Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

What have I done? - Ancalagon - xx

Side 9 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tirs 15 sep - 23:11

Lynie kiggede med det samme hen mod døren, da der blev åbnet, men det var ikke fordi at der skete noget særligt, der kom bare mad til dem, ikke noget Lynie havde lyst til at spise noget af over hovedet, hun vidste da ikke hvad der var der i, hvad nu hvis de havde proppet noget giftigt ned i det.
Hun sad bare og kiggede på det andre kvinder der begyndte at spise, men Lynie nægtede det simpelthen og ville bare gå i seng med tom mave den nat.
Hun havde lige fået lukket øjne, da dørene igen åbnede sig, og denne gang skete der noget.
De kom for at føre dem væk, de fik igen de halsbånd om halsen, Lynie brød sig bestemt ikke om at blive holdt fast, men hun turde ikke rigtig at gå imod dem, efter hun havde set hvad de havde gjort mod Anca. Hun ville ikke risikere at de ville være sådan nogle svin at slå hende i maven, så hun fulgte bare med ind i det rum de skulle være i nu, det var en del større end det de kom fra, og der var også en masse mænd omkring dem.
Hun vidste med det samme hvad dette var, og minder fra da hun var slave for Razion kom tilbage, hun ville ikke opleve det igen, det havde været forfærdeligt for hende.
Hun ventede bare på at det blev hendes tur, hun kiggede ikke nogen steder hen, hun kiggede bare ned, hun havde ikke lyst til at se på alle de små piger der blev solgt til ældre herrer, de var svin i hendes øjne, havde hun evnen, styrken, så havde hun dræbt dem alle med det samme, men det havde hun ikke, hun var blot et menneske.
Da de så blev hendes tur, havde hun bare ikke lyst, men hun skulle, vagterne fik hende til sidst op, men Lynie nægtede at kigge op på de mænd der kiggede på hende.
Hun fik store øjne da hendes børn kom på tale, hendes ufødte børn, ville de virkelig bruge dem? Hun bed sig hårdt i læben, hun var bange nu, hendes børn var kommet i fare for at havne i kløerne på nogen af de mænd der oppe.
Hun kiggede dog op, det var også det eneste tidspunkt hun kiggede op, da hun blev solgt, en yngre herrer havde købt hende, han så ikke videre rar ud, det var det hun vurderede ham til i hvert fald.
Lynie kæmpede endnu engang ikke imod da hun blev ført væk, hun havde stadig Ancas ord i hovedet, han ville finde hende, det sagde han til hende, det var det sidste han sagde til hende, så hun havde ikke lyst til at lave en alt for stor scene lige med det samme.
Hun kiggede sig omkring i det værelse hun var blevet lukket ind i, det var noget mere luksuriøst end det andet havde været, hun sad blødere, men hun var dog lænket, og kunne kun bevæge sig begrænset rundt, hvilket irriterede hende meget.
Hun kiggede af og til på frugtskålen, men hun havde valgt ikke at tage noget, hun ville bruge det til noget andet.
Lynie kiggede op mod døren, så snart den gik op og ind trådte hendes 'ejer' hvis man kunne sige det, hun ville ikke betragte ham som ejer, det ville hun aldrig, men han havde købt hende.
Hun skar en grimasse af det han sagde, hun kunne ikke lide ordet horede som han brugte.
"Wo lost hin monah wiizaan um voth wah ofaal hi" svarede Lynie igen, på dragesprog, som han højst sandsynligt ikke ville kunne forstå, men det gjorde hun i den grad, og hun var meget stolt over det hun havde sagt, og også at hun kunne sige det, drengene lærte hende nogle sjove ting engang imellem.
Uden nogen form for signal, tog hun et æble fra frugtskålen og kylede direkte efter hans ansigt, Lynie havde et ondt kast, en stor overarm til at kunne tyrer ting afsted, så de bare gjorde mega ondt.
"Hi lum laas" mumlede hun, det var dejligt at kunne et andet sprog som andre ikke kunne, det gav én, en fordel.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tirs 15 sep - 23:42

Manden kiggede blev lige pludselig meget mere interesseret i Lynie, da hun snakkede et fremmet sprog. Han fattede hat af hvad hun sagde, og skulle til at svare tilbage, da han fik et æble lige i panden, man kunne kalde hendes æblekast for et 'headshot'. "Av for helvede det kælling! Hver du glad for at jeg holder dig i live tøs!" Sagde han og holdte sin hånd på sin pande og gik ud af rummet, men før han forlod rummet, vendte han. "Du er min hore tøs nu og lige så snart du har født, er dine møjunger, mine" sagde han med et gyseligt blik og et koldt smil.
Han lod Lynie være og låste døren bag sig, Lynie kunne høre ham bande og svovle ude på gangen over æblet som han havde fået kastet i panden.
En time senere åbnede døren igen og i stedet for den unge herrer, som havde købt hende, var det vagter, hele træ mænd som låste op for hendes lænke og førte hende bare i nogle nye lænker og puttede et metalhalsbånd på med en kæde som de holdte.
Lynie blev trukket af sted, ud af rummet og udenfor i den lidt halv køllige natte duft og hen imod et gigantisk bygningsværk af sten.
De kom ind og gik op af trapper til de kom op til en balkon og før Lynie vidste af det, var hun tvunget ned i knæ og fået lænket kæden til gulvet, som gik op til hendes metal halsbånd. Hun kunne lige akurat rykke rundt og ændre sidde stilling, men det var så også det. Hendes håndleg var i håndjern og det var hendes ankler også.
"Well well well, det var vel nok flinkt at hore moren at slutte sig til festlighederne" hilste han og sad i en behagelig træstol med blødt stof til ryggen og røven. Lige foran Lynie, kunne hun se ned til en arena, sand og ellers bare sten omkring arenaen, så det dannede en cirkel. Der var fuldt hus, lidt over 10.000 mennesker var kommet og råbte og skreg til hvad der nu snart skulle til at ske.
Lynie var placerede sådan at hun kunne se helt ned til arenaen, men stadig sad så hun ikke blastet maven, da hendes 'ejer' var efter hendes og ancalagons børn.
"Du undre dig nok, hvorfor du er her og skal følge med i denne begivenhed hore, men ser du, hvad lidt penge ikke kan klare, er utroligt" begyndte han, uden at kigge på sin egendom, hvert fald i hans øjne.
"For kun få penge, fik jeg den information, jeg behøve... halløjsa, lige til tiden" afbrød han sig selv, da træporten kørte op og en masse mænd kom ud, all bevæbnet med et våben. Mange af mændene var dem som var i vognen som Ancalagon også havde været i, og sørme så, så befandt Ancalagon sig blandt mændene, skildte sig en del ud, da hans øjne var tydelige og lyste en smule op, og så var der en del ar på hele hans overkrop, både på ryggen og fronten af ham, mange ældre og gamle ar, dog også nogle ikke så gamle.
De havde kun bukser på og intet andet. Til højre for Lynie og hendes 'ejer', sad værten, ham som afholdte salget af folk og arenaen, han sad på den flotteste og største stol og var fineste klædt.
Han rejste sig op og satte legende igang og satte sig ned igen da hornet lød. I det at hornet lød, gik mændene ind igen, pånær to som gik ned i hver sin ende af arenaen og gik så ellers igang med at angribe hinanden. Det var blodigt og voldsomt, skrig, blod og halshugninger blev der meget af som folk kom ind.
Ancalagon havde ikke set Lynie da hans fokus havde været på værten og hans tænker kørt rundt om hvordan han skulle slå denne mand ihjel. Grunden til at han ikke bare havde forvandlet sig til drage endnu, var begrund af to ting.
Den første, var fordi han ikke anede hvor Lynie var og det ville kunne forminske hans chance for at finde hende, sjovt nok, de befandt sig ikke mere en 100 meter fra hinanden i arenaen. Den anden del, var fordi at han ville blive enorm sårbar når han forvandlede sig og ville ikke tage chancen.
Ancalagon sad inde i forberedelses rummet for alle de andre fanget slavere sad og ventede på det blev deres tur.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 16 sep - 0:50

Lynie blev meget mere frastødt af ham, da han pludselig virkede meget mere interesserede, indtil han dog fik et stort æble lige i face, så passede det lige pludselig ikke herren mere, weakling, tænkte hun.
"Jeg ville hellere være død, end at blive holdt i live af dig" sagde hun og spyttede efter ham, selvom hendes spytklat slet ikke var i nærheden af ham, da han var lidt for langt væk.
Hun kiggede efter ham da han ville gå ud, men vende sig om lige inden.
Hun bed tænderne sammen for ikke at flippe ud på ham over det han sagde, at ville ikke få fat i hendes unger, det kunne hun godt fortælle ham.
"Du holder dig væk fra mine børn" råbte hun til ham, af hendes lungers fulde kræft, så hun vidste at han ville kunne høre det.
Hun sad ellers bare tilbage, alene i rummet igen, vidste ikke hvad der skulle ske næste gang. Hun ville virkelig gerne vide hvor Anca mon var henne, om han var i god behold, eller om han lå bevidstløs fordi han havde været for urolig igen.
Hun kiggede op da døren blev åbnet igen, et smørret smil spillede på hendes læber, da hun så at det var tre vagter der var kommet efter hende, og ikke den unge herrer, havde han ikke store nok kugler til selv at komme og hente hende, efter det der var sket.
Hun fniste bare lidt, da de kom hen til hende, gav hende halsbånd på, lænker og trak hende så bare med.
Da hun kom udenfor, trak hun vejret dybt for at få al den friske duft, hun overhovedet kunne, det var nogle timer siden hun havde været udenfor, så det var dejligt til at få noget frisk luft.
Hun fulgte ellers bare med, til denne store arena hun blev slæbt hen til, ikke rigtig sikker på hvad der skete der, hvad hun mon skulle se på.
Da de var inde og kommet op på en balkon, kom hun ned i knæ og endnu engang blev hun lænket fast til gulvet, hun syntes hun havde været lænket godt nok fast for nogle dage nu, det var ikke spor rart overhovedet, hun var slet ikke vant til sådan noget.
Hun knasede tænder da hun hørte den unges herre stemme lige ved hende, hun kunne ikke fordrage hans stemme, den gav hende kuldegysninger. Hun hadet det.
og at han kaldte hende hore, gjorde hende endnu mere sur.
"nivahriin dok" sagde hun og kiggede op på ham med det mest ondeste og dræbende blik hun kunne sende.
Når hun var sluppet ud af det her, og det skulle hun nok med Anca, så var han den første hun ville slå ihjel, nej ikke engang bare slå ihjel, hun ville torturer ham, til han var nede på sine knæ og bede hende om at dræbe ham.
Lynie værdigede ham slet ikke et blik da han begyndte at tale til hende, hun ville slet ikke høre efter ham, han var luft for hende lige nu, hun ville ikke have noget med ham at gøre, han var virkelig sunket lavt i sit liv, at leve på denne måde, det var svinsk og hun ville ikke være en del af det.
Hendes øjne kiggede dog meget interesseret ned i areanaen, da porten gik op og krigerne kom ud, hendes øjne holde med det samme fokus på en bestemt der kom ud, nemlig Anca!
Men hun ville ikke vise sin begejstring, det kunne let få både Anca og hende i problemer, og flere af dem behøvede de ikke.
Hun kunne dog se at Anca ikke helt havde fået øje på hende, hun prøvede virkelig at få kontakt til ham, med bare at holde øjne direkte på ham, og lave en smule bevægelse bare for at gøre opmærksom på sig selv.
Hun vidste ikke hvad hun ellers ville kunne gøre, hun ville ikke råbe på ham, hun ville ikke gøre folk opmærksomme på at Anca og Lynie kendte hinanden på den måde.
Hun kunne ikke gøre meget andet lige nu, end bare at sidde og håbe på at Anca fik øje på hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 16 sep - 1:29

Ancalagon sad og ventede stadig på sin tur og kunne høre folk råbe og skige over dræbene som blev fortaget derude. Den unge herrer ignorerede Lynies fremmet sprog og med en knyttede næve til hans kind og albue på armlændet, lænede han sig tilbage i sin stol. "Hm.. skal jeg mon bruge dem som snigmordere eller kriger, kunne altid få mine mænd til at bruge hores tøs, hvis hun får en og skabe flere halv drage kriger" sagde han til sig selv, men snakkede højt, så Lynie kunne høre det, han vidste udmærket godt at hun hadet når han nævnet hendes børn og han nød hvert et sekund af hendes vrede.
træporten gik op og ud kom to mænd, den ene var Ancalagon, den anden var et lidt højere brød end Ancalagon. Ancalagon med en et hånds økse og den anden med en stor metal køle. Hornet lød og den anden mand gik straks igang med at svinge sit tunge våben, så Ancalagon måtte bakke bagud hver gang kølen kom imod ham.
Sådan forgik det i nogle sekunder, før Ancalagon så en åbne og tog den og fik lavet et snidt med sin dolk som han havde i sin anden hånd, i mandens skulder.
I det at Ancalagon når om bag manden og skal til at hugge manden ned, får han endelig øje på Lynie, men får et slag til i ansigtet med mandens albue, så Ancalagon væltede bagud, med blod en smule ud af næsen, fik han rulet sig ud til siden og huggede mod mandens arm, men han blokkerede slaget og gav et knæ i maven på Ancalagon så Ancalagon næmet fløj lidt bag ud i luften på alle fire. Han sat på alle fire og prøvede at få vejret og få styr på smerten i maven. Manden gik hen mod Ancalagon, løftede kølen, havde den hævet højt over hovedet, klar på at knuse Ancalagons hoved, sker der pludselig noget med Ancalagon og flyttede sig lige hurtigt nok til sidden så kølen bare hamrede ned i sandet.
Før manden nåede at trække kølen op af sandet, var han nede og ligge på ryggen, med Ancalagon siddende på hans mave og tommelfingrene som var godt igang med at gennembore denne mands øjenhuller, blodet fossede ud af mandens øjne mens han skreg i smerte og prøvede at få Ancalgon af sig, men Ancalagon havde et vildt, aggrassivt og dødligt blik, som var det dragen selv som var til stede.
Han endte faktisk med at flække kraniet halvt på manden til sidst med den måde Ancalagon havde holdt fast på hans hoved.
Ancalagon rejste sig op fra den dødede, halv sprallende mand med blod i meget af ansigtet og et dyrisk blik som han kiggede rundt, folk var vilde og råbte og skreg i jubel som drabet og kampen.
Ancalagon fandt endelig Lynie og.. og HAM!, Ancalagon havde set lænkerne og den unge fyr.. noget slog klik og han stormede mod væggen og sprang.. Han kravlede op af og nåede faktisk næsten op til kanten og kastede sin kniv mod den unge herrers hoved, men fordi at vagterne nåede at få trukket Ancalagon ned, røg kniven i træet, få centimeter fra den unge herrers hoved, så nærmest var krympet sammen i skræg over denne vilde barbar. "Bo wah ofaal stin ahrk fod ofaal stin, Zu'u los coming fah hi ruz!!" Råbte ham og råbte ind i hovederne på vagterne som de prøvede at holde Ancalagon nede, men han var nærmest ustoppelig, for de kom til at slippe grebet og stormede efter ham, som han selv stormede mod væggen igen og prøvede at kravle op til Lynie og den fucking døde lort, som havde hans mage, manden vidste det bare ikke endnu, at han var død. Vagterne fik dog fat i kæden som var om det metal halsbånd som de havde formået at få på ham første gang de fik ham ned. Da de trak faldt han bagud og landede på ryggen og blev nærmest tvunget tilbage, da han stadig prøvede at komme hen til Lynie. "Zu'u fen siiv hi, Zu'u fen siiv hi.. Zu'u Fen Siiv Hi!" Råbte han og var henført til både Lynie og den unge herrer, dog betydningen var vidt forskellig, til Lynie var det ment som at han ville finde hende og befrie hende, hvorimod det var ment som at han nok skulle finde ham og slagte ham.
Den unge herrer så helt hvid i ansigtet, efter de to forsøg på hans liv og gik staks igang med at skælde sine vagter ud og forlod arenaen og beordrede Lynie tilbage til rummet hun var i før, som hun blev sat ind i og lænket til samme sted i rummet.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 16 sep - 5:50

Lynie rystede på hovedet af det manden sagde, han skulle ikke bruge hendes børn til noget af det, hendes børn vil aldrig blive noget som det, det skulle hun nok sørger for.
"Du får ikke engang lov til at røre mine børn!" råbte hun til ham, med et meget faretruende ansigtsudtryk.
Han skulle ikke i nærheden af Anca og hendes børn, der var deres, de skulle opdrage dem, ingen andre.
Hun havde dog så travlt med at kigge ned på areanaen, at manden slet ikke ville kunne se hendes meget utilfredse o meget sure ansigtsudtryk.
Lynie holder nemlig øje med Anca, som skal til at kæmpe mod en anden.
Lynie var bekymret, hun vidste ikke om der var noget at bekymre sig om, hun vidste ikke hvor stærk den anden var i forhold til Anca, men hun frygtede det værste og håbede på det bedste.
Det gik godt for Anca lige i starten, men så kunne hun se at han fik øje på hende, hun havde den største lyst til bare at løbe hen til ham, lige meget hvad, om hun så skulle bryde ud af disse lænker, hun vidste dog at det var umuligt for hende.
Hun fik noget af et overrasket ansigtsudtryk, da Anca blev slået efter at have opmærksomheden et helt andet sted end han skulle.
Lynie kiggede ned så snart at Anca fik nogle slag af den anden mand, hun kunne ikke lide at se ham blive banket, eller være i smerte, det var helvede for hende at se dette,
Så snart hun hørte skrig dog, kiggede hun op og så Anca sidde oven på manden, igang med at presse ind i hans øjne.
Selvom Lynie var glad for at det ikke var Anca som blev tæsket mere, var det stadig rigtig klamt at se på, det Anca gjorde, derfor kiggede hun også lidt væk for ikke at få kvalme af det.
Da kampen var slut, og Anca endelig fik øje på hende igen, kunne hun se at han var ret så sur.
Et smil kom frem på hendes læber, da han begyndte at løbe over til hvor hun var, og kravlede op af væggen som skilte dem ad.
Da hun så kniven kom flyvende, bad hun bare til de højeste guder om at den ramte unge mand lige i hovedet, men da hun kiggede fandt hun ud af at guderne igen bare havde ladet hende i stikken, dog med en ret så skræmt ung mand, det syntes hun ret meget om.
Hendes blik vende mod Anca, som prøvede endnu engang at komme op af væggen, men han blev trukket ned igen, og Lynie så ikke rigtig noget håb forude efter det.
Hun kunne dog høre det samme som Anca havde sagt til hende, fra da de kom af, han holde altså stadig fast i det.
Hun kiggede efter Anca, men blev så straks ført bort til det samme værelse.
Det var hun dog slet ikke tilfreds med, det var første gang hun kæmpede virkelig meget for at komme løs, men de var så meget stærkere end hende, hun havde ikke rigtig nogen chance for at kunne sige det imod, og til sidst ende hun bare i værelset, lænket igen.
Denne gang smed hun hele den dumme frugtskål efter vagterne, så alt frugt ramte dem rigtig hårdt lige i nakken, inden de gik ud.
Et smil krøb frem hos Lynie da de gik ud, og hun hev en nøgle frem, som hun havde fået fisket fra vagterne, da hun havde kæmpet imod.
Hun låste sig hurtigt op og sukkede meget lettet da hun var fri af sine lænker.
Hun vidste ikke hvad hun skulle gøre nu, hun gik frem og tilbage i værelset, hun kunne ikke gå hen til areanaen igen, hun vidste ikke præcist hvor Anca befandt sig efter kampene, det var meget svært at vide hvad hun egentlig skulle gøre, så hun ventede lidt endnu, og gemte sig ellers bare inde i et skab i værelset, et skab der var stort nok til at kunne lukke, selvom hun havde sin mave med.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 16 sep - 23:29

Der gik lang tid før at døren igen op igen, men da den gik op, kom hende 'ejer' og fem vagter ind, to greb hendes arme, to hende ben og den sidste gav hende halsbånet på og så gik hendes 'ejer' hen til hende så han stod lige foran Lynie og smilede dominerende til hende og med sine tykke læder hansker, strøg han sin finger hen over hendes kind og videre ned af hendes hals til hans fingre nåede til hendes tøj.
Med et fast greb fik han revet hendes tøj over så hun hun nu stod spændt nøgen foran hendes 'ejer' som tydeligvis nød den magt han havde over Lynie. "Gad vide.. tør væde med at dragen du horede med gjorde dette, i håb om at han ret faktisk ville få at se sine hore unger" sagde han hånligt og ondskabsfuldt mens han satte sig på knæ og lagde begge hænder på hver side af hendes mave og så begyndte han at give hendes store gravide mave små kys, mens han kiggede op med et nedværdigende blik og smilede mellem hans kys. Han var ret sikker på at det var noget dragen hun havde knaldet med, gjorde og ved at han gjorde det, pissede han nærmest på hende og hendes drages kærlighed. Han rev hendes bukser af så Lynie nu stod fuldstændig nøgen foran fem vagter og hendes 'ejer'.
"Læg hende" sagde han holdt og vagterne fik hende placerede på ryggen og holdt hendes ben spredte mens hendes 'ejer' nærmede sig hendes spredte ben og et nedværrende smil, som viste at hendes krop ville blive hans ejendom efter han havde voldtaget hende som han nærmede sig og havde trukket hans halv stive pik frem, ikke nær så stor som Ancalagons men en god størrelse.
Men lige i det at han skulle til at presse sig hårdt op i Lynie, åbnede døren og en ny vagt kom ind, "Sir, de er begyndt af henrettelsen af fanger!" sagde vagten med en hasigt stemme, da han skulle videre og skyndte sig, da det ikke havde været en del af aftalen.
"Hvad?! Fuck.." sagde han rigtig irriteret over afbrydelsen og pakkede sit stive lem tilbage i bukserne, "Tag horetøsen med til arenaen!" Kommenderede han irriteret og forlod rummet.
Vagterne kom hende i noget laset fange tøj og så slæbte de hende ellers af sted via kæden til hun var oppe på samme balkon, men i stedet for at hun var lænket, stod der bare to vagter på hver hendes side, hendes håndled lænket sammen, samt hendes ankler, med et metal halsbånd. hendes 'ejer' var i en hæftig diskution med værten om hængningen af alle mændene, men hendes 'ejer' måtte lide nederlagdet og vende hen til sin stol og satte sig, ikke en gang gidet at kigge på sin horetøs.
Alle mændene stod i en række, ventede på det blev deres tur, selv Ancalagon og han stod til at være nr. 8 i rækken. Alle mænd var lænket med hver to vagter som holdt en kæde til metal halsbåndende som var om mændenes hals.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 16 sep - 23:57

Lynie gav et gisp fra sig, da døren blev åbnet, og nogle vagter kom hen og holde hende fast, og gav hende halsbånd på.
Hun blev meget nervøs for hvad der mon skulle ske hende, hvad havde den unge herre tænkt sig at gøre ved hende, hvad ville han dog med.
Hun så på den unge herre, som nu stod foran hende, hun vende hurtigt ansigtet væk fra ham, da han strøg en finger hen af hendes kind, ned af hendes hals... Der kom et overrasket hvin fra Lynie, da der blevet taget i hendes tøj, og hun stod med nøgen overkrop foran mænd hun slet ikke kendte.
Hun begyndte at ryste, hun følte sig bestemt ikke tryg, hun følte sig meget usikker ved denne situation.
"Han vil få sine børn at se, når vi får ramt på dig" sagde hun og spyttede på ham.
Hun kiggede nervøst ned på ham, da han satte sig på knæ foran hende, kuldegysninger gik igennem hendes krop, da han rørte hendes mave, både med hænderne og hans klamme læber, hun kiggede væk, hun ville ikke se på hvad der skete, det var nok med at hun kunne mærke det.
Men da han så også rev hendes bukser af, så hun stod helt nøgen, havde hun en fornemmelse om hvad der skulle ske, hun begyndte at ryste endnu mere, hun begyndte at kæmpe imod, især da de ville have lagt hende ned, og det kom hun så også, hun kom på ryggen og vagterne fik spredt hendes ben, det var ligemeget hvor meget hun kæmpede imod, de var stærkere end hende.
Lynie spærrede øjne op da hun så hvad den unge herre lige pludselig tog ud, hun begyndte at bevæge sig ukontrolleret, hun ville bestemt ikke have ham op i sig, hun kiggede meget fokuseret på den, som om hun kunne få den til at holde op, ved hjælp af sin hjerne.
Men heldigvis, før det skete noget forfærdeligt, var der en der forstyrrede, og hun skyldte ham hendes liv. Det var perfekt timing for hende, dog det han sagde, gjorde hende meget urolig, fanger der skulle henrettes, de talte vel ikke om Anca.
Hun kiggede hen på den unge herre, da han sagde at hun skulle med, så vidste hun godt hvad det gik ud på, de skulle henrette Anca.
Det kunne hun ikke lade ske, hun skulle nok få lagt en plan hurtigt, for at få dem ud af denne krise.
Hun lod sig slæbe med hen til areanaen, efter hun havde fået noget tøj på.
Da de kom til areanaen, så hun Anca stå i en række, sammen med en masse andre. Et svagt piv kom fra hende, hun kunne ikke rigtig gøre noget ved at han stod dernede, hun kunne ikke befrie ham med det samme, men hun kunne forsinke det.
Hun kiggede på de vagter da havde et tag om hende, hun udnyttede at den unge herre ikke kiggede på hende overhovedet og vagterne ikke var så opmærksomme, til at med nød og næppe, fiske en nøgle op af en af vagternes lomme.
Hun kæmpede lidt med at få nøglen i hullet til sine lænker om hendes håndled, men da de så endelig var væk, greb hun hurtigt fat om en af vagternes sværd, skar halsen over på den første og kørte sværdet direkte gennem den anden vagts hjerte. Det gjaldt virkelig for hende at være hurtig, for disse vagter var trænede og det var hun ikke så sikker på at hun kunne kæmpe imod.
Men da hun havde slået dem ihjel, gik hun direkte op til den unge herre og plantede spidsen af sværdet, lige ved hans strube.
"Stop det, eller det her går lige igennem, som var du ingenting" truede hun med en kold stemme, hun havde ingen problemer med at dræbe ham her, for hvert sekund der gik faktisk, lod hun spidsen presse mere og mere mod hans strube.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tors 17 sep - 1:06

Den unge herrer fik lidt af et shock da han pludselig mærkede et sværds spids mod hans hals. Dog værten kiggede bare på Lynie og viftede med hånden og Ancalagon fik et slag i maven så han bukkede forover og landede på sine knæ men blev hevet tilbage op, via hestehalen. Han lavede nogle lidt smerte lyde da han kun blev trukket op via sin hestehale, til han stod op. "Go ahead, kill him, I don't care" sagde værten til Lynie, hendes ejer var ham ligegyldig, hvis hun dræbte ham, ville hun bare blive værtens ejendom. To vagter greb hende, en tog sværdet ud af hendes hænder, mens den anden holdt op hendes hals og løftede hende op i luften og blev så båret hen foran værten og sat på knæ. Noget slog pludselig klik for Ancalagon, som han havde fulgt sin mages forsøg på at slippe fri, havde mislykkes og nu blev håndteret af alle de mennesker.. hvor vover de at røre hans mage, hans menneske, hans kvinde.
Hans øjne lyste kraftigere og hans faldt på knæ da højlytte knæ af knogler som blev skildt, knækket midt over og samlet igen som han blev større og større.
Hans hovedform ændrede sig, hans underkæbe og over begyndte at gro udad, tænder faldt ud så der kom plads til drage tænder. En hale groede ud og hans tøj blev knust stortset som han lå sad der på alle fire.
Huden faldt af, horn var ved at vokse ud af hans hoved, negle blev splidtes samt hans fingrespidser blev sprællet op som klør kunne komme ud.
hans armes hud nærmest klistret sammen hele vejen ned langs hans krop og formede sig som vinger.
Hvad før havde været en bankede godt i gennem, mand, befandt sig nu en gigantisk drage som udbrød i et øverdøvende brøl, som var det torden sm spredte sig mere og mere.
Et hav af ild blev spredt, spydet fra Ancalagon som allerede var igang med at slagte alt og alle der var ham i vejen, til at komme til Lyn. Ingen havde set det komme, værten sad brændt op i sin stol, lignede ikke andet end en stykke kødklump.
Den unge herre greb Lynie via hendes kæde og trak hende meget kæmpende ud og væk fra dette bæst, som ingen havde forventet.
'Ejeren' af Lynie havde trukket Lynie udenfor og han trak og trak på Lynie som han prøvede at trække sig med over til en hestevogn, så han kunne komme væk med sin horetøs. Skrigene og råb blev overdøvet af tordens brøl og ild som allerede var godt igang med at nedrive arenaen.
Pludselig blev der stille, kun flammerne kunne høres, men så, pludselig inde fra arenaen, omringet af ild lettede Ancalagon op og landede med et brag nogle meter fra Lynie og herren. "Du tror jeg havde glemt dig, your worthless piece of shit?" spurgte han dyrisk og rasende, hans øjnes var intense at se på, hans revner mellem hans skæl på brystkassen og starten af maven, samt maven, lyste godt op i orange-gul face som hans ild, som der løb ætsene væske fra hans mund, som ætsede alt det rørte ved.
"Hvis du gøre mig noget, slår jeg børnene ihj-ihjel!" sagde han lidt panisk og trak en kniv og holdt Lynie i et fast greb med hende ind til sig med knivens spids mod Lynies mave, klar på at spide hende.
Selv Ancalagons dybe knurren lød som rasende bulrende torden mens han gik rundt og langsomt nærmede, hvilket fik den unge herrer til at bakke bagud og snuble, så han mistet grebet om Lynie.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tors 17 sep - 9:55

Lyden af smerte fra Anca passerede, og hun pressede spidsen meget mere ind mod hans strube, så han ville havde svært ved at synke.
Hun blev dog meget overrasket over værtens svar, han var ligeglad med den unge herre, så kunne hun vel bare dræbe ham, hun skulle lige til at stikke spidsen direkte igennem, men blev stoppet af nogle vagter der tog sværdet og løftede hende op i luften, ved at tage om hendes hals.
Der kom et piv fra hende, da hun blev sat på knæ foran værten. Hun frygtede kun det værste da hun sad foran værten, hun lukkede øjne hårdt sammen, men det forgik noget andet, som hun først hørte om, da hun hørte et højt brøl bag hende.
Hun åbnede øjne og så tilbage, hvor Anca stod i hans drageform.
Et stort smil formede sig på hendes læber, han var blevet sur, og at han nu var drage, gjorde det meget nemmere for dem at flygte fra dette gudsforladte sted.  
Hun flyttede sig hurtigt væk for ikke at komme i vejen for noget, og da hun så tilbage på værten, var han brændt helt ind til kødet.
Men før Lynie kunne komme helt af vejen, havde hun helt glemt at hun stadig havde lænker på, og den unge herre trak hende så afsted, væk ra areanaen, væk fra Anca, og udenfor på vej til endnu en vogn.
Hun kæmpede imod ham med alle de kræfter hun havde, men hun stoppede pludselig da der blev helt stille, hun kiggede hen på areanaen da hun så Anca flyve hen mod dem.
Hun bed sig i læben da han landede ikke langt fra dem.
Hun kunne godt lide Ancas ord til den unge herre, han fortjent at blive kaldt hvad end man kunne finde på af bandeord.
Smilet som havde formet sig på Lyns læber, forsvandt med det samme da hun bed mærke i det sidste den unge herre sagde, og hun havde en kniv mod hendes mave.
Hun kiggede skrækslagent på Anca, som kom med en knurren og gik tættere på.
Da den unge herre tabte sit greb om hende, drejede hun sig hurtigt om og sparkede ham direkte og hårdt i maven, hun lagde alt kræft i sit ben bare for at få ham til at komme ned og ligge og ømme sig.
Hun havde dog håbet på at hun havde brækket lidt knogler, men det var hun ikke stærk nok til, overhovedet.
Hun løb hurtigt væk fra den unge herre, og hen til Anca som hun gemte sig lidt ved.
Hun kiggede op på Anca med et meget kærligt og taknemligt blik, hvis han havde været i sin menneskeform, havde hun helt klart krammet sig ind til ham, men det var lidt svært nu når han var i sin drageform, så hun nøjedes bare med at sende ham kærlige blikke.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Fre 18 sep - 2:09

Ancalagon knurrede rasende til den unge herre som fik rejst sig op og bakkede langsomt bagud mod slottet uden at fjerne blikket fra Ancalagon som gik langsomt imod ham.
Pludselig vendte den unge herrer om og forsvandt og ville være umulig at finde, dog uden at blinke, gik Ancalagon hen til slotshuset og gik igang med at kravle op, til han befandt sig på siden af bygningen. Han rykkede sig lidt tilbage og pludselig åbnede han ild mod vinduet med så meget kraft, at hans ild lavede en form for ekplosion da ilden spredte sig, hele slotshuset blev sat i brænd, indenfor i hele den sal og fortsatte ellers bare med at sprede sig voldsomt nok til at ilden ikke var til at kontrollere. Skrig kom højlydt fra både kvinder, børn og mænd, inde fra slottet som boede der, ud vagter som blev slået ihjel ved at deres rustning blev smeltede ind til deres krop og kogte dem op.
Ancalagon sad bare, kold og ligeglad med et blik af had og forargt samt det vildskab en drage havde.
Ancalagon brugte sin hale til at få Lynie op på sin ryg, for han lettede med det samme og greb den unge herre som var løbet ud af bagside af slotshuset. Han skrev da han mærkede en stor fod gribe rundt om ham og så at blive løftet op i luft.
Ancalagon fløj væk fra stedet, højt oppe i luften fløj han og stoppede ikke før han svævede over en stor skov og et bjerg. Som han kom længere ned, slap han pludselig den unge herrer så han landede og brækkede sit ben.
Som han lå der og skreg op i smerte, havde Ancalagon landede og gået igang med at fjerne alle klippestenende som viste en gammel og slidt trædør som var halvt i stykker.
Ancalagon forvandlede sig tilbage, så han stod som menneske igen, dog han havde ikke ændrede sig til sit menneskelig meget mere rolige jeg som Lynie kendte når de var sammen, det her var den vilde drage, ondskabsfulde og ligeglade med andres liv.
Han greb fat i kraven på herrerens fine tøj, trak Ancalagon ham in i grotten, split nøgen.
Det blev mørkere og mørkere som Ancalagon kom længere ned igennem en lille gang, udhugget i bjerget, til de stod foran endnu en trædør som Ancalagon rasende sparkede op og gik indenfor.
Det var svært at se hvor stor hulen var, da der var enorm mørkt, pånær en lysning i midten hvor et ødelagt bord var, oppe i loftet kom der en klar lysning, som om nogen var faldet ned igennem løftet af klippen og landede på bordet.
Ancalagon gik længere ind i grotten og jog en knytnæve i maven på herreren så den unge fyr bukkede under for endnu mere smerte.
I mens var Ancalagon forsvundet ud i mørket og viste sig igen med fuld påklædning som han plejede at ligne og gik så hen til den unge fyr og greb ham via halsen og hævede fyren op i luftet.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Fre 18 sep - 7:44

Hun gik hele tiden lidt med ham, hver gang han rykkede tættere, gemte sig bare ham, hans store krop, det var virkelig ikke let at se hende, for hun var gemt godt bag ved ham.
Hun stoppede dog med at gå længere frem da den unge herre løb væk, og Anca bare stadig gik frem mod slottet, og kravlede op på det, hun ville ikke sige at det skræmte hende, men det gjorde hende meget urolig, især da hun hørte skrig, børne skrigende var det værste for hende, hun hold straks på sin mave og rystede på hovedet, tanken om at det var hendes børn havde strejfet hendes tanker.
Hun gav et gisp fra sig, da der blev lagt en hale om hende, og hun blev sat på ryggen af Anca.
hun kiggede lidt på hvad han havde gjort og så ned på ham.
"Anca det her er ikke rigtigt, der var en masse uskyldige derinde" sagde hun trist, mens hun kiggede på at han samlede den unge herre op og fløj væk derfra.
Hun var glad for at komme væk derfra, men at Anca havde gjort sådan, havde hun virkelig ikke kunne lide, men hun ville lade det ligge, der var andre ting at tænke over.
Lynie havde lagt sig på Ancas ryg og havde fået lukket et øje i nogle få minutter, men da hun hørte skrig af smerte vågnede hun hurtigt op og kiggede ned, havde Anca virkelig smidt ham ned, hun kiggede hen på Anca, han så ud til at være ligeglad med hvad der skete den unge herre.
Da de endelig landede gik Lynie hurtigt af mens hun havde øjne fikset på den unge herre som så ud til at være i store smerter, og selvom hun var meget tilfreds med at se det, havde hun noget der her samvittighed der pressede meget på.
Hun så hen på døren Anca, havde fejet fri fra klippesten, hun undrede sig lidt over hvad de mon skulle der, var det kun for at slå den unge herre ihjel.
En rødmen steg til Lyns kinder da hun så Anca nøgen, men hun huskede med det samme så også billedet af den unge herre, da han var... mere eller mindre nøgen foran hende, hun rystede i hele kroppen da hun tænkte på det.
Det skulle Anca nok ikke vide, så ville han flippe helt ud.
Hun bed sig i læben da Anca tog fat om den unge herres krave, men gik ellers bare med dem ind i grotten, som var helt mørkt, hun gik op på siden af Anca og holde sig bare tæt ind mod ham, så han ville kunne mærke det lasede tøj mod hans bare hud.
Lyn stoppede da de kom til en anden dør, som Anca bare sparkede op og gik ind af, der var en smule lys derinde, så hun gik hurtigt derind, hun var ikke alt for glad for mørke.
Hun kiggede hurtigt hen på den unge herre, som fik en knytnæve i maven af Anca, hun sagde ikke meget til det, men inderst inde var der noget der skreg om at de bare skulle lade ham være...
Hun kiggede hen på Anca som kom tilbage, fuldt påklædt nu, hvad skulle der mon nu ske.
Da han tog om den unges herre hals og hævede ham op, syntes Lyn at det var ved at være nok, godt nok fortjente han noget virkelig smertefuldt, men han fortjente ikke at dø.
Hun gik hen til Anca, og tog blidt fat om hans over arm og hev lidt i den.
"Anca, det er nok nu, han fortjener ikke at dø, vi kan bare lade ham være her og give ham lov til at prøve at finde hjem..." sagde hun og kiggede noget så intenst på ham, for at få ham til at lade være.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Fre 18 sep - 15:39

Ancalagon bemærkede næsten ikke Lynie, hans tanker var fokuseret på denne her lille lort som troede han bare kunne tage Ancalagons mage, åh den fyr skulle snart finde ud af hvordan tingene lå. Ancalagon mærkede så til sidst at noget hev i hans arm og vendte hovedet mod det, hvad han så først var ikke Lynie, men en skabning.. det ændrede sig dog kort tid efter, men havde ikke ændret noget, for han trak sin arm til sig og kastet fyren mod klippevæggen. fyren ramte klippevæggen og landede på sin røv med et bump og skulle til at komme op, men Ancalagon var allerede over ham og holdt ham nede og sendte den ene knytnæve efter den anden i hovedet på fyren. Han stoppede og trak sin dolk bagfra ved sit bælte og jog bladet direkte ned i låret på ham, hvilket fik ham til at skrige op i smerte.
"Frolok ahst zey! Råbte han rasende, nærmest drage agtig i hovedet på manden, "hva-hvad?" Spurgte han med et blik der var så bange og skræmt at man næsten skulle tro han var gået ud af sit gode skin. Tåre var ved at forme sig i hans øjne, Ancalagon var ligeglad, han var så opkørt i vrede over hvad dette svin havde gjort ved hans Lynie. Ancalagon trak sin dolk op af låret på fyren og satte den ved halsen på fyren. Den unge fyr som havde prøvet at voldtage Lynie, kiggede nu på hende, med panikken øjne, tåre løb ned af kinderne og han stammede undskyld til hende, "LOOK AT ME!" Råbte Ancalagon rasende ind i hovedet på fyren som ikke turde andet end at kigge ind øjne på hans bødel.
Langsomt begyndte Ancalagon at skære halsen over på fyren, som hurtigt gaggende nærmste efter luft som hans luftrør blev skåret over, blod røg ud af munden på ham og ramte Ancalagons ansigt som løb ned af hans ansigt.
Langsomt kunne man se hvordan livet mere og mere forsvandt i øjne på fyren til han sat helt stille med blod som fossede ud af halsen på ham.
Ancalagon smed kniv på gulvet ved siden af dem, kiggede bare direkte ind i de tomme døde øjne af den unge fyr.
Ancalagon greb så fronten af tøjet på fyren og skreg i godt og vel nogle minutter, hans vrede var så stor at han skreg af raseri og trak sin økse og så huggede han løs.
Igen og igen fløj øksens blad ned i kødet på den døde fyr til Ancalagon ramte knoglen og ikke kunne trække øksen fri med en hånd.
Han bakkede bagud og landede på røven og sad bare og kiggede næsten panisk frem og tilbage, ikke ane hvad han skulle gøre, hans blod pumpede rundt og havde svært ved at falde ned.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Fre 18 sep - 18:45

Lynie blev ret overrasket over at Anca faktisk var ret ligeglad med hvad hun sagde, han tog bare sin arm til sig, hvilket... gjorde hende ret ked.
Hun kunne ikke lide ham når han var sådan, han gjorde hende bange.
Hun gispede da han kastede den unge herre mod væggen, og var direkte over ham igen og begyndte at slå ham i ansigtet.
Hun var overrasket over hvor voldelig han var, hvor vred han var, hun kunne høre det og se det, det var skræmmende.
Hun spærrede øjne op da han tog sin dolk frem og bare plantede den i fyrens lår. Hun gav et piv fra sig da hun hørte fyrens skrig af smerte, det gjorde samtidig også ondt på hende, at se det ske, lige foran hende.
Hun bed sig i læben da Anca råbte af fyren, på dragesprog, som fyren selvfølgelig ikke ville kunne forstå, han havde jo heller ikke forstået det da hun skældte ham ud.
Da Anca tog dolken ud og satte den ved hans hals gik Lynie i panik, han havde faktisk tænkt sig at slå fyren ihjel... "Anca, ik' gør det!" råbte hun til ham.
Hun så på fyren, da han så på hende, og da han sagde undskyld, vidste hun virkelig ikke hvad hun skulle sige.
Inden hun nåede at tænke på noget, hørte hun Ancas råben og så Ancas arm bevæge sig med dolken, hen over fyrens hals.
Lynie måbede da hun så hvordan Anca bare koldt skar halsen over på ham, og al den blod der kom fra fyren, hun kunne virkelig ikke lide det, alt det blod gjorde hende syg, hun fik kvalme.
Da fyren var helt død og Anca smed kniven, stod Lynie bare helt chokket.
Hun gik lidt bagud til hun støtte på en væg, og gled så ned af den, til hun sad op af den.
Lynie kom dog ud af sit chok stadie, da Anca begyndte at skrige, hun vidste ikke hvad hun skulle stille op med det, hun vidste ikke engang hvorfor han skreg, han så bare meget vred ud, men da han så begyndte at hugge sin økse ned i den døde fyr, igen og igen, var det nok for Lynie.
Hun gik hen i et hjørne og begyndte at kaste op, al den blod, al den vold, det havde virkelig fået hendes mave til at snurre, det var ikke godt.
Hun holde sig på sin store mave imens, som begyndte at gøre ret så ondt.
Da hun var stoppet med at kaste op, gik hun langt væk fra det og satte sig op af en væg endnu engang, tørrede sig om munden med det lasede tøj og sad bare og kiggede hen på Anca. "Anca" sagde hun. Hun ville gerne have ham hen til sig, efter alt der var sket... så havde hun brug for ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 20 sep - 22:22

I nogle lange minutter, sad han med armene hvilende på knæende som var en smule bøjet i hans hals højde, hans øjne kiggede stadig panisk fra side til side før de landede på Lynie. De sad i hver deres side af grotten, næsten i mørke, og kiggede på hinanden, men der gik først nogle minutter før hans øjne gik fra det her dyriske og rasende drage blik, til det menneskelige blik som Lynie kendte, for Ancalagons underbevisthed kom pludselig langsomt tilbage i ham som han kiggede på Lynie. Han lagde meget hurtig mærke til at hun så syg ud og var bange.. for ham. Han rejste sig op og da han nærmede sig hende, gik han nærmerede ned i knæ og halv kravlede hentil Lynie og nærmede hendes kinder med sine hænder, sine halv rystende hænder. Han stoppede bevægelse med hænderne og satte sig helt ned og sig om sine hænder og holdt dem ind til sig selv og kiggede væk fra Lynie og ned i jorden. Han rystede en smule, hvilket nok var begrund af den kæmpe mængde adrenalin hans krop havde pumpede rundt i hans krop som drage. Han prøvede virkelig at holde sin vrede nede, hvilket også var grunden til at han halv rystede om hænderne.
Han kunne føle hvordan hans drage-jer virkelig gerne ville ud og ødelægge alt, men han kæmpede imod lysten, dels fordi at det ville knuse Lynie, da han ville være så stor. Den anden grund ville være fordi at han ikke ville kunne være i grotten som drage.
Blodet fra den unge døde fyr, løb ned af hans ansigt som han sad der og vendte blikket fra klippegulvet og langsomt op mod Lynie. Hans øjne viste raseri, sorg, frygt men mest af alt, kampen mellem hans vildskab som drage og hans menneskelige form.
Ancalagon havde aldrig oplevet at være så bange for at miste en person før, da hun var menneske og fanget i den situation som de begge var i og det at han ikke kunne gøre noget, men ikke mest det at fyren havde truet med at slå ikke mindst hans mage, hans Lynie, men også deres afkom ihjel.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 20 sep - 22:53

Lynie kiggede ned af sig selv, på det lasede stykke stof hun havde fået på sin krop, efter hun nær var blevet voldtaget af manden som Anca lige havde dræbt. Det gav hende kvalme, at se det stykke stof, dække hendes mave som indhold hendes børn.
Hun tog det hurtigt af, så hun var helt nøgen, men det var ligemeget, hun var ligeglad.
Hun kiggede hen mod Anca, som endelig kiggede på hende. Hun bed sig hårdt i læben, han havde blod i ansigtet og han lignede ikke helt sig selv, end ikke da hans blik skiftede.
Hun smilede svagt til ham da han begyndte at gå hen imod hende, hun ville virkelig gerne føle hans nærvær, efter alt det de havde været igennem.
Hendes øjne fulgte ham da han gik ned i knæ da han var ret så tæt på hende. Hun kiggede dog meget undrende på ham, da han stoppede sine hænder for at nå til hendes kinder.
Hun kom med en pivende lyd da han kiggede væk fra hende, hun ville ikke have at han kiggede væk fra hende, hun ville have hans opmærksomhed, hun havde brug for hans opmærksomhed.
Hun kunne se hvordan han han rystede, hvilket gjorde hende lidt nervøs, hun rykkede sig tættere på ham, ligeglad med hvad det kunne føre til, hun ville være tæt på ham nu.
Da han kiggede op på hende fik hun et ret bedrøvet ansigtsudtryk, hun havde aldrig set Anca sådan før, så sårbar på en måde. Hun bed sig hårdt i læben, lagde sine arme om ham og krammede ham bare ind til sig. "Det er overstået nu, vi kan tage hjem igen.." hviskede hun blidt til ham

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 20 sep - 23:29

Ancalagons øjne fulgte Lynie som hun bevægede sig hen til ham og lagde sine arme om ham, han ville holde om hende, men han kæmpede stadig med at holde sine hænder i ro.
"Zu'u lor Zu'u sizaan hi... mahfaeraak" kom det svagt fra ham, næsten som en hvisken og endelig lænede sit hoved mod hendes skulder.
Han sad med lukket øjne men åbnede dem så og så direkte ind i Lynies øjne, og viste det samme bæst, samme drage som havde brændt slotshuset med dens ildflamme.
Han lukkede øjne og rykkede sig ikke for godt og vel i 30 minutter, først der begyndte han at rejse sig op, da han havde fået styr på sin drage vrede og kontrol over sit menneskelige jer og ikke bare forvandlede sig ud af vrede.
Han kiggede ned på Lynie og trak hende med op og kiggede på Lynie med nu mere de orange-rødlige krypdyrs øjne som hun kendte, dog blodet røbet at han havde været i kamp, hvilket fik ham til at slippe Lynie og gå tilbage til den døde fyr og kiggede ned med foragt på ham og trak trøjen af ham. Ancalagon vendte vrangen ud på tøjet han havde på overkroppen og tørrede blodet af hans ansigt og smed tøjet i hovedet på den døde fyr og spyttede på tøjet og gik tilbage til Lynie og lignede mere sig selv.
Han tog hendes hånd og gik så hen i mørket, samme sted hvor han gik ind og kom ud igen med tøj på, dog denne gang stod de pludselig inde i hvad lignede syet tøj, våben liggende i en stor bunke og endda kvinde tøj, meget af det passede helt sikkert Lynie.
"Unad" fortalte han Lynie og stillede sig bag hende og tændte for en tør fakel som ikke havde været rørt ved i lang tid og lyste hele det store form for klædeskab men samtige var et form for arsenal med alt den rustning og våben, blandet med alt tøjet.
Ancalagon gik bag Lynie og lagde armene om hende, begge hænder på hendes mave og snakkede i drage krop, dog så lavt og i mumlen, at hun ikke ville kunne høre det.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 20 sep - 23:55

Hun pev lidt til det han sagde og knugede ham bare mere ind til sig. "Pruzah, hi drey ni , zu'u los tul het, ahrk ful los un kiir" svarede hun ham blidt tilbage. Hvis det ikke havde været fordi at han havde forvandlet sig, så havde hun nok været ret langt væk derfra, hjemme hos den unge herre, sikkert i gang med at blive voldtaget af ham, hun kunne virkelig ikke lide den tanke, men det var sikkert realistisk.
Hun kiggede ret så overrasket på ham, da han kiggede direkte ind i hendes øjne, med hans dyriske drage øjne. Hun lagde sin hånd ved hans nakke, og begyndte roligt at nusse ham meget blidt.
Hun nød at sidde sådan her med ham, det var hyggeligt og meget kærligt, for hende i hver fald. Da de dog havde siddet der et godt stykke tid, lod hun ham rejse sig op da han ville.
Hun kom hurtigt selv op og stå, da han trak hende op.
Hun smilede blidt til ham, som han bare kiggede på hende, men med det samme gamle blik hun så godt kendte, hun lagde ikke så meget mærke til blodet mere, hun fortrængte det nærmest, men kom så i tanke om det igen, da han gik hen til den døde fyr og brugte hans trøje til at tørre det af sig, da han kom tilbage og hun så ham, kunne hun sagtens se forskellen og det gjorde hende glad, nu ville hun bare gerne hjem.
Hun fulgte roligt med ham, da han tog hendes hånd og førte hende ind i et rum, han havde været i før.
Hun spærrede øjne op da hun så alle de våben og tøj der lå inde i rummet, hun kiggede så ned af sig selv, hun ville kunne få noget rent og godt tøj på, som ikke ville minde hende om det hun havde været igennem.
Hun kiggede på Anca, hun kunne bare vælge? Hun kiggede så tilbage på alt tøjet, det skulle nok være lidt stort for hende, ellers ville det bare ikke være behageligt for hende at have på, med hendes alt for store mave, trykkende mod sin alt for stramme trøje.
Hun var taknemlig for at Anca tændte den fakkel, så hun kunne se noget bedre i det så mørke rum.
Hun smilede stort da hun kunne mærke Anca bag sig, liggende sine arme om hende. Hun lagde sine hænder på hans, som var på hendes mave og kiggede så op på ham.
"Vis mu bo hofkiin mindin ruz?" spurgte hun. Hun ville rigtig gerne hjem snart, få sig noget at spise og så bare gå til ro sammen med Anca som de plejede, eller de plejede for det meste at have sex før, men det var måske... ikke så godt lige nu, måske senere hun vidste det ikke, dette var ikke bare noget hun kunne fortrænge.
Efter hun havde stået lidt med Anca, fjernede hun meget blidt hans arme fra hende og gik hen for at vælge noget tøj. Hun tog nogle helt almindelig sorte bukser på, der var lidt store til hende nede om benene, men om hendes hofter passede de perfekt.
Så gik hun til trøjen, hvor hun valgte en ret så stor tshirt for virkelig at gøre det behageligt for sig selv.
Hun vende sig så om mod Anca. "Vir dreh zu'u frolok?" spurgte hun med et smil.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 21 sep - 0:55

Da Lynie gik længere ind for at prøve tøj, stod Ancalagon og kiggede på hende og ventede til hun var færdig og stod foran ham. "ni peh, hi praag pruz riived fah lokos ahrk waan mu ofaal kotin ahkon" svarede han og gik hen til hende og begyndte at finde [You must be registered and logged in to see this link.] som passede til vejret, dog så lagde han hendes bælte over skuldren mens han lod hende tage resten på og for første gang siden de blev fandet, kom et smil frem på hans mund. Et lille et, men det var der, hvilket fik ham til at stire lidt på sin mages skønhed. "Hi frolok brit" kommenterede han og gav hende et lettende smil, som om at han endelig kunne se sin smukke mage foran sig igen, efter hun var kommet ud af de laser hun havde været i.
Ancalagon guidede Lynie ud efter han havde slukket for faklerne og kom ud under den åbne himmel og kølig brise som ramte dem og tog i deres hår, dog takket være det samme slags tøj som Ancalagon havde på, mærkede Lynie det slet ikke, hendes krop var varm og behagelig i tøjet hun havde på.
"Mu nis bo.. Zu'u los ni bek Zu'u vis imaar dii saad meyar ko dii saad dovah kopraan" forklarede han og begyndte at gå med Lynie tæt ind til sig, han ville ikke miste hende igen, det ville han ikke kunne klare til, hvilket ville køre ham helt ud i vrede og raseri.
"mu lost wah paagol to nii los nunon vogaan sul paagol" forklarede han og fortsatte sammen med Lynie ind igennem skoven på en skovsti.
Han var faktisk en smule træ, da han faktisk ikke havde fået noget rigtig søvn i nogle gode timer, næsten en dag værd af timer, dog var han glad for at få Lynie væk fra alt det lort hun var blevet udsat for, uden han kunne gøre noget i starten.
Han var faktisk enorm glad for at Lynie kunne tale drakûa, hans stammesprog, hans drageraces sprog, gjorde det så meget nemmere at snakke sammen, hvis de ikke ville havde andre skulle høre hvad de sagde, da sproget stortset er uddødet, sammen med hans race. Kun meget få kan snakke sproget så godt som ham selv, hans mor, sikkert hans far, hvis hans far overhoved var i live og så selvfølgelig Rogan og resten af banden, dog de kan ikke 100% af sproget. Der var selvfølgelig også de andre drakûa drager som stadig levede og så måske nogle få meget få folk som har studerede racen.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Man 21 sep - 1:23

Hun sukkede lidt, da han sagde at hun ikk var helt færdig, at hun manglede tøj til årstiden, hun vidste nu ikke helt, hun ville bare helst have at det var behageligt for hende at have på. Hun vidste ikke helt om det der blev valgt ville være helt behageligt.
Men det Anca havde fundet var nu helt fint nok, hun tog det hurtigt på, undtagen bæltet som han havde beholdt, hun ville heller ikke tro at det ville være godt for børne i hendes mave, hvis hun havde noget alt for stramt om sig.
Et bredt, meget stort smil kom frem på hendes læber, da han smilede og sagde at hun så smuk ud. "Kogaan" sagde hun og gik så bare efter ham, da han gik ud af det nu endnu engang mørke rum, da han nu havde slukket faklen.
Hun åndede godt ind da de kom ud fra hulen, det var dejligt med noget frisk luft, især efter hun havde haft det sådan halv dårligt i hulen. Det var dog ikke meget kulde der ramte hende, men det havde hun det også meget godt med, hun ville ikke blive syg når hun havde børn i sig, det ville hun ikke risikere.
Hun kiggede lidt overrasket op på ham, da han sagde at de ikke kunne flyve, da han ville blive fanget i sin drage krop, hun forstod ham godt, han var sur, det havde hun godt set, så hun nikkede bare, hun klagede ikke over det, selvom hun måske ikke var alt for tilfreds med det, men den tanke holde hun for sig selv.
"Hmm prii med diist tiid mu grind" sagde hun grinede. Der havde de også gået rigtig langt, længere end en dag, men det føltes nærmest som den tid igen, det havde været spændende på en måde, nu kunne hun se tilbage på det og grine, fordi det udviklede sig til at ham som egentlig havde kidnappet hende, blev til hendes mage, men dengang var hun var rædselslagen for ham, gjorde alt for at komme væk fra ham, nu ville hun give alt for at være tæt på ham.
Hun tog blidt hans hånd og klemte blidt om den, imens de bare gik.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 21 sep - 21:39

Ancalagon kiggede ned som de gik og smilede halvt over tanken, jah det gjorde det, dog der prøvede hun at slippe væk fra ham, nu kunne han nærmest komme af med hende, heller ikke have lyst til at slippe af med hende.
Turen hjem tog dem dog et par gode dage travetur før de kom hjem, dog turen fik de oplevet lidt af hvert og kom endda lidt på afveje da de kom til en lidt større landsby og stoppede ved en kro efter en lang dags vandren hjemad. En eller anden båtnakke havde udfordret Ancalagon til nævekamp fordi at manden åbenbart mente at han kunne vinde Lynie ved at vinde over Ancalagon i nævekamp.
Manden endte på gulvet med tre brækket tænder og et blåtøje, dog gjorde Ancalagon ikke mere ved manden da han alligevel var godt fuld og sikkert ikke ville kunne huske en skidt efter han blev ædru.
De havde overnattet der og Ancalagon havde ligget og nusset Lynie mens hun lå i hans arm med ryggen til hans front, da de ikke rigtig kunne ligge front med front tæt begrund af hendes store mave.
Den anden grund var at de ikke havde nogen forsygninger og ingen solgte på den tid de ankom til landsbyen, så de kunne ligeså godt overnatte i kroen.
Heldigvis havde Ancalagon åbenbart fået penge fra den slåskamp med den fordrukken mand. Folk havde åbenbart væddet penge og Ancalagon havde fået en del af pengene, som så betød at de havde penge nok til made til en resten af turen hjem.
Ancalagon bar også flere gang på Lynie når hun blev træt, så de ikke behøvede at stoppe alt for ofte op. Da de endelig ankom i byen og kom hjem var det første Ancalagon gjorde, var at lægge sig til at sove i sengen og sov til næste morgen.
Hele det eventyr de havde været på, havde ikke givet ham lov til at at få særlig meget søvn, så han var ekstrem træt og orkede ikke engang at tage tøjet af sig selv da han faldt med front ned i sengen og sov få sekunder efter.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Man 21 sep - 22:44

Turen havde været meget bedre end den tur de havde taget, første gang de mødtes, det var sjovt at tænke på, hun var taknemlig over at han faktisk havde kidnappet hende, så de mødte hinanden, en mærkelig måde at møde hinanden på, ja, og det ville helt sikkert blive sjovt at fortælle børne, men det var var nu gået dem meget godt.
Denne tur havde dog været meget anderledes, de havde hygget sig om hinanden, Anca var godt nok kommet i slagsmål med en der troede han var noget, men ellers havde det været rigtig hyggeligt.
Da de endelig var kommet hjem, gjorde hun præcist det samme som Anca, gik i seng og sov helt til næste morgen, rejsen frem og tilbage havde helt klart taget hårdt på dem, nok mest stoppet imellem de to ture, det havde været aller hårdest.
Da Lynie vågnede, tog hun bare en morgenkåbe på, inden hun gik ned i køkkenet for at lave noget mad.
Hun kiggede ned på sin mave og sukkede. Den var blevet ret stor, mon ikke det snart var tid til at de kom ud, de små labaner, ikke fordi hun ikke kunne lide at bære dem, men det var ved at blive ret så trættende, en stor byrde.
Hun hentede noget brød og pålæg nede fra madkælderen og begyndte så at skære brødet før hun satte det ind på spisebordet. Hun ville dog ikke vække Anca, hvis han stadig sov, så hun ventede lidt med at sige at der var mad.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tirs 22 sep - 19:23

Ancalagon lå og boblede i sengen, stadig med sit tøj på og vågnede først noget tid efter at hans mage havde stået op. Han vågnede op i et og væltede ud over kanten og landede med et bump på gulvet og placerede hånd på sengen og kæmpede lidt for at trække sig op og vendte med at ligge med hovedet på sengen og en enkel arm. "draaf dii klov" bandede han lidt for sig selv, da han havde haft en ret slet drøm. Han kom ned, gabende og kløede sig lidt bag ved hovedet og satte sig på den anden side af bordet, foran Lynie og gabte endnu engang noget så voldsomt og tog noget af spise, han var ligeglad med hvad det det var han tog, han var bare sulten og træt.
Han sad og gumlede og vågnede langsomt op og ikke rigtig reagerede til noget omkring ham, selv ikke hans ravne som havde nærmest omfavnet Lynie, hvis de havde arme, da hun havde stået op og gået ned i stuen, de havde virkelige savnede hende og anca, da de ikke havde kunne finde dem overhoved.
Da Ancalagon endelig vågnede rigtig op, fløj revne endelig over på hans skuldre og nussede deres hoved mod hans mens han aede deres fjerpragt.
Han rejste sig og smed bare tøjet derefter midt i stuen og stod nøgen foran Lynie endnu engang som han så mange hundrede gang havde gjort før i dette hus.
Han havde endda et halvstivt, klar til at rejse sig høj og hård, men før Lynie kunne se det ramme sig, traskede Ancalagon ud på badeværelset og fik fyldt lundt vand i den store balje han havde gjort Lynie gravid, til hendes meget store raseri i starten.
Han hoppede i mens ravne fløj ud af rummet og fandt et sted de kunne slappe af, imens gav Ancalagon et afslappende lyd fra sig som han lukkede øjne og nød det varme vandt mod sin nøgne krop.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tirs 22 sep - 19:50

Lynie kiggede hurtigt op fra sin tallerken, da hun hørte Anca komme ned. Hun smilede blidt til ham, han så virkelig træt ud.
Hun forholde sig bare tavs da han kom hen til bordet, da han også var tavs, han så alt for træt ud til at ville tale.
Hun begyndte bare stille og roligt at spise, da han også gjorde, kiggede på ham af og til, mens hun havde hans ravne hos sig, de måtte have savnet dem meget, de havde også være alene i nogle dage. Hun bed sig i indersiden af kinden hver gang hun tænkte på det.
Hun kiggede så efter dem da de fløj over til Anca og nussede sig ind til ham, det var ret sødt, at de ravne var så tilknyttet til dem.
Hun spiste bare videre da Anca rejste sig op, hun var ikke helt færdig, men hun smugkiggede lidt da han klædte sig af og smed tøjet, hun smilede lidt, hun kunne godt lide hans krop, hun kunne godt lide at se på den.
Hun kiggede lidt efter ham da han gik ud på badeværelset.
Efter hun var blevet færdig med at spise, rejste hun sig og gik ud til Anca som sad i karet. Hun smilede og lagde sine hænder på hans skuldre, som hun stod bag ham. Hun kørte dem roligt ned af hans overkrop og kyssede ham blidt på kinden, inden hun hviskede ved hans øre. "Want me to join?" hun smilede blidt og nappede ham i halsen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tirs 22 sep - 22:38

Ancalagon hørte godt døren åbne og et tungt men afslappet støn lød fra ham da hun kørte sine hænder ned over hans brystkasse og kyssede ham på kinden. Han åbnede øjne og kiggede op mod Lynie. Stort fuldskæg og orange-rødlige krypdyrs øjne kiggede op på hende og et smørret smil formede sig og han hævede sine arme fra vandet og placerede der på hendes hofter og nikkede så og gav plads til hende, så hun kunne komme ned og sidde.
Da hun var kommet ned og sidde, gik hans hænder ellers igang med at nusse hendes mave og stoppede ikke med at give hendes hals kys, som om det var en refleks som bare gik igang. Imens hang hans halv kampklare lem ned og lige i mellem starten af revnen af hendes baller, men rørte sig så ikke specielt meget på sig.
Ancalagon lukkede øjne igen mens han nussede for sin mages krop og ikke mindst for hendes mave. Han anede ikke hvor lang tid der gik, hvilket også var ham ligegyldigt, han havde ikke lige noget han skulle nå, eller skulle skynde sig at nå en masse ting før han nåede. Det var en ting han havde modsætning så mange andre racer i verden, tid. Han kunne tage den tid han nu havde lyst til, bruge så lang tid han nu havde lyst til.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tirs 22 sep - 23:09

Hun smilede af hans meget afslappede støn, da hun nussede ham, hun var bare så stille og rolig som hun kunne være, for ligesom at gøre det mest behageligt for ham, for grunden til at han tog en tur i karet, var nok fordi at han havde brug for at slappe af, hvis hun kendte ham ret.
Hun lagde hovedet en anelse på skrå, da han kiggede på hende og gav hende noget af et smil. Hun bed sig let i læben, da han placerede sine hænder på hendes hofter og gjorde så plads til hende, så hun tog det som et ja, at hun godt måtte komme i hos ham.
Hun tog sin morgenkåbe af, lod den bare falde lige så stille af og trådte så op i karet til ham, og satte sig, med ryggen mod hans dejlige hårde bryst.
Hun sukkede blidt da han begyndte at nusse hendes mave og hun kunne føle hans læber mod hendes hals, det var dejlig beroligende for hende, bare at sidde der og slappe af med ham, mens han nussede hende og kyssede hende.
Det var lige hvad hun havde brug for, lige det de havde brug for måske nærmere.
Hun lagde ikke meget mærke til hans lem nede ved hendes baller, det var ikke noget der talte til hende lige nu, måske senere, men nu skulle de bare slappe af, det føltes nemlig heller ikke som om at Anca ville gøre noget ved det.
Lyn lagde sit hoved tilbage mod Ancas bryst og lukkede bare sine øjne i, med et dybt og nydende suk.
"Zu'u staavek daar" mumlede hun blidt og nussede sig blidt lidt længere ind til ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 9 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum