Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

What have I done? - Ancalagon - xx

Side 7 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Fre 4 sep - 20:28

At han ikke stoppede med at slikke hende, fik hende til at blive ved med at få en orgasme. Hun kunne ikke rigtig holde sig tilbage med det, men det stoppede så selvfølgelig, og hun kom med et lettet suk.
Hun kiggede på ham med et roligt smil da han kom kravlende op til hende, der kom et blidt støn fra hende da han førte sig op i hende og kørte det samme tempo som før, det var virkelig dejligt, at han tog det så roligt. Hun kyssede ham blidt tilbage så snart hans læber placerede sig på hendes.
En masse klagende lyde kom endnu engang fra hende, da han trak sig ud af hende og vende hende om, så hun stod på alle fire, men hendes klagen stoppede da han førte sig op i hende igen og bøjede sig inder over hende.
Hun stønnede blidt da han bed hende i øreflippen og hviskede i hendes øre. Hun stønnede nydende for ham, som han sagde, da han begyndte at bevæge sig, denne gang i noget hurtigere tempo, men hun klagede skam ikke over det, slet ikke.
Hun kiggede sig lidt bagud da hun kunne mærke noget vådt mod hendes røv og hun vidste med det samme hvad han ville. Hun bed sig i læben, og gav ham ellers bare lov til at udvide hende, til han til sidst kunne komme ind. Hun gav et højt og nydende støn fra sig, da han endelig kom helt ind i hende, og da han så gik i gang med at bevæge sig, efter at hun havde fået lov til at vende sig lidt til det, begyndte hun at stønne, hun gav et nydende støn fra sig for hvert hug han lavede i hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Fre 4 sep - 21:56

Ancalagon fortsatte med at pumpe løs i Lynie røv og hendes vilde nydelsesstøn tændte ham så helt vildt ekstremt meget at han kørte hurtigere og hurtigere og til sidst så strappede Lynies ringmuskle så fantastisk om hans lems at da han bundede hende i nogle meget hårde pumpings, kom ham og han kom meget. Ancalagon sprøjtede langt op i hendes røv mens han stadig rykkede sig op i hendes røv. Han lød næsten helt svag med de støn han formede ved hendes øre. Da han ikke kunne sprøjte mere, satte han sig ned, men væltede bagover i sofaen og lå bare der og kiggede på et gabene hul som han lige havde kommet langt oppe i. Med et halv stivt lem som lå lidt til siden på midten af hans mave, lå han og prøvede at få kontrol over sin vejrtrækning men havde et smørret smil og kiggede på hun sin mage, jah hun var vel hans mage nu, som han var hendes, siden at de nu ska' bo sammen og tilfældigvis får et barn sammen.
Ancalagon satte sig halvt op og lagde sine hænder om Lynies hofte og trak hende hen til sig så han ku sidde med sine arme omkring hende og holde hende tæt indtil sig.
Og så var der noget som slog ham, Flemeth var på vej og af erfaring var hun hurtigt til at finde vej og det væreste ved det hele var, at hun nok vil give ham en røvfuld for ikke at fortælle hende om barnet og lige som han sad og tænkte på problemet, bankede det på, men bankene var yndefuldt. Ancalagon kiggede på Lynie, "du bliver nok nød til at få noget tøj på, Flemeth er her" sagde han og rejste sig op, dog med lidt besvær først begrund af den vilde orgasme han fik op i røven på Lynie. Han puttede lemmet tilbage i bukserne og gik så hen mod døren og da han åbnede døren, var det ingen anden end [You must be registered and logged in to see this link.] "det var sanlig også på tide knægt, nåh hvor er den menneske tøs du snakkede om?" Spurgte hun og gik indenfor og fortsatte gennem gangen så hun kom ind i stuen, "ugh, du kan da heller ikke styre dig knægt" sagde hun og viftede med hånd, da hun kunne lugte lugten af Lynies og Ancalagons sex og deres homoner som var i luften over alt. Hun kiggede rundt, "nåh hvor er det pigebarn, som du gjorde gravid knægt?" Spurgte hun en del kommenderende.
Ancalagon kom ind med to fingre på hver side af sit hoved og kørte dem rundt i cirkelbevægelser på tendingerne. "Goddav til dig os mor.." sagde han lidt irriteret over hendes massen, men komisk nok var hans gruppen selv ret an-massende, men de var ikke hans mor, men hans slagsbrødere.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Fre 4 sep - 22:42

Denne gang gjorde det ikke så ondt som sidst, hvor det var første gang, denne gang gjorde det slet ikke ondt på hende, når han gjorde det så hurtigt, det var faktisk rigtig dejligt, hun nød det, det kunne også tydeligt høres da hun kom med nogle meget tilfredse og nydende støn, hver gang han huggede op i hende.
Der kom et halvt skrig, da han så kom op i hende, hun kunne mærke hver gang han sprøjtede op i hende, hvilket fik hende til at stønne, der kom bare mere og mere.
Men hun kunne så høre når ham var færdig, og en lille klagen kom fra hende, da han trak sig ud og lagde sig ned i sofaen.
Hun smilede dog lidt, kom stadig med nogle små støn, da der stadig var lidt af ham i hende, og det dryppede ud af hende.
Hendes støn blev lidt højere, da han trak hende tilbage, ind til sig, og hun blev nød til at sidde på sin røv, som var ret så sensitiv lige der, men det gik nok.
Hun nussede sig ind til ham og kyssede ham blidt på hans læber med et stort smil.
Hun kiggede dog med det samme hen mod døren, da der lød en banken, det var tydeligt at det ikke var en mand, ellers skulle det være en meget fimset mand.
Hun kiggede lettere panisk på Anca, da han sagde at hun måtte se at få tøj på, da det var hende Flemeth han havde sendt bud efter, hun var stadig ret nysgerrig over at se hvem det egentlig var.
Hun rejste sig hurtigt op, og fik hurtigt sit tøj på, lige inden Anca åbnede døren og en kvinde kom ind i stuen.
Lynie stod med sin hånd holdene om hendes over arm, og hendes højre ben krydset over sit, ja, venstre ben.
Hen let rødmen steg til hendes kinder, da hun godt kunne tænke sig frem til hvad det Flemeth sagde, betød.
Da hun så spurgte efter hende, rakte Lynie halvt sin hånd i vejret og kom med et lavt. "her" og kiggede lidt ned i gulvet, stadig med lettere røde kinder.
Hun kiggede dog op på Anca, da han kom ind og blev ret overrasket over det han kaldte kvinden. Det var hans mor..
Hun kiggede hurtigt hen på damen og gav hende et venligt smil, det havde hun ikke lige regnet med.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Lør 5 sep - 1:02

Flemeth kiggede da Lynie halvt rakte hånden op, hvilket ikke var så underligt, hans mor kunne godt være ret skræmmende og lige til nogle gange, hun gik hen til Lynie, med sin stav i sin hånd, stod hun foran og lænede sig lidt ned, da hun var ret høj, faktisk på højde med Ancalagon og det var endda med de højhælede støvler med armour på. "Et menneske? og endda et pigebarn?" Spurgte hun Ancalagon med et hævet øjenbryn og så først hen på han, som bare hævede skuldrene til hendes spørgsmål. Flemeth kiggede tilbage på Lynie, hun havde præcis de samme formede krypdyrs øjne som Ancalagon havde, men hun havde en mere gulig øjenfarve. Flemeth førte toppen af staven og pegede mod Lynies mave, toppon af hovedet lignede et dragehoved som havde en åben mund med en hvid kugle i. Kuglen begyndte at lyse op, hvilket fik Flemeth smilede "tvillinger" og stod oprejst igen og så på Ancalagon, "du ved jeg vil være til stede når du finder dig en ny mage Ancalagon" konstaterede hun til han og så så ned på Lynie, "hvor gammel er du pigebarn?" Spurgte hun Lynie og kiggede hen på sofaen som man tydeligt kunne se våde stede fra Lynies mange safter som havde spredt sig.
Så hun gik i stedet hen til en af stolene og vendte den mod Lynie og Ancalagon og satte sig ned og lagde benene over kryds og lod sine hænder hvile på hendes skød mens hendes stav tod lænde ved siden af Flemeth. Ancalagon kiggede fra sin mor til Lynie, da han vidste at hans mor med sikkerhed havde nogle ting hun ville have ud af Lynie, dog sagde hans mor ikke noget med det samme og kiggede lidt på Lynie
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Lør 5 sep - 1:20

Lynie bed sig hårdt i læben og kiggede op på Flemeth der kom tættere på hende, hun var ret så høj i forhold til Lynie, som kun var omkring de 160 cm, Lynie var et meget lavt menneske.
Hun kløede sig lidt på armen, da hun kommenterede hendes race, moren ville måske hellere havde haft at han skulle havde fået en drage som ham selv... Lynie forholde sig bare tavs, hun ville ikke rigtig sige noget forkert, der var to drager i huset nu, det kunne nemt gå galt, tænkte hun.
Lynie kiggede lidt fra moren til Anca og så ned i gulvet nogle gange, når hun ikke kunne lide at have øjenkontakt til nogen af dem.
Hun kiggede lidt undrende på Flemeth stok, som hun førte til hendes mave, og blev meget overrasket da hun sagde tvillinger.
Lynie kiggede hurtigt hen på Anca med et svagt smil, der tydeligt viste at hun ikke var tryg ved situationen, men samtidig var glad over nyheden med børne.
Ny mage... hun kiggede på Flemeth, hvad skulle det dog betyde.
"Øhmm... 20" mumlede hun og kløede sig på armen igen, tydeligt tegn på at hun var ret nervøs.
Lynies øjne fulgte Flemeth da hun satte sig hen på en stol og kiggede på Lynie og Anca, imens hun sad der.
Lynie kiggede lidt hen på Anca engang imellem, for at se hvad han lavede, men han forholde sig egentlig bare tavs, passiv som han bare stod der.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Lør 5 sep - 1:55

"Kun 20 år? Er du ikke lidt ung.. ak det rigtig jer mennesker bliver ikke lige så gamle som drager" kommentere hun og kiggede med tænkende øjne på hende.
Ancalagon så godt at Lynie var nervøs og ret usikker på hans mor, hvilket var helt forståeligt, hans mor var lidt speciel. Han gik dog hen til Lynie og lagde en arm om hende og trak Lynie ind til sig, så hun stod med ryggen til ham og han bag hende med armene omkring hende. "Mor, hvis du har noget helt præcis du vil sige, så sig det til os begge" sagde han og kiggede på sin mor. Flemeth kiggede til bare og deres øjne mødte, nærmest en usyndlig kamp blev udkmpede, drage mod drage. Pludselig smilede Flemeth så og grinte lidt og rejst sig op og gik hen til Lynie og satte sig på hug og lagde en hånd på hendes mave. Hendes metalhansker, prikkede lidt igennem Lynies tøj, "En dreng og en pige" sagde hun så og rejste sig op og kiggede på Lynie, "Jeg håber du er klar på dragebørn" sagde hun lidt kryptisk og drejede rundt, til hun kom til dørkarmen og vendte sig halv rundt. "Oh og Anca skat, prøv nu at holde dig fra at ødelægge denne by" sagde hun og viftede med hånd som et 'ta ta'. Flemeth havde en meget seksuel måde at gå på og så fantastisk ud godt for en kvinde i hendes alder, det vil altså sige hun lignede en på de 30 men i virkeligheden var de 5000 år give or take. Hun var en meget gammel drage, men samtidig en meget magtfuld drage.
Flemeth svingede med hånden og med et gik døren op og hun forlod huset og forsvandt i menneskemængden, hvilket var ret godt gået, taget i betrakningen af den måde hun så ud på. Ancalagon havde ikke sluppet Lynie mens hans mor var til stede men slap hende så da hans mor var forsvundet og fik lukket døren og gik tilbage ind i stuen og satte sig ned på stolen så han kunne ånde lettet op.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Lør 5 sep - 2:11

Mennesker levede ikke så lang tid som drager, det var rigtigt nok, hun ville dø før Anca... langt før Anca faktisk, hvilket var lidt trist at tænke på, hvorfor sagde hun også lige det, prøvede hun virkelig at få Lynie til at føle sig dårligt tilpas.
Lynie slapped dog lidt mere af da Anca kom hen til hende, bag om og lagde en arm om hende, så hun stod godt ind til ham.
Hun trykkede sig godt ind til ham som han talte til hendes mor, hun havde virkelig ikke lyst til at blande sig I det, da det så ud til at være noget mellem mor og søn, og ikke ligefrem noget godt.
Lynie kiggede dog meget undrende på Flemeth da hun lagde sin hand mod hendes mave, med en mærkelig handske som ikke lige var den behageligste at have på maven.
Dreng og en pige, hun kiggede op på Anca med et stort smil, hun var glad for at det både blev en pige og en dreng. Hun blev dog lidt nervøs af det Flemeth sagde og kiggede ned på sin mave, dragebørn, de ville nok være en hel del svære at opdrage I forhold til hvordan hendes søn var, halv engel, halv menneske, det var meget stille og roligt.
Hun kiggede med det same op på Anca med det næste Flemeth sagde, Lynie følte lidt at Flemeth og Anca ikke ligefrem havde det bedste forhold, hun var dog blevet meget overrasket over det med at ødelægge byer, gjorde han det meget, havde han ødelagt mange byer. Hun kiggede spørgende på Anca, så slet ikke på Flemeth mere som gik ud af døren, hun havde sine øjne rettet meget på Anca.
Da Anca slap hende, for at gå hen og lukke døren, stod Lynie bare tilbage og rørte sin mave.
Hun kiggede nøje på ham da han kom ind igen og satte sig I en stol, hun gik hen til ham og satte sig på hans skød... "Du har aldrig sagt at du havde noget familie" sagde hun og kigede lidt undrende på ham, hovrfor havde han dog holdt det hemmeligt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Lør 5 sep - 2:36

Ancalagon kiggede på Lynie, da hun satte sig på hans skød og så spurgte ind til hans familie, hm han havde bare aldrig fundet det relevant. Lynie var faktisk den første som nogensinde havde spurgt ind til hans familie. han trak lidt på skuldrene, "Det faldt mig aldrig ind at fortælle, desuden så ved jeg ikke om min far er i live og du havde lige midt min mor" svarede han og sad tilbage lændet på stolen. "Men du ka' vel lige så godt vide det, mine drage forældre var væk da jeg brød skalden på mit æg og måtte klare mig selv, jeg lærte først min mor af kende for 3 år siden, aner ikke hvor min far kunne befinde sig" forklarede han og førte sine arme omkring Lynie. "Lynie, ved du overhoved hvor gammel jeg i virkeligheden er?" Spurgte han så og kiggede meget seriøst på hende, hun vidste sikkert ikke hvor gammel han egentlig var, ingen vidste faktisk, når han lige tænkte over det. Lynie vil nok aldrig kunne gætte hans rigtige alder, dog var der en ting som hans mor godt kunne fortælle dem, var at hvor meget menneske og hvor meget drage deres tvillinger vil blive, for jo mere af hans gener, hans racegener, vil de blive meget besværlige at have med at gøre og en anden ting, hvor tydelige ville man kunne se at de havde drage blod, samt ville de kunne forvandle sig til drager, eller mister de den evne?
Ancalagon sad lidt i sine egne tænker og lænede sit hoved op af Lynie som de sad på stolen, med Lynie oven på ham.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Lør 5 sep - 7:46

Hun satte sig rigtig godt til rette på hans skød, da hun ikke lige regnede med at komme af anytime soon, hun sad og lyttede til hvad sagde. Hans mor og far var der ikke igennem hans barndom, han havde først lige fundet sin mor for 3 år siden og han vidste intet om faren.
Det var en meget anderledes barndom i forhold til det menneske havde,
"Er du ikke... sur over at de ikke var til stede?" spurgte hun nysgerrigt.
Hun kiggede undrende på ham da han spurgte om hun vidst hvor gammel han var, hun havde slet ikke fået hans alder.. hun rystede på hovedet. "Nej det ved jeg ikke, hvor gammel er du da?" spurgte hun lidt usikkert, kom der et eller andet sindssygt svar, hans mor havde jo sagt at drager levede længere end mennesker, det kunne godt være de kunne blive oppe i de hundrede, hun ville da ikke tro mere, ellers ville hun godt nok bliver overrasket.
Hun smilede blidt og holdt om ham, da han lagde sit hovede mod hende. Hun nussede ham blidt i nakken og sukkede kort. Det var rart at sidde sådan her med ham, lære ham lidt at kende, hvis de skulle bo sammen, eller hun skulle være hans mage, som hans mor havde sagt, måtte de virkelig til at lære at kende hinanden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 6 sep - 2:39

Ancalagon kiggede lidt på Lynie med et hævet øjenbryn, "Faktisk ikke rigtig, du ska' tænke på at jeg var en drage lige født, vores race lærer meget hurtigt at klare os selv" forklarede han og et smørret smil formede sig på hans læber, "hvis ikke jeg husker meget forkert, omkring de 1780 år" svarede han og tænktel lidt, jah så vidt han huskede, så var han deroppe af, dog han var stadig en ung voksen af sin art og havde stadig rigtige mange år foran sig, før han ville forsvinde fra denne verden. Ancalagon havde aldrig rigtig fået et klart svar på hvorfor hans far forlod Flemeth, Flemeth var fantastisk til at snakke sig udenom hans spørgsmål når han havde spurgte hende for nogle 2 år siden, dog havde det ikke været let at finde Flemeth, selv om man vidste hvor hun befandt sig, hun var som damp, svært at få fat på.
Ud over at være en drage var hun også en meget magtfuld heks og havde haft mange tusinende år at træne fra nogle meget magtfulde troldmænd og mestre.
Hans far vidste han intet om, men det skulle ikke undre ham, hvis han ikke havde arvet sit temperamant fra sin far, da hans mor på intet tidspunkt har vist nogen form for aggrasivt temperamant.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 6 sep - 2:52

Hun bed sig lidt i læben da han så på hende og nikkede bare lidt til det han sagde, det var en meget anderledes barndom end den hun havde haft, hvis hendes mor og far havde haft muligheden, havde de aldrig nogensinde givet slip på hendes og hendes bror, men deres tid sammen havde været kort.
"Ohh..." svarede hun bare, hun kunne ikke rigtig forstille sig hvordan det måtte være at være overladt til sig selv lige fra fødslen af, det var derfor hun ikke rigtig havde noget at sige til det.
Hun spærrede øjne op da han sagde hvor gammel han var, hendes mund hang en anelse åben, men hun lukkede den hurtigt igen. "Du er godt nok GAMMEL!" sagde hun grinende. 1780 år var meget for hende, men måske ikke for drager selvfølgelig, det kunne sagtens være han var ret ung, han så ret ung ud.
Hun tænkte lidt over hvor gammel sådan en som ham kunne blive før de døde.
"Anca... hvor gammel kan du blive inden du... dør?" spurgte hun nysgerrigt og kiggede meget spørgende på ham.
På en måde kunne det være lige meget, for hun ville umuligt kunne leve i så lang tid, så det var ikke fordi at hun ville have noget specielt positivt ud af det, for det var det bestemt ike at vide at man døde før en anden man holde af, hun ville bare gerne vide det for... videns skyld, fordi hun var så nysgerrig som hun jo var.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 6 sep - 16:56

Ancalagon begyndte at grine over Lynies udbrud da hun faktisk lærte om hans rigtige alder, "Haha Lynie, du vil nok blive overrasket over hvor længe os drage ka' overleve" svarede han og gav hendes et nussende kys på hendes hals. Det næste spørgsmål var han faktisk ikke sikker på og tænkte lidt over hvad hans mor havde fortalt ham, og hvad han selv havde fundet ud af om sin race, dog det havde været svære end han lige havde regnet med, da hans race næsten var en udødet drage race. "Hm.. Så vidt jeg husker og har fået fortalt, omkring de 3000 år, mener jeg, Flemeth, min mor ved mere end hun ville fortælle mig om vores race" fortalte han og var stadig lidt usikker på med alderen for hans race. "Dreh ni uful, Zu'u fen ni lif hii" sagde han med et varmt smil og gav hende et lidt længere kys. "Jeg er stadig i min ung alder, er først rigtig en fuldvoksen drage ved en alder af de 1800 år, så det er ikke umuligt at du lever til at se mig blive en fuldvoksen drage" sagde han med et drillende smil, men det var faktisk sandt, det var kun 20 år, til at han faktisk blev 1800 år.
Ancalagon lagde en hånd på Lynies mave, "har du fundet på navne til tvillingerne?" Spurgte han så og kiggede på maven som ikke var vosket overhoved endnu, men drageunger voksede dog hurtigere end andre babyer, specielt hurtigere end mennesker babyer.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 6 sep - 17:37

Hun rystede på hovedet af ham og grinede bare. "Jeg er lige glad med hvor gamle i kan blive, du er stadig MEGET gammel!" sagde hun og lagde armene over kors, kiggede meget bestemt på ham, som hun sad oven på ham, troende lidt over ham faktisk, med et smil dog, så han ikke skulle tage det personligt, at hun var lidt højere end ham og også stillingsmæssigt mellem de to.
Der kom dog et blidt støn fra hende da han gav hende et kys på halsen, det gik hende altid til at stønne bare lidt.
Hun blev lidt chokeret over hvor gammel han egentlig kunne blive, 3000 år det var meget, hun havde slet ikke troet sådan et tal var muligt, måske for dæmoner og engle, men hun vidste ikke lige andre.
Hun lagde hovedet på skrå af det næste han sagde, det var ren volapyk for hende at høre på. "Øhm... af hvad for noget?" spurgte hun lidt halv grinende.
Hun hævede øjenbrynene som en gjorde hvis man var lidt skeptisk overfor det de sagde. "Pfff, dig ung? Du er en meget gammel mand!" sagde hun bare, stadig med sine arme overkors og et drillende smil på læben.
Hun kiggede dog ned på hans mave, da han lagde en hånd på den. Hun rystede lidt på hovedet. "Ikke rigtig endnu, har du tænkt på nogle?" spurgte hun og kiggede op på ham med et smil.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 6 sep - 20:30

"Virkelig? Så har du ik' lyst til at vide hva' Flemeths alder er" svarede han skævt smil. For hvis hun mente at han var gammel, vil hun garanteret blive chokeret over hvor gammel hun var, han blev faktisk selv overrasket, da hans mor fortalte ham det. Et smil formede sig på hans læber, "Dovah tinvok, min races eget sporg" forklarede han og kiggede på hende. "Taget i betrakning af at jeg ikke er fuldvoksen drage endnu, jeg skam kalde mig ung, men mere vigtig.." sagde han og nærmede sig hendes øre og nappede til Lynies øreflip, "Så har givet dig selv til en gammel mand" hviskede han drilende til hendes fine øre og nappede noget mere i hendes øreflip for så at kæle for hendes hals som han kyssede den lidt ekstra længe.
Ancalagon satte sig tilbage og kiggede på Lynies mave og tænkte, men kiggede tilbage op i øjne på Lynie, "Nej jeg har faktisk ikke nogle idéer.. Vi er aldrig givet vores navne, dem vælger vi selv når vi når til stagen, hvor vi forvandles til vores menneskelige form" forklarede han hende og aede Lynies bløde, flade mave, hvilket den på et tidspunkt ikke ville være.

Som tiden gik hos Lynie og Ancalagon som nu skulle bo sammen i hendes hus, ændrede deres leve stil en smule, da før, der boede kun Lynie i huset, men nu da Ancalagon havde flyttet ind, blev der gravist ændrede lidt hist og her, sofaen fik mere et pels look, samt pels tæpper blev lagt mere omkring sofaen.
Mjødet havde været det første Ancalagon sammen med hans gruppe havde hentet, 4 store trætønder blev læset af nede i madkælderen og de blev stillet i et hjørne, på næren, som stod på et stativ.
Ancalagon havde dog ikke ændret sig på noget punkt med sit tøj, han smed det nu lige som det passede ham når han følte for dig og gik mange gange nøgen rundt i huset. Ham og Lynie dyrkede ofte sex sammen, op til flere gange om dagen, nogle gange, da hun jo var gravid og ikke kunne blive gravid igen, så Ancalagon holdte ikke igen med at sprøjte op i hendes køn, i det hele taget, fik Lynie alle sine huler lov til at få hans lem og hvad det gav. Han ravne havde selv slået sig ned og var blevet ret glade for Lynie og de fulgte hende eller bare sad på hendes ryg når hun skulle udenfor og handle eller andre ærinder. De kunne ofte finde på at skrappe af folk hvis de prøede på noget og endda angribe folk, hvis de prøvede at stjæle fra Lynie. Der var endda en gang hvor en mand prøvede at stjæle Lynies penge pose, men Hugin og Munin hørte det og gik med det samme til angreb på fyren og gav ham op til flere skrammer, før de vendte tilbage med Lynies penge. Flere gange var Ancalagons gruppe på besøg og drak muntert, samt sang og dansede en enkel gang eller to. Rogan var altid meget høflig overfor Lynie, takkede for at de måtte komme og besøge, mens hvor Rollo nærmes bare travede ind og når han havde fået bare lidt af drikke og kom i godt humør, Blev Lynie nogle gange løftet op i hans stærke arme og blev danset med, uden at røre jorden, han gjorde hende intet andet end at nævne at hun havde en god røv, men det var mere når han var ved at få et par gode omgange mjød.
Ancalagon var nogle gange væk i længere tid af dagene, da han var ude og flyve rundt som drage, hvilket betød at han kunne komme hjem med frisk kød, hele poser med masser af kød.
Men den vigtigeste ting som ændrede sig med tiden, var Lynies mave, som voksede sig større og større, meget hurtigere end hvad menneskebørn gjorde.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 6 sep - 21:31

Hun kiggede på ham med et hævet bryn. "Hvor gammel er din mor da?" spurgte hun nysgerrigt, hun ville gerne høre hvor gammel hun var, hun måtte selvfølgelig være en del ældre end Anca, men hvor meget var hun ret så spændt på at høre.
Hun rynkede på næsen da han begyndte at tale sit eget sprog, mest pågrund af at hun ikke kunne forstå det. "Ikke fair jeg ikke kan forstå det!" sagde hun og lagde armene over kors og kiggede med et lettere surt blik på ham.
Hun lagde hovedet lidt på skrå, han var slet ikke ung, lige meget om han kalde sig selv det.
Hun kiggede nøje på ham da han bukkede sig frem til hendes øre og nappede hende i øreflippen, hvilket gav hende kuldegysninger.
Hun rødmede dog meget af det han sagde og slog ham blidt i brystet for sjov.
"Der er da ikke noget i vejen for at være til ældre mænd er der" sagde hun grinede.
Hun kom med nogle små støn da han var så fræk at nappe hende i hendes øre til så at kysse hendes hals, som han vidste at hun elskede.
Hun gav ham et meget ondt blik da han lænede sig tilbage og kiggede på hendes mave.
Hun kiggede så også ned på den og sukkede lidt.
Hun tænkte lidt mere "Lucy for pigen, og Azgon for drengen" sagde hun så og smilede.

Lynie havde følt at det var lidt hårdt da Anca først havde flyttet ind, der var nogle ting der blev ændret, og så var der nogle ting som havde været der også før han ikke havde boet der, som hun stadig var efter ham med, feks hans tøj, Lynie var en der holde meget af orden, men det havde hun været nød til at smide væk hvis hun skulle kunne leve sammen med Anca, der var ikke helt så pænt mere som der engang havde været, men inderstinde havde hun det også fint nok med det, det var dejligt at have en i huset, især en man elskede.
Det var meget sjovt at bo sammen med ham, for mange gange kom alle hans venner og blev der og drak, hun plejede aldrig at have gæster før Anca kom, hun var ved at vende sig til de drenge, det var sjovt at være sammen med hende, noget af et eventyr hver gang, de var nogle meget hyggelige og festlige personer, som hun var begyndt at holde lidt af.
Anca var dog ikke altid hjemme, så Lynie havde meget tid alene nogen gange, som hun brugte på enten at rydde op, lave mad, handle in, gå ture eller bare sidde og nyde stilheden der kunne være når der ikke var folk i huset, hun var begyndt at sætte pris på den stilhed, som hun ellers havde haft i noget tid før Anca.
Lige nu stod Lynie foran spejlet oppe i deres soveværelse og kiggede på sin bare mave, som var ved at blive ret stor, den bulede noget ud nu, ikke helt som en fodbold endnu, men den var ved at være der.
Hun smilede, hun kunne næsten ikke vente med at få børnene, Ancas og hendes børn, det var meget spændende at se hvordan det ville gå dem som forældre, hvordan Anca ville være som far.
Hun sukkede blidt og kørte en hånd over sin mave roligt, inden hun så trak sin trøje ned over, hun havde måttet købe noget tøj som var en del større end det hun havde, fordi ellers ville det blive for stramt for hendes mave, de dage hun havde tøj på.
Hun gik ud soveværelset og ned i stuen, inden hun gik ind i køkkenet og begyndte at lave mad af det kød og grønt hun havde taget fra madkælderen, hun var ved at være vant til at lave meget mad til Anca og begyndte også at købe ekstra meget ind.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 6 sep - 22:27

Som dagene havde gået, havde Rogan småt tilbudt hende at lære Drakûas drage sprog som var det Ancalagon snakkede, da han kunne regne ud at hun gerne ville kunne forstå hvad hendes nu drage mage, sagde når han snakkede sit eget sprog eller bare det at gruppen snakkede sproget, da de alle sammen kunne det mere eller mindre, dog kun Ancalagon kunne det flydende, da det bare kom naturligt til ham som drage. Rogan kunne det stortset flyvende, men havde stadig lidt svært ved enkel sætninger og ord. Dog vidste han hvordan man kunne undervise andre i det, for at kunne lære det. Sproget havde ingen skrift, da selve skrive metoden er gået tabt for flere tusindende år siden.
Rogan var toldmodig med Lynie, da sproget var svært at lære for andre folk, specielt de 10-20 første gange mange øvede sig, da alt hvad man kendte fra det normale sprog, slet ikke galte i dette sprog. Alle hjalp til, dog Rollo havde det med at få Lynie til at sige nogle ret frække ord til Rogan, som så fik Rollo til at skralgrine over at han fik Lynie til at sige ordende, Erik og Arne dog lidt mere hjælpsome og gav hende nogle måde hvorpå hun kunne huske nogle af de svære ord og sætninger.
Ancalagon havde ofte taget Lynie med ud og flyve, hvor hun sad på hans ryg mens han fløj, hvilket betød at de på meget kort tid, kunne komme fra en storby, dog måtte Lynie altid have en stor sæk med, til Ancalagons udstyr og tøj, da han altid ville være nøgen når han forvandlede sig og forvandlede sig til menneske igen.
En dag hvor Ancalagon havde været ude og flyve, mærke luften under sine vinger, kom han tilbage med med en sammenrullet bjørneskind som han bar som en rygsæk og en pose over skulderen med ret meget kilo kød. Ravnene Hugin og Munin, havde siddet på Lynies skuldre og snakket lystigt med hende, selv om hun ikke ville forstå noget som helst, så havde ravne vændet sig helt til hende og holdt af hendes selvskab. Da Ancalagon åbnede døren, hørte ravne det med det samme og lettede og fløj direkte hen på skuldren af ham og skrappede til ham, som tegn på at de havde savnet deres ejer. Ancalagon lagde den store pose med kød i, ned på gulvet, og den store sammenrullet bjørnepel på hans anden side. Ancalagon hilste på sine ravne og fandt noget kød til dem begge som de tog i deres næb og fløj ind i stuen og hen til deres lille hjørne i stuen, som Arne havde indrettet til dem, så de kunne skide svine til der. Ancalagon tog sin pelskappe af og lod den ligge i gangen som Lynie nu hadet, man det tænkte han ikke lige over og lod sine vandre støvler også bare stå midt i det hele. Hans tøj var en smule tilrevet og han havde en del snit og skramme på sig, både ansigtet og resten af kroppen, men trods det, så var han faktisk i et meget højt humør og gik som det første hen til sin mage og lagde sine arme om hende og gav hende det største kys han nogensinde havde givet hende og slap det så efter et minuts intens kysseri og placerede sin hånd på hendes mave og satte sig på hug, "de vokser hurtigt" sagde han og havde begge hænder på hver sin side ad hendes halvstore mave og førte sin pande blidt på den og lukkede øjne, "Lucy og Azgon dii vau vah" sagde han og kyssede Lynies voksende mave. Han rejste sig op og kiggede hendes pane og gik ud igen for at hente posen med køden i og den store bjørnepels. Han lagde bjørnepelsen op af en væg og forsvandt ned i madkælderen for at lægge kødet op og kom så op igen og satte sig hen i sovaen, stadig med rifter og halv store sår fra kampen med bjørnen. Han fik hurtigt sit tøj af, pånær bukserne og sad nu i bar overkrop og hvilede sig.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 6 sep - 23:16

Lynie havde været meget taknemlig for at Rogan og de andre drenge havde villet lære hende Ancas races sprog, det betød meget for hende at de ville hjælpe hende. Det havde dog været ret svært at lære, det var ikke noget man bare satte sig ned og kunne lære inde for den næste par dage, der havde man måske bare lært en bette smule af det der var.
At drengene havde hver sin måde at lære hende det på, morede hende bare, det var hyggeligt at de alle hjalp hende med det, så hun kunne forstå bare lidt af det Anca nogen gange sagde, det kunne være rigtig rart for hende.
Hun var også meget glad for den tid Lynie og Anca havde sammen selvfølgelig, det styrkede bare deres bånd sammen, og Lynie kunne bare mærke hvor godt hun egentlig havde det sammen med ham, ja der var nogle gange hvor hun måske kunne være lidt irriteret, men der gik ikke mange minutter igen før at de havde sex og hun tilgav ham for alt igen.
Lynie stod bare med ravne på hendes skuldre, hun var egentlig ved at være rimelig vant til dem og havde det fint nok med at de var der, de var rigtig underholdne at have med at gøre, især hvis man lige havde brug for nogle at tale med, så kunne man bare gå rundt og tale med dem, selvom de ikke havde nogen chance for at svare igen, fordi man ikke forstod dem.
Hun kiggede dog efter dem da de pludselig fløj væk, hun havde godt hørt døren gå op, så det måtte være Anca som var kommet tilbage fra sin flyvetur.
Hun vende sig om da hun hørte at han kom ud til hende, hun fik sig dog noget af et chok da hun så hvordan han så ud, men det var ikke noget der virkelig overraskede hende særlig meget, efter den tid de havde været sammen nu.
Hun smilede blidt da han kom hen og gav hende et dejligt kys, som hun med stor glæde returnerede. "Hmm velkommen hjem" sagde hun blidt og kiggede ned på sin mave, som han havde en hånd på.
Hun nikkede. "Det gør de" de var jo halv drage, så de måtte skille sig lidt ud for menneske børn. Hun havde skam dog intet imod det, hun kunne godt lide at se på sin mave blive større fra dag til dag.
Hun smilede stort da Anca lagde sin pande mod hendes mave og sagde noget til børne inden i hende, men hun kunne stadig ikke sproget alt for godt til at vide hvad det egentlig betød.
Hun kiggede op på ham da han rejste sig igen, og lod ham gå efter han havde givet hende et kys på panden, hun vende sig så om og lavede maden færdig.
Da hun endelig havde fået den lavet færdig, satte hun den ind på bordet, med tallerkner og bestik.
Hun havde bare lavet noget kød, steget det og hugget nogle grøntsager, det var bare det.
Hun satte sig i stolen overfor hvor Anca skulle sidde.
"Anca, der er mad" sagde hun til ham inden hun begyndte at tage for sig af den postion hun skulle have, hun var begyndt at spise lidt mere pågrund af børne, så hun havde lavet noget ekstra den dag.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 7 sep - 0:13

Ancalagon sad med hovedet lændet tilbage, med lukket øjne og åbnede dem op med det samme da hans mage sagde at der var mad, satte han sig op og satte sig ned og kiggede på hvad der var af mad at spise, og som selvandlig havde hun lavet det han elskede mest, kød, selv om han sagens kunne spise andet, så var kød det han helt klart fortrak og tog kødet med fingrene over på sin tallerken og gik igang med at spise, samt rive kødet fra hinanden, eller det havde været hvad han normalt ville have gjort, men kødet var alt for varmt for at kunne tage med fingrene, at da han prøvede, brændte han fingrene og trak dem til sig, "draaf" kom det fra ham, da han puttede fingrene i munden, for at dælme de brændte sted. Han tog for første gang, siden han havde været i Lynie hus, som vel på en måde også var hans nu, en garfel op og gik igang med at skære kødet ud, så han kunne puste på det og spise det.
"Lyn, ka' du overhoved slås?" Spurgte Ancalagon mens han havde et halv stort stykke kød hængende og lignede lidt et vildt dyr, som han sad der med hår som strittede en smule og snitsår og skrammer mange steder over det hele.
Da de havde spist færdig, rejste Ancalagon sig op og gik rundt om bordet og tog Lynies hånd og trak hende op til sig og havde et lusket smil og et glimt i øjet, hvilket han ofte havde når han skulle til at gøre noget fræk med eller ved hende. Han lagde sine arme om hende og kyssede Lynie dybt og langt mens han kærtegnede hendes kinder. Dog pludselig begyndte han at arbejde ned af hende, kæle for hendes hals, kyssede og nappede den, før han arbejdede sig længere nedad og åbnede op for hendes tøj hun havde på overkroppen og gik godt igang med at kæle samt massere Lynies bryster og sutte længe på hendes nu godt voksende bryster, da de var blevet ret fyldige allerede begrund af hun var gravid.
Efter han havde kælede med hendes dejlige flydige bryster, gik han ned over hendes halv store mave og var ekstra blidt og forsigtig da han kælede for hendes mave og gav den masser af kys. Til sidst nåede han ved hendes underliv som spredte hendes ben en smule, mens Lynies stadig stod oprejst ved bordet og ventede ikke et sekund med at begrave sit ansigt oppe i hendes køn, "mmm.. det er nok noget af det jeg har savnet mest, Lyn" sagde han før hans tunge slikkede på hendes revne og gravede sig op i Lynies køn og gik så ellers igang med at slikke og slikke hans saftige mages safter i sig, mens hans tommelfinger kører konstant på hendes klitoris.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Man 7 sep - 0:34

Hun smilede stort til Anca da han kom op til bordet og satte sig overfor hende. Hun begyndte roligt at det hun havde taget mens hun kiggede fornøjligt på ham som han tog maden, men da han begyndte at spise det med fingrene, brændte han sig. Hun begyndte at grine lidt af det og rystede på hovedet.
Hun kiggede lidt overrasket på ham da han tog en gaffel og spiste med i stedet for fingrene, måske skulle hun lave kødet så varmt næste gang også, så han kunne lære at spise mere med kniv og gaffel, istedet for at tage med fingrene hele tiden, det ville hun overveje nøje i hvert fald.
Hun hævede et øjenbryn da han spurgte om hun kunne slås. Hun havde lært noget af sin mester og kunne godt forsvare sig, men måske ikke lige imod de lidt større typer... som Anca feks.
"Mnaah... Altså jeg ved godt hvordan jeg forsvare mig, har haft en tidligere mester, men jeg er ikke alt for god, det skal ikke være nogle for store personer jeg er oppe imod" sagde hun og grinede lidt, mens hun bare spiste videre, hun kunne mærke at hendes appetit var ved at ligge sig, jo mere hun spiste og da hun var helt færdig, var hendes mave fuld.
Hun kiggede efter Anca da han rejste sig op fra stolen og gik hende til hende, hun rejste sig op da han tog fat i hendes hånd og trak hende op.
Hun kiggede lidt undrende på ham, men vidste med det samme hvad dette gik ud på da han havde et lumsk smil på læben, hun rystede bare på hovedet, men smilede bare blidt til og havde ikke meget imod det.
Især ikke da han kyssede hende mens han kærtegnede hendes kinder. Hun kom med et nydende støn, meget tilfreds var hun og hun kyssede kærligt tilbage.
Hun bed sig i læben da han slap hendes læber og begyndte at kysse og nappe hendes hals, det fik hende til at komme med nogle nydende lyde, da hun elskede hans læber mod hendes hals.
Hun kiggede dog ned på ham da han så kyssede sig længere ned, og fik hendes trøje væk så han kunne sutte på hendes bryst. Hun bed sig i indersiden af sin kind og lagde sin ene arm om ham og nussede ham blidt i nakken imens.
Hun smilede da han gik længere ned til hendes mave, som han var ekstra blid ved, hun kunne godt lide følelsen af at han var så blid omkring deres ufødte børn, det var meget behageligt at se, føle og høre.
Hun kunne dog ikke holde et støn tilbage da han så gik endnu længere ned, spredte hendes ben og havde sit hoved ved hendes underliv. "Hmmmm også mig" sagde hun smilende og stønnede med det samme hans tunge rørte hendes underliv. Det var noget hun havde ventet på længe af dagen, hun så altid frem til dette tidspunkt på dagen, hvor de nød hinandens kroppe.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tirs 8 sep - 20:16

Ancalagon fik altid et meget vådt skæg når han slikkede sin mages underliv, da Lynie altid blev så våd når han slikkede hende og legede med hendes klitoris. Han havde et godt tag om hendes hofter som han begravede sit ansigt op i hendes allerede godt våde køn, det var tydeligt at hun havde ventede og glædede sig lige så meget som han havde og nærmest drak hendes safter i sig, da hun var drivende våd efter kort tid. Han rejste sig op efter igen efter godt 15 minutters intens slikkeri og effektivt brug af fingrene ved hendes klitoris og køn. Han gik om bag sin mage og pressede sin sten hårde lem på hendes bagerste hul og pressede på, men førte den ikke op. Han drejede dem begge rundt og bøjede Lynie from over, så hun kunne have sine hænder på bordet, som støtte. Han gik meget hurtigt igang med at gennem slikke hendes røve og spytte på hendes ringmuskle og sværede spyttet ud og fik hurtigt fingeren ind som han bevægede ind og ud af hendes røv et par gange, før han puttede sit lem ved igen og førte den ind, længere og længere kom han ind allertivt hurtigt, siden Lynie havde vendet sig til anal, hvilket tændte Ancalagon helt ekstremt meget.
Meget hurtigt hamrede han løs i hendes røv i flere minutter, hvor han ikke stoppede tempoet, da han havde tænkt sig at gemme sin ladning til hendes sulten mund eller køn. Som han pumpede løs i hendes røv, fik hendes røv ordenlig omgang spanking med hans hånd flade som han lænede sig ind over hendes ryg og begyndte at kysse hendes skuldre og ryg som han rykkede sig hårdt og hurtigt op i hendes røv, mens bordet vippede frem og tilbage. Da han kunne mærke at nu havde Lynie ventede længe nok, blevet sulten efter hans lem, trak han sig ud og uden afvarelse, bragede hans sit lem helt i bund og pumpede hende godt i gennem mens han tunge støn blev tydligere og tydligere som han hamrede løs op i hende. Han greb hendes arme og trak dem lidt tilbage, så Lynie faktisk hang i luften, mens Ancalagon brugte dem til at føre Lynie tilbage mod ham mens han tonsede godt op i hende. Efter lidt tid, trak han hende op til sig og trak en stol hen som han satte hendes ene fod op på, så han kunne komme op og Lynie kunne have sin ryg mod hans front. Ancalagon havde drejet hendes hoved lidt så de nu stod og kyssede dybt og intimt mens han kørte i halv hurtige bevægelser op i hende. Med en hånd som nussede hendes halv store mave, den anden hånd massere hendes bryster og læber som er fortabt i hendes, stod Ancalagon bag sin mage og viste sin ømhed og hengivenhed samt kærlighed til sin mage, jah Ancalagon havde faldet for sin mage i nu, et godt stykke tid, eller hvad han nu så kærlighed som, da han after all stadig var drage i sidste ende. Efter et godt kvarter, hvor de bare havde stået sådan der, kunne han mærke at han var virkelig tæt på at eksplodere dybt op i sin mage og stod i et dilema om han bare skulle skyde op i hendes køn eller i hendes mund men besluttede sig for at give hendes mund den store lading som havde holdt sig tilbage hele dagen.
Ancalagon trak sig ud af hans mages køn og blidt førte hende ned på knæ og fik hurtigt den ind i munden og gav Lynie lov til at styre showet med hans lem.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tirs 8 sep - 22:20

Hun bed sig hårdt i læben imens han slikkede hende.
Hun lagde hovedet tilbage i nydelse, havde halv lukkede øjne og blide støn kom fra hende.
Hendes hånd omme ved hans nakke, greb ekstra fat og hendes negle var ret lange, så det kunne godt gøre bare lidt ondt, men det var ikke noget hun forventede at han ville være særlig meget imod.
Hun var lidt ked af det over da han rejste sig, selvom der var gået lidt tid, men hun kunne godt havde stået der længere.
Hun kiggede på ham med blide øjne, fulgte ham lidt da han gik om bag ved hende. Hun kom med et gisp da hun kunne mærke ham ved hendes røv, og begyndte at presse på.
Hun fulgte bare hvad der skete, da han vende dem om og han bøjede hende ned.
Hun greb fat om kanten af bordet, som var foran hende. Hun kom med nogle nydende lyde, da han begyndte at gøre hendes røv klar til det helt store, med at gøre den våd og udvide hendes hul, men da han så begyndte at trænge op i hende, kom der et højt og nydende støn fra hende.
Hun greb hårdere fat om bordkanten, da han var helt op i hende og begyndte at bevæge sig hurtigt i hende, hun kom med et nydende og nogenlunde højt støn fra hver gang han trænge op i hende.
Hun kom med nogle små piv da han begyndte at spanke hende, men det var ikke noget som forhindrede hende i at nyde det hele, det gjorde det skam bare meget bedre for hende. Hun kiggede sig en smule bag ud da han bøjede sig ned over hende og begyndte at kysse hendes skuldre og ryg, det gav hende kuldegysninger hele vejen ned af ryggen, fik hende til at ryste let i kroppen, og det var skam ikke bordet der vippede, skyld, at det gik et kort ryst gennem hendes krop.
Hun begyndte at klage noget da han trak sig ud af hende, men da han så bare hamrede sig op i hende, blev hendes mund meget hurtigt lukket og der kom et undertrykt halvt skrig, af nydelse. Hun var lidt tøvende da han tog hendes arme, men gjorde ikke noget ved det da han trak hende op til sig ved hjælp af hendes arme, hun elskede at føle ham mod sig imens de havde sex.
Hun kiggede lidt på stolen som han trak hen og placerede sin fod på stolen, og stønnede nydende som han bevægede sig op i hende.
Hun smilede da han drejede hende hoved og hans læber blev bragt mod hendes, et nydende suk kom fra hende. Hun prøvede virkelig at holde sine støn tilbage, da han bevægede sig, men det var virkelig svært for hende hele tiden, især da han kørte en hånd over hendes store mave, og masserede hendes bryster, det var ren nydelse for hende, hun kunne især godt lide at han nussede hendes mave, den blidhed, blandet med den vilde og hede sex de havde igang, det var den perfekte blanding for hende.
Hun kom med et nydende støn da han trak sig ud af hende, og hun gik villigt ned på knæ og tog ham i munden, hun begyndte at bevæge sine læber frem og tilbage, mens hendes tunge kørte i cirkler rundt.
Der kom mange nydende støn fra hende dernede.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tirs 8 sep - 22:51

Ancalagon stod bare med en hånd på hendes hånd og så hendes goble op og ned af hans meget hårde og næsten ved at ekspodere lem, inde i hendes mund og hans klunger brændte virkelig for at sprøje i hendes mund, men han holdt lige lidt igen og lod hans mage nede hans lem i hendes mund. Efter nogle gode fem til syv minutter blowjob, kunne han ikke holde det tilbage mere og stønnede højt og dybt og tog et godt greb i Lynies dejlige tykke hår og sprøjtede og sprøjtede, som om at han ikke havde sprøjte til hende i flere dage. Efter Første ladning, rykkede han sit lem helt ned i halsen på hende og sprøjtede en stor god ladning og trak sig så ud og lod hendes mund få resten, som var to gode store ladninger, før han stoppede med at sprøjte i hende, dog lod han sit lem være, så hans mage kunne sutte hans lem færdig mens han selv bevægede sit lem ind og ud.
Efter det var gjodt, trak han hende og bar hende hen til sofaen og satte hende, spredte hendes ben og begravede sit ansigt endnu en gang i hendes køn og gjorde præcis det samme som da Lynie havde stået oprejst, dog denne gang stoppede han ikke før hun skreg ud sine orgasmer. Han havde ikke tænkt sig at stoppe før hun mindst havde fået sin tredje orgasme og gik ellers så bare igang med at tilfredsstille hans mage meget store og trængende behov, hvilket han ikke kunne få nok af. Det var faktisk ret godt at hun var så seksuel aktiv efter ham, da han var stortset altid seksuel aktiv, hvert fald det meste af tiden.
Heletiden skiftede han med at slikke hendes køn og bevæge sine fingre med godt tempo op i hende og hver gang, ramte hans hendes g-punkt, han var meget fast besluttet på at nu skulle hans mage, hans Lynie, få de vildeste orgasmer.
Han slikkede og drak hendes safter, samt brugte sine fingre og tunge på hendes svulmende klitoris og gav den nogle vilde behandlinger også.
Han førte endda tre fingre op i hendes røv og sad ellers bare på knæ og gav hende den største behandling med munden og fingrene han nogensinde havde give hende, siden de havde mødtes.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tirs 8 sep - 23:26

Hun kiggede op på ham hele tiden, indtil han tog fat om hendes hår, og sprøjtede hende i munden. Hun sørgede for at sluge det hele meget hurtigt, hun havde efter hånden vendt sig til hvor hurtigt hun skulle være og hvor meget han plejede at komme, så hun var ved at være ret god til det uden at blive kvalt af alt det kom han kunne præstere at få ud af sig.
Da han var færdig med at komme, blev hun stadig ved med at cirkulere sin tunge rundt om ham, da han forblev inde i hendes mund.
Hun stønnede blidt da hun var færdig og han tog hende op i sine arme, hun kiggede på ham med et blidt smil, inden hun blev placeret i sofaen.
Hun holdt sine ben spredte, da han begravede sit ansigt i hende, det fik hende til at rødme rimeligt meget og stønne endnu mere da han begyndte at slikke hende.
Hun bevægede sig nydende i sofaen imens han slikkede hende og førte fingre op i hende, hun kunne godt mærke på ham hvad han ville, og han var skam også godt på vej til at opnå det.
Hun sad med hovedet let hvilende på sofaens ryglæn mens hun små stønnede hele tiden, hun kunne slet ikke holde det tilbage, det havde hun skam heller ikke nogen ide om at gøre.
Lige i det han førte sine tre fingre op i hendes røv, kom hun med et meget højt støn og stønnede blidt sin orgasme ud med en meget hurtigt vejrtrækning.
Hun tog fat i begge hans store overarme og prøvede at trække ham lidt op til sig.
"Anca, kom her op" bad hun og prøvede virkelig at trække ham op.
Hun ville gerne have ham op og kysse ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tirs 8 sep - 23:51

Ancalagon slikkede og drak hendes saftige orgasme safter i sig og hele hans ansigt var godt og grundt vådt, men han var ligeglad, han elskede smagen. Han kunne godt mærke på hende, at hun ville have ham op men han fortsatte med at slikke og give hende fingre både i hendes køn og røv og førte en fjerde finger op i hendes røv, han stoppede ikke med at tilfredsstille hendes køn til hun havde fået sine tre orgasmer, hun havde fået tre orgasmer før under deres mange gange sex, så han vidste hun kunne klare det, så han tonsede bare fingrene i røven og i hendes fisse hurtigt og præcis op i hende mens tungen tirrede hendes klitoris noget så groft, han nappede endda også i den med sine tænder og sugede hendes køns læber i sin mund nogle gange. Han gik igang med at skifte mellem at slikke hendes ringmuskle, rundt om hans fingre som allerede var en gang med at pumpe løs i hendes bagerste hul og så i hendes gennemblødte køn som han også havde en omgang fingre tonsende op i hende.
Hans lem var allerede sten hård og stivt, klar til næste rundte med leg fra Lynies side, dog pludselig skiftede han mening og kravlede op til hende, men tog hendes hænder over hovedet og så plantede han ellers sine læber og tværrede alle Lynies egne safter i næsten hele ansigtet på Lynie mens han hamrede sit stive hårde lem op i allerede den gennem pumpede røv. Med en hånd som holdt Lynies håndled over hendes hoved, en hånd som holdt om hendes nakke så hun ikke rykkede sig, hamrede han løs i hendes røv mens deres læber blev forenede i et vildt og vådt kys
Deres maver rørte hinanden, da Lynies mave jo var større begrund af graviditeten, men af en eller anden grund så tændte det ham på en bestemt måde af at tage hans mage mens hun er gravid.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 9 sep - 0:05

Hun pev da han ikke hørte efter, hun prøvede virkelig at hive ham op til sig, men det var ikke noget man bare gjorde med Anca. I stedet for at lytte til hvad hun sagde, var han bare så ond at tilføje en finger mere til hendes røv og ellers bare fortsætte det han havde gang i. Selvom det ikke lige var det hun ville have, kunne hun ikke lade vær med at stønne af nydelsen hun fik af det, hun elskede det.
Hun syntes nu også at han gjorde det noget mere intenst, som også at nappe hende dernede, som virkelig fik hende til at flyve rigtig højt op på en blød sky af nydelse.
Hun kiggede dog meget undrende, mens også meget tilfredst på Anca, da han så kom op til hende, som hun egentlig havde bedt om.
Hun havde dog ikke lige regnet med at han fik hendes arme overhovedet. Hun gispede kort men sukkede så nydende da hans læber placerede sig på hendes.
Det var ikke meget af Anca hun kunne smage da de kyssede, det var mere hendes safter så han var oversølet i.
Hun lukkede øjne hårdt i og en højt støn kom fra hende, selvom de kyssede, da han hamrede sig op i hendes røv. Hun sad og vred sig, men hun kunne mærke hvor godt fast hun lå under ham, hun stønnede af følelsen, på en måde kunne hun meget godt lide det.
Hun kiggede ham ind i hans øjne, med nogle blide øjne, i et kort øjeblik, før hun lukkede dem igen for at nyde deres kys og hans bevægelser i hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 7 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum