Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153031 indlæg in 7939 subjects

Why so quiet? Talk to me! -Ethan

Go down

Why so quiet? Talk to me! -Ethan

Indlæg by Gæst on Tirs 29 sep - 0:36

Tid: Aften. På vej mod midnat
Omgivelser: Bål og mennesker.
Vejr: Stjerneklart, med en svag kold brise
Påklædning: Beskrevet.

Det var en rolig aften, folk var for længst taget hjem og gaderne var tomme. Eller halvtomme. Det andet folk var trådt ud af skyggerne og nu begyndte alt det sjove. Gik man ned af gaden ville man kunne spotte to mænd der stod og udvekslede blod og penge, på den anden side af gaden stod en mand og drak og længere ned af gaden gik en forvirret kvinde rundt. Man skulle tro hun aldrig havde været der før. Hun så sig fortvivlet omkring, ude af stand til at finde rundt nu hvor mørket var faldet på. Hun så ind i en af gyderne og så et lille bål og nogle personer som sad om det. Forsigtigt nærmede hun sig dem med lydløse skridt. Skulle hun snakke med dem?
En pige så op fra bålet og fik øje på hende. Pigen kørte en hånd igennem sit pinke hår og blinkede kort i en uforstående manér med sine mørkeblå øjne. Pigens hud var porcelæn agtig i en flødet bleg hudfarve. Hun åbnede munden en anelse og skulle til at sige noget da en af fyrene der sad om bålet pludselig begyndte:” Moon! Hvad har du set?”
Pigens navn var Moon og hun sad kort og overvejede hvor vidt hun skulle fortælle dem om pigen. Hun vidste godt at disse personer var skumle og egentlig kun lod Moon være fordi hun allerede havde sat dem på plads. Hun satte sit hoved lidt på skrå og så lidt på fyren. Et skævt smil var over hendes læber og hun trak kort på skuldrene:” En flagermus” kom det fra hende. Hendes stemme var lys og virkelig feminin på mange måder.
Hendes blik rettede sig mod en af de fyre der sad ved bålet. Han havde ikke snakket hele aftenen og havde egentlig vækket hendes opmærksomhed:” Hey! Har katten taget din tunge? Fortæl lidt om dig selv.. Du har ikke sagt et ord” kom det en anelse flabet fra hende mens hun tog hånden i lommen. Hun havde et par trevlede lyseblå bukser på samt en sort hættetrøje uden lynlås. Hætten var trukket svagt over hovedet og kanten blev egentlig kun holdt oppe af hendes baghovede.
Hun tog en cigaretpakke op af lommen og lod en cigaret glide ind i hendes mund inden hun bed blidt sammen om den. Hun tændte den dog ikke endnu. Hun ville vente lidt, for det kunne være at fyren ville fortælle noget spændende:” Du kunne starte ud med dit navn.. Mit navn er Moon” idet hun præsenterede sig selv kom et stort smil frem på hendes læber. Kvinden stod stadig bagved og Moon havde sit blik stift på hende, mest i håb om at hun ville gå igen.
@Ethan

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Why so quiet? Talk to me! -Ethan

Indlæg by Gæst on Søn 25 okt - 14:10

P

Ethan, havde valgt og sætte sig ved et bål, hvor han kunne være i fred i et stykke tid, inden han skulle få hans næste skridt planlagt. Hans bror var på sporet lige så meget som ham selv, derfor havde Ethan valgt at prøve og spørge folket om hjælp dog, havde han ikke bemærket en kvinde som nærmest så efter alt han gjorde. Ethan opdaget dog ikke hende før, han sad ved bålet med en masse andre personer. Ethan studeret lige så forsigtigt kortet mens han pillede ved hans halskæde, alle folk fokuseret på sig selv, hvilket der i sig selv var godt. Det betød derfor at Ethan, kunne kode, selve koden uden nogen problemer. Ethan kiggede dog op da en kvinde talte til ham, hvorefter han pakket det, væk, hvilket der gjorde at kvinden studeret ham på afstand, hun regnet stadig ikke med han, havde set hende. Ethan studeret derfor kvinden, hvorefter han svaret flabet tilbage til hende, "Ethan og er du altid så snakkesalig frøken moon." Kom det sarkastisk fra Ethan af, hvorefter han smilede svagt til hende, kort efter bevægede kvinden sig tætte på ha, hvor hun bag efter Angreb ham. Ethan var hurtig nok til og undgå det, hvorefter han greb det nærmest der var af våben, i dette tilfælde var det en stav, som nogen havde efter ladt. Han væltede hende omkuld, hvorefter han træk hans pistol frem og peget på hende, de fleste fra ålet var gået på afstand, dog kunne Ethan ikke få et ordenligt svar ud af hende, hvem hun var hvorfor hun gjorde det. Det eneste der kom ud af hendes mund var en masse lyde og ordne "
apa yang disimpan, hendaklah janganlah didapati." Ethan valgte derefter og slå hende ud, hvorefter han kiggede på Moon, "du skal ikke bekymre dig om, hvad hun sagde."
Kom det fra Ethan, hvorefter han tjekket hendes krop, mens han prøvet og kode det, hun havde sagt ud i hans hovedet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum