Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Alane
 
Lori
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156680 indlæg in 8139 subjects

Why do you smell? - Nancy //xx//

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Søn 6 sep - 12:28

Hun kiggede på ham og slappede roligt af mens hun sa der på en bare mås og alt det "er sex et brutalt ord syns du"sagde hun roligt og kiggede lidt rundt også på ham igen og slappede bare af, og tog imod piben og tog en del sug af den og kunne godt mærke virkning af det, og det hele begynde og køre rundt for hende.
Hun sad lidt og kiggede på ham, for at sådan at kunne ha sit focus på hvad han sagde og prøvede virkelig på at forstå, hvad det var at han sagde "altså tror jeg godt vi kunne men vil det ikke komme til at gøre ondt på mig for du er jo en løve der nede så du er jo anderledes hvad angår din private del"sagde hun roligt og kiggede på han og sad bare lidt der og tænkte, selvom det kørte rundt for hende, bare det at hun skulle holde focus på noget var svært for hende lige nu, så lige nu fortrød hun at hun havde taget de sug nu, men det var forsent nu, da hun jo havde taget dem og alt det halløj der, og roligt kiggede på ham og anede ikke hvad hun skulle sige mens hendes tanker var anderledes *ligger han virkelig op til det jeg tror eller hvad forgår der lige nu*tænkte hun roligt for sig selv og anede ikke hvad der sådan forgik, men det skulle hun nok finde ud af, når der engang ville ske noget lige nu og her, for nu sad hun jo bare der og ventede på at se hvad han ville gøre og den slags der.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Søn 6 sep - 13:23

Han kunne godt mærke han havde svært ved at tænke helt klart nu, det var også derfor han mere fulgte instinkter end fornuften.
Det ville selvfølgelig være en dårlig ide at have sex lige nu men hans instinkt sagde at der lige nu var en lækker dame i hans hus som han måske kunne skabe en chance for at parre sig med.
Han løftede et øjenbryn da hun spurgte om det ikke ville gøre ondt på hende på grund af hans private dele var anderledes.
"altså jeg er stadigvæk lidt menneskelig, så jeg tror ikke du vil finde den så anderledes, jeg syntes i hvert fald den er meget normal i det" sagde han og løftede så sit ene bagben imens han lod sit blik glide hen af hendes ret så flotte former der kurvede sig ned af hendes krop,
Pludseligt begyndte der at glide en letter rødlig og horn-formet lem ud, der havde en brede der gjorde at hun lige kunne holde om den hvis hun brugte begge hænder i den gode ende, men gik så ned og blev spidset ud i enden.
"er du stadigvæk sikker?" spurgte han hende og så ned på sin eget private del og grinede lidt fjovet, tydeligt påvirket.
"og du da også halv ulv nu så det skulle da ikke være noget problem" sagde han med et løftet øjenbryn og så så tænkende på hende men fik så et drillende smil.
"prøv at rør den, den er meget glat" sagde han drillende til hende, men først bød han hende lige på et sug mere på den fredspibe.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Søn 6 sep - 14:39

Hun kiggede på ham og slappede roligt af og viste ikke rigtig hvad hun skulle gøre, da hun følte at hun var på vild marken selv, og havde jo aldrig været sammen med en af hans art eller noget, da han lod til at være den sidste af hans art og alt det, men hun var forvirret, hvorfor var han sådan fulde han nogen instinker eller hvad gjorde han.
Hun kiggede på ham da han løftede sit ene ben og noget kom frem, og hun kiggede roligt på dette her rødlige der kom ud, som vist var hans lem, og hun så lidt undrene på det "sagde du ikke du var menneskelig altså det ligner ikke ligefrem et normalt lem"sagde hun roligt og kiggede lidt på ham, også ned til hans lem som det vist var, og roligt hørte hun hvad han sagde til hende og anede ikke hvad hun skulle svare eller noget, men roligt lod hun en finger røre ved den stille og roligt, og kunne godt mærke at den var glat, og roligt lod hun hendes hånd tage let fat i den, så meget hun nu kunne holde om den med en hånd og roligt kørte hun hånden op og ned på den "jeg ved ikke hvor sikker jeg er på det men kan knap holde om den som jeg normalt kan med et lem hvis du forstår mig det her er nyt for mig altså at se dit lem, har aldrig haft sex som ulv"sagde hun roligt og kiggede på ham, man kunne se på hende at hun var ikke sikker men dog var hun nysgerrig på samme tid, og normalt for hende gav det ikke gode resultater for det meste, som hun sad der og havde hans lem i hånden, hendes skævhed var der stadig og hendes fornuft var blevet overtaget af hendes nysgerrighed, og roligt rykkede hun lidt på sig så der var lidt mellemrum mellem dem, og roligt uden hun selv tænkte over det lagde hun sig ned og havde hans lem foran sig, hun kiggede roligt på den og lod sin tunge komme ud og ramte spidsen på den op til flere gange, og lod hendes anden hånd som var fri køre ned af sin krop og ned mellem hendes egen ben og roligt nussede hun sig selv på hendes private del, man kunne godt sige at hun var let tændt af hvad der forgik lige nu.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Søn 6 sep - 15:00

Han så ned på sit lem og så undrende på hende, han måtte dog alligevel give hende lidt ret, for han havde trods alt aldrig set et menneske lem før i sit liv.
Spændingen steg dog da hun begyndte at tage fat om hans lem, og han tænkte at hun sikkert ikke havde noget imod den, hun så i hvert fald ud til at være mere nysgerrig end bange.
Men en følelse af stolthed ramte ham da hun sagde at hun knap nok kunne holde om den som hun normalt kunne, det rejste hans morale en god del og gjorde ham ret selvsikker på sig selv nu,
"jamen tag dig god tid" sagde han frækt til hende, han holde dog lidt undrende øje med hende da hun rykkede lidt på sig og så lagde sig ned så hun havde hovedet ud foran hans lem.
Men den undren blev erstattet med et nydende suk da hendes lille tunge ramte hans lem og især da det var spidsen af hans lem. Det var svært at bare ligge der og modtage med et løftet bagben, og han kunne se at hun også havde noget kørende nede mellem hendes ben. Roligt og lidt svimmelt rykkede han nu på sig, så hun stadigvæk havde hans lem ud foran hendes hoved, men han lå den modsatte vej og havde sit hoved bukket ned mod hendes private del, som han først gav et let snus. Duften af hendes private del tændte hans lyster rigtig meget, og han kunne næsten mærke hvordan det dunkede i hans lem for at komme i gang.
Men han ville nu også lige prøve det hun havde gjort på ham, bare på hende, og let løftede han så hendes øverste ben, og stak uden tøven, hovedet ned og lod hans store ru tunge glide hen over hendes private del.
*Wow en smag!* gør det igennem hans tanker imens han nu ivrigt slikkede hende med tungen, hele vejen fra start til slut. Han havde så sine forpoter som stadigvæk var fri, hvor han lod den øverste tage fat om hendes baller, og den anden gled ned og tog fat om en af hendes bryster og blidt masserede det i hans pelsede pote.
Det var nok en god ting ved at have 4 ben og 2 arme, man kunne røre meget på en gang.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Søn 6 sep - 22:16

Hun kiggede på det mens hun lå der og legede med sig selv og roligt lå og slikkede på hans lem med sin tunge og kunne godt høre på ham, at der kom et eller anden form for suk fra ham af, og hun smilte bare for sig selv som hun lå der.
Hun blev roligt ved med og slikke spidsen af hans lem og gav den nogen små kys ind imellem og den slags der, og før hun viste af det mærkede hun noget nede mellem hendes ben og kom med nogen små støn af hans rug tunge som ramte hendes private del, og roligt som hun mærkede det tog hun fat så meget hun kunne om hans lem og suttede let på spidsen af den.
Hun lå der og var roligt og måtte jo se hvordan det kom til at gå, man kunne jo ikke gøre andet end og tage det som det kom, nu var der jo ikke nogen vej tilbage på nogen måder, for hun vil jo helst heller ikke gøre ham sur eller skuffet over at hun startede noget, men ikke sluttede det ikke, så hun forsatte bare med det hun gjorde og håbede da at han kunne lide det, men dog lod det til det.
Hun tog så meget af den hun kunne ind i munden, for at give ham en blowjob, selvom det var svært og give til noget som var bredder end det man var van til, men nu prøvede hun på det så kunne man jo kun gøre sit bedste, for at han nød det og den slags ting der.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Søn 6 sep - 22:35

Han havde meget tung åndedræt, hun gjorde det virkelig godt med hans lem, især da hun så prøvede at give ham et blowjob, skønt det var svært for hende at få den i munden kunne han stadigvæk mærke at hun gjorde sig umag, og det nød han til fulde drag.
Han besluttede sig så også for at tage det et lille skridt videre og lod så hans store tunge trænge ind i hendes private sted, og lod den dreje og vride og slikke hende op i hendes private. Det var faktisk slet ikke så slemt som han egenligt havde frygtet lidt, det var næsten ren ekstase. De safter hun havde der nede duftede tiltrækkende til ham, det var en vildt erotisk duft, og smagen gjorde det ikke meget bedre, det var sødt, næsten lige som honning, så det var svært at lade være med at slikke hende ivrigt da han virkelig nød det.
Men han kunne ikke holde tilbage mere, ivrigt vente han hende på ryggen, imens han fik kravlede sig halvt op, og kravlet ind over hende med hele sin krop.
"nu kommer jeg grrrr" sagde han og blinkede til hende imens han havde et tydeligt blik der var påvirket og tændt som et rigtig han-dyr var når han kunne lugte en våd og sex-klar kvinde.
Han kom dog til at tænke på noget.
"nu du jo varulv, lyst til at gøre det som rigtig dyr?" spurgte han hende med et frækt smil og hentyde til om hun ville ligge på alle 4 og han så skulle tage hende bagfra, lige som i det normale dyrerige. Med hans påvirkede hjerne tænkte han at det kunne være rigtig sjovt at prøve, og måske også ret sexet af hende, han kunne næsten se den strittende bagende for sig.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Søn 6 sep - 23:54

Hun lå der og slappede af mens hun gjorde det og mærkede hvad han gjorde ved hende der nede og stønnede lidt højere end hun havde gjort, og ende med at måtte stoppe med og give ham blowjobbet og den slags der og kiggede på ham, mens hun bare stønnede af det.
Hun så op på ham da han sagde noget og smilte roligt til ham og lyttede bare til det han spurgte hende op og tænkte lidt over det, mens han ventede og hun tænkte og den salgs der, kiggede hun på ham "du mener doggy-style tror jeg nok det bliver kaldt normalt"sagde hun roligt og lå stadig der og tænkte, men hun kunne ikke se hvorfor det ikke skulle kunne lade sig gøre, og roligt så hun op på ham "okay men vær forsigtig er jo ikke lige så holdbar som hunnerne af din art måske ville være hvis du er med på hvad jeg tænker på her"sagde hun roligt før hun kravlede lidt væk fra ham og satte sig let op og alt det, før hun vende sig med ryggen til ham og satte sig på knæ, og roligt lænede hun sig forover og hendes røv kom op og stritte op i luften, og hendes bryster var nede tæt ved jorden, så hun ventede bare på at han gjorde noget, og håbede mest på at han ville være rolig for hun var jo ikke lavet af stål eller noget, og hun var stadig sårbar da hun jo var menneske som bare havde en ulve side kunne man sige.
Hun ventede bare og svang let med røven for sådan at vise at hun var klar på det, men nu håbede hun ikke at hun kom til at fortryde det på nogen måder, eller hvis han ikke lyttede, så måtte hun jo prøve og få det stoppet, men nu måtte det jo vise sig om hvad der kom til at ske.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Man 7 sep - 0:13

Han holde øje med hende da hun kravlede lidt væk og kunne mærke lysten stige i ham i takt med at hun gjorde sig klar til ham.
Han havde hørt hvad hun sagde men tænkte ikke så meget over det, alt han rigtig tænkte på var at hun var det modsatte køn, og hun skulle nok få en god tur med ham, det var noget han nok skulle sørge for.
"bare rolig, det her komme du aldrig til at fortryde i dit liv" sagde han til hende og roligt traskede over til hende, imens han så virkelig fristet på den svingene bagdel hun havde og slikkede sig om munden.
Roligt kravlede han hen over hende, og førte hans lem hen foran hendes private indgang.
Hænderne lagde sig på jorden, og bagbene var omkring hendes ben, og forpoterne lod han roligt glide rundt om hendes mave, hvor den ene gled op og tog hende på hendes bryst og masserede det godt imens den anden gled ned og åbnede for hendes private med to fingre. Han trykkede spidsen stille op i hende, før han slap med fingrene på sin forpote og lagde den så om hendes mave for at holde fast på hende.
Han spændte sin forpote og holde godt fast på hende, imens han så begyndte at trykke resten af hans lem, glidende op i hendes private del.
Det første stykke var lidt stramt syntes han, men efter at den værste del havde kommet op i hende, syntes han at resten gled lettere ind, indtil at han ikke kunne komme længere op i hende. Et gisp kom fra hans læber som hans lems spids ramte enden af hendes private, det var en fantastisk følelse der skød igennem hans krop, en speciel følelse, og en virkelig god følelse. Roligt begyndte han så at støde op i hende, ikke for hårdt eller hurtigt her i starten, for hun havde været ret stram at komme op i så han havde lidt medfølelse for hende og lod hende få den blidt i starten, men hun skulle nok ikke regne med en blid afslutning, det skulle han nok personligt sørge for.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Man 7 sep - 0:43

Hun lå bare der og ventede roligt på at der skulle komme til at ske noget, men efter lidt tid hvor hun ventede der og alt det med at han ville tage der bagfra, og efter lidt tid mærkede hun ham over sig og hvad han nu skulle gøre, for at hun sådan set ikke kunne komme væk fra ham af, som om hun var en som han kunne parre sig med, altså hun var jo fra hun kønnet af og den slags der, som gjorde at hun var parre værdi, hvis man kunne kalde det for det.
Hun kiggede ned i jorden som hun mærkede hans lems spids mod hendes underliv og dens slags der, og mærkede roligt hvordan han indtrængte hendes underliv, og roligt bed hun sig i underlæben og jo længere han kom op i hende jo hårde bed hun sig, men roligt mærkede hun ham ramme enden, og et nydende støn kom fra hende, og hun havde sluppet hendes underlæbe, og alt det halløj der, men hun havde ikke nået og bide hul i sin underlæbe eller noget, men man kunne tydelig se at hun havde bidt sig der.
Hun havde godt fat i jorden med sine hænder, da hun jo lige skulle vænne sig til ham, og den slags ting der, som man skulle til alle nye sex partnere, og roligt som han begynde og støde inde i hende og alt det gav hun sig til at stønne mere og mere, med den der nydende stønnen, som jo kun kunne betyde at hun kunne lide det, dog var det lidt højt i det da hun stønnede, men det var jo sådan som det var, men det bedste var at hun kunne lide det og det var jo kun godt.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Man 7 sep - 1:00

Han kunne godt høre hun nød det, og det tændte ham også mere og mere at høre hende stønne over ham.
Men han kunne også mærke at hun vendte sig mere og mere til ham, så han kunne godt tillade sig at gå lidt mere op i hans tempo, hans dyriske tempo, hvor det bare handlede om at gi hende, hendes bedste omgang nogen sinde, eller i hvert fald prøve på det.
Han satte mere og mere fart til, og støde hårde og hårde op i hende med sit lem, imens han måtte bruge begge sine forpoter nu til at holde hende fast, så hun kunne nyde hele stødet uden at blive kastet frem.
Han lå nu også på albuerne med sine arme, og nussede hende i æret imens han gispede højt og små savlede ud af mundvigen. Det var virkelig fantastisk det her, han kunne føle hver centimeter af hendes private del med hvert stød han bankede op i hende.
Men efter nogle minutter begyndte han at føle trætheden i hans hofter, og derfor, imens han havde sit lem i hende, satte sig ned, og greb om hendes krop med både forpote og arme. Forpoterne holdte om hendes hofter, imens armene var om hendes mave, med hænderne på hendes bryster, og derfra førte forpoterne hende op og ned på hans lem, og han var ikke blid. Det gik stærkt og hårdt for sig, og hænderne masserede hendes bryster lidt vildt, og nu hvor han havde hovedet lidt tættere på hendes lod han tungen arbejde med hendes øre, og lidt hen af hendes hals, hvor han også mærkede hende frækt på halsen med sine tænder, det var svært at lade være, det var lidt som katte gjorde når de skulle holde damen fast, holde dem nede med tænderne, men i dette tilfælde var det bare for at krydre det lidt med noget dominans.
Han stønnede nydende og han kunne mere og mere mærke at det var på vej.. og med et følte han hvordan det farede igennem hans underliv, og skød ud af hans lem som en vild og u-stoppelig stråle der fyldte hendes indre op til over det der kunne være, han havde nemlig ikke ladet det ud i flere måneder nu, så der var meget der var gemt i ham. Og mens det stod på holdte han hende hårdt ned over hans lem, imens hans krop halvt krampede over nydelsen der skar igennem hans krop som lyn.
Det var en fantastisk følelse.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Man 7 sep - 1:31

Hun lå der og nød det hele og mærkede som han legede med hendes bryster og den slags der, men alt som han gjorde lige nu ville få hende til at stønne mere og højere og den slags der, hun holde fast i jorden som det gik til, da han jo begynde og gøre noget mere i det mod hende, men hun nød det og hendes støn blev hurtigere og hurtigere.
Efter noget tid hvor det her gik til at hans stød var hård og hendes støn var høje og alt det, roligt mærkede hun noget som var inde i hende og føltes som sæd der fylde hendes underliv, og roligt bed hun sig i underlæben og han ville kunne mærke hendes underliv krampe omkring hans lems, i det at hun sådan set fik en orgasme samtidig med at han kom inden i hende, men roligt kom der noget hvidt ude i kanten af hendes underliv og løb ned af hendes ben stille og roligt, og hun viste ikke hvad det var lige nu men hun havde en ide, dog var hun sikker på at hun ikke kunne blive gravid med ham, det ville være mærkeligt, da han jo var mere dyr end menneske, så hun var ikke urolig for at han var kommet inde i hende og den slags der.
Hun ventede bare på at han ville gøre noget, måske trække sig ud af hende eller noget, men nu måtte hun jo bare vente og se, for hun kunne jo ikke gøre andet lige sådan som det var.
Hun måtte jo se hvad han ville eller rettere mærke det, da han jo var den som var over hende og ikke omvendt og det var jo sådan som det var, men hun havde dog stadig sine finger begravet i jorden, men dog af nydelse og den slags.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Man 7 sep - 6:10

Han gispede nydende, men var bestemt ikke færdig med hende, hun skulle ikke tro hun kunne slippe så billigt.
Roligt tog han fat om et af hendes ben, imens han holde fast om hendes liv, og imens hans lem var i hendes private, vendte han hende rundt så hun havde ansigtet mod ham.
Uden de store problemer hævede han hende op fra jorden og næsten op og sidde på hans lem.
Han havde et frækt smil til hende og sendte hende et blik.
"klar til anden omgang" hviskede han mod hendes øre og startede ud med et langsomt tempo at før hende op og ned på hans lem, han lod ikke engang hende gøre det på ham, for han ville ikke vente på hun gik i gang selv, så han brugte sin egen styrke på at føre hende op og ned på ham. Begge sine forpoter om hendes hofter som var dem der førte hende ned på hans lem, imens hans ene hånd var på hendes ryg og støttede hende lidt og den anden i hendes hår, hvor han havde hevet hendes hoved lidt tilbage og blottede hendes hals, hvor han slikkede blidt med sin store ru tunge, imens nydende suk forlod hans læber.
Han lod også tænderne glide hen af hendes hals bare for at pirre hendes dyriske side, imens han førte hende hårde og hårde ned over hans lem nu, og selv begyndte han at stønne lidt, det var en fantastisk følelse at han ramte hendes privates ende ved hvert stød og gav ham lidt mere ekstase end det normale.
"Du er gggrrrrrrr sexet" hviskede han gispende mod hendes øre og lod let tungen kærtegne øret frækt.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Man 7 sep - 15:33

Hun kiggede roligt på jorden og undrede sig over at der ikke rigtig skete noget, men at de bare stod der og alt det, og roligt mærkede så at han tog om hende og vende hende op og den slags der.
Hun kiggede op på ham og smilte stille, og nåede ikke rigtig og sige noget før han gjorde noget med hende og hun mærkede, at han bevægede sig inde i hende og hun begynde at stønne igen.
Hun kunne jo ikke rigtig gøre meget andet end og stønne og alt det, for hun kunne jo godt lide det, men han var jo lige kommet, så hvor længe kunne han lige holde til det her.
Hun kiggede på ham mens hun stønnede og mærkede ham trække hendes hoved tilbage og den slags og mærkede roligt hvad han gjorde ved hendes hals og smilte bare mens hun forsatte med og stønne, da hun havde svært ved og sige noget fordi han var jo godt i gang med hende, men hun nød det og det kunne man godt se og høre på hende, hun kiggede roligt på ham og lyttede til det han sagde til hende og smilte bare roligt "tak"sagde hun imellem hendes støn, men det var så også det eneste som hun fik sagt, resten som kom fra hende af var støn og nydende suk.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Man 7 sep - 17:40

Det var som en nydende ekstase at høre hende stønne, for det gjorde ham bare mere vild i varmen efter hendes krop. Han nød at han kunne gøre hende godt og måske tilfredsstille hende til hendes grænse, eller det håbede han i hvert fald på nu hvor det kørte så godt for ham.
For han var langt fra træt, også selvom han lige var kommet fungerede kroppen 100% og han støde sit lem op i hendes private med god kraft og gjorde det rigtig heftigt.
Det eneste der rigtig havde undret ham var, hvorfor hun var så villig, for det var normalt syntes han at kvinderne holde sig på lang afstand fra ham.
Men han nød det her de havde kørende nu hvor de var så godt i gang med det.
Efter nogle flere minutter kunne han pludseligt mærke den samme følelse han havde fået før, at noget var hastigt på vej ud af ham, på vej ud og sprøjte op i hende som en vandslange der blev lagt pres på, og selv denne gang kunne han ikke holde tilbage og stønnede højt imens hans underliv krampede let under hende.
Den her gang kom det så hårdt at hans eget lem røg ud af hende og skød det hvide op af hendes nøgne krop og dækkede hende til med nogle lange små hvide klatter af hans væske.
Denne gang måtte han bukke under for energi tab i hans mavemuskler, men nu havde de også haft sex i lidt over en halv time, så han havde været ret så aktiv.
Roligt lagde han hende ned på hendes ryg imens han lagde sig ned ved siden af hende, og gispede stille lidt efter vejret. Det havde været en fantastisk oplevelse syntes han, og han var veltilfreds nu selv, han vidste dog ikke om hun også var tilfredsstillet nu eller om hun kunne mere, i hvert fald ville han ikke lade hende holde sig tilbage, hun kunne gå lige så meget amok på ham som hun lystede til.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Man 7 sep - 23:16

Hun kunne jo ikke rigtig gøre andet end og lide det han gjorde ved hende lige nu, selvom han måske ikke var menneskelig, men han kunne skam sit kram, når det kom til det seksuelle.
Hun lå der stønnede mere og mere og mærkede at han kom endnu engang inde i hende, men som før fik hun sig igen en orgasme af det, og hendes underliv lavede krampe følser omkring hans lem, så i det han trak sig ud af hende, kunne han mærke det og alt det, men efter som han var kommet inde i hende var det nemt og komme ud af hende.
Hun lå der nu efter som han havde lagt hende ned og, roligt bed hun sig i underlæben efter som hun kunne mærke hvordan hans sæd løb ud af hendes underliv, roligt kørte hun en hånd gennem sit hår, og havde ikke regnet med at det var så godt at være sammen med nogen som ikke var menneskelig og alt det halløj der.
Hun var ikke bange for at han havde været kommet inde i hende, da hun jo ikke ville tro at hun kunne blive gravid af ham, da han som sagt ikke var menneskelig, men nu havde hun da prøvet noget nyt og anderledes, så det var jo godt dog havde hun ikke regnet med at det her ville ske, men det gjorde det, og nu lå hun der og var udmattet og den slags, som man vil være for det meste efter man havde haft sex og alt det.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Tirs 8 sep - 19:47

Han gispede heftigt og begyndte så at le lidt før han vendte sig om på siden og så på Nancy, og lod en enkelt finger glide lidt rundt i hans hvide sæd på hendes krop og syntes det var lidt sjovt at han fik kommet så meget ud over hende.
"Gosh du er dejlig at have sex med, det her kunne vi godt gøre igen" sagde han sandfærdigt og lod fingeren glide ned mellem hendes ben og begynde at nusse hendes private del lidt.
"men hvad lavede du egenligt her ude i skoven i første omgang med den taske? det er jo ikke lige frem det bedste sted at bare hænge ud" sagde han og hentyde til faren at være her ude, selvfølgelig ved mindre man hed Naggrü og var en Liontaur, så frygtede de fleste dyr ham alligevel.
"det er fuldmåne i aften, det kunne være du ville blive og se den med mig?" spurgte han hende undrende og rakte drillende tunge.
"så kunne du også nyde lidt mere af mig inden du tager hjem" sagde han og lo drillende men mente det nu godt.
Han lagde sin næse mod hendes hår og tog en god dyb snif af hende.
"det ulv du har i dig dufter ret godt, havde du været varulv permanent havde jeg nok stjålet dig for at være min" sagde han og hentyde til at hun så ville være dyr nok for ham, lidt kræsen var han dog lidt, også selvom han godt kunne lide at ryge og have sex med damer som ikke var dyr eller halvt. Men hans mål var helt klart at møde en kvindelig Liontaur, det var hans komplet drømmekvinde, men heldet havde ikke været med ham endnu, ikke engang tæt på. Han havde ingen ide om hvor alle de andre stammer lå eller om de rykkede rundt og sådan.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Tirs 8 sep - 20:32

Hun lå roligt der og kiggede på ham "du vil ikke kunne lide mig som varulv har ikke 100% control over den så vil nok ikke være her og nyde månen vil heller væk fra folk så jeg ikke skader nogen som helst"sagde hun roligt og slappede af, mens han snuste til hendes hår "som sagt du vil ikke kunne lide mig som varulv"sagde hun, da han fik det til at lyde som om hun vil være dejlig som varulv, hvor på at hun var det modsatte, selvom hun godt viste hvem der var hvem og dem hun ikke skulle angribe som varulv.
Hun kiggede roligt op på luftet og mærkede godt at han rørte hende der nede, dog prøvede hun på at ikke og stønne lige nu, for hun havde mere focus på at der kom en fuldmåne lige nu, eller den kom senere ville hun mene, selvom hun havde hygget sig, men hun måtte jo gøre sig klar på det med sin forvandling og alt det.
Hun kiggede på ham og var bare lige ud med ham for hun havde jo ikke været det hun var så længe igen, måske var der kun gået hvad en måned eller noget, hun var ikke helt sikker på hvor meget kontrol hun havde over sig selv som ulv, så hun havde bare en plan om at komme så langt væk fra ham og alt andet levende der var her, når hun var forvandlet og den slags.

//sorry at det blevet kort//
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Tors 10 sep - 21:27

Han så på hende undrende og kunne ikke helt forstå det med varulve formen, men igen, det var også første gang han havde mødt en som faktisk var varulv.
"jeg kunne nu alligevel godt tænke mig at se din varulve form, du er den første jeg har stødt på og hørt om, så det gør mig lidt spændt" sagde han og sendte hende et drillende smil.
Roligt satte han sig så op og kløede sig lidt i nakken. Et lille hik kom fra ham hvor efter han kravlede let over hende og lagde freds-piben lidt væk før han lagde sig halvt over Nancy.
"forresten nu hvor jeg tænker over det så fik jeg aldrig dit navn" sagde han og syntes egenligt det hele blev lidt akavet og underligt. Han kendte ikke engang hendes navn og stadigvæk havde de knaldet som vilde dyr.
Mund det ikke var sådan dyr gjorde normalt? bare charmerede hinanden også knaldede uden rigtig at kende hinanden på nogen måder ud over udseendet?
Det var underligt at tænke på syntes han, det var en mærkelig følelse han fik fra sin menneske side, skønt hans dyre side bare var tilfredsstillet og ligeglad.
Let lod han en hånd glide hen og nussede hende roligt og kærligt op af kinden.
"men det kan godt være du ikke har meget pels, men din hud er godt nok blød og glat" sagde han og syntes det var lidt morsomt at røre ved, glat som en slange, men blød som en bjørn, det var en meget underlig kombination, men det var en dejlig kombination. Og med hendes udseendes så var det slet ikke dårligt, og især ikke med hendes bruntonet hud og slanke former dog med sexede kurver, og de brune øjne var dybe at se i, som en endeløs sjæl der lå i hende på vindstille vand der bølgede en smule.
"Efter din ulve tur, så håber jeg du kommer igen på et tidspunkt, det her behøves ikke være et enegangs ting" sagde han og blinkede til hende.
"især hvis din dyriske side hiver efter at få lidt af et andet dyr" sagde han og gav hendes læber et kort kys.

//sorry det tog noget tid, krea død, men genopstået som fønixen nu Razz//

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Lør 12 sep - 0:43

Hun kiggede roligt på ham og slappede bare af, efter alt deres sex og den slags der, hun skulle jo lige komme sig over der, da hun jo ikke havde haft sex med en som ham, eller rettere hans art, men nu havde hun og det var altid sjovt og prøve noget nyt fra tid til anden.
Hun lå bare der og lyttede til hvad han sagde til hende "mit navn er Nancy"sagde hun roligt og slappede bare af, for de have havde jo lige haft sex, selvom ingen af dem kende deres navn, men hun var ligeglad sket var sket, men det var jo ikke noget slemt som var sket.
Hun så lidt rundt også på ham igen "ved ikke hvor tit jeg vil kun komme her ud og det med min ulv tro mig den vil heller bide hovedet af en person end og tænke på det seksuelle"sagde hun roligt, og ikke for at ødelægge hans lyst jo, men hun vil jo bare ikke skade ham, når hun var ulv så hun vil jo nok holde sig væk herfra, og først komme tilbage her til når hun var vågnet, efter hendes forvandling ville være aftaget.
Hun havde ikke lige reageret på det han havde sagt omkring hendes hud og alt det, men hun havde hørt det, men hun reagerede ikke da hun ikke viste hvad hun skulle sige til ham.

//sorry hvis det kort men min hjernes krea side er lidt død for tiden//
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Søn 13 sep - 20:16

Han kunne ikke lade være med at grine højt da hun sagde at hendes ulv ikke tænkte på seksuelle ting, hvilket morede ham lidt og sendte hende et højt hævet øjenbryn og et drillende smil.
"Oh det tror jeg da kommer and på en anden varulv mand, sådan en rigtig lækker en, kommer forbi og lige lader dig fange hans duft" sagde Naggrü og næsten græd af hans grineflip, for hvis der var noget han vidste, var at dyr, uanset hvor magiske de var, også havde brug for det seksuelle og når det først var startet, skulle man ikke komme imellem to partner, uanset om de ville se hinanden igen bagefter eller ej. Han gav et let ulve hyl fra sig for at drille hende lidt, men kun for sjov, han havde ingen onde følelser for hende, især ikke efter det hun lige havde givet ham, forløsning og en god snakke partner.
"men jeg håber alligevel du finder her ud, ulv eller ej, på et andet tidspunkt, også hvis det bare er for lidt røg" sagde han og blinkede til hende, hun var cool at bare ryge med ham, og det kunne han godt lide, det var et ret stort plus i sin bog.
"men vil det sige, vi er venner nu? eller hvad? jeg ved ikke helt hvordan i... varulve håndtere sådan noget" sagde han og løftede et øjenbryn, for de eneste venner han havde haft var fra hans stamme, og siden da havde det været lidt svært at binde sig til andre, men med hende her var det anderledes, hun var langt mere åben og sej end de fleste andre han havde mødt på sin vej. Og det var det han godt kunne lide omkring hende.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Lør 19 sep - 13:00

Hun kiggede roligt på ham og slappede af "skal jeg fortælle dig omkring hvad jeg føler når jeg er forvandlet"sagde hun roligt og kiggede bare på ham, og roligt rejste hun sig op og gik udenfor, og kiggede sig omkring og fandt en buske hvor hun satte sig på hug, for at roligt at få hans sæd ud af sig, og roligt slappede hun af i sit underliv og lod det flyde stille og roligt ud.
Hun sad der i lidt tid før hun ikke følte at der kom mere ud, og roligt rejste hun sig op og gik så lidt efter tilbage til ham og kiggede på ham "jeg kan føle den rene blodtørst som varulv og lysten til at sprede kaos så tror det med den seksuelle side af den er meget undertrykt hvis den endelig er der"sagde hun roligt og kiggede bare på ham, før hun satte sig ned på sin røv.
Hun kiggede på ham "det kan jeg godt finde på at finde her ud igen altså man ved jo aldrig hvad ens fremtid bringer en jo"sagde hun roligt og smilte bare til ham, man viste jo aldrig hvad fremtiden viste for en eller hvor man endte eller noget som helst, hvis hun havde vist hun ville tage her ud, kunne man jo ikke vide om hun ville ha haft gjort det, men nu hvor hun der og alt det "og ja vi er venner går jeg da stærkt ud fra"sagde hun roligt og smilte til ham

//sorry den længe og tiden det tog for mig og svare men her er noget :3//
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Tirs 22 sep - 20:45

Han så roligt på hende og nikkede til hende om at hun skulle fortælle ham om hvad hun følte når hun var forvandlet. han løftede dog et øjenbryn da hun pludselig gik ud af hans lille hule, hvad skulle hun mund? Og da hun kom tilbage så ud til at være lidt lettet.
"Du er altså spændende Nancy, du har en spændende race gemt i dig" sagde han og blinkede til hende. Han rettede sig op og kravlede over til hende og gav hende så et roligt kram med sine arme.
"Er glad for vi er venner, og med din snude burde du nok kunne finde ud til mig igen, måske vil jeg have et bedre hjem når du kommer igen, jeg må alligevel gøre et eller andet med det her hul, så hvis du kommer igen skal du nok få set forandringer" sagde han og smilede stort til hende og slap hende så roligt igen. Han så op mod himlen, han vidste ikke helt hvornår varulve som hende forvandlede sig, men han tænkte lidt om hvor meget tid hun havde tilbage før at hun ville forvandle sig.
"Hey jeg har en lille ide, hvad med at du lader dit ekstra tøj ligge her, også går ud og hyler natten igennem også kommer tilbage her? så kan jeg beskytte tøjet frem for hvis du efterlod det ude i naturen, jeg gætter på at mange gnaver eller insekter kunne finde på at bruge det" sagde han og syntes egenligt det var en ret god ide, for der kunne også bare komme nogen og snuppe det fra hende, også ville hun være tvunget til at gå hjem helt nøgen frem for med tøj på.

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Nancy on Ons 23 sep - 17:02

Nancy kiggede roligt på ham og slappede bare af mens hun ventede på at det skulle til at være tid til at hun sådan set, ikke var hende mere men ulv i stedet for, mens hun ventede lyttede hun roligt til hvad han sagde til hende "spænde race hmm ja det er jeg vel nok skal jeg jo ikke kunne sige"sagde hun roligt og smilte bare til ham på den der rolige måde, før hun mærkede hans arme omkring hende, og roligt gengav hun hans kram "er jeg skam også"sagde hun roligt.
Hun kiggede lidt rundt omkring sig og smilte "tja det lyder da ikke som nogen dårlig ide så ved jeg jo hvor mine ting er henne af og alt det jo"sagde hun roligt og gik så udenfor og gav sig til at gå længere væk fra selve hans hule, mere så ulven inde i hende ikke fik færten af ham, men jo længere hun gik kiggede hun tilbage kort og vinkede til ham, før hun var ude af syne.
Hun stoppede roligt op og kiggede op på den blanke men flotte måne, som nu var kommet op og hendes forvandling var gået i gang og den slags der, og roligt efter noget tid kunne man høre en ulv's hylen mod månen og dyr der blev skramt og løb deres vej og den slags ting der.
avatar
Nancy

Antal indlæg : 323
Reputation : 1
Bosted : en lille lejlighed
Evner/magibøger : ,

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Demon Eyed Hik on Ons 23 sep - 17:28

Han smilede varmt til hende og gav et lille suk fra sig, han kunne mærke et lille stik i sit bryst over hun skulle til at smutte nu, det havde nu ellers været så hyggeligt, samt sexet, og nu hvor hun allerede var smuttet ud af hytten savnede han hende faktisk en smule. Mund hun nogensinde kom igen? Det var nu svært at vide, selv for ham. Men han tog hendes tøj og lagde det sammen til en lille bunke som han så lagde sig ned ved siden af og krammede med sine arme, imens han så lukkede øjnene.
Han kunne høre ulven i det fjerne, mund det virkelig gjorde så ondt at forvandle sig? men igen det var også knoglerne som forandrede sig i hende ud over huden og udseendet. Så det måtte have en form for smerte.
Han gav et sidste suk fra sig før hans drømme tog over, og blidt førte ham i en dyb og varm og stille drøm om hvad han drømte sin fremtid skulle være...

//out

_________________
avatar
Demon Eyed Hik

Antal indlæg : 250
Reputation : 3
Bosted : Havet i en båd
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Why do you smell? - Nancy //xx//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum