Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Gale
 
Larlii
 
Dr. Trott
 
Allistor
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 273 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Gabriello

Vores brugere har i alt skrevet 154192 indlæg in 8002 subjects

it´s time to have som fun don´t you think (Theo)

Go down

it´s time to have som fun don´t you think (Theo)

Indlæg by Gæst on Man 14 sep - 0:48

Tid: 23:09
sted: kroen det vilde svin
vejr: det regner
omgivelser: masser af mennsker
Påklædning: Kappen: http://i59.tinypic.com/2ugp0fc.jpg

kjolen: http://i62.tinypic.com/2z74i79.jpg

Hår: Hænger løst mit profil billed
_______________________________________

Panthea havde haft en travlt dag hjemme ved sig selv, hun havde lært Clara hvordan man lokkede bytte i en fælde, Clara var en pige hun havde forvandlet hendes første. Hun havde ikke lyst til forvandle nogen da hun vidste at det betød stort ansvar. Det ville sige til hun havde mødt denne slave pige som havde været død og udover det havde hun en form for søster de var ikke i familie det vidste hun for Clara havde brunere skin og havde mørkt hår Melia havde rødt hår og lys skin og det havde mindet hende om savnet af Pippin en lille dreng som hun havde mistet og selvom det var for længe siden manglede hun stadig den del af sit hjerte, der var stadig kæmpe tomrum. Det havde taget hele dagen og nu havde hun endelig tid til selv at gå ud og jage. Hun havde lovet Clara at hun ville finde en hun kunne drikke blod af. Panthea smilede svagt. Det regnede udenfor, men det  kunne hun godt lide for det betød at alt kom til lugte rent. Hun hentede sin kappe og tog den på. Panthea ville ned til kroen. Det var det bedste sted især nu hvor mange mennesker ikke havde noget hjem efter ulykken. Panthea trak hætten godt ned omkring hovedet. Som hendes kjole var kappen sort. Panthea havde en forkærlighed for sort og mørke farver og næsten alt i hendes gardrobe var sort. Hun havde få kjoler i lysere farver, men hun brugte dem næsten aldrig. Da hun trådte ud var gaden tom, Panthea kunne godt lide regn for det betød at hun slap for kigge på de irrereterende mennesker. Panthea hadede dem for det de havde gjort for så længe siden, men når man havde brugt så lang tid på at hade noget så blev man selv hadet. Mange syntes hun  var kold hvilket hun nok også var fordi hun altid brugte så meget tid på skjule hendes historie og når hun selv ville have noget tromlede hun bare dem der stod i vejen ned. Panthea kunne høre den svage summen af mennesker og fulgte den til hun kom til kroen. Kroen var fuld af mennesker som søgte ly for regnen. Folk virkede for gang skyld munter hvilket hun også syntes var en svaghed. Alle de følelser som var der når man menneske hun brød sig ikke om dem.
Hun nåede hoveddøren til kroen og gik ind. Da hun var inde fjernede hun kappens hætte, stedet var proppet dog fandt hun sin ynglins plads i det fjernste hjørne, hun kunne derfra sidde og betragtede dem alle sammen og se hvem hendes bytte skulle være. En tjener kom over da hun kiggede på ham nikkede han bare, han vidste godt hvad hun skulle have og behøvede ikke at svare, hun kom her så ofte at hun nærmest var blevet en stamkunde af kroens. Panthea betragtede de glade mennsker som var glade. Hun var allerede nu ved at udpege sig sit næsten offer, men hun havde ikke fundet den rigtige endnu dem hendes øjne faldte på havde været her for længe og havde for længest mistet deres fornuft til alkoholen.
Det var endnu en af deres svagheder faktisk ved mange andre racer var det også deres svaghed. Panthea var glad for at hun ikke behøvede at drikke det, hun kunne nu når tænkte over det godt lide rødvin, men det var også det eneste andet hun drak end blod, men hun kunne aldrig finde på drikke sig fuld. Det var normalt  kun to glas. Hun sukkede svagt hun kunne ikke se hvem der kom ind af døren det plejede hun at kunne, men ikke denne gang folkene fyldte så meget her inde at de spærrede hende udsyn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum