Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

What have I done? - Ancalagon - xx

Side 2 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 19 aug - 13:07

Ancalagon stod kampklar med Lynie på hans ryg og en varulv kom pludselig springende bag fra, direkte med Lynies ryg, men Ancalagon vendte sig rundt og jog sin dolk op i kæben og sin økseblad som skar halsen over så blodet flød ud af den, som den faldt til jorden.
Flere varulve kom nu tilsynes og det endte med at Ancalagon nærmest dansede rundt omkring dem, jog dolk eller økse i varulvene som du ansgreb. nogle gange var en af varulvenes mund, få centimeter fra Lynies ansigt, prøvede at bide hende, men med alt hans styrke, fik Ancalagon kastet varulven af sig og jog sin økse ned i dens hoved.
En varulv var igang med at snige sig ind, gøre sig helt lydløs og nærmede sig Lynie bagfra, da Ancalagon var fuldt igang med at holde en anden varulv fra at komme til Lynie.
Da varulven som sneg sig ind mod Lynie og skulle til at sætte i spring med klørende før, styrtdykkede begge ravne, hver angreb et øje på den, hakkede det ud på den, hvilket fik den til at hyle op i smerte og prøvede at få fat på ravnene men de var allerede oppe i luften. Flere gange lavede ravnene et styrtdyk mod varulvene for at angribe deres øjne.
Ancalagon begyndte at bakke bagud indtil han vendte rundt og begyndte at løbe og som han selv havde sagt til Lynie, varulvene satte af efter dem med et helves fart og det var kun med nød og næppe at han undveg deres spring og søgte mod en masse klipper og satte sin økse og dolk tilbage på sin plads og begyndte ellers at kravle op, så de sad på en klippe, hvilket varulvene ikke kunne oppe op på, dog kunne de heller ikke komme ned, uden at springe direkte ned i gabet på varulvene som prøvede ihærdigt at springe op til dem, nogle gik rundt om klippen de sat på men ingen vej op for dem.
"Du ka' godt komme ned ny tøs" fortalte han hende, klikken var stor nok for dem begge til at sidde, endda ligge ned, hvis de ville det, dog blev de nød til at ligge i ske, hvis de begge skulle ligge ned.
Ancalagon så ned på varulvene som knurrede noget så arrig over at Ancalagon havde sluppet væk med deres mad og stoppede ikke med at prøve og hoppe op til dem.
Han lagde sig ned med armene bag hovedet og kiggede op mod himlen, som om at de bare var ude og nye aftens nattehimmel.
Ancalagons ravne fløj i cirkler over dem og skrappede sure ned til varulvene men valgt at finde deres egen klippe at sidde på mens de ventede på hvad deres ejer ville gøre.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 19 aug - 13:25

Hun fik svar på sit spørgsmål da der kom endnu en varulv, den var på vej direkte mod hende, men Ancalagon nåede at vende sig om og slå til. Efter det kom der bare flere, det var svært at holde sig fast til Ancalagon da han bevægede sig ret meget rundt med alle de ulve efter dem, hver gang de var lige ved at have hende gav hun et skrig fra sig og gemte sig ind til Ancalagon, hun gemte sit ansigt ind til hans hals.
Hun så en varulv der var på vej mod hende, mens Ancalagon var travlt optaget med en anden, varulven kom bare tættere og tættere, hun kiggede lidt ned af Ancalagon for at se om han havde flere våben, men det så ikke sådan ud, så hun ville ikke kunne forsvare sig selv.
Men lige inden den kom for tæt dykkede ravne ned og fik skrabet dens øjne ud. Lynie kiggede hurtigt væk, hun havde ikke lyst til at kigge særlig meget mere, hun holdte bare om Ancalagon, dog ikke for stramt, hun ville ikke kvæle ham eller noget.
Med et kunne hun mærke at det var sat i løb og hun åbnede roligt øjne. Hun kiggede sig bagud og varulve fulgte hurtigt efter dem, det var godt det var Ancalagon hun havde med sig, han kunne løbe fra dem, det ville hun slet ikke kunne.
Hun kiggede op af klippen de var kommet til og holde sig godt ind til Ancalagon da han begyndte at kravle op af den, hun lagde sig ind mod ham og kiggede lidt ned på varulve som var virkelig utrilfedse med at de slap væk fra dem.
Barnlig som hun var rækte hun tunge af dem, de var stadig mennesker jo, så de ville kunne forstå det.
Da de kom op hoppede hun af hans ryg og kiggede op på ham med et svag smil "Tak... øhm for at beskytte mig" sagde hun og kiggede lidt ned i jorden.
Hun fulgte ham som han gik hen og lagde sig på klippen, hun kunne godt se at de måtte ligge tæt hvis hun skulle ligge ned.
Hun gik roligt hen til ham og kiggede lidt ned på ham, inden hun lagde sig ned ved siden af ham, hun rykkede sig lidt ind til ham, så deres kroppe var en del op af hinanden. Hun kiggede ned af sig selv og sukkede. "Undskyld" sagde hun for at skulle ligge så tæt på ham, men det kunne hun altså ikke rigtig gøre for.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 19 aug - 14:02

Man kunne høre varulvene irriteret over at de ikke kunne komme op og knurrede mens de gik frem og tilbage. Ancalagon kiggede på Lynie da hun lagde sin helt ind til ham, så de lå i ske. Ancalagon faldt rellativt hurtit isøvn, selv med varulvene som lød nede for enden af klippen og helt automatisk, uden at selv vidste det lagde han sig på siden og lagde en arm omkring Lynie og trak hende helt ind til sig, hvilket gjorde så hans pelskappe også røg over hende og virkede som en dyne. Natten fortsatte derud af, Ancalagons ravne fløj lidt frem og tilbage fra deres egen klippe, dog varulvene forblev dernede, arrig over at denne lille menneske tøs slap fra dem.
Ancalagons varme krop nærmest kunde holde Lynie varm og hans hjerte slog roligt derud af mens han sov. Nogle af varulvene var gået for at finde noget andet at spise inden det blev morgen, andre holdt sig stadig stædigt til klippen og ventede tålmodigt på at de blev nød til at komme ned fra klippen. På et tidspunkt måtte de jo blive sulten eller tørstig, så det satsede på at tøsen nok ville brokke sig til hendes beskytter eller hvad han nu var til hende. Ancalagon knugede Lynie ind til sig i søvne, noget som et par nok ville gøre, men Ancalagon vidste ikke en gang at han gjorde det og holdt hende bare helt ind til sig.
Da det var blvet morgen, vågnede han ved at se ind i Lynies hår, hvilket undrede ham lidt over hvorfor hun sat så tæt ind hos ham, men slap hendes krop og satte sig op og gabte. Han strakte sine arme bøjede sin hals fra højre til venstre så den sagde en masse små knækkelyde. Han rejste sig op og fløjtede til sine ravne som kom med det samme hen til ham og satte sig på hans arm som han holdt op foran sig.
Han sagde noget til dem på et fremmet sprog og lod dem lette og flyve ud i horrizonten indtil de ikke var til at se. Varulvene var stadig dernede, dog de var alle blevet mennesker, da fuldmånen var væk. Alle varulvene havde fået deres tøj på og skulle til at kravle op til Ancalagon og Lynie da de så Ancalagon sidde og kigge ned armene om hans knæ med øksen i hånden, hvilket fik dem til at tvivler på at kravle op, dog de forlod ikke klippen.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 19 aug - 14:26

Hun smilede svagt til ham da han kiggede på hende som hun lå helt ind til ham. Hun sukkede da han så bare lagde sig til at sove og hun lod ham. Hun blev dog stadig lidt vågen, hun kunne ikke sove da de varulve var der, hun var meget urolig ved tanken om det.
Hun blev overrasket da Ancalagon vende sig om og lagde en arm om hende, og trak hende ind til sig. Hun rødmede meget og kiggede lidt på ham. Hun lagde sig så bare trygt ind til ham og lukkede ulvene ude og det fik hende til at sove roligt med hans pelskappe på sig.
Hun sov bare gennem hele natten, knuget ind til ham. Hun holde sig fast ind til ham, så da han vågnede ville han nok finde det lidt svært at komme væk fra hende, fordi hun holde så godt fast i ham, det havde været noget hun havde gjort inden hun sov, fordi hun ikke kunne lide lyden af ulvene, men han gav hende tryghed og det knugede hun sig til.
Lynie vågnede roligt efter Ancalagon var stået op. Hun kiggede op på ham og satte sig så lidt op. Den tryghed hun havde følt i nattens løb var væk. Hun sukkede tungt og rejste sig op.
Hun gik roligt hen til ham og så hvad der før var varulve, nu var mennesker.
Hun satte sig ned ved siden af ham og kiggede lidt på ham. "Vi er ret fanget heroppe er vi ikke" sagde hun og hentyd til at de nok ikke kunne komme væk derfra lige med det samme. Så der ville gå lidt længere tid til hun blev indleveret, så havde hun måske tid til at overtale ham til ikke at gøre det.
"Kunne du ikke få penge på en anden måde" kom det så pludseligt fra hende, hun kiggede dog stadig ned på ulvene så hun undgik hans blik, hvis han nu kiggede på hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 19 aug - 15:16

En af mændene kiggede på på Lynie, slikkede sig om munden, "gi' os tøsen og du vi lade dig gå" råbte han op til Ancalagon og så på Lynie med nogle ret ubehagelige øjne, det var tydeligt at han havde nogle ubehagelig tanker om Lynie og ham hvis han fik fat på hende mens han kløede sig i skridtet.
Ancalagon kiggede på Lynie og tilbage ned på varulvene, "hvorfor fanden skulle jeg gi' hende til jeg? Får jeg intet ud af" svarede han tilbage og satte sin økse tilbage i sin metal ring. Varulvene snakkede lidt sammen og manden kiggede tilbage op mod Ancalagon, "gi' os tøsen og vi giver dig en bunke gul" tilbød de.
Ancalagon kiggede på Lynie og så hende direkte i øjne og holdt dusørplakanen op, den sagde 200 gulmønter for at bringe hende i live tilbage. "Hvor meget gul tilbyder i?" Spurgte han dem så, "500 gulmønter for tøsen" svarede de. Ancalagon rejst sig op og kiggede på Lynie og gav hende et 'sorry, men det var forretning' og tog hende op på sin skulder og begyndte sig at kravle ned.
Varulvene slikkede sig om munden, de havde allerede tænkt sig at bruge hende og så spise hende, det var tydeligt at se på deres kropssprog. Ancalagon satte Lynie ned foran sig og holdt en arm on hende brystkasse så hun ikke kunne slippe væk.
"guldet først" forlangede Ancalagon og opgav ikke Lynie selv om de bad om hende først, for de vil stikke af, lige så snart at de havde hende og så ville han skulle kæmpe om at få guldet.
Dog giver de sig og de giver ham posen med de 500 guldmønter i, hvilket får ham til at få et smørret smil frem. "Now, Gi' os tøsen!" sagde en anden utålmodig. Ancalagon gjorde noget uventet og rykket Lynie bag sig og placerede posen med gul i hendes hænder, da hendes håndled stadig var bundet.
Han begyndte så at rent faktisk smide tøjet, hvilket varulvene gav ham nogle underlige blikke og gjorde ikke rigtig noget, da de ikke vidste hvordan de skulle reagere til at en fuld voksen mand smed tøjet foran dem og en ung pige.
Da Ancalagon stod helt nøgen med tøjet bag ham ved siden af Lynie, formede der sig et ret ondskabsfuld smil og en dyb knurren lød fra ham, dog ikke et menneskeknurren, nej et dyrs knurren men det var et unaturligt knurren, meget dybere end noget dyr kunne lave. Han faldt sammenbøjet sammen og hele hans krop begyndte at ændre sig, hans arme brækkede af og groede sammen igen, en hale groede ud fra hvor hans halerod befandt sig. Hans hud begyndte at falde af ham og ind under hans hud formede der sig hårde skæl. Hans ansigt lavede nogle forfærdelig knæklige lyde og var igang med at forme sig, munden blev længere, horn voksede ud af hovedet, lange syle spidse tænder groede længere og nye kom frem. Hans arme og hud blev nærmest til en så de var nogle gigantiske store vinger som også ændrede farve og blev helt sorte.
Varulvene bakkede helt automatisk bagud i skræk, de var ikke i deres varulve form og havde intet til at forsvare sig mod det der stod foran dem. En fuld voksen drage stod nu mellem dem og Lynie som havde en hale der snoede omkring hende som en form for tegn på at de ikke måtte få hende. Ancalagon åbnede sin mund og hævede sin krop en smule, hele hans mave havde også skæl, men en smule blødere end dem på resten af kroppen. Revnerne mellem hans skæl på maven og brystkasse begyndte at lyse op i et orange-rødlige skær, præcis som hans øjnefarve og ud af munden fløj der en lang og ekstrem lang stikflamme og satte ild til alt foran ham. Varulvene nåede knap nok at gøre noget, før de blev fanget af ilden og skreg op i få sekunder før de faldt om, stortset brændt op, de lå bare som små sorte utydelige skabning på jorden. Ancalagon slap sit greb om Lynie og gik hen til den de brændt varulve og begyndte at spise dem.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 19 aug - 15:43

Det gav hende kuldegysninger da en af mændende kiggede på hende, ikke med de mest behagelige øjne og tanker han havde flyvende i hovedet. Hun klamrede sig lidt ind til Ancalagon, troede han ville hjælpe hende, hvis de skulle komme op og tage hende væk.
Hun kiggede op på Ancalagon imens han talte sammen med varulvene, hun var ved at blive bange for om han kunne finde på at levere hende til dem, han var ikke til at finde ud af.
Hun spærrede øjne op da varulve tilbød 500 guldmønter for hende og Ancalagon kiggede på hende, hun kunne se at han havde besluttet sig og det var ikke godt for hende.
Hun rystede panisk på hovedet og prøvede at kæmpe imod ham som han tog hende op på skulderne og begyndte at kravle ned igen.
"Du kan ikke gøre det her.... de vil gøre mig fortræd!" råbte hun panisk og slog til ham for at komme fri, men han var alt for stærk til hende.
Da hun blev sat ned skulle hun til at løbe, men han havde et godt tag om hende og det var ikke muligt for hende at komme væk. Hun kiggede rundt på alle de varulve der var og sank en klump, hun kiggede op på Ancalagon, hendes blik var skrækslagent.
Hun så på posen med guldmønter der blev givet til Anca, det var slut for hende nu, nu ville han give hende væk til varulvene...
Hun gispede overrasket da hun blev skubbet tilbage og fik lagt posen med guldmønter i hånden. Hun kiggede op på Anca, men kiggede hurtigt væk igen da han begyndte at tage tøjet af, det skulle hun ikke nyde noget af.
Men da hun begyndte at høre knække lyde, kunne hun ikke lade være med at kigge og hvad hun så slog pusten ud af hende. Han var ved at transformere sig, hun stirrede på ham som han stod der, flot stor drage, lige foran hende, hun havde aldrig nogensinde set en drage, hun vidste de eksisterede, men hun havde aldrig set et.
Hun havde været sammen med en drage hele tiden.
Hun kiggede ned af sig og så en hale der var snoede om hende, hun smilede lidt af det, men undrede sig også lidt, hvorfor gjorde han dog dette, han hjalp hende. Men hun måtte vente med spørgsmålene til senere.
Hun så måbende til som han spyd ild og varulvene brændte op før de kunne nå væk.
Hun så efter dragen der gik hen til de døde varulve og begyndte at spise dem.
Efter lidt tid turde hun at gå lidt fremad hen mod dragen.
Hun kiggede stadig meget overrasket på den, eller på ham, han var virkelig stor. Hun rystede på hovedet for at vågne lidt op istedet for bare at glo.
Hun kiggede ned på posen med guld og lagde den til dragen.
Det var hans guld jo, han havde fået sit guld, så hvad nu mon, ville han stadig have mere. Ville han stadig have dusøren på hende. De tanker kørte i hendes hoved konstant.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 19 aug - 16:26

Da Ancalagon havde spist de døde varulve, vendte sig mod Lynie og en dyb rolig knurren lød helt nede fra mellemgulvet. "Lad fortsætte og få dig tilbage til dem der har set din dusør på dig" sagde han og vandrede hen til sit tøj som hans med lidt besvær fik pakket ind i pelskappen sammen med guldposen. Hans stemme var meget dybere og faretruende at høre på. Han førte snuden under hendes numse og og løftet hende op så hun pludselig sad på hans ryg, derefter lettede han og tog pelsbunken han havde lavet med sine ene fod og føj højt op i luften til de var langt oppe og byer så enorm små ud. Ancalagon fortsatte bare med at flyve og tænkte lidt for sig selv om hvorfor fanden han ikke bare havde forvandlet sig i starten, havde været meget nemmere og hun ville ikke rigtig kunne gøre noget. Det tog ham ikke lang tid at nærme sig den større by hvor han skulle aflevere hende, så han begyndte at dykke ned mod jorden igen, dog landede han i en skov, da han ikke rigtig kunne lande i byen, da det vil bare tiltrække vagter og så måtte han nederive byen og det orkede han ikke lige.
Da han landede, forvandlede han sig tilbage til menneske og vendte sig mod Lynie. I alt sin herlighed stod han split nøgen, veltrænet, et bar tydelige ar lidt rundt omkring og hans lem, hængende slatten fredeligt. Han gik hen til hende, men bøjet sig ned ved siden af for pelsposen, men så ud som om han skulle til at gå hen til hende.
Han begyndte at få sit tøj på og tog hendes snor igen samt kiggede på hende, "kom så, lad os få aflevere dig" sagde han og begyndte at gå mod byen med Lynie bag så.
Da de kom til byens port, stod der to vagter som Ancalagon betalte nogle mønter for at komme ind. Gaderne var travle denne gang, masser af folk som handlede, så Ancalagon endte med at putte hende op på sin skulder igen, så han var sikker på at han ikke ville miste grebet på hans snor. Det tog ikke længe før de stod ved en træport som Ancalagon bankede hårdt på og en ældre mands ansigt kiggede ud lidt irriteret men lysnede helt op da han så hvem Ancalagon havde over skulderen, "der fik jeg dig!" sagde han i et over lykkeligt humør og viste dem indenfor. To vagter stod men der var flere andre folk med slaver eller andre dusøre som de ville indlevere for penge. Ancalagon satte Lynie ned og hold godt fast I hende.
Manden begyndte at tælle op de penge og fik kun halvdelen udbetalt, hvilket fik Ancalagon til at kigge med et hævet øjenbryn. "Der stod 200, du har kun betalt 100" sagde han koldt og holdt Lynie meget tæt ind til sig, da vagterne skulle til at tage hende. De skulle fandme ikke snyde ham, så kunne de godt glemme om at få Lynie, hvis han ikke fik de 200 guldmønter der stod på plakaten. "Forretningen har ikke være god siden jeg satte den dusør op, du får 100 og det må du være tilfreds.. hey stop ham!" råbte manden som havde sat dusøren for handelsmanden som ville have sat dursøren på Lynie til at starte med. Ancalagon havde bare vendt sig rundt og var på vej ud igen med Lynie foran sig, før manden snakkede færdig. Da vagterne satte deres spyd foran døren for at stoppe Ancalagon, kiggede Ancalagon på dem begge. En, to og begge lå ned og holdt sig om deres skridt. Da Ancalagon åbnede døren og kom ud med Lynie, begyndte han bare at gå, han havde sluppet hendes reb og skar rebet op så hun var fri. "Held og lykke tøs" sagde han og så vendte han rundt på hælen og gik mod udgangen af byen. Manden som havde sat dusøren på Lynie sat hovedet ud og råbte og skrev til vagter, "grik den tøs! Hun har en dusør på sig, bring mig hende og 100 guldmønter vil blive jeres!" råbte han og straks havde vagterne vendt sig mod Lynie og løb mod hende.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 19 aug - 16:51

Lynie blev lidt forskrækket da der kom en dyb knurren fra Anca. Hun blev overrasket over det han sagde, han ville stadig væk have dusøren på hende, hun sukkede tungt. Hun kiggede på ham som han prøvede at pakke posen og grinte lidt af det, da det var ret så sjovt at se en stor drage gøre sådan noget.
Hun lod ham tage hende op på hans ryg og holde godt fast i ham da han så lettede fra jorden. Hun kiggede udover og så ned på jorden, alt var så småt herfra. Det gik op for hende meget langsomt at hun faktisk fløj... Hun holde sig godt ind til Anca og kiggede ikke mere ned hele turen.
Da de så lettede sukkede hun tungt, det måtte være destinationen, hun skulle snart udleveres, mon han ville rede hende som han gjorde med varulvene, eller ville han bare lade det ske denne gang.
Hun rødmede stort da han forvandlede sig og stod nøgen, hun kiggede hurtigt væk og mumlede et kort undskyld, hun kiggede ikke på ham før han havde tøj på.
Hun kiggede opgivende på ham da han tog hende mod byen. "Du behøver ikke at gøre det her, du har lige fået 500 guldmønter... er det ikke nok?" spurgte hun og kiggede bedene på ham.
Da de kom til porten kiggede hun på de to vagter der stod der, jov deres uniformer så helt klart bekendte ud, hun kunne godt huske det.
Hun gispede let da hun blev lagt over hans skulder igen. "jeg kan altså godt gå selv, jeg er intet barn" sagde hun klagende og slog ham.
Lynie så skrækslagent på døren han bankede på og begyndte at hamre på Anca da der blev åbnet, hun kunne med det samme genkende ham.
Hun kiggede bebrejdende på Anca da han satte hende ned, hun kiggede ned i jorden og ville ikke se på ham mere, han havde virkelig tænkt sig at aflevere hende.
Hun hævede et øjenbryn da der kun blev betalt 100 guldmønter, hun kendte Anca en anelse nu til at vide at han ikke var til at forhandle med, så den gik ikke.
Hun kunne mærke Anca's greb om hende blev stærkere da vagterne kom og ville have hende, hun så bange op på de høje mænd som ville putte hende i fængsel.
Et smil brede sig på Lynies læber da de skulle til at gå ud, hun blev ikke afleveret alligevel.
Hun gispede da vagterne stoppede dem før de kunne komme ud, men Anca kunne noget som fik dem til at bukke under i smerte.
Hun kiggede op på Anca da de var ude, han skar hendes reb over og gik så bare. Så det var bare det...
Hun kiggede forskrækket omkring sig da hun så flere vagter komme mod hende.
Hun kiggede hen på Anca og smilede skævt. Hun løb bag ham og sprang op på hans ryg og holde godt fast. "Du fik mig her, du fik penge, nu skal du tage mig tilbage" sagde hun stålfast, men hendes øjne var stadig bedende og kiggede på vagterne som langsomt omringede dem. "hvad bliver det til Anca!" Hun smilede af det kælenavn hun gav ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 19 aug - 18:37

Ancalagon regnede bare med at tøsen bare skred, løb ind i en eller anden gyde men da han pludselig mærkede en tung person på hans ryg og en stemme han nu kendte godt nok til at vide hvem det var. Han drejer hovedet og ser på hende, "i al' den tid jeg har ført dig hertil, har du ville væk fra mig og nu gnubber du nærmest din krop op af mig" sagde han med et hævet øjenbryn men lagde mærke til hvor mange vagter der stod omkring dem. Før Ancalagon nåede at sige mere, prøvede en vagt at tage fat i Lynie bagfra, men Ancalagon rykkede sig og hakkede sin økse ned i hans håndled, hvilket fik ham til at krype sammen i smerte mens blode løb ud af ham.
"For det første, don't call me that, og for det andet, hva' får dig til at tro, at jeg gider at tage dig tilbage?" spurgte han hende mens han kæmpede løs, blod fløj godt omkring dem mens han kæmpede sig mod porten, et har gange fik både Lynie og Ancalagon blod i ansigtet, da Lynies ansigt var ved Ancalagons skulder, dog fik Ancalagon mest af blodet på sig, da han var forrest af dem begge.
Da de nu stod ikke mere end nogle metre fra porten som var ved at lukke, sprintede han mod porten, skar halsen over på en af dem som lukkede porten, hvilket fik manden til at slippe rebet, så porten åbnede igen og de begge slap fri. Men nu havde de begge en dusør på hovedet, Ancalagon var sikkert større end Lynies, men hendes havde også stiget et godt stykke op på rank listen, da hun havde stukket af sammen med Ancalagon.
"Se nu hva' du har gjort tøs, nu har du fået os begge på listen" sagde han irriteret og fik løsnet hendes greb omkring ham og lod hende dumpe ned på jorden, ude for byen, hvorefter han bare begyndte at vandre væk fra byen og mod nogle bjerge i horizonten. Bag dem lød by alarmen og det var helt sikkert at der snart ville blive sent en patrulje ud for at finde dem begge, så de kunne blive henrettet.
Ancalagon var egentlig ret ligeglad, han kunne bare forvandle sig til drage og flyve sin vej og efterlade Lynie og byen og så han aldrig kunne blive taget igen, men han føltes for en gå tur og det var stadig en del smertefuldt at forvandle sig frem og tilbage.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 19 aug - 18:50

Hun trak lidt på skulderne. "Jeg har bare virkelig brug for din hjælp nu" sagde hun og smilede til ham, svagt godt nok, fordi hun vidste ikke helt hvad for et humør han var i lige nu.
Lynie kiggede sig bagud da hun så en vagt men inden han nåede at få fat blev hun vendt om så Anca var mod ham. Hun vidste ikke hvordan hun skulle fortolke det, ville han faktisk hjælpe hende, ellers havde hun jo bare kunnet lade vagten tage hende og selv flygte ud... hun smilede.
Hvorfor måtte hun nu ikke kalde ham Anca, hun valgte ikke at lytte til ham og sagde bare ligeud. "Det skylder du mig ANCA, efter det du har trukket mig igennem" sagde hun smilende mens han kæmpede mod vagterne, de havde ligesom prøvet det her før, med varulvene, så Lynie følte sig lidt mere sikker.
Hun holde godt fast om Anca da han sprintede hende mod porten der var på vej til at lukke.
Hun gemte sit hoved ved hans hals, bange for at porten skulle lukke lige på dem, men da hun åbnede øjne var de ude.
Hun kiggede forvirret på Anca. Hun trak bare på skulderne. "Så må vi vel bare være ekstra forsigtige" sagde hun og smilede lidt.
Hun lod ham løsne hendes greb om ham og gav en klagende lyd fra sig da hun røg på røven i jorden.
Hun kiggede efter Anca og rejste sig hurtigt og løb hen til ham.
"Please vil du ikke nok hjælpe mig med at finde tilbage, og så når vi er tilbage kan du vælge aldrig at se mig igen, det lover jeg" sagde hun og kiggede bedende på ham, men med et håbefuldt glimt i øjet. "Please Anca" sagde hun smilende

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 19 aug - 19:19

Ancalagon vendte sig rundt og stod med fronten til Lynie og satte sig på hug, "tell me, hva' får jeg ud af at være din guide hjem tøs?" spurgte han hende og kørte en finger på hendes kind og tørte noget blod væk som han lagde på tungen og tørrede blodet af på hans tunge og lukkede munden. Han rejste sig op igen og drejede rundt og begyndte at gå mod bjergende igen som lå i horizonten. "Hvis jeg ska' hjælpe dig, må du komme op med en rigtig god grund og har ik' brug for dine penge" tilføjet han, pengene fra varulvene var rigeligt nok for ham alligevel. Ancalagon stoppede efter igen og kiggede op mod himlen og lukkede øjne og stønede kort mens han bøjede hovedet og så ned. Han vendede sig rundt og gik tilbage til Lynie og kiggede ned, han stod helt op af hende og havde placerede en hånd på hendes kind som at aede med en tommelfinger. I sin anden hånd havde han sin dolk som han kørte lige så stille fra side til side med plade på hendes kind. "Hvis jeg ska' guide din kønne lille røv tilbage, har du bare at komme på en god grund, du gør som jeg siger og prøver ikke på noget og.. stop med at kald mig det" sagde han bestemt og førte dolken tilbage i sin plad, inden under kappen, bag på, på beltet.
Ancalagon begyndte at gå mod bjergende igen da han kendte dem og vidste der var en sø man kunne drikke og bade i og bjergende var ofte gode steder at gemme sig for folk.
"Først vil du nok gerne ha' vasket dit ansigt og tøj ren for blod, da de vil kunne finde dig med deres hunde" sagde han til hende uden at se tilbage.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 19 aug - 20:26

Hun sukkede lidt af det han spurgte hun vidste ikke hvad hun kunne tilbyde ham. Det var lidt svært at komme med noget, hun kunne tilbyde husly eller mad, men det så ikke ud til at han ikke havde et sted at være med mad... "Jeg hedder altså Lynie ikke tøs, Anca"
Hun skulle faktisk til at sige penge da han sagde at han ikke behøvede det. Hun tænkte sig lidt mere om og valgte så at forslå ham det hun havde tænkt på. "Altså jeg kan tilbyde husly og noget mad hvis det kunne være noget...?" spurgte hun.
Hun kiggede på ham med et uroligt blik da han kom hen til hende igen og stod ved hende. Hun blev nød til at kigge op og kunne med det samme mærke hans tommelfinger mod hendes kind som aede den, men kunne samtidig mærke noget koldt og skarpt på hendes anden kind, det var hans dolk.
Hun sank en klump og kiggede bange op på ham.
"Jeg skal nok gøre hvad du siger, det lover jeg...." sagde hun bange. Hun tænkte dog lidt over det med navnet. "Men... Æhm... Det er altså meget nemmere at kalde dig Anca, hvorfor vil du ikke kaldes for Anca?" spurgte hun nysgerrigt.
Hun gik hurtigt hen til ham, op ved siden af ham og kiggede op på ham.
Hun nikkede til det han sagde og kiggede ned af sit tøj, hun måtte nok af meget tøjet for at vaske det, for det var ikke bare pletter af blod der var på.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 19 aug - 20:52

Ancalagon fortsatte bare med at gå, og tænkte lidt over tilbudet med husly og mad og gik så med til det, "deal" svarede han mens de gik mod bjerget.
"Godt, så er det ude af verden" sagde han og lagde mærke til omgivelserne, de var kommet langt nok væk fra byen, til at de kunne blive set fra byen af, så det vil kræve dem at sende søgningshold efter dem, det var en god ting, dog havde han brug for at finde ud af hvor de helt præcis befandt sig.
"To grunde" sagde han og og hævede sin hånd med to fingre rejst. "En, du er ikke min mage, to, du er ikke min datter" var hans grunde og drejede ind i en skov og fortsatte indtil at en mindre sø viste sig foran dem.
Ancalagon stod og kiggede på Lynie, "smid tøjet og fjern tøjet" fortalte han hende og smed sit eget tøj og stod endnu engang nøgen foran hende, dog med ryggen til. Det var tydeligt at han havd været ude for mange ting, for der var nogle ret heftige ar over det hele på hans ryg, dog gik han ikke igang med at fjerne blodet på hans tøj, men hoppede i vandet nøgen, da han havde blod i ansigtet og havde lige brug for en dukkert. Da han kom op igen stod han foran hende nøgen in all his glory og gik så hen til sit tøj og gik ellers gang med at fjerne blodet på hans eget tøj så godt det nu var muligt for ham.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 19 aug - 21:07

Hun smilede stort da han sagde at det var en deal. "Yay!" sagde hun glad og gik glad ved siden af ham, mens hun blev ved med at kigge op på ham.
Hun syntes han var en sjov fætter at være sammen med, så det kunne kun blive sjovt den tur tilbage.
Hun var kølet lidt ned efter han havde sagt deal, hun var ikke så meget hopla humør som før, hun var ved at blive ret træt i benene.
Hun kiggede undrende på ham og fnøs af ham. "Tsk, behøver man virkelig at være en af de ting for at give dig et kælenavn?" spurgte hun. Hun syntes det var uretfærdigt, hun var bare venlig overfor ham da hun gav ham et kælenavn, hun vidste ikke det ville irritere ham så meget.
"I så fald, må du heller ikke kalde mig Lynie... Jeg hedder Carolyn" sagde hun og stak snuet op af, hun sagde det dog med en drillende undertone, for det var sådan hun så ham lige nu.
Hun stoppede lidt og kiggede ned af sig selv, da han bede hende om at tage tøjet af. Hun sukkede tungt.
Hun tog roligt tøjet af, først kappe, så bukser, trøje og til sidst hende lille taske...
Hun diskuterede lidt med sig selv om hun skulle tage undertøjet af, men det gjorde det så da han også gjorde det.
Hun rødmede lidt da hun fik set lidt på ham, men så hurtigt væk igen for ikke at være uhøflig.
Der hvor han hoppede i, gik hun lidt væk fra og hoppede i fra et andet sted så de ikke lige kom alt for tæt, de var nøgne og hun vidste ikke lige hvordan havde det med det.
Efter lidt tid gik hun op igen, stadigvæk prøvede hun at kigge væk fra hans krop, men det var ret så svært, til sidst opgav hun bare og kiggede bare på ham som hun plejede.
Hun gik ned til søen og begyndte at gnide sit tøj mod hinanden i søen for at få blodet væk.
Hun kiggede over på Anca. "Bor du et specielt sted?" spurgte hun roligt for bare at få en samtale igang, hun vidste ikke engang om han boede et sted eller om han var hjemløs. Hun sukkede lidt og vende tilbage til sit tøj.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 19 aug - 21:48

Ancalagon rullede med øjne da hun opførte sig som en tøsse fornærmet pige, great det var hvad han skulle døje med gennem hele turen. Dog da de begge sad nøgen ved søen og vasket blodet væk, kiggede han på hende da hun spurgte ham om han havde et hjem. "Havde en gang, men total smadrede det for lang tid siden nu, hva' med dig selv, du har endnu ikke fortalt mig hvor du bor, for at jeg ka' guide dig hjem" spurgte han tilbage og fortsatte med at vaske blodet af.
Da han endelig havde fået blodet væk, lagde han sit tøj op på sten for at det kunne tørre, derefter lagde han sig bare ned i græsset split nøgen, fuldstændig ligeglad om Lynie så hans lem eller røv. De befandt sig trods alt alene inde i skoven og det eneste man kunne høre var den blive vind som trak i træerne og buskene, samt Lynies hår.
Der var ikke rigtig så meget at gøre lige nu end at vente på at tøjet ville tøre og det fik Ancalagon til at tænke, hvad var det helt præcis tøsen var eftersøgt for og kiggede hen på den nøgne Lynie i nogle sekunder og rejste sig så og fandt plakaten frem og satte sig ned igen og begyndte at læse beskrivelsen af forbrydelsen.
Ancalagon hævede et øjenbryn og kiggede over på den nøgne Lynie, "hey tøs, kom her" kaldte han da han ville have beskrivelse bekræftet. Sjovt nok så havde han faktisk ikke læste beskrivelsen da han tog plakaten, han så bare at der var guld i blandt og det var fint for ham. At hun havde lavet noget så minimalt, noget så sølle, kunne han næsten ikke tage seriøs eller tro på og havde brug for Lynie til at bekræfte plakaten med et billed af hendes yngre selv, dog lignede det hende stadig meget.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 19 aug - 22:01

Hun kiggede lidt undrende på ham, han total smadrede det, hvorfor dog det. "Hvorfor gjorde du det?" spurgte hun meget nysgerrigt.
Hun smilede lidt da han spurgte hvor hun boede, det skulle han selvfølgelig have af vide for at følge hende derhen. "Jeg bor i Doomsville City, i et ret stort hus i forhold til kun mig, men jeg boede også sammen med nogle før" sagde hun og trak lidt på skulderne af mindet der kom frem, om hendes søn og mand, men rystede det ud af hovedet.
Hun lagde sit tøj da hun også var færdig, hun lagde det i en solstråle så det måske ville tørre en anelse hurtigere.
Hun lagde sig som ham ned i græsset og kiggede op på himlen. Hun sukkede tungt og lukkede øjne i bar nogle sekunder.
Hun åbnede dem dog hurtigt da han kaldte på hende. "Lad vær med at kalde mig for tøs, jeg har altså et navn" sagde hun irriteret og gik stampende hen til ham. Hun satte sig ved ham og så på plakaten han havde, hun kunne næsten ikke kende sig selv, men det var også fra da hun boede på gaden, det var noget tid siden.
"Hvad vil du?" spurgte hun blidt og kiggede på ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Ons 19 aug - 22:53

"Jeg var gal og var drage" svarede han bare, gik ikke ud fra hun behøvede at vide mere mens han kiggede mod bjerget.
Han kiggede på hende og nikkede som tegn på at han forstod det, det var ikke så langt fra hvor de faktisk var, dog alligevel en god uges gåtur, måske to uger hvis de var uheldige.
"Eh" lød det fra ham, når man skubbede noget væk, som han gjorde da hun svarede ham igen med at han kaldte hende tøs, hun var en tøs i hans øjne, kun teenager stadig, så så ung og uskyldig ud med langt smuk hår.
Han så på hende og rakte Lynie, hendes dusør plakat, "er det grunden til at du havde en dusør på dig?" Spurgte han og havde svært ved at se det en grund til at putte en dusør på hele 200 guldmønter på hende.
Han lagde sig ned og kiggede op mod himlen og de skyer som langsomt svævede forbi dem oppe på himlen, det havde været lang tid siden at han faktisk bare havde ligget sådan her og så endda nøj, endda med en så smuk og køn pige som Lynie ved sin side.
Man kunne høre fuglene fløjte omkring dem og hele stedet var faktisk ret så roligt, det eneste var den lidt kølige vind som greb i dem, selv om solens stråler ramte dem, var de tættere på bjergende, hvilket betød koldere og koldere vinde, to tættere de kom, de var stadig ude for bjergende, men nærmede sig når de gik.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Ons 19 aug - 23:08

Hun nikkede lidt til hans svar, det var nok til at forstå ihvertfald lidt af hvad der skete, hun kunne godt forstille den store drage ødelægge en masse ting når den var sur, så det kom ikke lige frem bag på hende det han sagde.
Hun havde ikke lyst til at gå helt i detaljer og spørger hvad han var blevet sur og sådan, hun vidste ikke lige hvorfor, men hvis de alligevel snart skulle skilles og aldrig ses igen, så kunne hun ikke se meningen ved at have minder fra en anden person som ikke ønskede ens nervær.
Hun rystede på hovedet af ham da han bare sagde 'eh' til det hun bede ham om, at kalde hende ved hendes navn. Det var bare... så upersonligt at kalde hende tøs og de havde nu været omkring hinanden i nogle dage, det var ikke fordi de var komplet fremmede overfor hinanden. Han kunne vel godt gå så lang til bare at sige hendes navn som hun også sagde hans, eller havde givet ham et kælenavn, men det var han åbenbart ikke så glad for, hun var dog ligeglad, hun ville da blive ved med at kalde ham det til det sidste, fordi hun syntes det passede godt til ham og det var ike så langt at sige igen.
Hun kiggede lidt på plakaten som han rakte hende, billede var gammelt, det var for nogle år siden da hun boede på gaden, hun sukkede og nikkede. "Ja, det var da jeg boede på gaden dengang... ikke mange penge, så måtte man stjæle lidt hist og her, men ham her opdagede mig så uheldigvis" sagde hun og trak på skulderne.
Sådan var det bare at leve der, det var hårde vilkår, og hvis man ike kunne klare det, ende man enten i en gyde, død, eller i fængsel fordi man stjal noget, men hvis man var bare lidt god, kunne man slippe væk, og det havde hun kunnet i et stykke tid nu, indtil han kom omkring.
Hun sukkede tungt og kiggede på ham med et skævt smil, som han lå der nøgen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tors 20 aug - 20:08

Han kiggede på hende med et 'hvorfor fanden kæmpede du ikke imod?' blik og kiggede på plakaten, hun så meget yngre ud på plakaten, ikke destu mindre krøllede han den sammen og smed den væk, "well du har en meget større dusør på dig nu, sikkert på dit hoved, takket være det lille stunt du lavede" sagde han og lagde sig tilbage ned i græsset med armene bag hovedet, split nøgen ved siden af en split nøgen 20årig tøs. Sjovt nok ville de fleste fyre nok få stådreng med det samme, men Ancalagon nu levede i lang mange år at han havde efterhånden fået en nogenlunde god kontrol over sit eget lem og siden han ikke regnede med at tage tøsen i græsset.. de fleste gang, det var ikke altid han lige kunne styrre hvornår den skulle rejses eller ej, hvert fald ikke lige nu, måske skiftede han mening, han var ikke helt sikker, havde ikke haft sex i noget tid nu.
Han lukkede øjne, men faldt ikke isøvn, men bare slappede af inden de skulle videre da de ikke blev forstyrrede af forbipasserende vagter.
"Du ka' ligeså godt få noget søvn mens vi venter tøs, der godt lidt tid før vores tøj er helt tørt" fortalte han hende med lukket øjne og arme baghovedet.
Da der havde gået nogle timer, satte Ancalagon sig op igen og gik så hen til sit tøj for at tjekke om det var blevet tørt, hvilket det var, en smule køligt at tage på da det var tørret udenfor i luften med sol på.
Hurtigt fik han taget sit tøj på og lignede sig selv, lidt en blanding af en barbar og så ikke alligevel. Han så hen til Lynie, "lad os gå" sagde han og ventede på Lynie uden at fjerne blikket fra hende.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tors 20 aug - 20:39

Hun sukkede og trak på skulderne af hans blik. Hun var slet ikke stærk nok dengang, hun var blevet lidt stærkere da hun mødte sin mester der hjalp hende, det var ikke fordi hun gik rundt og dræbte alle og enhver.
Hun grinede lidt af det han sagde og kiggede ned. "Tjah, men jeg er glad for du hjalp mig... selvom du ikke havde et valg... eller du kunne faktisk bare havde smidt mig og løbet... men det gjorde du ikke" Hun smilede drillende til ham og rækkede bare tunge af ham.
Lynie holde enten sine øjne rettes mod hans øjne eller andre steder hvor hans nøgne krop ikke var.
Hun kiggede ned på ham da han lukkede øjne og så ud til at han gerne ville sove lidt.
Hun havde ikke rigtig lysten til at sove, hun ville hellere gå en tur, men det skulle hun nok sige før han faldt i søvn.
"Du, jeg tror jeg går en tur i stedet for, svømmeturen friskede mig lidt op... Kald når du vågner." Sagde hun inden hun rejste sig.
Hun gik hen til sit tøj og mærkede på det, det var slet ikke tørt endnu. Hun kiggede lidt rundt, der var ikke nogen i nærheden, så hun kunne lige så godt rende rundt nøgen. Hun gik lidt væk fra søen, men var stadig i området.

I mellem tiden havde nogle af vagterne og deres hunde fundet frem til dem, eller hvert fald skoven de var i, og inden længe så de Lynie gå nøgen rundt.
Det blev ret så overrasket.
Lynie spottede dem med det samme da hun kunne høre hundene knurre.
Men inden hun kunne nå at flygte var der en som havde sneget sig om bag hende og fangede hende i hans arme, med en kniv foran hendes hals.
"Ancaa!" råbte hun nervøst, selvom hun vidste at han ikke ville kaldes det, gjorde hun det alligevel, og kiggede op på vagten som havde et lumsk smil på læben.

Imens var en vagt begyndt at snige sig ind på Anca, som havde fået sit tøj på. Vagten havde sit sværd klar til at slå til mod Anca. Han listede hen mod ham og slog ud efter ham, da han syntes at han var kommet tæt nok på.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tors 20 aug - 23:43

Ancalagon hørte med det samme og snorede bagud og jog sin øksesblad direkte i siden af halsen på manden så han faldt lydløst om. Da Ancalagon hører det fordømte kælenavn Lynie havde givet ham, kalde på ham, bevægede han sig irriteret derhen. "For sidste gang tøs, stop med at kald mig.." han stoppede op med at snakke da han stå en mand holde om Lynie med en kniv til hendes hals med to andre som var foran hende, en var ved at skulle til at gramse på hende, halv med bukserne af og stiv pik. Han støndede lavt for sig selv og gik hen mod vagterne, som gik straks igang med at angribe ham. Ancalagon undgik første slag, næste slag og tredje sving med våbene og parrede med sin økse og gav dem ingen nåede, den først fik en knytnæve i ansigtet som fik ham til at vælte omkuld og være lidt rundt på gulvet. Den anden gik i gang med at prøve og parrere Ancalagons meget vilde bevægelser og angreb men fik snittet halsen over og faldt om med hænderne ved hans åbne snit i halsen, mens han prøvede og trække efter vejet. Den som lå ned, var kommet til sig selv med var ved at blive kvalt af af Ancalagons støvle, da han havde placerede sin fod på vagtens hals og pressede bare til, gøre det sværere og sværere for ham at trække vejret indtil han ikke havde mere luft og lå bare med åben mund og øjne.
Ancalagon vendte sig mod vagten som holdt Lynie med et fast greb og en dolk til hende hals, "st-stop! Eller jeg skærer halsen over på hende!" sagde han mens han bakkede bagud med Lynie foran sig, "gør som du vil, hun er mig lige meget, jeg vil bare ha' fat i dig" svarede han koldt men med et smørret smil på sine læber, med blod i ansigtet.
Vagten så sin egen død, da Ancalagon bare begyndte at gå imod dem, så han bakkede bagud så han hele tiden havde afsted og så gjorde han noget som noget kom bag på både Ancalagon og Lynie, nok mest Lynie, vagter førte sine fingre ned til Lynies nøgne skamlæber og prøvede at føre en finger op i hende men snublede da han bakkede ind i en sten og snublede så både Lynie og vagten væltede og selvfølgelige tabte han sit våben og mistede grebet om Lynie.
Ancalagon nærmede sig bare vagten som kravlede bag ud, forbi Lynie. Ancalagon satte sig ned over vagten og nåede at blæse i sit horn før han følte en smerte han aldrig havde følt før, begge hans øjne sprang da Ancalagons to tommelfingre borrede sig dybt ned i hans øjne så blodet sprøjtede op i ansigtet på Ancalagon og ellers bare overflød på vagtens allerede døde ansigt.
Ancalagon rejste sig op og hørte hundende og hvert fald en dusin vagter, sikker flere og vendte sig mod Lynie og begyndte bare at spænde af sted med Lynie i sin favn, mod søen med hendes tøj, men da de nærmede sig, var der allerede vagter ved hendes tøj, så Ancalagon valgte at spænde mod bjerget som var deres destination.
Split nøgen blev Lynie båret i Ancalagons arme, med blod i ansigtet, spændede han af sted med hunde og vagter bag dem. "Du skulle bare vandre rundt i skoven som ligger ikke langt fra byen" sagde han irriteret men efter en god time til to med Ancalagon så bare spændede af sted med Lynie i sine arme, kom de endelig ud af skoven og meget tættere på bjergene, hvilket snart vil begynde at det også ville blive kolde, dog stadig varmt nok endnu til at Lynie nok ikke vil mærke noget endnu.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Fre 21 aug - 0:36

Lynie kæmpede fribrilsk for at komme fri da hun så vagterne var ret vilde med at hun var nøgen, hun skulle havde taget tøjet på selvom det var vådt, hun havde bare troet at det kun var Anca og hende, så hun havde ikke tænkt videre på det.
Hun så på Anca da hun hørte hans stemme og sukkede lettet da vagterne vende sig mod ham.
Hun kiggede på imens Anca kæmpede mod vagterne, han var helt klart den som var stærkest, nok fordi han var drage og bare var en del større en de vagter han kæmpede mod.
Imens prøvede Lynie at sparke vagten eller slå ham, men det var begrænset hvor meget hun kunne bevæge sig med den kniv mod struben. Hun sank nervøst og kiggede mod Anca der kom hen da han var færdige med de andre.
Lynie gav et piv fra sig dig kniven pludselig strammede mod hendes hals.
Lynie måbede lidt af det Anca sagde, hun var lige meget for ham? Altså hun havde lovet ham husly og mad, hun måtte vel være noget værd for Anca.
Hun kunne mærke kniven stramme endnu mere da han gik tættere på "please Anca, ikke gå tættere på!" bad hun og prøvede desperat at få vagtens hånd og kniv væk fra hendes hals imens Anca kom nærmere.
Lynie gik bare med som vagten bakkede bagud men spærrede øjne op da hun mærkede vagtens fingre nede ved hendes dele som absolut ikke bare skulle røres af en fremmed! Lynie gav et skrig fra sig, ikke bare fordi vagtens fingre var der, men også fordi han snublede og tog hende med i faldet.
Så snart vagtens slap sit greb om hende flygtede Lynie en del meter bagud, hvor hun var sikker på at være væk fra den vagt, hun kunne ikke se på ham uden hun fik det dårligt.
Hun holde lidt om sig selv og rystede. Hun var mere end glad for at have sluppet fra den by, tænk hvis nu de bare havde fået hende og Anca ikke havde været der til at rede hende... igen. Han var der hele tiden, eller de havde han været de sidste par dage, til at rede hendes røv.
Hun kiggede hen på Anca da han var færdig og han kom hurtigt hen til hende og tog hende i hans favn. Hun fik ret røde kinder da hun lå nøgen ind til ham. Hun holde sig dog godt indtil ham alligevel, da han løb hurtigt afsted, hun gemte sig lidt ind til ham, tog fat i hans trøje og hev sig lidt tættere.
Hun kiggede lidt op dog da de nærmede sig søen, der hvor alle hendes ting var, men det var for sent da vagterne allerede var der. Men hun kunne jo ikke bare være nøgen, kunne hun, det ville bare være... mærkeligt, hun ville ikke være mere forsvarsløs end hun allerede var, slet ikke overfor Anca.
Hun holde endnu engang godt fast i Anca da han hurtigt spænede afsted igen med vagterne i hælene.
Hun kiggede undskyldne på ham. "Undskyld, det er virkelig ikke med vilje at jeg får dig ud i problemer hele tiden" sagde hun og smilede svagt men venligt til ham.
Hun lå bare ind til Anca lidt, med lukkede øjne og prøvede at få lidt varme fra ham, hun kunne hele tiden mærke vinden mod sin nøgne krop og det blev ikke bedre jo tættere på bjergene de kom.
Hun gabte lidt og kiggede så op på ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Fre 21 aug - 20:47

Da Ancalagon var sluppet fra vagterne, sænkede han farten til han bare var i gå tempo, mens han gik, bar han på Lynie ind til sig med den varme pelskappe omkring sig. Det var faktisk kun Lynie hoved så kunne titte ud gennem åbningen på kappen, hvor resten af hendes krop var gemt ind bag varmen fra hans kappe og så Ancalagons egen varme, de eneste tidspunkter hvor det kunne blive køligt for Lynie, var hvis vinden blæste og fik skubbede lidt til kappen, så åbningen foran gik fra hinanden og viste en nøgen teenage pige i armene på en voksen mand. Ancalagon ignorerede hendes undskyld og holdt øje med at de ikke blev efterfuldt eller ville blive overrasket. Resten af turen var meget ensformede, da der kom flere og flere sten og ikke meget andet, dog Ancalagon stoppede ikke for at hvile sig eller sidde ned, han bar bare på Lynie under sin varme store kappe mens de kom nærmere og nærmere bjerget. Først på slutningen af dagen og det var ved at blive mørkt, stoppede Ancalagon op, da de stod ved starten af bjerget som havde alt fra buskaser, til tørre træer og spidse små klippesten på små formede stier fra andre folk eller dyr som har gået op af bjerget. Ancalagon satte sig og placerede Lynie ned på en flad sten ved siden af ham, dog uden at tænke over at Lynie faktisk stadig var split nøgen og det blæste godt med kølig vind. Ancalagon kiggede rundt og strakte sig på sin siddeplads og lavede nogle små knækkelyde i ryggen, hvilket gav ham en behagelig følelse.
"Vi holder pause her i lidt tid, trænger til at sidde ned" fortalte han hende og kiggede på hende og hendes nøgne krop og før han lod hende beklage sig over at være nøgen og fryse, tog han fat i kanten af sin varme pelskappes åbne og åbnede for hende mens han bare sad og stirrede på hende og hendes nøgne krop mens han ventede på at hun kom ind til ham, så hun ikke ville blive syg.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Fre 21 aug - 21:06

Lynie var meget taknemlig for at hun havde kappen udover sig så hun ikke var helt til syne.
Hun kiggede dog lidt undrende på ham da han ikke rigtig sagde noget til hendes undskyld, hun kiggede så bare ind på hans brystkasse og slappede af indtil ham.
Hun syntes at det var lang tid at han kunne gå med hende, men han var nu også ret stærk og det var ikke fordi at hun vejede det helt store jo. Hun spandt lidt som hun lå ind til ham i varmen, som hun søgte desperat fra hans krop og kappe, så meget hun kunne få, jo længere de kom ud på aftenen.
Lynie åbnede øjne med det samme som han, satte sig ned og satte hende ved siden af.
Hun gav et lavmælt piv fra dig da hun med det samme kunne mærke kulden ramme hendes nøgne krop, hun holde om sig selv og kiggede lidt hen på ham.
"Okay, hvornår tror du vi er hjemme?" spurgte hun og kiggede lidt rundt.
Hun kiggede på ham som han åbnede sin kappe for hende, og uden en eftertanke, rykkede hun hurtigt hen til ham, krammede sig ind til ham for at få varme og spandt endnu engang. "Jeg vil gerne hjem" klagede hun lidt. Ikke nok med at hun ikke havde det særlig behageligt med at være nøgen, så var det også mega koldt for hende.
Hun kiggede op på ham, for at se hans reaktion på at hun var så tæt på, havde armene rundt om ham og søgte hans varme, på den blide måde som hun gjorde det på.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Fre 21 aug - 21:43

Ancalagon kiggede på hende og et pludselig varmt syn kiggede hende i øjne, men det var ikke et menneskelig syn han som han så ofte havde, men det var hans drage han kiggede med hende på, med hans orange-rødlige krybdyrs øjne og så plantede han i kys midt på hendes pande, med arme om hende så hun kunne holde varmen. Kysset havde ikke været noget som skreg at han ville have hende her og nu, men mere et meget dybt lidenskabeligt, noget man gav til dem som man holdt meget af. Pludselig blinkede han et par gange øjne og vågnede på en måde op fra en slags trance og kiggede på hende med samme øjne som han havde se hende før med. "Vi ska' op lidt længere, jeg ska' finde ud af hva' vej vi ska', for at komme hjem til dig" svarede han og kiggede tilbage på Lynie. Han tog Lynie op i sine arme og fortsatte med at bevæge sig op af bjerget til de kom til en stor flad sten, formede som en platform. Ancalagon satte Lynie ned igen og tog sin kappe af sig og førte den omkring hende så hun kunne pakke sig ind, da hun sikkert også ville fryste om fødderne da hun på en kold klippeblok.
Han kiggede på Lynie og tog tøjet af til han stod split nøgen foran hende, "hvis du holder fast på mine ting, vil jeg kunne få dig hjem" forklarede han og lagde sin økse oven på bunken af has tøjrustning. Ancalagon vendte sig rundt og kiggede ud og fandt hurtigt retningen de skulle bevæge sig og forvandlede sig til sin rigtige skikkelse. Han vendede sig mod Lynie, "well?" spurgte han med sin dybe fartruende drage stemme, som ment som, 'har du mine ting og er du klar?'.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum