Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

What have I done? - Ancalagon - xx

Side 4 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 2:26

Ancalagon sad bare total afslappende i Lynies sofa mens Lynie stod og snakkede til fyren og gerne ville have ham til at gå igen, han skullede med had til Ancalagon som bare lavede en farvel gestus med sin hånd som lidt et, jah bare smut taber. Han var faktisk ret hånlig over for fyren som havde et stort crush på Lynie, men som tydeligt var igang med at gå med et stort nederlag og forlog Lynies hus samt lukkede døren bag sig.
"Ku' nu ha' været meget sjovt at tæve ham lidt" kom det fra Ancalagon mens han sad, stadig nøgen med armene på ryglænende. Ravnen på Lynies skulder havde ikke rykkede sig og da Lynie havde rejst sig for at stoppe fyren og fortælle at han skulle smutte, sad ravnen og skrappede voldsomt af den unge fyr, næsten efterlignede Lynie på sin egen fugle måde og havde fulgte efter fyren til han havde lukket døren og fløj tilbage igen og landede på Lynies skulder, mega stolt over at havde sat fyren på plads.
Ancalagon vendede hovedet og kiggede på hende, "nøj nogle røde kinder du fik lige før" sagde han med et smørret smil og lænede sig tilbage igen, udmærket klar over hvorfor hun rødmede så meget som hun nu havde gjort.
"So, sku' du ik' vaske mit tøj?" Spurgte han hende så pludselig og kiggede på hende igen, han ville nu gerne have sit tøj på igen, ikke fordi han havde noget imod at være nøgen, var jo nøgen som drage, men skabte altid nogle problemer udenfor når han ikke var drage og folk dog det altid som en eller anden personlig fornærmelse hvis man var nøgen.. man nogle gange var ting meget nemmere som drage.
Ravne lettede fra både Ancalagons skulder og Lynie Skulder og hoppede lidt rundt på gulvet, undersøge resten af hendes hus som de ikke havde gjort og hoppede ud af stuen, så man kun hørtet skrapperi fra dem når de lige kom op og skændes lidt og så ellers bare når de snakkede sammen, nogle gange lidt ponk fra deres næb når de tappede lidt på ting for at finde ud af hvad det var.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 2:42

Hun kiggede efter ham da han gik væk og ud af huset, hun sukkede lettet og så hen på Anca og smilede lidt og rystede på hovedet af ham. "Jeg tror han havde det dårligt nok i for vejen" sagde hun og grinede lidt, hun hentyd til at hun lige havde afvist ham på en ret lige på måde, men det fortjente han også lidt.
Hun kiggede lidt på ravnen da den kom tilbage og grinede blidt af den, den var nu ret sjov og... sød, hun havde ellers hadet begge da hun var fanget hos ham, men nu var det som om at når Ancas forhold var ændret til hende, ændrede de sig også..
Hun rødmede endnu mere da Anca bemærkede hendes kinder og hun slog ham blidt på skulderen. "Det var ikke fair at kysse mig sådan!" sagde hun surt og kiggede ned i gulvet.
Det var virkelig ikke fair, det fik hende til at stille spørgsmål til sig selv om hun havde nogen følelser for ham eller hun bare rev sig for meget med. Hun rystede på hovedet af tankerne og nikkede til det han spurgte om. "Jov det skal jeg nok" sagde hun og rejste sig fra sofaen. Hun stoppede dog lige inden. "Hvad kunne du egentlig tænke dig til aftensmad denne gang, vil du bare have det samme, eller skal vi tage ud og købe noget andet?" spurgte hun.
Hun gik lige hurtigt ud for at hente kurven, men kom så tilbage, for at få hans svar.
Da hun så havde fået hans svar gik hun straks ud for at vaske med håndkræft og da hun var helt færdig gik hun ud og hang det op.
Hun var helt udmattet nu, hun var ret så træt efter at havde vasket en del tøj og især hans, da det var lidt mere beskidt end hendes.
Hun dumpede med det samme ned i sofaen og hvis han stadig sad der, fik han hendes hoved i skødet.
Hun lukkede øjne og stønnede af udmattelse. "Hvordan kan du få dit tøj så snavset!?" spurgte hun ret højt og flød helt ud.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 3:09

Ancalagon grinte bare lidt af hendes dybe rødlige kinder tog hendes sure mine ikke særlig tungt, for hun var god igen da hun gik ud for at vaske tøj. "Kød" sagde han bare til hendes aftensmads spørgsmål og lænede sig tilbage og strakte sig og skulle til at rejse sig op da han blev holdt fra at gøre det, da Lynie bare overtog ham og brugte hans skød som pude og placerede bare en hånd på hendes mave og kærtegnede den helt automatisk uden rigtig at lægge mærke til det, for han sad med lukket øjne og slappede selv af.
"Haha det bli'r det med længere tid uden rigtig vask og ture i jorden" svarede han med et grin da det det lød morsomt for ham.
Han stoppede ikke med at ae hendes mave, selv da han lagde mærke til at han sad og kærtegnede Lynies mave, fjernede han ikke sin hånd, men fortsatte bare med at kærtegne hende. Som tiden gik hvor de bare befandt sig i sofaen, Lynie liggende med sit hoved i Ancalagons skød og Ancalagons hånd så efter lidt tid, gik fra at ae og kærtegne hendes mave, havde aeede hendes skulder og endte ved hendes hoved, hvor han sad nu og aeede og strøg blidt. Ham selv havde døssede lidt hen først da han bare sad der, men senere sad ham bare og kiggede ligeud, var i sine egne tanker. Han kiggede ned på Lynie og kørte hendes hår om bag øret på den side hans hånd aeede, så han kunne se Lynies ansigt, det var kønt, smuk og uskyldigt at se på. Gad vide hvordan hun ville reagere hvis hun vidste hvor gammel han faktisk var og sad lidt så og morerede sig lidt med de tanker.
Da endnu en halv time var gået, skulle Ancalagon lave noget andet end bare at sidde ned og rejste sig op, dog ikke før han havde samlet Lynie op.
Med en hånd på hendes røv og ryg, bar han hende op i hendes seng og forlod værelset for at tjekke sit tøj, næsten tørt, hm, hvad skulle han må tage sig til?
Han endte med bare at lede efter sine ravne og brugte en god halvtime før han fandt dem siddende på sengens ryglænd, så Ancalagon kravlede op i senge for at få sine ravne ned igen, men som de nogle gange gjorde, så var de stædige og trodsige som bare fanden, nogle gange føltes det som om hans ravne var to små teenagers.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 3:26

Hun kiggede lidt på hans hånd som nussede hendes mave som hun var ret så vildt med, hvilket hun også gav udtryk for ved at stønne lavt og nydende. "Hmmm... well det bliver i hvert fald rent nu, så prøv at hold det sådan ik?" sagde hun og smilede. "og angående kødet til aftensmaden, noget specielt, eller bare... KØD!" sagde hun lidt dramatisk til sidst og prøvede at efterligne ham da han sagde det med et drillende smil på læben.
Efter lidt tid på sofaen, imens Anca havde aet hende både på hendes mave, skuldre og så hoved, var Lynie ved at falde i søvn og til sidst lukkede hun bare øjne og gav efter til trætheden. Det var dejligt at falde i søvn i en andens skød mens man blev nusset, hun kunne godt lide at føle nervær, efter så mange år uden.
Der kom nogle små klagende lyde da han tog hende op og bar hende, og lagde hende i sengen, efterlod hende alene, hun begyndte at vende sig lidt rundt og søgte lidt efter noget at ligge sig op af og til sidst blev det en pude hun holde sig godt ind til som var det Anca.
Hun lå sådan indtil Anca kom ind i værelset igen for at få ravne væk, men som han kravlede op i sengen havde Lynie mærket det og hurtig som hun var lagde hun armene om ham og trak ham ned og ligge hos sig. Hun puttede sig godt ind til ham og gabte lidt. "Bliv her" bede hun pænt og sov så bare videre ind til ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 3:41

Ancalagon havde grint lidt af hendes forsøg på at efterligne ham og nikkede til ordene, 'bare kød'. Da han befandt sig i hendes seng og var igang med at få fat på sine ravne, som bare bevægede sig længere væk, blev han pludselig trukket ned til han sad med sin flade i sengen igen, split nøgen med Lynies arme omkring sig mens hun sov. Han hævede armene som at det ikke var mening og vende sig mod hans revne og pegede på dem og gav dem et 'det gjorde i med vilje' men satte sig til rette og endte med at ligge helt ned og have sine egne arme omkring, bare for at have dem et sted. Han aede Lynie igen og kærtegnede hendes skuldre og ryg, jah selv hendes hår og utroligt nok så smittede Lynies træthed af på Ancalagon og døsede hen og endte med som sidst at kramme, nej nusse Lynie helt ind til sig som et par ville gøre. Han nussede hendes kind med rolige bevægelser og nussede hendes ryg og endte med at nusse lidt af hendes ene balle.
Da det var blevet sent på eftermiddagen, vågnede Ancalagon og kiggede rundt, jah stadig i samme soveværelse, med samme tøs klamrende ind til sig, som var de sammen, et par. Han gled langsomt ud af Lynies arme og gik ned for at tjekke sit tøj som nu var tørt. Da han var kommet i sit gamle tøj, stod han nærmest krigsklar, lædertrøje med indarbejdet ringbrynje i, nogle halv slidte vandrestøvler, dog stadig varme nok til at klare kolde temperature og sne. Med sin ethånds økse i sin metal ring og dolk i sin skede, som sad fast vandret bag på, på beltet. Pelskappen lod han værre, de var ikke nær noget som var koldt nok til at skulle have den på, så da han havde tjekket det hele sad som det skulle, gik han op igen, denne gang med lidt tungere skridt, da han som sagt havde sine søvler på.
"Hey, hvor er den nærmeste kro?" spurgte han, da han trægte til at drikke igennem..
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 3:55

Der var et smil på Lynies læber da Anca overgav sig til hende og bare lagde sig ned og begyndte at ae hende, hun gav en veltilfreds lyd fra sig. Hun elskede det her, at ligge ind til ham, hun havde helt klart vendt sig til det og ville ikke give det op for noget som helst, han kom til at være hos hende i noget tid, om hun så skulle tigge ham om at blive der, hun ville sove med ham! Eller... ikke på den måde, men sove ind til ham, hun ville vente med det andet til at de kendte hinanden meget mere end det, selvom... man godt kunne sige hun var en smule tiltrukket af ham, især efter nogle gange hvor hun havde set hans krop, helt nøgen.
Lynie faldt til ro ind til ham og faldt helt i søvn igen, krammende ind til Anca mens hun stadig nød at han nussede hende på den måde, det var det der i sidste ende fik hende til at slappe helt af ind til ham.
Hun gav dog en klagende lyd fra sig, da efter nogle timers søvn stod Anca op og kom ud af hendes ellers ret stærke greb, efter hendes mening. Hun holde så om puden igen og kom med nogle pivende lyde da det ikke var det samme som at holde om Anca og blive nusset af ham.
Lynie slog sine øjne langsomt op da hun kunne høre lidt tunge skridt komme mod hende, det kunne vel kun være Anca, håbede hun i hvert fald.
Hun smilede da hun hørte hans stemme og vende sig mod ham med et undrende blik da han stod fuldt påklædt. Hun sukkede og stønnede.
"Mmmh ikke lige nu Anca, vent lidt, kan du ikke komme og ligge hos mig igen, jeg havde det så dejligt ind til dig" klagede hun og lukkede sine øjne igen og prøvede at rakke ud efter ham i blinde. "please?" bad hun og smilede.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 4:28

Ancalagon havde bare rystet på hovedet over hendes trag til at holde om ham, som om han var en pude, dog havde han virkelig over nussede, kælede og kærtegnede hende hele tiden og flere kommet til at stryge starte af Lynies bryster. Han stod med armene lagt over kort og kiggede nede på den unge teenage pige som bare ville have ham, så han gik hen til hende og satte sig på knæ ved kanten af sengen så han var ingen for rækkevidde af hendes arme og lagde sin hånd på hendes kind og nussede hende.
Han rykkede sit hoved helt ned til Lynies øre, "jeg tager hen på den nærmeste kro, du ka' finde mig der" hviskede han til hende og så han hende endnu et dybt halv langt kys før han rejste sig og gik ud af lokalet og ned af trappen, "vi ses senere, med du ikke kan undvægere mig" drillede han hende lidt og forlod hendes hus, dog ikke før han lige indprintede hendes hus og hvor i byen hun boede så han kunne finde tilbage.
Ancalagons ravne sad stadig på på sengen, på sengelændet og kiggede først efter deres ejer og derefter ned på Lynie og skrappede til hende, som om de prøvede at sige noget til hende mens de baskede lidt med vingerne.
Ancalagon fandt hurtigt en kro i nærheden af hvor Lynie boede og trådte ind og lagde hurtigt mærke til at den lignede så mange andre kroer i denne by, da han havde været i byen før. Nogle amatører som spiller og får gratis øl for det og så ellers bare liv og glade dage. Det første Ancalagon gjorde, var at bestile et stort krus mjød og fandt i bord indtil vægen som han satte sig ved og gik ellers igen med at drikke sig hen i hegnet, hele tiden bestille ny opfylding.
Nogle af de andre mænd havde set Ancalagon drikke nu næsten en liter Mjød og stadig gik stærkt til værks med at drikke det uden at være helt vildt stiv. De udfodrede Ancalagon til et drikke spil hvor man skulle se hvem der kunne drikke mest, hvilket betød af der kom flere kunder til og flere folk som sluttede sig til legen, så dem der deltog, fik gratis drikkelse i kroen, da det tiltrak endnu flere kunder.
Drikke legen gik der ud af men lidt efter lidt sad kun Ancalagon og en anden manden og drak om kap. Ancalagon, som var virkelig ved at mærke hvordan det snorrede rundt gav ikke op, han kunne sagens holde til mere og fortsatte bare med at drikke mens folk omkring dem råbte 'drink drink drink!' til de sidste to.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 4:41

Hun åbnede let øjne da han satte sig foran sengen, lige foran hende, hun smilede blidt til ham som han begyndte at nusse hende igen, hun blev dog lidt skuffet da han sagde at han ville gå, men selvfølgelig havde han også sit eget liv og de havde puttet ret meget hele dagen og hun ville også have hele natten til at putte med ham i, så hun lod ham og nikkede. "Okay" sagde hun bare og smilede til ham.
Hun kiggede overraskende på ham da han kyssede hende igen, men uden nogen tøven kyssede hun tilbage og nappede ham blidt i hans underlæbe med et drilsk smil. "Det er hvad du går glib af" hviskede hun til ham og kiggede på ham som han gik ud af værelset og ud af huset.
Hun sukkede og efter en halvtime hvor hun bare lå og lyttede til de forbaskede ravne, satte hun sig op i sengen og gik ned i køkkenet for at lave noget mad til når Anca kom hjem.
Hun lavede ekstra meget kød til ham og tog bare lidt brød, for han sagde at han bare ville have kød, men man kunne altid have brød til.
Hun stillede det på bordet, så det var klar til når han kom hjem, men da der gik lidt tid valgte hun at prøve at finde ham. Hun gik op og tog nogle bukser på og en trøje og gik ud af døren, men inden det så hun på ravne "skal i med?" spurgte hun holde døren åben til dem inden hun gik ud og lukkede den igen.
Hun fandt hurtigt vejen til den første kro og da hun gik ind sad han ganske vidst og drak sammen med en anden mand, de så begge ud til at have drukket ret meget og havde fået samlet sig noget af et publikum.
Hun gik roligt hen og stillede sig sammen med publikum og så roligt på hvem der mon vandt dette drikke spil. Det skulle dog ikke tage for lang tid, for maden skulle helst ikke blive kold.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 4:58

Ravne havde med det samme lettet og landet på hendes skuldre og skrappede fornøjlige da hun forlod huset, hvilket gav nogle blikke fra andre som gik forbi hende, nogle børn pegede, så forældrene trak deres arm til sig og fortalte man ikke måtte pege, men igen det var heller ikke ofte de så en pige som havde to store sorte ravne på hver en skulder, tamme og ikke vilde. råb og skrig samt muntert irsk kro musik blev spillede mens Ancalagon og den anden mand driak igen og igen, men til sidst kunne den anden mand ikke klare det mere og væltede bare omkuld begrund af have drukket så meget mjød.
Ancalagon færdige gjorde sit og hamrede det ned i bordet og råbte "JAAAAAAAAAH!" Ud til befolkningen med mjød dryppende fra skæget med vilde, fulde og dyriske øjne, folk råbte selvfølgelig tilbage i tilråb. Han vendte sig rundt og så Lynie og af ren refleks greb han Lynie omkring taljen og trak hende ind til sig og førte deres læber sammen, midt i det hele og han stoppede ikke kysset efter flere minutter hvor hans tunge havde været inde og lege med hendes. Da han stoppede kysset, satte han sig ned og hamrede hovedet ned i bordet og væltede af stolen var gået ud på stedet. Folk skralgrinede og lige så roligt gik folk tilbage til deres egne aktivitere og lod Ancalagon sove rusen ud.
Hans ravne havde fået lidt af et chok da deres ejer havde trukket Lynie ind til sig og lettede fra hende og landede oppe på nogle træ bjælker og kiggede ned på Lynie og deres ejer.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 5:10

Der kom et smil på Lynies læber da hun så den anden mand ryge ned fra sit sæde, han kunne ikke klare mere, og Anca fejrede det med et højt jah som fik hende til at grine lidt af ham.
Hun fik sig dog noget af en overraskelse da han fik øje på hende og rejste sig op og trak hende ind til sig og gav hende et langt kys med tunge og det hele, som hun blidt gik med på uden problemer og holde sig ind til ham imens, men da han havde kysset færdig gispede hun da han faldt til jorden.
Hun gik hurtigt hen til ham og satte sig på knæ foran ham. Hun sukkede lidt, hun kunne jo ikke bære ham hjem, hun kunne måske trække ham med hjem, men det var ikke sikkert, hun kiggede på ravne og sukkede endnu engang.
"Jeg bliver nød til at prøve at trække ham hjem i seng" sagde hun og tog begge hans arme og begyndte at trække ham ud, nogle hjalp hende kun lige ud af kroen, det var hun taknemlig for, men så måtte hun også slæbe ham hjem selv, men heldigvis var der ikke lang vej.
Efter en halvtimes trækning var hun helt flad og heldigvis foran hendes seng, hun gik op i sengen og hev ham op og lagde de sidste kræfter i så han kom op i ligge rigtigt.
Hun tog så hans sko af, bukser og trøje og lagde det sammen ved siden af sengen.
Hun smilede lidt af ham og gik så ned for at lave en tallerken til ham med mad, skænkede ham alt det hun ikke skulle ha og gik oven på igen, stillede det oven på tøjet og satte sig så bare i sengen og kiggede lidt på med et smil.
Hun lagde sig ned ved siden af ham og gav ham et kys på kinden og lagde sin arm om ham og nussede ham blidt på ryggen.
"Hmmm gav vide om du får tømmermænd når du vågner" hviskede hun og så blidt på ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 5:30

Ravne havde siddet på Lynies kuldre mens hun trak Ancalagon gennem byen og op i seng, de selv fløj videre udenfor og forsvandt op over et hustag. Ancalagon bobblede bare i sengen og reagerede på intet. ikke engang Lynies kys på kinden.
Næste morgen stod solstrålerne ind og landede lige i ansigtet på både Lynie og Ancalagon som pludselig vågnede og havde den største hovedpine, det var det eneste minus ved at drikke, det var tømmermændene. Men fordi han havde Lynie helt ind til sig, faktisk holdt om hende, som om hun ville forsvinde fra ham om natten, det vidste han selv følgelige ikke han havde gjort, så han kom til at trække Lynie med over i skyggen af sengens side så hun nu lå ved kanten, stadig i armene på Ancalagon med kæmpe tømmermænd. Han satte sig op og placerede begge hænder ved hans hoved og stønnede for sig selv. "Daufi, baulufotr, braudnefr!" bandede han på et fremmet sprog, "fucking alcohol" kom det så på normalt sprog, mens han prøvede at orintere sig om hvor fanden han var, var han i en seng, han begyndte at mærk på sengen og mærkede pludselig nogle ben så han bevægede hånden længere op, men stoppede lige inden han kom for langt og vende sig rundt, "Lynie?" Spurgte han næsten, han kunne intet huske overhoved fra sidste nat men lugten af kød, koldt kød, men det var ham lige meget, han var med det samme over og proppede maden i sig og rejste sig for at finde noget at drikke, hvilket han fandt nedeunder og da han havde fået drukket et par liter vand, travede han op igen og lagde sig ned i sengen og kort tid efter, med en arm om Lynie, faldt han isøvn igen og sov tømmermændene ud og vågnede først meget senere på dagen og åbnede først øjne rigtigt anden gang og kunne kende det hele.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 5:44

Lynie havde kommet til at falde i søvn ind til ham, men hun vågnede med et sæt da hun blev vendt rundt på, men hun var stadig i armene på Anca, det fik hende til at smile og slappe af, så længe det var ham så var alt okay, men var det en anden, var hun gået helt amok.
Hun kiggede op på ham med et undrende blik da han satte sig op og banede på et eller andet sprog som hun slet ikke forstod, men forstod så da han bandede om alkohol. Han måtte virkelig have det dårligt nu, og det forstod hun udemærket.
Hun så lidt ned på hendes ben da han lagde sine hænder på dem og kørte dem lidt op, og hun stoppede ham ikke, men han stoppede sig selv, det var også fint nok for hende, for så langt skulle han nok heller ikke op. "Ja?" svarede hun.
Hun kiggede lidt overrasket på ham da han gik hen til tallerknen hun havde stilt til ham og grinede af hvordan han proppede det i munden, hun kiggede så efter ham da han gik ned, hun ventede på ham, liggende i sengen og da han kom op kiggede hun på ham.
Hun smilede stort da han lagde sig ned med en arm om hende, hun lagde sig med det samme godt ind til ham og lod ham så bare sove, uden at sige noget til ham, hun ville ikke forstyre ham når nu han havde det lidt dårligt.
Næste gang hun vågnede var da han også vågnede, hun kiggede op i hans øjne og smilede til ham, gav ham et blidt kys. "Har du det bedre nu?" spurgte hun blidt, da det så ud til at han i hvertfald bare havde det en smule bedre.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 6:00

Ancalagon blev lidt overrasket af hendes blide kys, dog ville han da ikke sige nej til Lynie og med begge arme, trak han hende helt ind til sig og kiggede hende direkte ind i øjne med sin egne krybdyrs øjne og så førte han sine øjne mod hendes og denne gang var det ikke begrund af alkohol eller noget han gjorde fordi han sov. han kærtegnede Lynies kinder og trak så sine læber fra hendes, "nu har jeg" svarede han og blinkede til hende og slap hende så for så at sætte sig op mens han kløede sig i nakken, "ugh, fandens mjød" bandede han og kiggede på Lynie bag sig, "hva' fanden lavede jeg igår aftes?" Spurgte han hende, da han overhoved ikke kunne huske noget som helst fra igår og det irriterede ham godt og grundigt. Men han var hvert fald ikke sulten, det havde nok været ham der har spist af den tallerken, da det ikke lignede Lynie at gøre sådan noget. Ancalagons ravne sad allerede på Lynies skab igen, de havde fundet ud af en måde at komme ind i hendes hus på og sad nu bare og pudsede sig mens de skrappede fornøjet til hinanden.
Han lagde sig tilbage igen i sengen kiggede op i loftet og satte sig hurtigt op igen og kravlede hurtigt hen til kanten men satte sig så ned igen og slappede mere af, da han så allen sine ting lå pændt foldet sammen, Lynies værk, helt sikkert. Ancalagon kravlede tilbage og lagde sig ned igen med armene bag hovedet. "drak du også?" Spurgte han så, da Lynie duftede af mjød ud af munden.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 6:13

En let rød farve steg hende til kinderne da han trak hende ind til sig som sidste aften, men nu gjorde han det af ren vilje. Hun kiggede ham blidt tilbage i hans dejlige øjne. Hun nød da han nussede hendes kinder, hun havde ikke lyst til at slippe hans læber, men lod ham selvfølgelig da hun ikke ville gøre ham irriteret eller noget. Hun bed sig i læben af det han sagde og nussede sig kærligt ind til ham, med et smil på læben. "Mmmmh" stønnede hun ind mod ham.
Hun lod ham dog slippe da han satte sig op og bandede igen.
Han skulle ikke havde drukket så meget, men det var jo hans valg.
"Well du gik til en kro og drak vidst om kap, du vandt men kort efter faldt du ned og jeg trak dig med hjem... en hård halvtime må jeg sige, men jeg kunne jo ikke bare lade dig ligge" sagde hun smilende. Hun vidste ikke helt om hun skulle sige det med kysset.
Hun sukkede tungt og så på ham da han lagde sig ned igen, men med et satte sig op, hun kiggede undrende på ham. "Hvad er det?" spurgte hun nervøst.
Han satte sig dog igen, hun vidste ikke lige hvad det havde været der gjorde ham så hurtig lige pludselig.
Hun kiggede roligt på ham da han lagde sig ned igen, og hun lagde sig stille og roligt lidt hen til ham.
Hun blev dog helt rød i hovedet af hans spørgsmål. Hun rystede på hovedet og valgte at fortælle ham det. "Nah, men da du havde slået ham manden der, så du mig og kyssede mig, ret længe med tunge og det hele, det var ret dejligt.... faktisk" sagde hun og rødmede endnu mere, kiggede lidt væk.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 12:37

"Ugh.. gi'r meaning" sagde han så og førte to fingre til sin tending, da han stadig havde tømmermænd. Han kiggede på hende, "skulle lige være sikker på at mit tøj og våben stadig var her, ellers ville jeg jo være nøgen hos dig til jeg fik fat folk noget ny" fortalte han hende til hendes nervøse spørgsmål og holdt om Lynie. Han så på hende med et hævet øjenbryn og fik et smørret smil, "oh really?" spurgte han hende og placerede sin hånd på hendes kind og førte Lynies ansigt tilbage i hans retning så deres øjne mødtes. Han førte sine læber mod hendes og førte tungen ind til hendes, gjorde præcis hvad han havde gjort da han havde været helt hen i hegnet og trak hende helt ind til sig, dog denne gang placerede han en hånd på hendes røv og en før på hende hoved med fingrene som gemte sig ind i hendes hår. Ancalagon stoppede ikke kysset i noget tid og gav hende et langt, dybt og dyrisk kys og trak sig så tilbage, spændt på at se hvordan hun ville reagere, dog var hans hånd stadig på hendes røv og holdt hende helt indtil sig i sengen.
Han masserede lidt hendes røv ved at klemme den lidt hele tiden mens han lå med lukket øjne, ikke for at sove, men at have sine øjne åbne gjorde hans tømmermænd bare værre, så han lå i sengen med lukket øjne, eftersmagen af mjød, smagen af Lynie fra det intense kys før, med en fast hånd på hendes røv og med hendes helt ind til sig slappede af. Det var underligt at kunne ligge i en seng igen, næsten savnede lidt udendørs soveriet, dog var han ikke fan af rovdyr som nu jagtede om natten, gjorde en opmærksom og sov aldrig helt tungt, når man var alene da det kunne blive ens død, men det at sove under åben himmel, det var noget af det bedste, men der var også fordi at han var vokset op som drage og ikke rigtige havde andet end sin hule som helt lille, men derefter bare sov hvor det nu pssede.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 13:40

Hun strøg blidt hans kind da han så ud til stadig have det en smule dårligt. "Gør du det tit?" spurgte hun nysgerrigt og kiggede undrende på ham. Han så ud til at være ret van til at have tømmermænd, så hun gættede på at han havde gjort det et par gange før.
"Ahh... well jeg tog det af dig da jeg fik lagt dig i seng, tror det villet havde været behageligere at vågne op til at være lettet fra tøjet" sagde hun og trak lidt på skulderne med et stort smil.
Hun smilede til ham og nikkede lidt genert. "Yeah..." hviskede hun nærmest ind til ham, hun bed sig i læben da han lagde sin hånd på hendes kind og fik hendes ansigt vendt mod hans, og kyssede hende med tunge, hun stønnede blidt ind mod ham, kyssede med det samme tilbage og legede blidt med, med tungen. Hun gispede dog lidt da hun mærkede hans hånd ved hendes røv, men hun gjorde ikke meget mere ved det, hun nød det bare og lige så stille kravlede hun oven på ham så hun til sidst lå over ham med et stort smil.
Hun kiggede på ham med et blidt blik da han trak sig tilbage, et stort smil mødte ham som han så på hende. Hun havde lagt sine hænder på hver sin side af hans hoved og kiggede ham bare direkte i øjne, mens hun lod ham massere hendes røv.
Hun kyssede blidt hans pande da han lukkede øjne, hun lod ham bare for ikke at udsætte ham for mest smerte. Hun gled stille ned af ham og lagde sig tæt ind til ham med et nydende støn. "Mmmm... jeg kan virkelig godt lide når du kysser mig" sagde hun og kiggede på ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 15:33

"Jada, elsker smagen" svarede han hende som om det var åbenlyst. Ancalagon nikkede til at han havde hørt hende, da han lå med lukket øjne og prøvede at komme sig over sin hovedpine og tømmermænd. Da hun pludselig kravlede op på ham åbnede han øjne og et smørret smil formede sig på hans læber og da hun lagde sig tilbage ned ved han side, førte han hende faktisk tilbage op på ham og fortsatte med at massere hendes røv roligt og så op på hende med sine orange-rødlige øjne og gav Lynie et elevator blik men brød sig ikke om at hun havde alt det tøj på så lige pludselig havde han fået Lynies tøj af så hun nu sad nøgen på hans under liv med Ancalagons hænder som masserede hendes røv. "Der, meget bedre syn" sagde han kækt og blinkede til hende og hendes nøgne krop havde dog ikke være upåvirkede, for noget var igang med at gro under hende og lå nu hård og pressede på hendes køn som spredte hendes læber dernede da hans lem lå nu og prikkede lidt til Lynies klit.
"Interessant" sagde han bare og fjerne en hånd fra hendes ene bale og førte den op til hendes kind og førte hende ned til ham så deres læber endnu en gang mødtes. Ancalagon mærkede hvordan der blev mere fugtigt omkring hans lem og han begyndte at prikke lidt mere til Lynies klit mens hendes røv blev masserede godt igennem.
Ancalagons ravne var allerede fløjet ud af rummet og var rundt i hele huset, fandt nu hvad de så som sjov, specielt da de fandt ned til madkælderen og forsvandt derned, da der var kød.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 15:45

Hun himlede lidt med øjne da han sagde at han elskede smagen. "Selvfølgelig gør du det" sagde hun og grinte lidt.
Hun blev ret overrasket da Anca tog hende op og ligge på sig igen, som hun lige have gledet ned, hun havde tænkt at han nok ville have lidt ro, så det ville hun give ham, men det så ud som om han ikke behøvede det.
Hun smilede roligt til ham som hun lå oven på ham, mens han stadig masserede hende røv hvilket fik hende til at bide sig selv lidt i læben.
Hun gispede da han lige pludselig bare tog hendes tøj af hende og hun lå så nøgen tilbage over ham, hans hænder mod hendes nøgne røv. Hun gav et nydende støn fra sig da hun så kunne mærke hans lem mod hendes underliv, der var nu fri adgang for ham, hun havde slet ikke regnet med at de ville gøre sådan noget her, men hun ville ikke klage over det, for det var faktisk... ret dejligt!
Hun rødmede da han lagde sin hånd ved hendes kind som før, det gav hende sommerfugle i maven, for hun vidste godt hvad der skulle til at ske, han ville kysse hende og det måtte han for guds skyld rigtig gerne.
Hun stønnede nydende mod hans læber da de endelig rørte hinanden, hun trykkede sig rigtig godt ind til ham, også sit underliv, hvilket ville sige at det blev presset meget mere mod hendes underliv, som hun drillende begyndte at bevæge i cirkler for at... ja drille ham lidt.
Hun smilede blidt til ham og kunne ikke få nok af hans berøringer, det føltes som at svæve på en sky... eller det havde hun selvfølgelig ikke prøvet, men hvis hun skulle fantaserer sig til det, ville hun tro det føltes som dette.
"Mmmm jeg kan godt lide denne position" sagde hun kælent ved hans øre og slikkede hans hals og nappede den lidt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 16:29

Da de lå og dybt kyssede og hun tydeligt drillede ham ved at bevæge sit underliv på hans meget hårde lem. En dyb men lav knurren lød fra ham mens at de lå og nærmest var væk i hinanden, førte sit lem langsomt op i Lynie, længere og længere op i hende, nøj hun var stram, han havde godt gættet sig til at hun havde været sammen med en anden mand da han havde set barnesengen, men også kunne lugte en anden mand, meget fjern lugt, da det var tydeligt at en mand havde boet sammen med hende. Så hun havde sikkert ikke haft sex i et godt stykke tid, hvilket han faktisk heller ikke lige havde, men ikke desto mindre kom han længere og længere op i Lynie til hans lem var helt forsvundet i hende og begyndte så at bevæge sig i hende, køre lemmet ind og ud af hende, først langsom men så hurtigere og hurtigere, til han kørte med et heftigt tempo op i hende.
Han selv var begyndt at give støn fra sig mens hans tunge var godt i gang med Lynies samt hendes læber med hans. Hans hænder fandt vej til hendes bryster, det var ikke helt så store som andre kvinder han havde været i seng med, men ikke destu mindre nød ham dem og masserede dem, samt nulrede og hev lidt i Lynies brystvorder.
Han nød Lynies ind til sig og havde gået over til nogle ret heftige ryk med hans lem op i Lynies underliv og vendte dem rundt så Lynie lå nederest. Ancalagon tog fat i hendes lår og brugte dem til at komme så dybt som det var fysisk muligt for ham og hamrede godt og grundigt op i hende og havde en dyb dyb stønnende med et dyrisk blik i hans øjne, som var det dragen som kom frem i ham.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 16:45

Lynie fik en gysen gennem sig da han kom med en knurren, hun syntes det var ret sexet at han lå og knurrede af hende.
Hun lukkede øjne tæt sammen da han begyndte at føre sig op i hende, det var så lang tid siden, sidst hun havde haft sex havde det været voldtægt, ikke sådan noget her, blidt og dejligt.
Hun stønnede blidt da han var helt oppe i hende og begyndte at bevæge sig i hende, hun bevægede sig lidt over ham i nydelse.
Hun kunne ikke lade vær med at stønne mod hans læber, men hun prøvede at holde dem tilbage så det ikke blev for ubehageligt at kysse hende.
Da han fik fat om hendes bryster kom hun med en dyb nydende lyd. som han begyndte at massere dem, og samtidig behandlede hendes brystvorter.
Hun bed ham blidt i læben som han var blevet lidt mere heftige i hans bevægelser i hende, der kom nogle stille nydende støn fra hende engang imellem, hun prøvede virkelig at styre dem, ellers havde det nok været meget mere og meget højere støn hun havde kommet med.
Hun smilede da han vende dem om så hun lå nederst, det passede hende nu fint nok, det havde hun ikke rigtig noget problem med.
Et højt og nydende støn slap endelig hendes læber da han hamrede op i hende, det føltes så meget bedre i denne stilling, hun kunne føle ham så meget mere, end hun havde gjort oven på ham.
Hun kiggede ham ind i øjne og det dyriske i dem, det gjorde hende en anelse tændt, hun vidste nu ikke helt lige hvorfor.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Søn 23 aug - 17:48

Ancalagon pumpede nu løs op i Lynie, kunne endelig mærke at hendes køn havde vendet sig til hans størrelse, hvilket gjorde det nemmere og hurtigere for ham at kunne bevæge sit lem i hende. Han havde et smørret smil da hun ikke kunne holde hendes lækre unge menneske støn tilbage som han tog hende på sengen.
Han lænede sig ned og gik igang med at håndtere hendes bryster og brystevorder med sin mund og tunge, selv tænderne da han nappede blidt med sine tænder så det ikke gjorde ondt. Han arbejdede sig derefter sig opad, med kys og slik fra tungen til han kom til hendes nakke og gik godt igang med den, markede sig med sine tænder, som et vildt dyr knurrede han stadig mens han markede sig med sine tænder, men gav hendes hals også lige så mange tøs, han slikkede sig op af halsen til han kom til hendes øre, "skrig for mig Lynie" hviskede han og nappede hendes øreflip og lænede sig tilbage igen for så at tage rigtig fat og pumpe løs i hende.
Dog brugte han kun en hånd på hende ene lår for virkelig pumpe løs i hende, for den anden hånd havde han rykket ned til hende klit som han med en tommelfinger fik i gang med at nulre noget så heftigt mens han smilte smørret til hende.
Det var tydeligt i hende øjne at hun vist trængte og nød hver en ting han gjorde ved hende, hun kunne intet gøre, hun var i hans magt lige nu og han udnyttede det til at tage hende på hende seng. Det sjove var at for kun nogle få dage siden, bar han hende på sin skulder og ville aflevere hende for en dusør, det ændrede sig så draktisk at det nærmest ikke havde sket mellem dem. Ancalagon smilede dyrisk hver gang han hamrede op i hende og hun udlod et højt lækkert nydende støn.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Søn 23 aug - 18:39

Hun ville ikke holde sine støn tilbage mere, hun kunne bare ikke, hver gang han huggede op i hende kom hun med et højt og nydende støn. Det var fantastisk for hende, som han lå der oven på hende og bare huggede frem og tilbage i hende og gav hende nydelse.
Hun bed sig i læben da han lænede sig ned mod hende og begyndte at bruge tungen til at behandle både bryst og brystvorter. Hun bukkede ryggen i nydelse da han nappede lidt i hendes brystvorter, det fik hende til at stønne endnu højere end hvad hun havde gjort indtil videre.
Hun holde lidt øje med ham da han bearbejde sig længere op af til hendes hals, hvor han så markede sig med sine tænder og knurren, det fik hende til at gispe med nydelse, hun kunne godt lide hvordan han markede sig, men da han så kom til hendes øre kunne hun mærke noget som ikke havde mærket i lang tid, lige da han sagde at hun skulle skrige for ham, kunne hun mærke at hun var meget tæt på at få en orgasme, allerede. Men det havde nu også været lang tid siden hun havde haft sex.
Hun kiggede op på ham med et ansigt der tydeligt viste at hun holde noget tilbage, som hun var ved at slippe.
Det gjorde det for hende, da hans tommelfinger begyndte at lege med hendes klit. Hun skreg en orgasme ud i værelset, brugte hans navn i skriget og nogle gange efter i sine støn og gisp.
Hun klamrede sig ind til ham da hun stadig ikke helt var færdig med sin orgasme.
Hun nød det meget som han blev ved, stønnede og gispede nydende, hun havde dog sluppet ham da hun ikke ville hænge på ham imens han huggede løs i hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Man 24 aug - 23:37

Hendes nydelses støn gjorde ham vild og hans knurren blev højere samt stadig dyb kom som når han var drage, dog ikke helt lige så vildt, da hans stemme som drage var meget dyb og ret frygtigynde at høre på. Han tog Lynie igen og igen, gav dybe støn fra sig og førte dem lige ind til hendes øre. Han havde dog pludselig lyst til ny stilling og med et beslutnings greb om Lynies hofter, fik han vendt hende op på alle hende, uden at trække sig ud af hende og lændte sig ind over hendes ryg og kom ned til hendes øre. "Nu vil du lære hvordan det føles at blive tage som et dyr" hviskede han og samlede Lynies hår i en heste halse så han kunne holde hendes om hendes hår og så bankede han ellers bare sit lem så dybt ind i Lynie mens han ramte hendes køn på nogle helt nye steder op i hende og ramte endda hendes g-punkt et par gange mens han bare huggede sit underliv op i Lynies bagfra, gav hende ingen nåde.
Med en tommelfinger på hendes røv tappede han dem uden at føre den ind, men gjorde det for at tirre hende endnu mere, om ikke brød sig om det eller ej, kunne hun desværre ikke gøre så meget ved, for Ancalagon havde sådan et fast greb om hendes hår, hele tiden hamrede op i hende, at han stortset styrrede bevægelserne og hvor hurtigt hun fik hans lem op i sig, begyndt af den måde han holdt om hendes hår på.
Takkede være at han var drage, kunne han fortsætte i ret lang tid, længere tid end hvad menneske mænd kunne. Han slap så hendes hår og greb Lynies lår og løftede hende op i luften så hun kun kunne stødte sig på sine hænder. Han begyndte så endnu engang at støde op i Lynies drivende køn med løbende safter og kørte op i hende igen og igen.
Han havde nogle tunge og vilde støn da han virkelig gav alt sin energi på at tage denne menneske pige i hende seng. Der var allerede formede sig et vådt område på hvor Lynies køn har ligget, da det havde været fra hendes safter som løb ud af hende.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Lynie on Tirs 25 aug - 0:13

Lynie smilede stort da Anca's knurren blev højere og dybere, det gjorde hende ret tændt at høre hans knurren, hun vidste ikke helt hvad det var med den, den var bare så sexet for hende, hun kunne ikke beskrive det.
Hun gispede lidt da han lige pludselig bare vende hende om mens han stadig var i hende. Hun stønnede nydende og kiggede lidt bag sig, op på ham som han lænede sig ned til hende og hviskede hende i øret. Hun bed sig hårdt i læben for at holde et støn inde, det var dog ret svært da det han sagde virkelig fik hende oppe og køre.
Hun stønnede højt da han endnu engang hamrede sig løs i hende og denne gang havde fat i hendes hår, hun kunne godt lide at være i den position som hun var i nu, den fik hende virkelig til at stønne højt og nydende for hver gang han huggede i hende, det fik hende nogen gange til at skrige i nydelse, når han ramte hendes g-punkt.
Hun prøvede at bevæge sig lidt væk da han lagde sin tommelfinger mod hendes røv, dog uden at gå ind, men det var mærkeligt for hende og det fik hende til at pive lidt og bevæge sig så meget hun nu kunne, efter som han havde fat i hendes hår og hun ville helst ikke have at det gjorde ondt.
Hun bed sig læben da han så slap hendes hår og løftede hende op i luften, hun vidste ikke lige hvad hun skulle synes om det, det var så nyt, hun havde ikke rigtig prøvet nogen af disse stillinger før, den første havde hun men de sidste to andre.... nej det havde hun ikke.
Hun stønnede højt og nydende som han gav sig til at hugge op i hende igen, hun kastede sit hoved let tilbage og nød bare hvordan han stødte op i hende hver gang, og hver gang kom der støn fra hende, om det var små eller høje støn, det var varierende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Ancalagon on Tirs 25 aug - 19:23

Ancalagon var fyldt op med rus fra at tage Lynie i den fart at han næsten ikke hørte hendes piven, da han var fuldt igang med at hamre sit lem godt og grundigt op i Lynie og fortsatte sådan i nogle minutter og uden igen at fortælle Lynie, trak han hende op og trak sig ud, men da han havde hevet hende op igen og vendt hende om, greb han om hendes hals, han hverken klemte eller gjorde skade på hendes hals, men holdt om den, som en han hund ville gøre hvis en tæve under parring.
Han gik nu med hende, så Lynie ville bakke bag ud til hun ramte hende væg, med hånd om Lynies hals, stod han, stadig med ekstrem hårdt og klar lem og så direkte ind i Lynie øjne, men det var ikke et menneske der kiggede hende i øjne, men dette vilde og farlige væsen inde bag denne krop som stod foran hende.
En dyb og vild knurren kom fra ham, han pressede sig helt op af hende, stadig med en hånd på hendes hals, og så rykkede han bare hovedet ind, med tænder der markerede på hendes hals, bed han blidt men stadig nok til at Lynie kunne mærke at han markerede sig på hende og med den anden hånd hævede hans hende ene ben og så hamrede han helt automatisk op i hende og kørte op i Lynie i et fast og hungrende støn mens dybe stønende kom fra ham.
Han endte med and løfte hende op i sine arme, stadig med Lynies ryg op af vægen, huggede han op i hende fra endnu en stilling mens hans veltrænet krop spændte sine muskler da det krævede en del at holde hende op på den måde.
begyndte at gå bagud efter nogle minutter hvor han bare pumpede løs i hende oprejst og lod sig falde ned i sengen igen and holdt hende helt ind til sig mens han knurre af Lynie, ind i hendes øre og kan mærke hvordan at han er meget tæt på at eksplodere op i Lynie allerede gennempulede af hans lem.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What have I done? - Ancalagon - xx

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum