Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Go down

Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 21:08

Halvmånen stod højt på himlen, vejret var køligt men totalt vindstille.
Det var tidlig aften, og de fleste var allerede kommet og var klædt i deres bedste klæder.
Kvinderne i fancy kjoler og smykker, og mændene i jakkesæt og smoking og voks fyldt hår der lå tilbage som en babys numse.
Jonathan styrede hestevognen helt op til indgangen, han var også klædt fint, mest af alt bare for at se godt ud med den ny pudsede hestevogn der næsten glimtede af trævoks og metal puds.
Det gav et lille ryk i hestevognen da de stoppede op og døren til hestevognen gik op.
Mr.Black kom roligt ud, og staldte sig ret og med en selvsikker posture i sit kuld sorte jakkesæt med knald rød skjorte og for at toppe det af havde han et slips på som var lige så sort som jakkesættet.
Han smil var selvsikkert og hans blik var stålfast og mandigt.
Pierre nikkede hilsende til Jonathan før han vendte sig mod døren og rakte sin dame, Ash, sin hånd for at hjælpe hende ned af hestevognen, især med hendes get-up så ville det måske være svært at ramme de små trin der sad tæt sammen.
"så er vi her min kære, det her er.. sådan set mit arbejde, hvor jeg lærer unge mennesker om videnskab og sådan noget" sagde han og så mod indgangen hvor der stod vagter som ville holde ubuden gæster ude og folk som ikke var i skolen.
De var pænt store og pumpede, men heldigvis kun mennesker, ellers havde det sikkert haft problemer hvis de havde været andre racer som komme lugte både Pierre og Ash.
Han knækkede kort nakken før han viftede Jonathan væk, de andre gæster skulle jo også komme til med deres hestevogne og roligt gik Pierre så mod indgangen hvor vagterne kort lige så på dem, før at Pierre viste dem hans skilt for at være lærer og lod dem komme ind.
Det var den store sal de havde taget, og der var bore hele vejen rundt om dansegulvet.
Ingen havde rigtig turet at gå på dansegulvet endnu men det skulle nok komme når musikken enden blev vild eller plader romantisk.
Han tog to velkomst drinks og rakte Ash den ene, "pas nu på mændene ikke begynde at jagte dig alt for meget" sagde han til Ash og blinkede til hende, "for du ser foxy ud i nat!" sagde han og bed sig let i læben før han vendte blikket ud mod salen og smilte stort.


Sidst rettet af Mr.Black Ons 26 aug - 22:40, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 21:26

Ash sad og rettede lidt på hendes fine sorte kjole som Pierre havde købt til hende, den sad flot på hende, viste hendes former og så gik den lidt ud for neden, han havde ramt helt plet, hun vidste ikke at han havde sans for mode, det havde han måske heller ikke, det var måske bare ren held, hun vidste det ikke, men hun var i hvert fald meget glad for den.
Hun kiggede op på Pierre med et smil da hestevognen stoppede, det måtte være fordi at de var fremme, da døren blev åbnet trådte Pierre ud først, hun sad lidt og ventede på at han så vende sig om og rakte hende sin hånd. Hun tog med et smil imod den og lod ham guide hende ud af hestevognen, hun kiggede ned for at se om hun nu også trådte rigtigt så hun ikke bare ville brække anklen med det samme ved det første skridt.
Hun smilede til Pierre og holde sig ind til ham, lidt nervøs for hvad der skulle ske.
Hun kiggede på bygningen de stod foran, så det var der han arbejde, hun smilede stort. "Du arbejder et flot sted skat" sagde hun blidt og lagde tryk på ordet skat til sidst, hun kunne godt lide at kalde ham skat, efter at de var blevet kærester, var det ikke bare sådan lige at gå rundt og kalde hinanden for deres fornavne, nej hun ville gerne have at man havde et kælenavn.
Hun gik roligt med Pierre op til døren, kiggede lidt på de tog pumpede mennesker der stod og holde vagt, hun fnøs, de ville ikke kunne holde nogen form for racer væk som var dem overlegen, det ville sige hende og Pierre.
Da de var inde kiggede hun sig lidt rundt, det var stort, det blev holdt i en stor sal, med massere af borde og et stort danse gulv som Pierre og hende helt klart skulle benytte sig af.
Hun tog imod velkomst drinken og tog en lille tår af den.
Hun rødmede lidt af det han sagde og stilte sig på tær og gav ham et kærligt kys. "Jeg vil råbe efter din hjælp hvis de gør skat" sagde hun smilende. Hun kiggede lidt op og ned af ham og slikkede sig om munden. "Du ser nu heller ikke dårlig ud selv, jeg må hellere holde pigerne væk, det kunne være de ville kysse min mand" sagde hun med en lav dominant knurren og nappede hans hals.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 22:36

Han løftede et øjenbryn men havde et drillende smil på læberne "så må du heller lure rundt så du kan finde dem før de kommer" sagde han men kyssede hende så på læberne.
Han hilste på nogle af de andre lærer og præsenterede Ash som sin kæreste hvilket fik nogle af lærerne til at spærre øjnene op, over at sådan en dude kunne score sådan en sild.
Han var også lidt stolt men også lidt genert når de sagde hun var en sild, for det var hun skam også, hun var hans sild!
Pludselig kom der så en sang på som man faktisk kunne danse til, hvilket fik mange af mændene til at se deres mulighed i at få scoret en dame med ud på dansegulvet, og straks var der også mange der flokkedes omkring Ash da de rigtig gerne ville ud og danse med hende og have deres hænder på hendes krop.
Men det ville Pierre ikke nyde noget af, så derfor gik han roligt mod Ash mod hendes front, og drejede bejlerne væk før han selv kom over til Ash og rakte hende sin hånd.
"må jeg få denne første dans?" kom det så pisse romantisk og med en dyb var gentleman's tone.
De andre drenge skulede misundeligt på Pierre og ville utroligt gerne have ham væk så de kunne danse med den smukke Ash. Men Pierre havde nu ikke i tankerne om at lade dem bare prøve at få chancen for at røre hans kæreste, for at røre hans Ash, ikke i tusinde af år.
Hun var HANS ballets dronning og for ham var hun alt, og i hans hoved havde han fået lidt ejerfornemmelse over hende, især når det kom til fyre, de skulle helst ikke for tæt på før han var der og skulede ned på dem, med et 'rør hende og du dør' blik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 22:44

Hun kiggede med det samme rundt da han sagde at hun hellere måtte begynde så de ikke kom først, hun nåede kun at se nogle piger kigge på, men så blev hun kysset af Pierre og alt hvad hun kunne koncentrer sig om var kun ham.
Hun gik roligt og ydmygt med Pierre rundt og præsenterede sig selv, hvergang der var nogen der kommenterede hende rødmede hun meget og gemte sig ind til Pierre, det var mærkeligt at få så mange komplimenter, især nogle ret frække nogen, i forhold til at Pierre stod og lyttede til det, en fuldvoksen vampyr.
Hun smilede da der kom en sang på som helt sikkert skulle danse til, men inden hun kunne nå at tage kontakt til ham blev hun omringet af andre drenge som også gerne ville danse, men hun ignorede dem, hun ville ikke danse med dem, hun ville danse med sin Pierre, det var det hun var kommet for.
Hun smilede stort da han fik kæmpet sig gennem drengene om hende, og nikkede smilende da han spurgte om han måtte få denne første dans. "Det kan du tro du må" sagde hun og kyssede ham inden hun gik med ham ud på dansegulvet og dansede med ham.
Hun så på alle teenage pigerne som stod og kiggede måbende på Pierre og Ash, som de dansede rundt, man kunne tydeligt se at de var jealoux og det passede hende bestemt!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 23:12

Han var glad for de havde øvet sig før de kom her ud, ellers havde det sikkert ikke set så godt ud som det gjorde lige nu, så havde de garanteret trådt hinanden over fødderne og faldet og alt muligt der kunne gå galt.
Men nu gled de over dansegulvet som smør på en pande, yndefuldt og majestætisk.
"Der er mange misundelige blikke" mumlede han og nød det egenligt lidt.
"Godt du allerede er min" hviskede han så i hendes øre og nappede det kort og ubemærket før han vente tilbage til deres dans.
Han syntes dog at sange var forbi lidt for hurtigt, de nåede ikke at danse så meget syntes han.
Men nu blev de også guidet ned for at sidde omkring bordene så de kunne få noget at æde, de var trods alt ikke KUN kommet for at danse.
Det var yderst lækker mad, rigtig overklasse mad. Pierre lænede sig let over til Ash og hviskede "det her er også en af grundene til jeg ville have et arbejde her oppe" imens han smilede drillende og tog sig godt af maden. De havde fået et bord der var tæt på scenen hvor de ville komme med nyheder og forestillinger og alt muligt, de havde også et lille jazz orkester som spillede noget lavt smooth-jazz som virkelig gjorde stemningen god omkring ved bordene.
Pierre havde nu både været heldig og uheldig med deres placering, for de var 6 om deres bord, og for hans venstre side sad Ash og for hans højre side sad en af de mandlige lærer, men resten var så teenager piger som bare sad og savlede og stirrede på Pierre der yndefuldt var der for Ash hver gang hun havde brug for ham, i hvert fald til de større sager, det ville måske virke lidt meget overdrevet hvis han også hjalp hende med de små ting.
Han var nu ikke helt for de teenager piger stirrede så intenst på ham, hvilket kunne ses ved en blodåre i panden på ham der begyndte at dunke lidt af irritation.
Men den anden mandelige lærer han sad ved siden af var kendt for at være mega striks og ikke rad for at give et par slag i bagen, så da han sendte teenager pigerne sit døds blik tog de hurtigt øjnene ned i maden. Selvom han nu egenligt var rart rar at snakke med engang imellem, han havde nogle gode meninger syntes Pierre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Søn 23 aug - 23:32

Ash elskede hvordan de stod og dansede, de havde også øvet i dage, Ash havde fra starten været elendig til at danse, hun syntes at Pierre var lidt bedre end hende, nok fordi han havde haft nogle år til at øve sig i og nogle at øve sig med.
Hun smilede og kiggede nikkende rundt. "Rigtig mange." hun kiggede op på ham og rødmede meget af det han sagde. "hmm og godt du er min, så er der ikke nogen klam menneske tøs der kommer og tager der" sagde hun smilende og kælede sig ind til ham imens de dansede.
Da sangen var slut takkede hun for dansen og gik roligt med over til bordene sammen med Pierre og satte sig ned ved siden af ham, hun så på teenage pigerne der sad ved deres bord samt en ældre herre, men hun holde mest øje med teenagerne, da de kiggede på Pierre.
En dyb knurren kom fra Ash, hun advarede dem om at se på ham igen, det skulle de virkelig ikke gøre, de havde vidst set på nok efter hendes mening.
Hun kiggede så på maden som Pierre kommenterede og nikkede. "jeg forstår dig godt, det ser virkelig lækkert ud" sagde hun smilende og tog selv for sig da Pierre gjorde, hun begyndte roligt at spise da hun havde taget lidt på tallerkenen mens hun stadig holde øje med teenage pigerne, de blev sat på plads af ham den ældre lærer der sad ved siden af Pierre, det var ret godt syntes hun, men for at gøre beskede klar tog hun Pierre i kragen og tog ham ned til sig i øjenhøjde og kyssede hans læber kærligt og sensuelt, hun lod ham så dog slippe og spise igen, mens hun så triumferende på teenage pigerne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Ons 26 aug - 6:08

Pierre havde ikke set det komme, og gav et gisp fra sig da hun hev ham i kraven og kyssede ham på den måde.
Han nød det meget så længe det varede, indtil hun slap kysset igen og så på hende med et overrasket blik.
*Woaw det var godt det kys* fløj der igennem hans tanker.
Han havde slet ikke lagt mærke til det med pigerne da hans tanker kun var på hans kæreste.
Kort og hurtigt lænede han sig over til hende og hviskede hende i hendes øre "det må du gerne gøre igen der hjemme" og blinkede til hende før han fortsatte med sin mad.
Det var vildt lækkert, og selv for vampyren her var det.
Bagefter maden var nogle forestillinger oppe på scenen for dem, nogle sjove, nogle dramatiske, og et som måske gik en smule galt da personen skulle bæres ud igen efter at havde ramt sig selv over i hovedet så hun var gået ud som et lys.
Men de fik grint og grædt og nogle gange begge dele på en gang fordi det var så morsomt.
.
.
Der gik nogle timer, og før de vidste af det var opvisningerne over, og hovedparten af festen var egenligt over, så nu var der bar med drinks, kaffe og kiks, og dansegulvet stod frit.
Pierre vidste hvad han ville på det her tidspunkt, det var at danse! Det var hans grund for at komme her, ud over at vise sit ansigt til festen så han ikke var en helt fremmede på skolen, hvilket han nok heller ikke var i forvejen med alle de teenage blikke der lå på ham.
"Kom skat, dansegulvet er brugbart igen!" sagde han fyldt med energi og var helt klar til at give Ash den helt store swing-om. Teenage pigerne som havde siddet over for dem så dog deres snit og skyndte sig også ud på dansegulvet og ventede lidt på Pierre, de havde deres egen lille plan.
Men Pierre trak Ash med ud på gulvet og begyndte at danse med hende og virkelig nød at svinge hende rundt til musikkens rytmer og beats.
Og lidt efter lidt sneg teenage pigerne sig tæt på Pierre og til sidst begyndte at danse rigtig sensuelt op og ned af hans krop med deres, hvor Pierre måtte stoppe op og til at starte med, glo meget undrende på dem, de var jo alt for unge til at over hovedet komme ind i den slags syntes han.
"Hvad laver i?" spurgte han dem undrende, og tog et hurtigt skridt væk fra dem og så dem virkelig ikke som seksuelle partner men bare som unge børn, uanset hvor meget vampyr han end var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Ons 26 aug - 18:01

Ash fik et smørret smil på læben da Pierre så ud til at nyde det kys hun lige gav ham, og det så også ud som om at pigerne havde forstået budskabet ved det, han var hendes og ingen skulle tage ham fra hende, hun ville dræbe en hver der prøvede, selvom det var nogen der var stærkere end hende måske, eller helt almindelig mennesker, så ville hun dræbe hver enkel pige eller dreng der ville kunne lide ham.
Hun smilede kærligt til ham da han sagde hun gerne måtte gøre det igen. "Det vil jeg så gøre" sagde hun grinende men så så derefter advarende over på teenage pigerne.
Hun grinede sammen med alle andre da der kom forskellige forstillinger, det var en ret underholdene skole han arbejde på.

Hun kiggede lidt rundt da forstillingerne var slut og kiggede så med rødmende kinder op på Pierre, da han tilbød hende op til dans, hun takkede glædeligt imod, men så godt teenage pigerne løbe ud på dansegulvet, så snart han havde besluttet sig for at gå ud og danse.
Hun gik roligt med Pierre ud på dansegulvet, hun kunne rigtig godt lide at danse med ham, kun med ham, ikke med nogen andre, det ville hun simpelthen ikke, det fik hun nok heller ikke lov til for Pierre.
Ash gjorde store øjne da teenage pigerne begyndte at danse op imod Pierre, en høj knurren kom fra hende, advarede dem imod det, men de hørte ikke efter og da Pierre så stoppede deres dans, var der kun en gruppe at skyde skylden på, og det var dem.
"I små lorte unger af en luder, gider i at gå væk fra min mand... nu!" råbte hun højt nok for alle til at høre det.
Hun tog fat i en af pigernes hår og smed hende tværs gennem lokalet, hun stod med en lille tot hår tilbage og kiggede på de andre piger der så skrækslagende ud, de løb hurtigt deres vej da de så hendes ellers blå øjne blev helt gule og lyne med had mod dem.
Hun vende der efter opmærksomheden mod Pierre igen, og hendes øjne var blevet helt normale blå igen.
"Er du stadig klar på en dans, eller?" spurgte hun med et charmerende smil og gav ham et blidt kys.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Ons 26 aug - 18:21

Folk omkring dem gloede lidt efter det Ash havde gjort, og Pierre stod også og gloede lidt og gav et lille fløjt af sig, han kunne næsten havde set det komme... så måske var det ikke kun vampyrer som skulle lærer at kontrollere sig selv men også varulve?
*jeg håber jeg stadigvæk har mit job i morgen* tænkte han lidt undrende da hans medlærer også var lidt chokket.
Han stod lidt og måbede da hun spurgte ham om de skulle have den dans eller hvad, før der kom nogle små teenager, både drenge og piger over til Ash og takkede hende mange gange for at havde gjort den ene pige en smule skaldet og skræmt de andre fra hvid og sans, og hun blev endda kaldt for helt af nogle af dem, for de 3 piger var nemlig skolens 'bad girls' og nu så det da ud til de havde fundet deres overkvinde.
Rektor kom dog hurtigt over og førte teenagerne væk fra danse gulvet, men som han lige rundede Pierre hviskede han "har din kæreste et job?" hvilket kunne betyde to ting, enden at rektoren måske gerne ville ansætte hende da hun viste at hun havde 'boller' selv over for mobbere, eller at hun skulle til at forsørge fordi han ville blive fyret.
Hvilken en af dem vidste Pierre ikke men han var begyndt at blive nervøs for den sidste. Det var et perfekt dæk arbejde, og han kunne hente hvad han ville af forskellige stoffer og ting og sager uden nogen ville tage notits.
En af teenager pigerne der havde været over snuppede hurtigt totten fra Ash's hånd med pigens hår, og gav et vink til Ash om at det nok skulle bruges til noget sjovt.
Pierre trak på skuldrende og gav et suk, og gav så Ash et kys, hun kunne jo ikke gøre for hun var en varulv med ejerfornemmelser, ligesom han var en vampyr med ejerfornemmelser over hende men han måtte nok lærer hende at styre temperamentet lidt mod børn.
"Lad os tage den dans" sagde han med et stort smil på læberne og nikkede kort til musikken som også var gået sådan halvt i stå, og derefter gav han den hele armen på dansegulvet, og svingede Ash rundt som en Tango pige fra Mexico, og endte tilmed at have en rose i munden imens han afsluttede deres dans med at havde lænet sig forover og holdte hende i sin ene arm imens han kørte sin anden hånd hen over hendes kind.
"jeg elsker dig min Ash" hviskede han og hev hende så op og stå igen og trådte helt tæt på, og lod det glide over i stille tætgående dans, hvor de virkelig kunne mærke hinandens kroppe tæt på.
Og drillende nappede han hende i øret og hviskede meget stille "jeg tror jeg vil ordne dig i den kjole der når vi kommer hjem" og gav hendes kind et kys.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Ons 26 aug - 20:19

Hun så sig om da mange kiggede på dem og det gik først op for hende hvad hun egentlig lige havde råbt til nogen af de elever på skolen. Hun kiggede undskyldene op på Pierre og vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige til det, andet end undskyld og hun håbede at det ikke betød noget det hun havde sagt den aften.
Hun kiggede om sig da der kom små drenge og piger hen til hende, de var åbenbart meget glade for at hun havde sat de tre tøser på plads, hun kiggede dog lidt nervøst op da rektoren kom og kiggede lidt ned i gulvet og kløede sig på sin arm.
Hun kiggede op på Pierre da rektoren var gået, hun lagde ikke rigtig mærke til at totten hun havde i hånden blev taget, hun havde bare sine øjne på Pierre. Hun sukkede lidt men smilede svagt da han så kyssede hende.
Hun smilede dog stort da han gerne ville danse med hende, og da musikken kom igang begyndte de at danse, hun håbede ikke at han var skuffet over hende, at hun ikke rigtig kunne styrer sig, hun håbede ikke at hun havde fået ham fyret, det var det sidste hun havde lyst til at være skyld i.
Hun smilede da han stod med den rose i munden og hendes lænet let tilbage som slutning.
Hun rødmede blidt da han sagde at han elskede hende, og hev hende så op, og gik over til en lidt mere stille dans, hvor de kunne stå tæt. "Jeg elsker også dig min Pierre" hviskede hun blidt mod hans øre men grinede så lidt da han nappede hende i øret.
Hun bed sig i læben og kiggede på ham med øjne lysene af lyst. "Det ser jeg frem til Hr. Black" hviskede hun frækt da det var jo hans arbejde og man nok ikke lige var på første navn når man var der, det så nemlig meget fint ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Ons 26 aug - 21:50

Han fniste frækt til hende men nød at danse med hende tæt, og hans åndedræt begyndte at blive dybere og mere liderligt.
Da musikken så stoppede tog han Ash's hånd lidt stramt og gik så roligt mod udgangen af salen og drejede så ned af gangen og ned af en anden gang, hele stedet var stort og der var rigtig lange gange over det hele, og skolen var halvt udsmykket med forskellige ting fra forskellige projekter de havde haft.
Pierre drejede så pludseligt ind af en dør han hurtigt og gispende låste op med sin egen nøgle og hev hende med ind.
Det var tydeligt et kontor for en enkelt lærer, med et skrivebord hvor der var lidt mapper og fjerpin og blæk, og et skab med forskellige sager og mapper og en høj rød stol bag skrivebordet der var godt foret, lignede faktisk en typisk dracula stol fra film. Ude på døren stod der 'Mr.Black's Office'.
Han låste døren efter sig og trykkede så Ash op mod skrivebordet, "fuck hvor gør du mig bare liderlig" gispede han og slikkede hendes hals imens han hev op i hendes kjole ret heftigt, det var tydeligt at han virkelig var liderlig, og tændt af hendes sexede udseende og hendes måde at være på, måske også lidt at hun havde været lidt 'ond' mod et menneske, men det var nok mere hans vampyriske side der syntes det var vildt frækt af hende.
Hænderne kørte op og ned af hendes krop og nussede hendes lår næsten kradsende af nydelse, "hvor jeg så gerne vil bolle dig lige nu" gispede han mod hendes læber og sank en dyb klump imens han virkelig prøvede at styre sig, men det var meget svært, hvilket var måske en smule pinligt for ham som havde trænet i selvkontrol lige fra begyndelsen af hans vampyr liv, og nu skulle en varulv gøre ham ukontrollabel?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Ons 26 aug - 22:11

Da musikken var færdig, fulgte hun bare roligt med Pierre, hvor han nu end ville hen, det vidste hun ikke rigtig noget om endnu, han kunne tage hende lige hen hvor han ville og hun ville ikke klage over det overhovedet.
Hun kiggede lidt undrende på ham da de kom til en dør, hvor han kæmpede med at få låsen op med det samme, og da han så fik den op blev hun trukket med ind.
Hun kiggede sig lidt rundt og smilede, det var noget af et flot kontor, var det virkelig hans, det kunne hun næsten ikke tro, at han arbejde sådan et fint sted, men så på den anden side, hvorfor skulle han ellers gå så fint klædt hver evig eneste dag.
Hun kiggede lidt spørgende på ham da han låste døren til kontoret og gispede da han skubbede hende mod hans skrivebord, hun havde på en fornemmelse at han var ret så tiltrukket af hende, og hun havde ret, det gjorde han stærkt udtryk for da han sagde at han var liderlig, det fik hende virkelig til at rødme som en gal og bide sig i læben.
Hun stønnede da han slikkede hende på halsen og kiggede blidt på ham da han rev op i hendes kjole. "Mmm hvor kan jeg godt lide det når du er lidt vild" sagde hun og blinkede frækt til ham, for at drille ham lidt, for hun vidste godt at han allerede var fyr og flamme lige nu.
Hun kiggede på hans hænder som kørte op og ned af hendes krop og så begyndte at nusse hendes lår, som om der var noget han rigtig gerne ville, og hun vidste lige hvad han ville.
Hun bed sig i læben da han sagde at han gerne ville bolle hende og smilede så stort til ham. "Hmmm så gør det, lige her på dit skriver bord, Mr... Black?" hviskede hun frækt i hans øre og nappede ham blidt i øreflippen.
Hun kunne se hvad for en effekt hun havde på ham, han var helt vild, det lignede ellers ikke ham, det havde ikke lignet ham i starten hvor de mødtes.
"Gør jeg dig sindssyg Mr. Black?" spurgte hun, igen brugte hun hans efternavn for at gøre det lidt mere frækt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Ons 26 aug - 22:39

Han gav et gisp fra sig da hun så endeligt sagde at de kunne gøre det, lige her, lige her på skrivebordet. Og at hun sagde 'Mr.Black' tændte ham bare endnu mere.
"Jah frøken Ash, de var vist ret urolig og uartig i klassen, jeg tror det er på tide at jeg giver dig en lille lærerstreg så du kan lærer ikke at gøre det igen." kom det så fra ham i en lidt lærer stemme, men stadigvæk tydeligt ramt af liderlighed.
Han hev kjolens underdel op til hendes liv og tog som om hofterne på hende og satte hende op på bordet og løftede hendes ben op.
Uden tøven greb han så fat i hendes ganske normale sorte trusser, og rev dem af hende, så de gik i stykker i siderne.
Det så let ud da han gjorde det, og nu stod han med et par revet trusser i sin hånd og gispende tand-fyldt mund mod hendes hals og et par meget stramme bukser som var strammet godt op forfra.
Kort nikkede han og gispede så "du får mig til at miste min fornuft, får mig til at søge ind til min mest dyriske følelser" og slikkede hende op af halsen før han kørte let kradsende sine hjørnetænder op af hendes hals og nappede hende så let i hendes øreflip.
"Meget slem pige" hviskede han så næsten i et støn og hev så kjolen ned over skuldrende, det var godt udsnittet var så stort at den gik nemt ned over hendes skuldre og lige ned under hendes barm som blobbede ud til hans store fornøjelse.
"du må heller udløse den endnu mere sultende vampyr der nede" hviskede han i hendes øre forførende, og trykkede sit underliv let mod hendes blottede og trusseløse underliv. Bulen var stor i bukserne, gik godt ned langs låret, og lidt over halvdelen af hans lår, selv med hans lange ben.
"hvordan kan en varulv tænde en vampyr så afsindigt meget" gispede han hedt "fordi det er forbudt det vi gør?" gispede han så og blinkede frækt til hende, "dirty og forbudt" sagde han og bed sig liderligt i læben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Ons 26 aug - 23:22

Hun bed sig hårdt i læben og smilede stort af det han sagde, hun havde været uartig, hun kunne godt lide lyden af det, for hun vidste at der så ville komme en konsekvens ved det, og det gjorde der ganske vist også, dog ikke en hun ikke kunne lide.
"Mmmm jeg tror helt klart at en lærestreg kunne hjælpe Mr.Black" stønnede hun i hans øre og smilede.
Dette var sjovt og nyt, det var ret tændende og hun kunne ikke vente til at komme igang med at have sex med ham igen, hun elskede at have sex med ham.
Hun grinede lidt da han hev hendes nederdel lidt op og satte hende så op på skrivebordet, det var meget sexet, at sidde på hans skrivebord, og han var læren. Det fik hende nærmest til at hyle af nydelse, men hun gjorde det ikke, det ville bare lokke andre varulve hanner til og dem havde de vidst fået nok af.
Hun gispede og kiggede ned af sig selv da han havde revet hendes trusser af, hun grinede lidt som han stod med dem i hånden, hun hapsede dem hurtigt fra ham og smed dem langt væk.
Hun bed sig i læben da hun kunne mærke han ved hendes hals, hun blev altid så tændt når han var ved hendes hals, der var noget over det, nok fordi han var vampyr og tanken om smerten gjorde hende ekstra tændt, det var hendes dyriske side, den tændte noget på smerte, dog ikke for meget.
"hmmm jeg vil gerne opleve dit dyriske lidt" hviskede hun og smilede, hun havde mødt det en gang før og der havde det ikke gået så godt, men hvis han måske kunne styre det, ville det nok blive fantastisk tænkte hun.
Hun stønnede nydende da hans tænder kradsede sig på hendes hals og hun bevægede sig straks tættere på ham og gned sig selv mod ham.
"Mmm straf mig" hviskede hun tilbage og lod ham hive kjolen lidt ned fra hendes skuldre af så hendes bryst kom frem, lettere blævrende da de var ret store.
Hun kiggede ned på hans bukser, som godt nok så ud til at stramme, da han sagde at hun nok måtte løslade dyret. Hun smilede og åbnede så hans bukser op og rev dem af ham samt hans underbukser og smed dem et sted hen, ved siden af hendes ødelagt trusser.
Hun stønnede som hun så på hans lem og gned sig mod den med hendes underliv, det fik hende til at stønne en del højere.
Hun bed sig lidt i læben af det han sagde og smilede så stort til ham. "Hmmm ligefrem forbudt? det kan jeg godt lide" sagde hun og smilede af synet da han bed sig i læben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Ons 26 aug - 23:35

Sorte skygger voksede bag ham som halvmånen skindede ind til dem, og det lignede næsten at skyggerne dannede vampyr vinger bag ham, og hans øjne gløde i mørket af lyst og begær til hende.
"nåh så du vil direkte straffes" hviskede han drilsk i hendes øre før han greb fat under hver af hendes ben omkring hendes knæ, og med den ene hånd på hendes balle og den anden på hendes ryg, flyttede han hende hen til væggen så hun lå op af væggen med begge ben hængene på hans arme, og begge hans hænder lå på hendes bagdel.
Et gisp kom ud, og han måtte bide sig hårdt i læben for at holde det her ud. Men straffe hende ville han, og han kendte en måde som i hvert fald kunne straffe hende på en måde han kunne gøre hende en smule desperat.
Han lagde sit lem op, helt op til hendes mave, og gnubbede så hele sit store stive lange lem op og ned af hendes underliv, lod det store spyd bruge skaftet til at gnubbe hende rigtig godt og grundigt, dog uden at trænge ind, kun nogle gange lod han den glide så langt ned at det kunne se ud som om den ville gå ind, men så undveg han og lod hende vente på hans lem i sig.
"hvordan føles det her" hviskede han frækt i hendes øre og smilede frækt til hende, før han lod munden gå ned og sutte på hendes barm, og nogle gange lod tungen lege lidt med barmen før han satte munden på igen og holdte hende stadigvæk godt ind mod muren så det eneste hun rigtig havde fri var hendes arme og fra knæet og ned af, alt andet var låst fast af hans utrolig rå styrke som vampyr, og hans stædighed og vilje i at pine hende sensuelt lige nu med hans godt udstyret pakke for neden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Tirs 1 sep - 22:17

Endnu engang så hun de skygger bag ham, men denne gang blev hun ikke bange eller nervøs, hun blev blot mere tændt af at se hans vampyr side. Hun bed sig i læben da det han sagde og nikkede. "Ja" sagde hun med et frækt smil.
Hun lagde hurtigt sine arme om ham, da han løftede hende op ved hendes ben, og bar hende over til væggen.
Hun kiggede på ham med blide øjne, da han gispede, hun vidste du ikke rigtig hvorfor, havde han det hårdt, hun kiggede lidt undrende på ham, men så snart noget ramte hendes mave, kiggede hun ned og så hans store lem ligge op af hendes mave, mens det begyndte at gnubbe hendes underliv. Hun bed sig blidt i læben og kom ud med nogle blide støn, det føltes fantastisk, men hun ville dog meget hellere have ham inde i sig.
Hun kiggede bedende op på ham, som han bare gnubbede sit lem mod hende, nogen gange så tæt på at hun troede han ville gå ind, men så blev han bare ved med at gnubbe hende.
"Pierre.... please, ikke tease mig sådan" bad hun imellem sine nydende støn.
Hun lagde hovedet tilbage mod væggen, da han begyndte at sutte på hendes bryster, hun bed sig hårdt i læben for at holde det en smule stille, hvis der skulle komme nogle forbi ude på gangen, hvem vidste, det kunne jo være.
Hun strammede grebet hun havde om hans nakke, og prøvede ligesom at trække ham mere ind til sig. "Tag mig skat" hviskede hun i hans øre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Tors 3 sep - 17:49

Han smilte frækt og overlegent til hende og prøvede virkelig at pirre hende til hendes yderste, og han nød kun hendes tiggen om at blive taget af ham, at han skulle bruge sin krop til at tilfredsstille hende.
Men han kunne nu heller ikke selv holde sig, han havde brug for at mærke hendes varme og yderst våde indre, han havde brug for at føle hendes dryppende underliv om sit store lem.
Så til sidst trak han sit lem så langt ned at hovedet lagde sig lige ud foran hendes indgang og derefter kunne man tydeligt høre noget vådt og klistret blive gennemboret til bunds efterfuldt af et meget liderligt og højt støn.
"Ash" gispede han nydende og begyndte så at hamre sit lem op i hende igen og igen ustoppeligt og ganske nådesløst, han ville ikke lade hende slippe let med 'bare' en omgang.
Han trykkede sin store overkrop mod hende samtidig og slikkede hende op af halsen imens han bollede hendes underliv, og hvis han kunne, havde han for længst gjort hende tyk med alle de omgang de havde haft, for det var sjældent de ikke kunne finde et eller andet sted de lige kunne løsne hinanden lidt.
Efter kort tid satte han hende så ned igen og skubbede hende ind over hans skrivebord og uden at advare eller noget trængte han ind i hende bagfra, og han nåede nemt helt i bund i hende.
Han havde grebet om bordkanten og hamrede sit lem op i hende så hurtigt og hårdt han kunne og sørgede samtidig for at hun ikke flyttede sig væk fra ham, i hvert fald ikke lige med det samme overhovedet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Tors 10 sep - 0:31

Hun var ved at blive hel sindssyg over al den venten, mens hun bare tiggede og bad ham om at lade vær og bare tage hende. Og til sidst gav det også pote for hende, for han gav sig til sidst, om det var hendes tiggeri han gav efter, eller om det var hans egen lyst det vidste hun ikke, men det var også lige meget, han trængte op i hende og hun kom med et højt støn. Hun rørte lidt på sig da han var helt i bund i hende, så hun følte det hele.
Hun bed sig blidt i læben, da han gispede hendes navn, det var ret sexet og frækt syntes hun.
Hun kom med høje og meget nydende støn for hver gang han huggede op i hende, hun holde sig godt ind til ham, som han bare gav den fuld gas og da han slikkede hende på halsen, kom hun en lille smule, men nåede at holde noget inde, hun ville ikke ha en orgasme så tidligt inde i deres lille leg.
Hun kiggede noget på ham da han satte hende ned, men et stort smil spillede på hendes læber da han skubbede hende over hans skrivebord, som hun betegnede som virkelig sexet.
Et halvt skrig af nydelse kom fra hende, da han bare stødte op i hende, helt i bunds, og så begyndte han ellers bare at hamre sig op i hende.
Hun kunne mærke hvor godt at han holde fast i hende, og det tændte hende faktisk en hel del, at han holde så godt fast at hun ikke ville kunne komme væk, hun var fanget i hans greb, han kunne gøre hvad som helst.


Sidst rettet af Ash Man 26 okt - 1:21, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Tors 10 sep - 22:50

Han sukkede nydende mellem læberne hver gang hans hofter bevægede sig voldsomt og med en overnaturlig hurtighed.
Det var så dejligt at være vampyr lige nu, deres utrænede kræfter var vidunderlige i dette moment, at han kunne udføre sine følelser uden at skulle tænke på menneskelige svagheder.
Men det var ikke kun det eneste han nød, for han nød også hende, hans Ash, hans helt egen sexede lækre og nu ret blottede varulv.
Det havde ikke været racen der tiltrak ham, ikke helt i hvert fald, men selve personen Ash, for hun var lige hvem han havde brug for, den person der kunne holde ham i live, holde ham menneskelig, holde ham fra at blive til en totalt koldhjertet vampyr.
Pierre rev hende lidt længere ned af bordet, og vendte hende om så hendes overkrop var ind over bordet og hendes under del stod på gulvet med røven strittende op mod ham.
Nu hvor han havde kørt lidt på hende syntes han at det kunne være lidt sjovt at tease hende igen, men denne gang ikke helt på samme måde.
Roligt gik han ned på knæ og førte så hovedet mod hendes bagdel. Let lod han så sin tunge glide mod hendes underliv og slikkede hende ivrigt og nydende imens hans hænder lå på hendes fyldige baller og gav dem nogle frække klem engang imellem, imens hans tommelfingre nussede hende lidt længere end hendes underliv, for der var et sted han ikke havde bollet endnu, ikke ordenligt i hvert fald.
Roligt lod han sine tommelfingre nusse omkring hendes numse og med et frækt smil trykkede han den ene tommelfinger op i hende imens hans tunge arbejde flittigt med hendes underliv og sørgede især for at ramme hendes rigtig pirrende punkter, for med alt den senge hygge de havde haft, så kendte han hendes krop virkelig godt nu.
"hvorfor dufter du så godt her nede" sagde han med en fræk men normalt høj tone så hun kunne høre det, og hvis nogen lyttede ville de også kunne høre det. Og det var kun for at pirre hende at han ikke havde hvisket, han var ikke nervøs for at blive afsløret, ikke så meget som hende i hvert fald, men det var også fordi han var stolt af hende, han var stolt af at være hendes, at hun var hans, det her var mere specielt og værdifuldt end hele hans karriere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Lør 24 okt - 23:25

Hans overnaturlig hurtighed, gjorde virkelig at hun nød det så meget, det var simpelthen fantastisk med den hurtighed, der havde hun valgt den helt rigtige mand, med den helt rigtige race, for det var ikke helt lige som varulve, det var ikke den helt samme hurtighed, det var bare mest hårdhed kunne man sige.
Dog var det ikke kun derfor hun havde valgt Pierre selvfølgelig, der var mange andre grunde til at hun havde valgt ham, men det var måske ikke nu hun skulle ramse dem op, da de var meget mere romantiske, end en hård omgang sex på hans kontor, så hellere vente til en date eller når de var hjemme og skulle til at sove.
Hun rykkede bare med, da han træk hende lidt ned af bordet og så vende hende om, så hun lå med røven i vejret. Hun bed sig lidt i læben og rødmede lidt af det, det var ret så sexet at ligge der, det kunne hun godt lide.
Hun kiggede dog lidt over sin skulder, da han istedet for at tage hende, gik ned på knæ og begyndte at slikke hende, og det var bestemt ikke noget hun var tilfreds med, ikke fordi det ikke var godt, for det var det, og det fik hende selvfølgelig også til at stønne højlydt, men at han ikke bare kunne tage hende, men skulle tease hende igen, gjorde hende virkelig sindssyg oven i bøtten.
Hun kunne dog ikke lade vær med at nyde det selvfølgelig, det var herligt, dejligt at føle hans tunge mod hendes underliv, og den måde han klemte om hendes baller, kunne hun rigtig godt lide, hun blev dog ret så overrasket, da hun kunne mærke hans tommelfinger ved hendes numse, og da han så begyndte at presse den ind i hende, begyndte hun straks at vride sig lidt. Hun pev også lidt og kom med en knurren, det syntes hun bestemt ikke om, men hun ville ikke ødelægge det de havde gang i, og det ville hun nok, hvis hun bakkede ud nu, så hun lod ham, mens hun kom med nogle piv.
Hun rødmede da han spurgte hvorfor hun duftede så godt, hun rystede på hovedet af ham. "Pierre..." stønnede hun. "Ikke så højt, folk kan høre os..." sagde hun nervøst, og kunne ikke rigtig nyde det de havde gang i, med tankerne på at andre måske kunne komme forbi og høre dem.


Sidst rettet af Ash Man 26 okt - 1:23, rettet i alt 2 gange

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Søn 25 okt - 14:06

Han smilte overleget da han hørte hun begyndte at pive over han trykkede sin tommelfinger op i hendes bagdel, det var godt hun kunne mærke det, og han skulle nok få hende til at lide det, siden at hun var lige så stor sexlystende bæst som ham, og han havde følelsen at hun var også lige så freaky som ham.
Et frækt smil dannede sig over hans læber over hendes ord, og heftigt lagde han sin arm om hendes liv og løftede og tvang hende over til døren så hun kunne stå direkte op af den med bagenden mod ham.
"Og hvad så hvis de høre os have rå hed sex" hviskede han lidt højt til Ash og nussede sit lem ned mellem hendes baller så den nussede hen af både hendes numse og underliv samtidig.
"Og bare rolig, døren er låst, så der er ingen som kan komme her ind" hviskede han højt igen mod hendes øre, kun for at tirre hende så meget som muligt, han ville have hende til at få alle sine liderlige følelser frem til huden, hun skulle have det mest spændende de over hovedet kunne gøre, og det mest vovede og satsede. Han trak sit underliv lidt tilbage og nussede blidt først omkring hendes numse og dernæst hendes underliv før han lod spidsen ligge sig midt imellem de to steder. Han havde allerede givet hendes numse lidt spyt så der var godt fugtigt, men han var også klar til at tage hendes underliv hvis det var det hun valgte, for denne gang var det hendes valg.
"Vælg hvor du vil have den, vælg om det skal være dit underliv.. eller reserve underliv her bag ved" hviskede han så lavt i hendes øre i en sexet og forførende stemme imens han lod sin overkrop tirrende nusse sig langsomt op af hendes ryg, så hun kunne føle hans kolde overkrops muskler mod hendes slanke ryg med de bløde former, især nu hvor han havde revet sin skjorte halvt af så den kun hang om skuldrene. Roligt lod han sine hænder tage fat om hendes bryster og gav dem et let klem, før han slap og pressede hendes overkrop ind mod døren, som havde et vindue ved halvdelen af døren og op til toppen, hvor man kunne se direkte igennem, fra den ene side kun. Det var lavet så man ikke kunne se ind, uanset hvor meget man prøvede, men man kunne tydeligt se ud fra den, og hendes bryster var klistret direkte mod ruden og trykket godt ind. Hun ville tydeligt kunne se de mennesker som gik udenfor imens igen kunne se hvem der var inde i kontoret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Gæst on Man 26 okt - 1:20

Hun kiggede overrasket op på Pierre, da han løftede hnede hen til døren, som han tvang hende til at stå op af, det var bestemt ikke noget hun syntes om, og hun kom også med en advarende og dyb knurren, da han pressede hende op mod døren, mens hendes røv var frit for hans skue, strittende mod ham, så den var svær ikke at få øje på.
"Pierre..." sagde hun, med en klagende tone, mens hun prøvede at stritte lidt imod ham, men det var svært, da hun kunne lide det han gjorde, samtidig med at han gjorde noget, som hun ikke kunne lide.
Hun rødmede da han sagde at døren var låst, men det var ikke så meget det han sagde, det var mere hvor højt han sagde det, for selvom han hviskede det, så var det stadig højt, og hun var overbevist om dem uden foran døren, sikkert ville kunne høre det, og den tanke, var hun bestemt ikke særlig glad for.
Hun pev da hun kunne mærke hans lem, køre mod hendes numse, og der ville hun bestemt ikke have den, det kunne han godt glemme alt om, hun skulle ikke have hans lem i hendes numse. Hun blev dog lidt mere rolig, da han kørte videre til hendes underliv, men lidt forvirret, da han så holde sit lem, mellem begge huller.
Hun kiggede sig over skulderen, da han sagde at hun skulle vælge, hvor hun ville have ham henne, og det var nu ret så åbenlyst, hvor hun ville have ham.
"Mit... mit underliv" sagde hun stønnede, som hans kolde og dejlige krop, kørte op af hendes ryg, det var en fantastisk følelse, det var det altid, det fik hende hver gang til at komme med en lille spinden, som var hun en kat... og det var hun bestemt ikke, men det var bare det han gjorde ved hende.
Hun bed sig lidt i læben, da han klemte lidt om hendes bryster, og så pressede dem mod døren, som hun stod op af, hun kom med en klagende lyd og kiggede ud af døren. Hun vidste dog godt at man ikke kunne kigge ind, det så hun inden de gik ind i kontoret, men det var stadig mærkeligt, og på en måde ubehageligt, at stå og være nøgen, og så blive presset op af en dør, hvor man kunne se ud på andre folk, hun bed det dog i sig, og nød bare den tid de havde sammen, på hans kontor, det var ret så frækt, en del vovet, men det gjorde det bare endnu mere sexet og frækt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance Dance Dance With Me Honey (Ash) privat #xx

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum