Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

a royal visit - Andrea

Go down

a royal visit - Andrea

Indlæg by Sakref Morladin on Man 31 aug - 19:17

tid: kl 08:00
sted: ved porten til Sunfury City.
vejr: solen er på vej op efter at ørkenen har ligget hen med en kold nat.
omgivelser: en stor mængde soldater og en vogn med Sakref sammen med Bron, Beko og Neko.
udseende: Sakref er iklædt sin sorte kappe med sin royale rustning og udsmykning på, Neko og Bron er iklædt deres rustning og Beko er iklædt sit fine tøj som altid.

solen var ved at gå op da en flok Soldater var på vej med en vogn med meget betydningsfulde folk. nemlig kongen af Doomsville City. Sakref "Unholy" Morladin med sine tre bedste lærlinge, Neko Mephistoletes, Beko Mephistoletes og Bron Babylon.
Sakref var iklædt noget af det fineste tøj han ejede. han vidste at han skulle møde en royal familie for første gang som han endnu ikke havde mødt før. så det bedste ville være at komme med et godt førstehåndsindtryk. han havde ikke hørt så meget om kongen af Sunfury City. han havde dog hørt det vigtigste, hans evner og hans svagheder. men han havde dog hørt mest om Dronningen. selvfølgelig med den samme rapport som med kongen men han havde også hørt at Dronningen var utrolig smuk. hvilket ikke ligefrem skræmte ham. han var alt for gammel til at være nervøs over for et kønt ansigt. han havde selvfølgelig taget sine bedste lærlinge med kun for en sikkerheds skyld hvis tingene skulle gå den forkerte vej.
Bron var iklædt sit normale tunge rustning på som fik ham til at være utrolig tung. han har flere gange ødelagt marmor gulvet ved at træde hen over det med sin rustning på. men selv der kunne han bevæge sig utrolig hurtigt. det kunne skylde lidt det med at han var undead og derfor var stærkere på den måde.
Neko var iklædt sin Normale sorte læderrustning som matchede meget godt hans sorte sortelver hud.
Beko var til gengæld klædt i sin altid fine lange hvide skjorte med sin lilla vest som var pyntet med grønne symboler og sine fine lilla bukser som gav en god kontrast til hans sortelver hud også.
den eneste måde man kunne se forskel mellem Neko og Beko var at Neko havde mørkeblåt hår og meget lyseblå øjne som nærmest så skræmmende ud med den mørke hudfarve og at Beko havde lilla hårfarve og lilla øjne.

vognen var bevogtet af 10 soldater iklædt fin men stærk rustning. de kørte ind i byen lige i det at solen var ved at gå op og sætte ind til sandet de havde gået igennem.
de kom ind i byen og vognen var direkte på vej imod slottet.
folk i byen gav store øjne da de så vagterne med de flotte skinnende rustninger og vognen som var pyntet med gyldne symboler og figurer i det sorte træ.

_________________
Sakref Morladin
Sakref Morladin
Admin

Antal indlæg : 2338
Reputation : 1
Bosted : Darkwind Citadel.
Evner/magibøger : kan kontrollere skygger. (se profil tekst)

Vis brugerens profil http://theunderworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: a royal visit - Andrea

Indlæg by Andrea on Man 31 aug - 19:42

Påklædning, klikDet var tideligt på morgenen, og Andrea var fuld forberedt til dagens gøremål. Hun vidste, hvem hun skulle have med at gøre. Kongen af Doomsville ville komme på besøg, og selvom hun herskede her - så var det godt med en fast alliance og et godt førstehånds indtryk. Kongen var ikke ligefrem hjemme i dag, og måske var det derfor Andrea havde inviteret Sakref? Fordi, at hun var overhovedet af byen. Mange udefra ville altid mene kongen havde det første og sidste ord, men her var det anderledes. Andrea havde regeret riget her før hun blev gift med Kai, og ville sikkert også gøre det, hvis det skulle ende galt.

Festsalen var dækket fint op, der var dug på det lange bord, og gjort plads til alle der skulle spise med. Barnepigerne havde til job at holde øje med kongehusets mindste unger. Elena på 3 år og lille Drew på knap nogle måneder. Til selskab over i hjørnet var Lockheart. Andreas kære drage, han forlod aldrig hendes side. Han var både der for at være der, men også som hendes beskytter til, hvis noget skulle ende galt. Dog havde Andrea altid været en som stod for at klare sig selv, så selvom der var mange vagter til stede på slottet, så var det ikke omkring hende der var flest. Lockheart havde styr på at skræmme dem væk, hvis det skulle være.

Hun gik hen til ud af to dobbeltdøre så hun kunne se udover hele byen. Hun kunne se vagterne der var på vej op imod slottet, og vognen var yderst blikfangende. Hun løftede hagen lidt op. Det var en beslutning hun selv havde taget, Nicolas var også ude af huset. Så hverken den øverste af hendes rådgivere eller kongen var i huset. Hendes lillesøster Serena  var her, men ellers så var det blot Andrea.

Porten blev åbnet så Sakref og hans vagter kunne komme ind i den store gårdhave. Andrea trådte ud af døren og stod blot og ventede på at en af hendes vagter ville åbne vognen for Sakref så han kunne stige ud. Hendes hår var hang i de smukkeste mørkebrune slangekrøller, med en fin tiara på toppen.
"Velkommen til Sunfury City." Sagde hun og nejede kort.
Hvis han gjorde ville hun lade ham tage hendes hånd, hvorefter hun ville vise ham indenfor til slottet. Det første man ville se var den store entre, hvorefter hvis man gik til venstre ville man komme ind i tronsalen, og videre ind til de kongeliges opholdsstue. Hvorimod hvis de forsatte til højre, ville de ankomme til festsalen. I festsalen stod der nogle gode musikanter som stod for lidt levende musik. Derudover ville de blive modtaget af servitricer med velkomstdrinks bestående af noget champagne - den slags kun de royale havde råd til, men det vidste kongen selvfølgelig alt om også.

_________________


Andrea
Andrea
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 319
Reputation : 1
Bosted : she is trapped in the west side of the woods.
Evner/magibøger : Power Reversal ll Lockheart (Læs i profilen)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: a royal visit - Andrea

Indlæg by Sakref Morladin on Man 31 aug - 19:59

i det vognen stoppede så rettede Sakref det øverste af sin kappe og rejste sig op. det var perfekt planlagt da døren gik lige præcis op som han var ved at gå ud af døren.
bag ham kom Bron, Neko og Beko. hver gik på hver af hans sider så det eneste der ikke var dækket var hans front. han slog sin kappe bagud så den blev rettet efter han var kommet på jorden og smilte venligt og imødekommende til Dronningen.
hans agenter havde ret i at Dronningen var yderst smuk. dog kunne han tydelig se styrke bag hendes øjne. han vidste med det samme hvem det var der virkelig bestemte, han behøvede ikke engang at se kongen for at vide dette.
han gik hen til hende, tog blidt hendes hånd og bukkede.
"det er en fornøjelse at være her deres nåde. og må jeg sige at du ser henrivende ud" sagde han med en tydelig Gentleman stemme.
han kyssede hendes hånd blidt og rettede sig igen.
han vidste alt om god skik og opførsel. det har han været banket igennem som barn hvor han var noget af en rebel. men han blev opvokset i et hus af baroner og baronesser så han vidste hvad det betød og efter nogle par tusind år så mister man lidt det barnlige rebel side i sig. dog betød det ikke at han kun fulgte regler. han var jo konge så hans ord og regler var lov. dog galte det selvfølgelig ikke her.
han ventede stille på at hun skulle vise dem rundt på slottet. stadig med Bron på hans højre side. Neko på hans venstre og Beko bag ved ham.

_________________
Sakref Morladin
Sakref Morladin
Admin

Antal indlæg : 2338
Reputation : 1
Bosted : Darkwind Citadel.
Evner/magibøger : kan kontrollere skygger. (se profil tekst)

Vis brugerens profil http://theunderworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: a royal visit - Andrea

Indlæg by Andrea on Fre 4 sep - 13:23

Andrea gik en smule foran, Sakref havde sine lærlinge med. Ikke at hun havde noget imod det, det var smart at have nogle ved sin side til at lærer omkring det her. Andrea lod resten af Sakrefs vagter blive tilbage og tog ham med sammen med hans lærlinge. Hun gik ind igennem tronsalen, hvor borgerne kunne komme hver formiddag 4 dage om ugen og snakke om forslag til byen med mere.
"Det her er så tronsalen." Sagde hun med et smil på læben. Andrea havde altid været et yderst socialt menneske, og var glad for at vise frem af hvad der var hendes. Andrea vendte blikket kort til venstre, over til en skulptur af en drage, ved siden af kom Lockheart gående over imod dem. På størrelse med en kæmpeulv, rødligt skæl og øjne der lignede flammer - så han faktisk lidt truende ud.
"Det er så Lockheart." Præsenterede hun og satte sig på hug og dragen gå til hende og gnide sit hoved op af hendes skulder, "min drage." Tilføjede hun med et smil imens hun kiggede på Lockheart. Andrea placerede hendes hånd på hans hoved, og gnubbede det kort inden hun så rejste sig op igen. Så forsatte hun ind i de mere personlige rum. Fællesstuen. Stor hvid og åben. På stuegulvet længere henne sad et par stuepiger med to børn. Andrea gik let derhen sammen med Lockheart. Hun tog den yngste op fra kravlegården og vendte sig imod Sakfref.
"Det her er så Drew, den nye prins af Sunfury. Du er den første udefra slottet til at se ham." Sagde hun let, men med et stort smil. Elena og Lockheart legede på gulvet. Nogle ville nok synes det var farligt at lade en drage lege med et barn på 2 år, men der var kontrol over det hele.
Til venstre var der en stor dør ud til, hvor der var en stor vidunderlig smuk have. Til højre er der en lille form for port i guld der viser retning ind til den store spisestue. Targaryen familien havde altid bestået af kun varulve, derfor var der også en meget stor chance for, at selve stedet havde en stor essens af varulv over sig. Andrea satte til sidst Drew fra sig i kravlegården , og satte sig kort på hug ved Elena for at nusse hendes kind. Så rejste hun sig igen og vendte sig imod Sakref.
"Er der noget de ønsker at se?" Spurgte hun og lagde hovedet let på skrå.

_________________


Andrea
Andrea
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 319
Reputation : 1
Bosted : she is trapped in the west side of the woods.
Evner/magibøger : Power Reversal ll Lockheart (Læs i profilen)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: a royal visit - Andrea

Indlæg by Sakref Morladin on Fre 4 sep - 13:43

Sakref fulgte roligt med. han havde skam været på slottet før da han først var kommet til Underworld. mange hundrede år siden. dog havde slottet ændret sig meget kunne han se, siden hans sidste besøg.
sidst han så slottet var det kontrolleret af en blodork som havde taget styre over folket med en jernnæve.
det var dog der han brød ind i slottet og nedlagde Blodorken hvorefter hans bror tog over som beskytter af byen. siden har han ikke set slottet.
Sakref blev ikke skræmt eller noget da Lockheart kom hen imod dem. han var faktisk fascineret over at se en drage have lavet en slags pagt med Andrea. det var ikke noget han så ofte ud over fra dragerytterne.
Sakref smilte af synet af dragen.
"interessant at se en drage her og så langt væk fra Dragon's Peak. det er i hvert fald længe siden jeg har set en rigtig drage som ham her." sagde han med et smil. han kunne tydeligt at se at Dragen havde et bestemt bånd med familien her.
han kiggede interessant på alting og følte lidt nostalgi over at være her igen.
da de kom hen til børnene og Andrea fortalte om det med Drew så smilte han venligt til drengen.
"jeg er beæret over at være den første til at se den fremtidige arving. jeg har skam også selv lige for nyligt fået mig en arving af Doomsville City. så der kommer nok ikke til at være den store aldersforskel mellem din søn og min" sagde Sakref og smilte et venligt smil til Andrea.
Sakref havde dog lagt mærke til essensen af Varulve i hele slottet. han havde dog personligt intet imod Varulve så det var ikke et problem for ham. men han var dog nysgerrig over om hvor mange Varulve der egentlig var på slottet.
han kom dog tilbage til virkeligheden da Andrea spurgte om der var noget han ønskede at se.
"personligt er jeg nysgerrig for at se resten af slottet, har nemlig været her før for mange hundrede år siden så dette er lidt nostalgisk for mig. jeg kan i hvert fald pointere at slottet så meget anderledes ud da jeg var her første gang." sagde han med et smil.
"dog ville jeg værdsætte noget at drikke før vi forsætter med denne nostalgiske tur. da turen herhen har gjort en meget tørstig. og jeg tror selvfølgelig at mine lærlinge har det på samme måde." forsatte Sakref lige efter.
turen havde skam gjort ham tørstig. han var jo ikke så van til den varme luft og mængden af sol her, da været i Doomsville City var meget fugtig og køligt på grund af den store mængde skyer, det var i hvert fald sjældent man så en solskinsdag.

_________________
Sakref Morladin
Sakref Morladin
Admin

Antal indlæg : 2338
Reputation : 1
Bosted : Darkwind Citadel.
Evner/magibøger : kan kontrollere skygger. (se profil tekst)

Vis brugerens profil http://theunderworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: a royal visit - Andrea

Indlæg by Andrea on Tirs 22 sep - 10:46

Andrea havde været mere end glad for at vise ham hendes sted. Hvis hun ikke havde stolet på ham, ville hun aldrig have lukket ham så tæt på sine børn. Det var godt med en alliance, hun var trods alt opvokset i Doomsville, ikke fordi hendes familie der havde været specielt god for hende, men hun var stadigvæk fra den del af byen. Drew og Sakrefs arving kunne måske blive glimrende venner i fremtiden måske? Hvem vidste. Det kunne være godt for begge riger, hvis Andrea og Sakref ville kunne enes.
"Lad os finde ud af de to kan møde hinanden idag. Børn har det godt med nogle venner der forstår, hvad hinanden og de går igennem." Sagde hun let, og lyttede derefter. Hun kunne bruge hele dagen på at vise rundt her. Hun elskede det her slot, trods alt var det hendes hjem.
Hun kastede et blik hen på en af stuepigerne, og med det blik vidste de, at de skulle hente noget at drikke. Sunfury var mere vamt og solrigt. Det havde hun efterhånden vendt sig til. Nicolas der konstant brokkede sig, over solen da den jo kunne slå ham ihjel. Tog var han i Terroville nu, men hun satsede da på han snart ville komme tilbage igen.
En af tjeneste folkene shapeshifter, kom elegant gående med et guld fad med et par glas med dyr dog udsøgt champagne.
"Du kan bare sætte dem ned, inden vi fortsætter turen rundt." Svarede hun og lavede en bevægelse med hånden til, at han bare kunne sætte sig ned i en af sofaerne. Selv satte hun sig og Lockheart var hurtig, til at sætte sig hen og hvile hovedet på Andreas skød. Der var plads ved siden af Andrea.

_________________


Andrea
Andrea
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 319
Reputation : 1
Bosted : she is trapped in the west side of the woods.
Evner/magibøger : Power Reversal ll Lockheart (Læs i profilen)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: a royal visit - Andrea

Indlæg by Sakref Morladin on Tirs 22 sep - 11:01

Sakref tog et glas og satte sig ved siden af Andrea.
Sakref sad lidt bagud og var egentlig blevet meget træt af turen igennem ørknen. da de har været nød til at køre hele natten igennem, og da Sakref ikke er typen der sover under en rejse så har det taget ham ekstra meget at være vågen så længe.
"det lyder som en vidunderlig ide at vores børn skulle møde hinanden. dog tror jeg endnu ikke at min søn kan klare sådan en tur endnu. han er stadig kun en måned gammel og dog vokser han meget hurtigt i forhold til normale børn så er han stadig meget ung. mig og min kone har kun lige besluttet sig for hvad hans navn skulle være. han kommer til at hedde Sulfaros. efter min morfar. " sagde Sakref og tog en tår af Champagnen. det var god kvalitet og det var noget som han selv ville have hjemme på slottet så det passede ham fortrivenligt.
Sakref drejede lidt på glasset i et sekund eller to.
"jeg tænker nu hvor vi går i en alliance sammen, så ville det være passende at vi lærte hinanden af kende. jeg kender kun kort det jeg har fået af vide så jeg kender dig ikke rigtig personligt og det ville nok styrke vores alliance" sagde Sakref og smilte venligt til Andrea.
Bron og Beko havde i mellemtiden sat sig på nogle stole så de også sad ned men de overvejede i starten om de skulle sidde på gulvet i nærheden af Sakref. men det gjorde de ikke.

_________________
Sakref Morladin
Sakref Morladin
Admin

Antal indlæg : 2338
Reputation : 1
Bosted : Darkwind Citadel.
Evner/magibøger : kan kontrollere skygger. (se profil tekst)

Vis brugerens profil http://theunderworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: a royal visit - Andrea

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum