Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

You Hung the Moon - Ethan

Go down

You Hung the Moon - Ethan

Indlæg by Josette on Ons 21 okt - 16:28

Fortidsemne.
Sted: Salvatore house.
[You must be registered and logged in to see this link.]Dagen efter en fuldmåne. Morgensolen var stået op og festen var begyndt. Det var den tid engang om måneden, hvor disse to familier samlede sig om en fest. Selvom familien Salvatore havde to Thunders i blandt sig, tog de dem med alligevel - havde de gjort de sidste 12 år - og gjorde det stadigvæk.
Der var sat baner op for at træne de unge hoveder i både bueskydning, sværdkampe og med mere. Selvfølgelig var der et stort bål i midten som holdt pladsen varm. De voksne var ude og jage varulvene i skoven - i tilfælde, nogle var i nærheden og ikke ønskede fred. Normalt var det dæmoner og vampyrer de gik efter her - men hvis en varulv ønskede krig, så tøvede de ikke med at få den ned med nakken.
Audrey og Skylar samt Elijah var ude med de voksene denne gang. Josette var ikke så heldig. Og kun fordi, at hun var født som engel. Det gjorde de så ned på hende, på trods af, at hun var mild som et lam. Hendes tante blev tilbage og sørgede for, at Josette fik lov til at træne med forskellige våben for blot at øve sig.

Til sidst synes Josette dog ikke det var sjovt længere, og satte sig hen på en sten. Hun ville også med ud og jage. Hun fik øje på Ethan og kaldte ham hen til sig. De var gode venner. Måske kunne de finde på noget at lave? Fangeleg? Et eller andet. Et plagede altid at være hyggeligt, specielt hvis han løb rundt i sin ulveform. Så kunne hun øve sig i at bruge sin evne til at løbe hurtigere, hvis hun brugte vinden rigtig. Som mange andre unge piger drømte Josette ikke om at blive en prinsesse, hun ville være kriger dronning, det var drømmen.

_________________
You really think that you can beat me in my own game?
Oh honey... I'm the master in this game.. you can't beat me

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Josette
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 408
Reputation : 3
Bosted : A mansion Thunderrage District & Thunders manision in Terroville
Evner/magibøger : Air magic + Touch of Thunder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You Hung the Moon - Ethan

Indlæg by Gæst on Ons 21 okt - 16:50

P

Ethan var vokset op i en familie som, havde en ting med den anden familie selv, havde han aldrig været så glad for dem. Da han mente de gik for meget op i, at kæmpe i forhold til og finde hemmeligheder skjulte sager, hans egen familie, havde holdt det skjulte for dem i et stykke tid. Aiden, vidste dog stadig ikke, hvor deres forældre var, men Ethan, havde fået det og vide, hvordan det hele hang sammen de to gruppe var nød til og arbejde sammen, Da verden, ellers ikke kunne holdes under kontrol, Ethan bed sig svagt i læben, da hans forældre forlod ham alene med thunder og salvatore familien. Sad Ethan første for sig selv, hvorefter han gav et svagt suk fra sig. Kort derefter hørte han Josette kalde på ham, Ethan bevægede sig derfor over mod hende efter og ha kiggede lidt i bogen, omkring den magiske genstand, som hans forældre nu skulle ha fat i. Den, var sagt til og kunne forvandle enhver der rørte det om til en ulv, men det var sikkert bare en myte. Hans forældre var stadig, så hemmelig omkring, hvad den gjorde. Ethan sætte derfor kursen over mod hende, da hun kalde på ham, han følte at månen nærmest betragtet ham, mens den tog alt den viden den, behøvet fra ham, for at gøre hans liv letter. "Så Josette," lød det kort fra Ethan, mens haan kløede sig bag det ene øre, "hvad skal vi lave siden du kalde på mig." Lød det kort fra Ethan af, hvorfor havde han en ide om, hun ville lege fangeleg, eftersom de var her sammen med kun hendes familie, Ethan kunne godt høre at det lød som om, han ikke ville være sammen med hende, derfor måtte han nok forklare sig lidt, "for det kan vi godt, har brug for noget og lave nu, da mine forældre har forladt mig igen." Lød det svagt fra Ethan af, han vidste godt det lød meget som om han var såret af dem, men sandheden var han var træt af at hans bror ikke var her og at hans, forældre lige skulle afsted, lige så snart de var begynde og snakke lidt. Ethan ville ikke tale om det, så inden hun kunne nå og spørge ind til det forvandlet han sig og begynde og løbe ud af sit tøj, hvorefter han sætte kursen mod et træ

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum