Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Sean
 
Chester
 
Larlii
 
Gale
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jazmin

Vores brugere har i alt skrevet 154524 indlæg in 8019 subjects

Just like magic - Lake

Go down

Just like magic - Lake

Indlæg by Gæst on Ons 14 okt - 19:02

Nok holdt hun virkelig meget af Aria - og elskede sin bror, men i sidste ende måtte hun altså smutte. Hun boede nu i en større lejelighed sammen med Spencers datter Veronica. 11 år gammel pige betød også, at hun godt kunne være alene hjemme når Ali blandt andet skulle spise. Folk i Terroville vidste udmærkt godt, hvem Ali var, og hvilken familie hun var fra - specielt hvis hun sagde sit efternavn. Hendes brødre var lettere at genkende end hende, hun var blot deres søde uskyldige lillesøster.
Denne aften var hun smuttet hjemmerfa da Veronica sov, og lod en tjenestepige holde øje. Så tog hun på jagt på nærmeste kro, hun fandt en køn rødhåret kvinde som hun tog som sit offer. Fik hende med op på et værelse, og tog næsten det hele af kvindens sjæl. ALi havde lært af Jackson, at man ikke skulle tage hele sjælden. Tanken om at ødelægge en familie som hendes egen engang havde været, ville hun ikke være skyld i. Så dette var lettere. DEt gjorde så også, at med årerne havde hun lært kun at tage det hun behøvede. Det havde derfor også været lettere at holde på faste forhold, fordi hun kunne nøjes med at tage lidt af deres.
Ali gik ned, håret var sat op i en høj heste hale. Hun havde en sort knæ lang kjole på, og et par stiletter selvfølgelig med en masse dyre smykker til. Hendes prisklasse var man i hvert fald ikke i tvivl om denne aften. Ali satte sig hen til et bord for at nyde en drink, håbede selvfølgelig på, at nogen skulle komme for at nyde hendes selskab.

// @Lake

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just like magic - Lake

Indlæg by Gæst on Ons 14 okt - 20:27

”Hvad mener du med du ikke har genstandene?” Irritationen i Lakes stemme såvel som i hendes ansigt. Hun var taget til Terrorville, fordi at anskaffe sig nogle ting, hun kunne bruge til magi. Nu viste det sig, at hun ikke kunne få de ting hun havde sat sig før, og det generede hende godt og grundigt. ”Det var vores sidste aftale.” Med de ord, drejede hun hurtigt rundt, så hendes blonde hår bevægede sig med rundt. Hun var taget derhen for ingen nytte, hvilket hun fandt ganske frustrerende. Men nu ville hun bare finde en kro, og få et ud af verden med en drink eller to. Hendes tøj bestod af en hvid top med nogle ord på latinsk, en grå jakke udover det samt et par jeans i en mørkegrå farve. Ikke just tøj til fest, men det havde heller ikke ligefrem været hendes hensigt. Hun bevægede sig ind på baren, og fik øje på et kønt ansigt. De fleste kendte til Moore-familien. Lake var ingen undtagelse. Men hun havde ikke set nogle af dem, og var derfor ikke klar over hvordan de så ud. Hun gik hen ved siden af den blonde kvinde, og kaldte en bartender hen. ”Whiskey.” Lake foretrak nogle mildere alkoholiske drikke, såsom øl og vin, men til særlige omstændigheder, drak hun gerne det stærke. Da glasset blev stillet foran sig, tog hun det op i hånden og drejede sig imod hende. Hun rakte hendes højre frem imod hende. ”Lake Fontes.” Hvorfor ikke bruge sin aften med en, der så ud til at bringe godt selskab med sig?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just like magic - Lake

Indlæg by Gæst on Ons 14 okt - 20:50

En køn ung menneske pige satte sig hen foran hende. Alison tog imod hånden med et smil.
"Alison Moore." Svarede hun med et smil på læben. Alison lagde blidt hovedet let på skrå. Et kønt ansigt skadede nu ikke overhovedet. Det var måske lige det aftenen havde brug for, for at blive lidt ekstra speciel. Alison lagde hovedet lidt på højkant imens hun betragtede kvinden. Ali løftede let på sit glas.
"Sæt dig endelig." Sagde hun lettere flirtende til menneskepigen. Hun løftede en anelse mere på glasset i en skål, og vippede let hovedet til den anden side. Hun havde brug for at glemme at Beth var død. Det havde hun virkelig.

Heldigt at hverken Garret eller Jackson var ude i aften. De to havde for travlt med at gøre klar til Hayley skulle føde. Det gjorde så også, de ikke lagde så meget mærke til hende som de plejede - på en måde gik det hende på, og på den anden side så gjorde det hende en anelse mere fri. Tid til at sørge over sin veninde uden hendes brødre spurgte indtil hendes tristhed. Et kønt ansigt gjorde det altid lettere at komme i et andet humør.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just like magic - Lake

Indlæg by Gæst on Ons 14 okt - 21:02

Lake lagde hovedet en anelse på skrå, ligesom hun selv gjorde, da hun nævnte sit navn. Hun slap hendes hånd, og satte sig ved siden af hende, da hun tilbød det. Hun tog en tår af whiskeyen, og skar kort en grimasse. Whiskey var generelt ikke hendes yndlingsdrik, men denne var bare forfærdelig. Hun stillede glasset fra sig, og så Alison ind i øjnene. Moore familien var kendt for penge, og det var det Lake satte højere end alt andet. På nær hende selv, naturligvis. Hun lænede sig tættere imod hende, så hendes kind lå tæt op mod hendes, dog stadig med lidt afstand imellem dem. ”Jeg havde ikke forventet Alison Moore så sådan ud.” Det var ikke fordi Lake brugte timevis på at forestille sig, hvordan Alison Moore så ud, men hun havde forstillet sig hun var brunette, og ikke nær så køn. Underligt nok. Lake greb fat om hendes hånd igen, og hviskede nogle latinske ord i hendes øre, hvilket gerne skulle få hende forhekset - forelsket - medmindre hun var i stand til, at modstå magien. Det var der nogen der var. Lake trak sig væk fra hende, og slap hende. Nu kunne hun bare vente, og se om det tog fat.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just like magic - Lake

Indlæg by Gæst on Ons 14 okt - 21:15

Selvfølgelig blev Alison glad for en kompliment, hvilken kvinde elskede ikke en kompliment? Inden hun nåede at sige noget til komplimenten, så hviskede kvinden hende nået i øret. Kort føltes det som om, at hun blev lettere søvnig - og måske virkede hun også lidt fjern. Dog tog hun sig kort til hovedet og kiggede over imod Lake igen. Hun virkede pludselig ikke fremmed for hende længere - faktisk følte hun sig ekstremt forelsket i denne kvinde. Det var kvinden i hendes liv. Hun forgudede denne kvinde. Hendes ansigt ændrede sig også derefter. Hun lagde sit hoved i sin ene hånd med ansigtet rettet imod Lake - imens Ali lod hendes frie hånd lege med Lakes blonde hår.
"Jeg ville sige du bliver smukkere og smukkere hver eneste dag, men jeg tror ikke det ville kunne være muligt." Smilede hun helt forgabt i Lake. "Gud jeg kunne kigge i dine øjne hver evig eneste dag." Tilføjede hun og så Lake lige i øjnene. Hun vidste ikke andet end, at hun var forgabt i kvinden. Plus hendes lille forbandelse blokerede for Alisons evnes fulde virkning omkring Lake. Det eneste hun så var en kvinde der elskede hende så ufattelig dybt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just like magic - Lake

Indlæg by Gæst on Tors 15 okt - 13:28

Lake var langt fra typen, der delte komplimenter ud til højre og venstre. Men en enkelt kunne da godt passere hende i ny og næ. Og Alison havde netop oplevet en, af de få øjeblikke. Da hendes blik skiftede til, at hun så forelsket på hende, gik det op for hende det virkede. Hun fortrød et øjeblik. Lake var langt fra den bedste til, at håndtere følelser, så selvom Alisons følelser ikke var ægte, så var det stadig ikke en let ting for hende. Men som man sagde, målet helligere midlet. Så hun måtte bare fokusere på hvad hun kunne få ud af det. Da hun begyndte at lege med hendes hår, var hun tæt på at slå hånden væk, men hun lod vær. I stedet sendte hun Alison et smil, der ikke virkede nær så falskt som det faktisk var. Med årene havde hun lært, at man sagtens kunne smile falsk, uden at det fremstod sådan. Det startede omkring hendes mors død, hvor hun var tvunget til at smile, så folk lod hende være. ”Tak.” Lake følte sig muligvis en smule akavet i situationen. Komplimenter og hende var ikke en god blanding, og endte ofte med hun følte sig utilpas og akavet. ”Det kan du måske.” Lake skulle slå til nu, og så kunne hun måske få, det hun gerne ville have.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just like magic - Lake

Indlæg by Gæst on Tors 15 okt - 13:56

Nok var Ali mentalt stærk, og forbandelsen vil sikkert ikke virke så længe på hende som Lake måske ønskede. Men det betød ikke, at den ikke ramte hende hårdt. Alison løftede interesseret et øjebryn op. "Kan jeg... noget du ønsker dig.. du ved jeg vil give dig alt." Alison lod sin hånd glide blidt ned over Lakes ene arm, og lagde til sidst sin friehånd ovenpå Lakes. Alison satte sig op og smilede til Lake, det samme store forelskede smil der gik hele vejen op i øjnene. Hun følte sig mere afslappet end hun gjorde derhjemme, derfor virkede det så rigtigt for hende.
"Hey Heks! Jeg skal give dig noget at se stjerner for!" En vampyr greb fast i Lakes hår, og trak hende ned på gulvet for at gøre sig an til at slå Lake. Alison sprang frem og sparkede vampyren tilbage. Alison stirrede ham i øjnene, hun kunne se hvor usikker han var... han løb imod hende, hun drejede sig rundt og sparkede ham endnu engang væk. Han slog ud efter hende, men hun blokerede hans slag ved at løfte sine arme op for at dække ansigtet. Endnu engang gav hun et spark fra sig, denne gang måske lidt voldsommere. Vampyren havnede ovenpå et bord som faldt sammen under ham. Alison smilede skævt og rullede så med øjnene. "Pas dig selv skotbunke." Vrissede hun og vendte sig om imod Lake for at række hende hånden.
"Er du okay?" Hendes blik var oprigtig bekymret for denne menneske pige. Hun hjalp Lake op og stå, hvorefter hun placerede sine hænder om hendes ansigt - let placerede hun sine læber imod Lakes. Alisons kys var den ægte vare... det var selvfølgelig heller ikke svært for en succubus om de brugte deres fødte evner eller ej.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just like magic - Lake

Indlæg by Gæst on Tors 15 okt - 14:08

Lake trak læberne op i endnu et smil, der dog virkede noget mere snedigt og eftertænksomt, da Alison tilbød at give hende alt. Det kunne hun godt bruge til noget. Da berøringerne begyndte, efterlod hendes hænder en varme på hende, som hvis hendes fingretipper brændte sig ned i huden på hende. På en god måde, tro det eller ej. Før hun nåede at forslå, hvad Alison kunne gøre for Lake, blev hun omtalt som heks og revet ned fra stolen i hendes hår. Hun tog sig til det bagerste af hendes hoved, da det alligevel gjorde ret ondt. Hun skulle til at bruge sin magi, men Alison kom hende i forkøbet og tæskede manden synder og sammen. Hvis det havde været nødvendigt, havde Lake hjulpet Alison, men det var det tydeligvis ikke. Lake tog imod hendes hånd og rejste sig. ”Ja, det går. Jeg har prø..” Mere nåede hun ikke at sige, før Aliso havde lagt sine hænder om hendes ansigt, og begav sig ind i et kys. Hun havde først lyst til at stoppe, men blev så pludselig utrolig fænget af kysset. Hun blev lige pludselig langt mere tiltrækkende, end hun havde været i første omgang. Lake havde kun været sammen med mænd, og var derfor overrasket over, hvor meget hun havde lyst til, at kysse Alison. Lake lagde hendes hænder i Alisons nakke, og begav sig ud i kysset.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just like magic - Lake

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum