Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153050 indlæg in 7940 subjects

Wait. You said I am what? -Assorian

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Ons 30 sep - 12:57

Tid: Dag, ville mene det omkring middag
Omgivelser: Beskrevet
Vejr: Varmt og solskin
Påklædning: Beskrevet.

Det var en smuk solskinsdag i Doomsville. Grundet ruinerne omkring var mange nød til at sælge deres uskadte vare gennem boder. Men på en smuk dag, gjorde et ikke så meget. Gaderne var lyst op og folk var trådt ud for at nyde det dejlige vejr der nu var. Varmen fra solens stråler føltes som dejlige fingerstrøg mod huden. Lidt længere ned af gaden ville boderne ligeså stille titte frem og der var en masse munter snak og diskussioner om priser. En mand stod med en melon og råbte op om den sølle pris til en sølvmønt for melonen. Det var vel et tilbud mange ikke kunne modstå da folk flokkedes om ham og sølvmønter blev løftet i luften.
Folk masede en anelse for at komme til men handleren valgte en lille spinkel feminin hånd i mængden. Et lille hoved med lyserødt pjusket hår tittede frem og et sødt lille smil blev spredt på de små men fyldige læber. Tænderne var hvide og lige og hendes øjne var blå som havet og klare. Han rakte hende melonen og hun hævede sine lange men spinkle arme og tog melonen ind i sin favn. Folk kom med højlydte suk og vendte ryggen til idet de gik. Pigen kastede et blik rundt mens hun holdte om melonen, hun var iklædt en langærmet hvid trøje samt et par sorte halvtravlede bukser.
Hendes navn er Moon og hun var nu kun i byen for at købe de ting hun havde brug for. Hun løftede sin liste op og rystede svagt med den arm der holdte den tunge melon. Hun manglede kun nogle småting, hendes primære mål var at få en melon. Det var også hendes held at de var så billige som de var i dag, mon det var fordi at den skulle spises hurtigt? Hun slikkede sig kort om læberne ved tanken om at sætte tænderne i den. Hun lagde melonen på bænken for at skåne sine arme for at bære mere på den.
Hendes opmærksomhed blev taget i et øjeblik da et barn uden hensyn løb forbi hende og hun nåede ikke at lægge mærke til at melonen begyndte at rulle. Da den var på vej over kanten spottede hun den og hurtigt faldt hun på knæ mens hun skubbede den mod bænkens ryg, den flækkede midt over på grund af det pludselige møde med bænken. Melon fløj ud til siderne og ramte hende.
Melonstykker gled ned af hendes hår og faldt mod jorden og hun udstødte et kort suk. Hun rejste sig og så en anelse trist på den smadrede melon. Hun vendte sig om og lagde mærke til nogle børn der stod og pegede mod mad men blev nægtet det. Hun kaldte dem hen til sig og tilbød dem melonen, de tog glad imod det. Det var heller ikke fordi at hun havde lyst til den alligevel, prøvede hun forgæves at overtale sig selv i sine tanker. Hun satte sig trist på bænken og lod sit blik glide rundt på folkemængden, var der nogen der så det? Det måtte garanteret havde været morsomt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Tors 1 okt - 22:11

Asso havde lyst til noget at spise og var taget ind til byen, han havde sin frakke og solbriller på pga solen, den dumme sol, der var mange mennesker derinde i dag og han magtede det ikke, så for at få dem til at komme videre kastede en lille smule røg og det hjalp, de begyndte at hoste og skred væk, han var IKKE lige i humør til alle de folk selvom der var en som gik ind i ham ved et uheld, en pige, og han kiggede på hende som om han skulle slå hende ihjel men vendte sig om og gik videre.
Han kom så til et sted hvor der var mange folk der ville købe noget melon, han ville have gået videre men en pige tog hans opmærksomhed og da han kiggede på hende, kom fornemmelsen, en bestemt en, han holdt godt øje med hende og stod på afstand og observererede hende, hans fornemmelse blev stærkere og stærkere nu mere han kiggede på hende, men noget var galt.. hun var sød? mod børn? gav dem mad? enten havde han ondt i maven.. eller så.. var det den fornemmelse.. han blev nysgerrig og gik så hen til hende, da han kom hen nåede de lige at spise færdig men løb så snart Asso stod der.
"hey du, navnet er Assorian Fáblo, hvad har du der?" sagde han og rev papiret ud af pigens hånd, hun havde meget bløde hænder kunne han mærke "hmm en indkøbseddel" han rev så papiret i stykker "sig hvad du skal bruge, jeg giver, og nej du skal ikke give mig igen, det jeg vil have er at du går rundt med mig, jeg har noget at spørge dig om" sagde han og tog sine solbriller af og blinkede til hende og smilede til hende efter.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Lør 3 okt - 5:06

Hun så ham ikke før han stod lige foran hende. Hun blinkede kort overrasket over den pludselig introduktion men hun kunne ikke undgå at smile en anelse:” Assorian… Sjovt navn… Jeg er Moon… Eller Moo…. Ligesom det koen siger” hun grinte kort over sin egen sjove bemærkning men stoppede hurtigt idet han tog hendes indkøbsseddel.
Hun rejste sig en anelse arrigt og knyttede sine hænder kort idet hun skulle til at sige noget men stoppede sig selv:” Hvad jeg skal bruge? Mnh…. Jeg havde den seddel fordi jeg ikke kan huske særlig godt” sagde hun mens hun tog en finger op til tindingen og drejede kort som en indikation på at hun ikke var helt så normal:” Gå rundt med dig? Det kan vi godt… Men jeg vil have en ny seddel!” sagde hun med en anelse seriøsitet i stemmen hvorefter hun bare stirrede på ham i noget tid.
Inden hun så bare brød ud i en glad latter:” Det var for sjov! Du kan ikke kopiere min skrift fra en ødelagt seddel” hun så lidt fremad og lagde mærke til at folk kiggede lidt underligt på hende, hvilket hun nu godt kunne forstå. Hun var underlig, men forhåbentligt ikke så meget at hun ville skræmme ham væk. Hun så lidt på Assorian og kørte en hånd igennem sit hår inden hun rystede det kort:” Hvor vil du gå hen?” sagde hun inden hun bare tog hans hånd og begyndte at gå.
Hvis han ville en anden vej kunne han jo bare fortælle hende det. Da de kom hen til et mere ødelagt og halvøde sted så hun på ham:” Hvad ville du spørge mig om?” hun virkede en anelse nysgerrig.
Der var et eller andet over ham men hun kunne ikke sætte prikken over i’et. Hun følte nærmest at han var hævet over hende? Hvorfor det? Hun ville vente med at nævne det, mest for ikke at fremstå påtrængende på nogen måde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Lør 3 okt - 21:04

Asso blev lidt forbavset over hende.. hun lød til at være.. glad? han forstod det ikke siden hans fornemmelse stadig var der og det var virkelig underligt, man kan ikke være et skyggevæsen ved at være glad.. nej nej nej nej.. det kan man ikke tænkte han. Hendes "sjove" bemærkninger irriteret ham lidt både fordi det kunne ikke passe at hun var et skyggevæsen men også fordi han hader humor, det er sjældent at han griner så han kiggede bare på hende og drejede øjnende "okay Moo stop lige med de der.. jokes der.. tak jeg gider ikke høre på det, men følg med mig og hold dig tæt, der er mange folk" sagde han og kiggede rundt da han kunne se folk kiggede "har i et problem! kan i komme herover OG snakke med mig om det, okay?" sagde han og kiggede på folkene som lige så stille begyndte at gå væk fra ham "det tænkte jeg nok, mongol mennesker" sagde han og gik videre med hende.
jeg har en fornemmelse omkring dig, og det er en lidt.. speciel.. fornemmelse.. men noget siger mig at du er.. ligesom mig, hvad jeg mener med det fortæller jeg senere, nu skal vi have købt det du skal, okay?" sagde han og kiggede på hende og agede så hendes hår hmm jeg forstår det simpelthen ikke" sagde han og kiggede så op i luften, og så på hende igen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Man 5 okt - 12:50

Hun blev nok mere forbavset end han gjorde, da hendes små jokes virkede til at prale af. Dog var det egentlig bare en form for ”icebreaker”, men isen virkede allerede brudt på hans part. Hun blev også ret overrasket om at han var hurtig til at virke beskyttende overfor hende mod andre. Kendte han hende?
Hun klemte hans hånd blidt mens de gik og grublede nu lidt over hvorfor han virkede så mørk og dyster men alligevel tænkte på hvordan hun havde det. Da han sagde noget til hende blev hun revet ud af sine tanker og så lidt på ham:” Fornemmelse? Som dig…. Hmm… Hvad er du da? Hvis jeg må spørge..” kom det roligt fra hende. Hun forstod ham ikke, som ham?
Er du…. Familie?... Nej undskyld... fjollet spørgsmål” sagde hun kort og fniste nervøst mens hendes blik gled lidt væk fra ham. Der måtte ikke være nogen anden forklaring, men alligevel på den måde, hvordan kunne han kende hende? Hvis han var hendes familie, så måtte han vel også vide hvad hendes rigtige navn var:” Fun fact! Mit navn er kun Moon fordi jeg blev fundet under en fuldmåne… Lidt plat…. Og sørgeligt..” mumlede hun kort for sig selv og fortrød egentlig hurtigt at hun sagde det. Men det var ikke fordi hun selv kunne styre det, især ikke når hun blev nervøs. Det var bare noget hun gjorde. Hun håbede på at han ville bære over med hende.
Hun løftede lidt i sine skuldre, som om noget irriterede hende. Egentlig var det bare hendes evne som pressede sig lidt på. Den ville gerne ud, og beskytte hende, selvom hun ikke rigtig var i fare. Hun tog en arm over sin skulder og kløede forsigtigt sit skulderblad mens hun kiggede på ham afventende på hvad han ville sige til hende. Et halvt håb i hende var at han ikke lagde mærke til det og ville spørge indtil det, eller ligefrem røre hende da det nok ikke ville ende godt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Man 5 okt - 18:07

Asso lod hende holde hans hånd, han ville ikke få hende væk med hans dårlige manér, selvom han fik lidt stress af hendes dårlige spørgsmål, hvis hun bare ville lytte og sige hvad hun skulle bruge til sig selv så de kunne få det købt, så kunne de komme videre med de teste han har i hovedet for at se om hun er et skyggevæsen "nej, vi er ikke i familie og hvis vi var skulle du nok være min datter, og tro mig det ville du ikke, for jeg hader børn.. selvom jeg venter to børn" sagde han og standsede op, hvorfor fanden sagde han det tænkte han? han knyttede sin anden hånd sammen i frustration "okay jeg nævnte noget, men nu gider jeg ikke at du plapre om hvem er moren og hvornår de bliver født og så videre, det magter jeg ikke og det gider jeg ikke og høre på, du hedder Moon, hm, jeg kan lide det faktisk, jeg prøver igen igen.. hvad har du brug for? hvad skal vi have købt til dig som stod fra dit papir?" sagde han og prøvede at smile til hende, selvom det blev mest til et falsk smil, han prøvede i det mindste.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Tirs 6 okt - 18:22

Moon stod og tænkte lidt og slap så hans hånd. Egentlig kunne hun ikke huske hvad hun skulle have men hun havde lyst til at spise appelsiner, så hun endte bare med at sige:” Appelsiner… Det er det jeg skal bruge..”. Hun kunne godt mærke at han blev en anelse stresset af hendes væremåde men så igen, vidste hun ikke helt hvordan hun kunne lade være.
To børn? Det lyder ellers fantastisk..” sagde hun mens et lille smil bredte sig på hendes læber. Børn gjorde hende glad, lige meget hvad. Hun kunne ikke helt forstå hvad han ikke kunne lide ved dem:” Jeg havde ikke tænkt mig at spørge om det, jeg går ud fra at hvis du vil snakke om det skal du nok selv bringe det op..” hun viftede kort med hånden og gik ikke vildt meget op i unødig smalltalk.
Hun spottede at hans smil var falskt med det samme og hendes hånd fandt op til hans kind inden hun hev en anelse i den, mens hun truttede en anelse surt med sin egen mund. Derefter lagde hun begge hænder på hans kinder inden hun masserede hans kinder blidt for at få ham til at slappe af. Derefter smilte hun selv en anelse og tvang forsigtigt hans mundvige op i et smil der så en anelse mere naturligt ud. Hun slap hans ansigt og hvis han slappede af da hun masserede hans kinder ville hans smil virke en anelse mere ægte.
Det var et godt forsøg… men du skal slappe mere af hvis du vil smile uden følelserne..” sagde hun kort. Det var i det korte øjeblik mens hun snakkede at man kunne fornemme personen bag facaden. Hendes stemme havde et svagt præg af at være trist, men også dyb seriøsitet. Hun lagde hovedet på skrå og kløede sig så i håret og gispede kort da hun kom i tanke om noget:” Jeg skal bruge kød! Massere af råt kød!” udbrød hun og tog hans hånd blidt igen inden hun trak ham med sig. Hun luntede roligt og håbede lidt at det ikke var alt for irriterende.
Hun stoppede foran en slagter og så lidt rundt på kødet inden hun pegede på noget svinekød:” Det der er hans ynlings.!” sagde hun roligt og fik slagteren til at pakke det ind. Hun tog sin pung ud da hun nu gerne ville betale for det selv, hun ville ikke belemre Assorian alt for meget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Ons 7 okt - 13:51

Asso blev forskrækket og ret irriteret da hun rørte ham og tog hårdt fat i hendes hænder og holdt dem "okay, næste gang du rører mig, så forlader jeg dig og du finde aldrig ud af hvad jeg ville spørge dig om, og tro mig, du vil gerne vide det, fordi jeg tror ikke selv du ved det, men du er ligesom mig og det kan jeg mærke, men du er underlig fordi.. en som mig er ikke så forpulet lalleglad som du er og rører specielt ikke andre på den kærlige måde du gjorde på, og jeg gentager, DU rører mig ikke en anden gang " sagde han og kiggede hende i øjnene. Idet hun skulle til at købe ind kom han ind foran hende "jeg betaler for hende" sagde han og lagde de stykker mønter som slagteren krævet.
De gik så videre og fandt et sted og sidde "okay nu skal vi finde ud af.. om du virkelig er.. et skyggevæsen" sagde han og tog så sin hånd på hendes hoved, og den anden på hendes hjerte, hun ville nu kunne mærke et sus i sig fordi Asso mærkede igennem hende om hun havde de følelser som Asso ikke håbet hun havde, men at hun i stedet for havde den specielle ting som skyggevæsener havde.. nemlig et stort had.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Tors 8 okt - 16:30

Hun blev en anelse forskrækket over hans reaktion på at hun rørte ham og hendes mundvige gled ned i et surmulende udtryk. Hvorfor var han så sur? Hun kunne simpelthen ikke forstå det:” Du virker ret ung så lad mig fortælle dig det her.. Hvad end du har at fortælle mig, kan jeg nemt finde ud af gennem andre, da du nok ikke er den eneste der har en fornemmelse om hvem jeg er!” hendes stemme virkede både vred og seriøs og det var nok en revne i hendes facade. Hvis han ville se den rigtige hende skulle han gøre hende vred nok, men hvordan skulle han vide det?
Hun blev dog en anelse overrasket over at han sagde kærlig. Var hun kærlig? Kunne han ikke lide det? Hun sukkede kort og kørte igennem sit hår og så lidt ned:” Undskyld. Jeg ved ikke hvad du har været igennem for ikke at være specielt glad, og jeg er ikke i en position til at spørge. Jeg skal nok lade være med at røre dig..” sagde hun så en anelse trist, hun var nu også glad for at hun ikke fik sagt meget mere i vrede, da hun normalt kan sige nogle frygtelige ting hvis hun blev vred nok.
Da han gik ind foran hende og stadig var bestemt på at skulle betale for hende vidste hun ikke helt hvad hun skulle sige. Hun var ikke meget for det da hun hadede at virke som en byrde for andre, det var virkelig noget der gik hende på:” Mnh… Jeg betaler det tilbage en dag..” kom det bestemt fra hende og hun så lidt på slagteren inden hun tog imod posen med kødet.
Hun satte sig med ham og lagde hovedet lidt på skrå. Skyggevæsen? Hun havde hørt om dem. Men hun syntes ikke selv at hun var et. Hun så lidt op mod hans hånd og så ned mod hans hånd og lidt overrasket fat om hans hånd da hun mærkede suset gennem sig, dog flytttede hun ikke hans hånd. Hendes blik blev en anelse tomt da han nu havde adgang til hvordan hun rigtigt havde det. Hendes mundvige gled ned i et surt udtryk og hun trak hans hånd væk. Hun rejste sig og så nu bare vred ud:” Hvad var det! Hvorfor gjorde du det?” udbrød hun vredt og knyttede sine hænder. Hendes stemme var dybt seriøs og hendes lalleglade persona var væk, for nu, som om han havde åbnet en dør der ikke skulle åbnes indeni hende.
Moons hjerte var skam fyldt op med had. Og det var ikke rettet mod nogen bestemt, det var der bare, som en overfyldt spand der ikke kunne tømmes igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Fre 9 okt - 12:00

Asso havde brugt en fortryllelse som gør at han kan se om en person er et skyggevæsen, ved at se dybt i hendes personlighed og sit psykiske jeg og han havde ret, det sus der kom var et tegn på at der var had hende, nok had, til at kunne være et skyggevæsen, men hvordan hun kunne være så lalleglad og.. glad.. forstod han ikke men han mærkede vreden i hende da udbrød i det, ikke bare et normalt udbrød af vrede men et skyggevæsens vrede, han kunne se det i hendes øjne og mærke det i hendes hjerte.
"det jeg gjorde var, at jeg kiggede dybt dybt i dit mentale jeg, og jeg kiggede i dit hjerte og det var som jeg kunne fornemme, det var af had og det var det også dybt i dig, men udenpå det, så er du glad og det er det jeg ikke forstår, jeg har måske ikke været helt ærlig over for dig.. men jeg er Assorian Fáblo også kendt som det stærkeste skyggevæsen der lever og.. jeg er raceleder, og jeg vil gerne tage dig som min.. hvad kan man sige elev, hvis du altså selv vælger det, ellers er du helt fri til at være dig selv og gå igen og aldrig kontakte mig, men det er op til dig selv, hvis du ikke tror på mig, at jeg er din leder og den stærkeste så lad mig holde mine hænder ved dit hoved og jeg vil bevise dig det hele" sagde han og kiggede på hende, han kunne stadig ikke forstå at hun var et skyggevæsen men det var hun inderst inde, men hvordan? tænkte han.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Ons 14 okt - 0:35

Hun slap ikke hans håndled og lyttede roligt til det han sagde. Håret dækkede hendes ansigt og et udtryk var ikke til at finde. Hun stod som om hun var frosset. Dog pludseligt klemte hun grebet om hans arm da han nævnte skyggevæseners leder. Hun havde hørt meget om ham. Og hvem han var allieret med:” Du arbejder for Sakref Morladin…” sagde hun kort og hendes blik blev fyldt med had. Ikke mod ham. Hun slap hans arm for ikke at klemme for hårdt og så lidt væk.
Du ved godt hvad han har gjort ikke? Eller mere hvad han ikke har gjort..” hendes øjne lyste nærmest af had da hun drejede sit hoved i et kort sekund for at vise sit ansigt. Hun sukkede kort og lagde sine hænder på hans kinder. Hun lod sine tommelfingre nusse hans kinder i små blide træk. Inden hun skubbede sig frem imod ham og kyssede ham hurtigt men blidt. Derefter faldt hendes arme ned langs siden og hendes øjne var tårevædede.
Har du oplevet jordskælvet? Samlet de døde mennesker op? Jeg mødte et ansigt under nogle sten. En lille pige.. Hun måtte ikke havde været en dag over 7… Hun lignte en der lå og sov.. Så smuk.. Hendes krop var blevet knust under de store sten.” hendes stemme skælvede og hendes hånd rystede mens hun prøvende kørte hånden igennem sit hår og stirrede ned i jorden.
I hendes hånd….. havde hun en tegning.. Som hun havde lavet til sin mor… Tror du nogensinde moren nåede at se den? Det tror jeg ikke. Og ved du hvem der ikke hjalp den lille pige? Hvem der ikke engang har gidet skænke en tanke?! Hvem der bare har gemt sig i sit slot og ventet på at pøblen ryddede alt det her…. Lort op?!” hendes stemme var stærk og fyldt med vrede. Hun stirrede på ham, afventende på en reaktion. Ville han forlade hende nu? Hun sukkede kort og sank ned på sine knæ. I sine hænder gemte hun sit ansigt og små dråber faldt fra hendes hænder.
Der børn der aldrig kommer til at vokse op… Og ingen har vist dem medfølelse… Ingen har gidet skænke dem en tanke… al den magt.... og han bruger den til sin egen fordel...” hun prøvede at tørre sine øjne med sine ærmer men det virkede ikke. Hun var blevet for medtaget af hendes negative side til at kunne stoppe nu. Hendes evne aktiverede sig selv og en lang gullig stråle sprang ud af hendes ryg. I et kort sekund kunne det virke som om at den ville angribe. Den fløj vildt rundt om Moon og kunne ikke styres. Hvis Assorian havde forladt hende ville strålen slog den nærmeste mand som heldigvis bare var en ussel slavehandler.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Tors 15 okt - 20:26

Asso kiggede på hende, han kunne fornemme vreden i hende og var klar på og kaste aske eller syretågen på hende om nødvendigt "ja jeg ved godt hvem han er, og ja jeg ved godt jeg arbejder for ham, og ja jeg ved godt de ting han har lavet, men det er ikke derfor jeg arbejder for ham, det er min helt egen plan og det kommer til at påvirke alle skyggevæsener, på en god måde" sagde han med et ret ondt smil på læben og kiggede væk indtil, hun kysset ham, han blev ret sur og gav hende et ret kraftigt skub væk og kiggede surt på hende og lyttede til det hun sagde "ja jeg oplevet jordskælvet og jeg har set de væsener der er kommet op derfra" sagde han surt og kiggede væk igen.
"nogen folk lever af magt, og det gør han, hvis du har et problem vil jeg med glæde sende ham en besked fra dig" sagde han og kiggede surt på hende.

//undskylder for et skod svar, mit krea er ikke helt i top og det er jeg heller ikke selv


Sidst rettet af Assorian Man 19 okt - 16:23, rettet 1 gang

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Søn 18 okt - 22:07

Påvirke alle skyggevæsner på en god måde? At arbejde sammen med en der ikke har gjort noget andet end at passe sig selv mens folket lider? Der kan umuligt komme noget godt ud af det.. Der må være mere bag det… Måske han har noget… eller nogen…. Som du begærer…” kom det roligt fra hende.
Hun lagde sit hoved på skrå og smilte så blidt da han skubbede hende væk da hun kyssede ham:” Jeg kan godt lide dig… Der i hvert fald gejst i dig..” sagde hun roligt og kørte en hånd igennem sit hår:” Og så lader du vidst ikke en hver pige smigre sig ind på dig… Bare lige sådan..” hun grinte kort.
De væsner er nemme at dræbe… Af hvad jeg har set… Man skal bare hugge hovedet af dem” hun lavede et form for karatehug mod hans skulder og lyttede til det sidste han sagde. Hun skulle til at gå amok på manden i nærheden men hans ord stoppede hende, strålen sugede sig nærmest tilbage ind i hendes ryg.
Du behøver ikke sende en besked. Jeg kommer til at møde ham før eller senere… Og det bliver interessant.” hun tog en kort indånding og så lidt på Assorian:” Men hvis du er min læremester. Hvad er det præcist du vil lære mig? Er der noget specielt ved at være skyggevæsen?” hun kløede nysgerrigt sin kind og betragtede Assorian, hun var spændt på hvad det var han ville med hende.

// Bare rolig. Det heller ikke mit bedste svar, undskylder herfra. Har det ikke for godt ^^

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Man 2 nov - 19:04

Asso var ret rasende og gik over til hende og kiggede meget alvorligt på hende "nu skal du høre, næste gang du kysser mig kommer du til at fortyde og det, er det forstået?" sagde han og kiggede på hende, han kiggede hende dybt i øjnene og man kunne se han mente det, han var alvorlig og der skulle ikke meget til før han ville gå amok "og hvis du skal være under mine vinger, kommer der til at være regler, første regel, ALDRIG KYS MIG NOGENSINDE igen, okay? og det andet du skal lytte til mig uden brok, og tro mig jeg kan vise dig det at være et skyggevæsen og gør dig lige så stærk som et, hvis du altså ikke irriterer mig nok" sagde han og kiggede på hende og ventet et svar.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Tirs 16 feb - 20:41

Hun grinte bare roligt til det han sagde og nød hvordan hans vrede gjorde hende stærkere:” Fint nok.. Men jeg er sikker på at du kunne lide det” sagde hun kort og blinkede til ham. Hun kunne nu godt lide at han var lidt af en hidsig prop men hun lyttede til det han sagde med omhu:” Bare husk at den dag du får lyst til at kysse mig, kan jeg ikke gøre noget ved det...” sagde hun i en drillende tone og løftede skuldrene i en beklagende manér inden hun fortsatte:”...for du har lige sagt at jeg ALDRIG NOGENSINDE må kysse dig igen. Dit tab” hendes glæde i stemmen var kun for at tirre ham.
Men efter det falmede smilet og et seriøst udtryk bredte sig i hendes ansigt idet hun så sagde:” Men hvis jeg ikke skal brokke mig skal du vise mig præcist hvordan skyggevæsner virker,” hun prikkede hårdt til hans skulder og kneb øjnene kort sammen idet hun afsluttede:” OG, jeg skal være lige så stærk som et skyggevæsen. Ellers kommer al den brok der skulle have været undervejs på en gang, har du forstået det, Hr Fáblo?” hendes seriøsitet i stemmen var ikke til at tage fejl af. Hvis han ikke gjorde det ordentligt ville hun komme efter ham. Derefter bredte et blødt smil sig på hendes læber:” Hvordan begynder vi så?” sagde hun roligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Tirs 1 mar - 21:52

Asso kiggede surt på hende, nu skulle hun passe på "nu skal du høre godt efter hvad jeg har at sige, jeg er meget stærkere end dig, og hvis DU ikke passer på, min kære pige, så bliver det værst for dig selv, min kæreste som er prinsessen af Doomsville, havde hun set dig kysse mig, havde du godt kunne slå dig selv ihjel" sagde han og kiggede hende dybt i øjenene "hvis jeg skal finde ud af, hvad kræfter du har og hvordan du skal kunne bruge dem så synes jeg godt nok, at du skal tage dig sammen ellers er det farvel til dig og jeg passer mig selv" sagde han og rettede sin jakke "hvis det er på plads, så følg med mig" sagde han og begyndte at gå mod hans villa i Firewood. Da han kom begyndte han straks og gå ned i kælderen hvor han havde sit videnskabsrum hvor han kunne forske i alt, han har fundet utallige mange skyggevæseners evner i det rum, og det var et spørgsmål om tid før han fandt ud af hvad Moo' evne var, "sæt dig i stolen, og vent lige to minutter imens jeg gør noget færdigt, vi skal lige finde ud af hvad der gemmer sig i dig" sagde han og kiggede på hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Ons 16 mar - 0:31

Hun stirrede på ham og lyttede roligt til hans talestrøm med knyttede hænder, inden hun vredt løftede en finger og pegede den imod ham:” Du ved slet ikke hvem du har med at gøre her! Jeg har tvunget større væsener, grædende i jorden! Så hvis din prinsesse beslutter sig for at slås imod mig, så får hun sig noget af en overraskelse!” hendes spydighed var altid på plads og hun havde virkelig ikke et indre selv der kunne fortælle hende når nok var nok!
Hun sukkede dog bare let og tog en hånd op til sin pande:” Undskyld. Mit hoved og min mund arbejder ikke altid sammen.” sagde hun i en undskyldende tone inden hun så bare valgte at lade være med at sige noget før han talte til hende først. Hun nikkede til det han sagde og fulgte så roligt med ham.
Hun satte sig i stolen og åndede tungt ud. Det virkede så surrealistisk at nogen kunne finde ud af præcist hvad hendes evne gjorde. For det vidste hun ikke engang selv. Hun vidste bare at den gjorde ondt på folk og på hende hvis hun brugte den for længe. Hun lænte sig fremad og strakte nakken inden hun trak ned i sin trøje fra skuldrene så hendes skuldreblade blev blottet. Bag hendes bløde hud kørte nogle guldagtige stråler rundt i otte-formede cirkler, mest af alt som var der lysende slanger fanget inde bag hendes hud.
Jeg kan ikke huske noget fra før jeg blev sådan her… Jeg ved at jeg har levet mange år… Små glimt… Fra da jeg var mindre… Men det er alt..” hendes stemme var fyldt med sorg:” Der var så meget glæde dengang… Jeg fandt mit barndomshjem… Forfaldent… Og tomt… Selv bygningerne der plejede at stå om det var væk..” hun sukkede dybt og tog en knyttet hånd op til hendes hjerte. Strålerne lyste mere, hendes egen sorg gjorde hende stærkere.
Men hvis hun tænkte for meget over det ville hun også ende ud i ikke at kunne kontrollere sin evne, for hendes følelser tog altid overhånd. Så hun rystede på hovedet og prøvede at tænke på noget andet. Men selvfølgelig hvis han ville få hende til at aktivere hendes evne og se det fulde udbytte, så skulle han påtvinge hendes følses-udbrud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Ons 16 mar - 15:12

Han fik lavet den indsprøjtning der ville fremkalde en hver skyggevæsen's evne frem og demonstrere det plus vil det også gøre kraften stærkere, det er en æld gammel teknik som hans mester viste ham i gang som han også havde været udsat for selv da de skulle se hvad der gemte sig i ham og det gjorde hans evne "The Acid Mist".
Han spændte hende fast til stolen låste hende arme og ben og gav hende et kys på panden da det her måske kommer til at gøre ondt på hende og han havde det lidt skidt med det fordi hun var faktisk en sød pige, nok det sødeste skyggevæsen han havde mødt før "jeg hader og skal gøre det her ved dig men du kommer til at mærke en ret stor smerte fordi, det jeg giver dig er noget der vil fremkalde din evne, hvis du har en hvis ikke er det smertefrit, men ellers vil den fremkalde den og gøre den stærkere og så kan jeg få en idé til hvad din træning skal være" så gav han hende sprøjten i armen og gik så tilbage bag sit sikkerhedsglas hans laboratorium var ret stort så han havde et sikkerhedsglad i tilfælde af at nogen evner var større end man lige regner med, nu var det bare et spørgsmål om tid før indsprøjtingen gør sin effekt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Ons 16 mar - 17:09

Kysset på panden undrede hende lidt. Men det beroligede hende en anelse. For hun var faktisk ret nervøs over at sidde i den her stol, omringet af alle mulige underlige genstande og sager. Hun lyttede roligt til det han sagde og nikkede kort, selvom hun ikke var helt klar på at få sprøjten. Hun bed sig hårdt i læben mens hun blev spændt fast på stolen og kunne nu ikke andet end at vente. Hun lukkede sine øjne i på et tidspunkt som var hun faldet i søvn.
Men smerten skød gennem hende som var stærk syre blevet hældt over hende, det var trods alt hvad hendes egen evne gjorde. Strålerne skød ud af hende og hun begyndte at vride sig i smerte, men hun nægtede at skrige. For alt i verden ville hun ikke skrige. Selv da den anden stråle pludselig hev fat om sin makker og nådesløst flåede den af hende, og for hende føltes det ærligt som om nogen lige havde kappet en arterie. Et højt og skingert skrig undslap hendes læber mens hun i et desperat forsøg forsøgte at komme fri fra stolen, dog uden held, og det var kun heldig for Assorian.
Få det til at stoppe!” bad hun, heldigvis kunne hun ikke se hvad der foregik bag hende. Det så ud til at den ene stråle, fortærede den anden? Og i processen blev den længere. Så pludseligt blev hendes to stråler på 1,4 meter til en lang stråle på 2,8 meter. Da den anden stråle var væk begyndte den udviklede stråle at slå rundt i rummet, i et desperat forsøg på at få fat i en levende organisme. Dog uden held.
Moon var sikker på at smerten ville gøre hende sindssyg. Det var nød til at stoppe! Strålen viklede sig så hurtigt rundt om hende, hvad den ville var hun slet ikke sikker på. Pludselig så strammede den dog om hende, og hun gispede efter vejret. Selvom hun ikke ligefrem havde brug for luft, så var det virkelig ikke rart at blive klemt sammen, og slet ikke af noget der burde være på ens egen side. Til sidst blev hun dog for overvældet af det hele, og faldt sammen i stolen idet hun besvimede. Strålen slap hende og faldt ned på gulvet, dog så rykkede den på sig, som om den beskyttede hende mod harme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Ons 16 mar - 19:42

Asso tog noter imens Moo var i et helvede, han ignorede at hun skreg at det skulle stoppe, lidt kold var han men sådan var processen han observerede hvordan strålerne blev større og lyse mere op hvilket betyder at væsen var i gang med at udvikle evnen selvom den ikke stod i "Skyggevæsenernes evner" bogen så var han dog fascineret over den og vidste allerede hvad for et træningsprogram hun skulle have det var lydløs snigen og angreb bagfra fordi på den måde kan hendes stråler komme rundt om byttet og dræbe personen med det samme, og hun elsker jo og springe rundt som en pige med en eviglang raket i røven så ville det passe perfekt så han tog notater igen om træningsprogrammet og hvordan hendes evne var.
Efter processen var færdig lå hun helt stille, dog ikke dog han ruskede lidt på hende for at se om hun var vågen, det var hun, hun vågnet stille og roligt op igen "det må du undskylde kære.. men jeg ved nu hvordan din træning skal være og hvordan vi udvikler din evne og jeg må indrømme den var ret så fed faktisk.." sagde han og smilede til hende "jeg kommer sikkert til at fortryde det her senere.. men havde lidt ondt af at du skulle igennem den hårde tur.. men jeg så hvordan dine stråler fra ryggen de blev større og mere lys.. men altså, håber du er okay" og han kom stille tæt på hendes mund med hans og gav hende et kys på munden "og det her jeg lige gjorde kommer ikke ud til nogen, okay?" sagde han med et lille smil på læben.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Tors 17 mar - 0:22

Strålen gled roligt ind i hende og delte sig i to. Men denne gang bevægede de sig i perfekt harmoni med hinanden, inden den trak sig helt ind i hende. Da han ruskede i hende åbnede hun øjnene og åndede tungt ud. Hun følte sig svag, hendes energi var drænet af hendes evne der havde besluttet sig for at æde sig selv. Hun så op på ham og trak så let i sine hænder, da hun nu gerne ville fri igen. Hans kys mod hendes mund overraskede hende, og hun åbnede sine øjne en anelse mere og vågnede mere op.
Aldrig igen…” mumlede hun roligt og så på ham. Hun havde stadig ikke forstået hvad meningen med det hele var. Så hun følte sig nødsaget til at spørge:” Hvorfor skulle jeg igennem det her?”. Hendes blik faldt på hans notesblok og hun kunne ikke undgå at tænke: Gad vide hvor mange andre der har siddet i den her stol? Hvor mange andre havde lidt på samme måde hun lige gjorde? Det underlige ved hende var at hendes glade facade var helt væk. Når alt kom til alt kunne hun ikke være glad når alt hendes energi var drænet.
Hun faldt tilbage i stolen og lukkede sine øjne, bare for en stund. For at samle sine tanker:” Assorian? Hvad er det helt præcist du skal bruge mig til? Eller skyggevæsener generelt…. Har du planlagt noget?” hun åbnede sine øjne og så op på ham. Hendes energi var mørk og dyster, som havde hendes personlighed taget et kæmpe drej ned af landevejen. Det var trods alt måden hun kunne gøre sig selv stærkere på, og genskabe sin energi igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Tors 17 mar - 11:10

Han kiggede på hende og han kunne se vreden og hadet i hende vokse, hans væske tog effekt nu og det virkede lige som det skulle han smilte ret.. Ondt mest fordi hendes evne var en ret speciel en stolen hun sad i skulle udskiftes nu fordi den var helt grillet af hendes evne hun skulle nok blive et stærk skyggevæsen en gang efter hendes træning var fuldend. Han kiggede på hende da hun snakkede til ham "jeg ser den vrede i dig det had det var det jeg ledte efter og det var det jeg fik, undskyld at du skulle igennem det men væsken der var i var noget modificeret blod af mit eget som fremkalder et hver skyggevæsen's evne hvis de har et og det havde du.. Din evne er meget speciel.. Ikke en af de standard evner som et skyggevæsen skulle have.. Men det var fantastisk indtil videre er det kun dig der har været igennem det her jeg har testet små dosis til andre men du var den første der gennemførte det, her tag det her og spise det forstærker din energi" sagde han og rakte hende en pille "og bare rolig den skader dig ikke eller gør ondt, stol på mig og nej, det her gør jeg kun ved mine lærlinge andre skyggevæsenerne kan træne sig selv men mine lærlinge skal trænes af mig" sagde han og løftede hende op i sine arme "du skal ikke bevæge dig ret meget fordi væsken er stadig i gang med at styrke din krop, nu skal jeg nok løfte dig op i sofaen" sagde han og smilede til hende han havde ondt af hende han kunne godt lide hende og ville derfor hjælpe hende med at få det bedre igen så han tog hende op i sofaen og lagde hende stille ned i den og hentede hendes bog som hun kunne læse "i morgen når du har det bedre tager vi ned i byen og køber dig en masse nyt tøj, og bare rolig jeg skal nok betale det" sagde han og smilede til hende og agede hendes pande imens han så gik ud i køkkenet for at lave noget mad.

//undskyld hvis mit svar er ringe og rodet.. Svaret dig over mobilen x.x


Sidst rettet af Assorian Tors 17 mar - 14:57, rettet 1 gang

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Tors 17 mar - 13:25

Ja. Stærkere var hun blevet. Det kunne hun godt mærke. Men det var ikke noget hun tænkte over, manglen af energi kunne ikke rigtig få hende til at fokusere på nogle som helst form for ændring i hendes indre. Men hun følte sig vred og trist, langt kraftigere end hun plejede. På en måde var hun på randen til at gå amok på alt og alle, hvis man sagde det forkerte til hende. Men hun håbede på at det ville aftage. At han ikke svarede på hendes spørgsmål om skyggevæsener var nok også for det bedste. Selvom hun stadig var nysgerrig.
Hun tog imod pillen og sagde ikke så meget. Hun lagde hovedet mod hans bryst da han løftede hende og lukkede sine øjne træt i:” Det er okay.. Jeg skal bare hvile mig… Så går det over..”, sofaen hun blev lagt i føltes pludselig som var hun blevet lagt på den blødeste sky. Det var selvfølgelig bare trætheden, men hun ville gerne tro på det. Hun gøs kort og skælvede en anelse, som om hun frøs. Men hun kunne jo ikke fryse?
Argh! Alle de følelser. Hun tog en hånd op til sit hoved og krummede sig sammen til fosterstilling:” En masse nyt tøj… Det lyder godt…” sagde hun så roligt og faldt hen i en træt søvn. Når hun alligevel ikke kunne gøre meget kunne hun lige så godt sove det væk. Hun var nu blevet ret glad for Assorian. Selvom det han lige gjorde mod hende ikke var det bedste man kunne gøre, så var det godt for hende på længere sigt.
Hun faldt ind i drømmeland og drømte om hendes barndom. Hun huskede de andre børns ansigter da hun først så dem. Hvor glade de var over at have fundet hende. Det var underligt. Hun havde en glad barndom. Og alligevel følte hun sig så trist. Men Assorian forstod hende. Han følte det samme. Det var en trøst, men alligevel var det ikke rart at vide at nogen anden kunne føle det samme. For det var bare en tomhed, indeni.
Hun vågnede efter en time eller noget da hun kunne lugte mad. God mad. Hun satte sig op og strakte sig roligt, inden hun rejste sig. Hun traskede søvnigt ud i køkkenet og gned sine øjne. Hun så stadig afkræftet ud, selvom hun havde fået lov til at hvile:” Hvor længe kommer jeg til at have det sådan her?” spurgte hun roligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Assorian on Tors 17 mar - 15:34

Han stod og lavet nogen steaks og stegte kartofler det var der nemlig mange proteiner i og var godt til at få energi igen han stod og tænkte hvordan han skulle få hendes kræfter udnyttet 100% for både ham selv og Moo det var en helt speciel evne hun havde ikke lige en fra bogen over de evner et skyggevæsen kan have, nej, det var en helt anden så imens maden stod og lige simrede gik han hen til hans maleri der hang i redskabsrummet hvor han havde alt muligt gamle ting, det var et billede af det der skulle formodes og være skyggevæsenernes moder han trykkede på hjertet af væsenet på billede og det åbnede sig og han lagde sine noter ind og skrev på en kasse "Moo evne: ukendt men rigtig stærk" og lagde hans noter om hende ind i det hemmelige pengeskab der var ret stort faktisk, og lukkede det i igen og gik ud til maden. Der gik nogle minutter og han kunne høre Moo igen der var ikke engang gået en halvandentime og han blev irriteret over, at hun ikke havde husket det han sagde "du kommer til at have det værre hvis du ikke snart lytter til hvad jeg siger" sagde han og gik over og løftede hende en gang mere og lagde hende i sofaen igen og kyssede hende på panden han havde lært hvordan man skulle gør hende rolig "nu skal du altså få sovet, okay? jeg gentager mig ikke selv en anden gang" sagde han med ret bestemte øjne som betød, at det var en rigtig god idé og lytte til ham nu.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 790
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Gæst on Tors 17 mar - 19:02

Hun nåede ikke at reagere på noget før hun blev løftet ind i sofaen igen. Hun blinkede træt med øjnene og tog så fat i hans trøje mens hun stirrede på ham. Hun blev roligere af at han kyssede hendes pande men hendes greb i hans trøje var stramt:” Bliv her til jeg er faldet i søvn…. Ellers går jeg bare derud igen… Og igen… Og igen…” sagde hun i en meget bestemt, svagelig tone.
Hendes øjne gled hurtigt i igen og med et var hun ude som et lys. Der gik dog et par minutter fra da hun sov til at hun faktisk slap hans trøje igen. Hendes drømme var ikke behagelige, ikke denne gang. De var slørede så hun heller ikke ville kunne huske dem når hun vågnede.

Hun drømte om en by der var i brand.
Skrigende mennesker. Døde over det hele. Som man bevægede sig ned af gaden blev antallet af døde bare større. Og så, så hun det. En pige der blev holdt oppe i kraven af sin trøje af en anden mand mens en mand stod med armene over kors. Hun havde aldrig drømt det her før?

I et desperat forsøg på at vågne op begyndte hendes krop at ryste og bevæge sig. Hendes arme falmede ud i ingenting og pludselig begyndte hun at skrige. Det hele gav bare ikke nogen mening for hende. Hun havde ligget nogle timer inden mareridtene virkelig havde trådt til og blevet uhyggelige.
// Kort og kringlet svar... Im sorry, babe!!!!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Wait. You said I am what? -Assorian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum