca som kom op og stå, hun var glad for at han ville åbne døren, han havde nok forstået at hun var lidt af en bange buks hvad fremmede angik.
Hun kiggede på ham imens han tog bukser på og skulle til at gå ud af værelset, da han fik hende til at rødme ret så meget af det han sagde. "Øhm... tak" sagde hun og smilede til ham, hun vidste ikke hvad hun ellers skulle sige, hun havde aldrig fået en kompliment om hvordan hun var i sengen, det havde altid bare været noget man gjorde og så var det de, de gange hun havde haft sex altså, det var godt nok få, men mange for hende.
Da han var gået kiggede hun ned af sig selv, pinlig berørt over synet der mødte hende, det var ikke hver dag man var smurt ind i en mands sæd.
Hun lyttede lidt til hvad der skete nedenunder, der lød lidt tumult, hun kunne i hvert fald høre Ancas stemme og en andens kunne hun også, det lød dog ikke som om at Anca var fjendelig over for denne person, måske... kendte de hinanden, men hvordan havde de fundet stedet.
Pludselig hørte hun Ancas stemme kalde på hende, der skulle laves mad til så... mange, hun vidste ikke lige om hun havde mad nok til det, og hun havde i hvert fald intet mjød.
Hun tog sin morgenkåbe om sig og tog noget tøj i favnen, hun skulle lige i bad først, så han måtte klare noget selv.
Hun løb ned af trappen og gispede lidt da hun så der var en anden mand i sin sofa, hun kiggede lidt måbende på ham, sko på og en kæmpeøkse på hendes bord.
Hun vinkede lidt halvt til ham der sad i sofaen. "hej" sagde hun en anelse genert.
Hun vende sig så mod Anca.
"Øhm Anca, jeg ved ikke lige om jeg har nok mad til det, og jeg har slet ikke mjød, men du må lige sørger for noget selv i lidt tid, jeg skal i bad først" sagde hun inden hun fløj ud i badet og låste døren.
Hun vaskede sig så, så hun var helt ren og tog så det tøj på hun havde haft på den da han havde kidnappet hende, dog uden kappen, da de nu var indenfor.
Hun gik ind i stuen igen og kiggede sig lidt rundt, for at se hvordan det gik.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 26 aug - 19:24

Rollo kiggede på Lynie da hun kom ind i stuen og et smil formede sig på hans læber, "Ruth Ancalagon, drey hi fuck tol goraan lokiin" spurgte han Ancalagon og gav Lynie et meget tydeligt elevator blik på Lynie og blinkede til hende men vendte sig så rundt da Ancalagon bad ham om at hjælpe, da de skulle flytte helt rundt på ting. Border blev løftet op, ting blev sat af borderne og ikke nok med det, så havde Rollo stadig sine snavet slidte støvler på. Da Lynie kom ind i stuen igen, var to border sat sammen, samt 5 stole og mad var nu igang med at blive sat op på bordet fra Lynies kælder. Pludselig bankede det på døren igen, ikke lige så hårdt som da Rollo havde banket på, men stadig så man kunne høre det var en mand som bankede på. "Endelig kommer der flere" Kom det fra Ancalagon og satte en halv stor ost på bordet og gik forbi Lynie og åbnede døren til en meget anderledes klæd sort mand, han havde meget arabiske klæder på som de havde på i 1190-tallet, hans klæder var mørkeblå med en turban på, med noget mørkeblåt stof som gik rundt om kroppen og op rundt om hans hoved, med en stor sabel ved sin side, hilste han med smil og fremmet sporg og gik så indenfor. Ancalagon så allerede var vendt tilbage til Rollo med at bringe mad op, gik den nyankommende sorte mand gennem gangen, dog han var ret så ren, både i glæder og fodtøj. Han stoppede op ved Lynie og smilede og bukkede for hende samt takkede hende for at ville åbne døren til sit hjem og gik så ind i stuen for at hjælpe til, Rollo begyndte at kaste lidt med madvarene op til Ancalagon som greb og kastede dem videre til Rogan som også greb maden og placerede dem på bordet.
Da der kun var gået 2 minutter, bankede det endnu engang på, men før Ancalagon nåede at komme ud af stuen, havde personen åbnede døren og trådt indenfor, hvad viste sig først at være en person, var rigtig to, en høj mand med stort langt blondt hår og skæg. Han bar et stort rundt skjold på ryggen og et sværd i sin skede, ved siden af ham stod en mindre fyr, han gik manden med skjoldet, til brystkassen og havde en jagtbue samt et fyldt pilekogger spændt fast ved bæltet. "SÅ ER DER MJØD FOLKENS!" råbte han muntert og begyndte at skubbe til en stor tønde mjød og så slet ikke Lynie da han kom ind i stuen og stoppede tønden, et højråb ned fra kælderen fra Rollo, "Det var fandme også på tide Erik!" og kom op med det sidste mad i sin favn, så der intet mere var i Lynies kælder. Erik tog sit skjold af og vendte sig rundt for at stille det op af vægen, da han fik øje på Lynie og troede faktisk at hun var en tjeneste pige eller en som tjente Ancalagon, "Here you go girl" sagde han og gav hende hans skjold som var næsten lige så stort som hende selv og tungere end hende, samt fik hun også hans sværd ti lat bærre hen et sted. Derefter vendte han rundt og tog tønden hen til et bord de havde stillet op for mjødet, som forhåbelig kunne bærre den meget store rundt tønde.
Arne, som den mindste af gruppen hed, havde også givet Lynie sin bue og pilekogger for at slutte sig til resten af gruppen som allerede var igang med at snakke, spise og tage hul på mjødtynden, så de kunne fylde nogle glas som Rollo havde fundet i et skab i stuen, de stå ret fine ud og var sikkert mange penge værd, men det tænkte Rollo ikke på, at så bare at de havde en god størrelse og så tog han dem.
Erik fyrte jokes af fra sin tur som fik dem alle til at grine, Rollo skrælgrinede og fyrte sin egen af som gruppen også grinte af. Ancalagon kom frem bagved Lynie og lagde sin hånd på hendes røv, "du behøver ik' alligevel at lave med, kom og sæt dig" sagde han til hende og gav hendes røv et godt klem før han satte sig ved siden af Rogan, så Lynie vil side på bordenden med Rogan ved den anden bordende.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 26 aug - 20:06

Hun kiggede lidt rundt og så hvordan der var blevet lavet om på hvordan hende møbler var sat, hun måtte indrømme at det var meget mærkeligt at der var en fremmede mand i hendes hus og det overraskede hende da der blev banket endnu engang på døren, der kom flere?
Hun blev lidt nervøs for hvor mange der mon kom, hvad var de for nogle typer.
Hun så efter Anca der kom gående for at åbne døren, og en mand af type som hun bestemt ikke havde set før særlig mange gange, kom gående ind af hendes dør.
Hun blev ved med at kigge på denne mand der kom hen til hende og en svag rødmen steg til kinderne da han bukkede for hende og takkede hende, det var ikke lige forventet, men det var meget charmerende. Hun smilede til ham som tak... for at han takkede? De havde hun ikke tænkt over, men det var også lige meget.
Hun roede lidt i sin våde hår og kiggede lidt rundt, så på al den flyvende mad og blev med det samme nervøs for om der mon var noget mad tilbage når de var færdige. Hendes øjne holde dog fokus på døren da der endnu engang blev banket på og døren blev lukket op, og først en mand kom ind, han blev så efterfulgt af en anden.
Hun bed sig i læben og kløede sig lidt på armen af usikkerhed.
Hun kiggede lidt på hvor mange der var i hendes hus, hun havde aldrig haft så mange gæster før, hun plejede faktisk ikke at have gæster, medmindre der virkelig var noget vigtigt at fejre.
Hun kiggede bag sig da den første der var kommet, kom med massere af mad i favnen, og noget sagde hende at det var det sidste, for der var rimelig meget mad oppe nu.
Hun kiggede lidt skræmt da der blev lagt skjold og sværd i hendes arme. Hun kiggede undrende på manden. "Øh... hv..." hun nåede ikke rigtigt at sige mere da der blev lagt mere i hendes arme.
Hun sukkede og lagde det over på en kommode hun havde, egentlig bare til pynt, så der lå de fint.
Hun tog en dyb indånding, hvad skulle dette dog ligne? Hvordan kunne Anca bare gøre sådan, bare invitere disse folk til hendes hus, hun kiggede lidt efter Anca, og hun fandt ham så bagved hende da han lige pludselig lagde en hånd på hendes røv.
"Oh... Okay" sagde hun og gik lidt nervøst hen og satte sig for bordenden.
Endnu engang roede hun sig lidt i sit våde hår og vidste ikke rigtig hvad hun skulle gøre eller sige, og lod bare mændene om snakken.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 26 aug - 22:43

Der blev kaste godt med mad rundt til hinanden og fyldt godt på med mjød og humøret var på sit højeste og flere gange snakkede de deres fremmet sprog til hinanden, Ancalagon havde lagt sin hånd på Lynies lår og kærtegnede hendes lår for at drille hende lidt, men trak så hånden til sig igen når han skulle drikke, da han havde mad i den anden hånd.
Rollo, som sad tættest på den store mjødtønde, fyldte et stort krus op og lige pludselig havde de ført kruset ned foran Lynie og alle kiggede på hende, helt stille mens Arne, den mindste med buen lænede ind til Erik som var ham med det store runde skjold og hviskede noget og gav hinanden hånden og vendte blikket mod Lynie igen.
Som at de forventet at hun begyndte at drikke mjødet, alt i mens at Ancalagon lændet sig ind og kælede for Lynies ben og begyndte at nappe og slikke hendes hals for at få hende tændt lidt op. Han satte sig tilbage og rejste sit glas til munden, som de andre gjorde og bunende mjødet og så blev det fyldt op igen og hvis Lynie havde drukket alt mjødet, fik hun også en ny opfyldning og stillet glasset foran sig.
Der gik ikke lang tid før at mjødet havde påvirket deres humør, da det var ret stærkt mjød Erik havde havde med, så lige pludselig begyndte Rollo at synge en [You must be registered and logged in to see this link.] mens de andre trampede i gulvet og sang nogle gange med på versene men blandede det lidt ind med grin og latter. Som de spiste og drak ud på dagen, blev de mere og mere i godt humør og med et rejste Rollo sig op da han begyndte at synge en ny druk sang og denne gang trak Erik en fløjte frem og begyndte at spille på den til Rollo's lidt sliske sang som handlede om en ung uskyldig kvinde, som mødte et værre kal som tog hendes ungdom med en storm, sjovt nok mindede den lidt om den måde Ancalagon og Lynie endte i sengen.
Rogan var ikke lige så højrystende, da han var den ældste, hvis man ikke lige tog Ancalagons rigtige alder med. Dog grinte han med og sang med her og der og drak mjødet.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 26 aug - 23:04

Lynie spænde da hun kunne mærke Ancas hånd mod hendes lår, hun kastede et ondt blik mod Anca da han begyndte at nusse hendes lår, det var ikke lige noget hun havde behov for lige nu, hun var nervøs nok i forvejen, men inden hun kunne nå at slå hans hånd væk, tog han den selv til sig, og hun løsnede med det samme lidt op, fra helt spændt til lidt mere afslappet, dog stadig på mærkerne.
Lynie kiggede for det meste ned i bordet, men da der lige pludselig blev sat et glas mjød foran hende kiggede hun op og så alle mænds blikke på hende og hun blev med det samme rød i hovedet og kløede sig lidt på armen igen.
Hun kiggede over på Anca da han lige pludselig lænede sig frem mod hende og begyndte at slikke og nappe hende i hendes hals, hun bed sig i læben for ikke at komme med en lyd og skubbede ham så væk. "Gem det til senere drage!" snerrede hun af ham og kiggede surt på ham.
Hun hævede så glasset da de andre gjorde det og drak så en smule, måske halvdelen, mjød var ikke det hun drak mest af, det var meget lang tid siden hun havde drukket, det var da hun boede på gaden og arbejde som danser, men da hun fik barn og fik et sted at bo, gjorde hun det aldrig mere, og hun gøre det stadig ikke rigtig tit, men nu gjorde hun det så, bare for hyggens skyld.
Efter et par glas hen, hvor hun havde fået drukket to, var hun også rimelig løsnet op og kunne godt grine lidt af dem som de begyndte at synge og det hele, det var ret hyggeligt når nu man var kommet igang, men hun vidste hun ville komme til at fortryde det næste morgen.
Lynie var begyndt at blive mere og mere træt mens de andre bare blev ved, hun sad bare i sin stol og bare kiggede ud, hun stenede lidt, hun kunne godt mærke at det var lang tid siden, før skulle der lidt mere en 3 kopper mjød til at kunne gøre hende smadret.
Hun gabte lidt imens de ander fjollede rundt og sang og spillede på fløjte, hvad de nu gjorde, hun grinede stadig nogle gange når det var lidt sjovt.
Hun rejste sig roligt op på et tidspunkt, for ikke at gøre opmærksom på sig selv og prikkede så Anca på skulderen og hviskede i hans øre. "Jeg går op... og sover" sagde hun og hikkede ind imellem.
Hun gik så lidt vaklende op af trappen og sagde hun kom til sengen, gik hun bogstaveligt talt med hovedet i seng, uden at nå at tage tøj af eller noget som helst.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Fre 28 aug - 19:20

Gruppen, samt Ancalagon råbte et råb da Lynie drak mjødet og drak deres eget krus, Ancalagon hørte slet ikke Lynies snerren, men havde et tydeligt blik, Lynie vil blive taget af ham når han fik fat på hende, eller også var det mjødet som gjorde ham ekstra godt humør, for mere mjød og hende. De andre grinte bare af Lynies snerren og der blev stillet et hav af spørgsmål fra gruppen til Ancalagon som Ancalagon svarede på uden hensyn for Lynie, men Lynie ville helt sikkert ikke kunne høre ham alligevel da hun allerede var gået op oven på, sikkert for at falde i søvn. Dog så fortsatte gruppen at drikke langt ud på aften og natten og en nabo kom endda også hen for at brokke sig da der pludselig var gået druk sang blandt gruppen og det var endda meget højlydte sange, ikke desto mindre så havde naboen pludselig mistet taleevnen, da han så det ikke var Lynie som åbnede men Rollo, fuld, rød i ansigtet fra varmen og mjødet som spurgte ham fuldt men aggrassivt hvad personen vil som bare smuttede hurtigt hjem, bange for at blive spist af denne kæmpe.
Da det blev morgen igen, lå Ancalagon halv nøgen på gulvet, dog med et ben på sengen, da han havde snublet og væltede om og lå med armene spredt og åben mund og sov, han havde endda prøvet at knalde Lynie men fordi han snublede, nåede han ikke længere end at åbne for Lynies top så brysterne kom frem.
Resten af gruppe lå lidt spredt hister her og der og sov, Rollo snorkede som en gal ved bordet med en hånd op hans glas og hovedet banket ned i bordet.
Den eneste som faktisk var oppe tideligt, var Rogan, hvilket også var den mindst vilde i gruppen og nok også det viseste af hele gruppen. Han havde været på halvstort indkøb for mad til Lynie da de ligesom havde spiste det hele, smidt rundt med det, leget med det, ved at se om de kunne gribe maden med munden som den anden kastede. Rogan var fuldt igang med at fylde Lynies madkælder op og kom så op igen og stod nu lidt og summede for sig selv og nød morgensolen som ramte ham i ansigtet med en hånd på håndtaget af sin sabel.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 30 aug - 22:17

Lynie vågnede med et ret sløred blik. Hun kiggede sig lidt rundt omkring og så så et ben på sengen, og en nøgen krop på gulvet, hun begyndte at grine lidt da hun så at det var Anca, han var fuldstændig faldet om kuld, sikkert på grund af træthed, men druk havde nok også en hvis rolle at spille der.
Hun kiggede så ned af sig selv og lagde mærke til at hendes bluse var trukket let ned så hendes bryster kom frem, hun rystede på hovedet. "Anca, for pokker" mumlede hun for sig selv og trak trøjen op så hun så... pæn ud igen.
Hun rejste sig fra sengen og strakte sig en smule, inden hun greb fat om Ancas ben og trak alt hvad hun kunne i det, så han kom op i sengen, hun lagde så en dyne halvt over ham, for det havde han gjort sidst og lod ham så bare ligge og sove.
Hun kiggede lidt på ham, inden hun så gik ned i stuen.
Da hun kom ned lagde hun mærke til at en af Ancas venner var oppe, så vidt hun huskede var det Rogan, ham som havde været høflig og takket hende.
"Godmorgen" kom det fra hende, hun havde noget af en hæs morgenstemme.
Hun satte sig så hen i sin sofa og kiggede sig lidt rundt, men lagde så bare hovedet tilbage og lukkede øjne atter igen, bare slappede lidt af og vågnede, hun skulle altid have lov til at vågne lidt, hun var ikke ligefrem morgenmenneske.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 30 aug - 23:27

Rogan kom op da Lynie satte sig og havde fyldt hele hendes madkælder op med friskevare af alt stortset. "Ah jeg kan se du er vågnede, Ancalagon var vel ikke for hård ved dig i sengen, vel?" Spurgte han mens han gik ud i gangen og lukkede hoveddøren til Lynies hus og gik så ind igen og forsvandt ud i køkkenet for så at komme ind igen med en kande te og to kopper krus med varm dejlig te.
"Vidste ikke lige hvad te du kunne lide, så valgte bare en" fortalte han hende og satte kruset på bordet ved hendes sofa, som var rykket tilbage på sin plads igen. Han sad med sin eget krus te og sippede lige så roligt til sin te og sagde ikke mere til Lynie, da han njo som sagt nød sin te. Man kunne højt og klart Rollo sidde og snorke vedd bordet med lidt savl som havde gjort hans kind en smule våd.
Rogan satte sit krus ned på gulvet og trak en bog frem fra hans store ærmer og satte sig til rette og begyndte så at læse, lige i det at Ancalagons to ravne pludselig viste sig og begge landede på Rogans skuldre og skrappede glad for at se ham, hvilket de blev aeede på brystkassen af Rogan som så læste videre. Ravnene lettede fra Rogans skuldre og fløj hen på Lynies skab igen som de havde gjort allerførste gang de kom ind i hendes lejlighed.
Et svagt, "Åååh mit hoved" fra Arne som vågnede på sin stol og førte hånden op for at holde hovedpinen på plads.
Erik sad på gulvet med ryggen op af væggen og vågnede langsomt mens rejste sig så op, svængrede lidt inden han fik balancen og valkede mens han snakkede på deres fremmet sprog og stoppede op ved noget af Lynies møbler og løsnede sine bukser og fiskede hans store lem frem for at kunne slå en streg, da han havde sagt at han skulle pisse.
Rollo lavede et snork og satte sig bragt op så han væltede bagover så et ordentligt brag lød og Rollos stadig beruset stemme lød, "I'm okay!" Og prøvede at komme op fra gulvet og kom så også op med stolen og satte sig igen mens han gik igang med at tjekke kusene for mjød som ikke var blevet drukket. Alt i mens sad Rogan bare og nød sin bog som om der intet fandt hen.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 30 aug - 23:47

Hun grinede af Rogans spørgsmål og rystede på hovedet. "Han nåede ikke engang op på sengen, jeg måtte trække ham op her til morges, han lå kun med benet på sengen, resten faldet pladask på gulvet, men han nåede dog at få sit tøj af" sagde hun og rystede på hovedet af tanken om Anca da hun havde set ham ligge der.
Hun kiggede lidt efter Rogan, men satte sig bare egentlig tilbage i sofaen og gabte, hun gned sig let i øjne og roede lidt i sit hår, inden Rogan kom tilbage fra køkkenet, med en kop te til dem hver.
Hun tog sit krus fra bordet og takkede ham, inden hun smagte på den. "Mmm, perfekt, tak" sagde hun og satte sig så bare endnu engang tilbage og begyndte at nyde sin te.
Hun kiggede rundt på de forskellige af Ancas venner, hun kunne ikke huske alle deres navne, men nogen sad bare i hovedet.
Så kiggede hun hen på ravne som fløj ned hos Rogan, det var nu nogle ret venlige ravne, når man først kom på den lidt bedre side af Anca, i stedet for at blive båret rundt på ham, og vente på at blive afleveret til fængslet.
Lynie vende blikket mod Arne, da han gav lyd fra sig af, hun kunne ikke rigtig lade vær med at grine da han klagede over sit hoved.
Det var han helt selv uden om, sådan var det bare hvis man drak alt for meget.
Hendes blik blev dog med det samme fokuseret på Erik som stod og var ved at være klar til at pisse på hendes møbel. Hun rystede på hovedet og sprang op fra sofaen. "Du kan tro nej dit store brød" mumlede hun imens hun gik bag om ham og hoppede på ham bagfra, op på hans og prøvede ligesom at vælte ham eller få ham væk fra hendes møbler.
Hun lagde ikke rigtig mærke til Rollos stunt, hun var fuldt optaget af Erik, hun prøvede virkelig at få ham væk fra hendes møbler.
"Det er ikke pænt at pisse på andres ting!!" sagde hun irriteret mens hun hev og slog på ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 31 aug - 2:01

Erik mærkede stortset ikke Lynie på sin ryg, da han stadig var beruset en smule og prøvede bare at vifte Lynie væk, som hvis hun havde været et insekt der prøvede at irritere ham. Dog fik Lynie ham til at vakle væk fra hendes møbler, til Erik snublede og faldt ud i haven og nåede lige at komme op, før at han pissede alt alcoholden ud af sig, et langt 'ahhhhhhh' lød fra ham, mens Lynie sad på ryggen. Rollo havde sat sig ned på en ny stol og gav op og med et sænkede han hovedet og faldt i søvn igen med samme højlytte snorken. Arne sad stadig og jamrede over sin hovedpine. Alt i mens, sad Rogan bare afslappet i Lynies stol, som om der var intet larm eller tumulter.
Nogle tunge skridt lød fra trappen og ind af dørkarmen, kom Ancalagon, hovedetpine og mumlede på det samme fremmede sprog han havde mumlede mens han forsvandt ned i Lynies madkælder og kom op med noget kød og satte sig på stolen, kiggede lidt på Rollo, som bare sad og snorkede derud af. Ancalagon's hovedpine blev bare værre ved Rollos snorken, så Ancalagon skubbede Til Rollo, som bare landede med et bump, uden at vågne og sov videre på gulvet. Ancalagon sad bare og snakkede på det fremmede sprog med begge hænder til hovedet, til han begyndte at spise af kødet, brugte hverken kniv eller garfel, men brugte bare fingrene til at rive kødet af det større stykke.
Rogan kiggede op og spurgte Ancalagon på samme sprog, som Ancalagon snakkede i og udvekslede nogle ord før Rogan læste videre og Ancalagon spiste videre, til der ikke var mere kød foran ham, så han rejste sig op og gik ud på toilettet og smed tøjet når han var derude og fik fyldt varmt vand i og satte sig og lukkede øjne, mens han sad nøgen i det store badekar, til at vaske sig i. Rogan kiggede op igen og hen på Lynie, "Din drage har vist brug for dig" sagde han til Lynie og kiggede ned i bogen igen.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Man 31 aug - 2:21

Lynie holde sig rigtig godt fat på Erik, så selvom han ligesom prøvede at vifte hende væk, skete der ikke rigtig noget, hun grinede bare ham og sukkede lettet da hun fik ham ud i haven.
Hun rynkede dig lidt på næsen da han så tissede, og hun stadig var på hans ryk.
Hun hoppede hurtigt af ham og skyndte sig ind i huset, med en grimasse. "Adrrr!" mumlede hun og holdt sig lidt for næsen, dog kun kort.
Hun kiggede på Anca da han kom ind i stuen, hun smilede blidt til ham, inden han gik ned i madkælderen.
Hun gik roligt hen for at sætte sig i sofaen igen, og tog så sit krus med te igen og drak lidt af det med en nydende sukken.
Hun elskede smagen af thé'en, den smagte virkelig godt!
Hun kiggede op da Anca kom tilbage, med noget kød og bare satte sig og begyndte at spise af det, hun lod ham bare lidt være og vågne lidt, han havde det sikkert heller ikke alt for godt, det fik hun i hvert fald bekræftet da han skubbede Rollo ned af sin stol, fordi han snorkede. Hun grinede lidt og kiggede lidt i smug på ham imens hun drak lidt af sin te engang imellem.
Hun satte kruset fra sig da Anca gik ind på toilettet, men hendes opmærksomhed gik så til Rogan, og en rødmen steg til hendes ellers så blege kinder.
"Um... okay" sagde hun lidt tøvende og rejste sig fra sofaen og gik så ind til Anca.
Hun lukkede døren bag sig, men bankede dog på den så han vidste at hun var her.
"Hmm... hvordan har du det?" spurgte hun lidt tøvende og gik langsomt hen til ham, til hun stod bagved ham og kiggede ned på ham, med et svagt smil. "Brug... for hjælp med noget?" spurgte hun og løftede sit ene øjenbryn.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 31 aug - 3:05

Ancalagon havde siddet og mumlede på det andet sprog da han hørte det dankede på døren og hørte Lynies stemme, hvilket fik ham til at stoppe hans mumlen, men sad dog stadig med lukket øjne i det varme vand. Han åbnede sine øjne da Lynie tilbød sin hjælp og rejste sig op og havde vendt sig rundt, så han stod med fronten til Lynie mens vandet det stod ned af hans veltrænet men med ar diverse steder på hans krop. Det vidste tydeligt at han havde været ude for mange ting, dog kiggede han hende direkte i øjne på Lynie og strøg to fingre hen over hendes kind, gjorde hendes kind våd, samt de mange dråbe fra hans hånd og håndled, ramte hendes tøj. Hans hånd kørte længere ned af hendes kinds, kærtegnede hendes hals, aeede starten Lynie brystkasse til hans hånd kørte over hendes tøj, strøg over hendes bryster, gjorde Lynies tøj vådt mere og mere. Dog da Ancalagon nåede til hendes hofter, tog han fat i Lynies tøj morgen tøj og hen det af hende så hun til sidst stod nøgen, alt i mens han ikke fjernede hans varme drage øjne fra Lynie menneskelige øjne. Derefter gik hen op af badet, gik om bag Lynie og lagde armene og tog hende op i sin favn for så at gå tilbage i badekaret så de begge nu sad nøgen, Ancalagon bagerst og Lynie foran og lænende op af Ancalagons varme front, da han havde sine stærke arm om hendes krop, som om han var bare for hun ville forsvande, hvis han slap hende.
Hans hånd hvilede om hendes mave, så han kærtegnede med lukket øjne og gnubbede sit hoved blidt mod Lynies. Han sagde intet, da han stadig havde hovedpine og tømmermænd efter sidste aften/nat druk og havde bare brug for at slappe af. Hans læber kyssede Lynies nøgne skuldre mens han knugede hende ind til sig nogle gange for at en måde at sikre at han ik' sad uden hende lige nu.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Man 31 aug - 3:28

Lynie bed sig i læben da Anca rejste sig fra badet og vende sig mod hende, hun kiggede på hans krop, som vandet dryppede fra ham, men hendes øjne fangede hurtigt hans og hun rødmede ekstremt.
Hun kiggede ham dybt ind i øjne, da hans tog fingre strøg hendes kind, hun kunne mærke hendes kind blev lettere fugtige... eller våd, men hun havde ikke rigtig noget imod det, det var nu ret... rart.
Hun bed sig i indersiden af sin kind da hans fingre bevægede sig længere ned til hendes hals, og så over hendes bryster, hun kunne mærke vandet gå igennem tøjet og ind til hendes hud.
Hun gispede overrasket da han rev hendes tøj af, hun kiggede ned af sig selv, helt nøgen stod hun nu foran ham, en mørkrød farve kom frem og pyntede hendes kinder, det var bestemt ikke noget hun var vant til, at en anden så hendes krop.
Hun kiggede op i hans øjne igen da han bevægede sig og kom op fra badet af, hun kløede sig lidt på armen og prøvede at gemme sin krop lidt. Hun kunne dog ikke lade vær med at grine lidt da han tog hende op i sine arme og bar hende over til badet, hvor hun blev sat foran ham, trykket godt ind mod hans brystkasse.
Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige, hun var rimelig overrasket over at de sad sådan som de gjorde, intimt... kærligt på en måde.
Hmmm hun måtte takke Ragon for at havde fået hende her ud.
Hun lagde sig godt til rette ind til ham, da hun kunne mærke på ham, at hun ikke lige kom væk foreløbig.
Hun kiggede ned på hans hånd som nussede hendes mave og det bragte et stort smil på hendes læber, da hun kunne mærke hans løber mod hendes skuldre, kysse hende.
Hun ville ikke sige noget, for han sagde heller ikke noget, og hun ville gerne tage så meget hensyn til ham som muligt, når han nu havde tømmermænd.... igen.
Hun kiggede lidt halv akavet op på ham, og gav ham et varmt smil, inden hun så bare kiggede ligefrem, lagde sig hovede på hans bryst og lukkede øjne roligt i, og bare slappede af med ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 31 aug - 4:10

Ancalagon fortsatte bare med at stryge hende på maven med lukkede øjne mens han nød Lynie lænde sin krop mod hans. Hans tunge åndedræt formede sig i lange træk og var tydeligt at han slappede af, nu da Lynie har i hans arme og i badekaret med ham. Igen lænede han hovedet frem og begyndte at kærtegne for Lynies kinder og førte sin ene hånd til hendes kind og vendte hendes ansigt skråt op og fik Ancalagon's læber mod hendes mens Ancalagon klemte lige en ekstra gang da deres læber mødtes. Det var som alt omkring ham forsvandt og der kun var denne badekars tønde, som de sad i, som fandtes og alt andet bare var tåge som svævede langsomt omkring dem. Det kunne være det bare være alkoholen i blodet som stadig lavede tricks med hans hjerne, men hvad end det var, så nød han det, da det fik hans hovedpine til at dæmpe sig. Ancalagon kyssede Lynie ikke overhurtigt eller vildt som da han knaldede hende på sengen, nej denne gang var det langsomt, man kunne vel kalde det imtimt delning af hinanden. Ancalagons hænder kærtegnede hendes mave og bevægede sig langsomt ned af hendes krop gennem vandet og kom til hendes underliv og gik igang med at kærtegne og kæle for Lynies underliv. Hans kærtegn fortsatte videre hen over hendes klitoris og op af hendes lår, som han aeede for kælede for grundigt uden at slippe Lynies fyldige læber.
Hans hænder begyndte nu at blive lidt mere nærgående på Lynies kønt, en hånd var ved hendes bryster som han greb og masserede langsomt og kærligt samt blidt. Den anden hånd var igang med at kærtegne og kæle for hendes lår, langsomt og blidt, samt rykke sig tættere og tættere op mod hendes klit og rørte den som og gik igang med at nusse og kæle for Lynies klit, samt læberne ved hendes køn. Hendes køn med behandlede, som var det verdens krøbelige genstand som kunne blive knust ved den mindste fejl fra Ancalagons side. Han anede ikke hvor lang tid der gik, de var ligesom inde i et rum, der kunne havde gået minutter eller timer, det betød intet for ham, lige nu skulle han af med sin hovedpine samt tømmermænd og havde Lynie i sine arme, da det hjalp af en eller anden årsag.. måske var det fordi at hans hjerne tænkte på noget andet, måske var det bare fordi at denne menneske tøs tændte ham og gjorde at han ikke tænkte på sin hovedpine og tømmermænd. Ikke desto mindre havde han sluppet Lynies læber, ført hendes hovedet tilbage så hun kunne slappe helt af mens han gik igang med at kæle, nusse og kærtegne for hende.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Man 31 aug - 8:54

Hun kiggede lidt undrende på ham da han vende hendes ansigt mod ham, og hun med det samme følte hans læber mod sine. Et nydende suk kom fra hende og hun trykkede sig godt ind til ham, da han også klemte lidt mere.
Hun nød deres læber mod hinandens, den måde de kyssede, stille og roligt, kærligt, intimt, hun kunne virkelig godt lide det, det var som om... deres læber var lavet for hinanden, det var i hvert fald sådan at Lynie havde det med Anca, hun vidste ikke med ham, om han kunne lide det på samme måde som hun kunne, men det var også lige meget, så længe han bare kyssede hende, så tænkte hun ikke meget over det.
Hun kom med et stønnen mod hans læber, da han kørte sin hånd ned af hendes krop, til hendes underliv, hun gned sin krop ind mod hans, da han gjorde det. Hun bed ham blidt i læben som hånden gik til hendes lår, men stoppede nu ikke med at kysse ham, hun ville ikke stoppe for noget i verden.
Hun blev dog ret overrasket da han pludselig tog på hendes bryster, og begyndte at massere dem, men endnu engang, havde hun intet imod hans berøringer overhovedet, hun nød dem, og hun ville have meget mere.
Hun elskede den måde han kærtegnede hendes underliv på, så blidt, hun vidste ikke han kunne være... SÅ blid som han var nu, det var helt fantastisk.
Hun klagede en del da han fjernede sine læber fra hendes og hun bare sad som før, hun kunne godt lide følelsen af hans læber mod hendes, så da han slap dem, kunne hun bare ikke lade vær med at klage over det.
Men hun rettede sig dog bare, trykkede sig ind mod ham, imens hun nød at han rørte hende.
"Mmm Anca?" hun kiggede lidt op på ham, med et halvt drillende smil. "Det gik dig vist ikke særlig godt med at komme op i sengen i nat var?" sagde hun grinende men også drillende, hun vidste at han havde tømmermænd, og var sikkert ikke i humør til det, men hun kunne ikke rigtig lade vær.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 31 aug - 19:13

Ancalagon fjernede sin hånd og førte en finger op til hendes mund, som når man viste at man skulle være stille, "shh, close your eyes and let yourself go" hviskede han ved hendes øre og førte deres læber mod hinanden igen mens hans hånd gik tilbage til Lynies bryster og fortsatte med at nusse og kæle for dem begge. Hans anden hånd var begyndt blidt at føre dem op i hendes køn med to fingre. Han var på intet tidspunkt vild eller voldsom i sine bevægelse, som han normal ville være, som da han fx. tog hende i sengen og ikke holdt noget tilbage med at fylde hende ud med hans lem. Men nu så gav han hende en behandling som var hun lavede at noget meget skrøbeligt matriale og ville knuse hvis han blev for hård eller vild. Hans lem var var hårdt, ekstrem hård og havde fundet sig vej mellem Lynies baller og hen til hendes køn.
Han løftede hendes så lidt op, uden at stoppe det lange, våde, dybe og intime kys, førte han sit lem op i Lynie, længere og længere som han førte hendes krop ned over hans lem til hans lem var helt forsvundet op i Lynie og udfyldte hendes fuldstændig op. Men begge hænder om det bagerst af hendes lår, hævede han hende langsomt opad, give hende lov til at mærke hvordan centimeter for centimeter forsvandt up af hende. Derefter inden at han røg helt ud af hende, sænkede han hende ned igen, samme langsomme tempo, centimeter for centimeter til han var i bunder i hende igen. Sådan fortsatte han bare mens han selv rykker op i hende og ud så det passede med at når han rykkede hende ned, bevægede han sit underliv op i hende, og det eneste Lynie skulle gøre, var at give Ancalagon kontrolen, lade ham styre hende og bare modtage.
Der var en smule tumulter ude for toilettet, resten af gruppen var nok igang med at vågne rigtig op nu, for Ancalagon anede faktisk ikke hvor lang tid de havde været derude, men han var ligeglad med alt andet, lige nu sad han og nød Lynies læber mod hans, hans meget hårde lem, godt begravet oppe i hende og de sad i varmt vand som gik dem til kravebenet, i en stor rundt tønde.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Man 31 aug - 19:30

Hun grinede lidt da han førte sin finger op til hendes mund og tyssede på hende, hun rystede på hovedet af ham, men gjorde så bare hvad han sagde, hun lukkede øjne og nød bare det han gjorde, et let sukkend kom fra hende, da han kyssede hende endnu engang, hun pressede sig blidt ind til ham og nussede sin ryg mod hans brystkasse.
Et støn undslap hendes læber, da to af hans fingre forsvandt op i hende, dog meget blidt, det var meget rart.
Hun rødmede en smule da hun kunne mærke hans lem mod hendes underliv, hun vidste godt hvad det betød.
Hun bed ham blidt i læben da han løftede hende lidt op, men kyssede så bare hurtigt normalt igen, hun kunne dog ikke holde sine støn tilbage da han førte sig op i hende, lidt efter lidt, langsomt og blidt, til han så var helt oppe i hendes, og hun blev hævet op igen, hun havde lagt sine hænder på hans lår, imens han hævede, for at støtte lidt. Små nydende støn kom fra hende, samt nogle små frække lyde lige ved hans øre, for at tease ham lidt.
Hun nød bare hvordan hun blev bevæget, hvordan han bevægede sig ud og ind af hende, hun lod ham bare gøre det, hun havde ikke på nogen måde lyst til at stoppe ham, ikke nogen lyst til at klage, skubbe ham væk eller noget, hun nød det skam bare.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 31 aug - 20:00

Hendes små nydende støn samt de frække lyde hun lavede ved hans øre havde påvirkede ham og han hævede helt automatisk tempede med at bevæge sit lem op i hende til han pludselig åbnede øjne, og hans vilde drage selv viste sig i stedet for den mere menneskelige side og skubbede Lynie frem over så hun havde hænderne på kanten mens Ancalagon havde et fast greb nu om hendes hofter og uden varsel, stødte dominerende op i hende og gik ellers så igang med at pumpe løs så vandte lavede høje bølger. Hans dybe knurren kom frem i ham igen og han gik igang med at bide hende igen, samt markere Lynie igen, som at vise tegn til alle andre, at hendes krop var hans samt at hun var hans og hvis andre prøvede at gøre noget, ville få konsekvenserne.
Han greb hendes bryster nu fast og begyndte bare at ældte og nulre Lynies nipples med to fingre. Han vendte hendes hoved så meget hun kunne og blev så kysset af Ancalagon, men denne gang var det et hedt, langt, vådt og vildt kys du fik samt hans tunge der gik på opdagelse i hendes mund. Det klaskede godt hver gang deres underliv ramte hinanden mens ingen kunne høre dem, med mindre man stod lige ved døren og lyttede med, hvilket det ikke ville undre Ancalagon at Rollo kunne finde på, for så at blive jagtet væk af Rogan. Ancalagon satte sig ned, men gav Lynie kommando til at ride ham hård mens hans hænder var om hendes bryster samt nipples som han pirrede ved at nulre eller hive i.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Man 31 aug - 20:41

Hun bed sig i indersiden af sin kind, da han pludselig satte farten op, han måtte havde vågnet på en eller anden måde, for lige pludselig, kunne hun kende hans øjne og den måde han var på igen, ikke så blid, hård og vild, det var den Anca hun kendte.
Det var dog ikke fordi at det ikke havde været rart med at han var så blid, det kunne man vel godt bruge engang imellem.
Hun lod ham skubbe sig frem over, og kom med et højt og nydende støn da han stødte op i hende, ikke som før, mere hårdt, inden han begyndte at hamre sig op i hende. Hun kunne ikke lade vær med at stønne, for hver gang han stødte op i hende, kom der et højt nydende støn, nogen gange skrig med hans navn indblandet, men det var ikke nogle særlig høje skrig.
Et smil kom frem på hendes læber, da hun hørte ham knurre, og da han begyndte at bide i hende, markere hende, kunne hun ikke rigtig lade vær med at komme en smule.
Hun lagde en af sine hænder på hans, da han lagde sine hænder på hendes bryster, som blev godt masseret og nulret. Hun kom med et hav af nydende lyde fra sig, som han havde gang i hendes bryster.
Der kom dog en hvis klagende lyd fra hende, da han vende hendes hoved så meget som det kunne, mod ham, men den klagen stoppede hurtigt, da hans læber ramte hendes i noget af et vildt kys, endnu engang så forskelligt i forhold til det blide han lige havde givet hende før.
Hun kiggede tilbage på Anca, da han satte sig tilbage, men begyndte så straks at ride ham hårdt, da han bede hende op det.
Hun havde lagt sine hænder på hver af hans lår, for støtte, og så red hun ham ellers bare i noget af et tempo, dog ikke et hun kunne holde i alt for lang tid, hun havde ikke den bedste udholdenhed, hun var trods alt kun menneske, men hun kunne holde den i en del tid, hvis hun selv skulle sige det.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 31 aug - 22:34

Da Lynie begyndte at ride ham vildt og et et højt tempo, stoppede knurren på intet tidspunkt mens Lynie pumpede som en gal på Ancalagons stive hårde lem og han begyndte også at hamre op i hende når hun bevægede underlivet ned, man skulle næsten tro at de varmede vandet op så meget de pumpede løs i hinanden. Ancalagon greb om Lynies nakke og trak hende lidt ned så deres øjne var lige ude foran hinanden. Han stirrede med begær og et vildskab fra sin drages side, man skulle næsten tro hans øjne havde flammer. Han krop producerede utrolig meget varme når han havde sex og hvis de havde været i koldt vandt eller udenfor når det havde været koldt, ville han kunne holde Lynie varm uden at hun ville fryse. Ancalagon Pumpede og pumpede sit lem op i Lynie, blevet helt frisk oveni hovedet, med tømmermænd næsten forsvundet, han nød så ekstrem meget følelsen Lynies ridning mens han hamrede op i hende at han havde meget svært ved at styrre sit vildskab, det var næsten som om han var i sin drage krop.
Hans hænder klaskede Lynies røv et par gode omgange så hendes baller begyndte at blive en smule lyserød af varmen, men han stoppede ikke der, han gik igang med at ælde dem godt og grundigt og djævleske tanke røg op i tankerne på ham og pludselig havde han lyn hurtigt vendt Lynie om på alle fire og hamrede sit lem helt i bund på hende og pumpede løs igen, greb hendes hår med den ene hånd og trak i det, så Lynies hoved, ville rykke sig bagud og låse hende fast i den position. Han begyndte så at spydte ned på hendes lille stjene og tvære det ud med tommelfingeren, han førte den ikke ind, men han gik godt igang med at blødgøre hendes stjerne for senere sjov. Men selv om han blødgjorde og masserede, samt putte pres på Lynies stjerne, uden at bevæge sig ind. Den så nemlig ikke ud til at havde prøvet anal før, så godt nok gjorde Lynie ham vild, og dominerende, så havde han stadig en form for underbevisthed som holdt ham fra at bare trakke hans pik ud af hendes køn og så gennembore hendes stjerne. Ikke nok med at det ville kunne ødelægge hendes røv men også give indre skadninger.
Ikke desto mindre sænkede han aldrig tempoet med pumpning af Lynies køn mens han kælede og lagde pres på igen og igen som han pumpede løs i Lynies køn og lige pludselig kunne han lige så langsomt får først led af sin lille finger ind i hendes varme røv og stoppede der med fingeren så hun kunne sunde sig, dog var det ikke ligefrem fordi at Ancalagon ikke gjorde andet ved Lynie. Vandet var faktisk blevet køligt, men fordi at de kørte i så højt tempo mod hinanden, var det ikke til at føle. Han gik lige så langsomt igang med at bevæge fingere ud og ind om første led på hans lille fingeren indtil at han roligt men sikkert fik arbejdede sin lille finger længere og længer op i Lynies stjerne, dog ikke uden at holde mange pause, uden pause fra pumping in hendes køn.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Man 31 aug - 23:23

Ikke nok med at Lynie red ham ret hurtigt og hårdt, hamrede han sig selv op i hende når hun gik ned, som fik hende til at komme med et lettere lavt skrig af nydelse.
Hun gispede højt da han tog fat om hendes nakke og gik hendes ansigt ned til hans, så de havde øjenkontakt.
Hendes var lettere overrasket, måske også en anelse nervøs, da hun så han øjne kigge direkte i hendes, med en hvis vildskab hun ikke rigtig kunne placere.
Hun bed sig i læben, som de var der ansigt til ansigt, øjenkontakt, mens de havde sex, samtidig kunne hun ikke rigtig holde nogle støn tilbage, så hun stønnede en del imens.
Hun gav et hop fra sig når han slog hendes på numsen, og en lettere klagende lyd kom fra hende da han så begyndte at massere dem, og det gjorde en anelse ondt.
Hun blev noget overrasket, da han hurtigt fik hende vendt på alle fire, og gav et nydende skrig fra sig da han hamrede sig op i hende og begyndte endnu engang at bevæge sig i hende.
Hun kiggede op på ham, da han tog hende i håret og trak hendes hoved lidt bagud, hun holde bare hovedet der, uden at bevæge det alt for meget, hun ville ikke blive trukket i håret, helst ikke.
En rødmen steg til hendes kinder da han spyttede på hendes numse, og han tværrede det ud. Hun vidste ikke heeelt hvad han ville, men hun håbede da at han kunne fornemme at det var ikke noget hun havde prøvet før, men det havde han åbenbart fundet ud af, for det var ikke fordi han gjorde noget lige med det samme.
Hun bed sig i indersiden af kinden, lidt nervøs for hvad han egentlig ville gøre, samtidig kom der dog høje og nydende støn fra hende, som han holde tempoet på sin hamren ind i hende, som hun absolut nød helt vildt.
Et overrasket piv kom fra hende, da hun kunne mærke noget af hans lille finger inde i hendes røv, og lod den bare være sådan lidt, som hun egentlig var rigtig taknemlig for at han gjorde.
Men da han så begyndte at bevæge sin finger lidt, kom hun med nogle klagende lyde, men efter lidt, gik det over til nogle nydende lyde, lige nu havde hun egentlig sin koncentration på hans finger i hendes røv, men stadig kom der støn fra hende, hver gang han huggede ind i hende.


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tirs 1 sep - 0:00

Men han hamrede løs I Lynie, begyndte han at køre sin lille finger lige så stille ud og ind af hendes røv og blev ved med at spydte omkring hans finger og på hendes stjener så hans spydt blev tværede ud som det blev skubbet ind i hendes røv og hjalp til at høre det bedre og nemmere for Ancalagon at kneppe hende med fingeren.
Som han havde bevægede lillefingeren et godt stykke tid, uden at stoppe tempoet af sin pik som pumpede løs stadig i hendes køn, trak han sin lille finger og lod sin ringfinger trænge ind, stadig tempo som med lille fingeren, lod Lynie vende sig til den nye tykkelse af fingeren og holdt ved hver led, før han bevægede fingeren med det enkle led. Lidt efter lidt havde han fået Lynies stjerne til at slappe så meget af at han havde udvidet hendes stjerne nok til at kunne have midterfingeren, samt den næst tykkeste finger, kunne endda fingerkneppe hendes røv et rimelig hurtigt tempo, ikke nær det tempo hans lem tonsede op i hendes køn, men det var hurtigt nok til at den bevægede sig glidende, uden bremsninger fordi røven ville være for stram, det havde han sørgeret for, men masser af spyt og vandt som plaskede rundt omkring dem, mange af vandet havde allerede røget over kanten, så vandet gik dem kun til slutningen af brystkassen, hvis de sad ned. Da Ancalagon efter nogle halv hurtigt bevægelser med midterfingeren i hendes røv, trak han den ud og faktisk stoppede med at hamre løs i hendes køn og slap hendes hår, for så at sætte sig på hug og i stedet hamre tre fingre op i Lynies køn, for at fylde bare en smule op i hende og gik så ellers igang med at give Lynes bagerste hul den største omgang slikkeri om ringmusklen, mens den anden hånd brugte en finger til meget forsigtigt at udvide Lynie forbudte hul, og det fungere faktisk overraskende meget og da Ancalagon mente at huldet var stort nok, trak han fingrene ud af Lynies køn og rejste sig op, tog om sit lem og satte det ved Lynies forbudte hul. Ancalagon placerde en hånd på hendes ryg og nussede den, nussede for hendes bryster og reste af kroppen som han bevægere sit lem meget forsigtigt op i Lynie, han vidste godt at det her krævede tålmodighed og forsigtighed, for i sidste ende ville det give porte.
Flere og flere centimeter af hans lems hoved, var nu inde og et lille svupe lød da hans hoved var inde, hvilket gjorde det en smule nemmere at komme længere og længere op i Lynie. Pludselig så stod Ancalagon nu med hele sit lange tykke lem op i røven på Lynie, som havde fået smurt sin røv godt og grundigt ind.
Han gik lige så roligt igang med at bevæge sig i hendes røv, presset om hans lems var næsten til at explodere op i hende med hans drage frø, men holdt igen og lænede sig så ind over gik igen med at nusse, kæle og kærtegne med sine læber, samt kysse Lynies hals og skuldre som han hævede tempoet mere og mere alt imens hans to andre fingre tirrede hendes klit godt igennem.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tirs 1 sep - 12:48

Hun spændte en anelse i kroppen, det var en mærkelig følelse, ikke at hun ikke nød det, men det var bare ikke lige noget hun var vant til, ikke noget hun havde prøvet før.
Hun bed tænderne sammen, da han efter lidt, udskiftede sin lille finger til en lidt større finger, lidt for stor finger, hvis man spurgte hende, hun havde lige vendt sig til hans lillefinger.
Han gjorde dog det samme, som hun var så taknemlig for, han lod hende vende sig til den, inden han bare bevægede den, og efter lidt gjorde det ikke særlig ondt længere, han kunne have to fingre inde i hende nu, og bevæge dem ret hurtigt samtidigt, mens Lynie gav nogle nydende lyde fra sig imens, istedet for nogle klagende.
Hun kiggede lidt tilbage på ham, da det hele så pludseligt stoppede, han trak sig ud af hende, både hans lem og hans fingre.
Hun kom med et overrasket men nydende støn, da han førte tre finger op i hendes underliv, hun bevægede sig i nydelse og bed sig i læben, da han slikkede hende om ringsmusklen og samtidig udvide hende.
Hun bed sig hårdt i læben og blev ret nervøs, da hun kunne mærke hans lem mod hendes røv, et piv kom fra hende, bad ham lidt om at lade vær, det var fint nok for hende med fingeren, hun behøvede ikke... det helt store.
Hun holde sig dog roligt da han langsomt gik op i hende, hun kunne nyde det lidt, for samtidig nussede han hende, det gav nydelse som overdøvede den minimale smerte der kom fra ham som pressede sig langsomt op.
Hun knugede sine hænder godt sammen, for hver centimeter han kom op i hende, og da han så endelig var helt op i hende, åndede hun lettet ud og kiggede op på ham.
Da han begyndte at bevæge sig, kom der med det samme piv og andre klagende lyde fra hende, men de stoppede så snart han bøjede sig ned over hende, begyndte at nusse hende og da hun kunne føle hans læber mod hendes skuldre, kom der er blidt støn fra hendes læber.
Selvom han hævede tempoet, overdøvede nydelsen det, som hun fik fra hans fingre mod hendes klit.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum