Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Alane
 
Lori
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156680 indlæg in 8139 subjects

Why do you smell? - Nancy //xx//

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Tirs 1 sep - 23:54

Vejr:
Luften er fugtig som altid, solen stod højt på himlen og bagede ned over The Oasis imens den friske vind gav den fugtige luft en kølig følelse.

Tid:
Solen stod højt, næsten midt på himlen, hvilket sagde at klokken var omkring middags tid.

En lille flok buske stod tæt sammen, og dannede en pæn lille cirkel omkring en lille plet med jord, hvor i den ene side, der var et å som altid bar på frisk vand. Indgangen til dette lille sted var et hul i en af buskende på jord siden, og hullet var kun dækket af et gitter af grene der var bundet sammen på kryds og let omringet af let bøjelige grene med torne på.
Lige nu var gitteret trukket til side, og underdelen af en løvekrop lå ud af hullet i busken med en hale der svingede rundt dovent og viftende for at få de verse fluer af sin pels, og nogle gange daskede den også sin krop for at ramme en dum tyk flue der sad og generede kroppen.
Den anden del af kroppen var inde i hullet, liggende, fladet helt ud, med for-benene strækket godt ud og armene der var foldet under hovedet der lå og dasede i det gode vejr.
En lille røgsky slap dog fra hans læber, helt stille var han alligevel ikke nemlig, han lå og røg på en ny pibe han lige havde skåret, og den var god syntes han, og med de blade han havde samlet smagte den bare godt også.
Han havde allerede jaget, det var bedst om morgen, for så kunne man ligge på lur når de små dyr tog deres hoveder op også snuppe et dyr eller to der kunne være måltidet for et par dage. Det var så også især nemt for ham siden han også havde et menneskes fornuft og evnen til at tænke i mange træk fremad.
Men nu lå han og tænkte på hvordan han skulle tilberede sin fangst, for han havde en lille æske med nogle gode urter og blade til madlavning, og han overvejede at grille lidt.
Han tog et godt hvæs af sin pibe og udåndede roligt røgen igennem næsen, imens han så roligt begyndte at kravle helt ind i sin slags hule. Det eneste som var træls ved stedet var når det regnede, for der var ikke meget tag her.
Han så hurtigt ud af hullet, lige for at tjekke om der ikke var nogen som holdte øje med ham, får han så trak gitteret for. Han vidste godt det ikke gjorde så meget, men i det mindste holdte det de verse giftige dyr væk på grund af tornene for ingen gad at blive stukket.
Han gav sig et stræk og slurpede lidt vand i sig fra sin lille å der skød igennem hans hule, det var dejligt frisk og lækkert, han havde virkelig været heldig med det her hul, også selvom der ikke var meget plads, var det nok til ham, og til hans madlavning og pibe-mageri.


Sidst rettet af Naggrü Søn 6 sep - 15:01, rettet 1 gang

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Ons 2 sep - 0:18

Påklædning: Hendes tøj bare trøjen har ikke hunden på :3 så den er blank og sko

Nancy en ung varulv som havde taget sig selv i nakken og var taget på opdagelse, kunne man godt sige at hun var, da hun godt ville se ting som der var rundt omkring i denne her verden som hun nu engang levede i, og hun gik der og kiggede sig omkring og mærkede hvordan luften var tyk i det, men hvor var hun henne, tja det viste hun ikke helt, da hun ikke kende stedet på noget som helst måde.
Hun gik bare roligt rundt der, med hendes form for en taske af en art kunne man kalde det, så hun kunne ha skifte tøj med hvis hun fik brug for det, og mad den havde hun været nød til at skaffe fra naturen af.
Roligt som hun gik der og begynde og svede og ha det varmt, kiggede hun sig roligt omkring og havde ikke set hvor hun var stoppet op henne og roligt trak hun sine arme op under top og fik sin bh op med den ene hånd og fik den af sig, og puttede den ned til sine andre ting, og strakte sig roligt "arrh mmm det var godt og komme af med den"sagde hun bare roligt til sig selv og havde ikke lagt mærke til om der var nogen eller noget, dog kunne hun føle det, men hvad det var viste hun ikke rigtigt.
Men hendes duft som hun ville kalde det, selvom hun godt viste at det var sved, på grund af luften, men man kunne godt lugte hende og hvad hun var, og på den måde kunne mange godt finde ud af det, hvis de kende til den slags væsner.
Hun stod og kiggede på en form for hule eller hul som var ikke langt fra hende, og undrede sig over hvorfor det var der, men hun gik ikke tættere på, da man ikke viste hvad der kunne være der inde, så hun blev stående hvor hun var og den slags og bare nød og være ude i det fri.

//håber det et okay svar :3//
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Ons 2 sep - 6:14

Han startede et lille bål inde hos sig, og sørgede for det blev et okay lille og forsvarligt bål, så han ikke futtede hele sin hytte af unødvendigt for det ville han nok være lidt trist over at skulle undvære.
Efter han havde fået bålet op, satte han så kødet over bålet og strøg nogle af sine mad urter over det begyndte at dufte rigtig lækkert. Så lækkert at han selv begyndte at savle over det, for der var intet bedre end et stykke saftigt lækkert stykke kød mellem tænderne.
Kort vrikkede han let med sine øre, så lidt rundt og tog en indsnusning af næsen, en sjov duft ramte næsen, en duft der forvirrede ham lidt, for på den ene side duftede der afskyeligt af menneske.. men på den anden side duftede der også af våd hund, våd hun-hund.
Han prøvede at ignorere duften, men den irriterede ham mere og mere, så til sidst vendte han sig rundt i sin hule og rev gitteret til side og stak sit løvehoved ud, han så rundt og havde et noget undrende blik da han så noget som lignede uhørt meget et menneske. Han kunne mærke hårene rejste sig på hans krop, mennesker var bestemt ikke hans kop the. Men det her var en pige, som heldigvis normalt ikke var slemmere end mande delen af menneske racen.
Han fnøs kort med næsen og trak så hovedet ind for at se til sit kød, dog uden at lukke for gitteret, i sin korte hast havde han glemt det og stod nu og drejede sit saftige kød rundt så det blev lækkert over det hele.
Duften fik tilmed hans egen mave til at knurre efter maden.

//det er godt nok :3//

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Ons 2 sep - 7:00

Hun stod roligt der og kiggede omkring sig og fik den der fornemmelse at der var et eller andet, som kiggede på hende, hun havde ikke lige lagt mærke til at der var en i nærheden af hullet eller hulen "er her nogen"spurgte hun roligt og ville da godt vide det, for hun vil jo ikke være til besvære for nogen på nogen måde, men det kunne jo ske for alle.
Hun kiggede sig lidt omkring og satte sig ned på en sten som hun havde fundet og ventede på at se om der var nogen, som endeligt ville reagere på at hun havde sagt noget som helst, for man kunne jo ikke vide hvad der ville leve et sted som dette her, i denne her fugt og den slags vejr som var der, dog var hun ikke den som frygtede noget, da hun jo selv kunne passe på sig selv, lige meget hvad hun kom op imod, men dog søgte hun ikke kamp af nogen art, hvis hun kunne undgå det så gjorde hun det, roligt sad hun der for sig selv, og kørte en hånd gennem sit hår og så lidt rundt, og hørte et eller anden knurre, dog var det ikke hendes mave, men det kunne være et dyrs mave eller noget, hun var ikke helt sikker på det lige nu, dog havde hun et håb om at finde ud af det, ved at hun havde sagt noget, og roligt sukkede hun for sig selv, og hun havde det halv varmt efter som hun ikke van til denne her slags fugt, som var at det gjorde at hun havde det sådan.
Hun kunne jo ikke gøre noget andet og sidde her og vente på om der var nogen som gav sig til kende, eller noget i den still, for hun havde ikke tænkt sig og rykke på sig eller noget, før hun viste hvem eller hvad det var som var i nærheden af og roligt strakte hun sig, og gav nogen lyde fra sig som når man strakte sig og den slags der, og kunne jo sidde der og vente i lang tid, da hun ikke havde noget som hun skulle nå, på nogen måder så hun havde masser af tid til at vente i.
Sådan var det jo når man nærmest var herre over tiden for sig selv, altså den tid man havde jo og bruge på ting, det var jo det hun havde masser af så hun ikke skulle skynde sig videre, herfra dette fugtige område.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Tors 3 sep - 17:19

Han kunne stadigvæk lugte hende, hun havde åbenbart ikke tænkt sig at smutte endnu?
Roligt gloede han over sine buske og vrikkede let med ørerne før han lagde sig ned igen, hvorfor ville hun ikke gå? hun måtte da havde set at der var en stor farlig løve som lå og kunne måske angribe hende?
Hendes lugt gik ham nu lidt på, for hvordan kunne man lugte som menneske og samtidig som en hund? eller hund mindede hendes duft i hvert fald om, han var lidt usikker på den.
Han kunne mærke irritationen stige i hans sind, han mente at hun snart godt kunne gå igen så han kunne nyde hans fangst her.
Til sidst greb han om sit kød og flåede gitteret til siden og kravlede helt ud af hans hule og stod fuldt oprejst foran sin indgang, og stod på alle 4 ben imens han tog en god luns af sit kød og gumlede det imens han stirrede på damen der sad der og ventede på et eller andet.
"Hvor'n sker den?" fløj det så ud af munden på ham, halvt smaskende og gumlende, og med et ret overlegent blik.
"Nogen du venter på?" spurgte han så og tog en luns mere og begyndte at gå over til hende indtil at han stod foran hende med sin enorme krop og lænede så hovedet ned mod hende og så hende ind i hendes menneske øjne med sine løve øjne og studerede hende lidt og snuste til hende.
"sig mig..." startede han og hævede et øjenbryn imens han så rundt om hende og ned af hendes ryg imens han kløede sig i hagen.
"Hvorfor lugter du sådan? som en våd hund?" spurgte han hende så undrende og rynkede på snuden over hendes lugt.
"Jeg ser ikke at du har hunde med dig så det forvirre mig" sagde han så og trådte så et skridt tilbage og tog en god luns af sit kød igen så der nu var tydeligt knogle at se og gumlede sit kød godt i munden imens han betragtede denne tynde skabning.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Tors 3 sep - 20:58

Hun sad bare der for sig selv så det ud til, for lige nu var der jo ikke nogen eller noget som gav sig til kende at de var der og den slags, og hun slappede sådan set af, ved at hun sad og kiggede på de skønne omgivelser som der var og smilte bare for sig selv.
Men lidt efter mens hun sad der og kiggede og roligt lagde mærke til at der var noget der bevægede på sig, og lidt efter fik hun et lille chok, dog ikke sådan et man kunne se på hende, men det var der og hun kiggede bare på dette her væsen som kom mod hende og hun sad bare der stille og roligt, og anede ikke hvad hun skulle gøre eller sige lige nu.
Hun så lidt på den i det den sagde noget til hende og hørte det godt, men anede ikke hvad hun skulle svare til det første den spurgte hende om, og så bare på den "jeg venter ikke på nogen jeg kunne bare føle der var noget i nærheden og det måtte jo så være dig vil jeg tro"sagde hun roligt, og kiggede roligt på den.
Man kunne tydeligt se på hende at hun ikke var den som var bange for dette væsen, hun var mere nysgerrig om hvad den endeligt var for et væsen, da hun aldrig i sit liv havde set sådan en her, og det var jo det som gjorde hende nysgerrig på alle punkter, hun lyttede roligt til hvad den sagde til hende "øhm hund når du mener ulv øhm hvordan skal jeg forklare det altså jeg blev bidt af en anden varulv for noget tid siden så når der er fuld måne så har den en effekt på mig som gør at jeg forvandler mig til en ulv eller varulv hedder det vist helt korrekt da vi kan gå på to ben som en normal ulv vil kalde for bagben"sagde hun og trak vejret lidt tungt før hun forsatte denne lange forklaring "altså rent ud sagt vi er en forvokset ulv på to ben og hænder med klør og masser af pels"sagde hun og kiggede på denne her mærkelig talene væsen, og roligt så hun bare på den og anede ikke om den forstod hvad hun sagde omkring det her med hvad der gjorde at hun lugtede af 'hund' som den så fint kalde det for.
Hun kiggede roligt på den og følte sig lille som den stod der og hun undrede sig over hvad den var for en, og som hun sad der og bare kiggede ville se lidt underligt ud så hun måtte vel sige noget og roligt åbnede hun munden "hvad med dig hvad er du kan høre du kan tale men du ligner ikke ligefrem noget menneske"spurgte hun roligt og kiggede lidt rundt om dem også tilbage på hvad denne her nu var, for hun anede virkelig ikke hvad hun skulle sige at det var, når hun jo ikke viste hvad det var at den var.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Tors 3 sep - 22:15

Han fnøs af hende, hendes forklaring lød underlig og uvirkelig, men igen, hans race var der, så hvad kunne ikke være virkeligt i den tid de var i. Og det ville også forklare hendes trælse lugt.
Let løftede han sit øjenbryn endnu højere da hun så fik frækheden af at spørge ham om hvad han var.
"det er måske ikke let at se med den her pels, den her manke, klør og tænder og ansigt?" spurgte han hende fnysende og hævede hovedet lidt.
"Jeg er en mægtig Liontaur, den fineste af sin slags" sagde han højtideligt og skød brystet frem. Han kunne godt være lidt fuld af ham selv engang imellem, også selvom han var et godt individ.
Han trak så sin pibe frem og tændte den roligt med sine to flintesten så ilden blussede i hovedet af piben og med et sug kom røgen ned i lungerne på ham, og roligt kunne han derefter puste det ud gennem næseborene mod hende.
"Men så, hvad laver en..... varulv?... her ude i ingen-mands land hvor kun dum-dristige mennesker kommer, og aldrig kommer tilbage fra?" spurgte han hende så ret undrende og lod sin ene hånd klø sig under hagen imens han virkelig prøvede at forstå hende, men han havde aldrig stødt på en varulv før, så det var lidt underligt det her syntes han.
Han tænkte dog at denne 'forvoksede ulv' nok ikke var den store trussel, så som tegn på han ikke ville smutte lige med det samme satte han sig ned med numsen mod jorden og i en ret stilling. Roligt lod han dog hovedet komme helt tæt på hende og snuste dybt til hendes hår og fnøs så kort før han tog hovedet til sig igen.
"ja det er sikkert ulven der gør du lugter sjovt, men må sige det er første gang jeg ser en... varulv.. i ser ikke ud af meget lige nu, bliver du større når du forvandler dig eller.. får du bare pels og ulve hoved på den sprinkle krop?" spurgte han hende undrende og så på hende med et elevator blik.
"forresten det er godt du er en kvinde, havde du været en mand havde jeg ikke kommet fredeligt" sagde han advarende til hende "menneske racen er den sidste der er velkommen her" sagde han og skar lidt tænder af ordet 'menneske'.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Tors 3 sep - 23:33

Hun kiggede på ham og lagde hovedet let på skrå mens hun lyttede til hvad han havde og sige til hende omkring sig selv, og hun nikkede så roligt "så du er en Liontaur altså kunne godt se løven over dig og resten af delen ligner jo så ikke løve men hest eller noget i den retning og kroppen er som menneske og er også grunden til du kan tale har jeg ret i det"sagde hun roligt og kiggede på ham, og prøvede jo bare og finde ud af så meget omkring hans race, da den var meget ny for hende, og hun ville jo godt vide en masse som hun nu kunne komme til og vide.
Hun lyttede roligt til det han spurgte om og fandt roligt noget papir og noget og blæk og pen "lad mig vise dig det men nej er ikke spinkel"sagde hun roligt og gav sig til at tegne med sit blæk og pen, for og give ham et ind blik i hvordan en varulv kunne se ud, da de jo alle var forskellige både med størrelse og den slags, roligt som hun sad der og tegnede kunne man godt se at det lignede en varulv, og alt det, hun havde øvet sig i at tegne siden hun var lille, så hun var ikke helt dårlig til det eller noget, og det kunne også ses på den tegning hun lavede nu her.
Hun måtte jo helst ikke lave fejl i det, da blæk jo ikke kunne blive visket ud på nogen måder, og roligt sad hun der og tegnede den og roligt blev hun færdig med den, efter der var gået noget tid, og roligt viste hun ham tegningen og smilte til ham, hun have godt nok gjort mere ud af den end hun burde, men nogen gange kunne hun godt lade sig rive med, når hun bare sad der og tegnede "hvad syns du"spurgte hun roligt og ville bare vide hans mening om hendes tegning og om hvad han tænkte om varulve, for hun var nok spinkel i det men når hun var varulv, så var hun ikke ligefrem lille længere.


//ps: ved godt at tegningen ikke er med blæk men forstil dig hehe//
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Fre 4 sep - 0:22

Han vidste ikke om han skulle føle sig fornærmet eller more sig over hende.
"en hest lige frem, så vidt jeg ved har hæste ikke klør og tær på deres fødder" sagde han og viste alle sine 4 fødder som ganske vist var ret løve lignende. Og han skulle lige til at bryde ind for at stoppe hende med hendes tegning, men da hun så trak sine ting frem blev han alligevel lidt nysgerrig, det var ikke ting han havde set før, og især ikke i stammen, der brugte de fingrene når de skulle male ting og sager, eller nogle gange deres haler hvis det skulle være sjovt.
Han kunne se hun var fordybet sig i tegningen og roligt gik hen og lagde sin store under krop ned ved siden af hende og så med imens hun tegnede og havde et interesseret blik på papiret. Han kunne godt se at det ikke var første gang, hun var god til at lave strøg og ramme rigtigt, noget han virkelig var dårlig til ved mindre det var krigsmaling i ansigtet og på kroppen, så syntes han selv han var god til at ramme.
Han nikkede så anerkendende og kunne godt tyde tegningen.
"det vil sige i bliver pumpet op" sagde han tænkende og lagde den ene hånd under hagen.
"ulv... varulv... ulv... varulv" mumlede han lidt for sig selv men trak så på skuldrene, "men hips som haps, i det mindste er du ikke rent menneske, for de er ikke rare" sagde han og rejste sig igen.
Han rakte hende så sin pibe og så roligt på hende, "smage?" spurgte han hende, gløderne var der stadigvæk så den skulle bare suges i så ville røgen komme i tykke lag, med en frisk smag og duft af æble, hvilket var Naggrü's ynglings for den var så dejlig blid og sød syntes han, men stadigvæk med et rigtig god kradsen til halsen, så det var ikke for begynder.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Fre 4 sep - 0:57

Hun kiggede roligt på ham med et stille smil på sine læber og nikkede til det han havde sagt angående hans fødder selvom hun havde været helt væk i sin tegning og alt det, men roligt så hun på ham og smilte "altså ja man kan godt sige at vi bliver pumpet op på en måde men processen er ikke ligefrem en leg da det kan gøre ondt på en så længe man ikke er van til at forvandle sig da vores knogler ændre sig og klør kommer ud fra spisen af vores hænder og den slags ting"sagde hun roligt og viste ikke hvad hun ellers lige skulle sige, for det var jo ikke sjovt og blive forvandlet, men der var jo nogen som var blevet van til det, men dog havde hun ikke mødt mange af hendes art udover den som havde gjort hende til en varulv.
Hun kiggede roligt på ham "mennesker er de ikke rare er de da ude efter jer"spurgte hun roligt og kiggede på ham og kunne da ikke lide den tanke om det, for han var da noget for sig selv og hans race, de skulle da ikke jages som dyr, selvom de godt nok lignede en løve bare anderledes.
Hun kiggede på hans pibe og tænkte kort over det før hun tog imod den, da hun mente at det ikke kunne skade og prøve noget nyt som dette her, og roligt tog hun et sug og kom roligt til at hoste lidt af det, da hun jo ikke havde prøvet og ryge noget som helst som dette her, hun havde viste aldrig rørt nogen form for ryge midler, hvis det var at hun selv huskede rigtig "det da vist ikke noget for en nybegynder det der er det vel"sagde hun roligt og kom med et sidste kort host og kiggede på ham, før hendes smil kom på hendes læber igen, det var nu rart nok og snakke med ham, selvom det var lidt underligt og snakke med en løve art som ham, der kunne tale og havde hænder så det ud til, men som de havde snakket så var hun endeligt glad for at hun ikke var menneske mere, når han havde sagt det på den måde, at de ikke var rare og alt det.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Fre 4 sep - 16:28

Han stod lidt og gloede på hende og rynkede på næsen imens hans åndedræt blev tungere imens hans ene øje spassede lidt ud "Det er menneskenes skyld hele min stamme blev udslettet.. og for hvad? for vores pels, skind, det her ansigt" sagde han måtte lige tage nogle sekunder for at puste ud og hidse sig ned igen, det var virkelig provokerende bare at tænke på de mænd som havde gennem slagtet hans stamme og efterladt det hele ukendeligt.
At hun tog imod hans tilbud om at prøve hans pibe kom faktisk lidt bag på ham, men han syntes det var lidt morsomt at hun hostede, han kunne godt se hun var nybegynder til det, men lod hende nu beholde piben lidt endnu, og selv luntede han kort tilbage og snuppede en af sine andre piber, tændte den, og stod så og røg sammen med hende, det var dejligt afslappende syntes han.
Han sendte hende roligt et lidt undersøgende blik, for han tænkte lidt om hun havde nogle efter effekter af hendes varulve forvandlinger, som eksempel vis, øre eller hale eller noget som fik hende til at se lidt mere dyrisk ud end hun gjorde lige nu. Men det eneste han rigtigt kunne finde på hende var hendes underlige lugt.
"har du nogle... krops dele? som er blevet fordrejet af din varulve forvandling?" spurgte han hende så undrende og puffede lidt til hendes top, dog uden at røre hendes hud, han var ikke helt sikker på hvad hun måske havde gemt under det stykke stof. Det var trods alt ikke noget at hans art rigtig gik med, hvis det endeligt var, så var det rustning de havde på, til når de skulle slås imod nogen.
"Hvorfor har i to-benede altid stof på jer? hvad dækker det som ikke skal ses?" spurgte han hende meget undrende, men kunne nu godt se at hun ikke rigtig havde pels, men var det virkelig så slemt at ikke have pels på at de måtte tage et godt tæppe og vikle rundt om sig??

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Lør 5 sep - 12:50

Hun kiggede på ham og fik det godt ved og ikke være menneske nu hvor hun havde hørt hvad menneskerne havde gjort, og hun så lidt på ham "det er jeg ked af og høre"sagde hun roligt og kiggede på sin tegning og tog endnu et sug af den pibe hun havde som han havde rakt til hende, dog hostede hun ikke lige så meget.
Hun kiggede roligt på ham og smilte stille og roligt og lyttede til hvad han ellers sagde til hende "altså vores ben bliver lidt anderledes ikke fordrejet men de komme til at blive bøjet og den slags så det ligner mere ulvens ben hvis du forstår hvad jeg mener her"sagde hun roligt og stod stadig med hans pibe, og så at han tog en anden og undrede sig over at han ikke bare bad om at få den hun havde tilbage, det var jo ikke sådan at hun ville beholde den, men det lod til at han ville ryge sammen med hende, men det var jo også hyggeligt nok efter hendes mening.
Hun kiggede på ham og hævede et øjenbryn "altså vi har noget og skjule under vores tøj sådan noget som dem her"sagde hun roligt og lagde en hånd på sit ene bryst, bare sådan for at vise hvad hun mente, dog havde hun ikke trukket op i sin trøje for at vise ham det, og alt det "også har vi vores kønsdel nede mellem vores ben"sagde hun roligt og kiggede på ham med et stille smil og kiggede så lidt rundt og slappede bare af mens hun sad der og alt det.
Hun følte sig dog tryg ved og snakke med ham lige nu, selvom det også var underligt og snakke til en løve, men hvad var ikke underligt i denne her verden snart, så man kunne jo ligeså godt snakke til en løve som så meget andet.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Lør 5 sep - 13:08

Han så lidt tænkende på hende og vendte så siden til og strakte sit bagben ud som også var lettere bagben-bøjet som de normalt havde.
"Lige som det her?" spurgte han hende undrende og tænkte lidt at det måtte da være svært at holde balancen på kun to ben som var bøjet underligt. Han kunne i hvert fald ikke komme i tanke om en enkel god stilling at stå på når man skulle stå på bagbenene, men han havde også rigeligt med vægt med sine forben og armen, så det var nok der hans problem var.
Han så meget undrende på hende og især da hun nævnte kønsdele.
"men det var vi da også" sagde han og løftede så sit bagben. Der var intet at se ud over en masse pels, kun to pelsede bolde og en bule kunne udtegnes i den ellers lidt lange pels.
"og vores kvinder havde også sådan nogle til at amme små babyer med, men aldrig dækket til.. er det fordi i mangler pels?" spurgte han hende så og kom til at tænke på at det kunne da godt være det var mere kulden så at de dækkede deres skønsbestemte dele til for.
Det var virkelig mærkeligt at endeligt få snakket med en art af et menneske, om deres mysteriøse udseende og påklædning, for det havde undret ham en del, for de havde højst bælter på med grej og masker til deres bål-fester.
Han kom til at tænke på noget imens han tog et sug fra sin pibe.
"mund vi ligner hinanden hvis vi får vores pels af" mumlede han undrende, selvfølgelig var det svært med hovedet og hænderne og hans underkrop, men overkroppen var nu ret standard, stor, bredskuldret, muskuløs, og meget menneskeligene i bygningen.
"i er en sjov race" sagde han og smilede stort til hende med hele tandsættet af skarpe tænder.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Lør 5 sep - 17:37

Hun kiggede på ham og slappede roligt af da han viste hende hans bagben "noget ligne kan man da godt sige"sagde hun roligt og smilte, da hun ikke var helt sikker, men hun ville da mene at de ligende noget ligende det han havde som bagben.
Hun kiggede på ham og smilte roligt "altså ja det vil da også se mærkeligt ud hvis i ikke havde noget der jo men jeg mener vi har ingen pels der dækker os der nede eller jo nogen har andre har ikke men det ikke sådan en tyk pels hvis du er med på hvad jeg mener her for det derfor vi har tøj på man kunne kalde det for at vi er hårløse aber hvis man kan sige det sådan"sagde hun roligt og kiggede på ham med et stille smil på sine læber og håbede på at han forstod hende og den slags der, for hun kunne vel ikke forklare på en anden måde, roligt kiggede hun på ham "vi er en sjov race hvorfor"spurgte hun roligt og kiggede på ham med et stille smil på sine læber, for han var jo heller ikke noget man så være dag eller noget som helst, men det var der jo så mange ting som der var at man ikke så være dag, hun tog piben og tog et sug af den og slappede bare før hun pustede røgen ud stille og roligt og anede ikke hvad hun skulle sige, da hun ikke havde noget og sige til ham lige nu og her, for man kunne jo ikke sige noget når man ikke havde noget og sige.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Lør 5 sep - 18:43

Han nikkede til hende med at han forstod hende godt.
Roligt tog han et sug fra sin pibe før han så begyndte at svare hende.
"Jo ser du. når jeg ser mennesket" startede han ud med.
"så kom de i rustning, og sværd og alt det.. hvilket er normalt i krig.. og i vinder så meget.. men" sagde han og roligt løftede en finger.
"stadigvæk er i for.. flove over at vise jer selv" sagde han og nikkede mod hendes tøj.
Han strakte sine arme ud og så sig omkring.
"Der er ingen som her som kan se dig som faktisk tager sig af om du har tøj eller ikke tøj på, kun om du kan overleve selv" sagde han og fik så et lidt drilsk smil.
"Prøv du at tage tøjet af, jeg er sikker på der ikke er nogle mænd her som vil glo på dig" sagde han nærmest udfordrende til hende og krydsede sine arme over brystet før han tog et sug fra sin pibe igen og så på hende med et hævet og ventende øjenbryn.
"og hvis du siger at der er for koldt her så tror jeg ikke på dig" sagde han og hævede sit smil lidt imens han lænede sig op af et træ imens hans blik lå på hende, nogle gange kørte det lidt op og ned af hende, og nogle gange var de bare fokuseret på hendes øjne.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Søn 6 sep - 0:04

Hun kiggede på ham og slappede roligt af, og tog et sug af pibe og lyttede til hvad han sagde til hende og løftede sit ene øjenbryn, og undrede sig over det han sagde til hende "så du siger altså du vil jeg skal taget tøjet af"sagde hun roligt og lagde en finger på sin hage og kiggede lidt rundt også på ham.
Hun sad bare der "grunden til at vi går med tøj har jeg en ide om hvorfor nok fordi der er folk som kan finde på at udnytte kvinder som mig hvis du forstår mig ret"sagde hun roligt og rejste hun sig op og gik lidt rundt, og kiggede sig omkring i denne her smukke omgivelser som der var og smilte roligt, og viste ikke om hun skulle gøre det eller ej, roligt gik hun bare der og tænkte før hun lagde en hånd på vær side af sin trøje og roligt hev den roligt over sit hoved, man kunne godt se at hun ikke havde bh på, da hendes ryg var bar, hun lagde den roligt over sin taske og kiggede på ham med et stille smil før hun stille åbnede sine shorts og trak både dem og hendes trusser ned.
Hun stod der roligt og lagde det ved resten af sine ting og stod med ryggen til hende "jeg vil ikke ligefrem sige der koldt her men mere rart da der jo er varmt her"sagde hun roligt og kiggede på ham med et smil, men dog stadig med ryggen til ham, hun stod der med sine gode former og den slags der, men hvorfor han ville han hende til at taget tøjet af, var stadig noget der undrede hende, men nu havde hun gjort det så kunne han da ikke klage eller noget som helst lige nu og her, og roligt kørte hun en hånd gennem sit hår.
Hun stod der og anede ikke hvorfor hun gjorde det, men nu stod hun der, og følte sig fri eller hvad man kunne sige at hun var, altså hun var jo fri for tøjet lige nu og her, men dog følte hun at det var lidt underligt at han var der og kunne se hende, men sådan var det nu jo.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Søn 6 sep - 0:47

Han så undrende på hende og forstod hende ikke helt, "udnytte? er kvinder ikke farlige med jeres race?" spurgte han hende undrende og havde lidt svært ved at forstå hende.
Ingen turde at 'udnytte' en Liontaur kvinde, de havde man fået nogle meget få beviser på at det var en yderst dårlig ide, især med 4 ben go to hænder der har kløer, at se de mænd som prøvede på noget blive truet på livet hvis de prøvede på noget var som et mareridt næsten. Men okay hun så heller ikke ud til at have de skarpeste negle og de mest spidse tænder.
Han så lidt på hende imens hun trak sit tøj af, og syntes det så lidt underligt ud at hun ikke havde pels på kroppen.
Kort så han op i luften "Nej det er ikke varme vi mangler her, nogle gange mere det omvendte" sagde han roligt, "men igen, det er godt det ikke er lige som i 'Valley of a thousand winters'... der er bare koldt" sagde han og gøs let
Roligt traskede han så hen foran hende og gav hende et studerende blik og endte med at trække på skuldrene, selvom han godt kunne mærke hans kinder blev lidt varme.
"Ja kan godt se hvad du mener nu" sagde han roligt og tog et sug fra sin pibe, hendes kønsdel var ikke så godt dækket til som hans var, men det var alligevel lidt sjovt at se pels der nede når hun ikke havde noget på resten af kroppen.
Et lille smil gled over hans læber, det var lidt sjovt at menneskeracen havde mistet så meget pels. Kort rystede han så på hovedet og så på hendes øjne.
"Hvordan føles det så at være fri fra stoffet?" spurgte han hende undrende og koncentrerede sig meget på at holde blikket på hendes øjne, også selvom hans synsfelt var langt større end bare at se på hendes øjne, så han fik stadigvæk det meste af hendes krop med i blikket.
En ide skød pludselig op i hans hoved, og hurtigt så han sig omkring og kiggede så kort nede på jorden efter noget særligt.
Han fik et stort smil da han fandt hvad han ledte efter, og tog en grønlig fjer op fra jorden, børstede den først lidt ren, også gik han helt hen foran hende. Hans brystkasse var ude foran hendes ansigt, og roligt bukkede han sig lidt over hendes hoved og begyndte at pille lidt ved hendes hår.
Efter lidt tid, trådte Naggrü tilbage og blinkede til hende.
"Så nu ligner du en rigtig stamme-kvinde" sagde han og havde bundet fjeren i håret på hende, så den stak lidt indianer-agtigt ud, lige som dem han havde i sin manke.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Søn 6 sep - 1:21

Hun stod der roligt og slappede af og lyttede til ham "ikke alle kvinder kan forsvare sig selv der nogen som kan være stærkere end andre for det meste fordi der er noget overnaturligt over dem fx mig godt nok ligner jeg et menneske men er stærkere end dem ihvertfald lidt mener jeg"sagde hun roligt og kiggede lidt rundt og kom til at tænke lidt på hvad der havde været sket den dag hun, da hun jo havde været ude for at være slave for en anden, men den fyr forsvandt så hun tog det som hun var fri nu.
Hun kiggede på ham da han snakkede om varmen og noget med vinter og den slags der og hun stod lidt der og før hun viste af det, så stod han der foran hende, og hun kiggede sådan set ind på hans brystkasse og mærkede godt at han rørte ved hendes hår "hvordan det føles altså det dejligt men vi har jo en grund til at gå med det som da jeg tror der love for det men er ikke sikker inde i byerne så ja"sagde hun roligt og smilte da hun hørte det sidste han sagde "virkelig hehe der kan man bare se"sagde hun roligt og smilte lidt, og havde ikke lige regnet med at han ville gå så tæt på hende, men for hende gjorde det ikke noget, for det var jo ikke fordi der ville sket noget og den slags der, eller det kunne man jo aldrig vide men nu måtte man jo se, alt kunne jo ske dog var hun jo ikke ude efter sådan noget der, så nu måtte man bare se hvad dagen ville bringe på, men hun måtte sige hun følte sig fri som en fugl uden tøj på og alt det.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Søn 6 sep - 1:49

Han nikkede forstående til hende og lagde sin hånd på hans hage.
"Nu mangler du bare lidt krops maling så er du næsten en del af stammen jo" sagde han og blinkede til hende imens han lagde sine arme over kors.
"det er nu noget sjovt at der skal være regler for den slags, i er virkelig emsig over at vise hud er i ikke... eller de andre i hvert fald" sagde han med et løftet øjenbryn.
Han kunne godt lide at se hende nyde at være fri, det var en rar følelse at kunne vise andre friheden i naturen, frem for deres lukkede og usunde samfund.
Men nu hvor han havde befriet hende lidt, tænkte at han at hun måtte være klar til at komme ind i hans lille.. hule af en art.
"vil du med ind i mit hjem?" spurgte han hende så og trådte let til siden og så over til sit eget lille private område, lågen var stadigvæk åben, han havde ikke taget sig meget af den endnu, men der var nok heller ikke mange som turde at nærme sig lige nu, for det var allerede i går han havde afmærket sit territorium.
"der er flere forskellige blade man kan ryge, og har vist også lidt kød tilbage" sagde han og tænkte lidt om han skulle prøve hende på hans fredspibe, der kun blev brugt til at danne fred mellem to partner. Men det var kun den ene grund, den anden var at det var virkelig stærke blade der blev brugt så effekten af den var kradsende og ret påvirkende og i værste tilfælde give en mild form for at blive komplet blank. Det var dog altid noget som gik væk efter nogle få minutter, men det var sjovt i den tid det varede, og det var altid svært at gå lige bagefter.
"måske kan vi også prøve min stammes berømte fredspibe" sagde han og smilede stolt og stort, og lavede gestus til at hun bare skulle gå ind.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Søn 6 sep - 2:15

Hun kiggede roligt på ham "altså sådan er det jo men man kan jo ikke gøre noget ved det"sagde hun roligt og kiggede lidt rundt og slappede sådan set af, da hun jo var fri for tøj og den slags der og lyttede roligt til hvad han sagde, og tænkte lidt "fredspibe"spurgte hun roligt og gik med ham og anede ikke hvad han mente med det udover det var noget med fred i det, men om det var en pibe eller noget andet han mente det var hun ikke sikker på lige nu, så hun kiggede roligt på ham før hun gik indenfor i hans 'hule' og kiggede sig omkring.
Hun kiggede på ham "så det er her du bor"spurgte hun roligt og kiggede sig bare omkring og viste ikke hvad hun skulle her lige nu andet end og kigge på, men det måtte hun jo vente og se.
Dog roligt kiggede hun sig omkring og anede ikke hvor hun skulle sidde eller hvad hun skulle gøre lige nu, så hun stod bare der og holde sine hænder foldet sammen foran hendes, så hendes øverste parti blev trykket lidt sammen, men ikke alt for meget men dog alligevel da hun havde sig et par gode nogen siddende, men hun gjorde det jo ikke for at være tiltrækkende eller noget, for hun tænkte slet ikke over det eller noget som helst, så ja hun var sig selv overfor ham, nogen ville mene hun var for billig men det mente hun ikke om sig selv, da hun jo bare gjorde ting som hun havde lyst til, dog var hun jo tjenestepige for kongen af den by hun sådan set boede i.
Så hun var sådan set på en lille ferie som hun havde taget, dog håbede hun ikke at de fik brug for hende på slottet, for så stod hun nok til at få lidt skæld ud men det var jo så også det.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Søn 6 sep - 2:41

Han kravlede ind efter hende, og rejste sig stolt op i hans lille hule af en art, hvilket bare var et stykke jord der var omringet af store høje og tætte buske, som dannede en cirkel, også et lille vandløb der løb igennem ved den ene side, med frisk drikkevand. I hvert fald rent nok for ham.
Han gav et let nik.
"Yep det er her hvor jeg bor, midlertidigt, det var sådan en hurtig løsning efter stammens fald, også har jeg ikke rigtig fået omhuset mig endnu" sagde han og kløede sig let i nakken. I den anden ene af der hvor vandet var, havde han lavet en lille bålplads, med sten lagt i en cirkel så det kunne holde ilden på plads. Det var også der hans taske med alt hans grej var, og roligt gik han over og satte sig med ved stedet, dog stadigvæk med overkroppen mod hende. Han roede lidt i tasken, indtil at han trak en underarms lang tynd pibe frem, der havde mange flotte udskæringer om pinden, den var virkelig pæn. Der var allerede urter der var stoppet i enden, så det var egenligt bare med at tænde den.
"Fredspiben er til at lave fred mellem to personer, den symbolisere at man deler ånderne med hinanden, at man gir hinanden ære" sagde han roligt og lod så to gnister glide ned til urterne, og straks begyndte der at komme en dejlig duft rundt i hans lille hjem.
Han gav den nogle sug før han rakte Nancy den, og udåndede roligt røgen imens han godt kunne mærke effekten begynde at tage plads i ham. Han følte sig en smule skæv allerede. Men det var en dejlig form for skævhed, fredfyldt, frit og åbent.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Søn 6 sep - 3:09

Hun kiggede roligt på ham med et stille smil på sine læber og nikkede til hvad han sagde "altså det jo en god løsning må jeg sige, altså hvis det var mig så var jeg ude i det fri og prøvede på at finde hjælp efter sådan noget ville jeg mene"sagde hun roligt og kiggede på ham, mens hun så ham lede efter noget og kiggede på den genstand som han fandt som lignede piben, som han kalde fredspiben.
Hun kiggede på ham som den blev tændt og nød duften af den, da hun syns den havde sig en rigtig god duft og alt det, hun lavede en snuse lyd med næsen og smilte bare af det, da hun havde den der gode lugte sans som hun havde og alt det, og roligt kiggede hun på ham da han rakte hende piben og alt det, roligt tog hun imod den og roligt tog hun den til munden, og tog nogen sug af den, og kunne godt mærke at den var stærk og gjorde hende skæv i det, men dog kunne hun godt lide smagen af det, og roligt pustede hun røgen ud og så på ham "den er god men stærk"sagde hun roligt og i stedet for at stå op og alt det, fandt hun sig en måde og sidde nemlig på hendes bare mås på jorden eller hvad man vil kalde det.
Hun kiggede på ham og smilte bare til ham, man kunne godt se at det kørte lidt rundt for hende, hvis man kiggede hende i øjne, men dog slappede hun af og alt det, da den jo havde den effekt på hende som den havde, så man kunne jo kun tage det som noget godt, og det lod jo ikke til at han var farlig overfor hende eller noget som helst, så det var godt.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Søn 6 sep - 3:34

Han nikkede til hende, "det er også derfor det kun når man møder nye venner at den bliver trukket frem" sagde han og roligt kravlede over til hende og blidt tog toppen og tog et godt sug imens hun holde den.
Roligt gled røgen ud gennem hans næseboer.
"det var også de tidspunkter vores ældste var sjovest, for de fik altid lidt for meget af det" sagde han og lo let før han lod sig dumpe ned på ryggen imens han pustede det sidste røg ud af lungerene og bare nød smagen i munden. Det var virkelig dejligt at endelig få den frem igen, der havde bestemt ikke været mange muligheder for at få lov til at trække den frem for de gamle traditioner. Han gav et lille hik fra sig.
"Hvordan kan det egenligt være du er så rolig med mig? jeg er jo stor og har tænder og klør, så jeg kunne jo æde dig og i værste tilfælde parre mig med dig?" spurgte han hende så direkte og åbent. En af de dejlige effekter ved at være skæv, ærlighed.
Han kløede sig let på sit behårede bryster med sin store hånd før han lagde den på hendes ryg og så på hende roligt. Blikket gled lidt op og ned af hende imens han studerede hendes former.
"Er du gift? du må have mange bejler efter dig" sagde han helt roligt og ærligt, med et ret skævt blik.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Søn 6 sep - 3:55

Hun sad roligt der og slappede af mens hun havde denne her virkning fra fredspiben og alt det, og lyttede til hvad han sagde til hende "hvordan jeg kan være så rolig altså du har ikke vist antegn til at angribe mig du virker venlig så længe man ikke komme med en høtyv og truer dig eller for den sags skyld hvis man er menneske hvis du forstår mig ret, og hvad mener du med parre er det sex vi snakker om her nu"sagde hun roligt og havde aldrig hørt det ord før, selvom hun var en varulv og alt det, havde hun aldrig mødt andre varulve udover den som gjorde hende til hvad hun er i dag, men det var jo bare sådan.
Hun kiggede på ham og rystede på hovedet "er ikke gift og med bejlere mener du så beundre eller noget i den still der må jeg sige nej der endeligt ikke mange som har lagt an på mig eller noget i den still dog må jeg sige lige nu er jeg ikke sikker på om det overhovedet er det du spørger om"sagde hun roligt og kløede sig i nakken og var virkelig ikke sikker på noget lige nu, da hun var skæv og alt det, men hun var rolig.
Hun kiggede på ham og undrede sig stadig over hvad han mente med sådan noget som parre og alt det, men hun tænkte stadig at det kunne være noget seksuelt han mente, men hun sagde ikke mere lige nu, da hun som sagt ikke var sikker i sin sag om hvad der overhovedet forgik lige nu, da hun jo ikke var van til at være skæv eller noget i den form.
Hun sad der og var nøgen men følte sig fri, da hun jo viste at hun var ikke den eneste der var det, selvom hun godt viste han havde sin pels, hvor hun ikke havde noget andet end hår på hovedet og alt det halløj der.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Søn 6 sep - 4:22

Han så på hende og måtte koncentrere lige kort for at forstå det hun havde sagt, men endte så med at nikke. "Ja det er vel sex jeg snakker om... det bare sådan et brutalt ord syntes jeg" sagde han og tågede lidt før han satte sig op igen og tog et hvæs af piben igen og lod denne gang røgen glide ud mellem tænderne på ham.
"bejlere, mænd på knæ, beundre, begloer, du ved den uhyggelig slags mænd" sagde han og lo varmt
Han drejede sig let om, så han havde fronten mod hende, dog med resten af kroppen liggende ved siden af hende.
"Du er ellers en velformet kvinde, utænkeligt at du ikke har mange bejlere rendende efter dig" sagde han og kom med et lille hik og lavede en gestus til at hun bare skulle ryge løs på piben.
Han tog selv et godt hvæs fra den før han gav hende piben igen og kunne godt mærke det drejede lidt for ham lige nu og hans tanker var bestemt ikke holdt tilbage mere.
"Kunne det ikke være lidt vildt hvis vi havde sex lige nu? jeg mener, vi begge nøgne, og vi er... af modsatte køn, så vi kunne da godt have sex kunne vi ikke?" spurgte han hende og trak på skuldrene
"så skide værd at jeg er et mest et dyr, det kan kun gøre ting sjovere." sagde han med et smil og fniste lidt imens han prøvede at holde sin fokus på hende.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum