Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

Where are you going angel? - Arlen

Go down

Where are you going angel? - Arlen

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 15:23

Tid: Ud på aften, lige ved aftenmads tid.
Sted: Gyderne i Doomsville City
Vejr: Tåget og koldt.
Omgivelser: Mørke, rotter og kolde vægge.
Påklædning: Outfit

Lilja var endelig gået ud for at få noget af spise, hun havde ikke været ude i nogle dage nu, mest fordi hun havde holdt sig til sine poser med blod mens hun arbejde, det var nemmere på den måde, især fordi hun havde so travlt for tiden, så hun havde slet ikke tid til noget der hed at jage.
Men da hun så endelig kom ud var det bare fantastisk.
Der var alle mulige dufte på spil, mennesker, elvere, men der var en speciel duft hun gik efter denne nat, hun gik nemlig efter engle, åh hvor havde hun savnet smagen af dem, hun holde sig mest til menneske blod, men det blev bare så surt når de ikke var rene, men engle, især de gode, det var rene og smagte fantastisk.

Lilja var dækket af sin sorte kappe, hun havde trukket hætten godt om ørene, noget af hendes helt hvide hår stak ud fra hætten og hendes blege hud skinnede i månens lys. Hun var helt klar til at finde sig en god snack, måske ville hun beholde englen i noget tid, bare for at drikke lidt for hver gang, hun behøvede ikke at drikke det hele med det samme, det var så voldsomt, hun kunne godt få den til at holde i hvert fald to til tre dage, så behøvede hun ikke at gå ud de dage og havde massere af tid til at arbejde videre på sit værksted med sine våben.

Lilja gik gennem gyderne, mørke og kolde var de, det var en ting hun havde tilfælles med gyderne, og så var de også ubehagelige... lige som hende. Hun smilede lidt af det og hoppede så op på et tag for at få en bedre udsigt, så hun rigtig ville kunne spotte hvem der kom gående med den himmelske duft af en engel.
Hun holde nøje øje, og hun ville ikke stoppe før hun have fået fat i en, bare en hun kunne lege lidt med, forføre, lokke i sin fælde og så langsomt, fra dag til dag, dræne den for blod, hendes mund løb næsten i vand om tanken. Hun kom med en dyb stønnen og kiggede så bare videre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Where are you going angel? - Arlen

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 15:52

Arlen var begyndt og træne, mere end han nogensinde, havde gjorde, mere fordi Arn fik dem til og gøre mange mærkelig ting, så når han endelig selv kom tilbage til kroppen, kunne han ikke styre det alt sammen. Men han, havde et navn og holde oppe.  Han var endelig vendt tilbage til Sunfury, men nu var det ikke længere de samme som sad på magten, han var derfor ikke længere bortvist og nu, havde han fået sit liv tilbage, han havde dog solgte hans hjem i Sunfury, kun navnet, havde han beholdt. Han var derefter taget afsted, til Domsville, hvor han ville se sig lidt omkring inden, han valgte hvilken by, han ville slå sig ned i. Sunfury, var jo varulves by nu, han havde os snakket med Geralt og de ville finde en by, hvor der ikke var nogen som var konger eller noget, så han skulle skaffe dem et skib, hvorefter han ville tag knægten med sig, hvor han så kunne leve under de forhold som de begge ville nemlig, frihed. Aldrig og skulle ha noget og gøre med de kongelige længere,  det var faktisk en af de eneste grunde til de, begge var ved og gøre det, De manglet kun et skib og forsyninger, de havde nemlig i forvejen fundet et sted, hver hvor de kunne bo, dog så  Arlen stadig kunne hjælpe Geralt, hvis han blev angrebet. Den eneste som ikke var så glad for det var Arn, han mente stadig at de bare kunne gøre det alene, at Geralt kunne tag sig af sig selv, hele tiden.
Arlen bevægede sig gennem gaden, hvorefter han begynde og bevæge sig længere ind, i gyderne, han havde ikke så meget han ellers ville gøre.Han sætte kursen ned gennem gyderne, hvor han ledte efter en kro, som han kunne være denne nat. Efter det ville han fokusere på, hvad han ville lave og efter det kunne han komme afsted når det blive dag igen.
//p: som på billede//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Where are you going angel? - Arlen

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 17:26

Der var den! Duften, den fløj bare lige forbi hendes næse og drillede hende, bad hende om at slå til med det samme.
Hun fulgte duften og fandt ud af at det var en fyr som gik nede i gyden. Hun smilede stort, det ville jo blive interessant, hun ville i hvert fald have en chance for at kunne forføre ham nok til at han ikke ville vide hvad der slog ham når hun slog til.
Hun hoppede lydløst ned bag ham og et lumsk smil brede sig.
Et lavt grin kom fra hende og fyldte hele gyden. Hun var lige pludselig helt tæt på ham, bagfra, lige ved hans hals og ånede på den med en kold ånde, hun kunne høre hans puls, det var en fantastisk lyd, at vide at der var fantastisk engle blod under den bløde hud.
"Mmmm sådan en dejlig duft du giver fra dig engel" hviskede hun ved hans øre og lavede en lille smaske lyd ved hans øre, før hun forsvandt i skyggen, men ingen længe dukkede hun op foran ham med et smil der ikke var til at bide sig sikker på.
"Hvad laver en engel som dig her ude, i en gyde, midt om natten, du beder jo nærmest om at blive spist" sagde hun drillende og pludselig var hun helt henne ved ham og stod og ånede ham i ansigtet, hendes ånde var kold og duftede af mynte. Hendes smil var der stadig, man kunne ikke vide sig sikker med hende her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Where are you going angel? - Arlen

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum