Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
Top posting users this month
Gil
 
Lori
 
Claan
 
Sean
 
Vetis
 
Jazmin
 
Gautham
 
Fenrer Leidolf
 
Jake
 
Razor
 

Statistics
Der er i alt 233 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Armelia

Vores brugere har i alt skrevet 151050 indlæg in 7781 subjects

Are you really a human? ~Georgiana

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Are you really a human? ~Georgiana

Indlæg by Gæst on Søn 20 sep - 13:44

@Georgiana
Beklædning: Jakkesæt
Humør: Pigerhumør
Vejr: Mørkt og køligt

Algar var blevet inviteret til en fest af en bekendt ven som også er dæmon, de var blevet enige om at nu skulle der scores nogen piger, men så i sidste øjeblik inden festen meldte hans ven at han ikke kom, lidt skuffet og sur blev Algar men så tænkte han at der var flere piger til ham.
Han var kommet til festen og pigerne havde mærket det allerede for de kigget og "tjekket ham ud" men han var kold og gik direkte ind for at finde noget alkohol. Efter at han havde drukket lidt og snakket med nogen drenge kom en pige over for at spørge om han ville med ud, det gad han ikke fordi han stod og snakkede med nogen drenge og hun var ikke særlig køn, så tog hun ham så på skridtet og sagde at nu har han bare at komme med, han fulgte så med udenfor og hun tog hans bukser af og begyndte at sutte ham, der gik noget tid og da hun var færdig gik Algar så ind igen til drengene og fortalte dem så lige hvad der skete, de grinte så og sagde at hun var godt nok fuld siden hun bare kunne spørge om det og gør det for den sags skyld sagde en af dem.
Der gik noget tid og han hørte så at den pige der havde suttet ham var blevet ked af det, fordi hun troede de var kærester og alt muligt han tænkte bare at det må han lade hende om han gider hende i hvert fald ikke mere.
Han så så en pige som faktisk tog synet fra ham, hun så faktisk godt ud så han begav sig over til hende.
Pigen stod med andre piger og snakkede og da Algar kom over blev alle øjnene rettet mod ham, han sagde så om at måtte byde den her pige på en drink og om det var okay med de andre piger?, han hørte en af dem hviske "gid det var mig han spurgte om jeg ville have en drink" hørte hun ham hviske til pigen.
//Håber det er godt nok vanilje.. :3

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum